20+ legjobb AdSense-optimalizált WordPress-témák 2020-ra

Ha ezt a cikket olvassa, akkor valószínűleg keresni szeretne pénzt keresni a webhelyén található hirdetésekkel az AdSense segítségével. Nagy. A legfőbb probléma, amely valószínűleg az, hogy nem biztos benne, hogy hol helyezze el a hirdetéseket, és még ha igen, akkor a témája is zavaróvá teheti.


Lenne nagyon könnyebb, ha van egy odakinn egy AdSense-re optimalizált téma, tehát nem kellett minden nehéz munkát elvégeznie. Szerencsése van, mert számos téma van, amelyek optimalizálva vannak az AdSense-hez. Megyek felsorolni 20+ nagyszerű WordPress AdSense téma itt.

Legjobb AdSense optimalizált WordPress témák

A legjobb AdSense-re optimalizált WordPress-témák 2020-ra:

neve autóbérlés

Neve autóbérlés *

Egy modern és tiszta WordPress téma mindenféle vállalkozás számára. Elegáns kialakítású és jól szervezett tartalommal rendelkezik. A témát a kívánt módon testreszabhatja olyan drag and drop elemek készítőivel, mint az Elementor és a Gutenberg. Egyedi elrendezéseket és sokféle beállítást biztosít, beleértve a hirdetési szalaghirdetéseket is, amelyeket felvehet a webhely bármely pontjára.

A Neve Car Rental egy érzékeny tervezéssel, fejléc és lábléc-készítővel, kompatibilitással az AMP-vel és a WooCommerce-lal, egy hatalmas niche kezdőoldalak gyűjteményével és teljes rugalmassággal rendelkezik a testreszabásban.

Szerezd meg itt Ár: 49 USD

* a ThemeIsle testvércégünk által kifejlesztett témák

spártai

spártai

A WordPress AdSense témája magazinokhoz és hírportálokhoz készült, sok interaktivitást kínál. Számos kütyü található: közösségi média gombok, szakaszok a legnépszerűbb és legújabb cikkekkel, megjegyzések és címkékkel ellátott területek, fotó- és videógalériák és még sok más. E téma fő témája az egészség, beleértve a kapcsolódó kategóriákat, mint például a sport, az utazás és a természet. A reklámbannerek a weboldal egész területén megtalálhatók, mind a honlapon, mind a cikkek belsejében. A formaterv három fő oszlopgal rendelkezik, amelyek közül kettő minden cikkből származó cikkeket tartalmaz, míg a harmadik „felelős” a társadalmi megosztási területtel.

A honlapon van két hirdetési szalag, felül és alul.

A téma korlátlan színű, testreszabható képeket, oldalsávokat és kütyüket tartalmaz, teljes mértékben reagál, bejelentkezési / regisztrációs űrlapot tartalmaz, SEO optimalizálva, és sok más olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket érdemes kipróbálni..

Szerezd meg itt Ár: 49 USD

Romero

Romero

A Romero egy szép magazin témája, amelynek célja a vizuális tartalom hangsúlyozása. Legjobban videojáték-oldalakon, motoros folyóiratokban, film-ismertetőkben vagy bármilyen más, a képek széles skáláját magában foglaló fülkében alkalmazható..

A téma blogszerű elrendezésű, amely kompatibilis az AdSense és a WooCommerce szolgáltatással. Rengeteg hely van a hirdetések megjelenítésére – az oldalsávban, a cikk szövegében, a bejegyzés végén és a honlapon. Az egyedi színek és betűtípusok, az előre elkészített oldalsablonok és a végtelen görgetés mind csomagolódnak az érzékeny tervezéssel.

Szerezd meg itt Ár: 69 USD

Friss hírek

Friss hírek

Egy nagyon egyszerűen szervezett téma az online hírportálok és magazinok számára. Az oldal tetején fekete menü található, blogszerű kialakítású, és teljesen widgetizált. A jobb oldalon olyan kütyü található, amelyek bemutatják a legnépszerűbb, legújabb és kommentált cikkeket. A hirdetési területek az egész oldalon el vannak osztva. Két 125 × 125 méretű négyzet is jobbra látható. Az alább egy másik nagyobb négyzet látható, és egy hasonló csatolva van az oldal aljára.

A másik két hirdetési terület akkor jelenik meg, amikor egy cikkre kattint (ezek a tartalmi hirdetésblokkok).

A cikkekben szereplő hirdetéseket a tartalom elejére és végére helyezik el.

A téma néhány jellemzője a következő: SEO és sebesség optimalizálás, egyedi widget, korlátlan színösszeállítás és háttér, valamint integrált közösségi média.

Szerezd meg itt Ár: 19 USD

mh_magazine

MH Magazine

Az MH Magazine a WordPress professzionális magazin témája a szerkesztéssel kapcsolatos webhelyek számára. Ez a teljesen érzékeny WordPress téma tökéletesen alkalmazható olyan témákra, mint hírek, technológia, politika, életmód, sport, természet, gazdaság, utazás vagy bármilyen más téma. Ez a népszerű WordPress magazin téma lehetővé teszi a weboldal pénzbevételét azáltal, hogy kihasználja a widgetált kezdőlap és az oldalsávok számos elérhető widgetterületét, hogy hirdetéseit a webhely különböző helyein jelenítse meg..

Az MH Magazine ennélfogva lehetővé teszi a hirdetések és a reklámcsíkok szépen integrálását a webhely tartalmába. Ez a rugalmas WordPress magazin téma további hirdetési lehetőségekkel és számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyek professzionális online magazinok és hírportálok elindítását célozzák.

Szerezd meg itt Ár: 49 USD

alfa

Alpha

Az Alpha egy tiszta WordPress AdSense téma folyóiratokhoz és hírportálokhoz. A tervezés célja az volt, hogy az első helyen álljon a tartalom. Minden kategóriánként jól szervezett. A témához egy piros menüsor tartozik, ahol megtalálhatja a nap főbb történeteit is.

Mint minden magazin témája, az Alpha AdSense-készen áll. A honlap két hirdetési szalaggal rendelkezik, felül és középen.

A felső hirdetési szalag megtartja pozícióját, függetlenül attól, hogy melyik részt vagy cikket olvassa.

Az Alpha érzékeny kialakítású, és a magazin elrendezése mellett újsághéjjal is kapható. Ezenkívül több kütyüt is kínál – ezek közül sokan video kütyüként is működik – újdonságok-hírek, kiemelt diavetítés, SEO optimalizálás, szilárd ZOOM keretrendszer és egyszerű testreszabási élmény.

Szerezd meg itt Ár: 69 USD

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 2020+ 15+ legjobb utazási WordPress-témák (optimalizált és gyönyörű)
 • 10+ leggyorsabb WooCommerce témák (ingyenes, optimalizált és gyönyörű)
 • 15+ legjobb ingyenes Parallax WordPress témák 2020

Magazin

Magazin

Ahogy a neve maga is mondja, a Magazine egy WordPress AdSense téma, amelyet magazinok és hírportálok számára hoztak létre. Egyszerű, tiszta és professzionális kialakítású, amely elősegíti a szükséges információk könnyű megtalálását. Ezt a témát a Themify Builderrel együtt használták, amely intuitív drag and drop beállításokkal rendelkezik. A témának rengeteg hirdetési területe van, ezek közül három közvetlenül a honlapon helyezkedik el (amint azt a fenti képen megfigyelheti). A szalaghirdetések egyéb kütyüi a cikkekben találhatók.

A magazin 42 előre elkészített elrendezési lehetőséggel, megamenükkel, híreket mutató jelölővel, közösségi megosztás gombokkal, kapcsolódó hozzászólásokkal, hat oldalsávval, hét hozzászólói elrendezéssel, hat színhéjjal, a WooCommerce kompatibilitással és még sok másral rendelkezik.

Szerezd meg itt Ár: 59 USD

Napi téma

Napi téma

A Napi Téma az AdSense-t használó híroldalak számára lett optimalizálva. A téma tartalmaz egy könnyen használható Hirdetéskezelő panelt, amely lehetővé teszi, hogy különféle méretű szalaghirdetéseket az oldalsávba és más hirdetési pozíciókba helyezhessen..

Ez a WordPress AdSense téma több oldalsablont tartalmaz, beleértve az Archívumokat, a Teljes szélességet és a további egyéni sablonokat. Az összes beállítás, amelyet bármikor meg kell változtatnia, mind egy egyszerűen használható opció panelen található. Egyéni kütyüket is tartalmaz, köztük a Twitter és a Flickr.

A téma SEO-optimalizált és lokalizált, így webhelye látható és fordítható lesz. Az élethosszig tartó támogatást külön költség nélkül tartalmazza.

Szerezd meg itt Ár: 24 USD

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Ezt az AdSense-barát témát magazinok és média webhelyek számára készítették, friss és modern dizájnnal és négy különféle demóval érkeznek. A tartalom elegánsan jelenik meg darabonként, a lusta töltési hatás miatt.

A hirdetési területek rengeteg, és stratégiailag el vannak helyezve a honlapon, a részekben és a tartalom belsejében.

Ezenkívül minden cikk végén van egy másik hirdetési hely, közvetlenül a szerző leírása előtt.

Ami a funkciókat illeti, ez a téma többféle elrendezést, reagáló kialakítást, egy trendre mutató tickert tartalmaz a legfrissebb hírekhez, egy oldalkészítőt, így könnyen testreszabhatja mindent, amit szeretne, egy beépített áttekintő rendszert a felhasználók számára, reagáló hirdetéseket (külön a Google AdSense szolgáltatásból), a WooCommerce kompatibilitása és más vonzó funkciók.

Szerezd meg itt Ár: 55 USD

Magazin

Magazin

Szép WordPress AdSense téma folyóiratokhoz, híroldalakhoz vagy blogokhoz, tiszta és barátságos kialakítású. Ez az összes szükséges elemet tartalmazza a webhely megfelelő promóciójához. Tele van társadalmi linkekkel, kütyükkel, címkékkel, kiemelt kategóriákkal, optimalizált sebességgel, készen áll a SEO-ra és kompatibilis a WP Review Pro-val. És utoljára, de nem utolsósorban, olyan hirdetési területekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik hirdetései elhelyezését bárhol, ahol csak akar.

A téma érzékeny és világosszürke dominál, négy egyedi elrendezéssel, két csúsztatható opcióval, parallaxis görgetéssel, 630+ Google betűkészlettel és 590 Betűtípus félelmetes ikonnal rendelkezik. Ezenkívül megamenük, AJAX betöltése, szerző dobozok, korlátlan szín, oldalsáv és háttér opciókkal is rendelkezik. És ezek csak egy része a Magazin funkcióinak.

Szerezd meg itt Ár: 45 USD

Newsdesk

Newsdesk

A NewsDesk egy WordPress AdSense téma, amelyet online magazinokhoz és hírportálokhoz hoztak létre. Jó választás lehet a promócióra – teljesen widgetizált, társadalmi és hirdetési terekkel rendelkezik.

Öt hirdetési hely van a honlapon és három, amikor belép a szakaszokba. Ez a téma tele van widgetekkel és interaktív gombokkal, mint minden híroldalnak.

Szerezd meg itt Ár: 49 USD

Újság-téma

Újság

Az újság egy elegáns téma, amelyet a webhelyek közzétételéhez és áttekintéséhez hoztak létre, és ez segít az üzleti vállalkozások AdSense-hirdetésekkel történő bevételszerzésében és promóciós bannerek közzétételében. Az Újság téma intelligens hirdetési rendszerrel érkezik, amely automatikusan adaptálja a hirdetés méretét, biztosítva ezzel a felhasználói élményt bármilyen eszközről. Különböző hirdetési területeket talál a webhely egészén.

Hirdetést elhelyezhet a kezdőlap tetején, a kütyü között vagy az oldal jobb vagy bal oldalán anélkül, hogy zavarná a látogató képességét az Ön cikkeinek olvasására.

Ez a sablon tartalmaz egy oldalkészítőt az elülső oldalhoz, előre beépített demo-terveket, fejléc-készítőt, kész elrendezéseket az oldalakhoz és hozzászólásokhoz, több egyedi widgetet, rugalmas elemeket, áttekintéseket, interaktív gombokat és animált ikonokat. Az újság WPML-kompatibilis és SEO-barát.

Szerezd meg itt Ár: 59 USD

Pinstagram

Pinstagram

Ez a Pinteresthez hasonló WordPress téma fülbemászó elrendezéssel rendelkezik és sok olyan helyet tartalmaz, ahol hirdetéseit felveheti. Interaktív és modern megjelenése sok esélyt kínál hirdetései hozzáadására és kezelésére.

Amint azt a képernyőképektől észreveheti, a Pinstagramnak minden olyan témához szüksége van, amely segít az Ön webhelyének népszerűsítésében. Rengeteg közösségi gombot, widget-kapcsolatot, sok nyelvre történő fordítást, SEO-t és társadalmi szempontból optimalizált szolgáltatást kínál, és remek helyeket kínál a hirdetések eldobására. Intelligens Adsense-pozicionálást biztosít, így a honlapon vagy közvetlenül a bejegyzések között, a tartalom előtt és után is megtalálhatja őket. Emellett bárhová áthelyezheti őket.

Szerezd meg itt Ár: 45 USD

SociallyViral

SociallyViral

Színes és fülbemászó téma, amelyet elsősorban a marketing szakemberek számára készítettek. Úgy tervezték, hogy vonzó, gyors és segítse a forgalom fellendítését a termékek vagy szolgáltatások felé. SEO-re van optimalizálva, és szociális gombokkal, hirdetési területekkel, áttekintő rendszerrel, címkékkel, szerzői dobozokkal és widget-kel érkezik.

A SociallyViral megamenük, négy különböző betöltési effektus, előfizetési doboz, parallaxis görgetés, 630+ Google betűtípus, korlátlan szín, oldalsáv, háttérbeállítások, rövid kódok és még sok más vonzó szolgáltatás.

Szerezd meg itt Ár: 45 USD

Pro magazin

Pro magazin

Az AdSense integrációt igénylő magazinok és média webhelyekkel való együttműködésre optimalizált téma. Klasszikus fekete-fehér kombinációt használ, és megőrzi a professzionális megjelenést. Egyszerű és jól szervezett elrendezésű. A hirdetések ugyanabban a helyen vannak rögzítve, függetlenül attól, hogy hol kerül a görgetés.

Annak ellenére, hogy minimalista megjelenésű, a Magazine Pro mindent tartalmaz, amelyre szükség van egy sajtóoldalra: widgetek, címkék, blog, közösségi gombok, jól szervezett tartalom, egyedi menük, mobil válaszkészség, kiemelt képek, hat elrendezési lehetőség, témaopciók és még sok minden más több.

Szerezd meg itt Ár: 99,95 USD

NewsOnline

NewsOnline

Ez a téma egyszerű magazin-elrendezéssel rendelkezik az általános hírportálok számára, és AdSense optimalizálást kínál. A weboldalon két hirdetési blokk található, amelyek minden oldalon is megjelennek. A téma tiszta és minimalista megjelenésű, és áttekintő rendszert biztosít. A menü alatt a NewsOnline rendelkezik egy hírjelzővel, amely valahogy úgy működik, mint egy csúszka, amely a legfrissebb és legfontosabb híreket mutatja.

A NewsOnline nagy mennyiségű tartalmat képes kezelni, teljes mértékben reagál és optimalizálva van a sebességre és a SEO-ra, párhuzamos görgetést, rövidkódokat, szerzői mezőket, korlátlan színeket, betűkészleteket, ikonokat, háttereket és sok más testreszabási lehetőséget kínál..

Szerezd meg itt Ár: 45 USD

Séma

Séma

A séma ideális lehet egy magazin vagy egy média weboldal számára. Nem csak az, hogy ez a WordPress egyik leggyorsabb témája, hanem az összes szükséges funkcióval együtt, amelyek segítik vállalkozása gyors felfutását a professzionális létrán. A nagy sebesség és a SEO-barát kód mellett a Schema jó lehetőség a hirdetések kezelésére is. Nem tartozik az alapértelmezett hirdetési területekkel, tehát kiválaszthatja, hogy hol jelenjen meg. Ily módon jobban ellenőrizheti és nyomon tudja követni a hirdetéseket.

Használhat például egy fejléc-hirdetést, egy címsor alatti hirdetést vagy a téma által megadott bármely más lehetőséget.

A Séma reagáló kialakítást, beépített áttekintő rendszert, könnyű kódot, egyedi CSS-t, korlátlan hátteret, hasznos rövidítéseket, Google betűkészleteket és ikonokat, egyedi widgeteket és sok más hatékony testreszabási lehetőséget kínál..

Szerezd meg itt Ár: 45 USD

wp-kritika

WP-Critique

A WP-Critique termékértékelési téma, de több helyet tartalmaz a hirdetési szalaghirdetések számára. Nem határozza meg kifejezetten a hirdetés helyét, ezért Ön dönti el, hogy hol jelenjen meg. Ez egy rugalmas téma, amelyet nagymértékben testreszabhatóvá és többcélúvá tehetünk.

A WP-Critique készen áll a hatékony promócióra, mivel rengeteg kütyü különféle célokra és sok hirdetési helyet kínál. Tervezése leginkább egy magazinnak vagy egy sajtó webhelynek felel meg, mivel tiszta, egyszerű és profi.

A téma érzékeny kialakítást, beépített termékértékelési funkciót, beépített szerző oldalakat, YouTube videók oldalsablont, több honlap elrendezést, különféle postai és oldal elrendezési lehetőségeket, több szalaghirdetés helyét, portfólió részt és még sok más lehetőséget biztosít testreszabási beállítások.

Szerezd meg itt Ár: 49 USD

jó élet

Jó élet

Többcélú WordPress téma. Hét különféle demót biztosít speciális felhasználásokhoz. Használható magazinokhoz, blogokhoz vagy recenziós webhelyekhez. A kivitel tiszta, modern és készen áll a widgetre. A téma barátságosnak és barátságosnak tűnik, valamint rengeteg helyet kínál hirdetési szalaghirdetések számára – a honlap tetején, az oldalsávban és az oszlopok között.

A GoodLife reagáló elrendezést, négy galéria- és videoldalt, három különböző fejlécstílust, több prémium plugint integrál, beépített hirdetési helyeket, amelyekkel a kívánt módon kezelheti, sebességgel és SEO optimalizálással, video lejátszási listákkal, komplex áttekintő rendszerrel és sok más nagyszerű szolgáltatás.

Szerezd meg itt Ár: 59 USD

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map