Val la pena l’assistència a les conferències? #WCEU – Informe de transparència # 41

Informe de transparència # 41


Benvinguts a la 41a edició de l’informe de transparència mensual (de juny de 2018). En aquesta sèrie, faig tot el possible per compartir el que està passant a l’empresa, el que hem après i com aplicar-ho també a la vostra empresa. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

El juny és tradicionalment "WordCamp Europe mes" Per a nosaltres. La conferència del 2018 va ser la nostra tercera consecutiva a la qual vam assistir en equip. Parlaré d’això i aprofundiré en altres temes relacionats amb les nostres darreres publicacions de productes, la presa de decisions i altres coses divertides.

Després de la WCEU 2018

D’acord, així que l’esdeveniment va ser divertit, tot i que la meva sol·licitud de veu va ser rebutjada.

Probablement va ser l’any que vam participar més com a equip. Més sobre això en un minut.

Però … va valer la pena?

Bé, és difícil de dir, en realitat.

Jo personalment vaig adoptar un enfocament molt relaxat per a l’esdeveniment d’aquest any. Vaig estar allà principalment per conèixer l’equip, ser voluntari, i simplement gaudir de l’esdeveniment sense res específic a l’agenda. A diferència dels anys anteriors, on normalment estava per tot el lloc parlant amb persones i treballant en xarxa. Tampoc em va emocionar l’esdeveniment com els darrers dos anys.

D’altra banda, l’equip estava més implicat. Gairebé tothom es va oferir voluntari, Sabina i Rodica formaven part de l’equip organitzador, i Adelina i Chris van treballar al pis el nostre compromís amb els nostres mitjans de comunicació, produint-ne alguns entrevistes fascinants amb ponents i assistents a l’acte.

En general, hi havia moltes oportunitats perquè tothom aprengués coses noves, reunir-se amb persones amb les quals solen treballar només de forma remota, fer nous amics, etc..

En aquest sentit, l’esdeveniment és una experiència valuosa per a cada persona, però potser no sigui l’ús més optimitzat del temps de tothom, encertat per a empreses.

No m’equivoquisqueu, aquest tipus d’experiències poden fer molt per a la creació d’equips, la camaraderia i altres coses, però pot haver-hi encara maneres diferents i més efectives de construir aquests aspectes a part d’anar junts a les WCEU..

Per descomptat, el valor afegit de la WCEU és que, mitjançant el voluntariat, tothom pot formar part d’un gran projecte sense treball amb moltes parts mòbils i jugar-hi. A més, estem retornant a la pròpia comunitat de WordPress, que és la raó per la qual el paisatge de WordPress s’ha convertit en el que és ara.

Així, en general, suposo que el fet d’assistir a les UEV probablement val la pena per a la nostra empresa a llarg termini i crea moltes experiències excel·lents per a tothom. Tanmateix, no es podran presentar dades precises sobre la importància que és de valor. Així doncs, té una sensació més intensa.

Tot i així, l’any vinent estudiarem diverses maneres d’experimentar com volem estar involucrats en l’esdeveniment i què més podem fer per maximitzar els beneficis per a totes les parts.

Estic curiós, què us agrada les conferències? Com els apropeu i per què?

Més concretament, esteu contents de portar tot el vostre equip a una conferència o no és possible alguna cosa a la vostra situació? Si és així, per què?

Ah, i parlant de la comunitat i de la participació, Rodica és l’organitzador principal d’aquest any WordCamp Bucarest!

Ves allà per sol·licitar, obtenir entrades, aprendre què passa amb la conferència.

I si visiteu, sereu benvinguts a la nostra oficina per satisfer totes les vostres necessitats de col·laboració. ��

Canvis la línia de producte

El mes passat vaig escriure sobre el redisseny i reanunci de CodeinWP, així que aquest mes és el torn de ThemeIsle!

Properament presentarem el nou disseny i rellançarem el lloc web.

De debò vam començar a treballar fa aproximadament mig any. Malauradament, el dissenyador va haver de fer front a alguns problemes familiars i el projecte es va endarrerir.

Ja hi tornem, però, finalitzem algunes decisions de disseny i elaborem un pla per a la seva implementació.

Igual que per a CodeinWP, volem que el nou lloc web sigui ràpid, amigable per a mòbils (i que utilitzi AMP) i probablement experimentarem més amb blocs de Gutenberg també.

Aquí teniu una ullada ràpida a un dels nostres nous experiments amb logotip:

Experiments de logotip de ThemeIsle

Però ThemeIsle no és l’únic projecte significatiu en el qual hem estat treballant …

Què hi ha a continuació per a OrbitFox

Com podeu recordar, OrbitFox va començar com un petit complement complementari per oferir les funcions personalitzades que inicialment van ser prohibides per la representació de WordPress del nostre tema Zerif.

Però, aleshores, vam decidir convertir-la en una cosa molt més que això i voler convertir-la en una eina útil per a tots els nostres usuaris, no només els de Zerif.

La idea era oferir una solució tot-en-una per gestionar petites tasques que necessiten la majoria dels llocs web i oferir-la de forma gratuïta, fins i tot quan es tracti d’algunes funcions d’altra manera premium. Com, per exemple:

Vam llançar un nou mòdul d’avís de cookies, afegim més plantilles de llocs i vam llançar dos nous serveis en beta:

  • Imatge CDN i Optimització
  • Actualitzacions segures


Orbit Fox de ThemeIsle

Autor (a): Tema


96% de valoracions


400.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Més informació

themeisle-companion.zip

Versió actual: 2.9.8

Darrera actualització: 28 d’abril de 2020


96% de valoracions


400.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Orbit Fox de ThemeIsle

A continuació, es mostra un exemple de les estadístiques de CDN del mòdul:

Estadístiques de CDN

Tanmateix, després d’obtenir més informació sobre el model de negoci, hem decidit que probablement sigui millor en aquest moment mantenir funcions avançades com l’optimització de la imatge CDN + com a eina autònoma.

Aquesta solució ja està aquí – l’hem anomenada Optimole – i està alimentant la majoria dels nostres llocs d’alt trànsit. Mentre encara és a Beta, podeu sol·liciteu una prova gratuïta i comença a optimitzar.

Pel que fa a OrbitFox, continuarà sent un producte gratuït.

Repensar temes

Portem la major part del nostre temps de reescriptura Hestia i desenvolupar-ne una funció d’importació / exportació.

Estem implementant el nou codi tant per facilitar el manteniment del tema en el futur com per configurar les bases per convertir-lo en una cosa molt més senzilla, construïda amb creadors de pàgines i amb una experiència futura d’edició de WordPress..
hestia

Així que en lloc d’intentar saltar immediatament a crear un nou tema des de zero, alhora que més dolorós, volíem millorar la base de codis existent. Esperem que Hestia tingui una llarga vida útil, per la qual cosa és crucial tant per a nosaltres com per als usuaris mantenir-lo actualitzat i segur.

Finalment, si us pregunteu com funciona el nostre departament de temes financerament, vam veure ingressos bruts de 78.000 dòlars el mes passat (temes i paquets venuts a ThemeIsle.com).

Comentar el treball en si

Fer créixer una empresa és una tasca difícil a molts nivells. Fins i tot deixant de banda els aspectes clau, com per exemple, d’on obtindreu ingressos, coses com gestionar la feina de tothom, contractar gent nova i així, sens dubte em treuen de la meva zona de confort.

Per sort, no sóc la primera persona a la terra que ha estat en aquesta posició, per la qual cosa puc recórrer a diverses fonts per ajudar i parlar amb altres empresaris que també han tractat reptes similars.

Encara que he intentat diverses vegades en el passat per millorar el nostre treball, aquesta vegada és una mica diferent. Ja he fet passos per aconseguir ajuda interna dins de l’equip compartint responsabilitats, així com ajuda externa fent preguntes i escoltant més el que m’aconsellen altres empresaris. També intento ser responsable dels consells que rebo.

En general, el principal que es pot emportar aquí és que no hauríeu d’esperar trobar una solució de bala d’argent fora del blau. És millor fer una pluja d’idees i posar en pràctica petites idees i millores. La majoria d’ells podrien no resistir-se a la prova del temps, però una parella tindrà un impacte significatiu en la productivitat i en la producció global del vostre equip..

Això és el que hauria de sortir de la zona de confort. Feu una cosa nova, veieu com funciona. Aleshores, seguiu fent-ho o adapteu-vos.

Tenia curiositat què pensen altres empresaris sobre això, així que els vaig preguntar a un parell d’ells simplement què és el que els continua, per què continuen treballant, etc..

Una cosa que molts van repetir va ser segons la línia, "És el meu deure fer allò que estic millor" o "A mi m’han donat aquestes habilitats i les hauria de fer servir, en lloc de trobar-me a una platja."

Probablement hi ha diverses maneres de mirar aquestes declaracions, així que les deixaré aquí perquè tothom pugui interpretar-se per si mateix.

Per últim, però no per això menys important, hi va haver una qüestió sobre això Akshat Choudhary de BlogVault va preguntar, "Si podeu associar-vos amb algú de l’espai, quina associació pot duplicar el vostre negoci?"

Aquesta és una bona pregunta i il·lustra la situació de moltes empreses de WordPress en aquest mercat. M’hauria preguntat a StudioPress o iThemes aquesta pregunta si tingués alguna oportunitat.

I com respondries aquesta pregunta?

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map