Informe de transparència # 24: Com augmentar els rànquings de Google durant la nit

Benvinguts a la 24a edició del nostre informe mensual de transparència (de gener de 2017). Es tracta d’una sèrie on es discuteix tot el que ha estat passant a CodeinWP i ThemeIsle des del punt de vista empresarial. Plans, estratègies, ingressos i molt més. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Tinc la sensació que pot arribar a ser llarg, així que començaré amb un resum / TOC:

 • Com augmentar la classificació de Google durant la nit (#noclickbait)
 • Actualitzeu el nostre estat amb els mercats temàtics
 • Actualització a Zerif Lite (#itsback)
 • Valors i missió
 • Informe d’ingressos
 • Focus i #WCEU

1. Com augmentar la classificació de Google durant la nit

Fa un temps, vaig començar a veure un patró interessant:

Bàsicament, cada vegada que ajustava, llanço / reproduïa els nostres anuncis de Facebook, sempre tenia aquesta impressió que els nostres rànquings orgànics de Google augmentaven també. Una mica com a subproducte.

Va ser simplement un punt de mira: no tenia dades per a fer-ho i no em vaig donar gaire pensaments, a més de no preguntar-me si pot ser cert o si és una falsa impressió.

El mes passat, finalment vaig decidir fer una mica més d’investigació per esbrinar-ho d’una vegada per totes.

Vaig desactivar Google Search Console + el tauler d’anuncis de Facebook i vaig intentar buscar possibles correlacions. I … vaig quedar impressionat amb el que vaig veure. (O per dir-ho d’una manera més clàssica, "em va bufar la ment !!! 11")

Aquí teniu un exemple d’una campanya publicitària per a una de les nostres col·leccions de temes gratuïtes a CodeinWP:

campanya 1

Aquí es mostra com classifiquem el terme:

rang 1

Aquí hi ha el mateix per a un JustFreeThemes ‘ campanyes publicitàries:

rang 2

Comprovem, aquesta vegada amb un augment de classificació més per a CodeinWP:

rang 3

Interpreteu-lo com vulgueu, però els fets són que les campanyes es van llançar el 18 de novembre i el 24 de gener, directament abans dels augments de rànquings.

Curiosament, hem aconseguit mantenir aquestes pujades de classificació durant aproximadament una setmana després de les campanyes.

Si feu alguna recerca en línia, sembla que no sóc l’única persona que ha vist aquest patró (exposar a). En resum, és molt possible que Google reaccioni gairebé a l’instant als grans augments de trànsit que arriben a les vostres pàgines.

El raonament de Google pot ser bastant simple, de fet: més trànsit = una qualitat aparent superior de la pàgina = s’hauria de recompensar amb una millor posició del motor de cerca.

El que aquí és particularment interessant és que, a causa de que Google reacciona d’una manera així, podreu obtenir més beneficis en forma de trànsit orgànic nou que no pas en forma de trànsit publicitari (el que vau pagar).

Una altra cosa més interessant és que l’augment de la classificació sembla que s’està produint a tot el món i això malgrat que els vostres anuncis de Facebook només s’haurien orientat a països amb un nivell baix de CPC.

Després d’explicar-ne una mica més els números, he arribat a la conclusió que l’augment de la classificació ens proporciona al voltant de 1000 nous visitants al dia. Tenir-los durant 10 dies va suposar aproximadament 10.000 visites addicionals.

Si busqueu taxes d’AdWords per a termes semblants (0,08 dòlars de CPC), puc treure una conclusió que aquests 10.000 visitants ens costarien al voltant de 800 dòlars normalment (una altra vegada audiència mundial). Per dir-ho d’una altra manera, invertir 800 dòlars en anuncis de Facebook ens ha proporcionat un trànsit de Google de més de 800 dòlars.

Sé que el volum de dades no és enorme aquí, i és difícil dir que les coses sempre passaran com les descric aquí, però segurament és un bon punt de partida per fer més recerca..

Si aneu més enllà, té més sentit experimentar així amb paraules clau més valuoses on ja teniu un nivell elevat, ja que els beneficis poden ser més grans. Per descomptat, l’augment del rànquing també pot ser diferent en funció de la competència de paraules clau.

Tot i així, sembla que potser és un gran acord i una manera fantàstica per a la majoria dels llocs web per augmentar el seu rànquing temporalment (ideal per a una promoció estacional o no).

I només per aclarir, no es tracta tant de la influència dels anuncis de Facebook en els rànquings de Google, sinó de la influència dels pics del trànsit en general en els rànquings de Google. Probablement, la pujada pot provenir de qualsevol font (sempre que suposi un trànsit autèntic, no bot).

Està bé, però per què comparteixo això? Si seguíeu aquests informes de transparència, podríeu saber que les classificacions i els números en si mateixos no significaran gaire per a mi. El mateix per jugar al gat i el ratolí amb Google i intentar esbrinar com funcionen els seus algoritmes. Ho comparteixo perquè m’agrada aprendre coses i experimentar conceptes fantàstics, així que volia veure on pots portar això i quines altres peces d’aquest trencaclosques pots descobrir.

Si voleu experimentar així pel vostre compte i intentar replicar el meu plantejament, el que vaig fer van ser algunes campanyes de retargeting (persones que ja van visitar el lloc – trànsit tan altament qualificat) amb un volum de més de 1000 clics diaris al voltant de 0,08 dòlars. -0,10 CPC.

Si us plau, no dubteu a parlar als comentaris si teniu experiència amb increments de classificació així.

2. Actualitzeu el nostre estat amb els mercats temàtics

Em complau informar que hem aconseguit obtenir els dos últims temes a ThemeForest i MOJO Marketplace. I, tot i que, per començar, les coses no són insignificants, hi ha algunes visions clares:

 • Vam aconseguir gairebé 100 vendes combinades a ThemeForest. Això va sumar gairebé 900 dòlars guanyats el mes passat.
 • Vam vendre 15 exemplars dels nostres temes a MOJO el primer mes, malgrat no publicar els anuncis en cap moment (en comparació, enviem una mica de trànsit als nostres llistats de ThemeForest).
 • Veiem que en els nostres llistats a MOJO i ThemeForest veiem molt menys sol·licituds de suport que en comparació amb altres canals. Sembla que els usuaris tenen més experiència en general i que estan més inclinats a experimentar amb els temes abans de preguntar res. També, tradicionalment, una gran part de les nostres peticions provenen de temes gratuïts, així que, ja que no hi ha cap d’aquests mercats, això suposa relativament menys suport en general..

Els temes comencen a ser cada cop més una mercaderia i estem en un punt en què molts desenvolupadors de temes realment bons comencen a obrir programes d’afiliació al 50% i estan disposats a vendre els seus temes a tot arreu. Només s’obté per obtenir una quota de mercat una mica més, uns ingressos i globus oculars addicionals. Serà interessant veure cap a on va tot això.

Per cert, fa poc que he parlat amb James de Envato i també ens hem posat en contacte sobre l’organització d’una reunió Envato a Bucarest aquest any. Breu història curta, està passant! Així, si aneu de viatge ràpid a Bucarest el 19 de maig aquí teniu tots els detalls. M’agradaria parlar aquí sobre nous models de negoci per als desenvolupadors de temes.

3. Actualització a Zerif Lite

Finalment, Zerif Lite s’ha suspès (gairebé) a WordPress.org. En el moment d’escriure això, només estic esperant que tingui llum verda i es posi en directe.

Va esperar molt de temps per recuperar-la i vam perdre una mica de tracció allà de ben segur. Tanmateix, finalment hem aconseguit trobar un punt intermedi i realment no puc esperar que torni a veure el tema de nou.

Durant tot aquest temps, una cosa que em va atrapar va ser alguns dels comentaris de la gent que es preguntaven si fins i tot era segur utilitzar un tema que havia estat eliminat de la representació. Vull dir que, en la ment de l’usuari, i és comprensible, hi ha d’haver alguna cosa malament en el tema des que s’ha suprimit, oi?

Això em va fer veure les coses d’una altra manera. El fet de figurar al dipòsit oficial no només us permetrà descàrregues i / o vendes, sinó que també confiarà en la vostra credibilitat i en els ulls dels possibles usuaris. Malauradament, la majoria dels usuaris que instal·len temes directament a través dels seus taulers WP no tenen gaire experiència i no tenen cap motiu per investigar una mica més la web per esbrinar què ha passat amb el tema que van sentir. En altres paraules, si algú escriu "zerif" al camp de cerca del tauler de control i no troben res, només continuen.

També vull compartir un gràfic interessant amb vosaltres. Es tracta de visitants de Zerif Pro procedents d’enllaços de personalitzadors de Zerif Lite (sobretot els botons d’actualització):

Visitants de Zerif Pro

Fent cas de la gran empenta del setembre, el que evidentment es pot veure hi ha una disminució. El mateix ha passat amb les vendes també. Però suposo que això no és una sorpresa i és una cosa que he mencionat diverses vegades abans.

Una vegada que el tema torni a viure, suposarà molta feina per a nosaltres en un futur pròxim per assegurar-nos que totes les actualitzacions es realitzen amb èxit, tant des del punt de vista del disseny com de la codificació, i que cap dels usuaris actuals del tema no es vegi afectat..

Per evitar cap resultat negatiu, fins i tot estem pensant a canviar el tema i publicar-lo amb un nom completament diferent. Què penses? Aquí teniu un aspecte original del que tenim fins ara:

alexis

4. Valors i missió

Introduir la missió o la visió en paraules és, sorprenentment, una tasca molt difícil de fer, almenys per a mi.

Fa un parell d’anys que estic pensant i intentant esbrinar per què faig exactament el que faig i què és el que em manté a la nit específicament. Tot i que he trobat algunes novetats de resposta aquí i allà, encara no estic completament.

No ho sé, potser sóc jo, però no ser creient (per així dir-ho) dificulta les coses diàriament, sobretot perquè veig un propòsit o missió òbvia tan petit.

Hi he continuat fent una vegada i una altra vegada i ja l’he endarrerit prou vegades, així que finalment he decidit que cal reescriure la declaració de la nostra missió per reflectir l’estat actual, els nostres objectius i els seus projectes..

Això pot semblar una cosa realment insignificant al principi, però la manca d’una missió actual fa que sigui difícil gestionar algunes de les tasques que són crucials per al creixement. Com ara, contractar gent nova, per exemple. Sense missió, no sabreu què és el que realment importa i quin tipus de persona heu de buscar.

Per començar aquest procés, vaig investigar diferents declaracions de la missió i llistes de valors bàsics de moltes altres empreses de l’espai tecnològic i, per exemple, d’altres, intentant comprendre millor el que realment m’importa..

Després d’haver recopilat una llista de 20 valors bàsics que ressonen amb mi, els he enviat a l’equip, de manera que podem reduir la llista fins a potser als primers 5. Això ens ha d’ajudar a comunicar-nos de manera més coherent, tant internament com externament, ja que nosaltres Tots sabrem quines són les coses que són més importants per a l’empresa en general i podrem relacionar totes les decisions de tornada amb aquells valors bàsics.

En cas que intenteu esbrinar la vostra pròpia missió i els valors fonamentals del vostre negoci, aquí teniu la llista de 20 (alguns d’ells poden semblar similars; ja que s’han inspirat en fonts diferents), potser us resultarà útil. a tu també:

enquesta

5. Informe d’ingressos (gener de 2017)

Com he esmentat anteriorment, hem generat més de 1.000 dòlars en vendes a través de diversos mercats temàtics.

Les vendes a través de Revive.Social van sumar 6.600 dòlars.

A ThemeIsle, varem assolir 43.000 dòlars en total.

 • A l’últim informe, vaig esmentar la nova versió de Agradable. Em complau informar-vos que va obtenir 1.700 dòlars en vendes el mes passat. Això no és una fortuna, però n’hi ha prou amb seguir enfocant-nos-hi i assegurar-nos que podem mantenir i desenvolupar tant les versions gratuïta com la premium.
 • Tots els altres connectors professionals a ThemeIsle van generar al voltant de 7.000 dòlars.

El màrqueting d’afiliació i els blocs continuen funcionant molt bé. Darrerament hem publicat alguns continguts realment fantàstics i ja hem iniciat una nova enquesta monstrual (amb un enfocament diferent a l’últim). Estem tractant d’entendre NPS d’empreses d’allotjament al mercat. Aquí teniu un cop d’ull:

nps

Esperem obtenir uns quants milers de respostes per obtenir una representació / dades rellevants per a tots els amfitrions grans. El mètode per obtenir les respostes en si mateix també és diferent a l’enquesta anterior on simplement enviem per correu electrònic a les persones i les convidàvem a respondre. Aquesta vegada, hem utilitzat petites finestres emergents en línia als nostres llocs, de manera que podem evitar fàcilment les persones que intentin jugar al sistema i, a més, obtindrem moltes més respostes..

6. Focus i #WCEU

Per dir-ho, no he tingut gaire èxit.

Tot i que vaig aconseguir estar més organitzat i treballar en una cosa alhora, després de tornar de vacances, encara he quedat desconcertat al cap d’un parell de setmanes (de nou).

Vull dir, el problema no és tant que em faig naturalment fer moltes coses al mateix temps, però és més que em deixo treballar només en una petita cosa (com els experiments d’anuncis de Facebook) i no dediqueu el temps a dirigir l’equip o a treballar junts.

Intento ser més realista amb això i evitar aquests llargs períodes de temps en què treballo al meu món. Podríeu dir que estic intentant centrar-me més en els CEOs.

En qualsevol cas, acabem amb el que li agrada a cada persona de WordPress: WordCamp!

Així doncs, hem definit tots els detalls tècnics WCEU viatge aquest any! La majoria de nosaltres anirem arribant el 14 de juny i quedant-nos fins al 18 de juny. Gairebé tot l’equip hi tornarà a assistir (igual que l’any passat) i la majoria de nosaltres també farem voluntariat (de nou, igual que l’any passat). També he sol·licitat parlar … vegem com resulta ��

Si vingueu a la WCEU aquest any, primer, no dubteu a acostar-vos a nosaltres i a dir-nos hola (!), En segon lloc, ens posem en contacte i organitzem una trobada. Vaig a estar a París un dia abans de la resta de l’equip per poder buscar un bon lloc per trobar-me.

Com sempre, gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map