Divi vs Avada vs X téma: Végső összehasonlítás … Ami a legjobb, ha webhelyet építünk az ügyfelek számára

Ez egy, a Divi vs Avada vs X téma mélyebb összehasonlítása – itt megtanulod, hogy a három közül melyik az optimális megoldás ügyfél-webhelyek (vagy a saját funkciókban gazdag webhelyek létrehozására is).


Valóban hosszú utat tettünk meg a WordPress ver. 1,5 ha A témákat először mutatták be. A témák sokáig csak bőrök voltak – egyszerű csomagok, amelyek gondoskodtak az adatbázis megjelenítéséről. A legalapvetőbb WordPress téma régen, nem tudom, 100 kB volt (az 50 kB-os képernyőképeket is beleértve)?

Most azonban a dolgok másképp vannak. Nagyon eltérő!

Noha a Divi első letöltésekor nem számítottam egy adott csomagméretre, még mindig nagyon meglepett, hogy 25 MB WordPress témát láttam az asztalomon. A rekord: maga a WordPress kétszerese. Ez legalább megérdemli a "Azta!"

De ami még ennél is fontosabb: mit kapunk pontosan ezekben a hatalmas két számjegyű megabájt méretű témákban??

Találjuk ki.

Divi vs Avada vs X

Amit most olvasol, az egy mélyebb összehasonlítása a piacon három legnépszerűbb mega téma: Divi, Adava, és x.

Tartalomjegyzék:

 • Mit gondol a közösség a mega témákról?
 • 1. fejezet: Minden, amit tudnod kell az egyes témákról
 • 2. fejezet: Támogatás és frissítések
 • 3. fejezet: A telepítés egyszerűsége (alaphelyzetben)
  • Alapvető webhely-beállítás az Avada-val
  • Alapvető telepítés a Divi-vel
  • Alapvető webhely-beállítás az X-mel
 • 4. fejezet: Bővítmények és kiterjesztések
 • 5. fejezet: Tervek és elrendezések
 • 6. fejezet: Tanulási görbe
 • Záró következtetés: melyik mega témát választani

Megjegyzés: Ennek az összehasonlításnak nem az a témája, hogy a témákat a végfelhasználó szempontjából mutatják be, hanem inkább annak szemszögéből, hogy valaki WordPress webhelyeket épít fel az ügyfelek számára. Gondolj szabadúszókra, tervezőkre, fejlesztőkre.

Szóval, melyik a három mega téma közül kell választania? Vagy egyáltalán nem kellene őket zavarnia? Valóban jobban megtanulja az egyik témát, majd felhasználja azokat minden ügyfél számára, ahelyett, hogy minden helyet az alapoktól más módon épít fel?

Kezdjük azzal, amit az emberek mondanak:

Mit gondol a közösség a mega témákról?

Ahhoz, hogy valódi számokat szerezzünk a mega témák mögött, és azok piaci pozícióját, nagyon gyors felmérést készítettünk, és megosztottuk azt néhány WordPress és dev programmal foglalkozó Facebook csoporttal.

43 117 választ kaptunk, és bár ez nem szörnyű, még mindig vannak drágakövek az egyes témák erős és gyenge aspektusaival kapcsolatban, és a felmérés bemutatja azt az általános hozzáállást, amelyet a WordPress webhelyeket építő emberek professzionálisan viselnek a mega témákkal szemben..

Mellesleg, ha be akar lépni, kérjük, bátran tegye ezt. Minél több adat van, annál jobb … főleg mivel szándékunkban áll ezt az összehasonlítást a jövőben frissíteni.

A legfontosabb dolog, amit meg akartunk tudni milyen gyakran fordulnak a fejlesztők a mega témákhoz vagy a WordPress webhely más módon történő felépítéséhez. Itt van az eloszlás:

felmérés mega témák

Vagy másképpen mondhatjuk:

(Diagram: WordPress Charts and Graphs Lite.)

Csakúgy, mint a válaszadók 32% -a, valószínűleg be kell vallanom, hogy személyes meggyőződésem az, hogy nem mindenkinek van szüksége egy mega témára. Sok esetben jobb, ha valami egyszerűt folytat, vagy a niche téma. És ez különösen igaz, ha saját maguknak épít webhelyet, és pontosan tudja, mire van szüksége rá, ráadásul még ennél is fontosabb:.

De ne tégy félre. Még mindig szeretem ezeket "Swole" téma nehézsúlyú emelők. Divi vs Avada vs X … mindegyik csúcsminőségű, ultra funkciókban gazdag téma, amely nagyjából képes bármilyen feladat kezelésére.

Vagy ők?

Vizsgáljuk meg mélyebben a témát.

"Ha egy mega témát használsz, akkor melyiket?" (Küldje el válaszát itt.)

1. fejezet: Minden, amit tudnod kell az egyes témákról

Kezdjük az alapokkal … az árakkal, az engedélyekkel, a Divi vs Avada vs X dobozban található tételekkel stb.:

Divi vs Avada vs X témaDivi
Adava
x
Működő WordPress téma. Működő WordPress téma. Működő WordPress téma.
+ Drag-and-drop oldal készítő (Divi Builder) – működik a kezelőfelületen és a wp-adminon. + Drag-and-drop oldal készítő (Fusion Builder) – működik a wp-adminban és a kezelőfelületen. + Drag-and-drop oldalkészítő (Cornerstone) – csak a kezelőfelületen működik.
(Extra plugins érhetők el a Dev licencen.) + Néhány prémium plugin beépítve. + Sok prémium plugin csomagba került.
Személyes engedély 89 USD / év:
– Korlátlan számú webhelyen használja.
– Hozzáférés az ElegantThemes témákhoz és beépülő modulokhoz.
– 12 hónapos támogatás és frissítések.
Rendszeres licenc $ 60 – egyszeri díj:
– Csak egy oldalon használja. *
– Élethosszig tartó frissítések.
– 6 hónapos támogatás.
Rendszeres licenc $ 59 – egyszeri díj:
– Csak egy oldalon használja. *
– Élethosszig tartó frissítések.
– 6 hónapos támogatás.
Egyszeri fizetés 249 USD:
– Korlátlan számú webhelyen használja.
– Hozzáférés az ElegantThemes témákhoz és beépülő modulokhoz .
– Élethosszig tartó támogatás és frissítések.
Bővített licenc 2950 USD – egyszeri díj:
– Csak egy oldalon használja. **
– Élethosszig tartó frissítések.
– 6 hónapos támogatás.
Bővített licenc 3200 USD – egyszeri díj:
– Csak egy oldalon használja. **
– Élethosszig tartó frissítések.
– 6 hónapos támogatás.

* Envato saját szavaival: Használd magad vagy egy ügyfél egyetlen olyan végtermékben, amely A végfelhasználókat nem számítják fel.
** Envato saját szavaival: Használd magad vagy egy ügyfél egyetlen olyan végtermékben, amely a végfelhasználókat fel lehet fizetni.

Nem vagyok ügyvéd, és kérlek, ne kezelje ezt másként, mint a saját személyes véleményem, de az Avada és az X engedélyezési oldalaimat úgy olvasom, hogy ha bármilyen weboldalt szeretne létrehozni, amelyben a látogató fizet hozzáféréshez (például tagsági oldalhoz) van szüksége a kiterjesztett licencre.

Divi vs Avada vs X: divi chat

Mint láthatja, az árazási modellek kissé eltérnek mindhárom témánál, és a megfizethetőség szempontjából nincs egyértelmű győztes köztük. Ez a részletekben és a webhelyek számában rejlik, amelyet általában évente átjár.

 • Ha havonta egy webhelyet épít, akkor egy év után minden téma költségekbe kerül: Divi – 89 USD, Avada – 720 USD, X – 768 USD.
 • Ha csak egy webhely témájára van szüksége, akkor annak öt évig tartó frissítése költségekbe kerül: Divi – 249 USD, Avada – 60 USD, X – 59 USD.
 • Támogatás igénybevétele a kezdeti vásárlás utáni 7. hónapban: Divi – 89 USD, Avada – 78 USD, X – 76,63 USD.

Senki sem a legolcsóbb itt. Mindhárom olcsóbb vagy drágább, az épített webhelyek számától vagy a szükséges támogatástól függően.

Ha építeni akarsz Több oldal a Divi-vel, az általános licenc lehetővé teszi ezt, tehát új projekt megkezdése előtt nem kell senkinek engedélyt kérnie.

Ha egymást követő webhelyeket épít fel az Avada vagy az X segítségével, akkor további licenceket adhat hozzá a témák listázó oldalain a ThemeForest oldalán (be kell jelentkeznie, hogy megtekinthesse az alternatív árazási oldalsávot)..

A nap végén azonban személyes véleményem az, hogy minél több helyet épít, annál olcsóbb lesz a Divi. Valójában azt állíthatjuk, hogy ez a legolcsóbb megoldás lesz, amint meg akarja építeni vele a második oldalát.

2. fejezet: Támogatás és frissítések

Az Avada és az X esetében a támogatás mindkettőben meglehetősen azonos módon működik … annak oka, hogy ezek a ThemeForest termékek. A Divi a helyettesítő karakter, itt működik a saját terjesztési csatornájukon keresztül.

Jegyzet. Nehéz pontosan összehasonlítani a támogatás minőségét, és itt fel kell tüntetni a legjobban támogatott témát. Ehhez valószínűleg több tucatszor kellett megbuktatnunk az egyes támogató csoportokat különböző kérdésekkel, majd valamilyen skálán rangsorolni a válaszokat / megoldásokat. De még ha ezt meg is tennénk, az nem garantálta volna, hogy az ügyet valamelyik támogatási csoport megoldja. Tehát ne essünk bele ebbe, és inkább az általános támogatási élmény más aspektusaira összpontosítsunk. Különösen:

Az egyik legfontosabb dolog, amikor a WordPress webhelyeket építik az ügyfelek számára, az, hogy milyen gyorsan tudnak segítséget kapni, ha bármilyen probléma merül fel később (olvasd el: miután a webhely elkészült és online).

Itt állnak az egyes témák lehetőségei:

 • Divi: Ha Ön a fejlesztői licencben szereplő, és nem az ügyfél, akkor a támogatási csapattal kommunikáló személynek is lennie kell. A legtöbb esetben ez egyáltalán nem jelent problémát – az ügyfél az idő 99% -ánál mindig felveszi Önnel a kapcsolatot, de hozzáértő ügyfelek esetében ez alapvetően megakadályozza őket abban, hogy közvetlenül a témafejlesztőtől kapjanak támogatást..
 • Avada és X: Mivel minden egymást követő oldal egy másik licencet jelent, akkor nagyobb szabadságot kap arra vonatkozóan, hogy ki ténylegesen megvásárolja ezeket a licenceket. Megteheti az ügyfél nevében, vagy hagyhatja, hogy maguk vásárolják meg a témát, és így közvetlenül kaphatnak támogatást. Sajnos ennek is van hátránya. Az alapértelmezett licenc csak 6 hónapos támogatást nyújt Önnek. Ezt követően újra meg kell vásárolnia a támogatást.

Ami a frissítéseket illeti, mindhárom témával a szokásosat kapod – azaz: Időről időre megjelenik egy felszólítás a wp-adminban, és e-maileket kap, amelyekben értesíti, hogy új frissítések érhetők el..

Például az X-mel kapcsolatos tapasztalataim hozzászoktak ahhoz, hogy új frissítőcsomagok megjelenjenek kb. Minden második héten.

Ezenkívül Avada-ban van valami, amit Avada Patcher-nek hívnak. Az Avada fő részében található a wp-adminban, és apró hibajavító frissítéseket szállít, amelyek nem igényelnek teljes témafrissítést. Be kell vallanom, hogy ez egy nagyon jó ötlet, és ez a webhely éjjel-nappal problémamentes.

Avada Patcher

Íme a frissítési szabályok az egyes témákhoz:

Divi
Adava
x
Frissítések mindaddig, amíg feliratkozol.Élethosszig tartó frissítések az engedélytől függetlenül.Élethosszig tartó frissítések az engedélytől függetlenül.

3. fejezet: A telepítés egyszerűsége (alaphelyzetben)

Őszintén szólva, mindhárom versenyzőnk kivételesen jól teljesít ebben az osztályban.

Alapvetően csak annyit kell tennie, hogy megkapja a témacsomagot, beteszi a szokásos wp-tartalom / témák könyvtárba, és kész.

Az Avada és X licencének köszönhetően telepítésükhöz még egy lépés szükséges. Közvetlenül az Aktiválás gombra való kattintás után felkérést fog kapni a téma másolatának jóváhagyására. Ez lehetővé teszi az összes kiterjesztés és a mellékelt beépülő modulok letöltését / feloldását. Technikailag mindkét témát futtathatja érvényesítés nélkül, de hiányzik a kiegészítő szolgáltatások.

Divi, ezzel szemben, csak a dobozban működik.

Oké, de ez csak az alapvető, csupasz csontú telepítés … A következő lépés az összes lehetőség konfigurálása és a webhely használhatóvá tétele.

Vicces tény. Kattintson az alábbiakra, hogy megnézze a Divi vs Avada vs X csupasz csontú telepítéseit. Figyelem: szinte semmi sem folyik ott.

DiviDivi vs Avada vs X: Divi üres
xDivi vs Avada vs X: X üres

Alapvető webhely-beállítás az Avada-val

Az Avada webhelyének felépítéséhez három módon kezdheti el:

 1. A semmiből – kezdje el dolgozni egy üres webhelyen, és helyezze el a kívánt állapotba.
 2. Használja ki a rendelkezésre álló demók egyikét kiindulási pontként – az Avada nagyon sokkal jön, és nagy esélye van arra, hogy talál valamit, ami az Ön számára megfelelő lesz, különösen, ha egy rést nyújtó webhelyen dolgozik. tudsz itt láthatja őket. Például, ha szüksége van egy adott elrendezésre az ügyfél webhelyén, akkor kiválaszthatja a legközelebbi bemutatót, majd beállíthatja a többi.

Divi vs Avada vs X: Avada demók

 1. Importálja a korábban elkészített Fusion Builder tartalmát (valószínűleg egy korábbi Avada webhely felépítésekor) – ez tartalmazhat egyéni mentett tárolókat, oszlopokat, elemeket vagy teljes oldalsablonokat.

A következő lépés mindig az Avada / Téma opciók panelbe kerül. Ez a panel oldalsávja:

Avada témabeállítások oldalsáv

Elég sok cucc van, amint láthatja.

Egyszerűen mondani, nagyban hozzáigazíthatja a webhely bármely részét, amelyen dolgozik, a legközelebbi pixelig.

A legjobb, hogy minden valóban egyértelmű – testreszabható akár beviteli mezők, váltók vagy értékcsúszkák segítségével. Példa a menübeállításokra:

Az Avada menü beállításai

A legfelső részben egy keresési mezőt kap, amely lehetővé teszi az összes megadott kulcsszót tartalmazó egyedi beállítás megjelenítését. Például, ha egy adott oldalsávhoz kapcsolódó beállítás megtalálására törekszik, csak írja be "oldalsáv", és minden olyan beállítást lát, amely bármilyen módon magában foglalja az oldalsávot.

Az Avada beállítások keresése

Ezek a témaopciók globálisak – érintik az összes oldalt vagy bejegyzését. Mindemellett minden oldal és bejegyzés megkapja a saját opciós panelt, amely lehetővé teszi a globális beállítások felülírását.

Fúziós lehetőségek helyi

Ez nagyon jó testreszabási lehetőségeket kínál az egyes oldalak alapján. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevésbé valószínű, hogy valamelyik témajellemzővel találkozik, amelyet a forráskód bevitele nélkül nem tud megváltoztatni. Ráadásul rendkívül praktikus bármilyen céloldal vagy olyan nem szabványos oldal készítésénél, amelyek úgy néznek ki és viselkednek, mint a webhely többi része.

A mindenféle nem szabványos építkezésnél az is fontos, hogy az Avada saját horogokkal, műveletekkel és szűrőkkel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy még a szélsőséges esetekben sem kell módosítania a téma kódját. Ezek ugyanúgy működnek, mint bármely más WordPress horog, és felhasználhatók a gyermekek témáiban és segítő plugineiben.

Csak egy hátránya, amelyet ki kell emelnem:

Úgy tűnik, hogy az Avada egyáltalán nem veszi figyelembe a WordPress Customizer alkalmazást. A Testreszabóban nincsenek témaspecifikus beállítások. És még ennél is inkább, amikor fejléc-képet vagy háttérszínt rendel hozzá, az sehol nem jelenik meg.

Alapvetően egész webhelyet építhet az Avada-val, és nem egyszer léphet be a testreszabóba.

Alapvető telepítés a Divi-vel

A Divi használatának megkezdése kissé hasonlít arra, ahogy a dolgok működnek az Avada-val, de vannak kisebb különbségek:

 • A nulláról kezdheti – ha akarod – beállíthatja a Divi témát akár a saját beállításain keresztül, akár egy gyermek témával.
 • Alternatív megoldásként használhatja a témához tartozó előre meghatározott elrendezéseket is, vagy importálhat más elrendezéseket (akár saját, akár az internetről – maguk az ElegantThemes tegyen elérhetővé valamit időnként is).

Divi vs Avada vs X: Divi elrendezések

Akárhogy is, a választott utatól függetlenül, hamarosan megtalálhatja az utat a Divi témaopcióinak egyikében. Ezek közül három van:

 • Témabeállítások – itt állíthatja be a téma összes fő paraméterét (színséma, különféle API-kulcsok, logó, favicon stb.), A navigációt, az alapvető elrendezési beállításokat, a SEO-t és a kódintegrációkat (GA, stb.).

Divi téma lehetőségek

 • Téma-testreszabás – ez alapvetõen elindítja a WordPress testreszabót, és lehetõvé teszi a különféle elemek, például a fejléc, a lábléc, a tipográfia, a gombstílusok és a rengeteg más elem megjelenésének finomítását. Ez a rész jobb, mint az Avada, pusztán azért, mert valós időben megnézheti, mit csinál.

Divi téma testreszabó

 • Modul testreszabó – ez újra elindítja a testreszabót, de ezúttal a látott beállítások a Divi téma egyes elemeire vonatkoznak. Beállíthatja például, hogy a képek hogyan néznek ki, galériák, portfólióelemek, harmonikák, számlálók és még sok más.

Divi modul testreszabó

Ha elhagyja ezeket a hangolási funkciókat, akkor a Divi-vel végzett munkájának nagy része valójában az egyes oldalakon és hozzászólásokon fog végbemenni.

Az a benyomás, amelyet a Divi továbbra is rám néz, az az, hogy az általános témabeállítások célja, hogy webhelyének következetes hangulatát keltsék, míg az egyes oldalak minden móka valójában.

Például, amikor egy adott oldalon dolgozik, elindíthatja egy előre meghatározott elrendezés kiválasztásával. Az egyes oldalak eltérő elrendezést használhatnak, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon a weboldalon különböző oldalakat hozzon létre különböző célokra.

Divi vs Avada vs X: Divi oldal elrendezése

Ugyanakkor, amikor különféle elrendezésekkel / demókkal kísérleteznek, úgy tűnik, hogy a Divi kevésbé nehézkes, és utána nem kell annyi hangolást végezni – szemben az Avada vagy X-kel. Ez a könnyebben használható megoldást is lehetővé teszi, különösen, ha kész elrendezéssel szeretne kezdeni.

Alapvető webhely-beállítás az X-mel

Végül megkapjuk az X témát. Büszke arra, hogy 100% -ban front-endként működik, és ez megmutatja azt a módját, amellyel ösztönzi Önt, hogy kezdjen el dolgozni a webhelyén.

Először is néhány közül választhat demo tartalomcsomagok. X nagy számú úgynevezett készlettel rendelkezik "szokásos demók" plusz egy pár "kibővített demo." Az előbbi csak az alapvető töltőanyag-tartalomra összpontosított, amelyet az X egyik tervezőcsomagjába helyeztek (egy perc alatt többet róluk). Ez utóbbiak inkább niche – demók egy ügynökségek, éttermek stb. Számára.

Divi vs Avada vs X: X demók

Ezek a kibővített demók nyilvánvalóan sokkal lenyűgözőbbek. Itt van az étterem:

X demo étterem

Aztán ott vannak a tervezési halmok, amelyek egyfajta beállítási és stíluscsomagként szolgálnak weblapjának egységesebb megjelenéséhez. Mindegyik meglehetősen eltérő, mind az elrendezés, mind az általános hangulat szempontjából:

Integritási veremFelújítja a veremEthos veremIcon veremX Integrity demo
X Demó megújítása
X Ethos demo
X Icon bemutató

Tehát az X-vel való kezdés módja a következő (megjegyzés; csak a személyes megközelítésem):

 • Vizsgálja meg a rendelkezésre álló bemutatókat, és nézze meg, van-e ott valami, ami különösen tetszik. Ha igen, folytassa a demótartalommal, és szükség szerint módosítsa a specifikációt.
 • Ha nem, akkor lépjen be a testreszabóba, és válassza ki a megjelenő stílushoz legközelebb eső tervcsomagot. Menjen végig a testreszabó eszköz szakaszán, és állítson be mindent, amire szükség van. Alapvetően az oldalakat külön kell elkészíteni.

Divi vs Avada vs X: X testreszabási beállítások

Érdemes rámutatni, hogy a Customizer az X csak a témaopcióinak panele, úgymond. Az irányítópulton máshol nincs más jelentős lehetőség.

A rendelkezésre álló testreszabási lehetőségek teljes számát illetően ez sokkal kevesebb, mint amit az Avada kínál. Valamivel közelebb a Divi megközelítéséhez.

Ha elkészült a testreszabóval, folytassa az egyes oldalakkal. Itt fogja tölteni az idő nagy részét az X-mel. Hasonlóan a Divi-hez, az oldalak is nagyon eltérőek lehetnek egymástól, és össze lehet őket építeni egy maroknyi előre meghatározott sablonra..

X oldalsablonok

Az X-nek több fejlesztőbarát felépítése van ezekkel a sablonokkal, de ez azt is jelenti, hogy nem minden olyan egyértelmű, ha csak a témához kezd..

Például az X-rel nem csak kiválaszthat egy blokkot, amely a teljes képernyőn átterjed (pl. Teljes szélességű háttér). Először ki kell választania a megfelelő oldalsablont ("Üres – nincs konténer"), hogy működjön. Meglehetősen egyértelmű, ha már megismerheti, hogyan működik, de megvan a tanulási görbe.

Végül, amikor a Divi vs Avada vs X alapvető webhely-beállítási lehetőségeiről van szó, az én rangsorom a következő:

 • �� # 1: Divi
 • �� # 2: x
 • �� # 3: Adava

Az Avada csak utoljára szerepel ebben a listában, mivel a felülvizsgálat idején nincs front-end szerkesztő felület (ami egyébként már nem így van). Testreszabás szempontjából azonban a legtöbbet nyújtja. És tudom, hogy elfogult vagyok. Számodra a lehetőségek puszta száma lehet a legfontosabb tényező (az Avada számodra az első számú lenne), és ez teljesen érthető.

4. fejezet: Bővítmények és kiterjesztések

A plugin kompatibilitása szempontjából alapvetően, ha van egy kedvenc pluginja, amely valami konkrétot tesz, akkor valószínűleg képes lesz arra, hogy a listán szereplő bármelyik mega témával együtt használni tudja..

Egy figyelemre méltó említés … mindhárom beépített csípéssel rendelkezik a WooCommerce-vel való együttműködéshez.

 • A Divi-nek van egy teljes üzletmodulja, amelyet bármilyen oldalra felvehet.
 • Az Avada néhány tartalomdemoszt tartalmaz a WooCommerce számára, és átfogóan nagyszerű integrációt kínál a WooCommerce-hez és annak elemeihez.
 • Az X speciális tartalomdemokat tartalmaz, amelyek mind a négy dizájnkészlethez a WooCommerce-t tartalmazzák.

Az egyéni kiegészítők és kiterjesztések esetében mindhárom mega témánk kínál valamit.

Ha a Divi használatával megvásárolja a fejlesztői engedélyt, akkor az összes felhasználható Elegáns témák plugins, és mindannyian jól integrálódnak a témához.

Az Avada a Fusion Core-t és a Fusion Builder-t (mindkettő szükséges ahhoz, hogy az Avada működjön), valamint két további prémium megoldást kínál: LayerSlider és Slider Revolution.

Mindezek ellenére a tanszék vitathatatlan királya X. A szokásos licenc részeként több mint 1000 dollár értékű prémium plugint kapsz. Néhány érdemes megemlíteni: ACF Pro, ConvertPlug, Envira Galéria, LayerSlider, Slider Revolution, Typekit, Visual Composer és egy maroknyi mások.

X extra plugins

Azt is érdemes kiemelni, hogy az X egyik erőssége az, hogy az egyes szolgáltatásokhoz / funkciókhoz néhány alternatív kiterjesztést kínál. Például, ha a weboldal tartalmát rácsba szeretné helyezni, választhat a Rács és az Alapvető rács közül. Ha csúszkára van szüksége, akkor megkapja a Soliloquy, a Slider Revolution és a LayerSlider fájlokat.

Ezenkívül van fehér címkézés is. Az X az egyetlen téma, amely hivatalos fehér címkével rendelkezik. Ezzel beállíthatja az irányítópult megjelenésének nagy részét, mielőtt a webhelyet átadja egy ügyfélnek.

Végül, a kiterjesztések osztályán, a Divi vs Avada vs X közötti rangsorolás a következő:

 • �� # 1: x
 • �� # 2: Divi
 • �� # 3: Adava

5. fejezet: Tervek és elrendezések

Véleményem szerint nincs egyértelmű győztes, ha megvizsgáljuk, mi lehetséges az egyes témák kialakítása szempontjából.

Mindhárom kivételesen jól teljesítenek, ha a tervekhez és az elrendezésekhez vagy magával a témával kerül sor, vagy pedig a drag and drop építők segítségével építhetjük fel őket..

Alapvetően az az egyéni ízlésed, amiben az interfész és a megváltoztatható / módosítható cuccok egyaránt szólnak:

 • Ha valós időben szeretné megtekinteni munkája eredményeit, akkor a Divi vagy az X lehetőséget választja.
 • Ha a lehetőségek puszta száma fontos, akkor menj az Avada-val.

(Az Avada különösen alkalmas arra, hogy átvegye az irányítást arra nézve, hogy webhelye hogyan néz ki mobilon – beállíthatja a mobil töréspontjait, és kizárhatja egyes elemek mobiltelefonon való megjelenését.)

Ha az egyes témák kialakításának fő alkotóelemeit keresi:

 • Avada-ban minden a téma saját beállításai panelen található (wp-admin / Avada / Theme Options).
 • A Divi alkalmazásban az egyéni beállítások panelen (wp-admin / Divi) és a testreszabási eszközben talál mindent.
 • X-ben minden a Customizer-ben található.

Ezután a drag and drop tartalomkészítők.

Az Avada-ban oldalakat készíthet a wp-adminban és a kezelőfelületen.

A Divi-ben egyaránt dolgozhat a wp-adminban és a kezelőfelületen, és válthat az egyik és a másik között..

X-ben minden a front-endon történik.

Az egyes építőkben elérhető elemek és tartalomblokkok (például gombok, listák, galériák, szalagok stb.) Szempontjából úgy tűnik, hogy mindhárom téma nagyjából ugyanazt kínálja. Más szavakkal, valószínűleg nem botlik meg valami hiányzóval.

Példa Avada-ból:

Divi vs Avada vs X: tartalom modulok

Nem is mondanám, hogy a témák egyikének vezető szerepe van a lehetséges formatervezési minták minőségében. Mindegyikük kissé eltérő módon hajtja el Önt A-ból B-ig, de nagyjából ugyanazt a célt érheti el bármelyikével.

Ennek ellenére, ha külön-külön rangsorolnám a drag-and-drop építőket, akkor azt kellene odaadnom:

 • �� # 1: Divi és x
 • �� # 2: Adava

6. fejezet: Tanulási görbe

Tehát a kérdés: Miután először kezdett el foglalkozni ezekkel a mega témákkal, milyen gyorsan tud véghezvinni egy minőségi üzleti weboldalt?

Azt is, hogy milyen gyorsan hívhatja magát szakértőnek?

Itt van az üzlet:

A mega témákkal kapcsolatos trükk az, hogy a kezdeti tanulási görbe nagyon szelíd … de aztán meredek lesz.

A helyzet az, ha el szeretne indítani egy szabványos, egyszerű weboldalt (néhány jó elrendezéssel, céloldalakkal, és még szép integrált funkciókkal a kiegészítők és beépülő modulok révén), akkor alapvetően azonnal megteheti, probléma nélkül..

Csak telepíti a választott témát, átnéz a bevezető útmutatókon, és nagyjából elkezdheti munkáját anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy bármit elront..

Amint azonban valamit meg akarja tenni, amit a téma nem enged meg magának nyilvánvaló módon, akkor kezdődik a meredek tanulási görbe.

Nem azt mondom, hogy ezeknek a témáknak valamelyike ​​zavaró vagy furcsa módon épül fel, hanem a funkciók és lehetőségek puszta száma azt jelenti, hogy ezek a témák alapvetően komoly szoftvertermékek. És valamelyik tényleges elsajátítása csaknem ugyanannyi időt igényel, mint maga a WordPress elsajátítása.

Csak nézd meg a dolgok méretét – valamit, amit a cikk elején megemlítettem. A WordPress önmagában már 8-9 MB körül van. Divi? 25MB. Adava? 22MB. X? 10MB.

A mega témák szoftverek. Komoly szoftver. Ők nem "egyszerű bőr" többé, amit éppen a WordPress tetejére tett.

Tehát röviden: ha valamelyikükkel összetett dolgot akar építeni, az időbe telik. Mindazonáltal Avada, Divi és X sokat tesznek a felhasználók oktatása terén. Tudásbázisokat, videókat, oktatóanyagokat stb. Kap.

Szerintem, A téma, amely ezt a legjobban teszi, az Avada. Nagyon kiterjedtek Tudásbázis, mélyreható dokumentáció, és professzionálisan készült video oktatóanyagok. Ezek mind segítenek megérteni a platformot, és megtanítják, hogyan kell használni bármilyen projekthez.

Ezen kívül, akkor is kap egy hatalmas műveletek és szűrők listája. Az itt bemutatott más mega témák egyike sem közelíti meg az Avada által kínált lehetőségeket. Ez potenciálisan jobb választást jelent az egyedi fejlesztési projektekhez és a bonyolultabb tartalmi webhelyekhez.

Mozog az X-re, nekik is néhány művelet és szűrő neked, de csak annyira. Az X kiterjedt kínálatot is kínál Tudásbázis mindent, amit elvárt. Egy másik jó szempont, hogy a dokumentumok nem csak magát a platformot fedik le, hanem a témához integrált bővítményeket is. Ráadásul ott vannak a támogatási központ fóruma.

Amikor Diviről van szó, dokumentációjuk úgy tűnik, hogy a legolvasóbarátabb, és az alkalmi felhasználók segítségére irányulnak, talán inkább, mint a fejlesztők. Megfelelően van felépítve, és minden bejegyzés (nem ellenőrizte mindet) tartalmaz egy gyakorlati oktatóvideót.

Nem találtam dokumentációt a Divi-specifikus műveletekről és a szűrőkről.

Különben is, ha csak a dokumentumokat rangsorolnám:

 • �� # 1: Adava
 • �� # 2: x és Divi

Őszintén szólva, a tanulási görbe mindhárom témában kissé hasonló, tehát nem tudom egyértelmű győztesnek nyilvánítani az osztályt. Mindegyik platformon a dolgok eltérő módon történnek, és mindegyiket saját módon könnyű használni.

Végső következtetés: melyik mega témát kell választani – Divi vs Avada vs X

Nagyon utálom, amikor az emberek véget vetnek az összehasonlításoknak anélkül, hogy bármilyen következtetést adnának. Tehát hadd kockáztassam egy ajánlást, annak ellenére, hogy ez nem mindenki számára megfelelő. De ez jó. Nyugodtan tudassa velem, mit gondol a hozzászólásokban.

Javaslatom:

Hol látod magad a következő skálán??

��

 • Nagyon értékelem a rendelkezésre álló beállítások, csípések, testreszabási lehetőségek és lehetőségek puszta számát.
 • Szeretném, ha a téma alapvető funkcióit (meglehetősen) könnyen módosíthatnám.

Kattintson ide a feltáráshoz
Adava

�� + ��

 • Valahol a közepén vagyok.

Kattintson ide a feltáráshoz
Divi

��

 • Szeretek webhelyeket építeni a front-end oldalon.
 • Bizonyos pluginekre támaszkodom, hogy speciális funkciókat szerezzek.
 • Nem érdekel annyira az alapvető téma jellemzőinek megbénítása.

Kattintson ide a feltáráshoz
x

Mit gondolsz? Előnyben részesíti az itt bemutatott témák egyikét a többiekkel szemben? Vagy talán van még egy játékos ebben a játékban, amelyet hozzá kell adni a keverékhez… Divi vs Avada vs X vs ____?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map