OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve: Melyik a jobb?

Amikor kiválasztja a WordPress témát a következő webhelyéhez, fontos, hogy ne csak az esztétikai vonzerejét vegye figyelembe. A témád befolyásolja a webhely felépítésének tapasztalatait is, ezért érdemes kiválasztani azt, amely megfelel a tervezési stílusának. Ha tetszik például az oldalkészítők használata, akkor döntése gyakran az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve.


Ez a négy téma az oldalépítő közösség kedvence. Mindegyik egy szilárd eszköz a különféle WordPress alkalmazásokhoz, és valóban kiemelkedik, ha bizonyos oldalkészítő pluginekkel együtt használják. Jellemzők és stílusuk szempontjából is hasonlóak, ezért nehéznek tűnik az Ön igényeinek megfelelő kiválasztás. Szerencsére ez a döntés könnyebb lehet, mint gondolnád.

Ebben az átfogó áttekintésben összehasonlítjuk az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. Megvizsgáljuk azok jellemzőit, árait, a könnyű használatot, az oldalkészítő kompatibilitását, a támogatást és egyebeket. Végül tudni fogja, melyik téma valószínűleg a legmegfelelőbb az Ön számára.

Először azonban beszéljünk arról, hogy miért van szüksége elsősorban ezekre a témákra!

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve

Tartalomjegyzék:
Miért van szüksége oldalkészítő-barát WordPress-témára | Bemutatjuk az OceanWP, az Astra, a GeneratePress és a Neve | Jellemzők | Az oldalkészítő kompatibilitása Árképzés és licenc | Könnyű beállítás és használat Elrendezések, sablonok és tervezési lehetőségek | Beépülő modulok és kiterjesztések Sebesség és teljesítmény | Támogatás és dokumentáció Melyik téma a legjobb oldalkészítő-barát? | Következtetés

Miért lehet szüksége egy oldalkészítő-barát WordPress-témára?

Alapértelmezés szerint a WordPress modernizált szerkesztőt kínál, amely megkönnyíti a tartalom létrehozását és megtervezését. Ennek a szerkesztőnek azonban kissé hiányozhat a rugalmasság és az opciók szempontjából. Ezért van olyan sok népszerű oldalépítők. Ezek az eszközök lehetővé teszik az előre beépített elemek áthúzását és pontos elrendezését az oldalakon és a hozzászólásokon.

A legtöbb oldalkészítő beépülő modult úgy fejlesztették ki, hogy ésszerűen jól működjön bármilyen témával. A „meglehetősen jól” azonban gyakran nem elég jó. Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni webhelyéről, okos egy olyan témát keresni, amelyet úgy optimalizáltak, hogy rendkívül kompatibilis az oldalkészítő beépülő modulokkal..

Mint Scott Wyden Kivowitz, a közösség vezérigazgatója Imagelynél, kellett mondania a témák és az oldalépítők kapcsolatáról:

scott kivowitz

Az emberek használhatják a Gutenberg, az Elementor, a Beaver Builder vagy más oldalkészítő pluginokat a végtelen tervezési lehetőségek beillesztéséhez a témához. A kiindulási pont azonban egy lenyűgöző, egyszerű, tiszta, gyors és SEO-gazdag dizájn.

Scott Wyden Kivowitz

Természetesen, még ha szűkítjük a kiválasztási kritériumokat az oldalépítő-barát témákra is, még mindig sok a lehetőség. Nézzük meg az oldalkészítő felhasználók négy legnépszerűbb témáját, és nézzük meg, hogyan állnak össze egymásba.

Bevezetés a témákhoz

Felülvizsgálatunkhoz, összehasonlítjuk az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. Ez a négy többcélú téma népszerű, jól áttekintett és támogatott, és kompatibilis a sok legnépszerűbb oldalkészítő beépülő modullal.

Az OceanWP témája

OceanWP

Először is, az OceanWP nagy hangsúlyt fektet a stílusra.

Ez a téma számos demót kínál, amelyek segítségével testreszabhatja webhelye megjelenését. Széles körű felhasználásra alkalmazható, de különösen jól alkalmazható e-kereskedelmi webhelyek számára (és nagyon jól integrálódik a WooCommerce).

Az Astra téma

Astra

Az Astra segít Önnek egy stílusos weboldal létrehozásában is, bár elsődleges szempont a teljesítmény.

Ez egy rendkívül könnyű téma, amely webhelye gyors működését biztosítja az első és a hátsó oldalon. Nagyon testreszabható még a nem kódolók számára is, bár rengeteg funkcióval rendelkezik a fejlesztők számára, hogy kihasználhassák.

A GeneratePress téma

GeneratePress

Ezután jönünk GeneratePress.

Ez a téma szilárd egyensúlyt tart fenn a sok szolgáltatás biztosítása és a dolgok lehető legkönnyebb megtartása között. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a könnyű használatra, tehát nincs meredek tanulási görbe.

A Neve témájú bemutató.

Neve

Végül, de nem utolsósorban, van Neve.

Témánk modern, egyoldalas elrendezést kínál. Ideális kisvállalkozások számára, de a legkülönbözőbb felhasználásokhoz is alkalmazható. Könnyű, testreszabható és érzékeny bármilyen méretű képernyő gyönyörű megjelenítésére.

Mind a négy téma rengeteg ajánlatot kínál, tehát hogyan választhat az OceanWP, az Astra, a GeneratePress és a Neve között??

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve összehasonlítva (nyolc kulcsfontosságú tényező)

Most összehasonlítjuk az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve nyolc különféle kategóriát. Érdemes megjegyezni, hogy bár ezeknek a témáknak egy ingyenes verziója van a WordPress plugin könyvtárban, a teljes funkcionalitású prémium verziókról itt beszélünk..

Most ugorjunk be!

1.

Jellemzők

Mind a négy téma lefedi az alapjait, amikor a WordPress bármely témájának alapvető jellemzőiről van szó. Mindegyikük teljes mértékben reagál, és mindkettő támogatja a stabil teljesítményt, és jó SEO paramétereket nyújt.

Vannak néhány figyelemre méltó különbség az általuk nyújtott szolgáltatáskészletekben:

 • Előre gyártott elemek: Az Astra fejlécek, kütyü, elrendezések és egyéb elemek széles választékát kínálja, amelyek segítségével gyorsan elindulhat. Az OceanWP testreszabható elemek lenyűgöző sorozatát is kínálja, beleértve 7 fejlécstílust, 15 kütyüt és 5 kezdő elrendezést. A Neve nem tartalmaz néhány testreszabható elrendezést, fejlécet és láblécet, míg a GeneratePress egy kicsit könnyebb ezen a területen.
 • E-kereskedelmi alkalmazások: Az OceanWP itt kiemelkedik, célzott funkcionalitást biztosítva a kosár és a termékoldalak javításához. A GeneratePress azonban kínál egy WooCommerce-specifikus modul. A Neve 2.0 hozzáadta a WooCommerce üzlet- és termékvezérlőket, valamint a WooBooster modult a Neve Pro felhasználók számára.
 • Fejlesztőbarát funkciók: Az OceanWP és a GeneratePress egyaránt tartalmaz horgokat a fejlesztők számára, megkönnyítve ezeknek a témáknak az egyedi kód használatával történő finomítását. Az Astra Custom Layout modulja horgok opciót is kínál.

Ha figyelembe vesszük a témák prémium csomagjaiba tartozó összes kiterjesztést és kiegészítőt, akkor az alábbiak szerint osztályozzuk őket:

 1. OceanWP ��
 2. Neve ��
 3. Astra és GeneratePress ��

Mind a négy rengeteg funkcióval rendelkezik, de az OceanWP mindhárom fent említett pontot eltalálja. A fejlesztőeszközök esetében a Neve nem marad le, de a szélesebb körben használt funkciókat lefedi előre gyártott elemekkel és a WooBooster modullal.

2.

Az oldalkészítő kompatibilitása

Az Astra-t az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy együttműködjön az oldalépítőkkel. Zökkenőmentesen integrálódik a népszerű lehetőségekkel, mint például a Beaver Builder, az Elementor, a Divi Builder, a Webhely származása és a WPBakery Page Builder (Visual Composer). Kiegészítő bónuszként lehetővé teszi az oldal címének és az oldalsáv kikapcsolását a tartalom kidolgozása közben, így több hely ad a tervezésre összpontosítva. Végül az Agency Bundle (a legdrágább változat) kiegészítőkkel érkezik, amelyeket speciális oldalkészítők számára terveztek.

A GeneratePress kevesebb ajánlatot kínál itt. Azt állítja, hogy kompatibilis az összes fő oldalépítő beépülő modullal, de kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy melyik beépülő modulokkal működik a legjobban. A moduláris felépítés azonban jól működik az oldalkészítőkkel együtt.

A Neve a tökéletes partner a legnépszerűbb WordPress oldal-készítő, az Elementor számára. A Neve Pro Elementor Booster lehetővé teszi a kiegészítők és sablonok egy kattintással történő importálását. A Neve azonban jól integrálódik a Brizy, a Beaver Builder, a Divi, a SiteOrigin és a Visual Composer között is..

Végül, de nem utolsósorban, az OceanWP-t úgy tervezték, hogy simán működjön együtt az oldalkészítő bővítményekkel. Különösen a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy az támogatja az Elementor, a Visual Composer, a Divi és a Beaver Builder szolgáltatásait. Az egyik bővítmény, amelyet a prémium verzióval kapsz, szintén hozzáad számos kifejezetten az Elementor számára tervezett kütyü.

Mind a négy téma nagyon jól működik a Blokk-szerkesztővel és a sajátunkkal Orbit Fox csatlakoztat. Ez utóbbi önmagában nem egy oldalépítő, hanem számos praktikus modult ad hozzá webhelyéhez, amelyek jelentősen megnövelhetik annak funkcionalitását.

A GeneratePress és az Orbit Fox különösen erős mérkőzés, mivel az előbbiek sablonjai és oldalkészítő moduljai, valamint az utóbbihoz tartozó modulok kombinálva kínálnak egyszerű lehetőséget webhelyének testreszabására..


Orbit Fox by ThemeIsle Orbit Fox by ThemeIsle

Szerzői): Themeisle

Aktuális változat: 2.9.8

Utolsó frissítés: 2020. április 28

themeisle-companion.zip


96% Értékelések


400.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

Mindezt szem előtt tartva, az alábbiak szerint rangsoroljuk az OceanWP vs Astra vs GenevePress vs Neve oldal-készítő kompatibilitását:

 1. Astra ��
 2. OceanWP és Neve ��
 3. GeneratePress ��

Az Astra, az OceanWP és a Neve nagyon kompatibilisek a legnépszerűbb oldal-készítő pluginokkal, a GeneratePress kissé lemarad az elején (de mégis szilárd választás, ha az Orbit Foxot szeretné használni).

3.

Árképzés és licenc

Ezen a ponton kíváncsi lehet, hogy ezek a témák mennyibe kerülnek. Mint kiderült, mindegyik meglehetősen eltérő árképzési struktúrát tartalmaz.

Az OceanWP a leg skálázhatóbb téma három prémium szintű terv. Mindegyikükhez teljes kiterjesztés, demó és támogatás tartozik, és csak abban különböznek egymástól, hogy hány licencet nyújtanak. Egy site licencet kaphat 31 dollárért, három webhelyet 79 dollárért, vagy korlátlan helyszínt 129 dollárért. Ezenkívül egyedi kiterjesztéseket is megvásárolhat, ha csak egy vagy két prémium funkcióra van szüksége.

Az OceanWP téma árazási lehetőségei.

GeneratePress Premium, másrészt, amilyen egyszerű. Csak egy lehetőség van – 49,95 USD minden modulra, egyéves támogatás és korlátlan helyszíni licencek. Ez azonban nagyon nagylelkű terv.

Árképzés a GeneratePress témához.

Az Astra három prémium verziót kínál. 41 dollárért megszerezheti a téma összes funkcióját, egy éves támogatást és korlátlan helyszíni licenceket. A Mini Agency Bundle fejlettebb funkciókat kínál, köztük az előre elkészített webhelyek könyvtárát, amelyekkel együttműködni lehet, és több profi kiegészítőt. Emellett választhat egy oldalkészítőt is, összesen 169 dollárért. Az ügynökségi csomag – amely egy óriási 249 dollárért jár – mindezt tartalmazza, valamint a többi oldalépítő kiegészítőit..

Az Astra téma ára.

Neve a legalacsonyabb árú réteg egy éves támogatást és frissítéseket, egyedi elrendezéseket és egyebekkel szolgál évente 49 dollárért. Az elsőbbségi támogatás és a „WooCommerce emlékeztető” évente 59 dollárral bírhat Önnek, míg a legmagasabb szint megvásárlása 99 dollárral lehetővé teszi a téma „fehér címkézését” – tökéletes ügynökségek és szabadúszók számára..

A Neve Pro árazási képernyője.

Összefoglalva:

OceanWP
GeneratePress
Astra
Neve
31 USD – 1 oldal
79 USD – 3 webhely
129 USD – korlátlan helyek
49,95 USD – korlátlan helyek41 USD – korlátlan helyek
169 USD – korlátlan helyek (mini ügynökség)
249 USD – korlátlan helyek (ügynökség)
49 USD – korlátlan helyek
59 USD – korlátlan helyek, elsőbbségi támogatás
99 USD – korlátlan helyek, elsőbbségi támogatás, fehér címkézés
12 hónapos frissítések és támogatás, 11 prémium kiterjesztés, az összes demo tartalmazzaMinden prémium modul, teljes hozzáférés a webhely könyvtárához, egyéves frissítések és támogatás, 30 napos pénz-visszafizetési garanciaAz Astra Pro fejlett testreszabási és elrendezési lehetőségeket tartalmaz.Minden réteg fejlécet, blogot és Elementor emlékeztetőt tartalmaz.

Ami az ön által fizetett árat illeti, itt van az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve rangsorolása:

 1. Neve ��
 2. Az OceanWP és a GeneratePress ��
 3. Astra ��

A Neve legolcsóbb korlátlan licencével rendelkezik ezen a listán, tehát ez teszi a legjobban befektethetővé. Ha tudja, hogy a témáját csak egyetlen webhelyen fogja használni, akkor fontolóra veheti az OceanWP-t is, amely kissé olcsóbb. A GeneratePress a legegyszerűbb árképzési modellt kínálja, egyetlen árcédulával a profi verzióhoz.

4.

Könnyű beállítás és használat

Ideje megnézni, hogy néznek ki az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve akcióban. Röviden fogunk beszélni arról, hogy mi jár az egyes prémium témák telepítésével. Ezután megvizsgáljuk a beállításuk folyamatát.

Az Astra a legegyszerűbb téma a telepítéshez. Csak kap egy ZIP fájlt, amelyet feltölthet a webhelyére a kívánt módszerrel – például az irányítópulton vagy a – keresztül File Transfer Protocol (FTP). A GeneratePress és a Neve egyaránt megköveteli, hogy először telepítse a téma ingyenes verzióját. A prémium csomag megvásárlásakor kapott fájl valójában egy plugin, amelyet telepíteni kell a webhely plugins mappájába..

Végül: az OceanWP prémium terv nem változtatja meg a témát – csak kiegészítésekkel bővíti a gyűjteményét. Ezért egy sor ZIP-mappát kap, egy-egy minden kiegészítő számára. Mindegyiket külön kell feltöltenie és telepítenie.

Tehát láthatja, hogy mit fog kezdeni, íme egy páratlan állapotú telepítés az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve oldalra:

OceanWP: Alapvető webhely-telepítés az OceanWP-vel.
GeneratePress: Alapvető webhely-telepítés a GeneratePress segítségével.
Neve: A Neve téma alapvető telepítése.

Most nézzük meg közelebbről, mit fogsz csinálni ezekkel a témákkal a telepítés után.

Alapvető webhely-beállítás az OceanWP-vel

Az OceanWP különféle demo tartalmakat kínál, amelyeket a mellékelt segítségével telepíthet Demo Import kiterjesztés. Alapvető lehetőségek vannak, és a kifejezetten a Pro Demók számára:

Az OceanWP bemutatói.

Ezek a demók általában egészen professzionálisak, különösen a profi lehetőségeknél. Itt van a Chocolate bemutató, példája annak, amit kiindulási pontként kapsz:

Az OceanWP Chocolate bemutató.

Az összes téma, kiterjesztés és minden más kezeléséhez segítséget nyújt egy praktikus témalap fül, amely folyamatosan rendezi azt. Mivel nagyon sok tartalmat fog hozzáadni, ha az OceanWP összes bővítményét telepíti, ez egy hasznos szolgáltatás:

Az OceanWP téma panel.

Ezután valószínűleg meg akarja menni a testreszabót változtatások megkezdése:

Az OceanWP testreszabási képernyő.

Nagyon sok lehetőség van itt – valójában olyan sok, hogy ez kissé megterhelő lehet az új felhasználók számára. Mindegyik meglehetősen jól van megszervezve, de még sok munkát igényel, hogy felfedezzen mindent, amit ez a téma kínál.

Alapvető telepítés az Astra segítségével

Az Astra-ra beállított demo tartalom megszerzése kissé megfontolt. Telepítenie kell egy ingyenes plugint Az Astra kezdőhelyei először a WordPress beépülő könyvtárból.

A plugin telepítése után a demonstrációs webhelyeket a Megjelenés → Astra webhelyek részben találja:

Bemutató oldalak az Astra témához.

Ki kell választania, hogy Elementor vagy Beaver Builder készüléket használ-e, mivel ez befolyásolja a választást. Maguk a demók jól össze vannak állítva és profiak, ha nem egészen olyan stílusosak, mint az OceanWP lehetőségei. Van azonban néhány szép kezdő formatervezés, például a Termék nyitóoldalának bemutatója:

Az Astra termékoldalának bemutatója.

A Megjelenés lapon az Astra Opciók című részt is láthatja:

Az Astra opciók képernyő.

Ez pillanatképet ad a tervezési lehetőségekről. Az itt található linkek azonban a Customizerhez vezetnek, ezért inkább inkább egyenesen oda kell mennie:

Az Astra testreszabási képernyő.

Az itt felépített szervezet egyszerűbb, mint az OceanWP esetében: néhány alapvető választási lehetőséget kínál Önnek, kezdve, majd lassan bővülve, hogy megmutassa a kínált lehetőségek széles skáláját. Összességében könnyű gyorsan megérteni, mit tehet ezzel a témával, és azonnal elkezdheti dolgozni.

Alapvető webhely-beállítások a GeneratePress segítségével

Következő lépésként nézzük meg a GeneratePress alkalmazást. A telepítés befejezése után a Megjelenés → GeneratePress elemre lépve választhatja ki, mely modulokat engedélyezni akarja:

A GeneratePress modulok.

Ez egy egyszerű módszer a webhelyén található szolgáltatások testreszabására és megakadályozására, hogy a rendetlenség elveszítse. Minden aktivált modul új opciókat ad a Customizerhez.

Az utóbbi két témával ellentétben a GeneratePress nem kínál előre beépített webhelyeket vagy bemutatókat. Ehelyett egyenesen a Testreszabási irányba kell eljutnia, hogy megjavítsa webhelyének megjelenését. Az itt található beállítások egyértelműen vannak felépítve és könnyen megtalálhatók:

A GeneratePress testreszabási képernyő.

Összességében ez a téma a leggyorsabb beállítási folyamatot mutatja be, mivel ésszerűbb, mint az OceanWP vagy az Astra. Ez a legkönnyebben gyorsan megérthető, dokumentáció nélkül.

Alapvető webhely-beállítás a Neve segítségével

Végül, de nem utolsósorban, megvizsgáljuk, milyen érzés lenne Neve-vel kezdeni. A téma telepítése után átválthat a Megjelenés → Neve beállítások elemre, hogy testreszabhassa. Itt található az összes elérhető demonstrációs webhely, az előnézetek és az importálási lehetőségek listája:

A Neve téma opciói.

Még szűrheti a bemutatókat az Elementor és a Gutenberg kompatibilitása alapján, így könnyű megtalálni a webhelyéhez megfelelő modelleket..

Ugyanebben a szakaszban tippeket talál néhány javasolt következő művelettel kapcsolatban, valamint hasznos bővítményeket is, amelyeket érdemes telepíteni. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy magadra bízná, Neve végigvezeti Önt a kulcsfontosságú elemeinek egyértelmű beállításán..

Végül továbbléphet a Testreszabás képernyőre, hogy megkezdje a téma és a választott demonstrációs tartalom finomítását:

A Neve használata a WordPress Customizer programban.

Az itt megadott lehetőségek jól szervezettek, és sokféle testreszabható. Ha korábban is töltött egy időt a WordPress Customizerrel, otthon otthon érezheti magát.

Összefoglalva: Itt áll a rangsorunk arról, hogy mennyire könnyű beállítani az egyes webhelyeket:

 1. Neve ��
 2. Astra és GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

A GeneratePress egyértelmű utasításokat és felépítést nyújt, de a legkevesebb szolgáltatást és lehetőséget kínál a rendezéshez. A tervezés rugalmassága és a könnyű használat közötti egyensúly érdekében az Astra valószínűleg az erősebb választás. A Neve azonban ebben a kategóriában nem nyer, köszönhetően a gazdag demo tartalomnak és annak, hogy könnyedén beállíthatja az összes kulcsfontosságú elemet.

5.

Elrendezések, sablonok és tervezési lehetőségek

Bármely érdemes témának rengeteg tervezési lehetőséget kell tartalmaznia az induláshoz. Tehát nézzük meg, mit kínál az OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve a kezdő elrendezések, sablonok stb. Tekintetében.

Kezdjük Astra, amelynek van egy dedikált Webhely elrendezés modul. Ezzel az eszközzel módosíthatja a teljes webhely kialakítását. Meglehetősen egyszerűen létrehozhat saját egyedi elrendezéseit is. Ráadásul vannak széles testreszabási lehetőségek amelyek sokféle irányítást biztosítanak a fejlécek, oldalsávok, láblécek, hátterek és egyebek felett.

OceanWP rengeteg indító demót kínál, amelyeket bármikor módosíthat. Vannak kiterjesztések is amelyek sablonokat biztosítanak portfóliókhoz és felbukkanó ablakokhoz, speciális fejlécek, oldalsávok, láblécek és így tovább. Ön szabadon testreszabhatja webhelyét, bár nyilvánvalóan kevesebb a tervezésre jellemző szolgáltatás, mint az Astra-nál.

Hasonló az OceanWP-hez, a legtöbb GeneratePress“A tervezési lehetőségeket a különféle moduljai. Vannak elrendezési lehetőségek a webhelyén és az egyes szakaszokon, valamint számos fejléc, menü, háttér és stb. Az a testreszabóhoz hozzáadott lehetőségek meglehetősen átfogóak, és lehetővé teszik, hogy nagy és kis méretű csíkokat készítsen a webhely megjelenésében.

Ahogy korábban láttuk, Neve előírja rengeteg demo elrendezés hogy elinduljon. Ezeket egyetlen kattintással lehet telepíteni, és könnyű kiindulási pontot nyújtanak a különféle fülkékben található helyszínek építéséhez. A Customizer-ben is sok hasznos lehetőséget talál, amelyek segítenek a fejlécek, a menük, a tipográfia, a színek és egyebek finomításában. Ráadásul ez a téma olyan funkciókat tartalmaz, amelyek kifejezetten segítenek a WooCommerce integrációjában, a blogspecifikus beállítási lehetőségeket, valamint az egyedi elrendezések létrehozásának és használatának képességét is..

Ezeknek a témáknak egyike sem okoz csalódást a tervezési potenciál szempontjából, de az alábbiak szerint osztályozzuk őket:

 1. Astra és Neve ��
 2. GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

Itt nyakkendőt ítéltek oda az Astra és a Neve számára, mivel mindkettő látványos választékát kínálja a dizájnból. Ugyanakkor mind az OceanWP, mind a GeneratePress nem marad le messze.

6.

Bővítmények és bővítmények

Az elmúlt időben megemlítettük, hogy ezek a témák kínálnak néhány extra kiterjesztést, modult és bővítményt. Ezt a szempontot azonban még mélyrehatóan meg kell vizsgálnunk.

Az OceanWP prémium verziója jön a téma összes kiterjesztése.

Már tárgyaltuk a modulok által kínált tervezési lehetőségeket. Vannak olyan kiterjesztések is, amelyek közösségi megosztási gombokat, felbukkanó ablakokat, horgokat biztosítanak a fejlesztők számára és még sok más. Van még egy, amely segít a “fehér címkézésben” a webhelyen.

Az OceanWP néhány kiterjesztése.

GeneratePress is tartalmazza az összes modult prémium tervében, és van hasonló szám, mint amit az OceanWP nyújt.

Kevésbé változatosak, mivel sokkal inkább a tervezésre koncentrálnak. Van azonban néhány különösen praktikus modul, például az egyik extra WooCommerce lehetőségekkel, a másik pedig fejlesztői kampókat ad..

Néhány a GeneratePress modulokból.

Az Astra az egyetlen téma, amely nem kínál mindent az alapdíjban – bár jellemzői ezen a szinten összehasonlíthatók a GeneratePress és az OceanWP-vel. A drága Agency Bundle azonban egy csomó extrát kínál. Van egy kiegészítő egy maga a téma számára, egy plugin, amely segít felhívni a cselekvésre ösztönzést, egy sémamegjelölő plugin, és még kiegészítőket adott weblapkészítőkhöz..

A Neve esetében a téma prémium verziója szinte mindent tartalmaz. Ha te a téma megvásárlása önmagában a szintek közötti egyetlen különbség az, hogy a magasabb tervek tartalmazzák a WooCommerce emlékeztetőt és a fehér címke szolgáltatásait. Ezenkívül csak egy kissé magasabb árért teljes csomagot kaphat témákból és beépülő modulokból, ami azt jelenti, hogy a Neve-t néhány praktikus kiegészítő eszköz (például a Feedzy, megjelenítő, és WP termék áttekintés plugins).

Az ár figyelembe vételével az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve összehasonlításunk ezen kategóriájának eredményei:

 1. Soha ��
 2. Astra és az OceanWP ��
 3. GeneratePress ��

Soha nem nyeri le a kezét, mivel ezt sok más téma és plugin mellett felveheti. Ezután az OceanWP és az Astra egy csomó extrát kínál. Lehet, hogy az Astra egyértelmű nyertes a kettő között, azzal a különbséggel, hogy jelentős díjat kell fizetnie a legjobb kiterjesztések eléréséhez, míg az OceanWP mindent összerak.

7.

Sebesség és teljesítmény

Az utolsó dolog, amit szeretne, hogy a témája lelassítsa webhelyét. Ez azt jelenti, hogy figyelembe kell vennünk az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve teljesítményét. Mind a négy téma szilárd kódolási gyakorlatokat alkalmaz, amelyek támogatják a gyors teljesítményt. Mind a GeneratePress, mind a Neve kifejezetten a lehető legkisebbek. Ily módon nem kap sok felesleges funkciót, és megpördül, lassítva az oldalakat.

Az Astra alapszintű is JavaScript a jQuery helyett, egy választás, amelynek célja a sebesség optimalizálása. Ami az OceanWP-t illeti, néhány egyedi teljesítmény-alapú funkciót kínál. Például lehetőséget biztosít a következőkre: tiltsa le az összes szkriptet és stílust amire nincs szüksége. Ez egy intelligens módszer a webhely felgyorsítására, mivel többé nem kell betöltenie a nem használt funkciókhoz társított JavaScriptet és CSS-t..

Lássuk, hogyan tartja fenn a négy téma a valós szituációban. Alapvető WordPress-webhelyet állítottunk fel a következővel: a témaegység tesztjei, és megvizsgálta a betöltési időket az egyes témák telepítésével (a Pingdom eszközök).

Több vizsgálat átlagának elvégzése után itt találjuk eredményeinket:

(Grafikonok: Visualizer Lite. Alapérték a a huszonhét téma.)

Mint láthatja, Astra és Neve egyértelműen a legjobb időket kínálta. A GeneratePress gyakorlatilag nem befolyásolta webhelyünk betöltési idejét, míg az OceanWP egy kicsit lelassította a dolgokat (bár nem elég ahhoz, hogy problémát jelentsen).

Úgy tűnik, hogy ezek a témák jól vannak optimalizálva. Ha azonban érdekli a lehető legjobb teljesítmény elérése, akkor itt áll a rangsor:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress ��
 4. OceanWP

Az Astra és a Neve egyértelmű nyertesek itt, mivel ezek az egyetlen téma, amely pozitívan befolyásolja a teszt során a betöltési időket.

8.

Támogatás és dokumentáció

Nem számít, mennyire könnyű használni a témát, néhány kérdésed merül fel. Ezért fontos, hogy szilárd támogatási lehetőségek legyenek, amelyekre támaszkodhat.

Mind a négy prémium téma egyéves támogatással és frissítésekkel érkezik. Ezen felül mindegyik jegyek benyújtását kínálja, mint az elsődleges módot a segítségnyújtáshoz. Az Astra és a GeneratePress támogató fórumokat is nyújt. Az OceanWP nem, de kínál egy „prioritási támogatási” terv felár ellenében.

Sőt, az összes téma dokumentációt is kínál. Az Astra tudásbázisa átfogó és segítőkész, rengeteg útmutatót kínál. Ugyanez vonatkozik a Neve-re is, amelyhez tartozik rengeteg tudásbázis-cikk hogy elinduljon. A dokumentáció mindkettőre OceanWP és GeneratePress kevésbé alapos, de lefedi a fontosabb alapok nagy részét.

A támogatás szempontjából az OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve rangsorolása a következő:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress és OceanWP ��

Ezen témák egyikére sem nehéz segítséget találni, ám az Astra alapos és jól megírt tudásbázisa segíti előtérbe kerülését.

Melyik téma a legjobb oldalkészítő-barát lehetőség?

OceanWP vs Astra vs GeneratePress

Összességében két egyértelmű győztes jelent meg az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve ezen áttekintésében. Szinte minden kategóriában, mind Astra, mind Neve kiemelkedtek a lista tetején.

Az Astra egy szilárd lehetőség, amely kiváló egyensúlyt kínál a szolgáltatások, az árak és a könnyű használat között. Rengeteg testreszabási lehetőséget, minőségi támogatást és dokumentációt, valamint lenyűgöző teljesítményt nyújt. A Neve esetében sok demó tartalmat és lehetőségeket kínál, valamint részletes tudásbázist kínál a földről. Ráadásul ez a legegyszerűbb téma az induláshoz, nem lassítja le a webhelyét, és a legkedvezőbb árstruktúrájú..

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a GeneratePress és az OceanWP gyenge minőségű opciók. Ha valamivel egyszerűbbet és korszerűbbet keres, a GeneratePress használatával könnyű elindulni, és az alacsony árat figyelembe véve egy kicsit kínál. Ugyanakkor az OceanWP-nek valószínűleg az ön témájává kell válnia, ha a lehető legjobban kinéző webhelyet szeretné megtervezni..

Következtetés az OceanWP vs Astra vs. GeneratePress vs Neve kapcsán

A megfelelő WordPress téma kiválasztása fontos szempont, és ezt nem szabad rohanni. Ha elgondolkodik azon, hogy valóban hogyan fogja használni a témát előzetesen – például ha tudod, hogy milyen oldalkészítőt használsz -, akkor a sikerre fog állni.

Ebben az áttekintésben összehasonlítottuk a négy legnépszerűbb és a szolgáltatásban gazdag WordPress témát, amelyek ideálisak az oldalépítő rajongók számára. Összegzésképpen, itt van következtetéseink az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve kapcsán:

 • Astra: Ez a téma számos szolgáltatást, kiváló teljesítményt és kompatibilitást kínál a népszerű oldalkészítők széles választékával.
 • GeneratePress: Alternatív megoldásként ez egy könnyű, könnyen használható téma, nagyon kedvező árú és nagyon ésszerű.
 • OceanWP: Annak ellenére, hogy egy kicsit hajlamosabb a használatra, ez a téma sokféle lehetőséget kínál, és nagy hangsúlyt fektet a gyönyörű tervek készítésének elősegítésére..
 • Neve: Ha kiegyensúlyozott témát keres, akkor ez lefedi az összes alapot. Ez magában foglalja a sima teljesítményt, a minőségi támogatást, valamint a sok demót és testreszabási lehetőséget.

Használta ezeknek a témáknak valamelyikét? Ha igen, mit gondolsz róluk? Ki a győztes az OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve között? Ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutató és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map