Informe de transparència # 19: el nostre tema lliure més popular (Zerif Lite) suspès de WordPress.org

Informe de transparència # 19: el nostre tema lliure més popular (Zerif Lite) suspès de WordPress.org

Informe de transparència # 19: el nostre tema lliure més popular (Zerif Lite) suspès de WordPress.org
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 19a edició del nostre mes informe de transparència (d’agost de 2016). En aquesta sèrie, cobreixo diversos aspectes de l’execució d’un negoci de WordPress, parlo de les nostres pròpies estratègies i plans, així com de lluites i problemes. En resum, aquí és on podeu esbrinar què passa darrere de les cortines a ThemeIsle i CodeinWP. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Crec que necessitem un TOC per aquest:

 • Per què us ha de preocupar el directori temàtic de WordPress.org
 • Zerif Lite suspès de la representació
 • Al crear temes de WordPress.org, obtenir-los el vistiplau i, després, prohibir-los
 • Possibles solucions i millores del procés de revisió
 • Què hi ha a continuació per als usuaris de Zerif Lite: publica la suspensió de WordPress.org
 • Per què hauríeu de contactar amb nosaltres si sou un usuari de Zerif Lite
 • Què hi ha per a nosaltres, en clau de negoci

Per què us ha de preocupar el directori temàtic de WordPress.org

M’importa molt l’experiència que tinguin els usuaris quan visiten la secció de temes de WordPress.org. En definitiva, la qualitat d’aquesta experiència és el fil conductor de tot WordPress.

En certa manera, a l’usuari final no li interessa el programari en si. Els preocupa el seu funcionament i, sobretot, el aspecte dels seus llocs.

De manera natural, els temes disponibles al directori oficial seran el punt de partida per a la majoria dels nous usuaris que vinguin a WordPress per primera vegada. Tot i que els mercats i les botigues temàtiques de primera qualitat han deixat la seva empremta en el paisatge, segueixen sent, segons la meva opinió, un lloc secundari on algú necessita un tema.

Francament, per a gairebé tothom, el camí és:

 • Necessita un tema > vés a WordPress.org > res allà? > aneu a Google > anar a un mercat

En aquest camí, WordPress.org i els temes que s’ofereixen són claus.

Si els temes es tornen massa hostils cap als usuaris finals (usuaris que no siguin desenvolupadors), ni tan sols tindran importància de revisar dipòsits de temes alternatius … només deixaran WordPress com a plataforma. I aneu a Squarespace o whatnot.

Per això, una altra vegada és fonamental el que hi ha al tema de WordPress.org. I és clau per a totes les nostres carreres del negoci de WordPress. No importa si creeu temes gratuïts, temes de pagament, allotjats per WordPress.org, temes de ThemeForest o temes venuts a través d’una botiga independent; WordPress.org és una etapa crucial en la ruta de descobriment dels vostres usuaris vostè.

Però, malgrat el seu valor, la vostra relació amb WordPress.org pot ser una persona d’odi-amor …

He de ser sincer amb vosaltres … les coses no ens han estat fàcils de fer pel que fa al repositori oficial de temes.

Com potser o no sap, Zerif Lite és el nostre tema gratuït més popular, amb més de 200.000 instal·lacions actives i, a més, també va ser una de les principals novetats de la llista de temes més populars de WordPress.org.

zerif lite s’instal·la

Amb els anys, el tema ha estat reconegut pels usuaris finals i ha estat una inspiració per a altres desenvolupadors a l’hora de construir els seus temes.

Però Zerif Lite també ha causat inconvenients a l’equip de revisió del tema de WordPress.org. Breu història, el tema s’ha enfrontat a una possible suspensió del directori i se li va donar dues setmanes per solucionar tots els seus presumptes problemes.

Això va ser fa dues setmanes.

A partir d’aquest escrit, el 14 de setembre, De fet, Zerif Lite s’ha suspès, i ja no podeu aconseguir-ho a través de WordPress.org. Si es dirigeix ​​a https://wordpress.org/themes/zerif-lite/, això et permet:

falta zerif lite

Dues coses abans de continuar amb el tema:

 • No pretenc que aquesta publicació sigui un tipus de drama públic. Es tracta de més informació sobre com podem evitar aquestes situacions en el futur i sobre com altres desenvolupadors poden abordar problemes similars si hi trobem alguna vegada.
 • No parlaré dels detalls individuals sobre el problema ni de res "com tenim raó i s’equivoquen." Aquest no és el propòsit. Tenim els nostres drets i equivocacions a banda i banda, i no crec que estigués tan fantàstic si només expulgués els nostres greuges aquí amb l’esperança de posar la comunitat del nostre costat..

De manera que, com he mencionat al principi, perquè m’importa molt l’experiència que obtenen els usuaris quan visiten els temes relacionats, vull aprofitar aquesta ocasió per parlar dels problemes amb tot l’entorn i discutir les possibles maneres. de millorar-lo.

(Per a aquells que estigueu interessats en el número de Zerif Lite, només podeu saltar aquí – el bitllet oficial a WordPress.org.)

Al crear temes de WordPress.org, obtenir-los el vistiplau i, després, prohibir-los

Des del punt de vista d’un desenvolupador, crear un tema * nou *, amb èmfasi en * nou *, i després incloure’l a la representació de WordPress.org és més o menys un procés senzill. (Si us plau, suporti amb mi.)

El que vull dir és que hi ha regles a seguir i, si les seguiu prou bé, sereu acceptats. No estic parlant de la complexitat ni la utilitat d’aquestes regles. Es tracta només de certes regles ha de ser seguit si voleu ser inclòs.

I està bé.

Però, amb el pas del temps, quan les regles canvien: s’introdueixen noves directrius, s’eliminen les pautes antigues, etc., és possible que et trobeu en una situació complicada.

El paisatge actual de WordPress.org es divideix en dues parts, més o menys:

 • Quan s’envia un tema nou, es revisa i, si coincideix amb les directrius, es fa en línia.
 • Però el procés no és tan senzill per als temes existents. En qualsevol moment, qualsevol tema existent pot ser posat en coneixement de l’equip de revisió, ja que no està en sintonia amb el nou conjunt de directrius..

El més probable és que això passi quan els autors d’altres temes nous comencin a preguntar-ho, i amb raó, "Per què el meu tema no pot fer Thing X, però aquest tema antic aquí?"

En aquest moment, se us pot sol·licitar que actualitzeu el vostre tema per tal que s’ajusti a les regles més actualitzades, cosa que sembla raonable. Però aquí també és on comencen els problemes (poden).

Primer, establim una cosa directa. Si algun canvi que se us demana fer eventualment condueix a un millor producte global, no és un problema. Simplement, voleu que algú de l’equip de revisió del tema faci les tasques d’investigació i us indiqueu com podeu millorar el tema. Genial!

Els veritables problemes comencen quan els canvis obligats no són necessaris per a l’usuari final.

Per què passaria mai això??

Això és una mica complicat, però espero poder explicar què vull dir:

Per començar, tingueu en compte que qualsevol tema prèviament acceptat a la representació coincidia amb les regles en el moment de l’aprovació. Per tant, no estem parlant d’una situació en què un tema es nega a cooperar del tot.

Ara, sobre les pròpies regles:

No vull defensar que les regles del tema actuals siguin pitjors del que no eren ni al revés. Les regles són regles. Essencialment, crear un producte nou segons "Normes A" o "Normes B" és similar a la natura. Només cal seguir uns passos determinats. Tanmateix, la història és completament diferent quan es mou "Normes A" a "Normes B."

Aquí està el tema; com a desenvolupador de temes, és possible que us trobeu en una situació en què el vostre tema és perfectament fàcil d’utilitzar i perfectament d’acord amb les regles en el moment que es va enviar. Aleshores… s’introdueixen noves regles i també semblen raonables. Tanmateix, allà mateix, just al mig, rau la transició en si.

I aquesta transició sola és rarament fàcil d’utilitzar.

Tot seguit, és que si se us demana que elimineu una part important de la funcionalitat del vostre tema només per complir les noves regles, què creieu que passa amb els usuaris actuals del tema quan feu aquest moviment.?

Sí, tens raó, els seus llocs deixen de funcionar! O potser no deixen de funcionar, però perden la funcionalitat que se’ls va dir que obtindrien quan instal·lessin el tema per primera vegada.

Essencialment, els heu promès que cada actualització millorarà la seva experiència i, tot i així, feu una cosa exactament al contrari. En un escenari extrem, és possible que el tema sigui inútil.

Només per posar-vos un exemple per explicar què vull dir. Una de les coses que ens ha sol·licitat canviar amb Zerif Lite és utilitzar-les "tipus de publicació personalitzada de faux." Bàsicament es tracta d’utilitzar aquells petits blocs de contingut personalitzat que apareixen a la pàgina principal del tema per presentar coses com ara informació d’equip, sobre bloc, testimonis, etc.

equip

S’utilitzen només a la pàgina principal i enlloc més. Segons les regles actuals, hauríem d’haver definit uns tipus de publicacions personalitzats reals. Això té un sentit si creeu un tema nou, però canviar-lo en un tema existent significa que qui el faci servir tindrà un error. I en el nostre cas, això significa 300.000 persones més (inclosos els temes infantils).

De manera que segons quin tipus de canvis haureu de sol·licitar, la situació pot ser realment difícil, bàsicament és el martell o l’enclusa:

 • D’una banda, si no feu els canvis, se us prohibirà la representació.
 • Si feu els canvis, us quedeu a la representació, però traureu els llocs dels usuaris actuals.

El que és pitjor?

Permeteu-me que us expliqui com veig això des de la meva pròpia perspectiva.

Sóc, ho som, tot sobre productes de construcció que segueixen els principis "usuari primer." Volem que les nostres coses siguin útils, útils i fiables. Si se’ns suggereix un canvi que permeti millorar l’experiència de tothom, ho farem tots!

Però si els canvis poden provocar una vida exponencialment més difícil dels nostres usuaris, no podem fer aquest pas i sentir-nos bé. Ens seria trair els nostres usuaris i la base de clients.

En última instància, acabar amb un pitjor producte / experiència no és una cosa que ens preocupi molt. Segons la meva opinió, desafectar l’experiència de l’usuari actual no val la pena, i fins que no trobem una manera de mantenir intacta aquesta experiència d’usuari, i de manera que l’equip de revisió estigui bé (fins ara, els nostres suggeriments no han rebut bé): haurem de mantenir-nos en suspens de la representació.

Segur, això disminuirà molt els nostres ingressos. A tota l’empresa, estimo que probablement al voltant d’un 50% de disminució de vendes després de la suspensió de repetició de WordPress.org.

Sens dubte, això necessitaria molta optimització, però ens alegrem estar en una posició en la qual podem permetre’ns només fer allò que millor sigui per als nostres clients i per a nosaltres (l’empresa) a llarg termini..

Les solucions

La situació no és fàcil, i no només per a nosaltres, sinó per a altres desenvolupadors de temes que han tingut problemes semblants en el passat o que s’enfronten ara mateix..

Tinc un parell de propostes que poden ser la base de la discussió quan cerquem solucions viables:

1. No fer les normes retroactives

No crec que cap tema es tracti de manera diferent en funció de la seva reputació, popularitat o res. Però, al mateix temps, tampoc crec que cap norma o llei hagi de ser retroactiva.

Per regla general, la llei no és retroactiva; només afecta l’activitat futura, és a dir, la que es desenvoluparà una vegada que entri en vigor la llei.

Tenir regles similars al directori ajudaria sens dubte. I això seria molt senzill:

 • Si el tema ha estat acceptat al directori i es troba que està en sintonia amb les regles actuals, és bo que així sigui.
 • Només si voleu enviar una actualització que sobrepassa les correccions d’errors crítics, heu de posar-la a l’acord amb les regles més recents.

2. Presentació de requisits mínims

Els dipòsits estan treballant per automatitzar. Simplement tenim massa temes i complements enviats cada setmana, de manera que fer una revisió humana per a cada addició requereix massa temps i també probablement deixa molt marge per a la supervisió..

Per tant, un camí que podem adoptar amb automatització és simplement acceptar tots els temes segurs i segurs al directori i, a continuació, tenir un millor algorisme de cerca (què fa el plugin repo) que mostrarà primer la millor coincidència (basada en diversos factors).

Crec que és la cosa més senzilla i la millor que podem fer.

En un escenari com aquest, els desenvolupadors tenen més llibertat i poden experimentar amb diverses solucions inusuals. Consulteu aquesta cita:

Comentari de Matt

O aquest; també Matt Mullenweg:

Tenim moltes normes dures i estrictes dissenyades "protegir" els usuaris, com ara al voltant de CPTs i altres, però algú podria prendre una decisió informada de canviar la futura portabilitat potencial de la forma o la funcionalitat actuals. seria una decisió perfectament racional que cal prendre.

Per exemple, Amazon aprofita el seu mecanisme de cerca al màxim. Bàsicament, és una economia de mercat lliure. Els bons productes aconsegueixen bones crítiques, de manera que augmenten els resultats de la cerca. Els productes dolents s’enterren. La comunitat de compradors que la regula.

Tenir alguna cosa així per a la cerca de temes de WordPress.org seria impressionant!

3. Permetre a bord

De vegades, els temes són programes increïblement complexos i esperen que l’usuari simplement faci clic a l’opció "activa" botó i, a continuació, fer-ho amb tot el que necessita la seva atenció només està boig.

Poder incorporar-se a nous usuaris és clau per ajudar-los a configurar el nou tema i també aprendre a obtenir tots els seus beneficis. Això podria ajudar-nos a oferir-ne una estupenda "sembla la demostració" experiència, alhora que se centra en allò que és bo per als usuaris alhora.

4. Tenir un previsualitzador millor

Potser no està relacionat al 100% amb el tema actual, però crec que és crucial per a la utilitat global del programa WordPress.org.

Simplement, el previsualitzador actual no serveix per a res.

La seva inutilitat consisteix en fer que la previsualització no sembli res a la captura de pantalla del tema.

Això només ha de ser millor. Els autors del tema han de ser capaços d’ajustar el previsualitzador per mostrar realment una demostració optimitzada, cosa que realment ofereix a l’usuari una bona visió general del que ha d’oferir el tema..

Què hi ha a continuació per als usuaris de Zerif Lite: publica la suspensió de WordPress.org

Un parell de coses importants:

(a) Encara ens encanta el tema i el mantindrem viu

Hola, Zerif ha esdevingut un dels 5 millors temes més populars a WordPress.org per una raó. És impressionant! I encara hi creiem de tot cor.

Això vol dir que continuarem treballant-hi i encara millor.

(b) Encara podeu descarregar Zerif Lite

Només heu d’anar al nostre lloc i aconsegueix Zerif Lite d’allà (no és obligatori).

zerif lite

(c) Encara podeu obtenir assistència

Podeu visitar el secció principal de suport aquí. Aquí podeu trobar les nostres guies de documentació en profunditat, les preguntes més freqüents i també una manera de contactar amb nosaltres.

Per obtenir assistència prioritària, considereu unir-se al nostre club temàtic (premium).

(d) Poseu-vos en contacte amb nosaltres si descarregueu Zerif Lite a través de WordPress.org

Heus aquí el nucli del problema: si carreguem un tema a WordPress.org, no podrem tenir cap script d’actualització al paquet. Això vol dir que, si volem publicar actualitzacions en qualsevol moment del futur, ens veiem obligats a mantenir aquest tema a WordPress.org.

En el nostre cas, amb el tema que se suspèn a causa del canvi de regles (sense una manera raonable de solucionar les coses), més de 300.000 usuaris s’han posat en risc a causa d’utilitzar un tema que no es pot actualitzar..

Encara pitjor, no sabem qui són aquestes persones, per la qual cosa no podem comunicar-nos amb elles. Així, bàsicament, no ho són "els nostres usuaris" ja, encara que continuem sent el desenvolupador del tema.

Per exemple, si se’ns informa un problema de seguretat, no podem fer res, però encara se’ns farà la culpa. Aquesta sembla ser una cosa bastant gran.

Així, al final, contacteu amb nosaltres si sou un usuari de Zerif Lite. Mantenim el vostre tema segur i segur.

Actualitza La manera més senzilla de mantenir actualitzada la vostra còpia de Zerif Lite és descarregar-la aquest nou complement nostre. Tot el que heu de fer és instal·lar-lo i activar-lo. Les actualitzacions de Zerif Lite es produiran automàticament a partir d’aquest moment.

(e) Què és el que segueix per a nosaltres, empresarial

Com ja he esmentat anteriorment, estic probablement al voltant d’un descens de les vendes d’un 50% com a conseqüència d’això.

Evidentment, hem de retallar les coses i optimitzar. A continuació, es mostra el que farem en un futur proper:

Reduir els costos

 • Cancel·la les subscripcions a programari que no utilitzem sovint o francament que no necessitem (ho sento, Mixpanel).
 • Deixa de fer patrocinis de moment (menys WordCamps, pods.io, etc.) … Essencialment, menys usuaris significa menys suport, cosa que permetrà que alguns membres de suport treballin en el desenvolupament del negoci, que són perfectament capaços de fer..
 • Baixeu algunes ofertes d’AdWords i dediqueu-vos més a l’eficiència que no a l’abast. El mateix passa amb la reorientació dels anuncis.

Acosteu-vos a la nostra comunitat

 • Informeu al màxim d’usuaris que puguem i guieu-los a través del procés de manteniment del seu tema actualitzat.
 • Informa a les fonts de notícies populars de la comunitat.
 • Informa als blocaires i als productors de contingut que es van vincular en el passat per editar / actualitzar els seus articles.
 • Dirigiu a tothom cap a pàgina del tema a ThemeIsle.com, on es poden descarregar sense adreça de correu electrònic.

Procediu amb precaució

Hem d’esperar 48 hores més o menys per veure com reacciona la comunitat davant tot això i també com d’efectius som per arribar als nostres usuaris actuals.

Estrenem una altra publicació al bloc ThemeIsle, explicant la situació als nostres usuaris i instruint-los què fer. També enviarem un missatge de correu electrònic a tothom i farem un munt de re-màrqueting per aconseguir que la gent tingui la nova versió del tema.

A llarg termini, haurem d’esperar una mica i veure on som, com de malament / bé van les coses i treballar des d’allà. Res del que no podem fer.

Al final, espero que, aprofitant els nostres punts aquí, puguem ajudar a canviar les coses per ajudar i ajudar també altres autors del tema que puguin tenir problemes similars..

També espero que puguem endur el tema en el futur i, el que és més important, que els nostres usuaris no pateixin massa durant el temps.

Com sempre, gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i envieu-vos els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector