Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 5. syyskuuta 2018 päivätty ilmoitusversio: 1.2


Tämä asiakirja säätelee verkkosivustomme codeinwp.com tietosuojailmoitusta. Se kuvaa kuinka Vertigo Studio S.R.L. (tunnetaan nimellä “CodeinWP”, “We” tai “Site”), codeinwp.com-sivuston omistaja ja ylläpitäjä, käyttää ja suojaa kaikkia “Henkilötietoja”, kun käytät tätä verkkosivustoa.

Lue tietosuojailmoituksemme huolellisesti saadaksesi selvän käsityksen siitä, kuinka keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilötietojasi.

Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta ajoittain päivittämällä tämän sivun. Sinun tulisi tarkistaa tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että hyväksyt muutokset.

Aiheet, jotka kuuluvat tietosuojailmoitukseemme

Oikeutesi
Evästeiden käyttö
Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme?
Milloin keräämme tietoja?
Kuinka käytämme tietosi?
Tietojen jakaminen tytäryhtiöiden ja muiden kolmansien osapuolten kanssa
(PD) säilyttäminen ja tuhoaminen
Päivitä (PD)
Suostumuksesi peruuttaminen PD: n käytöstä
Kolmansien osapuolten yksityisyyden suojaaminen
Älä seuraa asetuksia
Sähköpostikäytäntömme
Kuinka suojaamme tietosi?
Luottokorttisi käyttö
Kansainvälinen tiedonsiirto ja tallennus
Linkit muille verkkosivustoille
COPPA (lasten tietosuojalaki verkossa)
Kysymyksiä tietosuojailmoituksestamme
Oikeutesi
Kun käytät verkkosivustoamme ja lähettäessäsi meille henkilötietoja (PD), sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja muiden lakien nojalla. PD: n käsittelyn oikeusperustasta riippuen sinulla voi olla osa tai kaikki seuraavista oikeuksista:

Oikeus saada tietoa

Sinulla on oikeus saada tietoja henkilötiedoista, joita keräämme sinulta, ja miten käsittelemme niitä.

Oikeus tutustua asiaan

Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, että henkilötietojasi käsitellään, ja sinulla on mahdollisuus käyttää henkilötietojasi.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi oikaista, jos ne ovat epätarkkoja tai puutteellisia.

Oikeus poistaa (oikeus unohtaa)

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai poistamista, jos meille ei ole pakottavaa syytä jatkaa niiden käsittelyä.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus estää tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun henkilötietojasi rajoitetaan, meillä on oikeus tallentaa tietojasi, mutta emme voi käsitellä niitä edelleen.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus pyytää ja saada meille antamasi henkilötietosi ja käyttää niitä omaan tarkoitukseen. Annamme tietosi sinulle 30 päivän kuluessa pyynnöstäsi. Pyydäksesi henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojailmoituksen yläosassa olevia tietoja.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa meitä käsittelemään henkilötietojasi seuraavista syistä:

Käsittely perustui laillisiin intresseihin tai yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseen / julkisen vallan käyttöön (mukaan lukien profilointi);
Suoramarkkinointi (mukaan lukien profilointi); ja
Käsittely tieteellistä / historiallista tutkimusta ja tilastoja varten.
Automaattiseen päätöksentekoon ja profilointiin liittyvät oikeudet.

Automatisoitu yksilöllinen päätöksenteko ja profilointi

Sinulla on oikeus olla joutumatta päätökseen, joka perustuu yksinomaan automatisoituun käsittelyyn, mukaan lukien profilointi, joka tuottaa sinulle oikeudellisia vaikutuksia tai vaikuttaa vastaavasti merkittävästi sinuun.

Valituksen tekeminen viranomaisille

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaisille, jos tietosi ei ole käsitelty yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Jos valvontaviranomaiset eivät käsittele valitustasi asianmukaisesti, sinulla voi olla oikeus oikeussuojakeinoihin.

Evästeiden käyttö
Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), jonka avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät tunnistavat selaimesi ja kaappaavat ja muistavat tietyt tiedot.

Voit valita, että tietokoneesi varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa tai poistaa kaikki evästeet käytöstä. Voit tehdä tämän selaimen asetusten kautta.

Jos poistat evästeiden asentamisen käytöstä tai poistat evästeet tietokoneesi kiintolevyltä, et ehkä voi käyttää joitain verkkosivustomme, tuotteiden ja palveluiden ominaisuuksia.

Evästeasetukset

Hyväksymällä evästeiden käytön, annat meille ja yhteistyökumppaneillemme kolmansille osapuolille luvan sijoittaa, tallentaa ja käyttää joitain tai kaikkia alla kuvattuja evästeitä tietokoneellesi.

Pakolliset evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston moitteettomalle toiminnalle, kuten sisällön näyttämiselle, kirjautumiselle, istunnon vahvistamiselle, palvelupyyntöön vastaamiselle ja muille toiminnoille. Useimmat selaimet voidaan asettaa estämään evästeiden käyttö. Jos kuitenkin poistat nämä evästeet käytöstä, et ehkä välttämättä pääse käyttämään verkkosivustomme ominaisuuksia oikein tai ollenkaan.

Suorituskykyevästeet

Nämä evästeet keräävät tietoja verkkosivuston käytöstä, kuten käydyistä sivuista, liikenteen lähteistä, käyttäjien kiinnostuksista, sisällönhallinnasta ja muista verkkosivuston mittauksista.

Toiminnalliset evästeet

Nämä evästeet antavat verkkosivustolle muistaa käyttäjän valinnat – kuten käyttäjän kielen, käyttäjänimen ja muut henkilökohtaiset valinnat – verkkosivua käytettäessä. Niitä voidaan käyttää myös palveluiden tarjoamiseen, kuten antaa käyttäjän tehdä blogiteksti, kuunnella ääntä tai katsella videoita verkkosivustolla.

Mediaevästeet

Näitä evästeitä voidaan käyttää parantamaan verkkosivuston suorituskykyä ja tarjoamaan erityisominaisuuksia ja sisältöä. Niitä voi sijoittaa kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluja meille tai yrityksemme.

Mainostaminen tai kohdistaminen evästeisiin

Mainontayritykset yleensä sijoittavat ja käyttävät näitä evästeitä kehittämään profiilisi selaamista koskevista aiheista ja tarjoamaan mainoksia muilla kiinnostuksen kohteisiin liittyvillä verkkosivustoilla. Näet vähemmän mainontaa, jos poistat nämä evästeet käytöstä.

Istuntoevästeet

Nämä evästeet sallivat verkkosivustojen linkittämään käyttäjän toimet selaimen aikana. Niitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, kuten muistaa, mitä käyttäjä on asettanut ostoskoriinsa, kun he selaavat verkkosivustoa. Istuntoevästeet sallivat myös käyttäjien tunnistamisen, kun he navigoivat verkkosivustolla siten, että heidän tekemänsä esine tai sivumuutos muistetaan sivulta toiselle. Istuntoevästeet vanhenevat selainistunnon jälkeen; Siksi niitä ei varastoida pitkäaikaisesti.

Pysyvät evästeet

Nämä evästeet tallennetaan käyttäjän laitteeseen selainistuntojen välillä, mikä antaa käyttäjän muistaa muista asetukset tai toiminnot sivuston (tai joissain tapauksissa eri sivustojen) välillä. Pysyviä evästeitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, mukaan lukien käyttäjien valintojen ja asetusten muistaminen verkkosivua käytettäessä tai mainonnan kohdistaminen heille.

Voimme käyttää evästeitä myös:

Auta muistamaan ja käsittelemään ostoskorin kohteita
Annetaan sinun jakaa sisältöä sosiaalisten verkostojen kanssa
Kumppanuusmarkkinointi
Annetaan sinun lähettää kommentteja
Verkkosivumme alueiden tunnistaminen, joissa olet käynyt
Verkkosivumme näkemän sisällön räätälöinti
Ymmärrä ja tallenna käyttäjän valinnat tulevia käyntejä varten.
Seuraa mainoksia
Tuotteiden tai palveluiden uudelleenmarkkinointi sinulle
Muista asetukset, asetukset ja kirjautumistiedot
Kokoa kootut tiedot sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voit tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.
Saatamme käyttää myös luotettavia kolmansien osapuolien palveluita, jotka seuraavat näitä tietoja meidän puolestamme.

Useimmat selaimet voidaan asettaa estämään evästeiden käyttö. Jos kuitenkin poistat evästeet käytöstä, et ehkä välttämättä pääse käyttämään verkkosivustomme ominaisuuksia oikein tai ollenkaan.

Verkkomajakat

Voimme käyttää myös verkkojäljitelmiksi kutsuttua tekniikkaa kerätäksesi yleisiä tietoja verkkosivustomme käytöstä ja erityisten tarjousten tai uutiskirjeiden käytöstä. Verkkomajakkien kautta keräämien tietojen avulla voimme tilastollisesti seurata sähköpostiemme avaavien ihmisten määrää. Web-majakat auttavat meitä myös ymmärtämään asiakkaidemme, jäseniemme ja vierailijoiden käyttäytymistä.

Google-mainos- ja sisältöverkoston tietosuojailmoitus

Kolmansien osapuolien toimittajat, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä mainosten näyttämiseen käyttäjän aiempien verkkosivustojemme vierailujen perusteella. Googlen käyttämä DoubleClick-eväste mahdollistaa sen ja sen kumppaneiden näyttävän mainoksia käyttäjille käyttäjien sivustollemme ja / tai muille Internet-sivustoille suuntautuvien käyntien perusteella. Käyttäjät voivat kieltäytyä DoubleClick-evästeen käytöstä aihepiiriin perustuvassa mainonnassa käymällä osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/ Eurooppalaiset käyttäjät käyvät osoitteessa http://www.youronlinechoices.eu

Google Analyticsin tietosuojailmoitus

Verkkosivumme käyttää Google Analyticsia keräämään tietoja verkkosivustomme käytöstä. Google Analytics kerää tietoja käyttäjiltä, ​​kuten ikä, sukupuoli, kiinnostuksen kohteet, väestötiedot, kuinka usein he käyvät verkkosivuillamme, millä sivuilla he käyvät ja mitä muita verkkosivustoja he ovat käyttäneet ennen verkkosivuillemme tuloa. Käytämme Google Analyticsista saamiamme tietoja liikenteen analysointiin, tuotteidemme ja palveluidemme markkinointiin uudelleen käyttäjille, markkinoinnin, mainonnan ja verkkosivustomme parantamiseksi. Olemme ottanut käyttöön Google Analytics -mainontaominaisuudet, kuten uudelleenmarkkinoinnin Google Analyticsin kanssa, Google Display -verkoston näyttökertaraportoinnin sekä Google Analyticsin demografiset tiedot ja aihepiirien raportoinnin. Google Analytics kerää vain sinulle IP-osoitteen, joka on määritetty sinä päivänä, kun käyt verkkosivustollamme, ei nimesi tai muut tunnistetiedot. Emme yhdistä Google Analyticsin avulla kerättyjä tietoja PD: hen. Vaikka Google Analytics kasvattaa pysyvän evästeen selaimeesi tunnistaaksesi sinut ainutlaatuisena käyttäjänä seuraavan kerran käydessäsi verkkosivuilla, evästettä ei voi käyttää kukaan muu kuin Google. Google käyttää myös erityisiä tunnisteita kerätäkseen tietoja verkkosivustomme käytöstä. Lisätietoja siitä, kuinka Google kerää ja käsittelee tietojasi, on osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Voit estää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi poistamalla käytöstä tällä linkillä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google uudelleenmarkkinointi

Miksi näen Googlen mainoksia tuotteille, joita olen katsonut?

Verkkosivumme käyttää uudelleenmarkkinointimainontapalvelua. Uudelleenmarkkinointipalvelumme tarjoavat Google ja muut yritykset, jotka näyttävät mainoksiamme Internet-sivustoilla. Uudelleenmarkkinoinnin yhteydessä saatat nähdä mainoksia tuotteillemme, joita olet aiemmin tarkastellut. Oletetaan esimerkiksi, että vierailet verkkosivustolla, joka myy tietokoneita, mutta et osta tietokonetta ensimmäisellä vierailullasi kyseiseen verkkosivustoon. Verkkosivuston omistaja saattaa haluta rohkaista sinua vierailemaan uudelleen hänen sivustossaan ja ostamaan tietokoneen näyttämällä sinulle hänen mainoksensa uudelleen muilla vierailemillasi verkkosivustoilla. Käytämme uudelleenmarkkinointia samoihin tarkoituksiin. Jotta tämä tapahtuisi, Google lukee evästeen, joka on jo selaimessasi, tai asettaa evästeen selaimeesi, kun vierailet sivustollamme tai muilla sivustoilla uudelleenmarkkinoinnin avulla.

Voit kieltäytyä Googlen evästeiden käytöstä ja uudelleenmarkkinoinnista tällä linkillä: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=fi tai voit poistaa sen käytöstä Network Advertising Initiativen käytöstäpoistosivulla osoitteessa http : //optout.networkadvertising.org/#! /

Facebookin uudelleenmarkkinointi

Kolmannet osapuolet, kuten Facebook, voivat käyttää evästeitä, verkkomajakkeja ja muita tallennustekniikoita kerätäkseen tai vastaanottaaksesi tietoja verkkosivustoltamme ja muualla Internetissä, ja käyttää näitä tietoja mittauspalveluiden ja kohdemainosten tarjoamiseen. Facebook-uudelleenmarkkinoinnin avulla saatat nähdä mainoksemme Facebookissa, kun olet käynyt sivustollamme. Jotta tämä tapahtuisi, Facebook käyttää mukautettua yleisöpikseliä, joka aktivoidaan, kun vierailija laskeutuu verkkosivulle ja hänen selaimeensa asetetaan yksilöllinen ”eväste”. Facebookiin samanlainen yleisökohdistus antaa meille mahdollisuuden näyttää mainoksia Facebookissa ihmisille, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ne, jotka ovat jo käyneet tai ostaneet verkkosivustoltamme. Voit poistaa Facebookin keräämästä ja tietojen käytöstä mainosten kohdistamiseen käymällä osoitteessa https://www.facebook.com/help/568137493302217

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme?
Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua saatetaan pyytää antamaan nimesi, jäsenesi nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, maksutiedot tai muut tiedot, jotka auttavat sinua kokemuksessasi..

Kun selaat sivustoamme, saamme myös automaattisesti isäntäpalvelimien rekisteröimät liikennetiedot, evästeet, jotka voivat jakaa joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, ja tietokoneesi IP-osoitteen. Käytämme myös liikenteen analysoinnissa muiden ulkoisten palveluiden, kuten Google Analyticsin, tarjoamia tietoja.

Milloin keräämme tietoja?
Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt sivustollemme, tilaa tilauksesi, tilaa uutiskirje tai kirjoitat tietoja sivustollemme. Voimme myös kerätä tietoja automaattisesti, kun selaat Sivustoa tai muiden ihmisten kautta, kun käytät Sivustoon liittyviä palveluita.

Kuinka käytämme tietosi?
Voimme käyttää sinulta keräämiämme tietoja seuraaviin päätarkoituksiin:

Voit mukauttaa kokemuksesi ja antaa meille mahdollisuuden toimittaa sinulle tyypillistä sisältöä ja tarjouksia, joista olet kiinnostunut.
Sivuston ylläpitäminen ja siinä kuvattujen palveluiden tarjoaminen, kuten henkilöllisyytesi tarkistaminen kirjautuessasi Sivustoon, prosessoida Sivustolla tekemiäsi liiketoimia, vastata tukilippuihin ja tarjota asiakaspalveluita.
Tarjoaa sinulle päivityksiä, tarjouksia ja markkinointitietoja tuotteista ja palveluista.
Parantaa verkkosivustomme ja tuotteiden laatua.
Sisäiseen kirjanpitoon ja tilastotarkoituksiin.
Hallinnoi kilpailua, tutkimusta tai muuta sivustoominaisuutta.
Pyydä arviointeja ja arvosteluita palveluista tai tuotteista.
Ratkaise ongelmat ja riidat
Henkilötietojesi käyttö

Keräämme ja tallennamme sinua koskevia tietoja käytetään ensisijaisesti siihen, että voimme tarjota palvelumme sinulle. Lisäksi luotamme seuraaviin laillisiin perusteisiin kerätä ja käsitellä mahdollisesti antamasi henkilötietoja:

Perustelut liiketoiminnalliset edut: Antaa sinulle meiltä pyydettyjä tietoja tuotteistamme tai palveluistamme ja antaa tietoja muista tuotteista, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua, jos olet suostunut vastaanottamaan tällaisia ​​tietoja. Ilmoittaa sinulle kaikista verkkosivustomme muutoksista, kuten parannuksista tai palvelun / tuotteen muutoksista, jotka voivat vaikuttaa palveluumme. Jos olet jo asiakas, voimme ottaa sinuun yhteyttä tietoja tavaroista ja palveluista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ne, jotka olivat sinulle aiemmin myyty..
Sopimuksen täyttäminen: Toteuttaaksemme sopimukselliset sitoumuksemme sinua kohtaan ja täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan.
Käyttäjän suostumus: Voimme käyttää tietojasi tai sallia valittujen kolmansien osapuolien käyttää tietojasi, jotta sinulle voidaan antaa tietoja ei-liittyvistä tavaroista ja palveluista, jotka pidämme sinua kiinnostavana. Me tai he voivat ottaa sinuun yhteyttä näistä tavaroista ja palveluista millä tahansa menetelmällä, johon suostut tietojesi keräämishetkellä. Jos olet uusi asiakas, otamme sinuun yhteyttä tai annamme kolmansien osapuolten ottaa sinuun yhteyttä vain silloin, kun olet antanut suostumuksen ja vain niillä keinoilla, joille olet antanut suostumuksen. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi itsellesi tai kolmansille osapuolille, sinulla on mahdollisuus pidättää suostumuksesi siihen, kun annat tietosi meille lomakkeella, jolla keräämme tietosi.
Huomaa, että emme paljasta mainostajille tietoja tunnistettavista henkilöistä, mutta voimme toisinaan antaa heille kokonaistietoja tilastotiedoista vierailijoistamme, kuten asuinalueeltasi tai ikäryhmästäsi.

CodeinWP ylläpitää useita sähköpostiuutiskirjeitä, joiden avulla voidaan välittää tietoja viimeisistä blogi-viesteistämme, tulevista tuotteistamme ja muista yleisistä tiedotus- ja markkinointitarkoituksista. Voit poistaa nämä sähköiset viestit käytöstä milloin tahansa seuraamalla sähköpostiviestiemme ohjeita.

Tietojen jakaminen tytäryhtiöiden ja muiden kolmansien osapuolten kanssa
Vertigo Studio SRL ei yleensä myy, kauppaa tai muuten siirrä käyttäjiensä henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman käyttäjien nimenomaista suostumusta..

Tähän ei kuulu:

muut osapuolet, jotka auttavat meitä verkkosivustomme ylläpidossa, liiketoiminnan harjoittamisessa (mukaan lukien lakimiehet ja kirjanpitäjät) tai käyttäjien palvelemisessa.
tekijät, joiden tuotteita myymme.
liikekumppaneita tai mahdollisia liikekumppaneita, kuten omaisuuden myynti, hankinta, sulautuminen.
Kaikki nämä osapuolet sitoutuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina ja käsittelemään niitä henkilötietojen suojaa koskevien lakien ja sääntöjen mukaisesti.

Saatamme myös julkaista tietoja, kun niiden julkaiseminen on tarkoituksenmukaista noudattaa lakia, valvoa sivustomme käytäntöjä tai suojata omien tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Tunnistamattomia vierailijoita koskevia tietoja voidaan kuitenkin toimittaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta vastaavaa käyttöä varten.

Viestintä ja sähköpostit

Kun kommunikoimme kanssasi verkkosivustoltamme, käytämme sähköpostiosoitetta, jonka annoit ilmoittautuessasi jäseneksi tai käyttäjäksi. Voimme myös lähettää sinulle sähköpostiviestejä, joissa on mainostietoja verkkosivustoltamme tai tarjouksia meiltä tai tytäryhtiöiltämme, ellet ole poistunut tällaisten tietojen vastaanottamisesta. Voit muuttaa kontaktiasetuksiasi milloin tahansa tililläsi tai lähettämällä meille pyynnöstäsi sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lakisääteiset tietojen luovutukset

Saatamme joutua laillisesti velvoittamaan paljastamaan PD: n, jos tällaista ilmoittamista (a) vaaditaan haastuksessa, laissa tai muussa oikeusprosessissa; b) tarpeen lainvalvontaviranomaisten tai valtion lainvalvontaviranomaisten auttamiseksi; (c) tarpeen tutkia lakiehtojemme rikkomuksia tai muuten panna ne täytäntöön; (d) välttämättömiä suojelemaan meitä oikeustoimilta tai kolmansien osapuolten, mukaan lukien sinut ja / tai muut käyttäjät tai jäsenet, vaatimuksilta; tai (e) välttämättömiä yrityksen, käyttäjien, työntekijöiden ja tytäryhtiöiden laillisten oikeuksien, henkilökohtaisen / kiinteän omaisuuden tai henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.

Ilmoittaminen seuraajille

Jos yrityksemme myydään tai sulautuu kokonaan tai osittain toiseen liiketoimintaan, josta tulisi vastuussa verkkosivuston tarjoaminen sinulle, pidätämme oikeuden siirtää PD: n uuteen liiketoimintaan. Uusi yritys säilyttäisi oikeuden käyttää PD: täsi tämän tietosuojailmoituksen ehtojen mukaisesti, samoin kuin tämän tietosuojailmoituksen muutokset, jotka uusi yritys on asettanut. Pidätämme myös oikeuden siirtää PD: n, jos yrityksemme konkurssi ja osa tai kaikki omaisuutemme myydään toiselle henkilölle tai yritykselle.

Tukikeskustelu

Verkkosivumme tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kommunikoida tukitiimin kanssa sähköpostitse tai muilla mekanismeilla.Jos päätät avata lipun, sinun on noudatettava varovaisuutta paljastamalla mitään PD: tä, koska tällaisia ​​tietoja ei suojaa tietosuojailmoitus, emmekä ole vastuussa jos päätät paljastaa PD: n tällaisten ilmoitusten kautta.

(PD) säilyttäminen ja tuhoaminen
Pidämme sinulta keräämiämme tietoja (mukaan lukien sinun PD) vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä laillisiin, liike- tai verotarkoituksiin. Tietosi voidaan säilyttää sähköisessä muodossa, paperimuodossa tai näiden kahden yhdistelmänä. Kun tietojasi ei enää tarvita, tuhoamme, poistamme tai poistamme ne.

Päivitä (PD)
Voit päivittää PD: si verkkosivustoltamme löytyneiden palveluiden avulla. Jos tällaisia ​​palveluita ei ole, voit ottaa meihin yhteyttä tämän ilmoituksen yläosassa olevien yhteystietojen avulla ja me autamme sinua. Saatamme kuitenkin pitää PD: n tarpeen sopimusten täytäntöönpanemiseksi ja laillisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Suostumuksesi peruuttaminen PD: n käytöstä
Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi käyttämään PD: täsi milloin tahansa. Tällainen luopuminen ei vaikuta julkistamiseen, jota laki muutoin sallii, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, seuraavat: (i) tiedot tytäryhtiöille ja liikekumppaneille, (ii) ilmoitukset kolmansien osapuolien palveluntarjoajille, jotka tarjoavat tiettyjä liiketoimintaamme liittyviä palveluita, kuten luottokortit käsittely, tietokonejärjestelmäpalvelut, lähetys, tiedonhallintapalvelut, (iii) tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille pyyntöjesi täyttämiseksi, (iv) julkistaminen valtion virastoille tai lainvalvontaviranomaisille tai muuten kuin sovellettavan lain nojalla vaaditaan, ( v) aiemmin tehdyt ilmoitukset kolmansille osapuolille tai (vi) ilmoitukset kolmansille osapuolille myöhempien kilpailujen tai tarjousten yhteydessä, joihin voit valita, tai kolmansien osapuolten tarjoukset, jotka voit valita hyväksymään. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi käyttämään PD: täsi, lähetä meille pyynnöstäsi sähköpostiosoite: [email protected]

Kolmansien osapuolten yksityisyyden suojaaminen
Jos jokin verkkosivustollamme tekemistä ilmoituksista sisältää tietoja kolmansista osapuolista, sinun on varmistettava, että sinulla on lupa sisällyttää nämä tiedot viestiin. Vaikka emme ole laillisesti vastuussa käyttäjien käyttäytymisestä, poistamme kaikki ilmoitukset, joista meille ilmoitetaan, jos tällaiset ilmoitukset rikkovat muiden yksityisyyden suojaa.

Älä seuraa asetuksia
Joillakin selaimilla on asetukset, joiden avulla voit pyytää, että verkkosivustomme ei seuraa liikettä verkkosivustossamme. Verkkosivumme ei noudata tällaisia ​​asetuksia, kun ne siirretään verkkosivustollemme ja havaitsemme ne. Voit poistaa seurantaominaisuudet ja muut suojausasetukset käytöstä selaimessa tutustumalla selaimen käyttöoppaaseen.

Sähköpostikäytäntömme
Voit aina kieltäytyä vastaanottamasta meiltä lisätietoja sähköpostitse. Emme myy, vuokraa tai vaihda sähköpostiosoitettasi sidoksettomille kolmansille osapuolille ilman lupaasi, paitsi liiketoiminnan myynnin tai siirron yhteydessä.

Kuinka suojaamme tietosi?
Henkilökohtaisia ​​tietojasi tallennetaan suojatuissa palvelimissa ja verkoissa, ja vain rajoitettu määrä henkilöitä voi käyttää niitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki toimittamasi arkaluontoiset / luototiedot on salattu SSL (Secure Socket Layer) -tekniikan avulla.

Olemme rakentaneet verkkosivustomme käyttämällä alan standardinmukaisia ​​turvatoimenpiteitä ja todennusvälineitä suojaamaan PD-tietosi. Me ja meille palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet ylläpidämme myös teknisiä ja fyysisiä suojaustoimenpiteitä suojaamaan PD: täsi. Kun keräämme luottokorttitietojasi verkkosivustomme kautta, salaamme ne ennen kuin ne matkustavat Internetin välityksellä käyttämällä alan standardin mukaista tekniikkaa turvallisten online-tapahtumien suorittamiseen. Valitettavasti emme voi taata, että PD tai tietoturvallisen tiedonsiirron menettäminen tai väärinkäyttö Internetissä sen luonteen vuoksi. Kehotamme sinua ehdottomasti suojaamaan verkkosivustollemme mahdollisesti kuuluvat salasanat ja älä jaa niitä kenenkään kanssa. Sinun tulee aina kirjautua ulos verkkosivustoltamme, kun lopetat sen käytön, varsinkin jos jaat tai käytät tietokonetta julkisessa paikassa.

Luottokorttisi käyttö
Kaikki rahoitustapahtumat käsitellään maksuyhdyskäytävän tarjoajan kautta, eikä niitä tallenneta tai käsitellä palvelimillamme.

Saatat joutua antamaan luottokortin ostaaksesi tuotteita ja palveluita verkkosivustoltamme. Käytämme kolmansien osapuolien laskutuspalveluita, eikä meillä ole mitään hallintaa näistä palveluista. Käytämme kaupallisesti kohtuullisia pyrkimyksiä varmistaaksemme, että luottokorttitunnuksesi pidetään tiukasti luottamuksellisena, käyttämällä vain kolmansien osapuolien laskutuspalveluita, jotka käyttävät teollisuuden standardin mukaista salaustekniikkaa suojaamaan luottokorttisi numero luvattomalta käytöltä. Ymmärrät kuitenkin, että emme ole millään tavalla vastuussa luottokorttinumerosi väärinkäytöstä.

Kansainvälinen tiedonsiirto ja tallennus
Sinulta keräämiämme henkilötietoja (PD) voidaan tallentaa, käsitellä ja siirtää minkä tahansa toimintamaamme, erityisesti Yhdysvaltojen, välillä. Euroopan unioni ei ole todennut, että Yhdysvalloilla olisi riittävä suoja PD: n suojaamiseksi BKT: n 45 artiklan nojalla. Yrityksemme luottaa GDPR: n 49 artiklassa määriteltyihin poikkeuksiin erityistilanteissa. Euroopan unionin asiakkaiden ja käyttäjien osalta PD voidaan siirtää suostumuksellasi Euroopan unionin ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Käytämme PD-tunnustasi tarjoamaanksesi meiltä pyytämiäsi tavaroita, palveluita ja / tai tietoja, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi tai tyydyttää yrityksemme perusteltua etua tavalla, joka ei ylitä sinun vapauksia ja oikeuksia. Missä tahansa siirrämme, käsittelemme tai säilytämme PD: tä, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin sen suojaamiseksi. Käytämme sinulta keräämiämme tietoja tietosuojailmoituksen mukaisesti. Käyttämällä verkkosivustoamme, palveluitamme tai tuotteita hyväksyt tässä osiossa kuvatut PD-siirrot.

Linkit muille verkkosivustoille
Saatamme sisällyttää tai tarjota kolmansien osapuolien tuotteita tai palveluita verkkosivuillamme. Näillä kolmansien osapuolien sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Hyväksyt, että näiden verkkosivustojen käyttö ja pääsy niihin on yksinomaan vastuullasi. Sinun vastuullasi on tarkistaa näiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt nähdäksesi, kuinka ne kohtelevat PD: täsi. Tästä huolimatta pyrimme suojelemaan sivustomme eheyttä ja olemme tyytyväisiä kaikkiin palautteisiin, jotka koskevat näitä sivustoja.

COPPA (lasten tietosuojalaki verkossa)
Emme kerää tietoisesti PD: tä alle 16-vuotiailta lapsilta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot, että lapsesi käyttää verkkosivustoamme, ota meihin yhteyttä. Ennen tietojen poistamista voimme pyytää henkilöllisyyttä koskevia todisteita tilitietojen vahingollisen poistamisen estämiseksi. Jos huomaat, että lapsi käyttää verkkosivustojamme, poistamme hänen tietonsa kohtuullisen ajan kuluessa. Ymmärrät, että emme tarkista käyttäjien ikää, eikä meillä ole mitään vastuuta siihen.

Kysymyksiä tietosuojailmoituksestamme
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoituksestasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä tätä tietosuojailmoitusta.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Vertigo Studio SRL.

Povernei Street 20, 4. kerros, Asunto nro. 9

010641 Bukarest,

Romania

Sähköposti: [email protected]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map