20+ Bedste AdSense-optimerede WordPress-temaer til 2020

Hvis du læser denne artikel, vil du sandsynligvis begynde at tjene penge på annoncer på dit websted gennem AdSense. Store. Det største problem, du sandsynligvis har, er, at du ikke er sikker på, hvor du skal placere annoncer, og selvom du gør det, kan dit tema muligvis gøre det besværligt.


Det ville være en masse lettere, hvis der var et tema derude, der er optimeret til AdSense, så du ikke behøvede at gøre alt det hårde arbejde. Du har held, fordi der er mange temaer derude, der er optimeret til AdSense. Jeg vil liste 20+ fantastiske WordPress AdSense-temaer her.

Bedste AdSense-optimerede WordPress-temaer

Bedste AdSense-optimerede WordPress-temaer til 2020:

biludlejning i Neve

Neve Biludlejning *

Et moderne og rent WordPress-tema til alle slags virksomheder. Det har et elegant design og velorganiseret indhold. Du kan tilpasse temaet, som du vil med træk-og-slip-sidebyggere som Elementor og Gutenberg. Det giver tilpassede layout og masser af indstillinger, inklusive annoncebannere, som du kan tilføje hvor som helst på webstedet.

Neve Car Rental kommer med et lydhørt design, header- og sidefodsbygger, kompatibilitet med AMP og WooCommerce, en enorm samling af nichestarterwebsteder og fuld fleksibilitet i tilpasning.

Hent det her Pris: $ 49

* Temaer udviklet af vores søsterselskab ThemeIsle

Spartan

Spartan

Et WordPress AdSense-tema oprettet til magasiner og nyhedswebsteder, der tilbyder en masse interaktivitet. Det har mange widgets: knapper på sociale medier, sektioner med mest populære og nylige artikler, kommentarer og tags områder, foto- og videogallerier og mere. Hovedemnet for dette tema er sundhed, inklusive dets relaterede kategorier som sport, rejser og natur. Annoncebannere findes på hele hjemmesiden, både på hjemmesiden og inde i artiklerne. Designet har tre hovedkolonner, hvoraf to indeholder artikler fra hver kategori, mens den tredje er ‘ansvarlig’ med det sociale delingsområde.

Hjemmesiden har to annoncebannere øverst og nederst.

Temaet har ubegrænsede farver, tilpassbare billeder, sidebjælker og widgets, er fuldt lydhør, har bulit-in login / registreringsformular, er SEO optimeret og har mange andre funktioner, som du måske vil prøve.

Hent det her Pris: $ 49

romero

Romero

Romero er et dejligt magasinetema lavet til at understrege visuelt indhold. Det er bedst egnet til videospilwebsteder, motormagasiner, filmanmeldelser eller enhver anden niche, der involverer en lang række billeder.

Temaet har et bloglignende layout, der er kompatibelt med AdSense og WooCommerce. Du har masser af plads til at vise dine annoncer – i sidefeltet, i artiklen, i slutningen af ​​et indlæg og på hjemmesiden. De brugerdefinerede farver og skrifttyper, foruddefinerede sideskabeloner og uendelig rulle er alt sammen pakket med det responsive design.

Hent det her Pris: $ 69

HotNews

HotNews

Et temmelig enkelt organiseret tema til online nyhedswebsteder og magasiner. Den har en sort menu øverst på siden, har et bloglignende design, og den er fuldstændigt widgetiseret. På højre side kan du finde widgets, der præsenterer de mest populære, nyeste og kommenterede artikler. Annoncepladserne er spredt på hele siden. To firkanter på 125 × 125 vises også til højre. En anden større firkant vises nedenfor, og en lignende er knyttet til bunden af ​​siden.

Andre to annoncepladser vises, når du klikker på en artikel (de er indholdsannonceblokke).

Annoncerne inde i artiklerne placeres i begyndelsen og slutningen af ​​indholdet.

Nogle af temas funktioner er: SEO og hastighedsoptimeringer, tilpassede widgets, ubegrænsede farveskemaer og baggrunde og integrerede sociale medier.

Hent det her Pris: $ 19

mh_magazine

MH Magazine

MH Magazine er et professionelt magasin WordPress-tema til redaktionelle relaterede websteder. Dette fuldt lydhøre WordPress-tema er perfekt egnet til emner som nyheder, teknologi, politik, livsstil, sport, natur, økonomi, rejser eller ethvert andet emne. Dette populære magasin WordPress-tema giver dig mulighed for at tjene penge på dit websted ved at drage fordel af de mange tilgængelige widgetområder på den widgetiserede forside og på sidebjælker for at få vist reklamer forskellige steder på dit websted.

MH Magazine lader dig derfor pent integrere annoncer og bannere i dit websteds indhold. Dette fleksible magasin WordPress-tema leveres desuden yderligere annonceringsmuligheder og flere fantastiske funktioner til at lancere professionelle online magasiner og nyhedswebsteder.

Hent det her Pris: $ 49

alfa

Alpha

Alpha er et rent WordPress AdSense-tema til magasiner og nyhedswebsteder. Designet blev lavet for at sætte indholdet først. Alt er godt organiseret efter kategorier. Temaet kommer med en rød menulinje, hvor du også kan finde dagens historier.

Som ethvert magasinetema er Alpha AdSense-klar. Hjemmesiden leveres med to annoncebannere øverst og i midten.

Det øverste annoncebanner holder sin position, uanset hvilket afsnit eller artikel du læser.

Alpha har et lydhørt design, og bortset fra magasinlayoutet kommer det også med en avisskind. Det giver også flere widgets – mange af dem fungerer som video-widgets – et breaking news-ticker, et fremhævet diasshow, SEO-optimering, en solid ZOOM-ramme og en nem tilpasningsoplevelse.

Hent det her Pris: $ 69

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • 15+ Bedste rejse WordPress-temaer fra 2020 (optimeret og smukt)
 • 10+ hurtigste WooCommerce-temaer (gratis, optimeret og smuk)
 • 15+ Bedste gratis parallax WordPress-temaer 2020

Magasin

Magasin

Som navnet siger sig selv, er Magazine et WordPress AdSense-tema oprettet til magasiner og nyhedswebsteder. Det har et enkelt, rent og professionelt design, der hjælper med let at finde de oplysninger, du har brug for. Dette tema blev lavet til at blive brugt sammen med Themify Builder, som leveres med intuitive træk-og-slip-indstillinger. Temaet har masser af annoncepladser, tre af dem er placeret lige på hjemmesiden (som du kan se på billedet ovenfor). Andre widgets til bannerannoncer placeres i artiklerne.

Magasinet har 42 forudbyggede layoutindstillinger, mega-menuer, breaking news-ticker, sociale delingsknapper, relaterede poster, seks sidebar-indstillinger, syv indlægslayouts, seks farveskind, WooCommerce-kompatibilitet og mere.

Hent det her Pris: $ 59

Dagligt tema

Dagligt tema

Det daglige tema er optimeret til nyhedswebsteder, der bruger AdSense. Temaet inkluderer et brugervenligt Ad Management-panel, der giver dig mulighed for nemt at placere bannere i forskellige størrelser i din sidebjælke og andre annonceplaceringer.

Dette WordPress AdSense-tema inkluderer flere sideskabeloner, herunder arkiver, fuld bredde og flere tilpassede skabeloner. Alle indstillinger, du nogensinde har brug for at ændre, er alle i et brugervenligt indstillingspanel. Tilpassede widgets er inkluderet, inklusive Twitter og Flickr.

Temaet kommer SEO-optimeret og lokaliseret, så dit websted vil være synligt og oversættes. Livstids support er inkluderet uden ekstra omkostninger.

Hent det her Pris: $ 24

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Dette AdSense-venlige tema blev lavet til magasin- og mediewebsteder, kommer med et friskt og moderne design og fire forskellige demoer. Indholdet vises elegant stykke for stykke på grund af den doble belastningseffekt.

Annoncepladserne er mange og er strategisk placeret på startsiden, inden for sektionerne og inde i indholdet.

I slutningen af ​​hver artikel er der også en anden annonceplads lige inden forfatterens beskrivelse.

Med hensyn til funktionerne tilbyder dette tema flere layouts, et responsivt design, et trendende ticker med den nyheder, en sidebygger, så du nemt kan tilpasse alt hvad du ønsker, et indbygget gennemgangssystem for brugerne, responsive annoncer (bortset fra fra Google AdSense), WooCommerce-kompatibilitet og andre engagerende funktioner.

Hent det her Pris: $ 55

Magasin

Magasin

Et dejligt WordPress AdSense-tema til magasiner og nyhedswebsteder eller blogs med et rent og venligt design. Det har alle de nødvendige elementer for en god promovering af dit websted. Den er fuld af sociale links, widgets, tags, featured kategorier, den er hastighedsoptimeret, SEO klar og kompatibel med WP Review Pro. Og sidst men ikke mindst kommer det med annoncepladser, der giver dig mulighed for at placere dine annoncer, hvor du vil.

Temaet er lydhør og domineret af lysegrå, leveres med fire unikke layout, to skyderindstillinger, parallax-rulle, 630+ Google-skrifttyper og med 590 ikoner til Awesome Font. Det giver også mega-menuer, AJAX-indlæsning, forfatterbokse, ubegrænsede farver, sidebjælker og baggrundsmuligheder. Og dette er bare en del af magasinets funktioner.

Hent det her Pris: $ 45

NewsDesk

NewsDesk

NewsDesk er et WordPress AdSense-tema oprettet til online magasiner og nyhedswebsteder. Det kan være et godt valg til promovering – det er fuldt widgetiseret, socialt og har annoncepladser.

Der er fem annoncepladser på startsiden og tre, når du navigerer ind i sektionerne. Dette tema er fuld af widgets og interaktive knapper, som ethvert nyhedssted burde være.

Hent det her Pris: $ 49

Avis-tema

Avis

Avis er et elegant tema, skabt til udgivelse og gennemgang af websteder, der hjælper dig med at tjene penge på din virksomhed med AdSense-annoncer og offentliggøre salgsfremmende bannere. Avistemaet leveres med et intelligent annoncesystem, der automatisk tilpasser annoncestørrelsen, hvilket sikrer en god brugeroplevelse fra enhver enhed. Du finder forskellige annoncepladser tilgængelige overalt på webstedet.

Du kan placere en annonce øverst på startsiden, mellem widgets eller til højre eller venstre side af siden, uden at forstyrre den besøgende’s evne til at læse dine artikler.

Denne skabelon indeholder en sidebygger til front-end, forudbyggede demo-design, en headerbuilder, færdige layouts til sider og indlæg, flere brugerdefinerede widgets, fleksible elementer, anmeldelser, interaktive knapper og animerede ikoner. Avis er WPML-kompatibel og SEO-venlig.

Hent det her Pris: $ 59

Pinstagram

Pinstagram

Dette Pinterest-lignende WordPress-tema har et iøjnefaldende layout og mange rum, hvor du kan placere dine annoncer. Dets interaktive og moderne look giver dig masser af chancer for at tilføje og administrere dine annoncer.

Som du vil se fra skærmbillederne, har Pinstagram alt, hvad et tema har brug for, for at hjælpe dit websted med at blive populært. Det tilbyder masser af sociale knapper, widgetforbindelser, oversættelse til mange sprog, det er SEO og socialoptimeret og giver dig dejlige steder at slippe dine annoncer. Det giver Smart Adsense-positionering, så du kan have dem på startsiden eller lige inden for indlægene, før og efter indholdet. Du kan også flytte dem, hvor end du har brug for.

Hent det her Pris: $ 45

SociallyViral

SociallyViral

Et farverigt og iørefaldende tema primært oprettet til marketingfolk. Det blev bygget til at være engagerende, hurtigt og hjælpe dig med at øge trafikken mod dine produkter eller tjenester. Det er SEO-optimeret og leveres med sociale knapper, annoncepladser, et gennemgangssystem, tags, forfatterbokse og widgets.

SociallyViral leverer mega-menuer, fire forskellige indlæsningseffekter, abonnementsbokse, parallax-rulle, 630+ Google-skrifttyper, ubegrænsede farver, sidefelt, baggrundsindstillinger, kortkoder og mange andre engagerende funktioner.

Hent det her Pris: $ 45

Magazine Pro

Magazine Pro

Et tema optimeret til at arbejde med magasin- og mediewebsteder, der har brug for AdSense-integration. Den bruger en klassisk sort / hvid kombination og holder et professionelt look. Det har et enkelt og velorganiseret layout. Annoncerne sidder fast på de samme steder, uanset hvor rullingen får dig.

Selvom det har et minimalistisk look, kommer Magazine Pro med alt, hvad en presseside har brug for: widgets, tags, blog, sociale knapper, velorganiseret indhold, brugerdefinerede menuer, mobil lydhørhed, fremhævede billeder, seks layoutindstillinger, temaindstillinger og meget mere.

Hent det her Pris: $ 99,95

NewsOnline

NewsOnline

Dette tema har et simpelt magasinlayout til generelle nyhedswebsteder og tilbyder AdSense-optimering. Det leveres med to annonceblokke på hjemmesiden, der også vises på hver side. Temaet har et rent og minimalistisk udseende og giver et gennemgangssystem. Under menuen har NewsOnline et nyhedstikker, der fungerer på en eller anden måde som en skyder, der viser de seneste og vigtigste nyheder.

NewsOnline kan håndtere store mængder indhold, er fuldt responsiv og optimeret til hastighed og SEO, tilbyder parallax-rulning, kortkoder, forfatterbokse, ubegrænsede farver, skrifttyper, ikoner, baggrunde og masser af andre tilpasningsmuligheder.

Hent det her Pris: $ 45

Schema

Schema

Skema kan være det ideelle tema for et magasin eller til et mediewebsted. Det er ikke kun, at det er et af de hurtigste WordPress-temaer derude, men det leveres også med alle de nødvendige funktioner, der hjælper din virksomhed med at eskalere hurtigt op ad den professionelle stige. Bortset fra dens store hastighed og SEO-venlige kode er skema også en god mulighed for annonthåndtering. Det leveres ikke med standardannoncepladser, så du kan vælge, hvor du vil have dem til at vise sig selv. På denne måde kan du kontrollere og spore annoncerne bedre.

For eksempel kan du bruge en header-annonce, en annonce under titlen eller en hvilken som helst anden mulighed, der er angivet af temaet.

Skema giver et responsivt design, et indbygget gennemgangssystem, letvægts kode, brugerdefineret CSS, ubegrænset baggrunde, nyttige kortkoder, Google-skrifttyper og ikoner, brugerdefinerede widgets og masser af andre stærke tilpasningsmuligheder.

Hent det her Pris: $ 45

wp-kritik

WP-Critique

WP-Kritik er et produktgennemgangstema, men det leveres med flere mellemrum til annoncebannere. Det angiver ikke specifikt annonceplaceringerne, så det er op til dig, hvor du vil have dem til at vises. Det er et fleksibelt tema, der er lavet til at være meget tilpasselig og alsidig.

WP-Critique er klar til effektiv reklame, da den tilbyder masser af widgets til forskellige formål og masser af annoncepladser. Dens design passer bedst til et magasin eller et pressewebsted, da det er rent, enkelt og professionelt.

Temaet giver et lydhørt design, en indbygget produktvurderingsfunktion, indbyggede forfattersider, en YouTube-videosideskabelon, flere hjemmesideslayouts, forskellige indstillinger for indlæg og sidelayout, flere bannerannonceplaceringer, en porteføljesektion og mange andre tilpasningsindstillinger.

Hent det her Pris: $ 49

godt liv

Godt liv

Et multifunktionelt WordPress-tema. Det giver syv forskellige demoer til specifik brug. Det kan bruges til magasiner, blogs eller gennemgangssider. Designet er rent, moderne og widget-klar. Temaet ser venligt og indbydende ud og tilbyder også masser af pladser til annoncebannere – øverst på hjemmesiden, i sidepanelet og mellem indlægene.

GoodLife giver et responsivt layout, fire galleri- og videosider, tre forskellige header-stilarter, flere premium-plugins-integration, indbyggede reklameplaceringer, som du kan styre den måde, du ønsker, hastighed og SEO-optimering, videoafspilningslister, et komplekst gennemgangssystem og masser af andre gode funktioner.

Hent det her Pris: $ 59

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map