Informe de transparència # 10: DOCS i per què són importants per al vostre negoci de programari

Informe de transparència # 10: DOCS i per què són importants per al vostre negoci de programari

Informe de transparència # 10: DOCS i per què són importants per al vostre negoci de programari
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la desena edició de l’informe de transparència. Aquesta sèrie es refereix a les novetats comercials aquí a CodeinWP. Mes rere mes, intento concentrar-me en tot allò que és interessant i en tot el que crec que pot ser útil per a aquells que gestioneu empreses similars. (Informes anteriors? Vegeu-los aquí.) En aquesta edició us en parlem què va passar a CodeinWP el novembre de 2015:


Documents i per què són importants per al vostre negoci de programari

Tot i que de vegades ens oblidem d’això, els complements de WordPress i els temes de WordPress són negocis clàssics basats en programari. En alguns nivells bàsics, el producte no és gaire diferent que qualsevol altra aplicació que una persona hagi instal·lat al seu ordinador.

I això, sobretot, des del punt de vista d’un usuari. Vull dir, quan algú compra el teu producte de WordPress (ja sigui un tema o un complement), s’enfronten a les dificultats exactes que algú que compra un nou sistema operatiu. Cal instal·lar, configurar i fer servir les coses.

Per mi, teniu tres maneres d’abordar aquest problema:

 • o bé simplifiqueu el producte perquè la gent pugui prémer un botó i només funciona o
 • tenir un suport fantàstic, o
 • dóna als teus clients bons documents.

De fet, ara quan hi estic pensant, probablement hauria d’especificar que tenir un suport impressionant és una necessitat que sigui.

De qualsevol forma, l’últim mètode (documents) no és una cosa que hem implementat fins fa aproximadament un mes. "Com és possible?" – demanes.

No ho sé, per ser sincer. Per alguna raó, no veig el valor en això. Potser era el pur biaix del creador. vull dir, "Conec el meu producte, sé que és fàcil d’utilitzar, així que estic segur que a tots els altres els serà igual d’utilitzar, no??" Per desgràcia, les coses no funcionen així.

Però estic contenta que al final se m’hagi demostrat equivocada, i això ho vam donar els nostres documents una llum verda.

casa docs

En una frase, els documents són on afegim preguntes freqüents i tutorials sobre els nostres productes. Actualment, això significa els nostres temes de WordPress i tot el relacionat amb ells. Ets lliure de salt allà per tenir una millor idea.

Ara, òbviament, ha trigat un temps a crear els documents, així que la pregunta és, "Va valdre la pena?"

Crec que en sabeu la resposta, però ho diré de totes maneres. , valia la pena molt.

En primer lloc, crear documents és una inversió única. Vull dir que sí, heu de seguir creant entrades noves amb el temps, i també actualitzar / millorar les anteriors. Però, des del primer moment, estalvieu molt de temps perquè no haureu d’enfrontar-vos a les entrades de suport que d’altra manera hauríeu obtingut.

En aquest escenari, els documents es converteixen simplement en el primer lloc on la gent pot trobar respostes abans de contactar amb l’assistència.

No només això, sinó que els documents s’han convertit a l’instant en el nostre 3er-4t treball més popular de contingut.

Actualment, aconsegueixen al voltant de 2.400 visites / setmana i creixen:

trànsit de documents

Si ho comparem amb les estadístiques del bloc, la nostra 3a o 4a publicació més popular obté aproximadament el mateix nombre de visites cada setmana. I tingueu en compte que aquestes publicacions fa mesos que creen la seva popularitat. Els documents … més o menys un èxit durant la nit.

Però no és tot.

Els documents també són una gran font d’idees sobre les funcions que volen els usuaris dels vostres productes i com podeu millorar-los. Per exemple, aquí es mostren les pàgines més populars dels nostres documents:

docs pàgines populars

L’únic fet que aquestes són les pàgines més vistes, ens proporciona idees sobre la direcció que podem adoptar en el futur.

Està bé, així com crear bons documents? Aquí teniu el que us aconsello:

 • Trieu el conjunt mínim absolut de coses que considereu crucial per a què un usuari nou conegui els vostres productes i, a continuació, presenteu-los de la manera més amable possible. Un cop més, només necessiteu el mínim conjunt de coses per començar. I recordeu-ho, les instruccions han de ser el més clares possible perquè les persones que visiten els vostres documents sovint no se senten massa segurs experimentant amb programari, de manera que necessiten una bona orientació.
 • Superviseu els vostres bitllets d’assistència i busqueu problemes habituals. Quan observeu que apareix alguna cosa més que un bon grapat de vegades, feu-ho una nova entrada als documents. A més, reutilitzeu bones respostes d’assistència i copieu-los al document quan sigui possible.
 • Feu que cada entrada sigui visual. Utilitzeu GIFs en lloc de vídeos.

docs gif

 • No entreu en temes avançats només perquè pugueu. Els bons documents no són quantitat, sinó qualitat. Tenir 10 entrades fantàstiques serà millor que tenir documents massius escrits en robot que abasten entre 1.000 pàgines.

Black Friday … només guau

D’acord, pel que va haver-hi aquest esdeveniment que no és una cosa tan important a Europa, sinó que és una sensació absoluta als Estats Units. Per descomptat, Black Friday.

Com podeu saber, hem tingut la nostra "Publicació de publicacions del Black Friday." L’objectiu d’aquest any era reunir la llista més gran d’ofertes interessants relacionades amb WordPress que podríem fer. Vam acabar als 54, tot i que no totes les ofertes van fer la llista, així que no ho va ser "agafeu-les totes" mena d’esforç.

Els resultats? Durant el període de dues setmanes entre el 16 de novembre i el 30 de novembre, aquesta publicació va ser la nostra # 2 publicació més popular en general:

Resultats de la publicació del divendres negre

I recordeu-ho, encara havia de competir amb tot el nostre catàleg de publicacions populars i tota la seva reputació de SEO.

Jo, per una vegada, no m’esperava que la publicació fes tan bé. I no només es tracta del trànsit, sinó també dels ingressos que ha suposat.

Per exemple, les nostres comissions d’afiliació d’ElegantThemes van ascendir a uns 1200 dòlars. Aquest nombre podria haver estat més alt, si no ens haguéssim oblidat d’incloure el nostre enllaç d’afiliació el primer dia. Hi ha pocs centenars de dòlars de MyThemeShop, OptinMonster, TeslaThemes i altres.

Els ingressos són el principal que no esperava. Vull dir, sabia que la publicació era útil, però vaig pensar que la gent tindrà més ànim de navegació que no pas un estat de compra, per dir-ho.

Lliçó de futur? L’edició del Black Friday ofereix obres rotondes! És excel·lent per a les tres festes … tu – el propietari del lloc, els visitants i les empreses que realitzen les ofertes.

Estic segur que ho tornarem a fer l’any vinent. Però potser, amb un enfoc lleugerament diferent. Per exemple, podríem tractar de posar en relleu les deu millors ofertes que la gent vol realment i, a continuació, posar-ne les altres "veure més" enllaç. En cas contrari, l’experiència és una mica massa aclaparadora, crec. Paràlisi d’elecció.

El secret de traduir els vostres temes de WordPress

Et deixaré entrar en un petit secret. Fa uns 2-3 mesos, el directori de WordPress.org permetia una mica que els editors locals escollissin els temes traduïts com a destacats.

Per exemple: de.wordpress.org/themes – la pàgina local per a Alemanya. Només per fer-vos una idea general de l’impacte que va tenir, temes com _tk va començar a obtenir 4-5 vegades més descàrregues del que és habitual, a causa del fet que apareixien al registre. pàgina.

tema -descarregues

Això ha estat revertit (en realitat, fa un parell de dies). Tot i això, demostra la importància de traduir els temes gratuïts completament. Això no només us ofereix avantatges sobre la competència i genera més descàrregues, sinó que també és de gran servei per als vostres usuaris.

Ja hem començat a invertir en la traducció dels nostres temes més populars a altres idiomes. T’aconsello que facis el mateix si intentes comercialitzar els teus productes internacionalment, independentment de quin tipus de productes puguin ser.

Les publicacions del bloc visual aconsegueixen més clics de sortida

Els clics sortints són molt importants si part de la vostra estratègia de monetització gira al voltant del màrqueting d’afiliació. I, per a la majoria de bloggers, ho fa.

Tot i això, amb els anys, el màrqueting d’afiliació ha aconseguit una mica de mal representant. Hi ha més d’un grapat d’artistes a fora, cosa que ens fa molt més difícils per a la resta. En particular, fins i tot parlar d’augmentar els clics d’afiliació té una estranya vibració negativa.

No obstant això, quan es faci bé, el màrqueting d’afiliació és un benefici total per guanyar totes les parts implicades. Els vostres visitants tenen accés a productes fantàstics, podeu obtenir ingressos al vostre lloc encara que no tingueu un producte propi i els comerciants … així, la seva victòria és òbvia.

Per descomptat, el que realment voleu, ja que algú que promou ofertes d’afiliació, és educar els clics, no els clics accidentals o els trucs trucats. Al final del dia, el servei és important per a la vostra audiència.

Així, tenint present això, hem buscat una manera d’augmentar els clics sortints a les pàgines / publicacions que inclouen diverses ofertes (la nostra pròpia + afiliada), alhora que no sembla que intentem dur.

Una cosa que vam fer és canviar el format d’algunes de les publicacions de la nostra llista. Permetin-me només mostrar-vos:

Això és el que pot semblar una publicació de llista estàndard (feu clic a:

maquetació antiga

Això és el que semblen les nostres publicacions de la llista (feu clic):

maquetació nova

Prenem aquesta darrera publicació com a exemple: els millors constructors de temes de WordPress i arrossegueu-ne el botó el 2015.

Fins al 20 d’agost s’utilitzava l’antiga maquetació clàssica. Durant aquest temps, va generar el CTR següent:

ctr vell

Ara els resultats des del 20 d’agost:

ctr nou

Un impuls significatiu. De fet, suposa un millora del 34%. Per a la resta de publicacions que també han canviat, els resultats són entre un 30% i un 50%..

Què fa que aquest nou aspecte tingui un millor rendiment? Bé, només són les meves conclusions personals, però diria:

 • cap barra lateral: menys distracció,
 • menys distracció en general: l’objectiu de la pàgina és més clar,
 • els enllaços són més visibles: es presenten a les caixes,
 • la informació està millor estructurada: teniu la captura de pantalla a l’esquerra i la descripció a la dreta i és més fàcil distingir els temes individuals,
 • les captures de pantalla presenten realment el aspecte del tema en un lloc en directe.

En altres històries

 • Hi ha un nou membre a la família CodeinWP. Recentment hem adquirit flyfreemedia.com juntament amb la seva biblioteca temàtica completa (7 temes en total). El domini principal ja apunta a ThemeIsle.com i ja hem començat a rebrandificar alguns dels temes. Hem decidit començar només amb els tres temes principals i veure cap a on ens dirigeix ​​(Oblic, Amadeus, FlyMag). Per què vam fer la mudança? Crec que aquesta adquisició accelerarà el nostre creixement i provocarà nous usuaris. Per exemple, Oblique i Amadeus ja han afegit 13.000 usuaris actius a la porta. A mesura que els temes creixin, més portaran per la porta. Això també diversifica la nostra biblioteca temàtica i hauria d’ajudar els nostres esforços a migrar cap a un model de preus de club.
 • Tinc temps lliure a les mans, així que m’agradaria provar una idea. Si hi ha empreses de WordPress amb ingressos superiors a 10 milions de dòlars que busquen ajuda (creixement empresarial / assessorament de productes / optimització), estic encantat d’oferir una consulta remunerada. Simplement ping-me a Twitter.
 • Vull conèixer? Aquí és on em podreu trobar durant els propers dos mesos:
 • I, finalment, però no per això menys important, una ràpida crida a dues empreses interessants del meu país natal, PixelGrade i Creative Tim. Creen productes fantàstics, alhora que comparteixen una gran quantitat d’informació a través d’informes de transparència (PixelGrade) i d’una altra manera només ser honest sobre el seu viatge (Tim creatiu).

Desglossament d’ingressos (1 de nov – 1 de desembre)

Aquests són els números de novembre que provenen d’un sistema de seguiment intern que tenim:

ingressos

En comparació amb el mes passat, suposa un augment del 7,9%.

I de nou, la nostra llista de best-seller:

els mes venuts

Una cosa important que passa aquí:

És la primera vegada que el paquet Treasure Chest ha superat Zerif Pro. Per què? Parlaré del mes que ve quan tinguem més dades.

La raó és realment molt senzilla. Es tracta d’endevinar què pot ser això?

D’acord, això és ara per ara. Com sempre, gràcies per llegir i per recolzar CodeinWP. Mantingueu-vos al dia i envieu-vos els informes nous:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector