Els nous complements d’elements arriben al mercat i què fem amb el nostre complement de 7 milions de dòlars / mes – Informe de transparència # 39

Els nous complements d’elements arriben al mercat i què fem amb el nostre complement de 7 milions de dòlars / mes – Informe de transparència # 39

Els nous complements d’elements arriben al mercat i què fem amb el nostre complement de 7 milions de dòlars / mes – Informe de transparència # 39
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Benvinguts a la 39a edició de l’informe de transparència mensual (d’abril de 2018). En aquesta sèrie, comparteixo tot el que ha estat succeint a l’empresa que també val la pena discutir. �� Parlem de negocis, plans, productes, aprenentatges i molt més. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Alguna cosa que ha estat un esforç continu i conscient de la meva part darrerament és treballar només en les coses que realment importen. I això va tant per a mi com per a tot l’equip.

Al final del dia, fer les coses correctes és probablement més important que fer les coses bé.

Espero que cada mes ens acostem més a prop d’aquest objectiu i aquest mes no ha estat diferent. Hem estat treballant en diversos projectes interessants a les cortines i espero compartir-ne alguns amb vosaltres aquí.

(També tenim alguns nous projectes per cuinar al forn, però encara no estan preparats per compartir-los. Estigueu atents!)

1. Reviu el missatge antic i reviu. Social

Revive Old Post és el nostre principal complement de xarxes socials. (Hauríeu de comprovar-ho, per cert, si encara no el coneixeu.)

Des de fa més de sis mesos, Bogdan treballa en la reescriptura completa del codi font del connector. La base de codi anterior era una mica rígida quant a com podíem dividir algunes configuracions per compte, en lloc de per xarxa (sincerament, no era gaire possible).

Així que, ja que el projecte estava en marxa, també vam decidir tractar-lo com una oportunitat d’utilitzar-lo Vue.js i API REST alguns més.

A més de poder ampliar el nostre conjunt d’habilitats i aprendre millor aquestes tecnologies, això també ens permet utilitzar la nova base de codi per llançar algun dia la versió allotjada de Revive Old Post. Això també ens permetria fer més coses en termes de funcionalitat, alliberar-nos de WordPress Cron i molts problemes relacionats amb el hosting.

Tot i que, amb tot això, l’actualització no va ser tan fluida com esperàvem … Però vam aconseguir gestionar tots els problemes ràpidament i arreglar-ho tot en menys de 24 hores, cosa que va impulsar les vendes. i ressenyes.

Com imaginaríeu, en la nova versió no hi ha afegit res pel que fa a les funcions noves, ja que no es va posar el focus. Tot i això, tenim alguns aspectes interessants alineats per als propers mesos a causa d’aquesta nova base de codis. Algunes coses simplement han estat molt més fàcils de codificar ara mateix.

I aquest complement ha estat, efectivament, una part important de la nostra línia de productes. Per si us pregunteu, Revive Old Post ha aconseguit entre 6.000 i 7.000 dòlars el mes de mitjana durant els últims tres anys.

Com que acabo de plantejar-ho, això fa que sigui un bon moment per parlar una mica més de tot "gran" pla que tenim per al complement.

Una cosa que ens vam adonar molt aviat al llarg de la vida útil del complement va ser que els usuaris eren molt diferents del vostre client mitjà ThemeIsle. Això ens va convèncer que hauríem de fer un grapat de mesures dràstiques perquè el connector creixi:

 1. Desplaceu el connector a un lloc web separat i deixeu-lo construir la seva pròpia marca. Això és una cosa que també vam aprendre de Syed de WPBeginner.
 2. Creeu contingut original en aquell nínxol de xarxes socials (per a nosaltres) i creeu una audiència que podria interessar-se en el connector.
 3. Utilitzeu la popularitat del complement gratuït per aportar enllaços orgànics i millorar així la visibilitat del nou lloc web.
 4. Utilitzeu anuncis directes de Facebook per augmentar el trànsit al lloc i al bloc.
 5. Inicieu el connector com a SaaS.

Tot i que el pla sembla senzill, realment tenir paciència, executar-se i centrar-se en la imatge més gran han demostrat ser reptes seriosos.

Al final del dia, però, tenir això "gran" El pla, definitivament, posa les coses en perspectiva i us permet revisar en qualsevol moment i assegurar-vos que aneu en la direcció correcta.

Jo, per exemple, estic molt contenta del progrés aquí. Durant els darrers dos mesos, ens hem aproximat més al nostre objectiu principal Revive.Social blog. Aquest objectiu és utilitzar bàsicament la nostra experiència a partir de crear dos blocs de bona reputació a l’espai de WordPress i aplicar-la a un nínxol nou.

Fins ara, el pla s’ha estat jugant molt bé. Bloc de blog, la lliçó segueix sent la mateixa: veure qualsevol resultat requereix molt de temps, però després poden aparèixer el que sembla com durant la nit. Exposició (a), Reviu. Trànsit social:

Reviu trànsit social

Estem molt contents de veure aquesta tendència i esperem que es continuï endavant.

2. Complements de l’elementor

Hem llançat un nou complement de complements per al nostre creador de pàgines preferit, Elementor!

Va ser un llançament suau, però la comunitat sembla que realment gaudeix d’aquesta novetat "cosa."

D’acord, de què es tracta?

Es diu Sizzify i és el nostre nou paquet de complements i plantilles de Elementor.

 • Hi ha la versió Lite aquí. Una manera fantàstica de comprovar què pot fer aquest complement.
 • I també hi ha la versió Pro aquí. Simplement parlant, la Pro té més de tot, com esperaríeu. ��

aferrar

Aquest nou producte és una oferta molt adequada per als nostres clients actuals que ja utilitzen Elementor. Ells simplement aconsegueixen que això se suma als seus membres actuals.

Tenia moltes ganes de fer arribar aquest projecte per la porta i, malgrat la manca de temps personalment i la multitud d’altres coses en les que he treballat.

Volia fer-me sentir el potencial de tot aquest nínxol impulsat per Elementor a WordPress.

Quan vam llançar Sizzify, sabíem que no seria la millor eina d’aquest tipus, però vam pensar que encara podem enviar v1 i tenir una sensació per al mercat mentre treballem per millorar-lo encara (cosa que estem fent mentre escric. això).

Dit això, sí que tinc sensacions diverses sobre els resultats que obteníem. El primer mes, només vam veure 400 dòlars en vendes. Suposo que, independentment de les millores que puguem tenir per a v2, no creixeran ni 25-100x.

I sóc conscient del joc inherent que portem aquí. Bàsicament, en llançar només un producte prou bo, realment no veieu tot el potencial del mercat. Al final, només els plugins extraordinaris obtenen resultats extraordinaris.

3. CodeinWP i Hestia

El mes passat, vaig tornar a estar força obsessionat amb la caiguda del trànsit de CodeinWP i una petita davallada de les vendes de temes. No necessàriament perquè aquests haurien de ser una prioritat, sinó més fora dels meus propis desencadenants personals i de la manera com reagut en perdre [INCLOU QUALSEVOLS]. Només sóc competitiu.

De totes maneres, volia recuperar aquell tràfic i vendes!

Vaig fer moltes investigacions i vaig tornar amb un pla que bàsicament requereix una reconstrucció completa del lloc web de CodeinWP i reescriure el codi font del nostre Tema de l’estestia.

Per a CodeinWP, tenim previst centrar-nos molt en la velocitat, l’optimització de mòbils i l’increment del compromís dels lectors. Per Hestia, volem millorar la base de codis existent de manera que es redueixin al mínim els futurs treballs de manteniment.

També estem treballant en CodeinWP des del punt de vista de l’organització del disseny i del contingut i estem gairebé a punt amb el nou aspecte. Espero que ho veieu aviat!

4. Treball en equip!

Estem fent algunes coses interessants i noves, en equip. Per exemple, vam iniciar una iniciativa setmanal d’informes al nostre manual, que després es comissaria i es lliurarà a tot l’equip el dilluns. En té cura Chris i fa una feina molt bona!

Aquí teniu un exemple de com es veu aquest correu electrònic resum:

Sembla una manera bastant bona de millorar de manera asíncrona la comunicació.

Com a nota lateral, la nostra estratègia ha estat evitar des d’inici les descripcions de treballs molt específiques, i això resulta que realment funciona per a nosaltres fins al final..

Tot i ser frustrants al començament, és molt gratificant quan aconseguim trobar rols molt específics per als membres de l’equip, amb els quals se senten còmodes.

Per exemple, inicialment vam contractar a Chris per ajudar-nos en els nostres esforços en xarxes socials. Tot i que continua fent això, també ha estat creant moltes coses noves i està demostrant que és molt bo amb aquestes coses. Com els esmentats anteriorment "actualitzacions setmanals" correu electrònic.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector