Informe de transparència # 36: Per què ha estat redissenyat un tema important per a ThemeIsle

Informe de transparència # 36: Per què ha estat redissenyat un tema important per a ThemeIsle

Informe de transparència # 36: Per què ha estat redissenyat un tema important per a ThemeIsle
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 36a edició de l’informe de transparència mensual (de gener de 2018). Es tracta d’una sèrie que faig el possible per parlar sobre els avenços importants dins de l’empresa, els nostres plans, reptes, estratègies i sobre com executar-los. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


En primer lloc, no sóc gaire "programa la programació de l’any amb antelació" un tipus de tipus, així que tinc por que no tinc un pla director per al 2018 que comparteixi amb vosaltres aquí. Tot i això, encara hi ha moltes coses en el negoci, amb moltes novetats, així que voldria parlar d’això amb vosaltres avui:

Mode de gestió Ninja implicat! ⚔

Alguna cosa que ara m’adono més que mai és que si volem que aquesta empresa continuï creixent, hauríem de començar a construir una base de coneixement millor i fer-ho deliberadament.

Em fa vergonya admetre-ho, però em vaig trobar que vaig cometre el mateix error (empresarial) més d’una vegada, simplement perquè em vaig oblidar d’escriure les lliçons apreses o hi havia massa coses al mateix temps o hi ha passat massa temps..

Vaig esmentar un temps enrere que començaria a treballar en un manual de l’empresa, però encara no vaig poder tirar el disparador del projecte. Finalment, m’he adonat que només continuaria ajornant-lo cada cop més, de manera que probablement el millor camí seria delegar el projecte a algú altre. Així que finalment vaig fer això!

A part que ara Rodica és responsable de tot, també hem decidit organitzar un dia complet dedicat a la creació d’una base de coneixement per al nostre lloc web intern. Anirà a incloure guies, directrius i, potser, més endavant també amb eines. Un bon exemple d’això és a la pràctica manual de Human Made.

No és el meu primer intent d’introduir més claredat i documentar millor els nostres processos. Tot i que, sens dubte, és la iniciativa més gran i la que més ha tingut en compte, així que espero que això us sigui de gran ajuda.

Redisseny major de ThemeIsle ��

Fa temps, vaig parlar de les meves lluites quan treballo amb dissenyadors i de portar més autònoms a bord per ajudar-nos en el disseny de tot allò …

Bé, finalment hem començat a anar en la direcció correcta!

Fa aproximadament dues setmanes vam començar a treballar Joan de AnalogWP. L’objectiu: Redisseny complet de ThemeIsle.

Per què aquest extrem? Algunes raons:

1. Hem de tornar a desenvolupar les coses des de zero

El que sabem avui en dia és molt diferent del que sabíem fa quatre anys quan vam iniciar l’empresa. Torneu-los, ThemeIsle "volia" per ser només un club / botiga temàtica i sense cap pla llarg. Érem el noi nou del bloc.

Tampoc pensàvem en ampliar el negoci de cap manera, ni teníem previst introduir plugins, subscripcions ni res del mateix. Però el que vam fer és fer molts experiments al lloc. Teníem un fòrum bbPress, per exemple, i un munt de scripts instal·lats al servidor.

L’estructura del lloc ha patit per això i és hora de solucionar-ho. Només cal tornar a desenvolupar des de zero.

2. Cal unificar i actualitzar el disseny

ThemeIsle actualment és, i continuarà sent, la nostra llar quan es tracta dels productes que oferim al mercat de WordPress. Poc a poc el blog és cada vegada més popular que el lloc de producte, hem llançat a paquet d’icones gratuït, i vam començar a vendre un munt de plugins impressionants.

Volem que el nou disseny ho expressi i posi un focus important en tots els elements actuals del negoci. Volem transmetre que ara som un negoci més madur que fa quatre anys i que tenim molt més a oferir que els temes de WordPress.

3. Volem poder llançar noves iniciatives amb més facilitat

Un bon exemple del que vull dir és el Redisseny deliciós del cervell. Mentre que el seu principal "Deliciosos Cervells" la marca continua essent la base domèstica dels seus productes, permeten marxar per a cada marca de producte individual per reclamar més espai i expressar-se amb més eficàcia.

En el nostre cas, productes com Zerif o Hestia tenen marques pròpies i mereixen tenir un espai dedicat que és més que una subpàgina a ThemeIsle.com. Per exemple, en el cas de Zerif, durant molt de temps, la seva marca era més poderosa per si mateixa "TemaIsle".

A continuació, es detallen algunes maquetes del nou disseny si teniu curiositat per fer un cop d’ull. Tingueu en compte que això encara queda lluny de l’efecte final (i el motiu pel qual només publico aquestes versions petites ara per ara).

maquetes

Elementor, Orbit Fox i Gutenberg ��

Ens vam organitzar una sessió de pluja d’idees per trobar un terreny comú a l’hora de tirar endavant els projectes relacionats amb Elementor, Fox Orbit i Gutenberg.

Vam decidir utilitzar Compositor per compartir mòduls entre diferents plugins i per assegurar-nos que podem tenir una estratègia a curt i llarg termini.

Per exemple, fa un temps, vam adquirir el complement del planter de pàgines per a elementor (ho he mencionat en un dels informes anteriors). Més endavant, vam decidir crear una funció de biblioteca de plantilles a Orbit Fox, destinada a permetre als usuaris trobar plantilles que estiguin preparades per a la seva importació als seus llocs i que siguin compatibles amb diversos complements del creador de pàgines..


Modelador de pàgines per a Elementor Modelador de pàgines per a Elementor

Autor (a): TemaIsle

Versió actual: 1.2.9

Darrera actualització: 10 de desembre de 2018

elementor-templater.zip


Valoració 100%


20.000 + instal·lacions


WP 4.4 + Requereix

Tanmateix, per desenvolupar aquesta característica de manera que funcionarà amb diversos temes, primer necessitàvem crear les nostres pròpies plantilles de pàgines, començant per Elementor. Per tant, el nou mòdul de plantilles de pàgines a Orbit Fox.

De manera similar, també hem adquirit els Elementor Addons & Complement de widgets. Volíem afegir-hi alguns ginys addicionals i un directori de plantilles "totes les coses" complement de complements.


Addons i plantilles per Elementor de Sizzify Lite Addons & Plantilles per Elementor de Sizzify Lite

Autor (a): TemaIsle

Versió actual: 1.3.2

Darrera actualització: 26 de març del 2020

elementor-addon-widgets.zip


96% de valoracions


70.000 + instal·lacions


WP 4.4 + Requereix

Per fer-ho, hem creat un mòdul separat per a Compositor "plantilles de pàgina d’amplada completa" i un altre per al "biblioteca de plantilles." Aquests mòduls ara es poden compartir amb diversos plugins.

D’aquesta manera, si volem canviar alguna cosa o afegir compatibilitat amb un tema en concret, aquests canvis es poden propagar en diversos productes. Tot i que els productes poden tenir una finalitat diferent, encara poden compartir funcionalitats parcials.

Vam adoptar el mateix enfocament amb un nou mòdul de formularis de contingut que vam desenvolupar per treballar amb Beaver Builder, Elementor i Gutenberg (també podríem integrar-lo en un complement de complements de Gutenberg).

La publicació d’aquests petits complements de nínxol, tot i que encara es treballa en un de propòsit més gran i general, és útil per moltes raons. El principal és que ens permet aprofitar el treball que vam fer prèviament, utilitzar-lo en diverses ocasions i crear un flux de caixa més sostenible, sense perjudicar la nostra estratègia a llarg termini..

Temes per a la victòria! ��

Estem augmentant les coses a ThemeIsle, amb aproximadament 1-2 llançaments força importants al mes des de fa gairebé un any … ens assegurem que cada subscriptor obtingui el valor de la quota de soci..

Per exemple, darrerament, hem aconseguit desenvolupar i llançar un nou tema infantil per a Hestia, anomenat Orfeo.

orfeo

L’estratègia de llançament va funcionar força bé i el tema va obtenir 3.000 instal·lacions actives en gairebé tres setmanes.

La col·laboració amb la qual mantenim Tim creatiu Va ajudar aquí una gran cosa. Realitzen tasques sorprenents de disseny i, com que Hestia es va crear a sobre del seu kit Material Pro, ens va ser fàcil adaptar un altre kit seu (Paper 2) per a Orfeo..

En els propers mesos, probablement també incorporarem alguns dels seus dissenys. Aquest, per exemple, sembla una excel·lent base per a un nou tema infantil.

A banda de tot això, Hestia segueix sent el tema que ocupa una part important del nostre temps i, tot i que no hi hem introduït canvis importants. Mantenir i provar adequadament tot consumeix molt de temps pel seu compte.

Només ràpidament sobre els meus objectius i reptes personals; Estic pensant per augmentar una mica més d’espais caps i aprofitar el temps per repensar la nostra estratègia, planificar i ajudar-nos en la integració de nous membres de l’equip.

Ah, i una cosa més important, ThemeIsle és acceptat com a soci mediàtic per a WordCamp Europe 2018. Aquest és un bon reconeixement del treball que fem a la comunitat de WordPress i no em podria emocionar més pel proper esdeveniment!

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector