2019: L’any en revisió: els màxims, els mínims i a In-Betweens

2019 en revisió


Amb el 2020 en marxa, vull mirar alguns aspectes claus a partir del 2019 i reflexionar sobre els màxims, els mínims i els interaccions que va passar la companyia. També aprofitaré aquesta oportunitat per compartir els nostres plans endavant.

Lideratge, enfocament i organització

Tot i estar lluny de l’ideal, el 2019 ha estat el millor any fins ara en termes d’enfocament! Tot i que no vam llançar cap producte nou, vam simplificar les coses retirant algunes de les nostres creacions més antigues. Personalment, també he aconseguit dedicar la major part del temps als projectes i canvis més importants que han tingut més impacte en el negoci.

En el passat vam intentar diversos enfocaments per fer feina, però a causa de la meva manca d’habilitats de pensament estructurat (suposo), hem decidit seguir amb un enfocament simplificat el 2019, que ha resultat excel·lent. En resum:

 1. Fixar un objectiu principal per a l’any, en el nostre cas, era construir Neve ser el millor i el tema gratuït més popular per allà.
 2. Elabora un pla per als propers sis mesos per aconseguir que tothom s’alini i treballi per aconseguir-ho.

A més d’això, també vaig fer algunes revisions de beneficis i beneficis durant tot l’any, a més de continuar fent reunions mensuals per a tot l’equip.

Aquests són els principals aprenentatges de tot això:

1. No necessiteu cap programari sofisticat ni una planificació súper específica

Un dels nostres principals errors en el passat era pensar que necessitàvem un "perfecte" planifiqueu-lo al seu lloc abans que poguéssim començar a treballar. Això ens va fallar pràcticament cada cop.

El problema és la complexitat d’obtenir un gran pla complet, una visió, una estructura o un no, i executar-lo.

Simplificar les coses, com ho fem ara amb només un objectiu principal per a l’any, és un enfocament molt més manejable i, certament, és millor que res.

La lliçó aquí: començar petita.

2. Sis mesos abans de la planificació detallada és massa

Quan vam començar a executar el nostre pla de sis mesos, tot va funcionar bé durant els tres primers mesos. Després d’això, però, la majoria del que estàvem fent se sentia una mica aleatòria.

El problema de la planificació detallada durant més d’un parell de mesos és que mai no se sap quin futur es mantindrà i quin tipus d’entrada nova arribarà a la teva manera: aportació que, en molts casos, exigirà l’ajust del pla..

Avançant, només ho farem Planificació de passos detallats per a tapes de tres mesos.

3. Establir un objectiu ajuda de maneres inesperades

Tenir un objectiu a la ment de tothom va facilitar que l’equip rebutgés noves iniciatives, fins i tot les que em van venir. ��‍♂️

Un cop esteu d’acord en un objectiu, us proporciona molta claredat sobre què heu de fer després i com heu d’actuar sobre cada nova oportunitat que us presenti. Si està en sintonia amb l’objectiu, doncs bé. Però, si no ho és, és molt més fàcil rebutjar-lo.

En endavant, esperem aprendre dels nostres errors i també implementar parts del sistema EOS al nostre negoci.

En definitiva, què hi ha de nou:

 • Hem definit el nostre lloc i missió.
 • També estem mirant objectius de deu anys i tres anys.
 • Ens mantenim en la idea d’un objectiu principal per al proper any, a més de tres mesos de planificació detallada.
 • Utilitzem un plafó de Trello per mantenir-nos al dia amb el pla.
 • Estableixem alguns objectius de productes per proporcionar a les persones una perspectiva més òptima del que hi haurà per a algunes de les nostres coses i evitem endarrerir les decisions sensibles..

Algunes coses encara són una mica confuses, però està bé. Per exemple, mirar on podem estar d’aquí a deu anys és especialment dur. En última instància, he decidit no anul·lar-ho i he fixat "un objectiu" en lloc de fer-ho "objectiu perfecte." D’aquesta manera, almenys obtindreu alguna cosa per a què busqueu, per estratègitzar i planificar.

Els diners com a objectiu?

Durant molt de temps vaig estar en contra d’objectius relacionats amb els diners. No sentia que tinguessin sentit.

Recentment he canviat d’opinió i he adonat d’algunes coses:

a) Necessiteu creixement

No necessàriament en el rang d’1.000%, o per convertir-se en una empresa d’1 B $. Però necessiteu almenys un creixement cada any per assegurar-vos que no només l’empresa obté més beneficis, sinó que també la gent de l’empresa pot créixer en els seus papers, guanyar salaris més grans i ampliar els seus coneixements..

El creixement general també et proporciona tranquil·litat per centrar-te en la gestió del negoci.

b) Necessiteu beneficis

Assolir un creixement sense beneficis pot ser molt estressant. Tot veient "noves unitats venudes," els clients nous es van alegrar, i els números més grans i grans a les vostres eines d’anàlisi són esperançadors, tot i que es pot disminuir si no augmenteu els vostres beneficis al llarg del camí.

Tenir un ritme de creixement raonable amb un marge adequat et permet concentrar-te més en la teva missió i et dóna la llibertat de fer les coses que més t’importen en els negocis. Almenys així ho veig.

Els nostres projectes el 2019 i cap al 2020

Temes de WordPress i "construcció de llocs web" com a nínxol

Com he comentat, dediquem la major part dels nostres esforços a aquesta part de l’operació. Després de lluitar durant uns mesos a principis del 2019, vam aconseguir estructurar les coses d’una forma força sòlida.

El desenvolupament va bé. Vam publicar més de 50 llocs d’inici d’alta qualitat per a quatre creadors de pàgines, juntament amb diverses funcions interessants. També vam integrar proves automatitzades i vam crear un èxit Campanya AppSumo. Dit això, encara estem una mica endarrerits en els nostres objectius generals de creixement.

appsumo ThemeIsle

Sembla que el mercat s’està concentrant molt més que mai. Per exemple, Astra i OceanWP tenen més d’un milió d’instal·lacions actives. I no són nombrosos números a causa d’alguns trucs promocionals. Les persones estan molt satisfetes amb aquests productes i són reticents a buscar alternatives.

Encara estem en un lloc digne, però no puc queixar-me realment. Tenim un bon producte i estem en la posició de ser la millor solució "construcció de llocs web" nínxol.

Avançarem un any més i mirarem de millorar la nostra comprensió del mercat i el nostre client ideal / les seves necessitats.

Els plugins i llocs d’inici de l’editor de blocs són on veig el potencial més gran per créixer i arribar a nous usuaris.

Contractació d’un responsable de producte sènior

Un dels principals projectes per a mi el 2019 va ser contractar un product manager. Vaig pensar que tenir una persona que passava per alt els avenços i dirigir el vaixell cap a un producte determinat era la millor manera d’escalar. Tenim un bon nombre de productes amb potencial i una mica de màrqueting darrere de cadascun d’ells.

Tot i que vam trobar gent fantàstica i vam aprendre moltes coses al llarg del camí, al final ens vam adonar que les nostres expectatives no eren gaire realistes. Bàsicament, esperàvem que algú pogués entrar i tenir cura de tota la imatge: portar al mercat un producte complex, fer-lo créixer i fer-lo funcionar correctament..

Al meu entendre, la persona havia d’actuar com a "mini-CEO." Això significava fins i tot fer coses com contractar contractistes segons calgués, etc. Bàsicament, feu tot el que calgui per aconseguir el treball. Si ho veieu ara, probablement és massa d’esperar.

Ara treballem amb un enfocament millor.

Contractació d’un dissenyador sènior

L’ampliació del nostre departament de disseny i el fet de gestionar-lo per algú amb experiència.

Aquesta vegada, hem tingut la sort. John Fraskos, qui va treballar amb nosaltres fa un any estava preparat per tornar i content de prendre el paper.

Tot i que hi posa només un parell d’hores a la setmana en aquest moment, encara té una gran diferència en el panorama general. Té cura sobretot llocs d’inici per al nostre tema Neve.

Llocs d'inici de Neve

Contractació d’un gestor d’oficines

Vam contractar dues persones per ocupar aquest paper el 2019. Tots dos van marxar.

Era una barreja de comunicació errònia, falta de claredat i estructura en allò que buscàvem exactament.

En general, els nostres resultats amb el procés de contractació són tan. Vam fer una gran feina en el passat quan vam contractar persones amb experiència zero i després ajudar-les a créixer.

També vam fer una gran contractació de persones superindependents i amb molta experiència; per tant, bàsicament no requerien cap supervisió ni gestió.

La resta de lloguers que hi ha entre algun lloc ha estat principalment un desastre.

Trobar una manera de treballar i millorar com gestionem les coses ajudaria molt i faria una gran diferència.

Otter i l’editor de blocs


Biblioteca de blocs i plantilles de Gutenberg per Otter Biblioteca de blocs i plantilles de Gutenberg per Otter

Autor (a): TemaIsle

Versió actual: 1.5.4

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

otter-blocks.zip


98% Valoracions


60.000 + instal·lacions


WP 5.2 + Requereix

Llúdriga és un complement nostre que introdueix nous blocs de Gutenberg i una biblioteca de plantilles.

Vaig començar el 2019 molt emocionat amb aquest producte i tenia molts plans per a ell. De nou, lentament, he anat a terra i m’he adonat que l’editor de blocs encara està lluny de poder servir com a eina de creació de llocs web fiable. Per descomptat, s’acosta més a cada nova actualització, però encara hi ha coses difícils de superar.

Tot i així, estem aprofitant les novetats a Gutenberg i publicarem una nova col·lecció de llocs d’inici en els propers mesos com a part de Otter.

En una altra nota, ara utilitzem l’editor de blocs dels nostres blocs de forma regular (per a moltes de les publicacions) i espero que passem tots els treballs de contingut dels blocs a Gutenberg aquest any..

Redisseny de ThemeIsle

En vaig parlar en una de les meves publicacions anteriors, però crec que és un projecte prou important, per això també vull esmentar-ho.

Llegiu la notícia completa de com va ser el disseny de ThemeIsle, els seus reptes, objectius i resultats. ��

Optimol

optimol

Optimol és el nostre servei i plugin d’optimització d’imatges. Sé que espereu que ho digui, però realment la considero la millor eina d’aquest tipus al mercat. Descobreix-ho per tu mateix per què és així.

Un dels nostres objectius amb Optimole era entrar a l’espai SaaS i veure si podem llançar un producte que es mantindria per si sol. Això és efectivament si ens introduïm en el negoci de serveis allotjats i ens expandim fora del clàssic ecosistema de productes de WordPress.

Estem satisfets amb els resultats globals que va generar Optimole el 2019. Vam créixer molt, però el producte encara no és rendible. Esperem que això canviï el 2020, ja que aconseguim revisions fantàstiques, la taxa de creixement és bona i el producte en si està demostrant ser de màxima qualitat en el seu espai.

Construir relacions amb els usuaris

Crec que una de les principals coses que ens va ajudar a triomfar ben aviat va ser la implicació amb els usuaris i la nostra obsessió per oferir productes que són una resposta real a dolors / reptes reals del mercat. Tot i això, amb el pas del temps, vaig perdre una mica aquesta perspectiva, em vaig ocupar de la direcció general i em vaig distreure del que ens va portar aquí.

Vaig intentar tornar a les arrels el 2019 i millorar el que estàvem fent al front dels usuaris.

A continuació es detallen les iniciatives que van ajudar:

 1. Tothom de l’equip passaria una setmana en suport.
 2. Comencem a treballar en una nova sèrie d’entrevistes per al bloc, on els nostres clients comparteixen les seves històries amb els nostres productes, cosa que ens va ajudar a aprendre més sobre ells i a trobar noves maneres d’oferir ajuda..
 3. Hem creat una nova Grup de Facebook, més grups addicionals per a productes importants, això ens va ajudar a interactuar amb els clients d’una manera més directa.
 4. Ens vam unir a desenes d’altres grups per veure de què parla la gent, tant pel que fa al mercat en general, com sobre el que pensen dels nostres productes.
 5. Hem creat un "bones crítiques" paret a l’oficina per mantenir-se motivat.
 6. També hem compartit alguns dels nostres errors aquí al bloc.

Grup de WordPress de Facebook

En general, es tracta de passos en la direcció correcta i ens ajudaran a servir millor els usuaris en el futur.

Pràctiques

Com he comentat, potser no serà el millor quan es tracta de processos de contractació, però sembla que anem bé amb les pràctiques.

Com a forma de retornar i ajudar la nostra recent lideratge iniciativa de lideratge, he forçat que tot el nostre equip porti a aconseguir que almenys un intern s’incorpori al seu equip per a l’estiu. Vam acabar amb cinc interns.

El feedback i els resultats van ser realment molt bons. Fer créixer el programa de pràctiques serà un dels nostres projectes més significatius el 2020. Tenim l’objectiu de reclutar encara més persones i millorar també els nostres processos en general.

Una de les primeres coses que vam fer, que crec que va deixar clara la situació per a tothom, va ser que ens comuniquéssim que no teníem previst contractar ningú després de la pràctica. No volia exercir cap pressió sobre l’equip perquè aleshores he de decidir qui mantenir i qui deixar-ho anar. I, el que és més important, no volia crear cap falsa expectativa per a les persones que entraran.

Blocs i projectes de contingut

Creació de contingut únic i de gran qualitat

La creació de contingut de qualitat és l’unicorn de l’espai de blocatge. Tothom els vol tenir contingut de qualitat, però com aconseguir-ho?

Hi ha qui diu que només millora "una mica" a més del que ja hi ha en un tema donat és suficient, però volia experimentar amb una idea diferent.

En algun lloc a mitjans del 2019, vam decidir posar en marxa una iniciativa on ja érem llest per pagar 10 vegades més per "Mega articles." El que vull dir amb aquests aspectes requereix experiència important, coneixement o perspectiva privilegiada sobre un tema determinat per tal de crear un contingut que no hauria pogut ser creat per ningú. Penseu, LeBron James que us explica com fer bàsquet. O Warren Buffett que t’explica com invertir. A una escala més petita i més orientada a Internet.

Només hem publicat una obra basada en aquesta idea, però no deixa de ser un bon començament, i l’article va tenir una tracció molt maca. Diverses publicacions ho van mencionar als seus llocs, als butlletins i als mitjans socials.

Es tractava de com guanyar diners a Fiverr – escrit per una persona real que realment guanya 2-3 milions de dòlars cada mes.

És més de 11.000 paraules.

Com guanyar diners a Fiverr

A part d’aquella peça, vam continuar millorant la qualitat general de l’article, tant pel que fa al contingut com a la presentació. Tot i així, no hem aconseguit publicar tantes peces extraordinàries com m’hauria agradat. Crear contingut únic i viral en aquests dies és realment difícil.

Experimentant temes amplis d’articles

Vam fer alguns experiments de contingut el 2019. El més important, vam decidir ampliar l’abast dels temes tractem i escrivim coses que només estan en part relacionades amb els nostres recursos habituals centrats en WordPress.

Per exemple, vam escriure:

 • Millors teclats de Mac
 • El millor escriptori
 • Millors serveis de còpia de seguretat en línia
 • Millor gestor de contrasenya
 • i altres

Bàsicament, vam seguir temes sobre els quals tenim cert coneixement i potencialment un punt de vista únic per abordar-los, alhora que som conscients que se’ls percep que es troben fora del nostre enfocament quotidià..

L’objectiu era veure com de bons treballs podem fer i si podem competir en aquests nínxols de contingut més amplis.

Tot seguit, ha anat bé, i estic content dels resultats i de la cobertura que hem obtingut.

Per exemple, el nostre lloc de sobretaula ocupa el número 5 "Escriptori de peu IKEA" i és el primer resultat que no prové de ikea.com.

Rànquing de paratge de IKEA

Tot i que estic satisfet amb els resultats que obtenim, és difícil fer experiments com aquest. Si no reclutem més gent gran, serà més difícil diversificar el contingut. Dit això, segurament farem una publicació fora de la normalitat de tant en tant.

Aquí és el que pensa Ahrefs que és el nostre contingut més destacat pel tràfic orgànic:

Publicació de convidats i col·laboracions

Vam obtenir uns resultats força bons de les nostres publicacions de Elementor (aquí i aquí) i la revista Smashing (aquí), més un parell d’altres. L’aprenentatge principal aquí és que és molt més sentit centrar-se en un projecte clau de partenariat o publicació de convidats que no pas deu més petits.

Bàsicament, l’energia necessària per escriure 10 publicacions és 10 vegades el que es necessita per escriure un. L’import del lloc en què apareixerà la publicació no importa gaire quant a la càrrega de treball necessària per completar la publicació. De totes maneres, no volem publicar coses del subapartat, de manera que no és com que puguem fer-ho fàcil amb les publicacions de clients en llocs més petits.

És per això que, en aquest moment, tindrem més sentit per centrar-nos en un parell de llocs grans.

Ingressos i beneficis globals per al 2019

Amb una mica de sort i disciplina, els nostres ingressos per al 2019 han augmentat un 60% respecte a l’any anterior El el benefici va créixer més del 100%. ��

Tenint en compte el nombre de canvis estructurals que hem tingut, he de considerar aquests resultats per sobre de les expectatives. També crec que els veritables resultats de tota la feina que hem invertit durant els últims dos anys començaran a mostrar-se el 2020.

Encara no tinc números específics sobre els departaments de negoci, per tant, veurem com es desglossaran les coses més endavant. El que sé, però, és que les noves vendes de la línia de productes ThemeIsle (tots els temes i plugins) van suposar un 15% pitjor al 2019 que l’any anterior. Això és el que cal buscar.

L’equip

En general, la mida de l’equip és aproximadament la mateixa. Tres persones van deixar l’empresa el 2019, s’hi van incorporar tres persones noves. Tothom segueix creixent com a professionals, millorant les seves habilitats i construint experiència.

El més destacat de l’any va ser el nostre viatge a l’Índia. A banda de les activitats habituals de retirada de l’empresa, vam aconseguir reunir-nos amb alguns companys d’equip per primera vegada.

ionut

El 2020, continuarem treballant en els nostres processos de contractació i intentarem ampliar l’equip d’almenys un parell de maneres. Volem contractar un responsable d’assistència, una persona més de QA, per a la gestió de projectes, a més d’haver iniciat algunes intervencions de gestió comunitària. L’ideal és que també contractarem almenys una posició de lideratge al departament de blocs del negoci.

Des de la part divertida de les coses, combinarem el viatge d’aquest any per assistir a WordCamp EU amb el nostre equip a la retirada a Portugal. Estic arreglant tots els detalls aquest mes. Serem un total de 20 (!) Persones en total i no tinc ni idea de com podem gestionar tot això! ��

Els meus projectes personals

Aquí teniu alguns dels projectes personals amb els quals vaig experimentar el 2019:

En primer lloc, el meu objectiu personal per a l’any era vèncer la por, ser més pacífic i feliç. Aquest va ser un canvi necessari després de l’any anterior del 2018, on vaig lluitar amb l’ansietat i alguns atacs de pànic.

Suposo que el pas del temps soluciona moltes coses, però per ajudar-lo en qüestions, vaig continuar veient un psicoterapeuta i vaig començar a fer més coses que abans tenia por. Aquestes eren coses senzilles, com ara continuar les meves lliçons de conducció, per exemple. Vaig començar a entrenar el jiu-jitsu brasiler, i vaig anar a retirar-me durant una setmana.

També vaig participar en reunions mensuals amb l’Organització d’Empresaris, que m’han ajudat a reflexionar sobre els avenços realitzats durant els mesos. Un altre pas relacionat amb els negocis que vaig fer va ser començar a treballar amb un entrenador empresarial (enllaç). Tant de bo això m’ajudarà a millorar encara més pel que fa a la rendició de comptes.

En general, m’he adonat que no puc evitar algunes situacions indefinidament i he de ser més ferm a l’hora d’expressar els meus pensaments..

A més de tot això, també em vaig mudar a una ciutat nova i esperem un bebè �� d’aquí a un parell de mesos. De manera que, per dir-ne el mínim, les coses canviaran. Probablement em faré uns mesos de descans per aprofundir i reevaluar els meus objectius.

Gràcies per adherir-me al final d’aquesta llarga publicació i per donar suport a l’empresa i a mi!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map