“Aprenen dels errors”, diuen. A continuació es mostren els nostres errors comercials i comercials, llocs trencats, no divertits

Els nostres errors comercials i de màrqueting, llocs trencats, no divertits


No ens agrada equivocar-nos en negocis / màrqueting, però realment els estem bé. Fins i tot podríeu dir que si no fóssim tan bons amb ells, potser no ho podríem arribar fins ara. Aquí és el perquè:

Pot ser una sorpresa per als lectors habituals d’aquests informes de transparència perquè saben que anem bé com a negoci. Tot i això, van ser els nostres grans i dolents errors els que ens van ajudar a assolir les altures d’acord.

Hem aconseguit prosperar tot i cometre tots els errors de negoci i comercialització "ells" et dirà que no en facis. Hem trencat milers de llocs amb una actualització i hem llançat milers de dòlars publicitaris al vent. Un cop, fins i tot vam agafar el regal. I, sense oblidar-nos de tots els somnis destrossats.

Durant tots aquests errors, hem continuat aprenent i hem evitat repetir-los (massa sovint). Avui vaig a aixecar el teló i compartiré els més grans amb vosaltres. Espero que us agradi això, però, sobretot, espero que aquesta publicació us ajudarà a evitar cometre errors similars a vosaltres mateixos.

Que comenci l’espectacle:

Error número 1: amic, on és el meu punt i coma?

Començarem al capdavant amb l’home cap, que ha aconseguit cometre un dels errors més grans. Una cosa que hauríeu de saber del nostre estimat líder és que li agrada fer les coses ràpidament. Tan ràpid, que considera el "moure’s ràpidament i trencar les coses" la filosofia per ser un toc massa conservador per ser un model de negoci viable.

Ionut va decidir fer una ràpida edició a un tema. Zerif Lite estava actiu en més de dos-cents mil llocs. Tot i així, com que l’edició era minúscula, va decidir saltar-se i fer-ho immediatament.

Ionut va impulsar l’actualització … que mancava d’un punt i coma.

El resultat? Milers i milers d’errors fatals arreu del món.

Quan parla de l’error, admet que afectava a * moltes * persones. Tot i això, ningú no sap exactament quants llocs "nosaltres" va trencar amb aquest element bàsic i alguns podrien dir un error de codificació clàssic Només sabíem que necessitàvem per evitar que tornés a passar.

Malauradament, no vam aprendre a aturar-la del tot. Acabem d’aprendre algunes coses sobre el flux de treball i com limitar l’impacte dels nostres errors.

�� Què hem après d’aquest error?

 1. El primer pas va ser fer-ho protegir la branca de producció. El mantenim en un lloc no revelat allunyat de les mans de Ionut.
 2. El segon pas va ser fer-ho canvia el nostre flux de treball cap al desplegament automàtic mitjançant Travis per gestionar la prova.

Error # 2: Cada somni acaba amb un bitllet

Trobar una manera d’ajudar els vostres usuaris a passar de frustrats a complits és difícil. Si no aporteu una bona barreja de delicadesa i tacte, és possible arruïnar el somni d’algú. Malauradament, ho hem fet algunes vegades.

Per un, expliqueu la història d’un orador motivacional que ens va venir quan volia construir una secció només per a membres al seu lloc. Cal treballar realment per destruir la confiança d’un orador motivacional. En aquest cas, podeu veure el mal maneig de les coses.

No dirigir un client a un article útil és un dels nostres errors comercials.

Aquest usuari va renunciar a WordPress i va canviar a Wix.

Una altra vegada, vam enviar 5-7 respostes per ajudar a un usuari diferent a utilitzar Hestia Free. Ella volia canviar els seus tipus de lletra mòbils. També vam fer un catàleg d’errors en aquest bitllet perquè no enteníem el problema ni ho vam arreglar abans de dirigir-lo cap als fòrums de WordPress.org..

Malauradament, el client no va acudir i no va repetir la seva pregunta al fòrum. Pitjor encara, no va fer molt més amb el seu lloc, que sembla abandonat.

En tots dos exemples, hem perdut clients perquè no hem fet cap cerca a través de la nostra pròpia base de coneixement.

�� Què hem après d’aquests errors d’assistència al client?

 1. Restringiu i redirigiu: Ara proporcionem un tutorial de forma gratuïta als usuaris de temes abans de redirigir-los als fòrums de WordPress. Els ajudem a començar sense afectar el servei als nostres usuaris Pro.
 2. Política de suport més clara: Vam redactar una nova política d’assistència que permet deixar clar tant als clients com a l’equip d’assistència què oferim i com localitzar alternatives.

Error # 3: tots en fem i no donem res

Tothom busca la tracció quan publiquen un producte nou, i hem fracassat en algunes maneres diferents.

Vam experimentar i empaitar anuncis en algunes grans plataformes: CSS Tricks (jo vaig ser), Els anuncis de Google i Facebook són els que em vénen al cap. Si us agrada tirar diners al vent, els anuncis són una bona opció.

Si t’agrada llançar el temps al vent, la divulgació és per a tu. Dediqueu temps a investigar els influencers, a elaborar correus electrònics i, a continuació, espereu, espereu, espera per obtenir una (no) resposta.

En definitiva, aquests errors de màrqueting ens van ensenyar posar el producte a les mans dels usuaris era més important que crear consciència amb un suport de celebritat. Per això, vam decidir donar llicències anuals a la web Complement professional per al nostre tema, Neve. Però … també ens hem embolicat.

Tot i que vam dedicar temps a encertar els elements, vam faltar un pas. Vam tenir una pàgina de destinació enlluernadora i vam preparar publicacions per a tots els grups de Facebook adequats. Fins i tot ho vam mencionar en una edició especial del nostre butlletí. Però, mai no hem provat el flux de treball de compra.

Al principi, les coses anaven bé. Molta gent va saltar als plans, però només alguns van rebre els detalls d’inici de sessió.

Els usuaris de Facebook ens van fer saber que teníem un problema amb la nostra entrega: no va funcionar.

Els que han rebut el correu electrònic d’inici de sessió no s’han pogut iniciar sessió.

I si poguessin iniciar la sessió, no podrien veure el producte.

Els usuaris que van obtenir una llicència gratuïta per a Neve van trobar que no podien descarregar el producte.

Els que van poder veure el producte es van adonar que la llicència caducava en 24 hores.

Així, tots aquests usuaris es van veure obligats a esperar una actualització manual del seu compte.

Al final, vam poder corregir tots els problemes fins i tot alhora que hem estat publicats al Facebook. Tanmateix, molt poques de les declaracions van comportar un tràngol perquè vam explicar la situació, vam demanar disculpes i actualitzar els usuaris quan funcionaven les llicències.

Com a resultat, vam sortir de la situació que es veien bé, sentint-nos terribles, però disposats a llançar un acord més gran i amb més èxit a AppSumo.

�� Com es pot evitar l’anticipament?

 1. Prova-ho tot: Això no hauria de requerir cap explicació, però vam saltar alguns passos en configurar el regal. Hauríem d’haver provat tot el procés del principi al final amb alguna idea sobre com es pot provar l’estrès del nostre flux de compres.
 2. Sigues honest amb els usuaris: La gent pot ser tranquil·la quan sap que està treballant el seu problema. En altres paraules, expliqueu-los què ha passat, feu-los saber que s’arriba a la correcció i, després, feu-los saber quan tot funciona.

Error número 4: cometeu els nostres errors comercials

Hem pensat sobre com empaquetem els nostres temes i complements bastants vegades. Inicialment, oferíem temes únics per a la compra; però, hem canviat això per lliurar paquets que contenien tots els temes i uns quants complements.

Per als usuaris d’un sol lloc, tenir una trentena de temes no era tan útil. Si us agrada un tema i voleu comprar-lo, voleu comprar-lo *. Si creeu un lloc web corporatiu, no us serà útil accedir a diversos temes nínxols.

Això ens porta al segon punt, no tots els temes eren iguals. Molts d’ells eren mitjans. Els usuaris no volien tenir un paquet de probabilitats i finalitats. S’esperava tenir un tema que sortís fora de la caixa sense un grup d’altres productes que tinguessin diversos problemes.

Un dels nostres errors de màrqueting és oferir paquets temàtics amb quotes i finalitats als clients

En altres moments, els usuaris no es van adonar que compraven un paquet i no podien trobar el tema que van comprar entre les dotzenes de temes que van rebre. Quan els vostres errors comercials i comercials causen amenaces legals i disputes de PayPal, ja sabreu que alguna cosa no funciona correctament …

disputes

Tot això tractava de diversos temes i complements que no aportaven ingressos independents. Així doncs, nosaltres "jubilat" els inútils, van tornar als temes bàsics oferint només tres temes amb llocs d’inici que proporcionaven diversos dissenys actualitzats, ràpids i bonics.

�� Què hem après d’aquests errors comercials:

 1. Informeu-vos del que volen els vostres clients: Penteu totes les dades que disposeu. Tot, des de les conversions a través de proves A-B per donar suport a les entrades, us dirà què volen els vostres clients potencials. No siguis massa tossut a l’hora de fer canvis.
 2. De vegades has de matar productes antics: Passar massa temps mantenint productes crea un flux de caixa negatiu. Vam decidir centrar les hores de desenvolupament en productes que guanyaven diners i retirar els que costaven més que beneficis.

Error # 5: males ressenyes, n’hem tingut algunes

Alguns dels nostres temes han estat força populars. Zelle també. Zerif va estar actiu en centenars de milers de llocs durant la seva primera presentació. A mesura que anava envellint, vam decidir proporcionar un nou tema insígnia, Hestia. Quan desenvolupant el tema, vam provar una cosa diferent i la vam crear utilitzant un kit d’UI en lloc de zero. Aquest repte ens va ajudar de moltes maneres, però es van produir alguns errors al llarg del camí:

La manera de codificar el tema ha portat a experiències de producte terribles

Quan es tractava de personalització, fins i tot les persones que coneixien el codi van tenir problemes per funcionar.

Vam trobar que la gent cauria al codi. Trenca algunes coses. Arregla algunes coses. Finalment, aconseguiran que el seu lloc funcioni correctament. Però no hi haurà una cosa més. I això seria el que faria sortir totes les seves frustracions. Com aquest crític, va tenir molts problemes per aconseguir que Hestia fes el que volia.

La codificació del tema és el pitjor absolut. És del tot ridícul. I la vostra assistència no en sap res. Em penedeixo d’haver comprat el vostre tema.

Un revisor

Una de les raons per les quals odiem aquesta revisió és que es tracta d’una queixa justa que es va desenvolupar després d’uns quants problemes. En el seu cas, la pàgina del carretó va ser el punt de partida. La capçalera no tenia un disseny consistent.

El disseny inconsistent és un dels nostres errors comercials i comercials

A l’usuari no li agradava i no el podia arreglar.

Vam acordar que el títol era un problema i vam compartir codi per solucionar-lo. Es va informar del problema a GitHub i es va publicar una actualització una setmana després. Quan vam tancar el bitllet, l’usuari va estar agraït i ens va ordenar que passéssim un cap de setmana fantàstic.

�� Com ens van ajudar aquestes ressenyes?

 1. Problemes i suggeriments d’informe: Hem canviat la manera de comunicar-nos amb els nostres desenvolupadors. Ara recopilem tots els suggeriments i els afegim al dipòsit GitHub del producte.
 2. Escolteu comentaris i integreu-ho: Vam integrar els suggeriments de codi quan vam tornar a configurar Hestia.

Conclusió: podem superar els pitjors errors comercials i comercials

Llegir una llista com aquesta us ha de fer sentir bé, oi? Tots ens equivoquem i les empreses poden fins i tot rebotar i prosperar malgrat ells.

I estic segur que no serà el final dels nostres negocis o errors de màrqueting. Estic segur que continuarem fent-ne de nous.

La clau per a nosaltres ha estat admetre’ls i aprofitar les lliçons que ens han tingut. Això ens va ajudar a evitar repetir una i altra vegada els mateixos errors.

Perquè, el cert, és que només es poden trencar els llocs dels usuaris una o dues vegades abans de presentar-se a cobertura. Qui els podria culpar?

Tens algun esquelet al teu armari? Compartiu els comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map