Informe de transparència # 34 – El Black Friday és bo per als comerciants?

Informe de transparència # 34 – El Black Friday és bo per als comerciants?

Informe de transparència # 34 – El Black Friday és bo per als comerciants?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 34a edició de l’informe de transparència mensual (de novembre de 2017). Es tracta d’una sèrie on comparteixo i discuteixo esdeveniments, projectes i aprenentatges més interessants del dia a dia de l’empresa. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Primer cap amunt, Black Friday … és alguna cosa en què hauríeu de participar? Tant des del punt de vista d’un client com des del comerciant?

Bé, el primer es refereix a les vostres preferències personals i a la manera de fer les vostres compres durant l’any, però el segon és una mica més complicat. D’una banda, si teniu un producte i esteu disposats a oferir un descompte, probablement podreu fer bones vendes.

Però, a la pràctica, es poden fer les matemàtiques? Espero proporcionar-vos alguns detalls sobre això.

Per recordar-ho, hem participat al divendres negre d’aquest any de dues maneres diferents: (1) Vam fer una venda de Black Friday a ThemeIsle, i (2) vam recopilar una llista molt detallada de les millors ofertes de divendres negres per a WordPress i "coses web" aquí mateix al bloc.

Finalment, tinc algunes dades sobre com va anar tot:

Resultats de la venda del Black Friday a ThemeIsle

Aquest any va ser la primera vegada que vam habilitar realment un descompte automàtic complet per a tot el lloc, aplicant-se a totes les compres, sense necessitat de codi de cupó. També vam promoure força aquesta oferta.

Breu història, les vendes eren aproximadament el doble del que solen ser.

Tanmateix, no siguem massa optimistes al respecte. Tenint en compte els diners que gastem en anuncis més el cost d’assistència, no sembla que tota aquesta bogeria valgui la pena per a nosaltres.

Vull dir, probablement encara tindrem una promoció l’any que ve al seu lloc, però, en aquest moment, ho farem més fora de les expectatives de la gent (ja que alguns dels nostres clients serien esperant el Black Friday. setmana per realitzar la seva compra) en lloc de qualsevol raó financera. Certament, no hem esforçat tant a promoure aquestes ofertes del Black Friday.

Tot plegat, no dic que el Black Friday sigui alguna cosa que cal evitar, però tot depèn del producte. Per exemple, tinc un amic que gestiona un negoci similar, i les vendes de Black Friday van arrodonir-se a 10 vegades la quantitat habitual.

Tot i això, tinc curiositat per escoltar-ne. Per si teniu la vostra promoció de Black Friday aquest any, com va anar?

Retorn del Black Friday a CodeinWP: els nostres aprenentatges

Recopilar les dades d’aquest és força difícil. Però abans d’entrar en les particularitats, permetin que només admeti una cosa:

Fins i tot abans de continuar treballant en l’enllaç d’aquest any, vam decidir que probablement no faríem cap publicació d’aquest any. O, almenys, no en la seva forma actual.

Per la pinta de coses, aquest any, molts altres blocs van saltar al carro i van fer el mateix. Això fa que la nostra publicació sigui només una altra recopilació de ofertes, i això no és un objectiu. M’agrada creure que sempre perseguim una perspectiva única i fem alguna cosa diferent.

En una altra nota, recopilar aquesta publicació i mantenir-la actualitzada diàriament (durant tota la setmana del Black Friday i del dilluns Cyber) va ser molt, molt! – de feina. Estàvem rebent centenars de correus electrònics, comentaris i gairebé 200 entrades a través de les nostres "envieu la vostra oferta" forma. Dit d’una altra manera, tothom i el seu gos volien promocionar la seva oferta de Black Friday, i presentar-los a tots necessitava molt d’esforç.

Tanmateix, no em queixo aquí. Ens alegra que puguem ajudar a diverses empreses i venedors més reduïts. Vam enumerar a tothom una oferta vàlida i de bona aparença. Tot i que, al final del dia, és massa feina, totes les coses considerades.

Certament farem alguna cosa diferent l’any que ve. Estic pensant en alguna cosa, "productes que vam comprar / estem comprant i per què." Sembla més genuí, i probablement també més valuós, ja que aconseguim fer una mica de llum sobre les poques ofertes que realment pensem que són una oportunitat cada any. Per exemple, aquest any, he obtingut el Curs ES6 JavaScript per a l’equip i ho recomanaria amb molt de gust a altres persones.

Per si us pregunteu, aquí teniu els números de trànsit de la publicació d’anada del divendres negre d’aquest any:

Estadístiques del divendres negre

OrbitFox … "òrbita què?"

Potser ho he mencionat una o dues vegades en els informes anteriors. Bàsicament, OrbitFox és la nostra "Alternativa Jetpack" connectar. Vaig pensar que anomenar-lo permetia resumir el que fa el connector, més que no pas intentar obtenir qualsevol tipus d’ascensor. Però avui en dia puc compartir algunes coses més.

Darrerament hem agafat una mica de vapor en el procés de desenvolupament i hem trobat una orientació interessant que podem adoptar amb el connector. Dit això, estic bastant confós sobre com hauríem de comercialitzar-lo.

Sota la caputxa, OrbitFox, el nom oficial del connector, és genial "Complement de millora de WordPress" amb alguns mòduls útils que, d’altra manera, són massa petits per als seus propis plugins. S’inclouen coses com ara icones de compartició social, icones de menú, un cercador gratuït de fotografies i la nostra característica destacada: un mòdul Directori de plantilles.

Quin és el mòdul Directori de plantilles?

En resum, el mòdul us permet importar i editar fàcilment una col·lecció creixent de pàgines de destinació i altres plantilles de pàgines que podeu utilitzar juntament amb el vostre tema..

Per fer-ho, confiem en Elementor en segon pla, però l’experiència de l’usuari és realment senzilla i senzilla. Per millorar el que pot fer aquest mòdul, l’integrem amb un altre mòdul amb alguns complements addicionals d’Elementor.

Per què em fa molta il·lusió?

Imagineu-vos una col·lecció de 100 plantilles gratuïtes (-ish) que poden funcionar gairebé amb qualsevol tema i amb tots els principals constructors de pàgines (poden ser Elementor, Beaver Builder o Gutenberg)..

Per exemple, podríeu tenir el vostre lloc web en funcionament a Vint-i-setze (juntament amb OrbitFox) i, a més, poder aprofitar totes aquestes plantilles interessants. Un autèntic enfocament temàtic-agnòstic. Això ha de ser més fàcil d’estendre, editar o reutilitzar.

Penseu-hi així; probablement tingueu un tema que us agradi per diverses raons (ja sigui tipografia, disseny minimalista, SEO, qualsevol cosa) i, probablement, també tingueu el vostre creador de pàgines preferit. Així, ara, en lloc d’haver de dependre només del que aquests dos et permeten, podràs instal·lar OrbitFox, triar una plantilla i assegurar-te que s’integrarà bé, tant amb el tema com amb el connector del creador, no importa. què podrien ser.

Que segueix?

El repte per a mi ara és triar la direcció adequada per prendre amb OrbitFox. Centra’t en les plantilles: assegureu-vos que siguin tan bons com puguin ser? O centrar-se en Gutenberg: compatibilitzar tot? O potser centrar-se en proporcionar el màxim de mòduls possibles?

Encara no estem segurs. Tot i això, l’important és que hem aconseguit fer un complement gairebé inútil que ens ha obligat a crear com a resultat de la suspensió del tema de Zerif Lite i que l’hem rebrandit en una cosa que pot ser realment útil.

Per iniciar aquest procés, vam passar per una altra adquisició. Hem adquirit més de 10 plantilles Elementor, inclosos els dissenys de Joan de AnalogWP. John és un dels dissenyadors amb més talent que he trobat, i veurem com podem continuar treballant junts en el futur.

Així que vés a buscar OrbitFox i comprova-ho! Ara per ara funciona perfectament Hestia i Zerif Lite.


Orbit Fox de ThemeIsle Orbit Fox de ThemeIsle

Autor (a): Tema

Versió actual: 2.9.8

Darrera actualització: 28 d’abril de 2020

themeisle-companion.zip


96% de valoracions


400.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Però, què passa amb Gutenberg??!

Una vegada més, Gutenberg és tot el que parla la gent després de WCUS. Això és exactament el que estava succeint fa aproximadament mig any durant la temporada WCEU.

Vaig compartir la meva opinió al respecte i no ha canviat res des de llavors. Si ets desenvolupador, el millor que pots fer és:

  1. Experiment amb Squarespace. Entra en alguns grups de Squarespace i entén com les persones utilitzen els blocs.
  2. Utilitzeu Beaver Builder / Elementor i comprendre com també fan servir els blocs de contingut.

Gutenberg no és, en cap cas, un nou concepte si ens fixem una mica més en la direcció que el mercat del lloc web ha anat passant. Es tracta només d’un intent de normalitzar molts elements que es troben en un altre lloc i d’adaptar-los a l’ampli ecosistema de WordPress, no només s’intenta ressonar amb persones de bricolatge i desenvolupadors de llocs web, sinó també per al públic en general..

En general, els temes de WordPress en general han disminuït en popularitat durant els últims cinc anys (més informació sobre el terme "Temes de WordPress" a Google Trends) i Gutenberg simplement accelerarà això.

temes tendències

És difícil fer cas contra les persones que prefereixen un tema lleuger + una col·lecció de components o plantilles reutilitzables per un tema multifuncional complicat amb moltes pantalles d’opcions..

El mateix pot passar amb plugins. Hauria de ser bastant fàcil per a un desenvolupador crear, per exemple, un bloc de formularis per a Gutenberg en lloc d’un complement de forma autònoma.

Però no m’equivocis, no estem condemnats de cap manera. Aquestes coses canviaran gradualment, i tots els implicats s’adaptaran. Una cosa potencialment gran pot ser que el mercat de WordPress en general es pugui fer més gran, atraient encara més usuaris casuals. Això pot suposar un mercat en creixement del treball directe del client.

Si seguiu la meva idea de pensament, podreu comprendre per què m’inclino cap a una solució de plataforma-agnòstica o SaaS. Per exemple, les empreses d’allotjament o solucions de còpia de seguretat o fins i tot Jetpack es beneficiaran d’aquests canvis directament. El mateix per a les agències (és per això que busquem algú interessat en reiniciar la nostra sucursal d’agència a CodeinWP.com) i els llocs de contingut (és per això que invertim en el nostre contingut tant des de fa temps).

Processos interns

Finalment, volia fer un seguiment dels nostres processos de treball i d’altres coses internes que es produeixen a l’empresa (ho he esmentat a l’informe anterior).

Pensar-ho tot consumint gran part del meu temps aquest mes, de nou. He avançat amb les reunions de l’equip, he après un munt i he començat a treballar en algunes millores. És a dir:

��

Ens hem compromès amb la idea de l’aprenentatge continu. Com he comentat, vaig obtenir la Curs ES6 JavaScript per a l’equip, i també a Casa de l’arbre subscripció empresarial.

��‍��

Acabem d’acabar el nostre hivern "hackathon," que va ser força divertit (almenys el que va dir l’equip)! Considero que això és una manera fantàstica de compartir coneixement entre equips i millorar la comunicació. Mantenim una estructura simplificada d’inici-cap de setmana. En general, considero que això és una cosa que totes les empreses de tecnologia haurien de fer.

��

Potser ho heu mencionat abans, però la configuració de la nostra empresa és molt impossible, perquè no tenen una paraula millor. Bàsicament, tenim una oficina a Bucarest, amb una gran part de l’equip que treballa des d’allà. Però, a part d’això, també tenim l’altra meitat de l’equip que treballa a distància – alguns romanesos, però també persones de tot el món.

El problema és que tot sembla ser més centrat en l’oficina, ja que hi ha tants membres de l’equip. Això pot resultar dur a la resta de l’equip que treballa de forma remota: sempre tenen almenys en part la impressió de que no es troben on es desenvolupa l’acció, si té sentit.

Per exemple, si teniu una empresa distribuïda completament, això no és cap problema. Tothom és a tot arreu, i no hi ha central, ni quarter social, així que no hi ha cap sensació de faltar a res.

Experimentem i busquem solucions constantment, però no és una tasca fàcil. En general, crec que una empresa diversa / distribuïda té un grau de flexibilitat més elevat, cosa que facilita l’adaptació als canvis del mercat. N’he escrit alguna cosa més a l’informe anterior.

��

Finalment, com que encara estic impressionat amb això, aquí teniu el regal d’aniversari que he rebut de l’equip:

pastís

… Lliurat a la meva porta. Estic agraït pel suport que l’equip m’ha proporcionat al llarg dels molts experiments que he estat aportant als nostres fluxos de treball … i pel pastís! ��

Per cert, en el proper informe hauríem de tenir algunes fotos de la nostra iniciativa anual de Secret Santa. Estigueu atents!

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i envieu-vos els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector