Informe de transparència # 21: El bé, el dolent i el… Il·legal?

Informe de transparència # 21: El bé, el dolent i el… Il·legal?

Informe de transparència # 21: El bé, el dolent i el… Il·legal?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 21a edició del nostre mes informe de transparència (per a octubre de 2016). A la sèrie, es discuteixen diversos aspectes del funcionament d’un negoci de WordPress. Intento donar-li la història de darrere de les nostres estratègies, de què passa ara mateix i de què tenim a la venda. Doneu-ne un cop d’ull si voleu veure què ha estat succeint entre bastidors a CodeinWP, ThemeIsle i Revive.Social. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Reducció de despeses

L’octubre va ser un mes realment ocupat … va ser el primer mes complet sense que Zerif Lite impulsés les nostres vendes (la història), cosa que vol dir que va ser primer mes amb un 50% menys d’ingressos procedent de ThemeIsle. No es guay.

Afortunadament, és molt menys dramàtic del que sembla, a causa del fet que els ingressos dels nostres afiliats han augmentat molt durant els últims 3 mesos. Els pagaments acaben de començar, és a dir, que els nostres esforços de diversificació han retornat just a temps. Això ha ajudat a alleujar els dolors dels ingressos perduts de ThemeIsle enormement.

Tot i això, encara vaig començar el mes analitzant encara més la nostra situació financera a la recerca d’optimitzacions. Això és el que vaig fer:

 • Vaig calcular els costos fixos (principalment els salaris tant de l’equip intern com dels contractistes) per entendre si hi ha una possibilitat raonable de continuar assumint aquests costos. El nombre va arribar al voltant de $ 50k / mes, que hauria de ser sostenible.
 • Vaig decidir que ja és hora que comencem a acceptar publicitat als nostres blocs (aquest i TemaIsle). Ara mateix, es tracta sobretot de fitxes i ressenyes de pagament. Amb tot, esperem que augmentin els nostres ingressos en una quantitat notable.
 • Em vaig posar en contacte amb l’equip de revisió de temes per trobar algun motiu comú i començar a treballar per recuperar Zerif Lite a la representació (tenint en compte que algunes persones van comprendre realment la naturalesa d’aquests problemes i van oferir la seva ajuda).
 • Vaig anar a través del nostre PayPal i dels estats bancaris dels mesos anteriors i vaig buscar qualsevol cosa que puguem optimitzar més.

Aquest últim punt és especialment crucial aquí. Des que vaig començar l’empresa, sempre he pensat que és molt més important centrar-se en el creixement, més que en l’estalvi i les optimitzacions. M’inspira una mica en els primers enfocaments de Jeff Bezos amb Amazon. En la seva majoria, ha estat funcionant bé.

Tot i això, això també significa que hem gastat molts diners en eines que no necessitàvem o que vam deixar d’utilitzar fa molt de temps o que ni tan sols vam provar del tot. Les nostres factures d’allotjament eren també força notòries … sobretot perquè mai no hem aconseguit optimitzar el codi del nostre lloc. Estàvem molt més concentrats en com acostar més gent al lloc i no vam prestar prou atenció a com optimitzar el lloc perquè pugui servir a aquestes persones de manera més eficient.

Parlant de portar gent al lloc, una cosa més que va consumir molt del nostre pressupost van ser diversos experiments i campanyes de màrqueting. Vam fer moltes i en diverses plataformes. El nostre objectiu principal era simplement construir la nostra marca com el lloc ideal per buscar temes gratuïts, sense centrar-nos en obtenir un retorn immediat.

I no m’equivoco, no crec que un enfocament com aquest sigui dolent. És fantàstic si us ho podeu permetre. Però també és arriscat en moments difícils quan realment cal parar atenció a com cada dòlar que invertiu en màrqueting es connecta a nous dòlars que obtenen vendes.

Ha arribat finalment aquest temps –per ser més eficient amb el màrqueting–, per la qual cosa hem fet alguns passos per tallar moltes coses. Per exemple:

 • Hem reduït el pressupost d’AdWords 3 vegades.
 • Hem reduït els costos de hosting 2x. Això que vam poder aconseguir reduint la nostra base de dades de càrrega. Solíem crear comptes per a tots els usuaris que descarreguessin els nostres temes (gratuïts i de pagament), i també hem generat llicències per a tots els productes que se’ls permetia descarregar. Ara només mantenim els comptes d’usuaris professionals i generem llicències al llarg dels productes específics que l’usuari necessita.
 • Hem reduït els costos de màrqueting per correu electrònic en comunicar-nos de manera més eficaç (hem filtrat les nostres llistes i ens hem centrat en els usuaris que participen més amb el nostre contingut).

Ara, tot i que reduïm els pressupostos de màrqueting, això no vol dir que hàgim experimentat amb nous mètodes.

Crec que decidir deixar d’experimentar del tot és un risc enorme en situacions com aquesta, tot i que molt temptadora.

Un dels majors errors que cometen les empreses és que, al cap d’un temps, es mostren totalment inversos al risc. Vull dir, és fàcil veure per què és el cas, però això no permet que sigui correcte.

Quan comences, no tens res a perdre, però després de 4-5 anys al mercat, veus la participació en augment … la gent comença a dependre de tu per poder prendre bones decisions i fer feliç a tothom (l’equip emprat, els seus clients bé. atesos, etc.). De manera que a poc a poc deixes d’assumir riscos… cada vegada més… i, finalment, fracassem.

I no estic intentant convèncer-vos que sempre heu d’assumir els riscos i, independentment de quines siguin les conseqüències, heu d’avançar i no patiu. L’única cosa que vull és plantejar aquesta idea, el perill de ser completament avers al risc, en algun lloc de la part posterior del cap.

Per sort, m’he adonat fa temps que encara no tinc gaire a perdre quant a les coses que realment valoro: persones, experiències i coneixements, així que estic força a gust amb el risc.

El que comporta un gran risc que acabem de prendre el mes passat:

Dev7studios s’uneix a la família CodeinWP

Estic molt emocionat per anunciar que hem adquirit Dev7studios.com.

Dev7studios

Potser heu sentit a parlar d’un complement jQuery / WordPress anomenat Nivo Slider. Nivo Slider és una creació i creació de Dev7studios Gilbert Pellegrom.

Segons BuildWith, 1,5 milions de llocs són utilitzats per la biblioteca jQuery amb el mateix nom, incloses algunes de grans marques. El principal complement de WordPress rep uns $ 1000 al mes en ingressos recurrents.

Llavors … probablement us preguntareu, per què fer això? Amb prou feines podem cobrir les nostres despeses mensuals, però seguim fent compres per a nous negocis?!

Tot i que al principi sembli estrany, com més hi penseu, més sentit comença a tenir:

Hem aconseguit estalviar una mica de diners en els primers 8 mesos de l’any, per la qual cosa, a l’hora de fer un bon ús, crec que serà la direcció correcta. El que necessitem ara no és efectiu per cremar, sinó millor flux de caixa. I crec que la possibilitat d’introduir una marca com Nivo Slider al nostre ecosistema de temes i complements és probable que augmenti els nostres ingressos mensuals. També crec que és un producte que podem promocionar molt, per la seva qualitat i utilitat general. Probablement el millor control lliscant del mercat ara mateix (segons la meva opinió).

Aquí teniu un comentari sobre l’adquisició de Gilbert Pellegrom – el fundador i anterior propietari de la marca:

La meva atenció s’ha centrat en altres projectes des de fa temps i, per tant, he estat pensant a vendre el negoci del complement WordPress Dev7studios.com durant un temps. Simplement no he tingut temps ni energia per comprometre’m amb els productes que mereixen.

Així que tenia moltes ganes de vendre-les a algú que pugui agafar els productes existents i injectar-li una nova vida. Trobar el comprador adequat dins de la comunitat de WordPress que només no només podia tenir cura dels nostres productes i clients, sinó que va portar els productes a nous nivells va ser primordial al meu entendre..

Per sort, Ionut i l’equip de ThemeIsle van estar interessats a desenvolupar Dev7studios.com i estic molt segur que puguin portar els productes Dev7studios.com al següent nivell. Estic content que els nostres clients estiguin a les bones mans.

Tot el que puc afegir és que estic tan emocionat com Gilbert per aquesta adquisició, i que jo, i tot l’equip aquí, farem tot el possible per assegurar-nos que Nivo i les altres marques Dev7studios aconsegueixen el focus que es mereixen..

Allò que realment els programadors estimen, les marques comercials!

Malauradament, les coses bones sovint s’equilibren entre les dolentes o, almenys, les problemàtiques.

Tan…

Parlem de marques comercials en relació amb el dipòsit de WordPress.

No us encoratgeu realment, però si sou com jo, no us penseu gaire en qüestions sobre marques comercials quan elaboreu el vostre següent tema o complement..

En algunes maneres, això és bo. Vull dir, probablement heu començat a fer tota aquesta cosa de WordPress perquè volíeu publicar alguna cosa útil (i gratuïta) a la comunitat. Tot i això, de vegades, això pot evolucionar cap a un negoci real i això "alguna cosa útil" el vostre pot començar a generar ingressos.

Prenem com a exemple el control lliscant Nivo. Gilbert va fer la marca comercial al Regne Unit i segurament seguirem els seus passos i intentarem obtenir una marca comercial als Estats Units i a la resta de la UE. Tanmateix, actualment, hi ha plugins al dipòsit de WordPress anomenat WP Nivo Slider, Nivo Slider Simplified, i potser alguns altres.

Ara, la part difícil, segons la meva comprensió, és que aquesta gent està trencant la nostra marca comercial. També hi ha alguns complements de Joomla i Drupal que fan el mateix.

Ara que sóc el propietari de Nivo, he començat a comprendre per què és important protegir les vostres marques i per què no vull necessàriament que altres persones utilitzin la "Deslizador Nivo" nom. Això pot afectar la marca del connector a llarg termini.

Imagineu-vos algú que tingui un dels altres complements amb Nivo als seus noms. Si aleshores experimenten problemes i no acaben sent satisfets, també serà menys probable que arribin a un altre complement anomenat "Nivo alguna cosa."

Després d’aquesta introducció, també he après el següent (tingueu en compte que no sóc advocat, ni tampoc és assessorament legal; només és un resum de les meves experiències amb marques comercials com a propietari de l’empresa; només s’ha escrit amb finalitats d’entreteniment). ):

Podeu infringir la marca comercial d’algú encara que la vostra marca no inclogui completament el nom de marca d’una altra persona. Per exemple, si engegueu un tema anomenat "Photosop" (noteu el text tipogràfic), encara incompleix el programa d’Adobe "Photoshop" marca comercial La diferència de redacció és petita, es pronuncia gairebé igual i tots dos són iguals "espai de disseny." Cal anar amb compte amb coses així.

Ara, possiblement algunes notícies pitjors. Si us trobeu amb problemes relacionats amb les marques registrades amb el tema o el complement de WordPress que es troba al dipòsit, en realitat no podeu canviar-ne el nom sense perdre els números i les ressenyes d’instal·lació..

Per exemple, fins i tot si canvieu el nom, la posta continua igual. Mireu el nostre Reviu el missatge antic plugin, per exemple. La posta encara hi ha el vell tweet-old-post. Què vol dir això, continuar amb el "Photosop" per exemple, és que si haureu de deixar d’utilitzar el nom, l’única opció serà enviar-lo com un tema completament nou i perdre totes les mètriques del procés..

Tornant al meu primer punt – que normalment no solem pensar gaire en coses com anomenar quan treballem en coses noves -, el missatge que vull transmetre és que realment cal que feu la vostra investigació amb diligència. Realment no voldríeu obligar-vos a treure el vostre tema / complement del mercat només perquè el nom que utilitza és massa semblant a la marca comercial d’algú..

I el pitjor de tot aquest fet és que la marca comercial no ha de ser necessària per a la seva àmplia fama. Totes les marques comercials estan protegides per igual (és una de les regles de tenir una marca que està obligat a protegir). No importa si es diu el vostre connector "Coca Cola Plugin" o "El complement de no-nom de Joe" tot i així es pot assolir el mateix punt de vista de la infracció de marques comercials.

Conquering ThemeForest

Ho sento, no em vaig resistir a utilitzar la paraula conquista.

De totes maneres, estic encantat de fer-vos saber que el nostre primer tema ha estat aprovat a ThemeForest. TheMotion ja està disponible.

TheMotion

Com veieu, ara no es ven com una bogeria, però tenir un primer tema en aquest directori és un pas important per a nosaltres. Ara que vam iniciar el procés, podem aprendre a optimitzar-ho tot per a qualsevol tema posterior. I també estem planejant llançar tots els temes futurs a ThemeForest a més de tenir-los disponibles a ThemeIsle.

(Per cert. Després de fer algunes investigacions, també hem après que 79 dòlars són el preu adequat per a nosaltres. Què és el vostre?)

Per què hem decidit centrar-nos més en ThemeForest, hi ha dues raons:

 • Diversificació: l’evident.
 • Bàsicament, la norma d’1 tema de WordPress.org està bloquejada a la cua per autor, de manera que ens veiem obligats a centrar-nos en productes premium més que en els gratuïts.

Aquesta segona cosa és lamentable. Tenim algunes novetats gratuïtes interessants al pipeline, però simplement no ho podem compartir amb la comunitat a través de WordPress.org en un termini raonable de temps. Així, doncs, la majoria de les novetats gratuïtes ara es troben al nostre propi lloc web i la resta només espera els moments millors.

Esperem que puguem tenir el nostre proper tema: Hestia Pro (demostració) – en línia a ThemeForest a finals de novembre. A més, espero que puguem mantenir el ritme d’un tema nou al mes..

Moltes gràcies a l’equip

Com us podeu imaginar, eliminar el vostre tema de la representació pot ser una mica des motivacional. La majoria de les persones del nostre equip són creadors i creadors. Construeixen les nostres coses, donen suport als nostres clients i fan tot el possible cada dia. Així doncs, veure que el seu màxim treball es va treure de la representació va ser frustrant (tot i que TRT va ser la cosa correcta).

Tot i això, estic molt agraït que tothom hagi fet tot el possible durant els darrers dos mesos i he treballat més que mai per aconseguir que aconseguim els nostres objectius.

Gràcies!

I de vegades també passaven coses de maneres sorprenents i divertides. Per exemple, Andrei, que és el nostre desenvolupador de pila completa, va decidir enregistrar la veu en veu alta per a un dels nostres vídeos de producte, només per estalviar diners.

Potser hi ha una carrera per ell, què en penses? ��

A propòsit, #WCUS és a la volta de la cantonada. La majoria del nostre equip hi serà voluntari. A més, també assistiré a la Publica l’estat de la publicació esdeveniment. No dubteu a dir hola si hi esteu també!

Què passa amb els ingressos?

Va passar molt de temps des que vaig compartir cap número brut. Ho fem avui, només per obtenir una visió general de on ens trobem amb la línia de fons. Dades de l’octubre de 2016:

TemaIsle:

Reviure.Social:

CodeinWP:

 • Ingressos per filials
  • Allotjament: 20.000 dòlars
  • Temes: 8.500 dòlars
 • Altres socis: 4.000 dòlars

Aquí teniu el desglossament general:

(Gràfic de Gràfics i gràfics de WordPress Lite.)

Com sempre, gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i envieu-vos els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector