El que vam aprendre de llançar el nostre tema de WordPress més ric en funcions fins ara – Informe de transparència # 6

Benvinguts a aquesta sisena edició del nostre informe de transparència. Aquesta sèrie tracta de compartir tot el que ha estat succeint a CodeinWP. Cada mes, estic prenent el temps per parlar d’aspectes específics del negoci, de les lliçons apreses i dels plans que s’avançaran. (Vegeu la categoria dedicada a la sèrie per accedir als informes anteriors.) En aquesta edició, us en parlem tot el que va passar a CodeinWP el juliol de 2015:


Taula de continguts

 1. Detalls del llançament de Parallax One
 2. Els nostres resultats de la promoció Parallax One
  1. La nostra principal font de trànsit
  2. Vistes orgàniques de Google
  3. Visites directes
  4. Trànsit per correu electrònic
  5. JustFreeThemes.com
 1. Promoció pagada
  1. Anuncis sindicals
  2. Facebook
  3. Barra lateral.io
  4. Anuncis de compra
  5. AdWords
 2. Màrqueting comunitari
 3. Conclusions generals del llançament
 4. Desglossament d’ingressos (1 de juliol – 1 d’agost)
 5. Pensaments finals

La història de Paral·lelax Un

El mes passat, vaig compartir els meus plans sobre el llançament del nostre tema més recent: Paral·lelix Un.

TemaIsle-Showcase-Preview-color2

El més destacat per aquest llançament concret era que el tema no es trobava en el directori oficial de WordPress.org (encara el cas). En altres paraules, hem llançat aquest tema només al nostre lloc web.

Dos detalls importants:

 • el tema era i continua sent lliure,
 • necessiteu un compte d’usuari a ThemeIsle.com per baixar-lo.

A banda d’això, no hi havia cordes enganxades. No hi ha despeses ocultes "descobrir" funcions premium o qualsevol cosa així.

Parallax One va ser i és totalment funcional des de la caixa. En altres paraules, és un tema de primera qualitat que podeu obtenir gratuïtament.

Per què hem fet això? Bé, no volia fer cap venda directa amb aquest tema, sinó donar a conèixer la nostra marca i difondre el que estem fent.

També hi va haver un bon grapat d’objectius secundaris:

 • Volíem trobar una millor manera de comunicar-nos amb els usuaris (mitjançant els nostres propis canals de suport, en lloc d’utilitzar WordPress.org).
 • Volíem una forma més fiable de distribuir les actualitzacions (ja que tothom necessitava registrar-se, ara podem enviar un correu electrònic als usuaris i fer-los saber sobre coses noves).
 • Volíem millorar les nostres possibilitats de classificar la pàgina original del tema a Google, a diferència de classificar la llista de WordPress.org.
 • Per sobre de tot, volíem posar a prova l’eficàcia de la promoció d’un tema gratuït fora de WordPress.org.

Aquesta última part és la que vull parlar avui.

Els nostres resultats de la promoció Parallax One

Al moment d’escriure això, Parallax One porta al mercat des de fa poc més d’un mes. Durant aquest temps, hem generat al voltant de 6.200 descàrregues.

Aquí teniu el desglossament dels canals individuals que van provocar aquestes descàrregues, juntament amb les meves conclusions:

1. Construir una bona base de trànsit paga els seus fruits

Visites: ~ 9.000
Descàrregues: 1.510
Conversió: 16%

Hem obtingut ~ 9.000 visitants procedents de CodeinWP.com a la llista del tema a ThemeIsle.com.

Al voltant del 16% dels visitants es van inscriure a un compte ThemeIsle i van descarregar el tema.

En general, les descàrregues procedents de CodeinWP sumen un ~ 25% de totes les descàrregues del tema.

Nota. Això no només és trànsit directe (persones que provenen de CodeinWP directament a Parallax One), sinó també trànsit indirecte (la gent va a alguna altra pàgina dins de ThemeIsle, navegant per cercar temes i finalment decideix buscar Parallax One).

Ara bé, tot i que els números crus poden suggerir que CodeinWP és responsable del ~ 25% del total de descàrregues, aquest nombre és realment molt superior. Hem tingut la sort de fer un munt de connexions al llarg del funcionament del lloc i aquestes connexions paguen dividends d’una manera molt més àmplia que només d’enviar descàrregues directes. Dit d’una altra manera, si no hi hagués CodeinWP, les descàrregues haurien aconseguit un èxit molt més gran que el descens del 25%.

La lliçó aquí: Construir una bona base de trànsit dóna els seus fruits. Fins i tot si esteu llançant un producte com a part d’una marca diferent, utilitzeu els seus èxits anteriors tant com pugueu per accelerar els vostres resultats.

2. El trànsit orgànic de Google ajuda … alguns

Visites: ~ 5.600
Descàrregues: 370
Conversió: 6,6%

GA em diu que vam rebre ~ 5.600 visites de Google directament a la llista del tema a ThemeIsle.com i que el 6,6% de les persones van descarregar el tema (~ 370 descàrregues). Aquestes descàrregues representen el 6% del total.

En definitiva, aconseguir trànsit orgànic sempre és bo, això no cal dir-ho. malgrat això.

Un visitant procedent de Google té una mentalitat molt diferent que algú procedent d’una font que ja els ha venut prèviament a la baixada del tema. A mesura que pugueu obtenir la conclusió mirant els números, aconseguirem uns tres resultats millors (en termes de conversió) enviant persones que passen de CodeinWP a ThemeIsle.

La lliçó: Si voleu aprofitar al màxim el trànsit orgànic entrant, no suposeu que la persona ja està interessada en obtenir el vostre producte. Escriviu la vostra còpia de manera que pugui agradar a qualsevol visitant de Google aleatori.

3. Les visites directes funcionen molt bé

Visites: ~ 4.500
Descàrregues: 480
Conversió: 10,6%

El trànsit directe ha estat força gran per a nosaltres. D’aquesta manera varem generar ~ 4.500 visitants i es van convertir a un ritme impressionant del 10,6%, donant-nos ~ 480 descàrregues en total.

Normalment, les visites directes són el resultat de diversos factors que treballen conjuntament. Aquí hi ha coses com ara les publicacions de convidats, la força general de la marca, els comentaris, les publicacions del fòrum, Twitter. També s’espera que els que vinguin al vostre lloc directament tinguin més probabilitats de convertir-los. Al cap i a la fi, busquen activament un producte / marca específic.

La lliçó: Les visites directes no són una cosa que pot influir directament (sense cap intenció), però no deixen de ser una bona indicació del seu contingut "salut de marca," per dir-ho així. Com més cerques de marca i visites directes obtingueu, millor serà la vostra posició al mercat. En altres paraules, tenir visites directes és el que finalment hauríeu d’apuntar. Per exemple, Coca Cola no vol que la gent desitgi "beguda ensucrada negra." Volen aleshores desitjar una Coca Cola.

4. El correu electrònic continua sent

Visites: ~ 3.000
Descàrregues: 750
Conversió: 25,4%

La promoció de Parallax One a les nostres llistes de correu electrònic va donar lloc a prop de 3.000 visites al llistat del tema. Els visitants es van convertir llavors a un ritme impressionant – 25,4%.

En total, es van generar ~ 750 descàrregues d’aquesta manera (el 12% del total de descàrregues).

La lliçó: El correu electrònic continua sent. Si creeu el missatge bé, sempre obtindreu millors resultats de la vostra pròpia llista que de qualsevol altra cosa. Ja teniu una relació preexistent amb la vostra gent. Ells confien en tu, de manera que prestaran atenció al que has de dir.

5. JustFreeThemes.com comença a ser un actiu

Visites: ~ 3.000
Descàrregues: 100
Conversió: 3,47%

A l’informe anterior, vaig esmentar que ara tenim propietat i funcionem JustFreeThemes.com – un directori alternatiu de temes gratuïts de WordPress. El lloc ha estat creixent bé durant els últims dos mesos i continua atraient més visitants mes rere mes.

Hem creat un llistat per a Parallax One a JustFreeThemes i després l’hem mostrat com a llistat principal destacat a la pàgina principal. A part d’això, no vam promoure el tema de cap altra manera. Ni venda dura ni res.

Com a resultat, JustFreeThemes va enviar més de 3.000 persones a ThemeIsle i va generar ~ 100 descàrregues (taxa de conversió del 3,47%).

A més, JustFreeThemes va generar més de 700 descàrregues directament des de JustFreeThemes.com (hi ha un enllaç de descàrrega directament al fitxer ZIP del tema).

Estic molt contenta d’aquests números, tenint en compte que la promoció de Parallax One mitjançant JustFreeThemes no va costar cap diners addicional. Com he dit, acabem de crear un llistat i el vam mostrar a la part superior de la pàgina principal.

La lliçó: Igual que la lliçó número 1: utilitzeu els vostres recursos / llocs web ja existents per promocionar tots els nous productes. Tot i que els percentatges de conversions no són impressionants, no deixaven de ser d’altra manera les conversions.

Cal abordar una cosa aquí:

Analitzant els números, la conclusió és que el 60% de les descàrregues provenien de la nostra pròpia audiència (a través de diferents canals, com ara els nostres llocs, correu electrònic, etc.).

Això m’ajuda a veure on estem actualment com a marca. Personalment, estic molt satisfet que els nostres lectors, vosaltres, confieu prou en nosaltres perquè estigueu encantats de consultar els nous productes / temes que tenim a la botiga.

A més, el fet que el 40% de les descàrregues provinguin de fonts externes em confia que el tema en si és de bona qualitat i té la possibilitat d’esdevenir un dels temes gratuïts més populars del mercat..

Què passa amb la promoció remunerada?

Sí, no hi ha llançament en aquests dies sense gastar un bon dòlar en promoció.

Aquí teniu les coses que hem fet / fem:

Anuncis sindicals

Hem invertit 2.500 dòlars en SyndicateAds fins ara per tal de tenir publicacions patrocinades publicades en un parell de llocs. També tenim dos butlletins en espera de ser enviats a publicacions de tercers.

Facebook

En particular, vam aprofitar la retargeting de Facebook i els resultats van ser força agradables.

A la llista del tema hi van participar prop de 2.200 persones, i un 11% de les que es van inscriure (~ 250 descàrregues).

Hem pagat 100 dòlars per la promoció, cosa que significa 0,40 dòlars per cada descàrrega.

Barra lateral.io

Hem patrocinat Sidebar.io durant una setmana (400 $).

Com a part de l’acord patrocinador, Sidebar.io inclou el vostre enllaç al lloc principal, als butlletins informatius diaris i setmanals i als feeds RSS i Twitter. En general, és una oportunitat fantàstica, sempre que tingueu el producte adequat per al seu públic.

Sacha, el tipus que hi ha darrere Sidebar.io, és bastant exigent, per la qual cosa no tot ho aconsegueix (tenir els 400 dòlars a gastar no és suficient per treure el producte per la porta).

En qualsevol cas, obtenim ~ 3.300 clics, i al voltant de 100 descàrregues (la taxa de conversió del 3,12%). Cost per descàrrega: 4 dòlars.

Anuncis de compra

Vam fer un parell de coses mitjançant BSA.

 • Hem reservat un butlletí de premsa a PixelBuddha.net. Els resultats van ser força impressionants, tenint en compte que abans ho vam provar per un article de CodeinWP i van ser molt menors. En general, hem obtingut ~ 300 descàrregues per una inversió de 300 dòlars.
 • Vam fer campanyes indirectes tant per a Parallax One com per a Zerif Lite, provant 20 pancartes diferents i editorials diferents. Hem gastat prop de 3.500 dòlars fins ara.
 • També hem experimentat amb la unitat d’anuncis de Fancybar (una barra superior horitzontal que es llisca a la vista un cop l’usuari ha desplaçat aproximadament 100 píxels cap a baix de la pàgina). Estem treballant amb un pressupost de 1.000 dòlars (encara no gastat), però els resultats no són impressionants (només 6 descàrregues fins ara).

AdWords

De la mateixa manera, hem augmentat el pressupost d’AdWords i ara promocionem activament Parallax One al motor de cerca.

Durant el mes passat, hem gastat 240 dòlars aquí i hem obtingut 114 descàrregues (8,53% de conversió). Cost total per descàrrega: 2,10 dòlars.

He decidit invertir en AdWords perquè crec que tenim un dels millors temes gratuïts i, tot i que els anuncis poden ser costosos, encara obtenim una gran exposició per al producte. Al final, fer que la gent pugui veure-ho: persones que no haurien topat el tema mitjançant altres canals.

Com veieu, la retargeting de Facebook aporta els millors resultats per a nosaltres en termes de promoció de pagament. Tanmateix, tingueu en compte que només podeu fer-ho "retarget" persones que ja han estat al vostre lloc. Per tant, no es tracta exactament d’un nou canal d’adquisició, sinó d’adreçar-se a persones que ja coneixeu la vostra existència.

Màrqueting comunitari

Opinions, publicacions de convidats, promocions d’afiliats, etc..

Només una mostra de les crítiques que vam rebre:

Algunes de les ressenyes es van pagar, altres que vam publicar com a publicacions de convidats. En general, tots van funcionar molt bé.

Les revisions sempre són excel·lents, sigui quin sigui el producte que oferiu. En última instància, els vostres usuaris volen veure el producte en acció abans de descarregar-lo (o comprar). Una revisió honesta els dóna precisament.

A més, les revisions també solen revelar alguns problemes amb el producte que potser heu perdut. Per tant, convidar gent a provar el vostre producte sempre és una inversió digna, tant des d’una perspectiva de promoció com de desenvolupament de productes.

També vam accedir a dos grans entrades de convidats:

Espero que aquests continuïn aportant resultats en el futur, com solen fer les publicacions de convidats. A banda del trànsit directe, també obtenim exposició a la marca, que per mi és un enorme benefici no només per a Parallax One, sinó també per a futurs productes / temes.

També en vaig provar alguns Promoció ProductHunt, però fins ara no tinc gaire per demostrar. (Però no dubteu en assolir-nos. Molt apreciat!)

Conclusions generals d’aquest llançament

Al final, promoure qualsevol cosa costa diners greus.

I si el que promociona és un producte gratuït, ni tan sols obtindràs una forma directa de tornar els diners.

En general, fer una cosa així suposa una gran inversió i un gran risc, però crec que donarà els seus fruits quan entrem a la segona fase del llançament.

"Un què?!"

Sí, hi haurà una segona etapa. Però no us preocupeu. El tema quedarà lliure. Aquesta part no canvia.

Les coses que vam fer fins ara eren més com un llançament inicial de Parallax One. En els propers mesos, enviarem el tema a WordPress.org. Gràcies al gran treball que ja hem dedicat a promocionar-lo, espero que un cop estigui disponible al directori oficial i utilitzant l’enllaç de descàrrega oficial, començarem amb un bon nombre de descàrregues des del primer moment. El meu objectiu és veure-ho entre els 20 temes més populars que hi ha.

Fins que això passi, tinc un pressupost mensual establert per a proves i experiments per provar diferents plataformes i enfocaments. A part d’intentar obtenir el màxim de descàrregues que puc, l’objectiu principal aquí és aprendre.

D’una banda, podríeu provar de barrejar simultàniament càrregues de diferents tipus de promoció (com ara anuncis de visualització, CPC, llistats de pagaments, ressenyes, retargeting, etc.), però això tindria un cost real real. I, fins i tot si un canal ofereix un ROI excel·lent, tots els altres menys efectius encara poden reduir tot l’esforç de màrqueting i fer-lo poc rendible. Per això, intento ser curós a l’hora de provar coses noves i no superar mai el pressupost previst.

En última instància, vull poder controlar una gran part de la distribució, per la qual cosa no hauria de confiar en cap canal de màrqueting. Com més cistelles tingueu per als ous, millor us resultarà.

Emportar: Comenceu amb un mètode de promoció, aprengueu-lo, obtingueu resultats, i només passau al següent. A partir del punt 0 amb diversos mètodes alhora, ni tan sols us permetrem tenir un cop d’ull al que funciona i el que no. En lloc d’això, feu només un pas alhora.

Desglossament d’ingressos (1 de juliol – 1 d’agost)

rev

En comparació amb el mes anterior. Al juny:

 • Nombre de clients: 971
 • ingressos per client: 98,02 dòlars
 • Ingressos totals: 95.178,77 dòlars

El que ens proporciona (aproximadament):

 • Nombre de clients: -8,1%.
 • ingressos per client: -0,8%.
 • Ingressos totals: -8,9%.

Aquesta és una petita baixada, però no em sorprèn gaire, sincerament. Amb tant d’esforç per promoure Parallax One, altres zones van rebre menys atenció.

Zerif Pro continua sent el nostre producte més rendible, oferint al voltant del 42% dels ingressos temàtics aquest mes.

productes més importants

Pensaments finals

Continuarem treballant amb Parallax One, introduint funcions noves, millorant el suport i possiblement llançarem alguns complements de complement en un futur proper. Fins ara, les ressenyes han estat excel·lents, però encara hi ha molt per millorar. Realment vull dominar amb aquest tema i fer-ho tan bé com sigui possible.

Per descomptat, la promoció continuarà també … provant nous canals de distribució, etc. També et mantindré actualitzat.

En una altra nota, sembla que aquests informes de transparència han aportat algun valor a tota la comunitat de WordPress. Per exemple, veig que molta gent envia temes molt millors a WordPress.org en lloc de posar-los darrere d’un paperet.

En una època en què el negoci temàtic està tan concorregut (el trànsit Envato va disminuint, etc.) molts desenvolupadors han començat a veure WordPress.org com una oportunitat enorme i ara el tracten com un canal de distribució important per als seus productes..

Un altre gran benefici indirecte és que, a causa de les regles de WordPress.org, cada tema ha de ser GPL, de manera que tota la comunitat es beneficia de forma senzilla perquè obtenen temes de més qualitat que puguin utilitzar, de forquilla, per crear. Tot aquest jazz.

D’acord, tot això és de moment. Espero comptar amb tu a bord per al pròxim informe on inclouré alguns detalls més de Parallax One i lliçons de negoci completament noves que vaig aprendre després del segon mes del llançament. Com sempre, gràcies per llegir i donar suport a CodeinWP!

Seguiu al dia:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map