WordPress 5.0 està fora i el món no s’acabava: Informe de transparència # 46

Informe de transparència # 46


Benvinguts a la 46a edició de l’informe mensual de transparència (pel novembre del 2018). En aquesta sèrie, tracto què ha estat succeint en el negoci i comparteixo els meus aprenentatges i estratègies al llarg del camí. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

Aquest mes, parlem:

 • La nostra experiència del Black Friday d’aquest any
 • WordPress 5.0 ja és aquí; el món no s’acabava
  • Com afectarà 5.0 al mercat?
 • AdSense continua sent una cosa (per als propietaris de llocs)?
 • AdSense pot augmentar el seu rànquing orgànic?
 • Models de negoci: conversa real!
 • Quan m’equivoco …

La nostra experiència del Black Friday del 2018

Els esforços del Black Friday d’aquest any han estat dos dels principals aspectes: vam organitzar una oferta exclusiva a ThemeIsle.com i, a més, hem publicat un resum sobre les millors ofertes de l’espai WordPress en aquest bloc. Posem una paraula sobre com va anar tot:

��️ Comencem amb l’anterior, el nostre acord del Black Friday.

Vam decidir fer una cosa molt similar a la promoció del nostre any passat. Hem aplicat un descompte a tot el lloc sense necessitat de codi de cupó. Cada membre nou tenia un 30% de descompte el primer any (anteriorment era del 25% de descompte).

En general, hem vist una Increment del 50% de les vendes en comparació amb aquest mes d’octubre. Aquest és un resultat molt similar als que vam veure l’any passat. Dit això, aquesta vegada no hem fet cap anunci, en comparació amb el Black Friday anterior quan vam gastar uns quants milers de dòlars en anuncis de Facebook. Podeu llegir més informació a l’informe de transparència # 34.

Al final del dia, el Black Friday 2018 no va ser massa gran per a nosaltres, tot ho considerem. Conec d’altres negocis d’aquest espai que van fer molt millor. Crec que tenir una venda d’una setmana al 25-30% de descompte sol ser una bona estratègia per a botigues de temes / complements.

�� Ara, per l’altra banda de la barricada: publicar un resum d’ofertes de Black Friday en aquest bloc.

Vam decidir que la publicació d’aquest any sigui molt més petita que un any abans. Anteriorment, teníem prop de 200 ofertes en total, la qual cosa va suposar una inversió de temps seriosa a l’hora de gestionar la publicació. La cosa calia actualitzar-se cada dia, amb noves ofertes aparegudes, disponibles, finalitzades, etc. Va ser un munt de feina.

Aquest any, només hem presentat 15 ofertes més o menys.

Vam triar-les en funció del que semblava que els lectors van gaudir de l’any passat i també vam considerar la reputació global de les empreses que ofereixen les ofertes.

Ho vam fer per facilitar les coses als lectors i alhora fer que la càrrega de treball sigui significativament menys brutal amb nosaltres mateixos.
post de divendres negre

Com a resultat, molts altres blocs van publicar llistes de més de 100 ofertes, la majoria il·legibles. A més, personalment no estic tan convençut que grans solucions tan importants com útils per a qualsevol persona. Hi ha massa coses, de manera que algunes ofertes excel·lents es poden perdre fàcilment a la barreja.

Tot i això, el nostre pla per minimitzar la càrrega de treball només va tenir la meitat d’èxit. Si bé el resguard era de la mida de 1/10 de l’any passat, encara vam rebre tones de correus electrònics de companyies que volien aparèixer. Només hem suprimit moltes sol·licituds, però moltes d’elles podrien utilitzar una resposta o explicació, sobretot si provenien d’un soci o d’algú que coneixíem.

Una nota lateral; el volum de diversos missatges de divulgació que rebem és cada cop més molest. Tot i que tenim una persona dedicada que s’encarrega d’ells (no jo), no deixa de perdre el temps. Sempre hem fet tot el possible per respondre i trobar maneres creatives i valuoses de treballar amb qui hi arribi. Però la majoria de la gent només fa correu brossa i no està disposada a fer cap altra obra que la que llegeixi en alguns "com fer divulgació" guia sobre SomeRandomBloggingAdviceBlog [punt] com.

En resum, hem aconseguit tres vegades més trànsit orgànic a la publicació del Black Friday d’aquest any que l’any anterior.

Aquestes eren les 3 ofertes més populars aquest any:

 1. Envato
 2. Tim creatiu
 3. Temes elegants

WordPress 5.0 ja és aquí; el món no s’acabava, està bé

No crec que hagués aparegut alguna cosa a l’ecosistema de WordPress que odiava tant com Gutenberg.

La gent ho odiava amb passió. Alguns encara ho fan. Especialment ara, ja que forma part de WordPress 5.0.

I, ho aconsegueixo. Com a humans, naturalment som reaços a canviar. O bé, més aviat, som reticents si el canvi ens està obligant.

Gutenberg és un canvi enorme. Fins i tot per als que pensin seguir utilitzant l’editor clàssic, no podran fer-ho indefinidament. TinyMCE simplement se’n va. I aquest canvi sembla dur si has interactuat amb TinyMCE des de que vas entrar al tauler de WordPress.

Em puc relacionar amb això personalment. Tot i que estic emocionat per coses noves i curiós per les coses, odio gairebé canviar els meus hàbits i haver de tornar a aprendre coses. I no m’equivoco, m’agrada aprendre coses completament noves, no coses que intenten substituir una cosa que no estava trencada i funcionava perfectament. Suposo que és la gent que se sent per l’editor de WordPress.

Tot i que, mirant-ho objectivament, el nou editor és, òbviament, una gran idea. Tot i que l’execució actual no és l’ideal, no pot ser, no deixa de ser una gran cosa que caldria impulsar i millorar.

nou editor de wordpress

Si bé haguéssim pogut esperar una mica més i fer que l’editor fos millor abans del llançament final, segons diuen, el calendari no és encertat. A causa del funcionament de l’ecosistema de WordPress, es va necessitar l’empenta bàsica per oferir un incentiu prou gran perquè els desenvolupadors de complements i temes comencin a crear el nou editor..

En cas contrari, al ser desenvolupador, és sempre més atractiu treballar en funcions que pagaran els vostres usuaris en contra d’integrar un nou editor que probablement estarà a pocs anys d’ésser inclòs en el nucli principal. Amb tot allò que va augmentar molt, hem començat a veure ràpidament plugins i temes construïts per a Gutenberg.

Això em porta a la meva lliçó aquí. Realment no em va envejar Matt Mullenweg quan tot això passava. Vaig veure la posició horrible en què es trobava, des d’una perspectiva personal, no pas una empresa.

Tots som humans i ens agrada ser apreciats i estimats. Per exemple, em frustro bastant fàcilment cada cop que llegeixo alguns missatges mitjans en canals socials o de suport, dient alguna cosa dolenta sobre mi o la companyia. Només puc imaginar la dificultat de Mullenweg.

D’una banda, sabia que el que estava fent era la millor manera de tirar endavant la plataforma i mantenir-la rellevant, ja que cada vegada més eines comencen a oferir millors experiències centrades en l’usuari per a la creació de llocs. Però, per l’altra, veia regularment que la gent discutia a les xarxes socials i als blocs sobre com era de tan descarada la idea de Gutenberg. És fàcil imaginar com alguns d’aquests arguments es podrien convertir en atacs personals, cosa que hauria de fer dolorós passar.

Haver de tractar coses així et fa sentir més com a polític que com a conseller delegat. Segur que necessiteu molta ajuda per equilibrar tota aquesta negativitat.

Al final del dia, però, com podem veure, el món no va acabar amb WordPress 5.0. El lloc de ningú no es va trencar i la majoria de les persones que van provar el nou editor de blocs van acabar encantant-lo.

Com afectarà WordPress 5.0 al mercat?

Personalment no veig res radical aquí. Vull dir, és 100% clar que el canvi era necessari per impulsar la plataforma endavant i facilita el treball amb WordPress per a l’usuari final, que ara pot mostrar finalment el seu contingut d’una manera agradable..

Per descomptat, alguns es beneficiaran més que d’altres d’aquest canvi, i és probable que el mercat de temes i complements s’esquinci una mica en general. A més, amb diversos allotjaments web que ofereixen solucions de WordPress més integrades cada mes, pot ser més difícil convèncer els usuaris perquè instal·lin temes i / o complements nous a part del que l’amfitrió ja els ha donat de franc; però aquest és un tema per a una altra vegada.

Al mateix temps, no sempre estic d’acord amb les coses que Automattic i la fundació WordPress realitzen i com Mullenweg emmarca algunes de les decisions que pren. Tendeixo a centrar-me més en els fets i les tendències que probablement puguin sorgir per a l’ecosistema de WordPress.

Tinc moltes ganes de veure cap a on va el mercat pel que fa a temes, complements i fins i tot empreses de contingut, a conseqüència de tot això.

AdSense continua sent una cosa?

Uns mesos enrere, mentre intentava trobar una manera de créixer i millorar els nostres recursos financers, vaig decidir fer alguna cosa vella escola. He reintroduït AdSense als nostres llocs. Sí, ja estàs llegint això el 2018 i no el 2008.

Vaig començar amb JustFreeThemes i després va afegir TemaIsle a la barreja també. Barra lateral només en aquest moment, de manera que res massa brutal.

anunci a ThemeIsle

Els anuncis concedits i de barra lateral no són els millors en termes de valor CTR i de potencial potencial. Tanmateix, no rebeu moltes opcions si no voleu afectar massa l’experiència de lectura. No volia convertir els blocs en publicacions primeres en els anuncis on haureu de passar per un bon grapat de blocs d’AdSense abans de poder arribar a l’article real.

De totes maneres. Amb aquest informe anomenat transparència, ara espereu que hagi tingut la pena tota la experiència d’AdSense. Bé, segons AdSense T&C, no se’m permet compartir cap informació específica. Per tant, només quedem amb la conclusió general següent:

No val la pena les molèsties.

Suposo que no m’estranyarà ningú dient que realment hi ha maneres millors de generar diners amb un bloc.

Tot i així, considero que val la pena un experiment. Obteniu molta experiència de primera mà, a més de poder establir un punt de referència per al vostre lloc quant al que hauria de ser considerat un nivell de monetització amb èxit per sobre del que podeu obtenir d’AdSense..

Per no dir-ho, mentre publiqueu AdSense al vostre lloc i no bloquegeu els anuncis al vostre propi navegador, podreu conèixer moltes coses sobre el paisatge i qui realment fa publicitat a públics com el vostre. Alguns dels productes us sorprendran. Però no només són els anunciants; també és interessant desglossar la quantitat que estan disposades a gastar i quina és la vida útil de la campanya mitjana.

Aquest tipus d’informació és molt valuosa si teniu un producte que competeix al mateix espai.

AdSense pot augmentar el seu rànquing orgànic?

Per mantenir-nos amb el tema d’AdSense, hi ha aquesta petita cosa que s’ha convertit en un bombo proper a nivell de teoria conspirativa..

Aquí hi ha la pregunta: Afegir AdSense pot millorar el vostre rànquing orgànic? Com passa, si teniu AdSense al lloc, l’únic fet us ajuda a classificar-vos?

Sembla estrany, d’acord, però hi ha alguns bons arguments per què Google podria donar un bon impuls als llocs d’AdSense. El més important és que el nombre de llocs més grans d’AdSense entre els 10 primers llocs, més diners es tornaran a la butxaca de Google..

Tot i que té sentit (una mica), no crec que sigui el que està passant realment. Un dels arguments és que els anuncis de la cerca de Google aporten molts més ingressos que els que provenen de la xarxa de contingut (AdSense als llocs).

Però vegem què diuen les nostres pròpies dades sobre això:

a) Bloc ThemeIsle

Malauradament, vam afegir AdSense precisament un dia després de llançar el redisseny de tot el bloc, de manera que és difícil assenyalar els dits a AdSense com a causa de les fluctuacions del nostre rànquing..

En general, efectivament vam veure millores en alguns dels números (augment del trànsit del 10%), però ho atribuiria més a les modificacions molt més importants a tot el lloc.

millores de classificació 1

b) Temes JustFree

Es va observar un augment del 5% del trànsit orgànic. Maleït sigui! Realment no tinc cap cas fort per intentar rebentar el mite, oi??

millores de classificació 2

De totes maneres, al final del dia, us animo a fer alguns experiments propis i a veure com funciona AdSense al vostre lloc, tant pel que fa a obtenir ingressos addicionals, com per obtenir punts millors a la cerca de Google..

Models de negoci: conversa real!

El recentment filtrats documents de Facebook són una joia.

Tot i que el document té 250 pàgines de llarg, val la pena fer-ho. Hi ha alguns punts interessants, especialment si voleu saber com funciona l’estratègia a escala de Facebook.

Per exemple, la part que era realment interessant per a mi era cosa dels models de negoci. En particular, com millora un model de negoci amb escala.

Per exemple, diguem que vens temes de WordPress i que teniu 100 temes al mes. Si creixes fins a 1000 temes al mes, obtindràs gaires diners, òbviament. Tot i així, el vostre model de negoci no millora amb l’escala.

En comparació, si mireu el model de negoci d’un bloc amb èxit, sovint poden guanyar molts diners per sobre del que podria indicar el seu creixement lineal. Per exemple, si el model principal d’ingressos per a un bloc són els ingressos d’afiliació, molts comerciants rebran la vostra comissió com més avantatges generi. Podríeu obtenir, per exemple, 50 dòlars per plom quan genereu 10 vendes, però 150 dòlars quan genereu 100. No és una pràctica poc freqüent.

A part d’això, com més popular sigui el vostre bloc, més gent vol escriure per a vosaltres, més influents destacats comencen a arribar, les empreses més grans volen fer negocis amb vosaltres, els socis més grans volen fer publicitat, etc. El model de negoci millora amb l’escala.

Per simplificar la idea, penseu-hi així; té 10 empreses com la vostra que igual que una empresa que sigui de 10 vegades la mida?

Per dir-ho d’una altra manera, penseu que tenir 10 o 50 blocs CodeinWP és el mateix que tenir un TechCrunch, ja que teniu el mateix trànsit quan es resumeix?

Jo crec que no.

D’altra banda, tenir deu botigues temàtiques més petites i tenir una botiga més gran no és gaire diferència. O potser m’equivoco. Es aixo?

Parlant de mal:

Quan m’equivoco …

Estic cometent tants errors i passos errònics de forma regular que crec que hauria de crear un "error del mes" columna aquí De totes maneres:

Fa exactament un any vaig fer una aposta per presentar una col·lecció de plantilles de pàgines de destinació i afegir-les Fox Orbit.

Des de la perspectiva d’un usuari, només podríeu escollir un disseny predefinit (basat en Elementor) i utilitzar-lo amb qualsevol tema; tot en un parell de clics.

El pla era també portar les plantilles per treballar amb Gutenberg més endavant.


Orbit Fox de ThemeIsle

Autor (a): Tema


96% de valoracions


400.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Més informació

themeisle-companion.zip

Versió actual: 2.9.8

Darrera actualització: 28 d’abril de 2020


96% de valoracions


400.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Orbit Fox de ThemeIsle

Estava molt emocionat amb aquesta idea i vaig decidir seguir-la com la següent cosa a l’ordre del dia. Si bé la idea en si podria ser brillant ��, no he pensat gaire sobre si realment som la companyia adequada amb la millor posició per executar-la.

Per exemple, molt després, Envato va llançar el seu propi complement amb l’objectiu d’una idea similar, i em vaig adonar que es troben en una posició molt millor per fer-lo funcionar.

El disseny no és una cosa que podem treure del barret i ho hem fet ràpidament, mentre que Envato pot llançar durant tota la nit una col·lecció de 100 pàgines de destinació.

És difícil adonar-se d’aquestes coses, però de vegades no és la persona que segueixi una idea determinada, tot i que al principi sembli brillant.

Però, què en penses? Fins i tot ens hem de preocupar per aquestes coses? Al cap i a la fi, sigui el que vulguis fer, sempre hi ha algú més gran que pugui venir i dominar el mercat durant la nit.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Gràcies per llegir i per ajudar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map