20+ najboljih AdSense optimiziranih WordPress tema za 2020. godinu

20+ najboljih AdSense optimiziranih WordPress tema za 2020. godinu

20+ najboljih AdSense optimiziranih WordPress tema za 2020. godinu
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ako čitate ovaj članak, najvjerojatnije želite započeti zarađivati ​​novac od oglasa na svojoj web lokaciji putem AdSensea. Sjajno. Glavni problem koji vjerojatno imate je što niste sigurni gdje staviti oglase, pa čak i ako to učinite, vaša tema može to učiniti problematičnim.


Bilo bi puno lakše ako je tamo bila tema koja je optimizirana za AdSense, tako da vam nije trebalo činiti sav težak posao. Imate sreće jer je mnogo tema optimiziranih za AdSense. Idem na popis 20+ sjajnih tema za WordPress AdSense ovdje.

Najbolje teme za WordPress optimizirane za AdSense

Najbolje teme za WordPress optimizirane za AdSense za 2020. godinu:

iznajmljivanje automobila neve

Iznajmljivanje automobila Neve *

Moderna i čista WordPress tema za sve vrste poduzeća. Ima elegantan dizajn i dobro organiziran sadržaj. Temu možete prilagoditi načinu na koji želite pomoću sastavljača stranica s drag-and-drop kao što su Elementor i Gutenberg. Pruža prilagođene izgleda i puno postavki, uključujući natpise oglasa, koje možete dodati bilo gdje na web mjestu.

Najam automobila Neve dolazi s prilagodljivim dizajnom, programom za izradu zaglavlja i podnožja, kompatibilnošću s AMP-om i WooCommerceom, ogromnom kolekcijom startnih stranica niša i potpunom fleksibilnošću u prilagođavanju.

Donesite ovdje Cijena: 49 USD

* teme koje je razvila naša sestrinska tvrtka, ThemeIsle

spartanski

spartanski

WordPress AdSense tema stvorena za časopise i web stranice s vijestima koja nudi puno interaktivnosti. Ima mnoštvo widgeta: gumbe na društvenim mrežama, odjeljke s najpopularnijim i najnovijim člancima, područja za komentare i oznake, foto i video galerije i još mnogo toga. Glavna tema ove teme je zdravlje, uključujući srodne kategorije poput sporta, putovanja i prirode. Oglasni natpisi prisutni su na cijelom web mjestu, na početnoj stranici i unutar članaka. Dizajn ima tri glavna stupca, od kojih dva sadrže članke iz svake kategorije, dok je treći „odgovoran“ za područje društvenog dijeljenja.

Početna stranica ima dva natpisa oglasa, na vrhu i na dnu.

Tema ima neograničene boje, prilagodljive slike, bočne trake i widgete, potpuno odgovara, ima obrazac za prijavu / registraciju na bulit, SEO optimiziran i ima mnoštvo drugih značajki koje biste mogli isprobati.

Donesite ovdje Cijena: 49 USD

Romero

Romero

Romero je lijepa tema časopisa stvorena kako bi naglasila vizualni sadržaj. Najbolje je za web stranice video igara, automobilske časopise, kritike filmova ili bilo koju drugu nišu koja uključuje veliki raspon slika.

Tema ima izgled poput bloga koji je kompatibilan s AdSenseom i WooCommerceom. Imate dovoljno prostora za prikazivanje oglasa – u bočnoj traci, u tijelu članka, na kraju posta i na početnoj stranici. Prilagođene boje i fontovi, unaprijed pripremljene predloške stranica i beskonačno pomicanje dolaze u paketu sa odgovarajućim dizajnom..

Donesite ovdje Cijena: 69 USD

Vruce vijesti

Vruce vijesti

Prilično jednostavno organizirana tema za internetske web stranice i časopise s vijestima. Ima crni izbornik na vrhu stranice, ima oblik bloga i potpuno je widgetized. S desne strane možete pronaći widgete koji predstavljaju najpopularnije, najnovije i komentirane članke. Oglasni prostori su raspoređeni na cijeloj stranici. S desne strane su prikazana i dva kvadrata veličine 125 × 125. Ispod je prikazan još jedan veći kvadrat, a sličan je pri dnu stranice.

Druga dva oglasna prostora pojavljuju se kada kliknete članak (oni su oglasni blokovi).

Oglasi unutar članaka postavljaju se na početku i na kraju sadržaja.

Neke su značajke teme: SEO i optimizacije brzine, prilagođeni widgeti, neograničene sheme boja i pozadina te integrirani društveni mediji.

Donesite ovdje Cijena: 19 USD

mh_magazine

Magazin MH

MH Magazine je profesionalna tema časopisa WordPress za web stranice povezane s uredništvom. Ova potpuno odgovorna tema programa WordPress savršeno je pogodna za teme poput vijesti, tehnologije, politike, načina života, sporta, prirode, gospodarstva, putovanja ili bilo koje druge teme. Ova popularna tema časopisa WordPress omogućuje vam unovčavanje vaše web stranice iskorištavanjem mnogih dostupnih područja widgeta na widgetized naslovnici i na bočnim trakama za prikaz oglasa na različitim lokacijama na vašoj web lokaciji.

MH Magazine vam stoga omogućuje lijepo integriranje oglasa i banera u sadržaj vaše web stranice. Ova fleksibilna magazin WordPress tema, osim toga, nudi dodatne mogućnosti oglašavanja i nekoliko sjajnih značajki za pokretanje profesionalnih internetskih časopisa i vijesti.

Donesite ovdje Cijena: 49 USD

alfa

Alfa

Alfa je čisti WordPress AdSense tema za časopise i vijesti. Dizajn je napravljen tako da sadržaj stavi na prvo mjesto. Sve je dobro organizirano po kategorijama. Tema dolazi s crvenom trakom izbornika na kojoj možete pronaći i glavne priče dana.

Kao i svaka tema časopisa, Alpha je spremna za AdSense. Početna stranica dolazi s dva natpisa oglasa na vrhu i u sredini.

Gornji oglasni transparent zadržava svoju poziciju bez obzira na odjeljak ili članak koji čitate.

Alfa je prilagodljiv dizajn, a osim izgleda časopisa, isporučuje se i s novinskim omotom. Također nudi više widgeta – od kojih mnogi rade kao video widgete – kratke vijesti, kratki prikaz prezentacije, SEO optimizaciju, solidan ZOOM okvir i lako prilagođavanje.

Donesite ovdje Cijena: 69 USD

Možda će vas zanimati i ovi članci:

  • 15+ najboljih tema za putovanja WordPress-a 2020 (Optimizirano i lijepo)
  • 10 i najbrži teme WooCommerce (besplatne, optimizirane i lijepe)
  • 15+ najboljih besplatnih tema za paralelni WordPress 2020

Časopis

Časopis

Kao što i sam naziv govori, Magazin je WordPress AdSense tema stvorena za časopise i vijesti. Ima jednostavan, čist i profesionalan dizajn koji vam pomaže da lako pronađete potrebne informacije. Ova je tema napravljena za upotrebu zajedno s Themify Builder-om, koji dolazi s intuitivnim postavkama povuci-i-pusti. Tema ima mnogo oglasnih mjesta, tri od njih smještena su točno na početnoj stranici (kao što možete vidjeti na slici iznad). Ostali widgeti za oglasne trake smješteni su unutar članaka.

Magazine sadrži 42 unaprijed pripremljene opcije izgleda, mega izbornike, probijanje vijesti za označavanje vijesti, gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama, povezane postove, šest opcija bočne trake, sedam izgleda posta, šest kožnih boja, kompatibilnost WooCommerce i još mnogo toga.

Donesite ovdje Cijena: 59 USD

Dnevna tema

Dnevna tema

Dnevna tema optimizirana je za vijesti koje koriste AdSense. Tema uključuje ploču za upravljanje oglasima koja se jednostavno koristi i omogućava jednostavno postavljanje banera raznih veličina na bočnu traku i druge položaje oglasa.

Ova WordPress AdSense tema uključuje više predložaka stranica, uključujući arhive, punu širinu i više prilagođenih predložaka. Sve postavke koje ćete ikada trebati promijeniti nalaze se na jednoj ploči s opcijama za jednostavno korištenje. Uključeni su prilagođeni widgeti, uključujući Twitter i Flickr.

Tema dolazi SEO-optimizirana i lokalizirana, tako da će vaša web stranica biti vidljiva i prenosiva. Životna podrška uključena je bez dodatnih troškova.

Donesite ovdje Cijena: 24 USD

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Ova prijateljska tema usluge AdSense napravljena je za internetske stranice časopisa i medija, dolazi sa svježim i modernim dizajnom i četiri različita prikaza. Sadržaj se elegantno prikazuje po dio zbog efekta lijenog opterećenja.

Oglasnih prostora ima mnogo i strateški se postavlja na početnoj stranici, unutar odjeljaka i unutar sadržaja.

Također, na kraju svakog članka nalazi se još jedan oglasni prostor, neposredno prije autorovog opisa.

Što se tiče značajki, ova tema nudi više izgleda, prilagodljiv dizajn, trend trendova s ​​vijestima o vijestima, program za pravljenje stranica, tako da lako možete prilagoditi sve što želite, ugrađeni sustav pregleda korisnika, responzivni oglasi (osim iz Google AdSense-a), WooCommerce kompatibilnosti i drugih zanimljivih značajki.

Donesite ovdje Cijena: 55 USD

Časopis

Časopis

Lijepa WordPress AdSense tema za časopise i vijesti ili blogove, s čistim i prijateljskim dizajnom. Sadrži sve potrebne elemente za dobru promociju vaše web stranice. Pun je društvenih veza, widgeta, oznaka, istaknutih kategorija, brzo je optimiziran, SEO spreman i kompatibilan je s WP Review Pro. I posljednje, ali ne najmanje bitno, isporučuje se s oglasnim prostorima koji vam omogućuju postavljanje oglasa gdje god želite.

Tema je osjetljiva i dominira svijetlo siva, dolazi s četiri jedinstvena izgleda, dvije mogućnosti klizača, pomicanjem paralaksom, 630+ Google fontova i 590 ikona Font Awesome. Također nudi mega izbornike, AJAX učitavanje, autorske okvire, neograničene boje, bočne trake i mogućnosti pozadine. A ovo su samo dio karakteristika magazina.

Donesite ovdje Cijena: 45 USD

NewsDesk

NewsDesk

NewsDesk je WordPress AdSense tema kreirana za internetske časopise i vijesti. Može biti dobar izbor za promociju – u potpunosti je povezan, društven i ima oglasno mjesto.

Na početnoj stranici nalazi se pet oglasnih mjesta i tri prilikom kretanja po odjeljcima. Ova je tema puna widgeta i interaktivnih gumba, kao što bi trebala biti svaka vijest.

Donesite ovdje Cijena: 49 USD

Novine-Tema

Novine

Novine su elegantna tema, stvorena za objavljivanje i pregled web mjesta, koja vam pomaže unovčavati vaše poslovanje pomoću AdSense oglasa i objavljivati ​​promotivne banere. Tema Novine dolazi s inteligentnim sustavom oglasa koji automatski prilagođava veličinu oglasa, osiguravajući odlično korisničko iskustvo s bilo kojeg uređaja. Naći ćete različite oglasne prostore na cijeloj web stranici.

Oglas možete postaviti na vrh početne stranice, između widgeta ili na desnoj ili lijevoj strani stranice, bez narušavanja sposobnosti posjetitelja da čita vaše članke..

Ovaj predložak uključuje alat za izradu stranica za prednji dio, unaprijed izgrađeni demo dizajni, program za pravljenje zaglavlja, gotove nacrte za stranice i postove, nekoliko prilagođenih widgeta, fleksibilne elemente, recenzije, interaktivne gumbe i animirane ikone. Novine su WPML kompatibilne i SEO prijateljske.

Donesite ovdje Cijena: 59 USD

Pinstagram

Pinstagram

Ova WordPress tema slična Pinterestu ima dopadljiv izgled i mnogo mjesta na kojima možete postavljati svoje oglase. Interaktivan i moderan izgled daje vam puno šansi za dodavanje i upravljanje oglasima.

Kao što biste primijetili na snimkama zaslona, ​​Pinstagram ima sve teme koje trebaju pomoći vašoj web lokaciji da postane popularna. Nudi mnoštvo društvenih gumba, veze widgeta, prijevod na mnoge jezike, optimiziran je za SEO i za društvene mreže i pruža vam lijepa mjesta za ispuštanje oglasa. Pruža Smart Adsense pozicioniranje, tako da ih možete imati na početnoj stranici ili desno unutar postova, prije i nakon sadržaja. Također ih možete premjestiti gdje god trebate.

Donesite ovdje Cijena: 45 USD

SociallyViral

SociallyViral

Šarena i privlačna tema prvenstveno stvorena za marketinške stručnjake. Izgrađen je da bude privlačan, brz i da vam pomogne da pojačate promet prema svojim proizvodima ili uslugama. SEO-optimiziran je i dolazi s socijalnim gumbima, oglasnim prostorima, sustavom za recenziju, oznakama, okvirima autora i widgetima.

SocialViral nudi mega izbornike, četiri različita efekta učitavanja, okvire pretplate, pomicanje paralaksom, 630+ Google fontova, neograničene boje, bočne trake, opcije pozadine, kratke kodove i mnoge druge zanimljive značajke.

Donesite ovdje Cijena: 45 USD

Magazin Pro

Magazin Pro

Tema optimizirana za rad s web stranicama časopisa i medija koja trebaju integrirati AdSense. Koristi klasičnu crno-bijelu kombinaciju i zadržava profesionalni izgled. Ima jednostavan i dobro organiziran izgled. Oglasi su fiksni na istim mjestima, bez obzira na to gdje vas pomicanje vodi.

Iako ima minimalistički izgled, Magazine Pro dolazi sa svim potrebnim novinarskim stranicama: widgetima, oznakama, blogovima, društvenim gumbima, dobro organiziranim sadržajem, prilagođenim izbornicima, brzinom mobilnog uređaja, istaknutim slikama, šest opcija izgleda, opcijama tema i mnogim drugim više.

Donesite ovdje Cijena: 99,95 USD

NewsOnline

NewsOnline

Ova tema ima jednostavan izgled časopisa, za web stranice s općim vijestima i nudi AdSense optimizaciju. Na početnoj stranici dolazi s dva oglasna bloka koja se prikazuju i na svakoj stranici. Tema ima čist i minimalistički izgled i pruža sustav recenzije. Ispod izbornika NewsOnline ima oznaku vijesti koja djeluje nekako poput klizača na kojem se prikazuju najnovije i najvažnije vijesti.

NewsOnline može nositi s velikim količinama sadržaja, u potpunosti je brz i optimiziran za brzinu i SEO, nudi pomicanje paralaksom, kratke kodove, autorske okvire, neograničene boje, fontove, ikone, pozadine i puno drugih mogućnosti prilagodbe.

Donesite ovdje Cijena: 45 USD

Shema

Shema

Shema bi mogla biti idealna tema za časopis ili za web stranicu medija. Ne samo da je to jedna od najbržih WordPress tema vani, već nudi i sve potrebne značajke koje će vam pomoći da vaše poslovanje brzo eskalira profesionalnom ljestvicom. Osim svoje velike brzine i SEO-prilagođenog koda, shema je također dobra opcija za upravljanje oglasima. Ne dolazi sa zadanim oglasnim prostorima, tako da možete sami odabrati gdje želite da se prikazuju. Na ovaj način možete bolje kontrolirati i pratiti oglase.

Na primjer, možete upotrijebiti zaglavni oglas, oglas ispod naslova ispod stranice ili bilo koju drugu opciju koju tema ima.

Shema nudi prilagodljiv dizajn, ugrađeni sustav pregleda, lagan kod, prilagođeni CSS, neograničene pozadine, korisne kratice, Googleove fontove i ikone, prilagođene widgete i puno drugih moćnih opcija prilagođavanja.

Donesite ovdje Cijena: 45 USD

wp-kritika

WP-kritika

WP-Kritique je tema za pregled proizvoda, ali dolazi s više mjesta za natpise oglasa. Ne opisuje posebno lokacije oglasa, a na vama je gdje ovisite o njima. To je fleksibilna tema, napravljena da bude vrlo prilagodljiva i višenamjenska.

WP-Critique spreman je za učinkovitu promociju jer nudi puno widgeta za različite svrhe i puno oglasnog prostora. Njegov dizajn najbolje odgovara časopisu ili novinarskoj web stranici jer je čist, jednostavan i profesionalan.

Tema pruža prilagodljiv dizajn, ugrađenu funkciju ocjenjivanja proizvoda, ugrađene autorske stranice, predložak stranice s videozapisima na YouTubeu, više izgleda izgled početne stranice, razne mogućnosti izgleda posta i stranica, više lokacija oglasa banera, odjeljak s portfeljem i mnoge druge postavke prilagodbe.

Donesite ovdje Cijena: 49 USD

dobar život

Dobar život

Višenamjenska WordPress tema. Pruža sedam različitih prikaza za određene namjene. Može se koristiti za časopise, blogove ili stranice za pregled. Dizajn je čist, moderan i spreman za widgete. Tema izgleda prijateljski i dobrodošlice, a također nudi puno mjesta za natpise oglasa – na vrhu početne stranice, u zoni bočne trake i između postova.

GoodLife nudi prilagodljiv izgled, četiri stranice galerije i videozapisa, tri različita stila zaglavlja, višestruku premijsku integraciju dodataka, ugrađene lokacije za oglašavanje kojima možete upravljati na način koji želite, brzinu i SEO optimizaciju, popise za reprodukciju videozapisa, složen sustav pregleda i puno drugih sjajnih značajki.

Donesite ovdje Cijena: 59 USD

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector