Informe de transparència # 23: JustFreeThemes.com en creixement – Com, què i per què

Informe de transparència # 23: JustFreeThemes.com en creixement – Com, què i per què

Informe de transparència # 23: JustFreeThemes.com en creixement – Com, què i per què
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 23a edició del nostre mes informe de transparència (pel desembre de 2016). En aquesta sèrie, parlo de les meves experiències amb un negoci de WordPress i de coses relacionades. Doneu-ne un cop d’ull si voleu veure què ha passat darrere de la cortina a CodeinWP, ThemeIsle i Revive.Social. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Millorar el meu focus el 2017

Probablement no sóc la primera persona que escolteu això que diu, però amb el 2016, probablement ha arribat el moment de reflexionar sobre les coses que estaven passant i què podem fer per millorar-ne el 2017.

Encara no he tingut l’oportunitat de fer una revisió completa de cap a baix de l’any (estadístiques), però he identificat algunes coses que vull canviar en el que faig. Podríeu dir que la majoria d’aquestes consisteixen en la meva manera personal de gestionar el treball i no en la mesura dels ajustos a tota l’empresa. Tot i això, crec que a l’etapa actual de l’empresa, la meva implicació i compromís és molt important (al capdavall, sóc la persona que més paga aquí, així que permeteu-me guanyar aquest sou correctament!).

Primerament, no puc dir que sóc un líder nascut. O almenys no em sento com un. Em considero un introvertit, però només he tingut curiositat per no pensar en la incòmode i, en comptes d’això, centrar-me en com puc fer efectivament el meu negoci. Finalment, m’ha arribat a la posició de líder de l’empresa, contractant persones i buscant el bé comú de tothom (a l’equip). Està bé, però per què t’ho explico tot això? Tinguin paciència amb mi; Espero que tot quedarà clar en només un minut.

Alguna cosa que em vaig adonar fa molt de temps era que tenia una tendència a evitar conflictes (fins i tot quan un conflicte pot ser molt el que calia) i també la por del que altres podrien dir o pensar de mi. Suposo que tots ho tenim fins a cert punt.

De totes maneres, aquestes pors m’han fet por de prendre algunes decisions, tot i que podrien ser bones decisions, simplement perquè em preocupava què pensessin els meus empleats / socis / clients..

Només per posar un exemple, quan treballava amb els clients, solia afavorir més "agressiu" només per evitar possibles problemes. A llarg termini, segur que això era dolent per als negocis. Una altra cosa que acostumo a fer és centrar-me principalment en les coses que m’agrada fer i en les coses que realment necessita l’empresa en aquest moment.

És certament una cosa que vull millorar el 2017. Per exemple, crec que l’equip necessita més orientació en certs aspectes i més claredat sobre la visió de l’empresa..

Una cosa petita que ja he començat a fer és agrupar les tasques per lots, basat en l’objectiu principal comú per a tots ells (ho sento, sé que és possible que no sembli clar si no veieu la nostra Redbooth). També animo a tothom a evitar la tasca múltiple i tenir més claredat quan treballi en qualsevol tasca que tingui a la seva disposició. També estic tractant de tenir les mateixes directrius en compte en gestionar les meves coses. El que em porta al meu següent punt:

JustFreeThemes és aquí per quedar-se?

justfreethemes

JustFreeThemes és un projecte que vam iniciar (o més aviat es va fer càrrec) bàsicament fa exactament dos anys. Sempre ho he tractat com a "cosa lateral" (probablement un dels meus errors). He estat disposat a deixar que les coses es desenvolupin de manera natural o fins i tot per si soles, i després planejo fer un pas quan el lloc comenci a traure.

De totes maneres, els darrers dies, finalment vaig decidir dedicar-m’hi una estona més a fons i cercar diferents angles i oportunitats.

Aquí teniu les meves visions (poden ser útils si treballeu en una empresa pròpia de naturalesa similar):

Una mica de fons: el nom original del lloc era FreeWPThemes.in. Feia publicitat d’un dels nostres temes gratuïts allà i no recordo realment com, però vaig acabar parlant amb l’anterior propietari sobre la possibilitat d’adquirir el lloc. Al gener de 2015, vam superar el pacte i el vaig obtenir per 1000 dòlars … així que no gaire.

Just a la porta, crec que hem començat bé. Vam afegir marcatge de schema.org al lloc, rànquings, títols i descripcions optimitzats, llocs de demostració en iframes i vam obtenir un domini nou per a tot el lloc: un de més genèric – JustFreeThemes.com. Madalin es va fer càrrec del projecte: gestionar-ho tot i tenir cura d’afegir nous temes.

Em apassionava el tema en general i em sentia una mica frustrat amb les imperfeccions del directori oficial de WordPress.org, simplement volia oferir a la gent un lloc on poguessin veure demostracions temàtiques fiables, de la mateixa manera que els desenvolupadors pretenien que es veiessin, en lloc de mirar algunes dades de mostres de subpar.

Tenia previst fer molt més amb el lloc i m’hauria agradat dedicar-hi temps addicional, però tenint en compte l’estat del projecte i el seu potencial, no tenia cap sentit fer res més fins arribar a l’hora. mínim 10x més trànsit.

Així doncs, avanceu fins avui i no han canviat gaire. JFT segueix sent un projecte força reduït (al voltant de 1000 dòlars / mes), però finalment he de comprendre la realitat que mai no s’afegirà a res si no em dedico prou temps a treballar-hi, per molt petita que sigui.

Per tant, el primer ordre de negoci ha estat comprendre realment com la gent utilitza el lloc, com pot créixer, o almenys aprendre el que es necessita per crear un motor de cerca de temes millors.

Quan es tracta de trànsit, aquí es mostra la marxa del projecte fins ara, des del dia que el vam aconseguir, fins ara:

justfreethemes GA estadístiques

L’últim mes, només hi va haver 30.000 descàrregues de temes a través del lloc.

Preneu-lo amb un gra de sal, ja que la meva opinió és evidentment esbiaixada, però veig JFT com la millor alternativa a la pàgina web de WordPress.org actualment. (Nota. No dic que necessàriament sigui millor que la representació, però és la millor alternativa.)

Cada dia intentem millorar l’experiència de tothom amb el lloc, inclosos els usuaris finals i els autors del tema.

Per als primers, estem treballant per millorar les captures de pantalla i com presentem els temes, millorar les descripcions i proporcionar millors demostracions en general (presentant més tipus de pàgines / publicacions, etc.). Per a aquests últims, estem fent possible que hi hagi un tema al lloc en aproximadament 1 mes de franc, o bé que pagueu una quota per avançar més amunt de la llista i aconseguir-lo en línia en un parell de dies (encara revisar-ho i comprovar-ho tot).

De totes maneres, tenint en compte totes les anàlisis que he estat fent al voltant del lloc recentment (analítiques, fulls de calor, etc.), vull compartir un parell d’idees i conclusions amb vostès sobre el que és important en un directori temàtic.

Però, per què t’importaria, no??

Primer, crec que la majoria d’aquests consells també són aplicables a WordPress.org. En segon lloc, com a resultat directe del primer, aquests coneixements poden ajudar-vos a fer més visible el vostre tema a la representació de WordPress:

 • La captura de pantalla és crucial. Segons el que estic veient, els paràmetres de valor bàsic (CTR) dels temes varien del 0,5% al ​​5% en funció només de la captura de pantalla. Dit d’una altra manera, podeu millorar el valor CTR del vostre tema fins a un 1000% si només obteniu una captura de pantalla millor.
  • A més, divideix prova les captures de pantalla. Probablement haureu de provar-los de manera més que no pas els que heu dividit provant qualsevol altra cosa. Evidentment, la captura de pantalla no hauria de ser enganyosa, però ha de ser atractiva.
 • Cada tema pot beneficiar-se de diverses captures de pantalla, però d’una altra manera del que penses ara mateix. Bàsicament, no vull dir tenir carrusell de captures de pantalla o alguna cosa així. El que vull dir és que, en l’època dels temes polivalents, necessitem captures de pantalla diferents per al mateix tema basant-nos exclusivament en la categoria que l’usuari està navegant (si encara volem tenir captures de pantalla representatives). Per exemple, el mateix tema hauria d’utilitzar una captura de pantalla diferent quan es visualitza a la categoria de comerç electrònic i quan es visualitza a la categoria empresarial.
 • Els directoris temàtics no són de Google, la pàgina 2 no està morta. En comparació amb altres nínxols, la gent fa un clic molt a l’hora de buscar el seu tema de WordPress perfecte. Tenim 20 temes per pàgina a JFT, i el 18% de la gent encara visita la pàgina 2. A més, sovint veiem temes a la 20a posició obtenint els mateixos clics que a la primera.
 • Vam preguntar als nostres visitants si els importa que un tema tingui una versió directa i professional. El 49% d’ells no els importa.

Construir un millor motor de cerca de temes WP

Al voltant del 5% dels visitants utilitzen la funció de cerca a JFT. Això no és molt, concedit, però crec que podríem beneficiar-nos encara d’una barra de cerca més destacada (i WordPress.org també podria).

La majoria de les cerques són molt genèriques. Suposo que aquest és el cas també de WordPress.org. Les nostres cerques més populars són portafoli, bloc, empreses, vídeo, una pàgina, música i revistes.

El que cal fer aquí seria començar a fer el seguiment d’aquestes cerques per comprendre què funciona i què no, i si els usuaris troben el que busquen (entenent la intenció real dels usuaris que hi ha darrere de les cerques).

Tenir aquestes dades és el primer pas per millorar qualsevol cosa relacionada amb la cerca. Per exemple, crec que si l’equip de WordPress.org hagués començat amb un enfocament com aquest, les etiquetes de tema introduïdes recentment s’haurien vist diferent (haurien estat més alineades amb les expectatives dels usuaris).

De totes maneres, les coses s’estan fent complexes amb la cerca en general. Al cap i a la fi, Google s’ha construït exclusivament amb la idea de fer la cerca correcta, per la qual cosa no l’hem de descuidar, encara que sembli una petita part dels nostres llocs..

Actualment, la cerca predeterminada de JFT està ordenada per rellevància, tenint en compte també la data. Crec que també es fa la cerca a WordPress.org. Anem a veure com la podem millorar:

 • Elimineu les paraules de parada del motor de cerca, com ara: WordPress, tema, fins i tot responsive.
 • Feu un seguiment d’alguna forma de compromís resultant de les cerques.
  • El nombre total de descàrregues no és tan rellevant, IMO. Per exemple, potser el tema A és un tema de negoci fantàstic, però un tema de comerç electrònic horrible, per la qual cosa totes les mètriques d’interacció s’han de fer un seguiment per categoria..
 • La rellevància del text és un factor de classificació de la cerca horrible. Per exemple, un tema anomenat "Negocis" no necessàriament ha de ser el millor resultat per a les persones que utilitzen "negocis" com a terme de cerca.

Tot misteriós "compromís" és més aviat problemàtic.

Vull dir, el seguiment de la feina pot ser difícil.

Per exemple, si parlem de temes gratuïts, el seguiment de les descàrregues com a compromís es pot jugar fàcilment (va passar a WordPress.org), i tampoc és una mètrica real de satisfacció. Bàsicament, tot el que et diu és el bon que té el màrqueting d’un tema determinat. El mateix amb ThemeForest, on els números de vendes no són la mètrica final, l’ús de tota la vida o les instal·lacions actives, i amb això probablement mesurarà Envato Elements Envato.

El seguiment només de vendes com a mesura d’èxit animarà naturalment els autors a centrar-se en la venda i no en la retenció o la satisfacció del client a llarg termini, cosa equivocada. Els usuaris poden adonar-se que un tema no és tan fantàstic després d’un mes d’utilitzar-lo realment (en una configuració de producció), per exemple, però realment no poden valorar-lo o demanar un reembossament en aquest moment..

A més, la majoria de les mètriques tradicionals de l’èxit són de naturalesa purament quantitativa. Visites, descàrregues, comparticions, etc., tot i que se sumen molt bé, també és important tenir una mètrica d’èxit qualitativa. Per a JFT, és el percentatge d’usuaris que han descarregat un tema. Actualment, estem al voltant d’un 20% i volem créixer aquest nombre fins al 25% aquest any.

Ja hem identificat categories en què el contingut no és tan gran i les conversions són molt menors, però, d’altra banda, també hem après que els usuaris que han realitzat una cerca es converteixen al 32%… només per emfatitzar el valor d’un bé. motor de cerca de nou.

En general, aquí es mostren les categories més populars de JFT i les corresponents conversions de descàrrega (val una setmana):

Millors categories de conversió de JFT

Com a referència, la conversió de la pàgina principal és del 14,55%, cosa que no podreu veure a la captura de pantalla.

Els nous temes a la representació tenen la possibilitat de brillar?

En executar un directori de temes, també heu d’assegurar-vos que els nous temes poden demostrar-se correctament. Per això, s’han de fer públics en intervals de temps determinats que els puguin donar suficient "temps d’aire," Per dir-ho, abans que es torni a viure un altre tema nou.

Per exemple, ara mateix, els temes de WordPress.org es mostren en directe tan bon punt han estat aprovats per un administrador. Crec que una millor solució seria afegir tots els temes recentment aprovats a una cua, i després que aquests nous temes es publiquessin al públic a raó de, per exemple, 2 al dia, o qualsevol que sigui el volum. El raonament és que publicar 10 temes en un dia, i res, per a la setmana que ve, fa que l’espai estigui massa ocupat per a cap d’aquests temes per obtenir la suficient atenció dels visitants..

Com podeu veure, hi ha molts reptes a tenir en compte, però esperem que abordarem molts d’ells el 2017. Una cerca interna millor i més intel·ligent ens ajudaria a JFT i ens obriria les portes a coses noves i més interessants. – com un complement JFT, per exemple.

Un complement com aquest podria permetre als usuaris cercar i previsualitzar temes gratuïts directament al quadre de comandament de WordPressEl 95% dels nostres usuaris van dir que els agradaria), que esperem que la gent torni més sovint a veure què hi ha de nou.

(Si hi ha algú que voldria col·laborar en això, no ho dubteu en comunicar-me. Hauria de ser un interessant projecte REST API.)

En general, encara es poden fer moltes coses amb JFT per convertir-lo en un directori temàtic superior. Encara confiem majoritàriament en temes que figuren en WordPress.org (que es revisen acuradament i per tant de més confiança), però encara no donem prou crèdit als autors, ni hi ha comptes d’autor al lloc. Tanmateix, realment intentem arrencar el projecte amb èxit i posar-hi més feina el 2017.

Aquesta és segurament una gran experiència d’aprenentatge per a nosaltres, i esperem que també sigui una manera d’impulsar idees a l’equip de WordPress.org, de manera que la cerca per defecte també sigui millor. I aquí és, tenim la nostra visió.

Què passa amb els nostres altres productes?

D’acord, així que podria fer aquest informe centrat al 90% JFT. Per equilibrar-ho una mica, permeteu-me compartir algunes altres actualitzacions relacionades amb els productes:

Acabem de publicar un versió premium de Feedzy – un connector que us permet mostrar feeds RSS a les vostres publicacions, pàgines o tipus de contingut personalitzat.

alegre

Tot és sensible i agradable per a mòbils, podeu tenir fluxos il·limitats, importar imatges de fonts, hi ha memòria cau de flux, assistència de widgets, plantilles de feeds i tota la sortida està preparada per afiliació. Realment genial, i ens ha costat molta feina. Les vendes van fort fins ara! (Més sobre un altre cop.)

Continuem experimentant amb mercats. Acabem de publicar TheMotion a MojoMarketplace i Hestia Pro a ThemeForest, Consulteu el vídeo del producte, per cert:

Les vendes de Hestia Pro són … com és la paraula … horrible en aquest moment, però la versió gratuïta funciona realment bé. En general, tenir un tema al costat de 5.000 persones en un mercat enorme dificulta les vendes. Algunes persones m’han preguntat si la situació és bona o dolenta. Bé, veig ThemeForest només com un nou canal de distribució, de manera que qualsevol quantitat de vendes que obtinguem mereix la pena. El desenvolupament temàtic és sensible, bàsicament no hi ha cap esforç addicional, els nois de ThemeForest ens proporcionen una gran QA.

"Zerif Lite de nou a la representació!"

… va ser la meva primera reacció.

Però, segons el resultat, el tema només va tornar un dia i per error. Hem estat intentant treballar amb el TRT durant 2-3 mesos per fer les solucions necessàries i recuperar el tema de manera permanent, però encara no estic segur si mai arribarem a un consens (o almenys aviat) . Tot i això, encara val la pena intentar-ho, ja que hem trobat un terreny comú sobre com no afectar els usuaris de temes existents i resoldre els problemes.

Una paraula més ràpida torna a l’informe de transparència anterior. Així que, com podeu saber, vaig viatjar a Cuba després de WCUS tenir una estona de descans. Deixant de banda les coses divertides, també he après que CodeinWP.com no funciona allà perquè està allotjat a Google Cloud, suposo (escolta això, Kinsta?). De totes maneres, vull donar les gràcies a l’equip per aportar informació i compartir les seves dades per a l’informe i espero que a tots els hagi resultat útil.

Com sempre, gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector