Informe de transparència # 29: han passat 5 anys des que vam començar

Benvingut a la 29a edició de l’informe de transparència mensual (de juny de 2017). Aquesta és una sèrie en què comparteixo tot el que ha estat succeint a CodeinWP i ThemeIsle, basats en els negocis. Intento arribar al màxim de detalls possibles i, a més, faig que sigui interessant la seva lectura. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Fem aquesta cosa inusual en aquesta edició de l’informe. Com es pot veure en el títol, es tracta del nostre cinquè aniversari aquí a CodeinWP, o més bé del cinquè aniversari de nosaltres, que ens involucrem a WordPress. ��

Per tant, el que tinc per a tu és aquí una publicació de cronologia. Aquí teniu el que ha estat el nostre viatge fins ara, les fites principals, a més d’on pensem en el futur. Gaudeix:

2012:
Els inicis


Iniciem CodeinWP.com com un equip de quatre i amb una senzilla pàgina HTML.

Com pots veure, "luxós" no és la paraula que algú faria servir per descriure aquesta creació. Tot i així, ens inspirarem que la pilota es faci rodar després d’observar els esforços d’altres desenvolupadors a l’espai de WordPress.

Sense capital. No hi ha finançament. Sense habilitats de redacció. I només per emfatitzar l’última cosa, aquí hi ha el nostre text sobre:

Qui hi ha darrere de CodeinWp.com?
L’equip que hi ha darrere de l’empresa, que es va constituir el 2010, és molt motivat i dinàmic. Els fundadors de CodeinWP.com van començar amb la idea de proporcionar accés a serveis que converteixin dissenys (psd, png, ai) en wordpress.

(Tingueu en compte la manca de capital P i fins i tot de capital W a WordPress. Però em digresso.)


Comencem a oferir "PSD a WordPress" serveis. No com a producte, sinó com a servei, ja que cada comanda es gestiona manualment i realment no es pot automatitzar de manera eficaç (almenys no veiem com).

2013:
Iniciar el bloc CodeinWP i unir-se al joc de contingut


Com que el blog és la següent gran cosa, o, més ben dit, ha estat una cosa durant molt de temps, hem decidit començar també el nostre propi bloc.

Neix el bloc CodeinWP i es publica el primer article: Temes lliures de WordPress, no els utilitzeu. No l’hem suprimit només per amor a la història. No jutgeu segons el contingut.

També creem el nostre primer tema de WordPress: CreativeMag. Es tracta d’una associació amb icanbecreative.com. L’objectiu és mostrar als clients potencials què podem fer quant a treballar dins de les restriccions de WordPress.

També intentem que aparegui a WordPress.org amb l’esperança que la gent ens vegi allà i, després, porti el seu negoci a CodeinWP.com.


Obtenim el nostre primer gran client per "PSD a WordPress" – Qualtrics. Quan dic "gran" Em refereixo a marca, no a nivell d’ingressos. Com obtenim clients? Doncs bé, una manera és fer un seguiment massiu de les persones a Twitter i esperar que esbrinin el que fem fent un cop d’ull al nostre perfil … "PSD a WordPress" una espècie que no deixa lloc per a endevinar.


Ordenem que es creï una bona Guia de WordPress / eBook. Ens entusiasma, però més endavant esbrinem que s’ha compilat majoritàriament d’altres fonts, fonts del qual no tenim permís. Encara podeu veure la guia mitjançant Wayback Machine (aquí).

Veure aquíGuia CodeinWP

Evidentment, el llibre electrònic és rebutjat per Amazon. De fet, descobrim que el contingut ha estat copiat. I és divertit, la majoria del contingut ha estat escrit per la persona que contractarem com a redactor més endavant. No li importava que el seu contingut estigui ratllat … almenys el que diu.


La nostra pàgina de About evoluciona una mica per fer més clara l’oferta.

Veure aquíCodeinWP-2

2014:
Introducció a temes i iniciació de ThemeIsle


Comencem llançant CodeinWP Themes. Al principi, només hi ha quatre temes al nostre directori.

Això és el que semblaTemes de CodeinWP

Com veieu, la presentació eficaç del tema no és el nostre punt fort.


El nostre projecte inicial de contingut, la eBook / guia fallida, em fa adonar que el fet de comprar articles al web no és la millor idea. He decidit preguntar i contractar un editor que pugui ajudar-vos a les coses d’una manera més detallada.

El seu primer missatge es fa en directe al lloc … encara en línia.


Ens eliminem de l’opció de preus de 300 dòlars i reconstruïm la pàgina principal.

Afegim un "Obteniu un pressupost" botó més una nota que acceptem treballs a partir de $ 650.


Començo a treballar en la promoció del lloc força.


Hi ha una altra iteració de la pàgina sobre, continua millorant.

Veure-ho aquíCodeinWP-3


Redissenyem lleugerament el bloc. A més d’uns petits retocs aquí i allà, aquest disseny segueix en línia fins avui.

Encara no hi ha trànsit gairebé al bloc …


Iniciem ThemeIsle.com ��

Podeu veure la (una mica) història completa que hi ha darrere de ThemeIsle La seva pròpia pàgina d’informació. En resum, ens fem la idea mentre estem de viatge: treballant a l’estranger. Ja estem molt a prop de WordPress, treballant en alguns temes, disseny de llocs web, etc., per la qual cosa només decidim donar-li un tomb.

El disseny de ThemeIsle.com s’ha mantingut pràcticament inalterat.

(Curiosament, els cinc temes que es van introduir quan es va llançar el lloc ara estan tots retirats. Podeu llegir més informació sobre això i el conjunt Història de ThemeIsle sobre els pirates informàtics Indie.)

2015:
L’any del creixement


Decideixo començar a fer informes de transparència. El primer surt en línia el 13 de març del 2015.


Assistim al nostre primer WordCamp Europe a Sofia. Som un equip de quatre.


Els nostres diversos mètodes promocionals comencen a pagar, experimentem amb cupons més i, finalment, aconseguim un bon flux de vendes de temes. No és enorme, però suficient per iniciar-nos i centrar-nos més seriosament en la marca ThemeIsle.

Degut a aquest creixement i a la quantitat de treball requerida, deixem d’activar-nos activament "PSD a WordPress" clients de CodeinWP.

(Encara avui, si algú ens contacta amb això, només ens el referim WPRiders – una agència romanesa en la qual confiem.)


Llancem Zerif! ��

Immediatament, creem dues versions del tema, pro i lite. La versió lite s’accepta a WordPress.org i aviat trobarà el seu lloc a Internet "llista popular." Això ens permet aportar noves vendes i crear així la marca Zerif.


Augmentem el nostre joc de contingut invertint més fons en articles molt investigats i no només en publicacions bàsiques. Com a resultat d’això, comencem a veure que hi ha més trànsit a la nostra via, i altres blocaires tenen moltes ganes de vincular-nos.

Alguns dels millors continguts del 2015:

 • Comparteixen 30 experts: els principals complements de * WordPress que no siguin obvis que us faran millors blocaires
 • Alternatives MailChimp més econòmiques per a WordPress: les úniques 4 eines que tenen sentit
 • Escrivint sobre WordPress? Aquí teniu d’on obtenir les vostres estadístiques
 • OptinMonster vs LeadPages vs SumoMe vs Thrive Leads


L’equip creix fins a 12 persones.

2016:
Doblant el contingut


Com a resultat del nostre èxit precoç amb un millor contingut, ens adonem que podem aprofundir encara més continuant invertint més fons al bloc i obrint potencialment altres canals de contingut..

L’objectiu principal: convertir el bloc CodeinWP en un dels blogs exclusius de l’espai WordPress.

Una de les primeres coses que fem per aconseguir-ho és iniciar un projecte de contingut a llarg termini: la nostra enquesta de hosting de WordPress. Fer això requereix molta feina, molt de temps, gimnàstica Excel, anàlisi de dades, etc. Però sí que dóna els seus fruits. Aquesta enquesta és una de les conclusions més detallades sobre les realitats del mercat de hosting per a WordPress.


Desplaçem els esforços de planificació de continguts a Trello, per tal de gestionar millor tot el procés de creació d’articles i publicar-los.

Comencem també a incorporar nous escriptors a bord per ajudar-nos a sortir.


Redissenyem la pàgina principal de CodeinWP.com per ajudar-nos a orientar les persones interessades "PSD a WordPress" en la direcció correcta.

El disseny actual de la pàgina principal a CodeinWPCodeinWP


Iniciem el programa Bloc de ThemeIsle! ��

Per què dos blocs sobre WordPress? Doncs bé, segons nosaltres, CodeinWP s’adreça més a usuaris de WordPress de mitjana a avançada, mentre que el bloc ThemeIsle s’adreça a principiants que tot just comencen amb la plataforma (probablement després de descarregar un dels nostres temes).


Iniciem el programa Canal de YouTube ThemeIsle! ��


Assistim a WordCamp Europe a Viena com un equip d’11 persones.

Ens veieu allà

El voluntariat era la millor manera de gaudir #wceu. Una feina impressionant @PeterNemcok & la resta de la tripulació! pic.twitter.com/xJAAFBUJEc

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 26 de juny de 2016

#WCEU #WCEUBall @ThemeIsle @photomatt Gràcies per la foto! �� pic.twitter.com/PZaQjw1Rfw

– Madalin Milea (@MileaMadalin) 25 de juny de 2016


Ens traslladem a la nostra oficina actual i fem contractacions noves. L’equip ara compta amb 18 persones.


Llancem Reviu.Social! ��

Ho fem per separar alguns dels nostres plugins WordPress de xarxes socials i donar-los la seva pròpia marca, a part de ThemeIsle o CodeinWP.


Assistim a WordCamp US a Filadèlfia. Molt bé el viatge, i de nou, gairebé tot l’equip hi és present.

2017:
Avui


Lluitem per la suspensió de Zerif Lite i aprenem molt durant tot el procés. Això ens ajuda a créixer en equip.


Iniciem el programa Revive.Social blog.


Parlo al WordCamp Porto i amb altres reunions. M’ajuda a millorar les meves habilitats en parlar en públic? Potser seràs el jutge algun dia …


Millorem molt a nivell organitzatiu. Obteniu més claredat i definiu l’estratègia endavant.


Llancem el nostre nou tema insígnia – Hestia. Espero que arribi a la popularitat del nivell de Zerif en algun lloc dels propers sis mesos.


Assistim a un altre WordCamp Europe. Aquesta vegada a París. De nou, gairebé tot l’equip hi és.


El canal de YouTube ThemeIsle arriba a 100 vídeos!


Estrenem una altra edició de la nostra enquesta d’allotjament. Aquest amb més de 4.750 enquestats.

Bonificació

Teniu cura d’una versió infogràfica de la línia de temps anterior?

FES CLIC PER VEURE INFOGRÀFICS5è aniversari de WordPress de CodeinWP

Que segueix?

Recopilar aquesta línia de temps i recórrer tots els esdeveniments segur que va ser divertit per a mi!

Encara m’encanta aquesta primera iteració de CodeinWP i el nostre intent inicial de fer front al mercat de WordPress. Oh, bons moments … Recordo haver-me aconseguit un número de telèfon dels EUA i després haver de respondre trucades a mitja nit (ja que érem a Romania).

Evidentment, em van trobar a faltar moltes coses, i aquesta línia de temps no és de cap manera completa. També he decidit ometre algunes de les coses negatives que han passat pel camí. Al gran esquema de coses, no importa. Espero que aquesta història encara sigui divertida per llegir.

I, per descomptat, si voleu fer una ullada més detallada al que ha passat amb l’empresa mes rere mes, us convido a acudir als meus altres informes de transparència..

Conclusions finals

No sé si és només la meva manera de pensar, però sempre tenia aquesta impressió que potser el nostre ritme no era tan fantàstic quan érem només un equip petit fa quatre o cinc anys.

Tot i això, mirant enrere des d’una perspectiva, fins i tot he de reconèixer que hi havia moltes coses que vam fer bé i moltes coses que vam aprendre. Així, tot i que sempre tinc la impressió que tot es mou lent, només quan mireu la imatge més gran, us adoneu del que heu aconseguit..

No totes les coses són visibles a primera vista. Si publiqueu molts productes, segur que els podeu veure. Però altres coses no són tan tangibles, no n’hi ha "unitats" per demostrar la seva existència, encara hi són i continuen contribuint al vostre creixement global.

Una altra cosa que em vaig adonar és que alguns elements de CodeinWP i ThemeIsle semblen i funcionen exactament igual que fa tres anys enrere. Probablement hauríem de mirar-los una mica més i millorar-los.

En general, on ens trobem avui ens ofereix moltes opcions per començar a entrar en alguns altres fronts i ampliar la nostra oferta de diverses maneres. Tot i que els ingressos no són tan diferents del que eren fa dos anys, hem aconseguit avançar-nos ràpidament i cobrir-ne alguns "deute organitzatiu."

L’equip ha crescut, tenim coneixement, hem après a treballar junts. Espero que només sortim endavant!

A més, això és el que pensa l’equip sobre la meva actitud general envers els reptes en curs. ��

D’alguna manera, continuem �� cc @ hackinglife7 @dascalescu pic.twitter.com/Nc0JAToozH

– Sabina Ionescu (@ s2abina) 10 de juliol del 2017

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map