Informe de transparència # 37: Com vam crear, llançar i promoure el nostre darrer projecte

Informe de transparència # 37: Com vam crear, llançar i promoure el nostre darrer projecte

Informe de transparència # 37: Com vam crear, llançar i promoure el nostre darrer projecte
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 37a edició de l’informe de transparència mensual (de febrer de 2018). En aquesta sèrie, faig tot el possible per compartir tot el que està passant a CodeinWP i ThemeIsle, des del punt de vista empresarial. El bo, el dolent i el lleig. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Després de publicar l’informe de transparència anterior, em vaig adonar que el parell d’informes anteriors mancaven d’informacions específiques i de números de màrqueting en brut, principalment perquè no feia temps que em concentrava. Aquest mes, però, finalment tinc moltes cosetes per compartir en aquest departament!

1. Com vam construir, llançar i promoure el nostre darrer projecte lateral ��

El mes passat vam llançar el nostre últim projecte en beta i en estat salvatge! Roda de domini és el nostre generador de noms de domini intel·ligent i eficient. Funciona ràpidament i té una interfície d’usuari senzilla.

roda de domini

Aquí és el motiu pel qual vam decidir que crear-lo era una bona idea, què és el que fa que resulti tan fantàstic i per què hauríeu de comprovar-ho:

Fa més d’un any que vam presentar una publicació al bloc ThemeIsle que mostrava els principals generadors de noms de blocs del mercat. Pocs mesos després, es va convertir en la publicació més popular al bloc. Veient algunes dades ahrefs, vaig veure que la paraula clau principal tenia un CPC decent, cosa que significa que el nínxol és valuós. Tanmateix, a la vista de les solucions existents en aquell moment, la majoria eren bastant dolentes, tant en termes de resultats com d’UX.

Jo, que sóc jo, i sense tenir cap temps per explorar nous desenvolupaments per compte propi, vaig proposar la idea del nostre proper hackathon. La resta és història, segons diuen.

Però, per què de tota manera semblava una idea prou valuosa?

Permeteu-me que us expliqui una història ràpida:

Una estona enrere, vam escriure (i després reescriure) una publicació per al nostre bloc ThemeIsle ensenyant a la gent com crear el seu propi blog des del principi fins al final. Aquesta publicació s’ha convertit ràpidament en una de les publicacions més populars del bloc, de manera que des de llavors intentem mantenir-la al capdamunt.

El darrer mes, només vam gastar uns quants milers de dòlars en anuncis de Facebook per atraure més gent per veure-ho. Tot i així, de manera similar als temes i als nínxols d’allotjament, arribar a la vostra audiència objectiu ideal és bastant dur, i això malgrat tenir un públic de 1 M + Facebook a les nostres llistes de retargeting.

Si encara em seguiu aquí, podríeu començar a adonar-vos de què és important el domini de la roda de dominis des d’una perspectiva estratègica. Bàsicament és el mateix motiu pel qual tant interessen empreses com Google i Facebook "ajudar" els països menys desenvolupats entren en línia. O, a la nostra escala de WordPress local, per què WordPress.org és un actiu tan important per a Automattic.

Els costos d’adquisició d’usuaris i de competència continuen creixent tot el temps, i sobretot si ja sou prou grans. L’adquisició de nous usuaris és gairebé impossible, de manera que tornar a l’inici de l’embut té molt sentit. En el nostre cas, aquest començament és arribar a persones que només tenen una idea per a un lloc web, sense domini, sense allotjament, sense necessitat de coneixement de WordPress.

 • Encara podeu comercialitzar a la gent i vendre els vostres productes.
 • Compreneu millor qui són aquestes persones, en quina etapa es troben i què intenten construir.

Així, amb el temps, si ajudeu aquestes persones des del principi del viatge, potser podreu incloure-hi diners més endavant..

Al principi, vam llançar una versió bastant bàsica de Domain Wheel com a resultat del hackathon. Però aleshores, Andrei i Marius van introduir-hi una setmana més de treball, fet que va suposar el llançament obert.

Era el moment de la promoció!

El meu plantejament era senzill:

Com que vaig conèixer la majoria de les persones que classifiquen les paraules clau rellevants per al tema, les vaig posar en contacte amb la nostra recent eina.

Però la clau aquí està en com ho vaig fer.

Crec que vaig escriure sobre un concepte similar quan en parlava Reviveix xarxa una estona enrere. Bàsicament, crec que és millor ajudar una altra empresa a sortir d’una altra manera que simplement donar-los diners a canvi del que voleu que facin per vosaltres. En el nostre cas, a través del treball que realitzem a tots els nostres blocs, enviem una mica de trànsit a altres empreses. Això ho fem de forma gratuïta en la majoria dels casos, ja que monetitzem els blocs en zones molt estretes.

Ara, a causa de tot el trànsit que enviem a altres persones, fa que la meva divulgació sigui molt més eficaç quan surto porta per porta demanant favors.

Segurament, ara és molt més fàcil que no pas quan vam començar.

La lliçó aquí és la següent: abans d’arribar a algú que demani ajuda o una mica del seu temps, penseu què podeu tornar o com podeu ajudar. Pot ser que no tingueu diners, però està bé, hi ha moltes maneres d’ajudar-vos. I no parlo de coses com "T’ajudo, m’ajudes." El que vull dir és ajudar a la gent de debò sense esperar res a canvi.

Per exemple, esteu un desenvolupador que intenteu fer-nos arribar el vostre producte de manera que el revisarem al nostre bloc (sé que hi ha almenys un bon grapat de persones)? Primer cop d’ull el nostre perfil de GitHub, el treball de codi obert que fem i plantejar un problema, fer una petita revisió de codi, arreglar alguna cosa, no sé, NO HO FET ALGÚ abans que em faci missatges de correu electrònic sense voler demanar ajuda.

De nou, així és com hem estat fent coses, i realment funciona!

De totes maneres, torna al tema. No hem promogut només la roda de dominis mitjançant divulgació directa. També segueixo diverses "novetats tecnològiques" comunitats en línia, de manera que sabia que aquest tipus de projecte seria interessant per a la gent ProductHunt, DesignerNews o HackerNews. Així que vam enviar Domain Wheel i ens va aconseguir uns quants milers de visitants més i va tenir un gran feedback.

Després del període inicial de llançament, el projecte ha entrat pràcticament en una fase d’aprenentatge on s’intenta esbrinar qui és exactament el públic, obtenir comentaris, entendre millor el potencial de monetització, etc. Tot això ens ajudarà a tenir una millor idea de la quantitat de treball que podem invertir de forma realista cap a més. Et mantindrà publicat. ��

Un cop més, en el gran esquema de coses, i fins i tot per a la nostra empresa, aquestes iniciatives no són la cosa important. El mateix per al meu pensament al darrere. Principalment intento posar-ho en context quan es tracta d’adquisició d’usuaris i com es pot afrontar això al mercat de productes de WordPress.

Fa un mes vaig esmentar un altre producte secundari nostre – Bizarro Devs – el nostre butlletí tecnològic per la estranya cara. Chris corre aquell.

També vaig fer alguns treballs de màrqueting en ell les darreres setmanes. Malgrat els primers dubtes sobre el propi nom, l’estructura, el treball necessari regularment, etc., ara veig algunes mètriques interessants i uns bons canals d’adquisició..
bizzarodevs

Amb tot el gran treball que Chris ha estat fent per aquí, veiem tarifes obertes al 60% i CTR al 30%.

Pot ser una petita iniciativa, però és una bona manera de permetre als membres de l’equip explorar els seus interessos i habilitats, alhora que es creen nous canals d’adquisició per a l’empresa principal..

Malgrat la meva principal tasca aquí és mantenir el negoci principal, si un dels nostres membres de l’equip se m’acosta i diu que volen executar una idea genial de la seva, crec que és la meva responsabilitat almenys ajudar-los a obtenir els seus primers usuaris. . Suposo que sé com de gratificant és que el treball sigui utilitzat per altres persones i no llançat o ignorat.

2. Com condueix la prova A / B i l’anàlisi del trànsit profund

Fa aproximadament un mes vam fer alguns petits canvis en el disseny dels nostres blocs. Res dràstic, cap canvi general de disseny. Només es tracta de petites coses, com ara la mida del tipus de lletra + 2px, els tipus de lletra diferents, les noves altures de la línia, etc..

Una setmana o dues després, vaig mirar els resultats … Per a la meva sorpresa, no va canviar gens. Immediatament no es va fer evident si aquesta era una bona o mala direcció. Però més endavant vaig dividir les estadístiques per dispositiu i de seguida em vaig adonar que el nostre compromís amb el mòbil baixava del 50-100%. (Una de les maneres de mesurar el compromís és mirar el percentatge de persones que segueixen un enllaç extern quan només canvia el disseny.)

És el temps per a una altra ronda d’actualitzacions … aquesta vegada només per a mòbils: -2px en mida de font, marges inferiors i encoixinat de paràgrafs …

El compromís va augmentar un 100%.

Els meus pensaments al respecte? Som una generació que va descobrir Internet principalment a les grans pantalles, ordinadors de sobretaula o ordinadors portàtils, i molts de nosaltres descuidem molt el mòbil. Mai m’hauria imaginat que un canvi tan petit podria fer una diferència tan gran.

Tot i que només sigui un escenari, problemes similars poden aparèixer tot el temps si no estem atents.

El principal menjar per emportar és que sempre heu de dividir els resultats de les vostres analítiques per font de trànsit, dispositiu i navegador. Per exemple, podríeu trobar que algun producte que aparentment té un rendiment baix en realitat no té un rendiment inferior. Acaba de col·locar-se constantment amb una font de trànsit no rellevant, la qual cosa frena les dades.

Pot ser el mateix amb un determinat dispositiu o navegador. Per exemple, si els usuaris d’un determinat navegador no solen convertir-se també, és possible que tingueu un error.

Proveu també a tenir en compte altres coses. Per exemple, alguns països de conversió inferiors poden utilitzar un determinat navegador o resolució de pantalla que afecti les vostres dades. Dit d’una altra manera, podria no haver-hi cap problema amb el país.

3. Els problemes d’un SEO actual

Google és el teu amic número 1 i enemic núm. És l’únic amic que sempre té l’esquena fins que li roba la teva nòvia.

Concretament, cada any, Google segueix el camí per proporcionar als usuaris del motor de cerca més i més respostes directament a les pàgines de resultats, de manera que no hagin de fer clic per cap lloc.

Generalment no es pot fer molt sobre això. Bé, per descomptat, podeu evitar que Google reculli íntegrament dades del vostre lloc, però això seria contrari ràpidament.

Aquí us parlem: això passa quan busqueu una pregunta com quin és el millor allotjament de WordPress:

1

A continuació, es mostra el que passa quan feu clic a un resultat:

2

Si no us vàreu adonar, Google us porta parts de la pàgina, convertint-les en una resposta i ni tan sols us enviareu cap a on provenia aquesta informació..

I realment no els podeu culpar. En la majoria dels casos, estan fent el que és del millor interès de l’usuari. Es van imaginar que hi ha preguntes que no necessiten cap seguiment. De vegades, només cal presentar una llista senzilla, de manera que Google proporciona només allò que es pugui raspar d’altres llocs.

Suposo que és que la majoria de vosaltres que llegiu això estarien molt contents de ser aquell lloc des del qual Google crea el ric fragment, en comptes de bloquejar-lo. Aquí us mostrem com podeu apuntar per això:

 • Si el vostre article ofereix una guia pas a pas o analitza una llista de solucions, per tal de facilitar la recollida d’informació de Google, utilitzeu una estructura HTML senzilla quan creeu la publicació. L’ideal seria que utilitzeu ol per llistar resums o introresums i feu servir les etiquetes h per a subcapítols.
 • En aquestes subseccions, numereu cada solució de la llista. M’agrada:

  3. Tercera eina

  És probable que Google agafi aquests subtítols i els converteixi en una llista per al fragment.

 • Per comprovar si Google pot crear el fragment correctament, podeu buscar una cosa així com el lloc de LA TEVA PARAULA CLAU: YOURSITE.com. Si teniu sort, veureu el vostre fragment amb tota la seva glòria.

4. Temps per encara més transparència i un tipus de contingut diferent

Tot i que ja estem a la quarta edició, vaig oblidar-me del tot Reviu el propi informe de transparència de Social!

Aquest es centra totalment en les xarxes socials i els experiments que hem estat fent per fer créixer els nostres seguiments a tots els nostres productes i llocs.

L’ha escrit Chris, que comparteix tot el que fa per posar-nos al mapa de les xarxes socials, juntament amb totes les campanyes, resultats i números. No es van realitzar cops de puny!

Aquí teniu tots els episodis fins ara per posar-vos al dia:

Suposo que això és tot, no hi ha coses més personals o qualsevol altra actualització de productes en aquesta ocasió.

Escric aquest epígraf a WordCamp Miami, així que si esteu al voltant i voleu parlar sobre algun d’aquests temes, fes-me saber a Twitter.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector