Informe de transparència # 15: Com perdre 3.750 dòlars en promoció única

Benvinguts a la 15a edició del nostre informe de transparència (d’abril de 2016). Es tracta d’una sèrie on comparteixo tot el que passa a CodeinWP i ThemeIsle des del punt de vista empresarial. Cada mes, intento cobrir els aspectes més interessants, donar-me les meves opinions sobre * coses * i compartir els meus plans per als propers mesos. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Els bons i els dolents

Un dels lectors va assenyalar que no comparteixo massa coses negatives ni simplement coses que no funcionaven en aquests informes.

Pensant-hi durant un parell de dies … He d’acord, té tota la raó.

Però estic contínua amb la idea.

D’una banda, saber quins tipus d’errors ha comès algú pot ajudar-lo a no cometre’ls tu mateix. Però, per l’altra, poques vegades hi ha alguna cosa així "errada" quan parlem de màrqueting en línia o administrem un negoci.

Vull dir, diguem que el mètode X no m’ha funcionat en absolut. Vol dir que no funcionarà també per a vosaltres? És clar que no.

A més, crec que parlar del que ha funcionat aporta més valor, ja que podeu intentar modificar aquestes idees al vostre propi negoci i replicar-les d’alguna manera.

I per últim, d’acord, tinc un biaix personal parlant de les coses bones. Principalment, és només la naturalesa humana; sempre se sent millor parlar del que ha funcionat que del que no ho és. Sobretot que simplement m’avergonyeixo de molts dels nostres errors i, fins i tot, pensar-hi em fa por, sense oblidar-me d’exposar-me als comentaris d’altres persones..

Però aquí va de totes maneres. ��

Ho fem així:

Primer, compartiré alguns dels nostres pitjors errors: les coses que van ser un autèntic rebombori. Però per equilibrar-los, també esmentaré algunes de les nostres millors decisions fins ara.

Ofertes fantàstiques

Comencem en gran:

Fa diversos mesos, vam intentar promocionar ParallaxOne a 1 milió de més de subscriptors Pocket (promoció del butlletí de correu electrònic). El preu per aquest mateix era de 3.750 dòlars.

Tenim 171 nous comptes d’usuari gratuïts. Es tracta de 22 dòlars per usuari.

I no és que Pocket no sigui bo per a la promoció. Però, clarament, el nostre producte i el nostre missatge de màrqueting no tenien ressonància amb l’usuari mitjà de Pocket en aquell moment. Podria haver-hi moltes raons. Potser només hi ha uns pocs petits que no han encès, potser un altre gran.

De qualsevol manera, no va jugar bé, i clarament un mal acord.

Després hi va haver la promoció al butlletí UXBooth. Aquesta vegada hem aconseguit 88 comptes gratuïts per 950 dòlars (11 dòlars per usuari).

També vam provar moltes ubicacions de BuySellAds i va acabar pagant 10 dòlars + per compte gratuït.

AdWords tampoc es reprodueix bé. Estem gastant al voltant d’uns 2.000 dòlars al mes, centrats en temes gratuïts, i promediarem 1,5 dòlars per descàrrega de temes gratuïts.

Ara, deixem clar què significa tot allò anterior i quin tipus de missatge intento transmetre aquí.

Això no em fa plorar perquè em van entorpir els diners. No del tot. Això hauria estat molt més fàcil de fer front. És perquè sé que som nosaltres els qui tenim la culpa de tots aquells esforços que no es resolen. Si haguéssim preparat millor les promocions, segurament hauríem obtingut millors resultats. Em fa vergonya perquè és culpa nostra.

(Nota. Com es pot veure, la majoria dels esforços descrits anteriorment se centren en els nostres temes gratuïts. El meu objectiu actual és ser una de les principals fonts de temes gratuïts de WordPress i fer-ho servir com a palanqueig per atraure la gent als nostres plans de pagament. No hi ha aquesta promoció directa pels nostres temes de pagament actualment.)

Errors terribles

Quan inicialment vam llançar ParallaxOne, vam fer la trama Parallax-One. No va semblar una mala idea en aquell moment, però, segons resulta, causa problemes quan decidim enviar el tema al directori de WordPress.org. Tots els temes allà tenen els seus noms amb majúscules i es generen els seus llimadors automàticament a partir d’això. Així doncs, acabaríem amb dues versions del mateix tema (parallax-one i Parallax-One). Com a resultat, cap tema infantil mai treballarà amb tots dos alhora.

Durant 6 mesos, Disqus va continuar substituint els nostres enllaços d’afiliació al bloc CodeinWP … efectivament "ajudar" perdem molts diners. Aquest és realment un problema força antic amb Disqus. Aquí està una publicació datada al 2014 descrivint-ho.

Durant molt de temps, el disseny no ha estat el nostre focus principal en desenvolupar temes nous. En perspectiva, ho considero un enorme error. I més encara quan estic llegint Els resultats de l’enquesta de redisseny de Temes matriu, segons això, el disseny és, amb molt, el factor més important que la gent té en compte a l’hora de comprar temes de WordPress.

Aquella vegada, i per qualsevol motiu (?), Vaig decidir que seria una bona idea editar algun codi directament a Zerif Lite al principal GitHub del tema. … I he oblidat afegir-ne una ";"

Literàriament, l’error més bàsic que hi ha a tota la programació. Això va causar un error fatal per a moltes persones, i una cascada de queixes a seguir.

Per mitigar aquests riscos en el futur, ara protegim la branca de producció del nostre tema de desenvolupament i també estem previst integrar-la Travis CI. Per no dir-ho, he deixat de penjar-hi qualsevol actualització a WordPress.org.

És possible que ja veieu un patró aquí …

Tinc la tendència a apressar-me a les coses (tant en màrqueting com en producte) o alliberar les actualitzacions de productes sense presses abans d’analitzar totes les possibilitats en profunditat. Estic treballant en formes de millorar aquest aspecte de la meva naturalesa, però la meva ment encara tendeix a vagar.

Bé, almenys no causo cap error fatal a l’hora d’editar fitxers de temes a mà. ��

Com a empresa, també hem començat a prestar més atenció a la priorització del treball millor. Vull dir que l’any passat vam dedicar la major part del nostre temps a arreglar problemes en els nostres productes existents o a crear temes nous de manera precipitada sense centrar-nos en el costat del disseny de les coses. Al final, he començat a perdre el son per sobre de tot això.

Sabent que el disseny és la salsa secreta, necessitàvem un canvi. Així doncs, en un pas força radical, nosaltres Va decidir fer una mica de neteja de primavera i retirar-se un munt de temes.

No és que aquests temes no tinguessin la qualitat suficient des del punt de vista del codi font, sinó que el disseny no era puntual i no podia veure aquells temes com els principals de la seva categoria. Simplement va semblar millor treure-les de la seva misèria i crear-ne de noves que tinguessin molt millor aspecte.

Simplement per canviar lleugerament la culpa, una de les raons d’alguns dels problemes relacionats amb la direcció del nostre producte és que les regles de WordPress.org semblen canviar més sovint del que fa falta publicar temes nous.

Per exemple, hem tingut dos temes construïts al mateix backend. El mateix avaluador els va revisar tots dos a només tres setmanes de diferència. Una va estar bé. L’altra té tota una llista de novetats "problemes" resoldre.

Després, també hi ha la cua d’espera a WordPress.org, que té aproximadament uns 6 mesos per trobar temes nous, cosa que impedeix molt el desenvolupament de productes.

D’acord, d’acord … en realitat no ho sóc "canviant la culpa." Sé ben bé que això és una cosa que podríem resoldre / evitar amb un millor flux de treball i potser una millor planificació (de cara al futur).

La bona notícia és que estem molt a prop de colpejar una "una botiga temàtica punt dolç," per així dir-ho: poder publicar temes exclusivament al nostre lloc. Per descomptat, això no ens proporciona gaires vendes a curt termini, però amb el pas del temps, ens permet crear productes millors perquè no haurem d’esperar cap poder més alt per revisar la nostra feina per increments de 6 mesos..

Grans decisions

D’acord, prou amb les coses dolentes. Parlem de les millors decisions que hem pres fins ara!

Invertit en col·laboracions primerenques. Tenir una bona parella sempre dóna els seus fruits. Per exemple, Colorlib ens va enviar 400.000 visitants tot l’any passat. A més, seguim buscant col·laboracions amb èxit Revista de temes Nimbus i altres. Dit això, la clau aquí és trobar (a) un bon company i, encara més important (b) un acord de col·laboració que garanteix un resultat win-win-win (tu, el soci, el públic).

Invertit en productes connectats. Pel que resulta per nosaltres, tenir 3 marques connectades funciona molt bé, i probablement millor (suposo) que tenir una sola marca que cridi tota l’atenció. Això és el que vull dir. CodeinWP i JustFreeThemes es troben en els 3 principals llocs de referència de ThemeIsle i, combinats, van generar el 23% de les nostres descàrregues gratuïtes el mes passat.

Va treballar en el nostre trànsit orgànic, que ara és el nostre principal canal d’adquisició, generant el 25% de totes les descàrregues.

totes les descàrregues

Va traduir els nostres temes a més de 10 idiomes. Això és del que vaig parlar en un dels anteriors informes del desembre. Ho vam fer per un parell de motius. En primer lloc, ens obre als mercats internacionals d’una manera enorme. Aleshores, també hi ha la manera com funcionen les pestanyes destacades / populars a WordPress.org ara mateix. Bàsicament, els temes traduïts tenen una oportunitat molt millor d’aparèixer allà per a visitants de països de parla anglesa. Fins ara ha tingut un gran impacte. En alguns temes, hem duplicat el nombre de descàrregues (això i això). Vam gastar al voltant de 4.000 dòlars en això (en gran part treballats amb contractistes de Upwork).

temes traduïts

Va fer moltes proves A / B. Les proves d’A / B sempre són una bona inversió i això no importa si els resultats de la prova són positius o negatius. Les proves A / B simplement esborren les tasques d’endevinar de la vostra rutina i us permeten verificar els vostres supòsits amb dades brutes. Per exemple, una de les nostres proves recents va implicar una pàgina de destinació nova per a Zerif PRO + facturació en línia En el moment d’escriure això, aquesta nova versió (imatge inferior) aporta un 16% més de conversions que l’anterior.

zerif-pro

Invertit en professionals. Com a empresari, és possible que tingueu un segon pensament a l’hora de contractar persones que demanen el que sembla una tarifa elevada, i sobretot si aquesta tarifa és superior al que feu per hora tu mateix (us penseu). Però realment vull subratllar que és el que cal fer perquè el valor aportat encara fa una gran inversió. Escriptors, bloggers, dissenyadors, desenvolupadors … les seves tarifes són elevades per un motiu.

Noves adquisicions!

Com he esmentat múltiples anteriorment, les adquisicions són una de les millors maneres de créixer, independentment del vostre nínxol o mercat. No només generen novetats a la indústria, sinó que t’exposen de forma instantània a nous públics i et permeten seguir altres branques del teu mercat, que potser no hauràs decidit seguir amb el teu producte principal..

Així, el mes passat, vam créixer la nostra gran família CodeinWP adquirint 2 grans complements de Brice Capobianco b * web. Els plugins:

RSS de FEEDZY – una manera fantàstica perquè pugueu obtenir fonts RSS externes i utilitzar-les al vostre lloc.

feeds-rss-feeds

Adblock Notificar : No voleu que els lectors utilitzin adblockers? Amb aquest complement, podeu demanar-los educadament que desactivin aquests bloquejadors.

adblock-notificar

Encara no hem fet gaire coses amb aquests plugins, però tenim previstes algunes coses excel·lents!

A més, en la nostra recerca d’aprenentatge i exploració de noves possibilitats, hem adquirit una eina fantàstica de gestió de projectes TeamClerk per 7.500 dòlars. Hi crec realment i crec que pot crear-se un bonic nínxol en un mercat que sembla molt concorregut i que ofereix moltes eines fantàstiques..

No tinc gaire temps per cuidar-me tot, així que penso col·laborar amb algú per executar aquest projecte. Ja hem redissenyat el lloc, i ara arriba al voltant de deu comptes nous al dia.

Comprova-ho, vegeu com és diferent!

secretari d'equip

Direcció cap endavant

Com a botiga temàtica, busquem passar de forma lenta cap a "membres del club" tipus d’enfocament (similar al que fan WPMU DEV i Elegants Temes) i començar a cobrar per aquesta pertinença anualment (renovacions automàtiques).

Actualment, les nostres tarifes de renovació són realment baixes, i renovar-se per si mateix és una experiència horrible per a l’usuari: han de fer-ho tot manualment i el procés no està clar. Espero que les renovacions automàtiques solucionin aquest problema i també facin que les coses siguin més previsibles per a nosaltres en funció dels ingressos, cosa que ens permetrà centrar-nos més en productes i estratègies a llarg termini..

Per descomptat, entenc que per cobrar a les persones cada any també hem de trobar més maneres de proporcionar valor continu als nostres clients i, el que és igual d’important, aprendre a comunicar millor aquest valor..

Algunes de les coses de l’ordre del dia:

 • Ja hi ha una secció de vídeo tutorial nova per als nostres usuaris, que els guiarà a través de tot el que poden fer amb els nostres temes.
 • Espero que el mes que ve comencem a publicar 1 article al dia als nostres blocs.
 • Tenim previst començar a enviar butlletins informatius als nostres usuaris sobre diversos temes.
 • Estem treballant per llançar temes nous i millors i invertir en desenvolupament de productes en general (com he comentat abans).
 • Anem a publicar més actualitzacions dels nostres temes més venuts + alguns temes infantils per fer-los encara més versàtils.
 • Ja hem contractat 3 membres nous al nostre equip d’assistència per retallar el temps de resposta i per ajudar-nos a crear més tutorials / docs..

Desglossament d’ingressos – abril de 2016

Aquí teniu els números d’abril (del nostre sistema de seguiment intern):

rev

Ha suposat un augment del 3,9% respecte al darrer mes.

(Recordatori) Parlo a WordCamp!

Només volia recordar a tots els nostres amics europeus que parlo a WordCamp Porto en un parell de dies!

La meva presentació ha estat aprovada pels organitzadors, per la qual cosa està tot ��

Ens veiem el 14 al 15 de maig a Porto!

Gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map