Informe de transparència # 48 – L’últim

Informe de transparència # 48 – L’últim

Informe de transparència # 48 – L’últim
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

informe de transparència 48


Benvinguts a la 48a edició de l’informe de transparència mensual (de gener de 2019). Aquesta sèrie tracta sobre el funcionament interior d’aquest negoci: els nostres plans, estratègies, propers passos, coses bones i dolentes. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

A primera vista, el número 48 podria no semblar cap fita significativa. Tanmateix, han passat quatre anys sencers des que vaig escriure el primer d’aquests informes! És hora de mirar enrere el que ha passat des de llavors i les coses que podem aprendre per al futur:

�� Fantasmes de reportatges passats, presents i encara per arribar

Vaig començar aquesta sèrie com un intent de compartir el nostre viatge a través de les primeres etapes del creixement del negoci de temes de WordPress i altres projectes relacionats, inclòs aquest bloc. Sabia que tenia alguna cosa a compartir després de tres anys lluitant com a autònom en diversos llocs de concert, per després passar a la temàtica i descobrir que és possible guanyar més de tres vegades els seus ingressos..

Volia compartir totes aquestes experiències ja que he imaginat que hi ha probablement molta gent que hi pugui beneficiar aquesta informació. Al cap i a la fi, no vaig ser l’única persona que passava de negocis freelance a temes de WordPress, de manera que és probable que hi hagi altres persones que tinguin problemes amb molts dels mateixos reptes..

Ha estat segur que ha estat difícil. Si bé les primeres etapes no van ser res més que el creixement, que es pot veure clarament si escau els números dels informes inicials, també hi va haver alguns períodes més durs. El més destacable és el moment en què vam perdre aproximadament el 50% dels ingressos. Només per mostrar-vos l’impacte general de tots aquests baixos, aquí estem avui:

estadístiques

Sí, estàs llegint aquest dret. Actualment, estem generant aproximadament els mateixos beneficis que vam fer a l’abril a maig del 2016.

Pel que fa als informes de transparència, en un moment, vaig decidir no compartir ingressos. (Ho vaig fer abans de les gotes.) No pensava que compartir els números aportés valor al lector ja que no compartia cap altra informació ni anàlisi de fons sobre el que estava causant les fluctuacions..

Els informes també van servir per a mi un doble o fins i tot tres cops. A més de ser una manera de compartir els meus pensaments, idees i lliçons que altres emprenedors poden utilitzar, també ho vaig tractar com un diari personal de tipus on puc "registre" el meu estat d’ànim en una fase determinada que passava el negoci.

Finalment, els informes eren una manera que l’equip pogués veure a la meva ment, per així dir-ho, i aprendre què podia passar després. No és una cosa perfecta, ho sé, però moltes vegades l’equip no sabia realment el que estava fent. Des que vaig treballar pel meu compte, els informes eren sovint la seva principal manera de descobrir.

Per sort, he aconseguit canviar això, que ha tingut un impacte positiu en l’empresa i en la nostra cultura de treball en general. Però els canvis no van ser només els meus interns, també van canviar els espais del mercat, van canviar l’escala del nostre negoci i els ecosistemes (la xarxa, els socis).

Com a resultat de tot això, el que estic realitzant és que moltes de les coses que comparteixo en aquests informes, fins i tot si us proporciono una perspectiva en primera persona, sense que se n’ometi cap detall, potser no us funcionaran. Això és especialment vàlid quan es tracta de discutir sobre màrqueting, ja que el que estem fent està molt ben adaptat per al nostre negoci i per a l’etapa en què es troba ara mateix. I sé que el màrqueting és el primer número del qual vols parlar (vaig fer una enquesta fa un temps a Twitter).

Per exemple, realment no crec que el meu compte 100% honest sobre el que vam fer per promocionar tres dels nostres productes recents us ajudaria si ho apliquéssiu. Permeteu-me que us mostri què vull dir. Aquí els nostres resultats:

 • Optimol (el nou servei d’optimització d’imatges): 10.000 usuaris actius en tres mesos i una mica pagats
 • Roda de domini – ocupa el primer lloc per a "generador de noms de domini" al cap d’uns dos mesos
 • Neve – el nostre darrer tema: als 10 primers llocs a WordPress.org i té 10.000 instal·lacions actives; porta menys de tres mesos al mercat

Com hem fet això? Aquí teniu tota l’estratègia:

 1. Envia un butlletí en què esmenta aquesta cosa.
 2. Divulgació; contactar amb 20 llocs amb els quals estem relacionats.
 3. Obteniu idees sobre contingut sobre els temes relacionats amb el producte → escriviu i publiqueu-lo als blocs. A més, busqueu maneres d’esmentar els nous productes en contingut més antic i promocionar de manera creuada els nostres productes existents.

Si ho feu anteriorment, tot just comenceu, obtindrà 0 resultats. Però en un moment que ens trobem ara, una estratègia bàsica com aquesta dóna lloc a un llançament amb èxit.

La nostra visió global / enfocament com a negoci també és molt diferent a la que hi havia fa quatre anys. No es tracta tant de problemes i de sort ara mateix, sinó de consistència i execució deliberada. Està bé, potser només un 10% de sort.

Jo també sóc una persona molt diferent. Aquells quatre anys, estava per aconseguir el màxim nombre possible i executar-ho tot. Ara, m’he centrat més en estructurar les coses, donar llibertat als altres i lluitar amb el desig de fer-ho "treballar tot el temps." També estic intentant descobrir i emocionar-me amb altres temes: coses que no tenen relació amb els negocis.

Quan vam llançar ThemeIsle fa més de cinc anys, el meu principal tipus de somni era poder portar tot l’equip a una ubicació exòtica molt llunyana i treballar des d’allà, d’aquí el tema del pirata sencer que ha estat amb ThemeIsle des del principi..

De totes maneres, han passat cinc anys i finalment hem aconseguit fer realitat aquesta idea. Ho escric mentre gaudeixo de les platges de Goa i m’ho passo molt bé amb l’equip. El més important, finalment hem conegut els nostres companys d’equip indi!

Aquí ens mostra a WordCamp Pune:

wcpune

goa

L’únic fet d’estar aquí és realment un gran assoliment per a mi personalment. És bo poder traspassar-ho fora de la llista. Tot i així, mirant-ho ara, aquesta no és una fita enorme en el gran esquema de coses, i tinc tanta alegria quan passo temps amb l’equip de l’oficina..

Torna als informes de transparència; el que és molt important és que ja no és necessari que tracti els informes com una manera de comunicar-me amb l’equip. Ara tenim un pla de plans que intento complir. Hi ha un manual intern i no tinc presses per les decisions.

Amb tots aquests canvis, desenvolupaments i que canvieu en el camí com a persona, m’he adonat aquest format també ha de canviar.

Simplement no em sento confiat que tindré alguna cosa valuosa per compartir amb vosaltres cada mes a les 24 hores. Jo prefereixo canviar aquesta sèrie a articles fora de programació que només són quan tinc la sensació que vull compartir alguna cosa i que vosaltres, el lector, també en podeu beneficiar d’alguna manera. Potser també és un període diferent per a mi personalment. Ara sóc més humil, disposat a aprendre i a discutir, en lloc de parlar de les meves idees tot el temps.

Així, doncs, història curta, els informes de transparència no seran realment realitzats, però sí. ��‍♂️

Però espera, encara no te’n vagis! Tinc alguna informació real aquí, no només els meus problemes sobre les coses:

�� Redisseny de ThemeIsle i canvis en el camí

Alguna cosa que us he explicat als informes anteriors és el proper disseny de ThemeIsle. Si deixem els canvis visuals, també introduirem un nou model de preus amb uns quants canvis significatius:

a) Ja no es venen paquets genèrics de productes

Una suposició que hem estat provant amb els nostres preus actuals és que si un usuari rep diversos productes de nosaltres, hauria de tenir més probabilitats de romandre subscrit i renovar-se durant els anys posteriors. Aquest és un model similar al club, on la persona obté una tona de productes que no necessàriament estan relacionats, tret que tots siguin "per a WordPress." Aquesta suposició ha resultat falsa, per la qual cosa hem de canviar les coses.

El més important amb què experimentarem és crear paquets personalitzats per a cada producte en funció de les característiques que ofereix el producte..

Així, per exemple, en lloc de vendre "un sol tema" o "tots els temes" – i tot el que ve amb els temes ja inclosos, anem a vendre un tema amb qualsevol dels dos "conjunt de característiques A" o "conjunt de característiques A + B." D’aquesta manera, cada usuari pot obtenir una gamma de funcions que necessita en aquest moment.

Per exemple, al pla personal de temes, és possible que no necessiteu tantes plantilles de llocs d’inici, ni el mateix nivell de suport, etc. En general, crec que aquest model ofereix a l’usuari més llibertat d’elecció i hauria de comportar-se millor..

b) Llocs il·limitats de Neve Pro

Els nostres models de preus no han estat massa cordials si sou una agència que construeix molts llocs per als clients. Volem canviar això amb Neve Pro.

Les tres variacions del pla Pro s’admetran llocs il·limitats.

En l’etapa actual del mercat, no hi ha cap altra manera de dir-ho. Per exemple, si sou una agència que construeix 100 llocs de clients a Hestia, us costa 4.000 dòlars. Si creeu 100 llocs a Astra, això serà de 59 $. Una gran diferència, per dir el mínim.

c) Descomptes només del primer any

Tot i que era difícil al principi, la comunitat de WordPress ara està molt bé amb els models de subscripció anuals. Tot i així, les taxes de renovació no són gaire grans (un 40% en el nostre cas), però encara ens ajuda a planificar a llarg termini i a dedicar més recursos humans a recolzar i mantenir els nostres productes bàsics..

Sembla que el següent pas d’aquesta evolució és oferir descomptes del primer any. Algunes empreses de l’espai ja estan fent això, com WPForms.

El concepte en si no és nou, per cert. La indústria d’hostaleria fa anys que l’abusa. O bé, està bé, potser abusar no és la paraula correcta, però han confiat bastant en això.

Per exemple, comprar un pla d’allotjament de SiteGround durant un any és molt assequible, al voltant de 47 dòlars en total. Però quan estiguis a punt de renovar-se per segon any, són 143 dòlars. Es tracta d’un enorme rebombori, superior a 3x!

No pensem anar en aquest extrem. Ens establim amb un petit descompte per al primer any, per facilitar que l’usuari pugui provar el producte i comprovar si és adequat per a ells. Aleshores, quan arribi el moment de la renovació, el petit preu no hauria de ser un problema, ja que ja han vist el valor que aporta el producte.

Al mateix temps, tenint en compte aquests canvis, entenc que el canvi de disseny del lloc en si mateix és un enorme moviment i afectarà les vendes / descàrregues per si soles. Així doncs, quan hi afegim canvis de preus al damunt, és realment difícil atribuir els resultats a un determinat factor.

Tot plegat encara queda pràcticament a la pissarra, però espero que puc compartir alguns aprenentatges tan bon punt el nou model de disseny i preus estigui implementat..

�� Otter i el futur de l’edició de blocs a WordPress

En primer lloc, és possible que vulgueu consultar la nova versió de Llúdriga – el nostre complement gratuït que proporciona nous blocs de Gutenberg i tota una biblioteca de plantilles per facilitar el vostre treball amb el nou editor de blocs.


Biblioteca de blocs i plantilles de Gutenberg per Otter Biblioteca de blocs i plantilles de Gutenberg per Otter

Autor (a): TemaIsle

Versió actual: 1.5.4

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

otter-blocks.zip


98% Valoracions


60.000 + instal·lacions


WP 5.2 + Requereix

Alguna de vosaltres ha estat l’única existència d’aquesta nova implementació del complement. Per exemple, un dia un amic em va dir alguna cosa, "Així que vau dir que no treballau en cap cosa important per a Gutenberg, doncs què és això??!"

No estava mentint La creació de complements significatius per a Gutenberg no era una cosa que teníem previst fer. Tot el que volíem fer és assegurar-nos que els nostres complements actuals estiguin preparats per a Gutenberg i que proporcionin una bona experiència als usuaris.

Tanmateix, a Hardeep no li va importar i va prendre la iniciativa. Amb la llibertat de treballar gairebé qualsevol cosa que vulgui treballar (a part de les funcions del seu equip de suport), va començar a implicar-se.

Juntament amb Marius, van començar a treballar i publicar integracions per als nostres complements existents, un per un. Aleshores, es va centrar el focus en reconstruir la implementació inicial d’Otter i, a continuació, es van presentar nous elements per millorar encara més l’experiència de Gutenberg..

En aquest moment, Otter ofereix diversos blocs interessants, com ara, secció, encapçalament avançat, grup de botons, servei, preus, testimoni, Google Maps, sobre l’autor, publicar quadrícula, targeta, icones impressionants de tipus de lletra i icones per compartir. A part d’això, també hi ha plantilles compatibles amb Gutenberg, que podeu importar amb un clic. Cada bloc nou també permet a l’usuari afegir CSS personalitzats, i hi ha columnes dinàmiques per ajudar a estructurar millor tota la pàgina.

Amb les coses que van ràpidament, entre tots vam saltar al carro i vam començar a contribuir a Otter i veure com podem ajudar-nos. L’equip de temes va fer moltes proves, mentre em vaig centrar a donar comentaris de productes. Quan s’ajunten tots junts, ara tenim un excel·lent complement addicional per al nou editor de blocs amb un munt de funcions noves, i totes elles optimitzades per treballar amb la majoria de temes..

Ara mateix, l’objectiu amb Other és construir-lo en una plataforma, no només en una col·lecció de blocs. Amb els blocs que hi tenim fins ara + la biblioteca de plantilles + l’enfocament avançat de les columnes + el CSS personalitzat, estem previst construir un ecosistema de tercers per als usuaris que vulguin dissenyar plantilles de bon aspecte a sobre d’aquesta experiència de Gutenberg millorada. . Per exemple, aquí teniu algunes plantilles de bloc originades per Hestia, ara a la biblioteca Otter:

Blocs d’hestia

Molta gent es queixa del nou editor i, per diverses raons, es relaciona principalment amb UX. Tot i això, no cal que ens centrem en això i, en canvi, mirem el costat brillant. El nou editor presenta i estandarditza alguns conceptes essencials i facilita que els usuaris puntuals puguin crear pàgines amb bon aspecte. Amb solucions com Otter, podem modificar això o això i aprofitar més el que és bo a Gutenberg.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu, però vull acabar amb dues preguntes:

Primer: Com veieu el futur del nou editor?

Segona, i una mica més complexa: Quina és la vostra estructura empresarial des d’una perspectiva legal i on es basa? Tens empreses individuals amb propòsits propis o tot està sota un paraigua?

Aquest tema és el que m’interessa molt, i hi he estat durant molt de temps. Al web no hi ha informació que vingui de fundadors, i tot el que hi ha sembla una mica gris. M’agradaria que això fos més transparent i senzill.

Si voleu compartir-ho, podeu fer-ho als comentaris següents (de manera pública) o enviar-me un correu electrònic a hi @ ionutn dot com.

Tot el que tinc per a tu aquest mes! Gràcies per llegir i per ajudar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector