OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve: Quin és millor?

Quan trieu un tema de WordPress per al vostre següent lloc web, és important tenir en compte més que el seu atractiu estètic. El tema també afecta l’experiència de creació del vostre lloc, així que en voldreu triar un que s’ajusti al vostre estil de disseny. Si, per exemple, us agrada utilitzar els creadors de pàgines, la vostra decisió es referirà sovint a OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve.


Aquests quatre temes són els preferits entre la comunitat creadora de pàgines. Cadascuna és una eina sòlida per a una varietat d’aplicacions de WordPress, i realment destaquen quan s’utilitzen juntament amb els complements específics del creador de pàgina. També són similars quant a funcions i estil, cosa que pot fer que sigui difícil triar l’adequat per a les vostres necessitats. Afortunadament, aquesta decisió pot ser més fàcil del que creieu.

En aquesta revisió completa, comparem OceanWP i Astra contra GeneratePress i Neve. Veurem les seves funcions, preus, facilitat d’ús, compatibilitat del creador de pàgines, assistència i molt més. Al final, sabreu quin és el tema que més us convingui.

En primer lloc, parlem de per què potser necessiteu un d’aquests temes en primer lloc!

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve

Taula de continguts:
Per què necessiteu un tema de WordPress amigable per al creador de pàgines | Presentació de OceanWP, Astra, GeneratePress i Neve | Característiques | Compatibilitat del creador de pàgines | Preu i llicències | Facilitat de configuració i ús | Dissenys, plantilles i opcions de disseny | Extensions i extensions | Velocitat i rendiment | Suport i documentació | Quin tema és la millor opció amigable per al creador de pàgines? | Conclusió

Per què potser necessiteu un tema de WordPress amigable per al creador de pàgines

De manera predeterminada, WordPress ofereix un editor racionalitzat que facilita la creació i el disseny de contingut. Tot i així, aquest editor pot tenir una mica de flexibilitat i d’opcions. És per això que hi ha tants populars constructors de pàgines. Aquestes eines us permeten arrossegar i deixar anar elements pre-construïts i ordenar-los precisament a les vostres pàgines i publicacions.

La majoria dels complements del creador de pàgines s’han desenvolupat per funcionar raonablement amb gairebé qualsevol tema. Tot i això, sovint no és prou bo “raonablement bé”. Si voleu treure el màxim partit al vostre lloc, és intel·ligent buscar un tema optimitzat per ser altament compatible amb els complements del creador de pàgines..

Scott Wyden Kivowitz, responsable de la comunitat a Imagely, havia de dir sobre la relació entre temes i creadors de pàgines:

scott kivowitz

Les persones poden utilitzar complements de Gutenberg, Elementor, Beaver Builder o altres constructors de pàgines per aportar funcions de disseny interminables en un tema. Però el punt de partida és un disseny impressionant, senzill, net, ràpid i ric en SEO.

Scott Wyden Kivowitz

Per descomptat, fins i tot quan restringiu els criteris de selecció a temes propis per al creador de pàgines, encara hi ha moltes opcions. Vegem quatre dels temes més populars dels usuaris del creador de pàgines i veiem com s’apilen.

Una introducció als temes

Per a la nostra revisió, estarem comparant OceanWP vs Astra contra GeneratePress i Neve. Aquests quatre temes multiusos són populars, ben revisats i compatibles, i són compatibles amb molts dels complements de creació de pàgines més populars.

El tema de OceanWP

OceanWP

Primerament, OceanWP posa un gran èmfasi en l’estil.

Aquest tema ofereix moltes demostracions que podeu utilitzar per personalitzar l’aspecte del vostre lloc. És aplicable a una àmplia gamma d’usos, però s’adapta especialment als llocs de comerç electrònic (i s’integra molt bé amb WooCommerce).

El tema d’Astra

Astra

Astra també us ajudarà a crear un lloc web elegant, tot i que la seva principal preocupació és el rendiment.

Aquest és un tema extremadament lleuger que manté el vostre funcionament ràpid a la part frontal i posterior. És molt personalitzable, fins i tot per a usuaris que no són codificadors, tot i que també ofereix moltes funcions per aprofitar.

El tema GeneratePress

GeneratePress

A continuació, arribem a GeneratePress.

Aquest tema manté un equilibri sòlid entre proporcionar moltes funcions i mantenir les coses el més lleuger possible. Els desenvolupadors es van centrar molt en la facilitat d’ús, de manera que no hi ha una corba d’aprenentatge abrupta.

La demostració temàtica de Neve.

Neve

Per últim, però no per això menys important, ho tenim Neve.

El nostre tema presenta un disseny modern d’una pàgina. És ideal per a petites empreses, però també s’adapta a una gran varietat d’usos. És lleuger, altament personalitzable i sensible per a visualitzacions fantàstiques en pantalles de qualsevol mida.

Aquests quatre temes tenen molt a oferir, de manera que podeu triar entre OceanWP, Astra, GeneratePress i Neve.?

En comparació OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve (vuit factors clau)

Ara, comparem OceanWP contra Astra i GeneratePress vs Neve en vuit categories diferents. Val la pena assenyalar que, tot i que cadascun d’aquests temes tingui una versió gratuïta al directori dels complements de WordPress, tractarem les versions premium completes aquí.

Anem a saltar!

1.

Característiques

Els quatre temes cobreixen les seves bases quan es tracta de funcions essencials per a qualsevol tema de WordPress. Tots tenen una resposta total, i estan construïts per proporcionar un bon funcionament i oferir uns paràmetres de SEO bons.

Tot i això, hi ha algunes distincions destacables en els conjunts de funcions que proporcionen:

 • Elements preconstruits: Astra ofereix una àmplia gamma de capçaleres, widgets, dissenys i altres elements que us poden iniciar ràpidament. OceanWP també proporciona una impressionant gamma d’elements personalitzables, inclosos 7 estils de capçalera, 15 ginys i 5 dissenys inicials. Neve inclou un parell de dissenys, capçaleres i peus de pàgina personalitzables, mentre que GeneratePress és una mica més lleuger en aquesta zona.
 • Aplicacions de comerç electrònic: OceanWP és el més destacat aquí, que ofereix una funcionalitat específica per millorar el vostre carretó i pàgines de productes. Tot i això, GeneratePress també ofereix un mòdul específic per a WooCommerce. Neve 2.0 ha afegit controls de productes i botigues de WooCommerce, juntament amb el mòdul WooBooster per a usuaris de Neve Pro.
 • Funcionalitat amena per als desenvolupadors: Tant OceanWP com GeneratePress incorporen ganxos per a l’ús dels desenvolupadors, cosa que facilita modificar aquests temes mitjançant codi personalitzat. El mòdul de disseny personalitzat d’Astra també ofereix una opció per enganxar.

Quan es tenen en compte totes les extensions i complements inclosos en els paquets premium d’aquests temes, els classificaríem de la manera següent:

 1. OceanWP ��
 2. Neve ��
 3. Astra i GeneratePress ��

Els quatre ofereixen moltes funcions, però OceanWP arriba als tres punts abans esmentats. Neve es queda curt quan es tracta d’eines de desenvolupament, però cobreix les funcions més utilitzades amb els seus elements pre-construïts i el mòdul WooBooster.

2.

Compatibilitat del creador de pàgines

Astra està dissenyat des de la base per treballar amb els creadors de pàgines. S’integra sense problemes amb opcions populars com ara Beaver Builder, Elementor, Divi Builder, Site Origin i WPBakery Page Builder (Visual Composer). Com a bonus addicional, us permet desactivar el títol de la pàgina i la barra lateral al treballar el contingut, oferint més espai per centrar-vos en el disseny. Finalment, el paquet Agència (la versió més cara) inclou complements dissenyats per a creadors de pàgines específics.

Aquí GeneratePress té menys ofertes. Afirma que és compatible amb tots els complements del creador de pàgines principals, però hi ha poca informació sobre quins complements específics funciona millor. Tot i això, el seu disseny modular funciona bé al costat dels creadors de pàgines.

Neve és el soci perfecte per al creador de pàgines de WordPress més popular, Elementor. El Neve Pro Elementor Booster permet les importacions d’un clic de complements i plantilles. Tot i això, Neve també s’integra bé amb Brizy, Beaver Builder, Divi, SiteOrigin i Visual Composer.

Per últim, però no per això menys important, OceanWP està dissenyat per funcionar correctament amb els complements del creador de pàgines. En particular, els desenvolupadors han tingut cura de garantir que admet Elementor, Visual Composer, Divi i Beaver Builder. Una de les extensions que obtindreu amb la versió premium també n’hi afegeix una sèrie ginys dissenyats específicament per a Elementor.

Els quatre temes també funcionen molt bé amb l’editor de blocs i el nostre propi Fox Orbit connectar. Aquest últim no és un creador de pàgines per si mateix, però afegeix diversos mòduls útils al vostre lloc que poden ampliar la seva funcionalitat de manera significativa.

GeneratePress i Orbit Fox són una coincidència especialment forta, ja que les plantilles i els ginys del creador de pàgines dels primers i els mòduls que s’acompanyen amb aquest es combinen per oferir-vos una forma fàcil de personalitzar el vostre lloc..


Orbit Fox de ThemeIsle Orbit Fox de ThemeIsle

Autor (a): Tema

Versió actual: 2.9.8

Darrera actualització: 28 d’abril de 2020

themeisle-companion.zip


96% de valoracions


400.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

Amb tot això, aquí es mostra el rànquing de compatibilitat del creador de pàgines entre OceanWP i Astra vs GeneratePress vs Neve:

 1. Astra ��
 2. OceanWP i Neve ��
 3. GeneratePress ��

Astra, OceanWP i Neve són altament compatibles amb alguns dels complements més populars del creador de pàgines, GeneratePress es queda una mica endarrere en aquest front (però no deixa de ser una bona opció si voleu utilitzar Orbit Fox).

3.

Preu i llicències

En aquest moment, potser us preguntareu què us costaran aquests temes. Pel que resulta, cadascun comporta una estructura de preus bastant diferent.

OceanWP és el tema més escalable que ofereix tres nivells dels plans premium. Totes inclouen tota la gamma d’extensions, demostracions i suport i només difereixen pel nombre de llicències que proporcionen. Podeu obtenir una llicència de lloc per 31 $, tres llocs per 79 $, o llocs il·limitats per 129 dòlars. A més, podeu comprar extensions individuals si només necessiteu una o dues funcions premium.

Opcions de preus per al tema de OceanWP.

GeneratePress Premium, d’altra banda, és tan senzill com ho aconsegueix. Només hi ha una opció: 49,95 dòlars per a tots els mòduls, un any de suport i llicències de llocs il·limitats. Tot i això, es tracta d’un pla bastant generós.

Preu del tema GeneratePress.

Astra ofereix tres versions premium. Per 41 dòlars, podeu obtenir totes les funcions del tema, un any de suport i llicències del lloc il·limitades. El Mini Agency Bundle ofereix funcions més avançades, com ara una biblioteca de llocs web pre-construïts amb els quals treballar i diversos complements professionals. També obtindreu l’elecció d’un complement de creador de pàgines per un total de 169 dòlars. El paquet de l’Agència (que suposa un cost enorme de 249 dòlars), inclou tots els complements per als altres constructors de pàgines..

Preu del tema d’Astra.

No nivell més baix de preus us ofereix un any de suport i actualitzacions, dissenys personalitzats i molt més, per un import de 49 dòlars anuals. El suport prioritari i un “reforç de WooCommerce” poden ser de 59 $ per any, mentre que la compra del nivell més alt de 99 dòlars també us permet “etiquetar blanc” el tema: perfecte per a agències i autònoms..

Pantalla de preus de Neve Pro.

En resum:

OceanWP
GeneratePress
Astra
Neve
31 $ – 1 lloc
79 $ – 3 llocs
$ 129: llocs il·limitats
49,95 dòlars: llocs il·limitats$ 41: llocs il·limitats
$ 169: llocs il·limitats (mini agència)
$ 249: llocs il·limitats (agència)
$ 49: llocs il·limitats
$ 59: llocs il·limitats, suport prioritari
$ 99: llocs il·limitats, assistència prioritària, etiquetatge en blanc
12 mesos d’actualitzacions i assistència, 11 extensions premium, totes les demostracions professionals inclosesTots els mòduls premium, accés complet a la biblioteca del lloc, un any d’actualitzacions i assistència, garantia de devolució de 30 diesAstra Pro inclou personalitzacions i dissenys avançats.Cada nivell inclou una capçalera, un bloc i un reforçador d’Elementor.

Quant al preu que obteniu pel preu implicat, aquí es mostra el nostre rànquing per a OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

 1. Neve ��
 2. OceanWP i GeneratePress ��
 3. Astra ��

Neve té la llicència més il·limitada més barata d’aquesta llista, de manera que es converteix en la millor inversió global. Si sabeu que només utilitzareu el tema en un sol lloc, també podeu considerar OceanWP, que és una mica més barat. GeneratePress ofereix el model de preus més senzill amb només una etiqueta de preu per a la versió professional.

4.

Facilitat de configuració i ús

Ara és el moment de veure en què es veu en acció OceanWP vs Astra vs GeneratePress i Neve. Parlarem breument sobre el que hi ha a la instal·lació de cada tema premium. Aleshores, revisarem el procés de configuració.

Astra és el tema més senzill d’instal·lar. Simplement obtindreu un fitxer ZIP que podeu penjar al vostre lloc mitjançant el mètode que preferiu, com el tauler de control o el sistema de direcció Protocol de transferència de fitxers (FTP). Tant GeneratePress com Neve, per contra, requereixen que primer tingueu instal·lada la versió gratuïta del tema. El fitxer que rebràs quan compra el pla premium és en realitat un complement i ha d’estar instal·lat a la carpeta de connectors del lloc..

Finalment, el pla premium OceanWP no canvia el tema en sí, sinó que afegeix una col·lecció d’extensions. Per tant, rebrà una sèrie de carpetes cremalleres, una per a cada complement. Haureu de penjar-les i instal·lar-les per separat.

Així doncs, podeu veure amb què començareu, aquí teniu el que sembla una instal·lació d’ossos nus per a OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

OceanWP: Una instal·lació bàsica de lloc web amb OceanWP.
GeneratePress: Una instal·lació bàsica de lloc web amb GeneratePress.
Neve: Una instal·lació bàsica del tema Neve.

Ara, mireu de prop què feu amb aquests temes després d’instal·lar-los.

Configuració bàsica del lloc amb OceanWP

OceanWP ofereix una varietat de contingut demostratiu, que podeu instal·lar utilitzant els productes inclosos Extensió de demostració d’importació. Hi ha opcions bàsiques i demostracions Pro dissenyades especialment:

Les demostracions OceanWP.

Aquestes demostracions són força professionals en general, especialment les opcions professionals. Aquí teniu la demostració Chocolate, per obtenir un exemple del que obtindreu com a punt de partida:

La demostració OceanWP Chocolate.

Per ajudar-vos a gestionar tots els vostres temes, extensions i tot el que hi ha, hi ha una pestanya útil Tauler temàtic que la manté organitzada. Com que afegireu molt contingut si instal·leu totes les extensions d’OceanWP, aquesta és una funció útil:

El tauler de tema OceanWP.

A continuació, probablement voldreu dirigir-vos a el personalitzador per començar a fer canvis:

La pantalla del personalitzador OceanWP.

Aquí hi ha moltes opcions, de fet, tantes que poden resultar una mica aclaparadores per als nous usuaris. Està tot ben organitzat, però caldrà treballar per descobrir tot el que aquest tema ha d’oferir.

Configuració bàsica del lloc amb Astra

Tenir una mica configurat el contingut de la demostració per a Astra. Haureu d’instal·lar un complement anomenat gratuït Llocs d’inici de Astra primer al Directori dels complements de WordPress.

Després d’instal·lar el connector, trobareu els llocs de demostració a Aparició → Llocs Astra:

Llocs de demostració del tema Astra.

Haureu de seleccionar si feu servir Elementor o Beaver Builder, ja que això afecta la selecció. Les demostracions en si són ben integrades i professionals, si no són tan elegants com les opcions de OceanWP. Hi ha alguns dissenys inicials excel·lents, com ara la demostració de la pàgina de destinació de productes:

La demostració de la pàgina de destinació del producte per a Astra.

A la pestanya Aparença, també veureu una secció anomenada Opcions Astra:

La pantalla Opcions d'Astra.

Això us proporciona una captura de pantalla de les vostres opcions de disseny. Els enllaços aquí condueixen al personalitzador, per la qual cosa és millor que vés aquí mateix:

La pantalla del personalitzador d'Astra.

L’organització aquí s’agilitza més que amb OceanWP, oferint-vos algunes opcions bàsiques per començar i expandir-se lentament per mostrar l’ampli ventall d’opcions que s’ofereixen. En general, és fàcil obtenir una visió ràpida del que podeu fer amb aquest tema i començar a treballar de seguida.

Configuració bàsica del lloc amb GeneratePress

A continuació, anem a veure GeneratePress. Després de completar la instal·lació, voldreu dirigir-vos a Aspecte → GeneratePress per triar quins mòduls voleu habilitar:

Els mòduls GeneratePress

Aquesta és una manera senzilla de personalitzar les funcions que conté el vostre lloc i evitar que es molesti. Cada mòdul que activeu afegirà noves opcions al personalitzador.

A diferència dels dos últims temes, GeneratePress no ofereix llocs o demostracions preconstruïdes. En lloc d’això, voldreu dirigir-vos directament al personalitzador per començar a modificar l’aparença del vostre lloc. La configuració aquí és clarament organitzada i fàcil de trobar:

La pantalla del personalitzador GeneratePress.

En general, aquest tema presenta el procés de configuració més ràpid, ja que és més senzill que OceanWP o Astra. També és fàcil d’entendre ràpidament sense necessitat de documentació.

Configuració bàsica del lloc amb Neve

Per últim, però no per això menys important, revisarem què és com començar per Neve. Després d’instal·lar el tema, podeu dirigir-vos a Opcions Aparença → Neve per començar a personalitzar-lo. Hi trobareu una llista de tots els llocs de demostració disponibles, juntament amb previsualitzacions i opcions d’importació:

Opcions del tema Neve.

Fins i tot podeu filtrar les demostracions en funció de la seva compatibilitat amb Elementor i Gutenberg, fent més fàcil localitzar-ne una cosa adequada per al vostre lloc..

En aquesta mateixa secció, també trobareu consells sobre algunes properes accions recomanades, així com alguns complements útils que vulgueu instal·lar. Això vol dir que, en lloc de deixar-vos anar per a vosaltres mateixos, Neve us proposa configurar els seus elements clau de manera senzilla..

Per acabar, podeu dirigir-vos a la pantalla de personalització per començar a ajustar el tema i el contingut de demostració escollit:

Utilitzant Neve al personalitzador de WordPress.

Les opcions aquí estan ben organitzades i hi ha moltes personalitzacions que podeu fer. Si abans heu passat algun temps amb el personalitzador de WordPress, aquí us sentireu bé.

Per resumir, aquí teniu el rànquing sobre la facilitat de configurar cada lloc:

 1. Neve ��
 2. Astra i GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

GeneratePress proporciona instruccions i organització clares, però també ofereix les menys opcions i opcions per resoldre-les. Per aconseguir un equilibri entre la flexibilitat del disseny i la facilitat d’ús, Astra és probablement l’opció més forta. Tanmateix, Neve ha guanyat aquesta categoria gràcies a la riquesa de contingut demostratiu i a la facilitat amb què podeu configurar tots els elements clau.

5.

Dissenys, plantilles i opcions de disseny

Qualsevol tema que valgui la pena ha de proporcionar moltes opcions de disseny per començar. Anem a veure què hi ha per oferir OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve en termes de creació de dissenys, plantilles, etc..

Començarem Astra, que té un dedicat Mòdul de disposició del lloc. Amb aquesta eina, podeu fer ajustaments al disseny de tot el vostre lloc. També podeu crear dissenys personalitzats amb facilitat. A més, n’hi ha àmplia gamma d’opcions de personalització que us permeten molt control sobre les vostres capçaleres, barres laterals, peus de pàgina, fons i molt més.

OceanWP ofereix moltes demostracions inicials que podeu modificar, però vulgueu. També hi ha extensions que proporcionen plantilles per a carteres i finestres emergents, tipus específics de capçaleres, barres laterals, peus de pàgina i molt més. No podeu personalitzar el vostre lloc totalment, encara que hi ha menys funcions específiques del disseny que Astra.

Similar a OceanWP, la majoria GeneratePress“Les opcions de disseny es troben a els seus diversos mòduls. Hi ha opcions de disseny per al vostre lloc i per a seccions específiques, així com diverses opcions per a capçaleres, menús, fons, etc. El opcions afegides al personalitzador són prou àmplies i us permeten modificar tant a gran escala com a petita mida l’aparença del vostre lloc.

Com vam veure abans, Neve proporciona un munt de dissenys de demostració per començar. Es poden instal·lar amb un sol clic i us permetrà un punt de partida fàcil per a la construcció de llocs en diversos nínxols. També trobareu moltes opcions útils al personalitzador, que us ajudaran a modificar les capçaleres, menús, tipografia, colors i molt més. A més, aquest tema inclou funcions específiques per ajudar a la integració de WooCommerce, opcions de configuració específiques per a bloc i fins i tot la possibilitat de crear i utilitzar dissenys personalitzats..

Cap d’aquests temes decebeu quant al potencial de disseny, però els classifiquem de la manera següent:

 1. Astra i Neve ��
 2. GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

Aquí hem atorgat un empat a Astra i Neve, ja que tots dos ofereixen una gamma impressionant de funcions de disseny. Tot i això, tant OceanWP com GeneratePress no queden gaire enrere.

6.

Plugins i extensions

Hem esmentat que aquests temes ofereixen algunes extensions, mòduls i complements addicionals. Tot i això, encara no hem de revisar en profunditat aquest aspecte.

La versió premium d’OceanWP arriba totes les extensions del tema.

Ja hem parlat de les opcions relacionades amb el disseny que ofereixen aquests mòduls. No obstant això, també hi ha extensions que proporcionen botons de compartició social, finestres emergents, ganxos per a desenvolupadors i molt més. Hi ha fins i tot un que us ajuda a “etiquetar blanc” el vostre lloc.

Algunes de les extensions de OceanWP.

GeneratePress també inclou tots els mòduls al seu pla premium i hi ha un nombre similar al que proporciona OceanWP.

Són menys diversos, però, ja que se centren més específicament en el disseny. Hi ha alguns mòduls especialment útils, com ara un amb opcions addicionals de WooCommerce i un altre que afegeix ganxos per a desenvolupadors..

Alguns dels mòduls GeneratePress.

Astra és l’únic tema que no ofereix tot el pla bàsic premium, tot i que les seves característiques en aquest nivell són comparables a GeneratePress i OceanWP. Tanmateix, el preuat paquet d’Agència proporciona una gran quantitat d’extres. Hi ha un complement per al tema en si, un complement que us ajuda a crear trucades a l’acció, un complement de marca d’esquemes i fins i tot complements per a creadors de pàgines específics.

Pel que fa a Neve, la versió premium del tema inclou gairebé tot el que necessitareu. Si ho ets comprant el tema per si sola, l’única diferència entre els nivells és que els plans més alts inclouen el reforç de WooCommerce i les funcions de l’etiqueta blanca. A més, per només un preu lleugerament més alt, podeu obtenir un conjunt complet de temes i complements, cosa que significa que podeu obtenir Neve juntament amb algunes eines addicionals útils (com ara Agradable, Visualitzador, i WP Product Review connectors).

Tenint en compte el preu, els resultats d’aquesta categoria de la nostra comparació OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve són:

 1. Neve ��
 2. Astra i OceanWP ��
 3. GeneratePress ��

Neve guanya el hands-down, ja que podeu recollir-lo al costat de tants altres temes i complements. Després d’això, tant OceanWP com Astra ofereixen una gran quantitat d’extres. Astra podria ser el clar guanyador entre tots dos, tret que haureu de pagar una quota important per accedir a les seves millors extensions, mentre que OceanWP ho fa tot junt.

7.

Velocitat i rendiment

L’últim que voleu és que el vostre tema ralenti el vostre lloc. Això significa que cal tenir en compte el rendiment de OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. Els quatre temes utilitzen pràctiques de codificació sòlides que permeten un rendiment ràpid. Tant GeneratePress com Neve, en particular, també estan dissenyats per ser el més lleuger possible. D’aquesta manera, no obtindreu moltes funcions innecessàries i disminuïu la velocitat de les vostres pàgines.

Astra també utilitza bàsics JavaScript en lloc de jQuery, una opció destinada a optimitzar la velocitat. Pel que fa a OceanWP, ofereix algunes funcions exclusives basades en el rendiment. Per exemple, proporciona l’opció a desactiva tots els scripts i estils que no necessiteu Aquesta és una manera intel·ligent d’accelerar el vostre lloc, ja que ja no caldrà carregar el JavaScript i el CSS associats a funcions no utilitzades..

Anem a veure com es mantenen els quatre temes en un escenari real. Hem creat un lloc bàsic de WordPress mitjançant les dades de prova de la unitat de tema, i va provar els seus temps de càrrega amb cada tema instal·lat (utilitzant Eines Pingdom).

Després de realitzar la mitjana de diversos assajos, aquí teniu els resultats següents:

(Gràfics per Visualizer Lite. Línia de base amb el tema dels Vint Disset.)

Com veieu, Astra i Neve van oferir els millors moments. GeneratePress no va tenir cap efecte en els temps de càrrega del nostre lloc, mentre que OceanWP va alentir una mica les coses (tot i que no és suficient per ser un problema).

Tots aquests temes semblen estar ben optimitzats. Tot i així, si esteu interessats en obtenir el millor rendiment possible, aquí teniu el rànquing:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress ��
 4. OceanWP

Astra i Neve són els guanyadors força clars aquí, ja que els únics temes que tenen un efecte positiu en els temps de càrrega de la nostra prova.

8.

Suport i documentació

Per molt fàcil que sigui el vostre tema, us haureu de fer algunes preguntes. Per tant, és important tenir opcions de suport sòlides en les que puguis confiar.

Els quatre temes premium inclouen una assistència i una actualització de més d’un any. A més, cadascuna ofereix les enviaments d’entrades com a forma principal d’obtenir ajuda. Tant Astra com GeneratePress també ofereixen fòrums de suport. OceanWP no, però ofereix un pla de “suport prioritari” per un suplement.

A més, tots els temes també ofereixen documentació. La base de coneixement d’Astra és ampli i servicial, oferint nombrosos tutorials. El mateix passa amb Neve, el que passa un munt d’articles de bases de coneixement per començar. La documentació per a tots dos OceanWP i GeneratePress és menys minuciós, però cobreix la majoria de les bases importants.

Quan es tracta de suport, hem classificat OceanWP vs Astra vs GeneratePress i Neve d’aquesta manera:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress i OceanWP ��

No és difícil trobar ajuda per a cap d’aquests temes, però la base de coneixements exhaustiva i ben escrita d’Astra l’ajuda a sortir a dalt.

Quin tema és l’opció més adequada per crear constructors de pàgines?

OceanWP vs Astra vs GeneratePress

Tot plegat, hi ha dos clars guanyadors que han sortit en aquesta revisió de OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. En gairebé totes les categories, tant Astra com Neve van destacar a la part superior de la llista.

Astra és una opció sòlida que ofereix un excel·lent equilibri entre característiques, preus i facilitat d’ús. Proporciona un munt d’opcions de personalització, suport i documentació de qualitat i un rendiment impressionant. Pel que fa a Neve, també ofereix molt contingut i opcions de demostració i una base de coneixement detallada per aconseguir-vos sortir del terreny. A més, és el tema més fàcil per començar, no retardarà el vostre lloc i té l’estructura de preus més generosa.

Per descomptat, això no significa que GeneratePress i OceanWP siguin opcions de mala qualitat. Si busqueu una cosa més senzilla i senzilla, GeneratePress és fàcil de començar i ofereix una mica bastant en el seu preu baix. OceanWP, d’altra banda, probablement hauria de ser el vostre tema bàsic si voleu dissenyar el lloc amb millor aspecte possible.

Conclusió sobre OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve

Escollir el tema de WordPress adequat és una consideració important i no s’ha d’afanyar. Si plantegeu com heu d’utilitzar el vostre tema prèviament (per exemple, en saber quin és el complement del creador de pàgines que fareu servir), us preparareu per tenir èxit..

En aquesta revisió, vam comparar quatre dels temes de WordPress més populars i rics en funcions que són perfectes per als entusiastes del creador de pàgines. A continuació, presentem les nostres conclusions sobre OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

 • Astra: Aquest tema ofereix moltes funcions, excel·lent rendiment i compatibilitat amb una àmplia selecció de creadors de pàgines populars.
 • GeneratePress: Com a opció alternativa, es tracta d’un tema lleuger i fàcil d’utilitzar, que té un bon preu i molt racionalitzat.
 • OceanWP: Tot i que és una mica més complicat d’utilitzar, aquest tema ofereix moltes opcions i posa un èmfasi especial en ajudar a crear dissenys bonics.
 • Neve: Si busqueu un tema ben equilibrat, aquest cobreix totes les bases. Inclou un bon rendiment, suport de qualitat i moltes demostracions i opcions de personalització.

Heu utilitzat algun d’aquests temes? Si és així, què en penses d’ells? Qui és el guanyador entre OceanWP i Astra vs GeneratePress vs Neve? Comparteix les teves experiències amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map