L’Hosting guanya el mercat de WordPress? – Informe de transparència # 42

L’Hosting guanya el mercat de WordPress? – Informe de transparència # 42

L’Hosting guanya el mercat de WordPress? – Informe de transparència # 42
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

L’Hosting guanya el mercat de WordPress? - Informe de transparència # 42


Benvinguts a la 42a edició de l’informe de transparència mensual (de juliol de 2018). En aquesta sèrie, detallo el que està passant en el negoci i us ho presento de la millor manera que puc, juntament amb els aprenentatges i les lliçons que podeu aplicar al vostre propi negoci. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

L’informe d’aquest mes serà predominantment positiu … com un 95% positiu! La qual cosa és un bon canvi des de la meva perspectiva habitual sobre les coses que passen al meu voltant. ��

En aquest informe, parlo sobre tàctiques de màrqueting d’afiliació, un llançament especial del qual estic molt emocionat, els ingressos de juliol i molt més.

Qui guanya WordPress?

Podeu saber dels informes anteriors que la meva opinió general és que les empreses d’allotjament són els veritables guanyadors de WordPress. És a dir, són els que generen els ingressos més importants i tenen més impacte (heu vist la llista de patrocinis de qualsevol WordCamp, per exemple).

Tanmateix, atès que l’allotjament és un espai altament competitiu, moltes de les empreses també comparteixen bona part dels seus ingressos amb afiliades, inclosa nosaltres.

Així que, sabent-ho, hi ha bàsicament dues maneres populars de guanyar comissions d’afiliació:

 • Investiga, prova, compara i revisa els millors amfitrions del mercat i explica als teus lectors tot el que es tracta.
 • Feu un tutorial i poseu les mencions d’afiliats a tot el lloc, on tenen sentit. Per exemple, ensenya a la gent com iniciar un lloc web d’empresa i recomana un amfitrió al llarg del camí.

Els llocs més populars d’aquests nínxols valen més d’un milió de dòlars, i això crea un incentiu massiu perquè els editors en puguin aprofitar. De vegades, però, això comporta pràctiques generals de publicació dolenta, no gaire valor, i un focus en l’aspecte de la tasca de guanyar diners / SEO i no en la qualitat del contingut.

En qualsevol cas, abans de sortir de la pista aquí …

Fa uns tres anys vam començar a experimentar amb la primera tàctica: comparacions i ressenyes d’allotjament. I des de llavors hem creat molts recursos. Tenim comparacions per a allotjament barat, allotjament gratuït fins i tot, allotjament gestionat, hosting de negocis, A més de fer una ullada a les millors empreses de hosting WordPress.

Hem estat realitzant enquestes i proves i experiments propis per determinar la fiabilitat dels amfitrions més populars. També estem supervisant la participació dels nostres articles i fem proves A / B per trobar les maneres més eficaces de parlar de hosting.

monitor d’allotjament

Els diners obtinguts per això utilitzem per finançar tant la investigació i la dedicació dels llocs d’allotjament com per invertir en altres iniciatives de contingut.

Una mica com a resultat, quan vam arribar al primer lloc de Google per a termes relacionats, vam forçar els altres editors a pujar el seu joc i a sobre per sobre de llistes senzilles d’amfitrions. I ho van fer. Malauradament … Malauradament per a nosaltres, és a dir, ja que ara hi ha més competència de gran qualitat. ��

Amb l’angle de revisió / comparació en constant desenvolupament i perfeccionament, també hem decidit provar l’altra ruta per obtenir ingressos d’afiliació: "el tutorial genuí" ruta, com m’agrada anomenar-la.

La gènesi d’això és que cada dia he estat una mica més frustrat en veure què es troba en el número 1-3 per a termes relacionats amb la creació i el llançament d’un bloc o lloc web. En lloc d’ajudar realment els usuaris a llançar un lloc amb èxit, la majoria de les peces de contingut es van centrar de manera contundent a aconseguir que els usuaris s’enganxessin a l’allotjament. Com s’explica, dedicant la meitat de la guia a la configuració de l’allotjament?

Vam decidir fer una punyalada al respecte i vam llançar alguna cosa pròpia, una guia de més de 11.000 paraules sobre com començar un bloc des de zero juntament amb un llibre electrònic gratuït (descàrrega directa aquí).

guia toc

M’agrada molt com ha sortit això i, tot i que encara no s’està posant de forma tan impressionant, crec que les coses milloraran amb el pas del temps i que es convertirà en el punt de partida per a les persones que busquin formes de construir un bloc amb èxit o, com a mínim, un que es visita.

Encara no hi ha enllaços d’afiliació, però d’aquí a un any més, comencem a obtenir una mica de tracció i, en aquest moment, afegirà diners.

Tot i això, una cosa interessant que vaig veure un cop vam publicar aquesta guia va ser que un altre article del bloc sobre un tema similar va saltar més de 20 posicions al rànquing. Aquest tipus em diu que si voleu classificar-vos per a alguna cosa, haureu de tenir més contingut sobre el tema que només una peça (potser m’equivoco).

Tant de bo això expliqui una mica com abordem les coses aquí a CodeinWP i com construïm l’autoritat del lloc.

Nou llançament de producte ��

Ara és una cosa que estic molt emocionat! Acabem de llançar un producte que ens va trigar gairebé un any a construir.

Aquí està EyePatch.ai.

Aquesta continua sent una versió beta, però la funcionalitat bàsica hi és. És una eina de prova de regressió visual, model SaaS.

En definitiva, ajuda als desenvolupadors: complements de WordPress & temes, però també altres tecnologies, posen a prova els llançaments de productes abans que es facin públics.
pegat

El principal avantatge aquí és que l’IA t’estalvia molt de temps. Estimem que el treball que EyePatch està fent de forma automàtica tindria aproximadament una hora per llançament. Per tant, si teniu, per exemple, tres productes, cadascun actualitzat dos cops al mes, hi ha sis hores de temps estalviats aquí.

Tot el projecte em fa una mica de por. És el nostre primer projecte SaaS i, a més, la nostra primera punyalada en un tipus de producte nou com aquest.

Tot i que hi ha solucions similars (algunes) similars, en alguns aspectes són diferents, i en falten funcions. És per això que hem decidit treballar per la nostra pròpia solució.

Si bé crec molt en el producte, l’objectiu que m’he proposat és aconseguir almenys 1.000 dòlars d’ingressos recurrents mensuals durant els propers tres mesos. Si no ho fa, simplement l’utilitzarem per a les nostres pròpies necessitats, o bé frenarem el desenvolupament completament.

Tothom ho pot provar ara sense límits. Encara no hem creat cap clau ni cap clau de API, així que tingueu en compte que en el futur algunes de les funcions podrien deixar de funcionar en els plans més barats.

Si voleu ajudar amb qualsevol capacitat i veure el valor en la democratització de les proves de regressió visual per a la web, no dubteu en posar-vos en contacte.

Curiosament, el lloc web mateix el vaig crear pel meu compte en poques hores. En cas que no us n’heu adonat, aquest és el nostre insígnia Hestia tema allà.

Com gestionar millor el vostre equip

Alguna cosa que vaig esmentar als informes anteriors van ser els meus esforços per millorar la nostra organització general de treball dins l’equip.

Els principals canvis que volia sortir del terreny van ser dues coses:

 • Canviar més responsabilitat cap a l’equip juntament amb més llibertat
 • Aportar més claredat a tots els membres de l’equip

Aprenent de les meves experiències passades, aquesta vegada, he intentat evitar múltiples canvis importants alhora.

Estic agraït que, tot i que probablement no tothom estigui d’acord o estigui emocionat amb els experiments que fem, s’hi han implicat.

Espero que en el procés jo sigui més conscient i conscient sobre algunes de les meves pors i lluites internes. Principalment: la por a perdre el control, a fallar, a no obtenir el crèdit o a no agradar-me pels passos que faig. Això ha afectat, certament, l’empresa i l’equip en algun moment, però les coses van pel bon camí.

Aquí teniu un vídeo realment útil que tracta aquests temes:

Permeteu-vos donar un exemple de com es manifesta per mi una d’aquestes pors. Com ja sabeu, executem / gestionem diversos productes, i una cosa que vaig retardar va ser analitzar l’èxit de cadascun d’ells..

El mes passat, finalment vaig fer una llista i vaig anotar totes les mètriques crucials. Ràpidament es va fer evident que alguns (molts) dels nostres productes són un fracàs que qualsevol altra cosa, i que haurien de ser assassinats.

Però no volia reconèixer això, que realment actuaria sobre aquestes reflexions. Així que he tardat a fer cap altra anàlisi o avançar i tancar aquests productes, simplement perquè això faria que he fallat.

De totes maneres, estic prenent algunes mesures per superar-ho i ja he pres algunes decisions difícils sobre dos dels nostres productes:

 • He venut TeamClerk.com a Flippa per 3,101 dòlars. El vam comprar per al voltant de 6.000 dòlars i hi vam aportar una bona feina, però a causa de la falta d’enfocament sembla que és un fracàs, però està bé.
 • Vaig lliurar el Personalitzador d’inici de sessió plugin a Hardeep Asrani – membre del nostre equip (consulteu la seva publicació sobre l’adaptació dels vostres complements per a Gutenberg). Vam comprar el complement fa uns quants anys, el vam fer créixer, vam intentar obtenir ingressos monetaris i, finalment, no ho vam aconseguir. Com que no podem donar-hi suport realment, vaig pensar que estarà en millors mans si Hardeep s’ocupa.

Tot i que no sigui necessàriament fàcil, passos com aquests ens ajudaran a centrar-nos més en els nostres productes bàsics i els usuaris de pagament actuals. Tal com vaig escriure abans, tot i que el mercat temàtic ha estat davallant durant els últims dos anys, no deixa de ser el nostre negoci principal, i tenim un bon nombre d’usuaris als quals necessitem servir i oferir el nostre millor treball..

Hestia 2.0 és a tocar i també estem començant a la nostra novetat "per a Gutenberg" tema.

Ingressos

Al juliol es va registrar una petita caiguda dels ingressos, al voltant del 10%. Per sort, vam parar i vam ajustar el nostre enfocament en conseqüència, que sembla estar donant els seus fruits fins ara. L’agost va començar amb uns bons augments de trànsit i, amb l’esperança, acabarem aquest any com a mínim tan rendible com l’any anterior.

Aquí estem una mica fora de la llista en comparació amb el que esperava, però encara està bé. Suposo que si aconseguim pagar un salari just a nosaltres mateixos i podem continuar invertint en noves iniciatives, com ara Pegat o OptiMole, estem bé.

Potser us heu adonat –i ho he notat segurament– no sóc gaire bo ni organitzat quan es tracta de finances. Tot i que tinc una idea aproximada de com ens dirigim i cap a on ens dirigim, no és gaire exacte. És per això que probablement el nostre proper lloguer ens ajudaria en aquest front.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector