20+ millors temes de WordPress optimitzats per AdSense per al 2020

20+ millors temes de WordPress optimitzats per AdSense per al 2020

20+ millors temes de WordPress optimitzats per AdSense per al 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si llegiu aquest article, és probable que vulgueu guanyar diners amb els anuncis del vostre lloc mitjançant AdSense. Genial. El principal problema que probablement tingueu és que no esteu segur d’on publicar anuncis i, fins i tot, el vostre tema pot resultar molest.


Seria molt més fàcil si hi ha un tema optimitzat per a AdSense, de manera que no haureu de fer tot el treball. Esteu d’enhorabona perquè hi ha molts temes que estan optimitzats per a AdSense. Vaig a llistar 20+ grans temes de WordPress AdSense aquí.

Millors temes de WordPress optimitzats per AdSense

Els millors temes de WordPress optimitzats per AdSense per al 2020:

lloguer de cotxes neve

Lloguer de cotxes Neve *

Un tema de WordPress modern i net per a tot tipus de negocis. Té un disseny elegant i contingut ben organitzat. Podeu personalitzar el tema de la forma que vulgueu amb creadors de pàgines arrossegades i lletrades com Elementor i Gutenberg. Proporciona dissenys personalitzats i molts paràmetres, inclosos els banners publicitaris, que podeu afegir a qualsevol lloc del lloc.

Neve Car Rental ofereix un disseny sensible, constructor de capçaleres i peus de pàgina, compatibilitat amb AMP i WooCommerce, una enorme col·lecció de llocs d’inici de nínxol i una gran flexibilitat en la personalització..

Obteniu-ho aquí Preu: 49 dòlars

* temes desenvolupats per la nostra companyia germana, ThemeIsle

Espartà

Espartà

Un tema de WordPress AdSense creat per a revistes i llocs web de notícies que ofereix molta interactivitat. Té molts widgets: botons de xarxes socials, seccions amb articles més recents i recents, àrees de comentaris i etiquetes, galeries de fotos i vídeos i molt més. El tema principal d’aquest tema és la salut, incloent-hi les seves categories relacionades com esports, viatges i natura. Els banners publicitaris estan presents a tot el lloc web, tant a la pàgina principal com a l’interior dels articles. El disseny té tres columnes principals, dues d’elles que contenen articles de totes les categories, mentre que la tercera és “responsable” de l’àrea de compartició social.

La pàgina principal inclou dos banners publicitaris, a la part superior ia la part inferior.

El tema té colors il·limitats, imatges personalitzables, barres laterals i widgets, respon completament, té un formulari d’inici de sessió / registre inigualable, està optimitzat en SEO i té moltes altres funcions que podeu provar..

Obteniu-ho aquí Preu: 49 dòlars

romero

Romero

Romero és un bonic tema de revista realitzat per emfasitzar el contingut visual. És el més adequat per a llocs de videojocs, revistes per a automòbils, ressenyes de pel·lícules o qualsevol altre nínxol que impliqui una gran varietat d’imatges.

El tema té un disseny similar al bloc compatible amb AdSense i WooCommerce. Teniu molt d’espai per mostrar els vostres anuncis, a la barra lateral, al cos de l’article, al final d’una publicació i a la pàgina principal. Els colors i els tipus de lletra personalitzats, les plantilles de pàgines fetes i el desplaçament infinit estan equipades amb el disseny sensible.

Obteniu-ho aquí Preu: 69 $

HotNews

HotNews

Un tema simplement organitzat per a llocs web i revistes en línia. Té un menú negre a la part superior de la pàgina, té un disseny similar al bloc i està completament widgetitzat. A la part dreta, podeu trobar ginys que presenten els articles més populars, recents i comentats sobre els articles. Els espais publicitaris es difonen a tota la pàgina. També es mostren a la dreta dos quadrats de 125 × 125. A continuació es mostra un altre quadrat més gran i un altre de semblant s’adjunta al final de la pàgina.

Altres dos espais publicitaris apareixen quan feu clic a un article (els blocs publicitaris de contingut).

Els anuncis dins dels articles es col·loquen al començament i al final del contingut.

Algunes de les funcions del tema són: optimitzacions de SEO i velocitat, widgets personalitzats, esquemes i fons de color il·limitats i mitjans socials integrats.

Obteniu-ho aquí Preu: 19 dòlars

mh_magazine

Revista MH

La revista MH és una revista professional, tema de WordPress per a llocs web relacionats amb editorials. Aquest tema de WordPress perfectament adaptable és perfectament adequat per a temes com ara notícies, tecnologia, política, estil de vida, esports, natura, economia, viatges o qualsevol altre tema. Aquest popular tema de la revista WordPress us permet obtenir ingressos al vostre lloc web aprofitant les moltes àrees de widget disponibles de la pàgina principal widgetized i a les barres laterals per mostrar anuncis a diferents ubicacions del vostre lloc..

Per tant, la revista MH us permet integrar bé anuncis i banners dins del contingut del vostre lloc web. Aquest tema de WordPress de revistes flexibles inclou, a més, opcions de publicitat addicionals i diverses funcions fantàstiques per llançar revistes en línia professionals i llocs web de notícies.

Obteniu-ho aquí Preu: 49 dòlars

alfa

Alfa

Alpha és un tema net d’AdSense de WordPress per a revistes i llocs web de notícies. El disseny es va fer per posar el contingut primer. Tot està ben organitzat per categories. El tema ve amb una barra de menús vermella on també podeu trobar les principals històries del dia.

Com cada tema de la revista, Alpha està preparada per AdSense. La pàgina principal inclou dos banners publicitaris, a la part superior ia la part central.

El bàner publicitari superior manté la seva posició independentment de la secció o article que llegiu.

Alpha té un disseny sensible i, a part del disseny de la revista, també arriba amb pell de diari. També proporciona diversos ginys (molts d’ells treballant com a widgets de vídeo): un ticker de notícies d’última generació, presentació de diapositives destacades, optimització de SEO, un marc sòlid de ZOOM i una experiència de personalització fàcil.

Obteniu-ho aquí Preu: 69 $

També us pot interessar aquests articles:

 • 15+ millors temes de viatges de WordPress del 2020 (optimitzats i bonics)
 • 10+ Temes més ràpids de WooCommerce (gratuïts, optimitzats i bonics)
 • 15+ Millors temes gratuïts de WordPress Parallax 2020

Revista

Revista

Com diu el propi nom, Magazine és un tema de WordPress AdSense creat per a revistes i llocs web de notícies. Té un disseny senzill, net i professional, que ajuda a trobar fàcilment la informació que necessiteu. Aquest tema es va utilitzar per combinar amb Themify Builder, que inclou configuracions d’arrossegament i captació intuïtius. El tema té molts espais publicitaris, tres d’ells se situen just a la pàgina principal (com podeu observar a la imatge superior). Als widgets es col·loquen altres widgets per a anuncis de bàners.

La revista compta amb 42 opcions de disseny preconstruïdes, mega menús, marcatge de notícies, botons de compartició social, publicacions relacionades, sis opcions de barra lateral, set dissenys de publicacions, sis pells de colors, compatibilitat amb WooCommerce i més.

Obteniu-ho aquí Preu: 59 $

Tema diari

Tema diari

El tema diari està optimitzat per a llocs de notícies que utilitzin AdSense. El tema inclou un plafó de gestió d’anuncis fàcil d’utilitzar, que us permet posar fàcilment banners de mida diferent a la barra lateral i a altres posicions d’anuncis..

Aquest tema d’AdSense de WordPress inclou diverses plantilles de pàgines, inclosos arxius, amplada completa i més plantilles personalitzades. Tots els paràmetres que haureu de canviar es troben en un plafó d’opcions fàcil d’utilitzar. S’inclouen widgets personalitzats, inclosos Twitter i Flickr.

El tema està optimitzat i localitzat per SEO, de manera que el vostre lloc serà visible i traduïble. L’assistència a tota la vida s’inclou sense cost addicional.

Obteniu-ho aquí Preu: 24 dòlars

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Aquest tema agradable d’AdSense va ser creat per a llocs web de revistes i mitjans de comunicació, inclou un disseny modern i modern i quatre demostracions diferents. El contingut es presenta de manera elegant a causa de l’efecte de càrrega mandrosa.

Els espais publicitaris són abundants i s’ubiquen estratègicament a la pàgina principal, dins de les seccions i dins del contingut.

A més, al final de cada article hi ha un altre espai publicitari, just abans de la descripció de l’autor.

Pel que fa a les funcions, aquest tema ofereix diversos dissenys, un disseny sensible, un marcador de tendències amb les novetats, un creador de pàgines, de manera que podeu personalitzar fàcilment tot el que desitgeu, un sistema de revisió integrat per als usuaris, anuncis amb resposta (a part de Google AdSense), la compatibilitat de WooCommerce i altres funcions atractives.

Obteniu-ho aquí Preu: 55 dòlars

Revista

Revista

Un bon tema de WordPress AdSense per a revistes i llocs de notícies o blocs, amb un disseny net i amable. Disposa de tots els elements necessaris per a una bona promoció del vostre lloc. Està ple d’enllaços socials, ginys, etiquetes, categories destacades, és optimitzada per la velocitat, SEO preparada i compatible amb WP Review Pro. I, finalment, però no per això menys important, inclou espais publicitaris que us permeten col·locar els vostres anuncis on vulgueu.

El tema és sensible i dominat per un gris clar, inclou quatre dissenys únics, dues opcions de control lliscant, desplaçament de paralaxis, 630+ fonts de Google i 590 icones impressionants de tipus de lletra. També proporciona mega menús, càrrega AJAX, caixes d’autor, colors il·limitats, barres laterals i opcions de fons. I aquestes són només una part de les funcions de la revista.

Obteniu-ho aquí Preu: 45 dòlars

Films

Films

Film és un tema de WordPress AdSense creat per a revistes en línia i llocs web de notícies. Pot ser una bona opció per a la promoció: és completament widget, social i té espais publicitaris.

Hi ha cinc espais publicitaris a la pàgina principal i tres quan navegueu per les seccions. Aquest tema està ple de widgets i botons interactius, com hauria de ser qualsevol lloc de notícies.

Obteniu-ho aquí Preu: 49 dòlars

Tema-periòdic

Diari

El periòdic és un tema elegant, creat per a llocs de publicació i revisió, que us ajuda a obtenir ingressos de la vostra empresa amb anuncis d’AdSense i publicar pancartes promocionals. El tema del Diari inclou un sistema d’anuncis intel·ligent que adapta automàticament la mida de l’anunci, garantint una gran experiència d’usuari des de qualsevol dispositiu. Trobareu diversos espais publicitaris disponibles al lloc web.

Podeu col·locar un anunci a la part superior de la pàgina principal, entre els ginys o a la part dreta o esquerra de la pàgina, sense molestar la capacitat del visitant per llegir els vostres articles.

Aquesta plantilla inclou un creador de pàgines per als dissenys de demostració preconstruïts, un creador de capçaleres, dissenys preparats per a pàgines i publicacions, diversos widgets personalitzats, elements flexibles, ressenyes, botons interactius i icones animades. El diari és WPML compatible i SEO amigable.

Obteniu-ho aquí Preu: 59 $

Pinstagram

Pinstagram

Aquest tema de WordPress similar al Pinterest té un disseny atractiu i molts espais on podeu publicar els vostres anuncis. El seu aspecte modern i interactiu us ofereix moltes possibilitats d’afegir i gestionar els vostres anuncis.

Com es notaria a les captures de pantalla, Pinstagram té tot un tema que necessita perquè el vostre lloc web es popularitzi. Ofereix molts botons socials, connexions de widgets, traducció a molts idiomes, és SEO i social optimitzat i us ofereix llocs fantàstics per publicar els vostres anuncis. Proporciona un posicionament Smart Adsense, de manera que podeu tenir-los a la pàgina principal o bé a les entrades, abans i després del contingut. També podeu traslladar-les allà on calgui.

Obteniu-ho aquí Preu: 45 dòlars

SocialmentViral

SocialmentViral

Un tema colorit i enganxós creat principalment per a professionals del màrqueting. Va ser creat de manera atractiva, ràpida i per ajudar-vos a augmentar el trànsit cap als vostres productes o serveis. Està optimitzat en SEO i inclou botons socials, espais publicitaris, sistema de revisió, etiquetes, caixes d’autor i ginys.

SociallyViral proporciona mega menús, quatre efectes de càrrega diferents, caixes de subscripció, desplaçament de paralaxis, 630 o més fonts de Google, colors il·limitats, barres laterals, opcions de fons, codis directes i moltes altres funcions atractives..

Obteniu-ho aquí Preu: 45 dòlars

Revista Pro

Revista Pro

Un tema optimitzat per treballar amb llocs web de revistes i suports que necessiten integració d’AdSense. Utilitza una combinació clàssica en blanc i negre i manté un aspecte professional. Té un disseny senzill i ben organitzat. Els anuncis es fixen en els mateixos llocs, independentment del lloc en què us vagi desplaçant.

Tot i que té un aspecte minimalista, Magazine Pro inclou tot allò que un lloc de premsa necessita: widgets, etiquetes, bloc, botons socials, contingut ben organitzat, menús personalitzats, resposta per a mòbils, imatges destacades, sis opcions de disseny, opcions de tema i molt més. més.

Obteniu-ho aquí Preu: 99,95 dòlars

Notícies en línia

Notícies en línia

Aquest tema té un disseny senzill de revistes per a llocs web de notícies generals i ofereix optimització d’AdSense. També inclou dos blocs publicitaris a la pàgina principal, que es mostren a totes les pàgines. El tema té un aspecte net i minimalista i ofereix un sistema de revisió. A sota del menú, NewsOnline té una marca de notícies que funciona d’alguna manera com un control lliscant que mostra les notícies més recents i importants.

NewsOnline pot gestionar grans quantitats de contingut, respon perfectament i optimitzat per a la velocitat i el SEO, ofereix desplaçament en paral·lela, codis drecers, caixes d’autor, colors il·limitats, tipus de lletra, icones, fons i moltes altres opcions de personalització..

Obteniu-ho aquí Preu: 45 dòlars

Esquema

Esquema

Schema podria ser el tema ideal per a una revista o per a un lloc web de mitjans. No només és un dels temes més ràpids de WordPress, sinó que inclou totes les funcions necessàries que ajudaran la vostra empresa a escalar ràpidament a l’escala professional. A més de la seva gran rapidesa i codi de SEO adequat, Schema també és una bona opció per a la gestió d’anuncis. No es presenta amb espais publicitaris predeterminats, de manera que podeu triar on voleu que es mostrin. D’aquesta manera, podreu controlar i fer un seguiment millor dels anuncis.

Per exemple, podeu utilitzar un anunci de capçalera, un anunci inferior al títol posterior o qualsevol altra opció que doni el tema.

Schema proporciona un disseny sensible, un sistema de revisió integrat, codi lleuger, CSS personalitzat, fons il·limitats, codis drecers útils, fonts i icones de Google, widgets personalitzats i moltes altres opcions de personalització potents..

Obteniu-ho aquí Preu: 45 dòlars

wp-crítica

Crítica WP

WP-Critique és un tema de revisió de productes, però inclou diversos espais per a banners d’anuncis. No indica específicament les ubicacions dels anuncis, de manera que us correspon allà on voleu que es mostrin. És un tema flexible, que es pot personalitzar i ser polivalent.

WP-Critique està preparat per a una promoció eficient, ja que ofereix molts widgets per a diversos propòsits i molts espais publicitaris. El seu disseny s’adapta millor a una revista o a un lloc web de premsa, ja que és net, senzill i professional.

El tema proporciona un disseny sensible, una funció de qualificació de producte integrada, pàgines d’autor incorporades, una plantilla de pàgines de vídeos de YouTube, diversos dissenys de pàgines d’inici, diverses opcions de disseny de publicacions i pàgines, diverses ubicacions d’anuncis de bàners, una secció de cartera i moltes altres. configuració de personalització.

Obteniu-ho aquí Preu: 49 dòlars

bona vida

Bona vida

Un tema de WordPress polivalent. Proporciona set demostracions diferents per a usos específics. Es pot utilitzar per a revistes, blogs o llocs de revisió. El disseny és net, modern i preparat per a ginys. El tema és amable i acollidor i també ofereix molts espais per a banners publicitaris, a la part superior de la pàgina principal, a la zona de la barra lateral i entre les publicacions.

GoodLife proporciona un disseny responsiu, quatre pàgines de galeria i vídeo, tres estils de capçaleres diferents, integració de plugins premium premium, ubicacions d’anuncis integrats que podeu gestionar de la manera que desitgeu, optimització de velocitat i SEO, llistes de reproducció de vídeo, un complex sistema de revisió i moltes altres funcions excel·lents.

Obteniu-ho aquí Preu: 59 $

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  30+ temes i plantilles elementals per al 2020 Temes
  0 комментариев
  
  Adblock
  detector