Teníem previst que no tornem a crear un altre tema nou – Informe de transparència # 45

Teníem previst que no tornem a crear un altre tema nou – Informe de transparència # 45

Teníem previst que no tornem a crear un altre tema nou – Informe de transparència # 45
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Informe de transparència # 45


Benvinguts a la 45a edició de l’informe de transparència mensual (d’octubre de 2018). En aquesta sèrie, aprofito tot el que ha estat succeint en el negoci que us podria interessar, especialment les coses que hi ha al darrere. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

Aquí teniu el TOC de què hi ha per venir:

1. Fa un any vaig dir que no crearíem un altre tema nou. Acabem de fer-ho. Aquí és el perquè

2. La velocitat de la pàgina és molt important per a SEO? TL; DR: sí

3. Quin tipus de contingut de WordPress per fer publicitat a Facebook?

4. Repensar els informes de transparència

1. Fa un any vaig dir que no crearíem un altre tema nou. Acabem de fer-ho. Aquí és el perquè

Mentre vaig examinar alguns dels informes de transparència més populars del lloc, em vaig trobar amb això. És el que vaig discutir el futur de Gutenberg i vaig intentar esbrinar quin és el millor camí per seguir una botiga temàtica com la nostra..

Vaig concloure que no crearíem un altre tema nou, sinó que es centrarien en convertir els temes existents en noms de casa.

Han passat aproximadament un any i mig des que es va publicar aquest informe … i estem a punt de publicar un tema nou. El que dóna?

Un parell de raons:

a) Vaig llegir el mercat malament

Per a ser més precisos, vaig menystenir la rapidesa amb què es farien càrrec els constructors de pàgines, a més d’esperar que Gutenberg tindria una apel·lació més gran.

I està bé, Gutenberg està creixent molt bé, però això continua creixent entre la gent gran i no gaire pel que fa al paisatge dels usuaris casuals: els constructors de pàgines encara hi són regnes..

En aquest informe de fa 1,5 anys, vaig esmentar fins a quin punt els constructors de pàgines han arribat en termes d’UX i també quina quantitat d’usuaris de constructors de pàgines estimen temes de marc lleugers, com GeneratePress o OceanWP.

Al mateix temps, seguia pensant que aquests temes es mantindrien nínxols, mentre que l’altre "temes de negoci" (diguem-ne això) continuaria dominant el mercat.

Tot i això, a la vista dels gràfics de popularitat actuals, els temes del marc creixen molt més ràpidament del que esperava i és probable que es facin càrrec dels primers llocs més aviat que més tard. Fes una ullada Hot 100 de GoDaddy llista, per exemple. Al gener del 2018 ja érem al número 4 (vegeu més avall). Al maig, baixàvem al número 13.

part superior de la padrina

Inicialment, vaig suposar que tindríem una versió estable de Gutenberg molt més aviat, de manera que podríem pivotar Hestia cap a la seva direcció, aprofitant la popularitat del tema i la seva nova compatibilitat amb Gutenberg. Tot i això, com tots sabem, les coses s’han anat avançant molt més lent.

Per trobar una solució aquí, necessitàvem adquirir / construir una associació forta amb un tema marc ja establert (que es va resultar difícil), o bé crear aquest tema nosaltres mateixos.

Una de les maneres era adaptar Hestia i eliminar-ne molts elements, però realment no era possible sense trencar els llocs d’usuaris existents..

És per això que vam decidir finalment crear un tema nou des de zero.

Amb això, també vam tenir plena llibertat de com volíem apropar-nos a això. Així, varem dir que no només ens vam centrar en els creadors de pàgines com Elementor o Beaver Builder, sinó que també vam introduir alguns conceptes nous que estan preparats per treballar amb Gutenberg un cop es publiqui al nucli de WordPress..

b) El desenvolupament web també s’ha avançat, revelant noves possibilitats

Es tracta del tema que desenvolupen temes com OceanWP o Astra. Han introduït alguns conceptes interessants que també han demostrat ser populars entre els usuaris, cosa que probablement ha reforçat la seva posició en general.

Al nostre final, sense un nou estàndard com Gutenberg, no podríem avançar i abandonar Bootstrap de Hestia, introduir noves solucions CSS, etc. Essencialment, no sabíem què podríem esperar de Gutenberg i quina modificació seria la prova del temps.

Vam fer un refactor principal amb Hestia, però el front-end encara era difícil de migrar sense trencar alguns llocs d’usuaris.

Així, apareix un nou tema! L’objectiu amb Neve és habilitar una experiència el més propera a una veritable edició front-end possible – mitjançant Gutenberg.

Estic encantada d’informar que ho hem pogut aconseguir i estem a punt de llançar aquest nou tema. Ja està fora! Veure-ho aquí.

Vista ràpida:

neve

 • Neve funciona amb el connector oficial AMP a la caixa: el tema AMP sembla exactament el tema mòbil no AMP.
 • Tampoc utilitza jQuery, Bootstrap o qualsevol cosa que la majoria de desenvolupadors considerin pesada.
 • El "temàtica" la part de Neve es dedica a tenir cura d’elements i blocs HTML habituals, com ara entrades, botons, contenidors, amplada de contingut, etc..
 • El primer dia, també farem un paquet de dissenys de llocs d’inici: integrats per ara a Elementor, però aviat s’hi afegiran més versions creades per Gutenberg.
 • Per últim, si hi ha algun usuari Zerif aquí, estareu contents de saber que Neve importa automàticament el contingut de la pàgina principal de Zerif i el converteix en una pàgina Elementor que sembli exactament el mateix..

Així que ho tenim, un tema nou que respon a la direcció del mercat de temes de WordPress, amb el gran canvi de Gutenberg a la volta de la cantonada!

2. La velocitat de la pàgina és molt important per a SEO?

Com, sé que tots els experts de SEO i el seu gos han estat dient una vegada i una altra la velocitat del mantra del lloc, però és important, de manera que es noti?

Personalment, estic obsessionat amb la velocitat de la pàgina darrerament i estic vigilant tot el temps. Una part d’això es deu al nostre nou producte – Optimol (una eina d’acceleració de llocs centrada en la imatge). També sóc moderadament obsessionada amb el control dels nostres números de trànsit, com ho són la majoria de propietaris de llocs.

optimol

Unir aquestes dues obsessions m’ha portat a una troballa interessant:

En algun moment, hem començat a tenir problemes amb la nostra publicació més popular. Estem actualitzant-la tot el temps i pivotem les coses força regularment. Per tant, en una de les actualitzacions, Karol va introduir gràfics de mapes força útils (des del punt de vista d’un usuari) amb temps de càrrega d’amfitrions de diverses ubicacions del món. Hi havia ~ 10 d’aquests gràfics.

Tot i que els gràfics es carreguen dels propis servidors de Google (basats en Google Chart API), sembla que hi ha moltes coses a descarregar en general que va provocar que el rastrejador es bloquejés de vegades.

De tant en tant, la pàgina entrava i sortia de la memòria cau de Google. Google encara la va classificar, només en una posició molt inferior, probablement confiant en altres maneres de veure el contingut de la pàgina (una vegada fins i tot fent servir la versió AMP).

Després de suprimir aquests gràfics, vam veure això:

creixement del trànsit

D’acord, doncs, quin és el gran problema, per què era difícil identificar el problema?

Doncs bé, els temps de càrrega de la pàgina van tenir una bona anàlisi. De manera que no és com si poguéssim generar una alarma només sobre això. Tot i que la causa estava en el contingut de la pàgina o en alguna cosa.

L’únic que ens va pensar va ser la manca de les "En memòria cau" etiqueta al costat de la llista de Google:

etiqueta en cau

Si no veieu aquesta cosa al costat de les vostres fitxes, bàsicament vol dir que, tot i que la pàgina es troba a l’índex, no hi ha alguna cosa correcte (almenys és la nostra conclusió ara).

Us recomano utilitzar eines com Far i la velocitat de pàgines de Google Analytics per tenir una visió més granular de les vostres pàgines més importants.

Hi ha moltes eines de control de llocs com Pingdom que poden fer molt més quant a proves de velocitat i problemes de depuració.

Un cop més, en el nostre cas, el problema no era establir la connexió inicial, sinó el temps que va trigar a carregar la pàgina completament, a més de la quantitat de JavaScript que s’executava al llarg del camí..

3. Quin tipus de contingut de WordPress per fer publicitat a Facebook?

Fa un parell de mesos, vam deixar de treballar activament en els nostres anuncis de Facebook i, en canvi, només teníem publicats alguns anuncis automàtics. Es tractava sobretot d’escenaris clàssics de la botiga com ara retargeting de persones que veien els nostres productes o intents de recuperar carretons abandonats.

Tot i això, volíem experimentar amb diferents tipus d’anuncis automàtics, on vam agafar contingut del nostre blog RSS i els vam servir a les persones que van visitar els nostres llocs la setmana passada..

L’objectiu amb això era establir una configuració sense manteniment (gràcies a IncreaseMedia per ajudar-nos), que va ser productiu, però tampoc molest per als usuaris.

Dividim els articles en dues categories:

 • tot el contingut ✏️
 • contingut important ❗

Per al segon grup, tot i que és més petit, vam augmentar el pressupost. D’aquesta manera, totes les publicacions del bloc eren iguals.

Com que Facebook era Facebook, va optimitzar les coses i va començar a fer publicitat amb més compromís amb més freqüència i a un preu inferior.

Què hem après d’això?

Si sou com jo, sempre voleu proporcionar als vostres lectors el contingut exacte que buscaven. Així, per exemple, quan veig que les cerques semblen "millors empreses d’allotjament" popularitzar-se, entenc què vol conèixer i intento abordar les seves preguntes en els nostres continguts.

Tot i això, no tinc ni idea de quin tipus de contingut estarà interessat a un usuari (que ha visitat anteriorment el nostre bloc), ja que navega per Facebook de forma informal. Al capdavall, no han introduït cap paraula clau, així que estic competint amb vídeos de gats i notícies de Kardashian, tant si m’agraden com si no.

És per això que tot aquest experiment d’anuncis de Facebook a la publicació de contingut del bloc és tan interessant per a mi. Finalment, puc veure què persones desitgen llegir quan no han decidit resoldre una tasca específica.

De manera que, segons resulta, les publicacions més populars del bloc CodeinWP són les nostres col·leccions de temes gratuïtes. El que també funciona bé és el nostre "VS" les publicacions ��, especialment les que comparen WordPress amb altres plataformes.

La meva suposició és que tot i que la gent pot no ser una cosa similar "WooCommerce vs Shopify" Tant se val, quan veuen una publicació a Facebook, es veuen obligats a fer-hi clic i a veure si la seva plataforma favorita ha arribat.

El post més popular al respecte és aquest:

 • INFOGRÀFIC: WooCommerce vs Magento vs Shopify

A ThemeIsle, de manera similar, tenim això a la part superior:

Després d’això, els articles pràctics també semblen forts; amb els més populars:

No sóc expert quan es tracta d’anuncis a Facebook, però suposo que la clau amb coses com ho fem aquí és orientar-se a la curiositat de l’usuari. Potser BuzzFeed tenia tota la raó?!

Si us pregunteu, encara gastem uns quants milers de dòlars cada mes en anuncis a Facebook. Encara em costa saber si la inversió val la pena o no en el gran esquema de coses, tot i que …

Ideològicament, no m’interessa massa en algunes de les coses que fa Facebook. Tot i això, el que és innegable és que hi ha una gran lluita per l’atenció als usuaris i, si es nega a participar-hi per qualsevol motiu, perdràs per defecte..

En el nostre cas, amb més de 500 articles sobre diversos temes a la volta, volem fer-los arribar davant dels nostres lectors a través de tots els canals disponibles.

4. Repensar els informes de transparència

Si heu llegit l’informe fins ara, podríeu haver notat que és una mica diferent del de l’any passat.

No vaig estar del tot feliç amb els resultats del mes passat pel que fa al trànsit i la participació, així que vaig demanar comentaris i vaig decidir que probablement hauria de tornar a l’estil dels informes anteriors.

Tot i que a alguns els agrada la informació personal, no és el motiu principal per llegir aquests informes. Els coneixements pràctics i les lliçons tenen molt més valor, de manera que em centraré en més.

Tot examinant els reportatges anteriors, sembla que els més populars es van construir al voltant d’algun drama (com la suspensió de Zerif) o d’una visió única que vaig compartir. Per tant, ho tindré amb compte i us oferiré una mica més d’això en els propers reportatges (no drama, idees)!

M’agradaria escoltar la vostra opinió sobre l’informe d’aquest mes!

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Gràcies per llegir i per ajudar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector