OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve: Hvilken er bedre?

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve: Hvilken er bedre?

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve: Hvilken er bedre?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Når du vælger et WordPress-tema til dit næste websted, er det vigtigt at overveje mere end bare dets æstetiske appel. Dit tema påvirker også oplevelsen af ​​at oprette dit websted, så du vil vælge et, der passer til din designstil. Hvis du for eksempel kan lide at bruge sidebygere, vil din beslutning ofte komme til OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve.


Disse fire temaer er favoritter blandt sidebyggerfællesskabet. Hver er et solidt værktøj til en række WordPress-applikationer, og de skiller sig virkelig ud, når de bruges sammen med specifikke plugins til sidebygger. De er også ens med hensyn til funktioner og stil, som kan gøre det synes vanskeligt at vælge den rigtige til dine behov. Heldigvis kan denne beslutning være lettere, end du tror.

I denne omfattende gennemgang sammenligner vi OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. Vi ser på deres funktioner, priser, brugervenlighed, sidebyggerkompatibilitet, support og mere. I slutningen ved du, hvilket tema der sandsynligvis passer bedst til dig.

Lad os dog først tale om, hvorfor du muligvis har brug for et af disse temaer i første omgang!

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve

Indholdsfortegnelse:
Hvorfor har brug for et sideopbygningsvenligt WordPress-tema | Introduktion til OceanWP, Astra, GeneratePress og Neve | Funktioner | Sidebyggerkompatibilitet | Prisfastsættelse og licens | Brugervenlighed af opsætning og brug | Layouts, skabeloner og designindstillinger | Plugins og udvidelser | Hastighed og ydeevne | Support og dokumentation | Hvilket tema er den bedste sidebyggervenlige mulighed? | Konklusion

Hvorfor du muligvis har brug for et sideopbygningsvenligt WordPress-tema

Som standard tilbyder WordPress en strømlinet editor, der gør det temmelig let at oprette og designe indhold. Imidlertid kan denne editor være en smule mangler med hensyn til fleksibilitet og indstillinger. Derfor er der så mange populære sidebygere. Disse værktøjer gør det muligt for dig at trække og slippe forudbyggede elementer og arrangere dem præcist inden for dine sider og indlæg.

De fleste side builder plugins er udviklet til at fungere rimeligt godt med næsten ethvert tema. Imidlertid er ‘rimeligt godt’ ofte ikke godt nok. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit websted, er det smart at kigge efter et tema, der er optimeret til at være meget kompatibelt med sidebygger-plugins.

Som Scott Wyden Kivowitz, Chief Community Officer på Imagely, havde at sige om forholdet mellem temaer og sidebygere:

scott kivowitz

Folk kan bruge Gutenberg, Elementor, Beaver Builder eller andre sidebygger plugins for at bringe uendelige designfunktioner til et tema. Men udgangspunktet er et fantastisk, enkelt, rent, hurtigt og SEO-rigt design.

Scott Wyden Kivowitz

Selv når du indsnævrer dine valgkriterier til siderbyggervenlige temaer, er der naturligvis stadig mange muligheder. Lad os se på fire af de mest populære temaer blandt sidebyggerbrugere og se, hvordan de stables op.

En introduktion til temaerne

Til vores gennemgang, vi sammenligner OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. Disse fire flerbrugstemaer er populære, gennemgåede og understøttede og kompatible med mange af de mest populære sidebygger plugins.

OceanWP-temaet

OceanWP

Først og fremmest lægger OceanWP en stærk vægt på stil.

Dette tema tilbyder masser af demoer, du kan bruge til at tilpasse udseendet og følelsen af ​​dit websted. Det kan bruges til en lang række anvendelser, men er især velegnet til e-handelswebsteder (og integreres meget godt med WooCommerce).

Astra-temaet

Astra

Astra hjælper dig også med at oprette et stilfuldt websted, selvom dets primære bekymring er ydeevne.

Dette er et ekstremt let tema, der holder dit websted hurtigt i front og bagenden. Det kan meget tilpasses selv for ikke-kodere, selvom det også tilbyder masser af funktioner, som udviklere kan drage fordel af.

GeneratePress-temaet

GeneratePress

Derefter kommer vi til GeneratePress.

Dette tema opretholder en solid balance mellem at levere masser af funktioner og at holde tingene så lette som muligt. Udviklerne fokuserede stærkt på brugervenlighed, så der er ingen stejl indlæringskurve.

Neve-tema-demonstrationen.

Neve

Sidst men ikke mindst har vi det Neve.

Vores tema har et moderne layout på én side. Det er ideelt til små virksomheder, men kan også tilpasses til en lang række anvendelser. Det er let, meget tilpasseligt og responsivt til smukke skærme på skærme i alle størrelser.

Alle fire af disse temaer har masser at byde på, så hvordan vælger du mellem OceanWP, Astra, GeneratePress og Neve?

OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve sammenlignet (otte nøglefaktorer)

Nu skal vi sammenligne OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve i otte forskellige kategorier. Det er værd at bemærke, at selvom hvert af disse temaer har en gratis version i WordPress-plugin-biblioteket, diskuterer vi de fulde premium-versioner her.

Lad os hoppe lige ind!

1.

Funktioner

Alle fire temaer dækker deres baser, når det kommer til væsentlige funktioner til ethvert WordPress-tema. De er alle fulde lydhør og er bygget til både at understøtte solid ydeevne og give dig gode SEO-parametre.

Der er dog nogle bemærkelsesværdige sondringer i de funktioner, de leverer:

 • Forbygede elementer: Astra tilbyder en bred vifte af overskrifter, widgets, layout og andre elementer, der hurtigt kan komme i gang. OceanWP leverer også et imponerende udvalg af elementer, der kan tilpasses, herunder 7 overskriftsformater, 15 widgets og 5 startlayouts. Neve inkluderer et par tilpassede layouts, overskrifter og sidefødder, mens GeneratePress er en smule lettere på dette område.
 • E-handel applikationer: OceanWP er den fremtrædende her og leverer målrettet funktionalitet til forbedring af din indkøbsvogn og produktsider. GeneratePress tilbyder dog også et WooCommerce-specifikt modul. Neve 2.0 har tilføjet WooCommerce shop- og produktkontroller sammen med WooBooster-modulet til Neve Pro-brugere.
 • Udviklervenlig funktionalitet: Både OceanWP og GeneratePress indeholder kroge til udviklerbrug, hvilket gør det lettere at finpusse disse temaer gennem brugerdefineret kode. Astras tilpassede layout-modul giver også en hooks-indstilling.

Når alle udvidelser og tilføjelser, der er inkluderet i premium-bundterne af disse temaer, tages i betragtning, vil vi rangordne dem som følger:

 1. OceanWP ��
 2. Neve ��
 3. Astra og GeneratePress ��

Alle fire har masser af funktioner, men OceanWP rammer alle tre af de ovennævnte punkter. Neve kommer til kort når det kommer til udviklingsværktøjer, men dækker de mere udbredte funktioner med sine forudbyggede elementer og WooBooster-modul.

2.

Sidebyggerkompatibilitet

Astra er designet fra bunden til at arbejde sammen med sidebygere. Det integreres glat med populære indstillinger som Beaver Builder, Elementor, Divi Builder, Site Origin og WPBakery Page Builder (Visual Composer). Som en ekstra bonus giver det dig mulighed for at slukke for sidetitel og sidefelt, mens du arbejder på dit indhold, hvilket giver dig mere plads til at fokusere på design. Endelig kommer Agency Bundle (den dyreste version) med tilføjelser designet til specifikke sidebygere.

GeneratePress har mindre at tilbyde her. Det hævdes at være kompatibelt med alle større sidebygger-plugins, men der er lidt information om, hvilke specifikke plugins det fungerer bedst med. Imidlertid fungerer dets modulopbyggede design godt sammen med sidebygere.

Neve er den perfekte partner til den mest populære WordPress-sidebygger, Elementor. Neve Pro Elementor Booster gør det muligt at importere tilføjelser og skabeloner med et klik. Neve integreres imidlertid også godt med Brizy, Beaver Builder, Divi, SiteOrigin og Visual Composer.

Sidst, men ikke mindst, er OceanWP designet til at arbejde problemfrit med sidebygger-plugins. Navnlig har udviklerne sørget for at sikre, at det understøtter Elementor, Visual Composer, Divi og Beaver Builder. En af de udvidelser, du får med premium-versionen, tilføjer også et antal widgets specielt designet til Elementor.

Alle fire temaer fungerer også meget godt med Block Editor og vores egne Orbit Fox plugin. Sidstnævnte er ikke i sig selv en sidebygger, men tilføjer flere praktiske moduler til dit websted, der kan udvide dets funktionalitet markant.

GeneratePress og Orbit Fox er en særlig stærk match, da skabelonerne og sidebyggerwidgetsne til førstnævnte og modulerne, der følger med sidstnævnte, kombineres for at tilbyde dig en nem måde at tilpasse dit websted.


Orbit Fox af ThemeIsle Orbit Fox af ThemeIsle

Forfatter (e): Themeisle

Nuværende version: 2.9.8

Sidst opdateret: 28. april 2020

themeisle-companion.zip


96% Ratings


400.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Med alt dette i tankerne, her er vores placering af sidebyggerkompatibilitet for OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

 1. Astra ��
 2. OceanWP og Neve ��
 3. GeneratePress ��

Astra, OceanWP og Neve er meget kompatible med nogle af de mest populære sidebygger-plugins, hvor GeneratePress ligger lidt bagpå på den front (men stadig et solidt valg, hvis du vil bruge Orbit Fox).

3.

Prissætning og licens

På dette tidspunkt kan du undre dig over, hvad disse temaer koster dig. Det viser sig, at hver involverer en ret forskellig prisstruktur.

OceanWP er det mest skalerbare tema, der tilbyder tre niveauer præmieplaner. De har alle det fulde udvalg af udvidelser, demoer og support, og de er kun forskellige i hvor mange licenser de leverer. Du kan få en site-licens for $ 31, tre websteder for $ 79 eller ubegrænset websteder for $ 129. Derudover kan du købe individuelle udvidelser, hvis du kun har brug for en eller to premium-funktioner.

Prisindstillinger for OceanWP-temaet.

GenererPress Premium, på den anden side er så simpelt som det bliver. Der er kun én mulighed – $ 49,95 for alle moduler, et års support og ubegrænset webstedslicenser. Dette er dog en temmelig generøs plan.

Priser for GeneratePress-temaet.

Astra tilbyder tre premium-versioner. For $ 41 kan du få alle temaets funktioner, et års support og ubegrænset webstedslicenser. Mini Agency Bundle tilbyder mere avancerede funktioner, herunder et bibliotek med forudbyggede websteder til at arbejde med og flere pro-tilføjelser. Du får også valget af en side-builder-tilføjelse for i alt $ 169. Agenturets bundle – der koster $ 249 – kommer med alt det plus tilføjelsesprogrammerne til de andre sidebygere.

Priser for temaet Astra.

Neve s laveste pris niveau giver dig et års support og opdateringer, tilpassede layouts og mere – for $ 49 pr. år. Prioritetsstøtte og en ‘WooCommerce booster’ kan være din for $ 59 pr. År, mens du køber det højeste niveau for $ 99 også giver dig ‘white label’ temaet – perfekt til agenturer og freelancere.

Neve Pro's prisskærm.

Sammenfattende:

OceanWP
GeneratePress
Astra
Neve
$ 31 – 1 site
$ 79 – 3 steder
129 $ – ubegrænsede websteder
49,95 $ – ubegrænset websteder41 $ – ubegrænsede websteder
169 $ – ubegrænset websteder (mini-agentur)
249 $ – ubegrænset websteder (agentur)
$ 49 – ubegrænset websteder
$ 59 – ubegrænset websteder, prioriteret support
$ 99 – ubegrænset websteder, prioriteret support, hvid mærkning
12 måneders opdateringer og support, 11 premium-udvidelser, alle pro demos inkluderetAlle premium-moduler, fuld adgang til webstedets bibliotek, et års opdateringer og support, 30 dages pengene-tilbage-garantiAstra Pro inkluderer avanceret tilpasning og layout.Hvert niveau indeholder en header, blog og Elementor-forstærker.

Med hensyn til hvor meget du får for den involverede pris, her er vores placering for OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

 1. Neve ��
 2. OceanWP og GeneratePress ��
 3. Astra ��

Neve har den billigste ubegrænsede licens på denne liste, så dette gør det til den samlede bedste investering. Hvis du ved, at du kun vil bruge dit tema på et enkelt sted, kan du også overveje OceanWP, som kommer lidt billigere. GeneratePress tilbyder den mest enkle prismodel med blot et enkelt prismærke til pro-versionen.

4.

Nem installation og brug

Nu er det tid til at se, hvordan OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve ser ud i aktion. Vi vil tale kort om, hvad der er involveret i installationen af ​​hvert premium-tema. Derefter skal vi se på processen med at opsætte dem.

Astra er det enkleste tema at installere. Du får simpelthen en ZIP-fil, du kan uploade til dit websted ved hjælp af din foretrukne metode – f.eks. Betjeningspanelet eller via File Transfer Protocol (FTP). Både GeneratePress og Neve på den anden side kræver, at du først har den gratis version af temaet installeret. Den fil, du får, når du køber premiumplanen, er faktisk et plugin og skal installeres i dit websteds plugins-mappe.

Endelig ændrer OceanWP-premiumplanen ikke selve temaet – det tilføjer bare en samling udvidelser. Derfor modtager du en række lynlåste mapper, en for hver tilføjelse. Du skal uploade og installere hver for sig.

Så du kan se, hvad du begynder med, her er hvordan en bare-beninstallation ser ud for OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

OceanWP: En grundlæggende webstedsinstallation med OceanWP.
GeneratePress: En grundlæggende webstedsinstallation med GeneratePress.
Neve: En grundlæggende installation af Neve-temaet.

Lad os nu se nærmere på, hvad du skal gøre med disse temaer, efter at du har installeret dem.

Grundlæggende siteopsætning med OceanWP

OceanWP tilbyder en række demoindhold, som du kan installere ved hjælp af det inkluderede Demo Import-udvidelse. Der er grundlæggende muligheder og specialdesignede Pro-demonstrationer:

OceanWP-demoer.

Disse demoer er stort set meget professionelle, især de professionelle muligheder. Her er chokolademonstrationen, som et eksempel på, hvad du får udgangspunkt:

OceanWP-chokoladedemonstrationen.

For at hjælpe dig med at administrere alle dine temaer, udvidelser og alt andet er der en praktisk fanepanel, der holder alt organiseret. Da du tilføjer meget indhold, hvis du installerer alle OceanWP’s udvidelser, er dette en nyttig funktion:

OceanWP-temapanelet.

Dernæst ønsker du sandsynligvis at gå over til Customizer for at begynde at foretage ændringer:

OceanWP-tilpasningsskærmen.

Der er mange muligheder her – så mange, faktisk, at det kan være lidt overvældende for nye brugere. Det hele er rimeligt organiseret, men det tager noget arbejde at finde ud af alt, hvad dette tema har at byde på.

Grundlæggende sideopsætning med Astra

At få demoindholdet opsat til Astra er lidt indviklet. Du skal installere et gratis plugin kaldet Astra Starter Sites fra WordPress Plugin Directory først.

Efter installationen af ​​plugin finder du demosider under Appearance → Astra Sites:

Demosider til Astra-temaet.

Du skal vælge, om du bruger Elementor eller Beaver Builder, da dette påvirker valget. Demoerne i sig selv er godt sammensat og professionelle, hvis ikke så stilfulde som OceanWPs muligheder. Der er dog nogle dejlige startdesigns, som f.eks. Demoen om produktlandingsside:

Produkt-destinationssides demo til Astra.

Under fanen Udseende ser du også et afsnit kaldet Astra-indstillinger:

Skærmen til Astra-indstillinger.

Dette giver dig et snapshot af dine designmuligheder. Linksne her fører imidlertid til Customizer, så det er bedre for dig at gå lige der i stedet:

Skærmen til Astra-tilpasning.

Organisationen her er mere strømlinet end med OceanWP, hvilket giver dig nogle grundlæggende valg til at starte med og derefter langsomt udvides for at vise det brede udvalg af muligheder, der tilbydes. Generelt er det nemt at få et hurtigt greb om, hvad du kan gøre med dette tema og begynde at arbejde med det samme.

Grundlæggende siteopsætning med GeneratePress

Lad os derefter næste tjek GeneratePress. Når installationen er afsluttet, skal du gå til Udseende → GenererePress for at vælge, hvilke moduler du vil aktivere:

GeneratePress-modulerne.

Dette er en enkel måde at tilpasse de funktioner, dit websted indeholder, og forhindre, at det bliver rodet. Hvert modul, du aktiverer, tilføjer nye indstillinger til Customizer.

I modsætning til de to sidste temaer tilbyder GeneratePress ikke forudbyggede websteder eller demoer. I stedet vil du gå direkte til Customizer for at begynde at finjustere dit websteds udseende. Indstillingerne her er tydeligt organiserede og lette at finde:

GeneratePress-tilpasserskærmen.

Samlet set præsenterer dette tema den hurtigste installationsproces, da den er mere strømlinet end OceanWP eller Astra. Det er også den nemmeste at forstå hurtigt uden behov for dokumentation.

Grundlæggende siteopsætning med Neve

Sidst men ikke mindst skal vi se på, hvordan det er at komme i gang med Neve. Efter installationen af ​​temaet kan du gå over til Udseende → Neve-indstillinger for at begynde at tilpasse det. Der finder du en liste over alle de tilgængelige demosider sammen med previews og importindstillinger:

Valg af Neve-tema.

Du kan endda filtrere demoerne baseret på deres kompatibilitet med Elementor og Gutenberg, hvilket gør det nemt at finde et, der passer godt til dit websted.

I denne samme sektion finder du også tip til nogle anbefalede næste handlinger samt nyttige plugins, du muligvis vil installere. Det betyder, at i stedet for at lade dig beskytte dig selv, leder Neve dig gennem opsætning af sine nøgleelementer på en ligefrem måde.

Endelig kan du gå over til skærmen Tilpas for at begynde at finjustere dit tema og det valgte demoindhold:

Brug af Neve i WordPress Customizer.

Valgmulighederne her er godt organiserede, og der er mange tilpasninger, du kan foretage. Hvis du har tilbragt nogen tid med WordPress Customizer før, føler du dig hjemme her.

For at opsummere, her er vores placering for, hvor let det er at oprette hvert websted:

 1. Neve ��
 2. Astra og GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

GeneratePress indeholder klare instruktioner og organisering, men tilbyder også de mindst mulige funktioner og muligheder for at sortere igennem. For en balance mellem designfleksibilitet og brugervenlighed er Astra sandsynligvis det stærkere valg. Neve vinder imidlertid inden for denne kategori takket være sit væld af demoindhold og den lethed, som du er i stand til at konfigurere alle de vigtigste elementer.

5.

Layouts, skabeloner og designindstillinger

Ethvert værdifuldt tema skal give masser af designmuligheder for at komme i gang. Så lad os se hvad OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve har at tilbyde med hensyn til startlayouts, skabeloner og så videre.

Vi begynder med Astra, som har en dedikeret Site Layout-modul. Ved hjælp af dette værktøj kan du foretage justeringer af designet på hele dit websted. Du kan også oprette dine egne tilpassede layouts ganske let. Der er desuden en bred vifte af valgmuligheder der giver dig masser af kontrol over dine headers, sidebars, sidefødder, baggrunde og mere.

OceanWP tilbyder en masse startdemonstrationer, du kan finjustere, uanset hvad du vil. Der er også udvidelser der indeholder skabeloner til porteføljer og popups, specifikke typer overskrifter, sidebjælker, sidefødder med mere. Du er fri til at tilpasse dit websted fuldt ud, selvom der ganske vist er færre designspecifikke funktioner end med Astra.

Ligner OceanWP, det meste af GeneratePress‘Designindstillinger er indeholdt i dens forskellige moduler. Der er layoutindstillinger for dit websted og til bestemte sektioner, samt et antal valg til overskrifter, menuer, baggrunde og så videre. Det indstillinger tilføjet til brugerdefineret er temmelig omfattende og giver dig mulighed for at lave både store og små skalaer til dit websteds udseende.

Som vi så tidligere, Neve giver masser af demonstrationslayouts at komme i gang. Disse kan installeres med et enkelt klik og give dig et let udgangspunkt for byggepladser i forskellige nicher. Du finder også mange praktiske indstillinger i Customizer, så du kan finjustere dine overskrifter, menuer, typografi, farver og mere. Plus, dette tema inkluderer funktioner, der specifikt hjælper med WooCommerce-integration, blogspecifikke opsætningsmuligheder og endda muligheden for at oprette og bruge tilpassede layouts.

Ingen af ​​disse temaer skuffer med hensyn til designpotentiale, men vi rangerer dem som følger:

 1. Astra og Neve ��
 2. GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

Vi har tildelt et slips til Astra og Neve her, da begge tilbyder en imponerende række designfunktioner. Både OceanWP og GeneratePress er imidlertid ikke så langt bagefter.

6.

Plugins og udvidelser

Vi har tidligere nævnt, at disse temaer tilbyder nogle ekstra udvidelser, moduler og plugins. Vi har dog endnu ikke set nærmere på dette aspekt.

OceanWPs premium version leveres med alle temaets udvidelser.

Vi har allerede diskuteret de designrelaterede indstillinger, disse moduler tilbyder. Der er dog også udvidelser, der giver sociale delingsknapper, popups, kroge til udviklere og mere. Der er endda en, der hjælper dig med at ‘hvid etiket’ dit websted.

Nogle af OceanWP's udvidelser.

GenererPress også inkluderer alle moduler i sin premiumplan, og der er et lignende antal, som OceanWP leverer.

De er dog mindre forskellige, da de fokuserer mere specifikt på design. Der er dog et par særligt praktiske moduler, f.eks. Et med ekstra WooCommerce-indstillinger, og et andet, der tilføjer udviklerkroge.

Nogle af GeneratePress-modulerne.

Astra er det eneste tema, der ikke tilbyder alt i den grundlæggende præmieplan – selvom dens funktioner på dette niveau er sammenlignelige med GeneratePress og OceanWP. Imidlertid giver den dyre agenturspakke en masse ekstra. Der er en tilføjelse til selve temaet, et plugin, der hjælper dig med at oprette opfordring til handling, et schema-markup-plugin og endda tilføjelser til specifikke sidebygere.

Hvad Neve angår, inkluderer premium-versionen af ​​temaet næsten alt hvad du har brug for. Hvis du er køb af temaet på sin egen måde er den eneste forskel mellem niveauerne, at højere planer inkluderer WooCommerce-forstærker og hvide etiketfunktioner. For bare en lidt højere pris kan du også få et helt bundt af temaer og plugins, hvilket betyder, at du kan få Neve sammen med nogle nyttige ekstra værktøjer (som f.eks. Feedzy, Visualizer, og WP-produktanmeldelse plugins).

Under hensyntagen til pris er resultaterne af denne kategori af vores OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve sammenligning:

 1. Neve ��
 2. Astra og OceanWP ��
 3. GeneratePress ��

Neve vinder hands-down, da du kan hente den sammen med så mange andre temaer og plugins. Derefter tilbyder både OceanWP og Astra masser af ekstramateriale. Astra kan være den klare vinder mellem de to, bortset fra at du bliver nødt til at betale et betydeligt gebyr for at få adgang til dets bedste udvidelser, mens OceanWP samler alt sammen.

7.

Hastighed og ydeevne

Den sidste ting, du ønsker, er, at dit tema bremser dit websted. Dette betyder, at vi er nødt til at overveje ydeevnen for OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. Alle fire temaer anvender solid kodningspraksis, der understøtter hurtig ydelse. Både GeneratePress og Neve er især designet til at være så lette som muligt. På den måde får du ikke en masse unødvendige funktioner og oppustning, der bremser dine sider.

Astra bruger også basic JavaScript i stedet for jQuery, et valg, der er beregnet til at optimere hastigheden. Med hensyn til OceanWP tilbyder det et par unikke ydelsesbaserede funktioner. For eksempel giver det mulighed for deaktiver alle scripts og stilarter som du ikke har brug for. Dette er en smart måde at fremskynde dit websted, da det ikke længere behøver at indlæse JavaScript og CSS, der er forbundet med ubrugte funktioner.

Lad os se, hvordan de fire temaer holder op i et virkelighedsscenarie. Vi opretter et grundlæggende WordPress-websted ved hjælp af Temaenhedens testdata, og testede dets ladetider med hvert tema installeret (ved hjælp af Pingdom værktøjer).

Efter at have taget gennemsnittet af flere forsøg, er her vores resultater:

(Diagrammer efter Visualizer Lite. Baseline ved hjælp af det tyve sytten tema.)

Som du kan se, tilbød Astra og Neve klart de bedste tider. GeneratePress havde stort set ingen indflydelse på vores websteds indlæsningstid, mens OceanWP bremsede tingene lidt (skønt ikke nok til at være et problem).

Alle disse temaer ser ud til at være optimeret. Hvis du er interesseret i at få den bedst mulige ydeevne, er her vores placering:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress ��
 4. OceanWP

Astra og Neve er de temmelig klare vindere her, da de eneste temaer har en positiv effekt på indlæsningstiderne i vores test.

8.

Support og dokumentation

Uanset hvor let dit tema er at bruge, har du nogle spørgsmål. Derfor er det vigtigt at have solide supportmuligheder, du kan stole på.

Alle fire premium-temaer har et års værdi af støtte og opdateringer. Derudover tilbyder hver billetindgivelse som den primære måde at få hjælp. Både Astra og GeneratePress leverer også supportfora. OceanWP gør det ikke, men det tilbyder det en ‘prioriteret support’ -plan mod et ekstra gebyr.

Derudover tilbyder alle temaer også dokumentation. Astras vidensbase er omfattende og hjælpsom og tilbyder masser af tutorials. Det samme gælder for Neve, som følger med masser af videnbase artikler at komme i gang. Dokumentationen for begge OceanWP og GeneratePress er mindre grundig, men dækker de fleste af de vigtige baser.

Når det kommer til support, vil vi rangere OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve på denne måde:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress og OceanWP ��

Det er ikke svært at finde hjælp til nogen af ​​disse temaer, men Astras grundige og velskrevne videnbase hjælper den med at komme på toppen.

Hvilket tema er den bedste sidebyggervenlige mulighed?

OceanWP vs Astra vs GeneratePress

Alt i alt er der to klare vindere, der er kommet ud i denne anmeldelse af OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve. I næsten alle kategorier, både Astra og Neve stod ud øverst på listen.

Astra er en solid mulighed, der tilbyder en fremragende balance mellem funktioner, priser og brugervenlighed. Det giver et væld af tilpasningsmuligheder, kvalitetssupport og dokumentation og imponerende ydelse. Hvad Neve angår, tilbyder det også meget demoindhold og -muligheder og en detaljeret videnbase for at få dig væk fra jorden. Plus, det er det nemmeste tema at komme i gang med, ikke nedsætte dit websted og har den mest generøse prisstruktur.

Naturligvis betyder det ikke, at GeneratePress og OceanWP er valgmuligheder af dårlig kvalitet. Hvis du leder efter noget lidt mere enkelt og strømlinet, er GeneratePress let at komme i gang med og tilbyder ganske lidt i betragtning af dets lave pris. OceanWP, på den anden side, burde sandsynligvis være dit go-to-tema, hvis du ønsker at designe det bedst mulige websted.

Konklusion om OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve

At vælge det rigtige WordPress-tema er en vigtig overvejelse, og det bør ikke forhastes. Hvis du tænker over, hvordan du rent faktisk vil bruge dit tema på forhånd – for eksempel ved at vide, hvilket sidebygger-plugin du bruger, vil du sætte dig selv op til succes.

I denne gennemgang sammenlignede vi fire af de mest populære og funktionsrige WordPress-temaer, der er perfekte til sidebyggerentusiaster. For at sammenfatte, her er vores konklusioner om OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve:

 • Astra: Dette tema tilbyder masser af funktioner, fremragende ydelse og kompatibilitet med et bredt udvalg af populære sidebygere.
 • GeneratePress: Som en alternativ mulighed er dette et let, brugervenligt tema, der er godt prissat og meget strømlinet.
 • OceanWP: Selvom det er lidt mere indviklet at bruge, tilbyder dette tema en masse muligheder og sætter et stærkt fokus på at hjælpe dig med at skabe smukke designs.
 • Neve: Hvis du leder efter et velafbalanceret tema, dækker dette emne alle baser. Det inkluderer glat ydeevne, kvalitetssupport og masser af demoer og tilpasningsmuligheder.

Har du brugt nogen af ​​disse temaer? Hvis ja, hvad syntes du om dem? Hvem er vinderen mellem OceanWP vs Astra vs GeneratePress vs Neve for dig? Del dine oplevelser med os i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector