Informe de transparència # 12: hem llançat un nou bloc + per què

Informe de transparència # 12: hem llançat un nou bloc + per què

Informe de transparència # 12: hem llançat un nou bloc + per què
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 12a edició de l’informe de transparència. En aquesta sèrie, parlo de tot el que passa aquí a CodeinWP (des del punt de vista empresarial). Intento centrar-me en les coses interessants i les coses que tenen un paper important en el nostre creixement empresarial. Això significa tot, des dels resultats actuals, guanys i pèrdues, estratègies, etc. (Consulteu aquí tots els informes anteriors.) què va passar a CodeinWP el gener de 2016:


Com SEO pot servir per a una carrera de WordPress

Temps de contes.

Temps de la història personal, per ser més exactes. Si no us agraden, no dubteu a desplaçar-vos a la secció "Publicitat en línia del vostre negoci" part.

Per a aquells que no ho sabeu, sóc relativament nou a la comunitat de WordPress. Fa aproximadament uns 4-5 anys, el meu món sencer era SEO.

Em va apassionar molt. Vaig crear centenars de petits llocs d’afiliació i vaig fer moltes consultes. Finalment, la combinació de consultoria + SEO em va portar a crear CodeinWP. El meu objectiu inicial era buscar-lo "PSD a WordPress."

(Aleshores, em sentia confiat que pogués fer front a la part de WordPress del treball i vaig associar-me amb Claudiu per tenir cura de HTML / CSS. Així és així com va néixer CodeinWP … mitjançant la màgia del SEO i una idea neta per proporcionar un "PSD a WordPress" servei.)

El SEO va ser desafiant i emocionant. Però, després de fer una estona i jugar al joc de gats i ratolins amb Google, em vaig adonar que probablement no sigui una cosa de la qual vulgui formar part del llarg recorregut.

Literalment cada setmana, i vull dir-ho cada setmana, hi havia algú que compartia la seva història de falla amb Google com a principal personatge. Noves actualitzacions d’algoritmes, noves accions manuals, noves penalitzacions … Totes les persones van fer que la gent perdés els seus negocis de SEO literalment durant la nit i per milers.

Necessitava.

Vaig decidir que preferiria dedicar el meu temps a construir una marca, aprendre a aportar valor real a les persones i així construir un negoci que sigui sostenible a llarg termini.

Bàsicament és com vaig iniciar el que ara és ThemeIsle.

De fet, estava tan cansat i enfadat de totes aquelles coses de SEO que ni tan sols em vaig molestar a fer cap SEO per a ThemeIsle. Em preocupava prou de preocupar-me per les anomenades H2 i les anomenades "construcció d’enllaços de qualitat."

Breu història, a través de la màgia del temps, molta optimització de màrqueting i treball de producte, aquí estem avui. Amb el temps, hem creat un gran equip de persones dedicades, aconseguim 1.000 vendes més cada mes, el meu programari de correu electrònic em diu que tenim més de 200.000 persones a totes les nostres llistes i, el que és més important, tenim alguns dels WordPress més populars. temes al mercat.

Però.

El fantasma del passat SEO s’ha estat escondent a les fosques i intentant xiuxiuejar algun consell a la meva oïda …

Després de dos anys de funcionament, finalment em vaig adonar del terrible que ha estat ThemeIsle en els motors de cerca. Vull dir, hem ignorat moltes coses quan es tracta del nostre SEO. Per exemple:

 • tot el lloc tenia una estructura de categories horrible i no tenia cap enllaç intern,
 • les demostracions de tema es van establir en noindex, que bàsicament van informar a Google que havien d’ignorar més de 1.000 dominis arrels enllaçats amb aquestes demostracions,
 • algunes pàgines de prova (com "1 2 3 prova hola món") encara estaven en línia,
 • Hi ha molt contingut duplicat, i molts més problemes … només posar-hi la llista aquí em fa creure.

Així doncs, finalment vaig contactar amb una de les agències de SEO més importants romaneses, AgileMedia.com (on té un molt bon amic meu) i hem començat un contracte de 6 mesos per treballar al SEO del lloc.

El primer que hem tractat era l’estructura de categories pobres i la falta d’enllaços interns.

Originalment, l’estructura d’URL per a categories era una cosa així com: themeisle.com/downloads/category/free. Això no va fer molt quant a informar Google o els visitants sobre el que passa. Hem canviat això per una configuració més descriptiva: themeisle.com/wordpress-themes/business/

També hem actualitzat l’estructura de la pàgina i hem afegit algunes etiquetes H1 i H2 a les pàgines de la categoria. Les hem posat a prop de la part superior de la pàgina, per fer més clares les coses per a qui vingui a les pàgines directament de Google.

h2s

També s’ha actualitzat l’estructura d’enllaç intern. Ara, totes les pàgines de categories enllacen a les altres categories i cada tema enllaça a la seva categoria assignada. Estem supervisant l’impacte que té sobre els rànquings i el trànsit i busquem altres optimitzacions de pàgines que es puguin fer.

Ja veiem augmentar un 20% el trànsit orgànic a causa de les solucions aparentment simples. I això malgrat es van perdre al voltant de 200 visites al dia des del lloc principal, ja que vam redirigir la documentació cap a docs.themeisle.com (que ara obté 1.600 sessions / dia) Més informació sobre els nostres documents aquí.

Així, la lliçó és aquesta (tant per a mi com per a vosaltres): No dediqueu massa temps a SEO, hi ha coses més importants per fer mentre construïu un negoci … però tampoc ignoreu completament les recomanacions de Google. Hi ha una gran varietat de petites optimitzacions que es poden fer sense molèsties i poden tenir un impacte enorme en els resultats generals.

Publicitat en línia del seu negoci? Aquí teniu el que heu de prestar atenció

D’acord, comencem amb una nota alta … encara hi ha pancartes no mort.

ho sé, ho sé, "els banners tenen un CTR molt inferior al de fa X anys" – dius. Potser sí, però els preus del petroli també han baixat des del 2012, però encara hi ha força magnats al petroli.

Suposo que el que estic intentant dir és que, tot i que les pancartes han baixat en efectivitat, encara no han baixat a 0. Molt lluny.

Per exemple, encara obtenim 2.000 clics / setmana dels nostres anuncis de bàners. I aquests clics comporten aproximadament 110 conversions per setmana.

Dit això, també som grans diferències en el rendiment de les pancartes individuals. Per exemple, no és estrany tenir una pancarta que obtingui 10 vegades la conversió d’altres pancartes. La part important a tenir en compte és que una diferència tan gran pot suposar l’èxit o el fracàs de tota la vostra campanya.

Dit d’una altra manera, només perquè les vostres banderoles actuals no funcionin bé en aquest moment, no vol dir que hagueu d’abandonar la publicitat de pancartes del tot..

Permeteu-vos donar un exemple.

Aquí teniu la pancarta original que vam tenir a Designrfix.com:

orig-ad

Aquí hi ha dues noves variacions:

var1

var2

Ara els resultats:

 • L’original: 281.047 impressions, 80 clics = 0,03% CTR.
 • Variant 1: 123.349 impressions, 969 clics = 0,79% CTR.
 • Variació 2: 120.941 impressions, 932 clics = 0,77% CTR.

Passar amb la variació 1 suposa millorar el CTR un 2.500% sobre el bàner original. Això és enorme!

Però no ha estat ni el canvi més gran que hem vist amb proves com aquesta.

Un altre exemple, aquesta vegada de CSSAuthor.com. Versió 1:

ver1

Versió 2:

ver2

Els resultats:

 • Versió 1: 161760 impressions, 272 clics = 0,17% CTR.
 • Versió 2: 98007 impressions, 1935 clics = 1,97% CTR.

Les banderoles no són el final del joc per a nosaltres. També experimentem amb AdWords. De fet, ja fa mesos que experimentem amb AdWords, però hem decidit ampliar aquests esforços. Vaig contractar una consultora per ajudar-nos. Tant de bo aviat tingui algunes dades per compartir aquí.

Al final, la lliçó és la següent: independentment del mètode publicitari que utilitzeu, posa a prova les coses sense parar. I, el que és més important, si el vostre anunci no funciona, això no vol dir que el mètode publicitari no estigui fallint … no us serveix bé (encara).

Exploració de llocs nous per vendre els nostres temes

Has anat mai a Etsy.com? Probablement, però ho heu visitat per … comprar temes de WordPress?

Sí, jo tampoc.

Així que em va sorprendre veure que hi ha temes sobre Etsy amb més de 500 vendes.

Això em va fer pensar i vaig decidir fer una prova ràpida.

Aquest és el resultat, La nostra llista Etsy de La Femme.

etsy-themeisle

La pàgina de vendes s’assembla a una pàgina ThemeForest, amb una imatge gran a la part superior i els detalls més avall.

Fins ara, obtenim al voltant de 20 visualitzacions / dia i no venem.

Però com deia abans un parell de paràgrafs, "si el vostre anunci no funciona, això no vol dir que el mètode de publicitat no estigui bé, no us serà bo (encara)," així que suposo que no tenim més remei que continuar provant-ho.

El primer que cal fer seria treballar a la còpia. Actualment, la pàgina només enumera les característiques principals del tema i, a continuació, comparteix un mètode d’instal·lació ràpida. No es parla gaire sobre els avantatges ni per què algú ho escolliria per altres temes. Segurament hi ha molt marge per millorar.

D’acord, tallem aquesta història aquí.

Al final, us animo a buscar vendes en llocs poc habituals. Al cap i a la fi, Etsy no és conegut pel mercat de temes de WordPress, tot i que hi ha alguns temes molt importants.

Nosaltres tenim un bloc nou!

Sí, tenim un nou bloc.

Crec que l’informe de transparència és l’ocasió perfecta per llançar-lo!

Presentació de la secció Bloc de ThemeIsle.

themeisle-blog

Per descomptat, encara no hi passarà gaire, només 3 publicacions, però estem previst fer-lo créixer al costat del principal bloc de CodeinWP.

Malgrat això! No es tracta només d’una còpia del bloc principal. Aquí hi ha el que és diferent al respecte:

 • Volem ajudar els nostres clients i usuaris per primera vegada, de manera que anirem publicant una cosa així "tutorials bàsics de WordPress en anglès." Pensa coses com, "Com instal·lar un tema de WordPress."
 • En el mateix esperit, tractarem temes específics de nínxol al voltant de WordPress. Exemple: "WordPress per a restaurants: com configurar el vostre lloc." Fem que els nostres temes siguin adequats per a diferents propòsits diferents, per la qual cosa crec que guies com aquesta han de facilitar la vida dels nostres clients.
 • Ressenyes. També intentem compatibilitzar els nostres temes amb diferents complements i eines de tercers, però no sempre és fàcil fer-ho. Alguns dels plugins que hi ha, malgrat la seva popularitat, són … bé … mal fets. Així doncs, simplement sentim que hem d’educar els usuaris sobre quins complements / eines han d’utilitzar i com es juguen juntament amb els nostres temes de WordPress.

En resum, el bloc ThemeIsle serà una publicació més pràctica: es centra en un contingut que sigui actuable i que pugui beneficiar el lector de seguida..

Si us interessa, les nostres tres primeres publicacions:

Millora del costat del producte

Com veieu, intentem millorar el nostre màrqueting global i afegir / adquirir nous elements a la nostra cartera (com el bloc ThemeIsle o el connector Easy Content Types el mes passat), però també fem canvis als nostres productes bàsics: els temes..

És a dir:

 • Repensem les pàgines de destinació del tema. Volem mostrar millor les funcions, provar una nova estructura de les pàgines, etc. Fins i tot hem intentat utilitzar 99designs (part de la nostra recerca per trobar alguns nous grans dissenyadors).
 • Repensar les demostracions dels temes (com Zerif, o Paral·lelix Un). Creem subpagines noves per a les demostracions i intentem mostrar totes les funcions dels temes a través d’aquestes subpàgines. La idea és mostrar, i no només dir-ho. Creem diverses demostracions per veure el que funciona millor.
 • Hem creat una nova presentació en vídeo de Zerif! Crec que ha resultat impressionant, però no dubteu a dir-me què vostè pensar:
 • Estem donant contacte a alguns dissenyadors super talentosos (com Ashley de El Curio) i discutint els nous projectes temàtics que serien únics en la seva presentació i finalitat (no ho hem fet gaire darrerament).
 • Estrenem una pàgina d’historial de compres nova i una nova revisió modal que ha de simplificar l’experiència de l’usuari al lloc.
 • Estem buscant una manera de mostrar millor la potència del meu complement favorit: Reviu el missatge antic. Estem llançant un nou lloc que servirà com a demostració del complement:

revive-old-post-pro-site

Crec que sí! Segurament he passat molt de temps treballant en el negoci des que vaig tornar del meu viatge de vacances. Estic promediant aproximadament 80 hores setmanals i aprofito aquest temps per trobar una nova perspectiva del negoci i identificar tot allò que ha de millorar en els propers mesos (alguns dels quals he enumerat més amunt)..

Ah, i sobre una nota personal, tinc darrere la meva primera experiència de podcast. ��

Vaig ser entrevistat al Podcast WP Innovator, Episodi # 11: Execució d’una empresa de temes WordPress. No dubteu en escoltar-lo i feu-me saber què en penseu. Espero que no acabi sent la meva única aparença de podcast i que me’n escolteu més sovint.

Desglossament d’ingressos (1 de gener – 1 de febrer)

Aquests són els números del mes de gener (del sistema de seguiment intern):

gràfic rev

En relació amb el mes passat, va suposar un augment del 14,9%. Les coses comencen a recollir-se després del desembre … també conegut com Slow-Cember en els nostres informes de vendes (com he mencionat fa un mes, el 25 de desembre va ser el nostre pitjor dia de mesos, amb només 4 vendes en total).

Aquí teniu la llista actual de best-seller (les vendes del cofre del tresor han augmentat massivament en comparació amb el mes passat; un 77% més):

els mes venuts

D’acord, això és ara per ara. Com sempre, gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector