Les coses no sempre són el que creieu que són: Informe de transparència # 44

Les coses no sempre són el que creieu que són: Informe de transparència # 44

Les coses no sempre són el que creieu que són: Informe de transparència # 44
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Informe de transparència # 44


Benvinguts a la 44a edició de l’informe de transparència mensual (per al setembre del 2018). En aquesta sèrie, tracto les coses interessants que han anat passant en el negoci, a més d’afegir un bon grapat de lliçons i pensaments personals a tot arreu. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

El setembre va ser un mes ocupat per a mi, que també és el motiu pel qual l’informe ha arribat fins a la tarda. Vaig viatjar una mica, vam tenir la nostra retirada anual de la companyia que he esmentat a l’informe anterior i vaig assistir al meu segon. EO esdeveniment aquí a Portugal. Considero que el mes sencer és un temps ben passat, en general, i m’ha donat molta energia per acabar l’any amb una nota alta.

Començaré aquest informe discutint alguns dels meus aprenentatges personals, així que si prefereixes centrar-te només en les coses relacionades amb els negocis (torno a rebre l’informe d’ingressos aquest mes!), No dubteu en fer clic aquí.

(Sobre el tema de compartir aquesta barreja d’aprenentatges personals i empresarials, m’agradaria obtenir més comentaris sobre allò que trobeu útil i no tant útil en aquests informes. També estic obert a suggeriments sobre temes. Sabent el tipus de negoci que fem corre aquí, de què t’agradaria aprendre?)

La natura és el millor professor ��

He estat lluitant amb un parell de coses que em fan retenir. Ja he esmentat els meus problemes de salut un parell de vegades, però a més, he tingut aquesta sensació aclaparadora que, si no treballo de valent diàriament, no seré tan apreciat en el professional. cercles.

Com que escric i rellegeixo ara, sé que no té gaire sentit, però això no és tan evident quan esteu en el moment en lluitar amb aquests pensaments..

Aquesta sensació ha estat amb mi des de fa molt de temps, però finalment deixo anar i acceptant que, per molt que ho esforci, mai no podreu fer les coses perfectes per a tothom..

Tenint això en compte, vaig treballar menys hores al setembre i, suposo que (?!), El món no va esclatar en flames.

Per dir-ho menys, l’enfocament ha funcionat bé tant per a la meva salut com per al rendiment. Encara m’agradaria fer-ne més, per descomptat, però la clau de l’èxit en qualsevol cosa és acceptar les millores incrementals i no intentar fer totes les coses a tota costa.

Molt divertit, he estat constantment basant-me a mi mateix per no treballar prou quan vaig trobar les meves coses de salut, alhora que animo al nostre equip o empleats a deixar-se sempre amb temps mèdics quan creuen que ho necessiten. Crec que aquest és un bon enfocament general per tenir, sense importar el negoci que dirigiu. Els vostres empleats no haurien de sentir que la seva feina corre un risc si / o quan decideixen prendre un temps lliure per tenir cura de la salut.

Encara no he acabat amb les lliçons personals. El següent ve de la retirada de la nostra empresa:

Entre óssos i abelles

Així doncs, com a part del recés, vam fer una excursió per una zona força remota de les muntanyes romaneses. No hi ha cap senyal de mòbil, ni ànima viva a prop, si no compteu els óssos. Sí, hi havia óssos al voltant –com ens va dir el guia– i fins i tot vam veure algunes pistes. Però si no fos suficient, el guia també ens va dir que hauríem d’estar més preocupats per les abelles salvatges, que en realitat et poden matar. Tan divertit.

Bé, com que no em dic Bear Grylls, vaig començar a tenir una mica de por. Em vaig adonar que sóc una persona molt dependent de la tecnologia i que no té senyal cel·lular està tan fora de la zona de confort com mai havia estat en la meva vida adulta.

Molts de nosaltres ara vivim la vida pensant que tot està sota el nostre control, que tenim un guió per a tot, i que tot es pot i s’ha d’aconseguir mentre es troba una cerca a Google. Tot i això, això no significa gaire cosa en els escenaris de la vida real brutals, com quan s’intenta fer googling com alguna cosa …

consulta

Pensant-hi allà al desert, em vaig adonar que no estar en control és en realitat una condició més humana.

Algunes coses voluntat només et passa i no tindràs un script sobre com gestionar-los. Tant les coses bones com les dolentes són realment més properes a vosaltres del que creieu. Es troben fora del que teníeu previst.

Vaig tenir una experiència similar durant l’esdeveniment d’EO quan vam anar a navegar, i també quan vaig fer windsurf una estona enrere. Només depèn totalment de la natura per portar-te aproximadament a la direcció que vulguis (vent + ones + tot el que puguis fer amb la vela per domesticar els dos).

En realitat, comenceu a avançar un cop heu entès que no podeu fer molt per sobre del que la natura ja us permet fer. Cal ser pacient i adaptar-se ràpidament al que passa: el vent que canvia de direcció, etc..

A la nostra vida quotidiana, avui dia, no hi ha molta casualitat. Al cap i a la fi, quin tipus de coses aleatòries pot passar realment quan esteu asseguts davant d’un ordinador a la feina?

Per afegir aquestes observacions, aquí teniu una cita que plantejo:

Anem tots cap a la direcció turística?
pressupost

Sobre entrenament i esports ��

No sé per què exactament, però he estat reticent a la idea de qualsevol tipus de coaching … la vida, els negocis, ho dius.

I, potser, sobretot en el negoci, la meva impressió general ha estat que la majoria dels entrenadors no han realitzat cap negoci per si mateixes a part de les seves empreses de coaching, bàsicament fent que apareguin com a xarlatans (però potser només són algunes pomes dolentes?). Per dir-ho menys, no em va semblar que necessités un entrenador a la meva vida.

Tanmateix, durant els últims mesos i després d’una conversa amb Syed Balkhi, finalment he començat a donar-me a conèixer. He començat a veure el valor (per a un empresari) de tenir algú a la vista i aprendre d’un mentor. Aleshores, va ser Miguel Santo Amaro que finalment va canviar d’opinió completament amb un simple exemple, alguna cosa a l’entorn de:

Fes una ullada a les millors superstrelles esportives, totes tenen entrenadors, tot i que estan a la part superior del joc.

Només em va fer clic per a mi. Com a empresari, tens molt en comú amb un esportista professional, sense l’abs. Tots tenim una trajectòria sinusoïdal amb altures altes i mínims baixos. Podeu guanyar-ho tot un any / mes, per arribar al darrer grup a l’any / mes després.

Aquesta tendència exerceix molta pressió sobre la vostra salut mental, molt més que tenir una carrera més previsible. Tinc previst aprofundir sobre com han fet els seus famosos esportistes i provar d’aprendre’n.

Tot i això, de nou a l’entrenador, suposo que al final del dia i en qualsevol camp / negoci / esport, si voleu estar entre els millors executius, necessiteu un entrenador. Fins i tot si sou un desenvolupador, un gestor de productes o qualsevol altre paper que hagueu assumit, cal que algú us faci avançar.

El cert és que, pràcticament, no hi ha molt gran contingut real o genuí sobre l’emprenedoria i els seus reptes, tant en línia com a la biblioteca. És per això que les connexions de la vida real són tan valuoses.

Sobre el voluntariat ��

El mes passat també va ser la meva primera experiència de voluntariat fora de WordCamps. Fins i tot fora de tecnologia, per ser franc. Em vaig fer voluntari durant un any HOME DE FERRO esdeveniment proper a on visc. Tota l’experiència he trobat molt enriquidora en general … però per què vaig participar-hi? Dos motius:

  1. Simplement volia socialitzar-me i fer alguna cosa bona per a la comunitat.
  2. Volia fer una petita part en un camp on no puc reclamar cap càrrec de lideratge i, de fet, sóc novici.

Com que em vaig assabentar de mi mateix que em trobo incòmode en situacions com aquella, sé que és quelcom que val la pena treballar. Hauria d’ajudar tant el meu ego com la meva capacitat per adaptar-me a situacions en què no tinc la llibertat de prendre totes les decisions, com si un empleat no tindria un escenari de treball estàndard.

Al final, tot ha resultat molt bé per a mi, amb algunes lliçons interessants i un bon moment en general.

�� �� ��

Hi van participar més de 2.000 persones i van pagar 500 € (!). Jo estava a la ruta en bicicleta, que tenia 60 km de llarg i just després dels 2 km de natació.

La meva feina era situar-me a una cruïlla de camins i mostrar a la gent el pas que passaven. Bàsicament, un cartell de trànsit humà.

Hi vaig passar una bona estona en general i també em va sorprendre gratament que un gruix notable de la gent prengués aquell segon més a dir "gràcies" mentre anaven en bicicleta per mi.

La lliçó és que per molt petita que sigui la vostra feina pot ser part d’una part més gran "cosa," sempre és bo rebre el reconeixement pel que feu.

També hi va haver una cosa més interessant que va passar després, que em va fer pensar molt … probablement fins i tot derrocar.

Una cosa habitual durant la carrera era que els ciclistes vinguessin en packs. Quan això va passar, tothom del grup només seguia al líder sense pensar gaire en la direcció a prendre.

A causa d’això, en algun lloc de la meitat de la cursa, poca gent va fer el camí equivocat, fent un petit desviament. Uns altres els van seguir per error. Tot i això, finalment una noia es va assabentar que alguna cosa anava malament i va agafar el camí correcte i més curt. Quan ho va fer, algú va cridar "enganyador!" pensant que estava intentant enganyar el sistema. Semblava una mica així:

ruta llarga

El problema era que aquest grup de persones només veien la seva part de la cursa, així que en aquell moment i als seus ulls la noia era una trampa. Tanmateix, examinant tota la carrera, els crits es van equivocar.

Segons resulta, la veritat sovint queda fora del marc …

fora del marc

Per què t’ho explico tot això? Doncs bé, aquest tipus de funcionament també en altres àrees de la vida.

Dit d’una altra manera, com saps que estàs encertada, fins i tot quan tots els signes poden suggerir-ho? Les vostres accions encara es podran considerar correctes d’aquí a deu, 100 o més anys?

Per exemple, algú que ha considerat un enganyador durant tota la nostra vida podria resultar que és 100% encertat si els contemplem des del punt de vista de 1000 anys al futur. O potser una pràctica que ens sembla bona ara resultarà dolenta en els propers 10 anys.

No és com això no hagi passat abans …

Per exemple, durant la millor part del segle, ens han dit que el greix és dolent per a nosaltres. Era com l’evangeli. I, suposo que, no va ser el cas. El mateix per a infinitats de procediments mèdics del passat. Ara només riem d’ells. Però, com saps que els futurs humans no es riuran dels medicaments que prenem avui dia.

El meu aprenentatge és tenir sempre present això "Puc estar equivocat." Fins i tot quan tinc la certesa que tinc la veritat, el món encara em pot demostrar el contrari. En la majoria dels casos, només tenim una petita part de la veritat.

Parlem d’ingressos ��

Tal com vaig escriure a l’últim informe, la nostra taxa de benefici global ara mateix no és excel·lent. Tot i això, res de preocupar-nos massa per considerar els nous productes i desenvolupaments en els que hem estat treballant.

No tinc els números precisos en comparació dels darrers dos mesos, però sembla que vam fer una mica millor al setembre i als mesos d’estiu. Tanmateix, a mesura que entrem en els números individuals, tingueu en compte que aquests no són excel·lents en comparació amb els nostres estàndards i els que solíem fer:

Temes i complements

Ingressos de temes i complements

Com veieu, no arribem a les altures des de fa dos anys, però anem notablement millor que l’any passat.

Les renovacions juguen ara un paper molt més gran i proporcionen l’al·licient de tenir millor cura dels nostres productes i membres existents:

renovacions de la subscripció

Les renovacions van sumar uns 25.000 dòlars bruts el mes passat. Si observeu el primer gràfic i en resteu, veureu que no rebem tants usuaris nous com abans.

Aquests números no inclouen Revive el missatge antic, ja que té el seu propi lloc. El complement va millorant lentament el seu ritme i creix molt bé. Hem aconseguit llançar algunes actualitzacions aquest any, però tot i això, encara no és un negoci autosuficient.

Reviu els ingressos del

Màrqueting d’afiliació

El departament afiliat del nostre negoci té els seus avantatges i desavantatges. Durant els últims mesos, els ingressos es van mantenir al voltant dels 35.000 dòlars al mes.

Un cop més, tingueu en compte que com que no conservo registres molt estructurats aquí, la majoria d’aquests nombres són bruts i s’haurien de considerar més que una estimació que no pas una dada.

Actualitzacions de productes ��

Quant a les actualitzacions de productes, Hardeep Asrani ha estat fent un treball fantàstic assegurant-se que els nostres plugins tenen una bona compatibilitat amb Gutenberg (fins i tot va escriure sobre això al blog … dues vegades).

Tot aquest esforç ha culminat amb l’alliberament de Otter Blocks, que també vam aconseguir incorporar bé Fox Orbit.


Biblioteca de blocs i plantilles de Gutenberg per Otter Biblioteca de blocs i plantilles de Gutenberg per Otter

Autor (a): TemaIsle

Versió actual: 1.5.4

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

otter-blocks.zip


98% Valoracions


60.000 + instal·lacions


WP 5.2 + Requereix

Nota. Si sou un autor del tema, considereu com funciona aquest tema en el vostre tema. Sempre donem la benvinguda a tots els fronts. Orbit Fox ja s’utilitza en més de 300.000 llocs, per la qual cosa té sentit que els desenvolupadors de temes s’asseguren que funciona bé amb els seus productes.

Parlant d’Orbit Fox, encara no tenim un model de negoci que funciona al seu voltant. Crec que un cop ens llancem completament Optimol, trigarem a examinar les opcions amb més deteniment i a escollir una direcció a seguir, amb diners.

Ara per ara, ens entusiasma que Orbit Fox hagi arribat a 300.000 usuaris actius i, més important, que molts d’ells semblin que ho agraeixen.

L’Andrei, juntament amb l’equip de temes, també van avançar al setembre un tònic d’avantatges amb el nostre proper tema de WordPress, Neve.
Neve

Ha de ser un tema ràpid, lleuger i fàcil de personalitzar, construït tenint en compte la compatibilitat de Gutenberg, així com Elementor i AMP. (IMO, això, juntament amb Orbit Fox és bàsicament tot el que la majoria de les empreses necessiten per crear un lloc de WordPress ràpid.)

Per últim, agraeixo el suport que he rebut de l’equip i de la gent que m’envoltava durant els darrers mesos. Estic content que tinc el privilegi de treballar amb gent impressionant i estar aquí en aquest negoci. I, com sempre, si hi ha alguna cosa sobre la qual voldríeu escriure més coses, compartiu-ne els comentaris.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Gràcies per llegir i per ajudar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector