El valor de la creació d’equips i com pot millorar el rendiment – Informe de transparència # 31

Benvinguts a la 31a edició de l’informe de transparència mensual (d’agost de 2017). Aquesta sèrie tracta de compartir el que està passant a l’empresa des del punt de vista organitzatiu i empresarial. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Vull abordar moltes coses d’aquest informe, així que aquí teniu un TOC ràpid només per mantenir les coses organitzades (i, per si no us interessa tot això, està bé):

1. En ser transparent | 2. Per què necessita retirs d’empresa | 3. Treballar des de casa i els problemes amb això | 4. El valor dels dies de vacances per a tots els membres de l’equip | 5. Com millorem la gestió i el rendiment de l’equip | 6. Les renovacions automàtiques i el seu funcionament per a nosaltres | 7. Conferències properes: anem a reunir-nos!

En general, experimentem molt com a organització. Intentem aprendre d’altres negocis en el mateix nínxol i fora d’ella, i després ajustem nous mètodes i enfocaments en els nostres propis fluxos de treball, missió, etc. De vegades, això comporta reinventar la roda (malauradament), però, altres vegades, condueix a la innovació i a fer que la nostra feina sigui molt més fàcil i efectiva diàriament.

A continuació, vull compartir un parell de coses que hem intentat implementar, a més dels aprenentatges que han resultat.

No serà dur, tot i que (si us plau), sóc un administrador dolent i m’encanta combatre les coses de manera aleatòria en un esforç per "pirata de creixement" això o allò. En general, moltes d’aquestes idees no formen part d’una gran estratègia.

1. En ser transparent

Hem experimentat amb diversos conceptes en aquest àmbit i, mentre que alguns han funcionat bé, d’altres han fallat… significativament.

El que ha funcionat? Reportsbviament, aquests informes en si mateixos. El fet d’haver-me presentat cada cop amb les conclusions, els pensaments i els aprenentatges rellevants em pressiona molt, però és tota la pressió del tipus bo. Escriure un informe de transparència sovint em porta a idees completament noves i a una millor perspectiva de tot el negoci.

Tan, el que no ha funcionat? Una de les coses amb les quals vàrem experimentar i desactivar-la va ser una graella salarial pública (interna). Buffer fa això a una escala molt més gran. Diuen que estan contents amb això. Però ha fallat per a nosaltres.

 • El bé: Em va ajudar a connectar millor amb els empleats actuals (així com amb els futurs) i també va ajudar a donar forma a la identitat de l’empresa.
 • El dolent: va augmentar la competència en equip més aviat del que esperava i va disminuir la privadesa.

Ara, sobre aquesta última cosa. Tot i que només és una suposició, penso que tenir sous públics potser funciona per a una empresa amb seu als Estats Units, però si sou de Romania (o d’Europa de l’Est / Central en general), potser no és la millor idea en general. En altres paraules, he començat a apreciar el valor de la privadesa cada cop més i, ara, és una de les meves preocupacions relacionades amb el web..

Inicialment vaig començar amb la idea de la graella salarial sencera perquè, en principi, hi creia. No obstant això, al cap d’un temps, quan vaig preguntar-li a la gent, les persones reals, les dades que es trobaven a la graella, ningú no tenia ganes de mantenir-les. Al final, simplement no se sentia bé de convertir la graella en un element obligatori si forma part de l’empresa. Hauria de ser la decisió de tothom si vol compartir el que és o no el seu sou.

Per la bona part, la graella va revelar alguns problemes existents prèviament i, en general, ens va ajudar a adonar-nos que primer hem de posar en pràctica una mena de màquina de retroalimentació regular que permetés revisar els treballs dels altres en funció del rendiment. Només aleshores hauríem de començar a tenir salaris.

2. Per què necessita recessos de l’empresa

Tenim aquesta cosa que fem des de fa dos anys. Va començar escollint un cap de setmana i fent-nos una festa al costat del mar. Tot i que això va funcionar perfectament per a 4-5 persones, a mesura que l’equip va anar creixent, hem arribat a la conclusió que probablement la seva forma no sembli un retrocés per a tothom..

Aquest any, tots hem votat per a retirar-nos durant una setmana sencera en un entorn més tranquil on poder gaudir de la natura, passar una estona de qualitat junts i també fer alguns projectes interessants..

En definitiva, van participar 12 persones i tots ens ho vam passar molt bé!

l’equip ThemeIsle

Vam pensar en diverses activitats interessants per participar-hi, però no va ser tot un oci. Per exemple, vam fer un "Dia de Suport" on tot l’equip (inclòs jo mateix) es va comprometre i va intentar resoldre tantes entrades com fos possible. També vam fer un "hackathon," durant la qual vam prendre algunes sol·licituds de client no estàndard (com ara CSS personalitzada i modificacions de llocs, etc.) i vam fer tot el possible per fer-les realitat.

Com a nota lateral; també ens vam adonar que aquest tipus de coses (dies de suport i hackathons) també es podrien fer des de l’oficina. Dir, podríem dedicar un dia cada mes a iniciatives com aquesta.

Aquí teniu el calendari si voleu fer-vos una idea de com es va planificar tot:

agenda de retir

3. Treballar des de casa i els problemes amb ell

Tot i que la majoria de l’equip funciona a la nostra oficina a Romania, encara diria que som una empresa distribuïda al nostre nucli.

Tenim diverses persones que treballen amb nosaltres internacionalment. Més o menys, va ser així com va començar l’empresa: primer vam buscar especialistes per treballar amb nosaltres de forma remota i només després vam decidir obrir l’oficina principal a Romania.

Així, al final, com que el treball remot ha estat un component tan clau per a nosaltres, deixem que l’equip romanès treballi des de casa si així ho volen. Tot i això, això crea algunes lluites. Dues en concret:

(1) Tenir una oficina i permetre que la gent treballi des de casa crea una desconnexió entre el flux de treball de l’oficina i el flux de treball a casa. Per exemple, ser autoritzat a prendre un dia de treball des de casa per setmana fa que aquest dia tingui la meitat de vacances. Per no oblidar que també es pot percebre com un bo.

Al final, sense una forma clara i transparent d’avaluar el rendiment, els dies de treball des de casa poden arribar a ser més similars "dies de treball no productius." L’escenari ideal, per descomptat, és que tothom aprengui a ser igual de productiu, independentment d’on treballi, però això pot ser difícil a vegades.

(2) El fet que la gent es desplaci i vingui o no vingui a l’oficina un dia determinat, pertorba els fluxos de treball de tothom i crea caos.

Tenint en compte tot això, hem intentat desenvolupar una política que funcioni per a tothom. El que tenim ara mateix és això:

 • Podeu treballar completament de forma remota o completament des de l’oficina,
 • si heu optat per treballar des de l’oficina, podeu trigar 2 dies al mes a treballar des de casa (si voleu més de 2, ho heu de posar a discussió).

Això no és perfecte. Ho sé. Però és una direcció que hem provat i, segurament, una cosa que seguirem millorant en funció del comentari de l’equip.

4. El valor en dies de vacances per a tots els membres de l’equip

Tothom que treballa amb nosaltres a temps complet a l’oficina rep els dies de vacances amb normalitat. Això és obvi.

Tot i això, també hi ha l’altra part de l’equip: les persones que treballen internacionalment que no són treballadores tècnicament de l’empresa.

Al principi els vaig pensar com autònoms. Això vol dir que han rebut segons la seva tarifa per hora sense cap altre benefici. Però, amb el pas del temps i algunes d’aquestes persones han estat amb nosaltres més temps, m’he adonat que hauria de començar a tenir més cura pel seu benestar i oferir-los més avantatges que la seva paga estàndard..

Vull dir, inicialment, vaig pensar que, ja que generalment guanyen més que els empleats interns, haurien de ser capaços de gestionar tots els altres, inclosos els seus temps de vacances, etc..

Tot i això, a la pràctica, això pot ser difícil.

Nota de l’editor; Jo, per cert, sóc un dels nois internacionals. Parlant de la meva pròpia experiència, el que fa de vacances com a autònom és que heu d’estar disposats a prendre un "doble retribució" si voleu anar de vacances.

Bàsicament, per definició, no hauríeu de treballar en absolut quan estigueu de vacances i, ja que factureu els vostres clients per hora de la vostra feina … bé, podeu rebre la història.

Així, al final de la vostra setmana de vacances, no només haureu gastat diners en les vacances mateixes, sinó que també no teniu cap xec al vostre camí durant aquest període de temps. Per tant, reduïm el doble de sou.

Com a resultat, molt pocs autònoms poden permetre’s el luxe de no treballar còmodament durant una o dues setmanes i fer una autèntica escapada de vacances.

Tal com us haureu imaginat, això no és molt motivador i, tot i que els autònoms, tècnicament, tenen la possibilitat de prendre un nombre il·limitat de dies de vacances a l’any, molt pocs de nosaltres aprofitem més que, per exemple, 10..

Això m’ha portat a decidir també oferir temps de vacances remunerades a l’equip internacional. L’única regla és que no podeu treballar durant aquestes vacances. Tot i que aquest és un cost més afegit per a l’empresa, fomenta que les persones siguin més saludables i, per tant, mantinguin la seva productivitat a nivells alts durant tot l’any. ��

Finalment, inspirat en Automattic i en els meus propis reptes per a la salut, he decidit oferir un sabbatical de 3 mesos a tots els que treballen amb nosaltres a temps complet durant més de cinc anys. Tenir un descans així pot fer meravelles per al vostre impuls i motivació!

5. Com millorem el rendiment i la gestió de l’equip

No sóc el millor oient del món. Acostumo a centrar-me massa en la meva pròpia perspectiva i assumeixo erròniament que altres persones desitgen les mateixes coses, no m’agraden les mateixes coses, i tinc objectius similars en general com jo, almenys professionalment.

Per exemple, sempre he lluitat per empènyer algunes persones cap a un enfocament emprenedor. Els vaig oferir accions a la companyia, només per esbrinar més tard que ni tan sols els importava.

Francament, no tothom sent com (ni vol ser) un empresari, algunes persones només volen tenir claredat i estabilitat en el que fan, i … bé, una feina.

Al final, el que hauria de fer en primer lloc és fer aquesta feina més fàcil i agradable per a les persones, alhora que també es presta atenció al que realment les impulsa, en lloc de preguntar-me què em conduiria..

Una cosa que vaig fer per començar a treballar per aconseguir-ho és provar un enfocament més a nivell. Hem estat designat "equips" i "caps d’equip," i configureu els fluxos de treball a seguir.

Encara debatem una mica amb el funcionament específic de les coses, i som una mica caòtics aquí i allà, però hem aconseguit fer un parell de millores a tot el procés:

 1. Establiu un horari general d’aprenentatge per a tots els equips. A més, inclou un taller cada 6 mesos i una revisió / anàlisi del treball de l’equip cada 6 mesos. Per assegurar-se que tothom treballa sempre per millorar la seva sortida en lloc de seguir els moviments.
 2. Envieu una enquesta cada 3 mesos per controlar algunes mètriques internes, com ara, "estàs content amb el teu sou, amb les coses que aprens i amb les coses que fas." D’aquesta manera, s’eviten grans trams de problemes que es combinen amb el pas del temps.
 3. Feu una revisió del rendiment cada 3-6 mesos. Actualment, no fem gaire coses en aquest sentit. Hi ha només una breu revisió general anual, més alguna cosa durant l’any, si hi ha problemes seriosos a abordar.

Una altra cosa, i això no vàrem fer gaire atenció abans, tenim una nova política actual en la qual si teniu en compte un projecte secundari remunerat (cosa que esteu fent fora de la vostra empresa amb l’empresa), ens hauria de fer saber sobre això.

Això és especialment important per a les persones que treballen a temps complet. És una qüestió d’atenció i de salut. Crec que posar en discussió coses com aquesta és el millor que es pot fer.

Per mi, plantejar-se per fer projectes secundaris per guanyar diners addicionals és un senyal que potser algú no estarà 100% satisfet amb el que fa com a part del seu treball a temps complet. Potser creuen que no es distribueix el valor de manera equitativa o que la gent els arrossega, o que hi ha un altre problema dins de l’equip, etc. Si és així, haurem d’ajudar a resoldre aquests problemes en lloc de permetre que tothom pugui assumir una nombre de projectes secundaris i penseu en la seva feina de dia com a feina de pagar les factures.

Per últim, però no per això menys important, agraeixo a tot l’equip per ser pacient amb tots aquests experiments que s’estan duent a terme!

6. Renovacions automàtiques i com funcionen per a nosaltres

Les renovacions automàtiques són una part important del negoci per a nosaltres. Ens hem esforçat molt a dissenyar-les (sobretot a ThemeIsle) i a assegurar-nos que la nostra proposta de valor és puntual i prou interessant perquè els usuaris es vulguin renovar..

Tanmateix, encara no hem tingut l’oportunitat de provar les renovacions en estat salvatge. No fins fa poc …

Acabem de tenir la nostra primera tanda de 2000 subscripcions pendents de renovar-les (de ThemeIsle i Revive.Social combinades).

A continuació, es mostren alguns primers resultats (tingueu en compte que es basen en només 4 dies de dades per a ThemeIsle i 30+ dies per a Revive.Social):

Per a ThemeIsle: 30 persones van renovar les seves membres, mentre que 28 no. Això significa que la taxa de renovació és al voltant del 50%. M’agradaria obtenir més informació sobre el motiu pel qual la gent va decidir renovar-se o no, però segueixo sentint feliç amb aquests resultats. Tot i que el total dels ingressos no representa tant els nostres usuaris, crec que encara té més significat:

 1. Ens dóna uns comentaris brutalment honestos sobre la qualitat del nostre treball, els nostres productes i el temps que podem atendre als nostres usuaris amb el pas del temps. Això va molt per sobre de coses com les ressenyes o les opinions en línia. La gent que vota amb els seus moneders és sempre més interessant.
 2. Ens permet assegurar-nos que es mantindran els productes i que es mantindran durant un llarg recorregut i que tingui en funcionament un negoci més sostenible.

Per Revive.Social: A causa de la naturalesa dels productes oferim allà, Jo esperava que les taxes de renovació fossin una mica més altes del que hi havia en realitat. En el moment d’escriure, tenim 31 renovacions sobre 82 (~ 38% de renovació).

Per a nosaltres és una pluja freda. Però també ho hauria d’haver vist. L’últim any gairebé no hi havia actualitzacions de programari i no hi havia molta comunicació a més d’anunciar nous productes aquí i allà. Bàsicament només tenim la culpa.

Però ja hem començat a prendre algunes mesures per solucionar-ho. Hem començat a treballar en una nova versió de Reviu el missatge antic, tindrem previst anunciar-ho aviat, a més d’oferir algunes avantatges a les persones que optin per renovar-se abans que la nova versió no s’acabi.

A banda dels resultats, encara m’encanta el model d’adhesió. Obteniu molta llibertat en assegurar-vos que el valor que oferiu per al segon o tercer any continua sent molt alt. Sempre que afegiu productes nous i avantatges addicionals contínuament.

Per exemple, a ThemeIsle, hem afegit 10 temes nous i 6 complements durant els últims mesos, de manera que era més fàcil per a la gent veure el valor en renovar-se.

També estem executant moltes proves A / B i tornem a introduir paquets d’un tema únic, per intentar ser més transparents i justos amb els nostres clients. Ho fem per dues raons: (1) No estic segur que les nostres dades d’analítica anteriors fossin tan clares quant a l’eficàcia d’aquestes llicències i (2) no volem que els nostres usuaris se sentin obligats a comprar una pertinença.

En els últims mesos, hem estat treballant molt i basats en productes Hestia, i hem aconseguit llançar una versió inicial del que s’anomena OrbitFox Companion. Ho vaig esmentar en un dels informes anteriors. Bàsicament, és el nostre experiment amb un complement similar a Jetpack, que ofereix un conjunt de funcionalitats útils amb què es pot complir els nostres temes.

També vam reescriure la Complement de revisió del producte WP des de zero per donar suport a les plantilles, el nou JSON-LD i fer-ne més fàcil de mantenir, a més de publicar un versió professional de Pirate Forms, provar com reaccionen els usuaris a això (el mercat de formularis ja és molt competitiu i no pensem realment centrar-nos en ell).

Com a nota lateral, és interessant veure que el fet de publicar una actualització per a WP Product Review va causar una pujada important en les vendes:

actualització del post de vendes

Probablement, la vostra millor estratègia per augmentar les vendes és mantenir ben mantenits els vostres productes … una cosa que no és gaire sorprenent quan hi penseu. ��

7. Conferències properes: anem a reunir-nos!

Hi ha una temporada molt intensa de conferències a la vorera … almenys a la meva part del món.

Sembla que Lisboa s’està convertint en un eix per a molts esdeveniments interessants. Hi vaig assistir DNX recentment, i també hi estaré Cim web i MicroConf. Així que si teniu previst assistir a algun d’aquests, feu-me saber!

A més, hi parlaré WordCamp Bucarest en poques setmanes. La línia d’altaveus té un aspecte excel·lent i no em podria emocionar. De nou, si assistiu, aviseu-me!

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map