El bloc de dades ThemeIsle es va redissenyar, proporciona resultats el primer dia – Informe de transparència # 43

Informe de transparència # 43


Benvinguts a la 43a edició de l’informe de transparència mensual (d’agost de 2018). Aquesta sèrie tracta d’accelerar-vos amb el que està passant a l’empresa, els emocionants nous projectes en què hem participat, a més de pensaments i aprenentatges del món empresarial de WordPress. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.

Els ingressos són vanitats. El benefici és el seny. L’efectiu és la realitat.

Abans de saltar a les darreres novetats, vull mostrar-vos la cita anterior (de Greg Savage, crec). Crec que aquest tipus de coses realment cal dir-les més sovint.

Resono especialment amb aquesta afirmació, ja que es refereix al context actual en què es troba el negoci. Si bé els nostres ingressos són importants, la nostra taxa de benefici no és tan gran i les nostres reserves de caixa són encara pitjors. Però prou amb la negativitat! L’agost va ser realment excel·lent per a nosaltres! Aquí hi ha tot:

L’objectiu principal d’aquest any és millorar les mètriques crítiques per al negoci. Aquí tenim el que hem estat fent perquè això passi:

 1. Optimitzant el que gastem en màrqueting i confiant més en els canals que funcionen millor alhora que es redueixen els baixos. Per exemple, quan els ingressos per afiliació disminueixen, reduïm el pressupost d’anuncis de Facebook.
 2. Assegurar-se que la gent adequada treballa en els projectes adequats.
 3. Mantenir sota control altres inversions una mica més. Per exemple, tot i que ens encanta patrocinar esdeveniments de WordPress, viatjar a WordCamps o contribuir a la comunitat, ens hauríem d’assegurar que es manté dins d’un pressupost saludable i no perjudicarà el flux de caixa de l’empresa..
 4. Es treballa de maneres de monetitzar millor els nostres projectes.

Amb tot això, aquí teniu els moments més destacats d’agost:

Redisseny del blog de ThemeIsle

Després d’acabar el redisseny del CodeinWP fa un parell de mesos, era hora de fer el mateix per al bloc ThemeIsle. Els objectius eren iguals. Ens hem centrat principalment en millorar l’arquitectura de la informació, la velocitat i l’experiència mòbil.

Disseny de blocs de ThemeIsle

John de AnalogWP va fer una tasca fantàstica dissenyant el lloc, mentre que el nostre equip treballava en la seva implementació amb WordPress.

En general, vam observar un salt en les mètriques rellevants just després de llançar aquest disseny. Les taxes de rebot, el temps al lloc, les taxes de conversió, millorades.

És molt interessant veure com el blog ThemeIsle ha estat creixent (vaig escriure diverses vegades sobre els diferents experiments que vam fer i l’impacte que van tenir en el trànsit). En general, hem aconseguit fer créixer el trànsit de blocs de ThemeIsle 3x el 2018, i això ja és millor que l’objectiu inicial que em vaig establir a principis d’any. Això em demostra el difícil que és pensar en termes no lineals.

Per ser més específics, a l’abril del 2017, teníem 200 articles al bloc, aproximadament un any després del llançament. El nombre d’articles que tenim ara se situa per sobre dels 480. Tot i això, el més important és que el trànsit no s’ha duplicat ni s’ha triplicat. De fet, és 14 vegades més gran!

Creixement del bloc ThemeIsle

Ara bé, depèn que el 14x sigui bo o dolent. El fet que vull superar és que potser no hauríeu d’esperar cap resultat significatiu del màrqueting de contingut més aviat que després, per exemple, de 2-3 anys d’esforç. O almenys això és el que veiem en funció del nostre treball – i no només per a aquest únic projecte.

En una altra nota, també hi va haver una actualització de l’algoritme de Google a l’agost, que va donar un cop àlgid als nostres blocs. Es va observar un augment del trànsit del 35% + a ThemeIsle i un augment del 25% de CodeinWP. Dit això, tan feliç com estic veient aquests números, el trànsit no ha augmentat gaire pels nostres articles més valuosos. Això vol dir que l’increment no s’ha traduït directament a més ingressos. No deixa de ser una confirmació que tot el treball dur que hem estat fent per millorar els llocs està donant els seus fruits.

Quan vam iniciar el bloc ThemeIsle, l’objectiu era mostrar com funciona el màrqueting de continguts a llarg termini i què es pot aconseguir de forma realista quan us centreu a crear confiança i publicar gran contingut, tot deixant qualsevol "intel·ligent" promoció fora de l’equació.

Al costat de la llista de redisseny es troba el lloc principal ThemeIsle.com. Això encara és a les seves fases inicials, així que no tinc gaire coses per compartir amb vosaltres aquí. Tot i així, les coses van avançant, de manera que podeu esperar algunes notícies en els propers dos mesos.

El nostre primer gran projecte de venda

Per als que llegiu aquests informes regularment, sabeu que hem adquirit diversos projectes / productes més petits al llarg del camí i hem intentat integrar-los al nostre portafoli. Crec que l’adquisició de nous productes interessants pot ser una bona manera d’obrir el vostre negoci a noves oportunitats.

Tot i això, tot i ser el comprador diverses vegades, mai no he venut cap propietat d’aquest tipus. Això ha canviat aquest mes.

Una cosa que m’he adonat darrerament és que, fins i tot si una venda no és una victòria enorme pel que fa a diners en efectiu, pot resultar una victòria per als usuaris. Per exemple, poden veure com es reinicia el desenvolupament de la cosa en qüestió o fins i tot obtenir accés a una millor solució global com a resultat de l’adquisició.

Això és el que em porta a Pirate Forms: el nostre senzill complement de formulari de contacte de WordPress. El mes passat vam decidir vendre el complement a WPForms. La decisió no va ser fàcil, però crec que és el correcte per fer en el gran esquema de coses.

wpforms

Pirate Forms és un complement amb més de 300.000 instal·lacions actives i més de 3.000.000 descàrregues totals. És una solució senzilla i senzilla que no necessita gaire configuració abans de poder començar a utilitzar el formulari de contacte, que és fantàstic, i suposo que aquest és un dels aspectes que els usuaris més aprecien..

estadístiques de pirates

Tanmateix, hem hagut d’afrontar dues coses sobre el futur del complement. El número 1 és que no tenim prou recursos per centrar-nos en el desenvolupament del complement molt en el proper any, i el número 2 és que la solució actual ja no és prou adequada per al panorama del mercat. Si es combina, no sembla un escenari especialment bo per als usuaris actuals del connector, especialment els que paguen per la versió professional.

En totes les transaccions que fem – sense importar si comprem o venem – el més important que influeix en la meva decisió és la confiança i l’experiència dels usuaris. Com en el cas, em pregunto si el que estic a punt de fer és el pas adequat per a l’usuari, si millorarà la seva experiència global.

Això també pot semblar una mica "sentir-se bé" cosa que cal dir, però realment és el pas correcte des de la perspectiva empresarial. Atendre bé als usuaris no només és el que cal fer a nivell personal, sinó també el que cal fer des del punt de vista empresarial. Si no feu el que és millor per a l’usuari, mai no podeu esperar que la persona torni a tenir més negocis, mai!

Llargues botigues curtes, després d’haver tingut l’oportunitat de conèixer i parlar amb Syed Balkhi (CEO de WPForms) en diverses ocasions, i també després d’examinar el connector actual de WPForms, em vaig adonar que tenir-ne l’empresa que adquirís Pirate Forms seria l’escenari perfecte..

WPForms presenta una visió similar sobre com hauria de ser un complement de formulari de contacte: l’objectiu de ser aquest complement més agradable per als principiants del mercat, i també és una solució més potent i versàtil que Pirate Forms..

Per tant, a mesura que ho estàs llegint, Pirate Forms ara forma part de la família WPForms. Podeu llegir més informació sobre l’adquisició i què significa per als usuaris actuals del connector aquí.
pirates-formes-és-ara-wpformes

En general, aquest moviment ens permet alliberar alguns espais i centrar-nos més en altres projectes, com el nostre negoci principal a ThemeIsle.com, així com en les nostres properes solucions com OptiMole i Pegat.

Monetització més eficient

Com podeu saber, tenim un parell de mètodes principals per obtenir ingressos als nostres blocs. Primer, sempre hem intentat conduir la gent cap als nostres propis productes, temes i complements. Aquest és sempre el millor camí, és clar. El segon mètode més eficaç és el màrqueting d’afiliació. En termes senzills, si hi ha un producte en què creiem, el recomanem als lectors (mitjançant ressenyes, comparacions, etc.) i obtenim un tall de les vendes.

Darrerament també hem començat a experimentar amb alguns anuncis clàssics, com en AdSense.

AdSense sembla la cosa més antiga del món quan es fa monetització del lloc, però no deixa de ser un mètode molt viable.

En primer lloc, és el principal mètode d’ingressos per a la majoria dels canals de YouTube. És difícil deixar fora la gent de YouTube (feu clic a un enllaç sortint) un cop hagin començat a veure vídeos, de manera que la monetització a YouTube es converteix bàsicament en la vostra única opció. Ja que ara tenim un Canal de YouTube propi, treballar per millorar els seus ingressos és al nostre radar tant com qualsevol altra cosa. També estem experimentant amb AdSense JustFreeThemes.

anuncis jft

Tot i que encara no ha resultat una gran victòria, he après algunes novetats interessants i actuals disponibles a AdSense.

Per exemple, n’hi ha cosa que es diu saldo publicitari. Us permet mostrar anuncis només al 10% més gran dels usuaris que suposa la monetització: els que és més probable que hi feu clic. Tothom pot veure algun altre missatge, com el registre del butlletí del lloc o alguna cosa completament no promocional.

Això combinat amb ubicacions no intrusives pot aportar una mica d’ingressos, cosa que pot ser una bonica xarxa de seguretat per a moltes empreses en línia més petites. Tanmateix, encara per a nosaltres, encara es troba en una fase de prova amb pocs resultats.

En una altra nota, ho escric a partir de la nostra retirada anual de l’empresa. Aquesta està demostrant-se una bona manera de passar una estona junts. Tot i que, encara no hem trobat la manera de convidar a totes les persones que treballen per a l’empresa de forma remota.

Veure aquesta publicació a Instagram

Hackathoning en bells paisatges #Romania #teiubesc

Una publicació compartida per TemaIsle (@themeislewp) el 17 de setembre de 2018 a les 6:42 am PDT

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i envieu-vos els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map