OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve: Mikä on parempi?

Kun valitset WordPress-teeman seuraavalle verkkosivustollesi, on tärkeää ottaa huomioon muutakin kuin vain sen esteettinen vetovoima. Teemasi vaikuttaa myös sivustosi rakennuskokemukseen, joten sinun kannattaa valita malli, joka sopii suunnittelutyyliisi. Jos haluat esimerkiksi käyttää sivunrakentajia, päätöksesi tulee usein kohtaan OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve.


Nämä neljä teemaa ovat suosikkeja sivunrakentajayhteisössä. Jokainen niistä on vankka työkalu useille WordPress-sovelluksille, ja ne erottuvat todella käytettäessä tiettyjen sivunmuodostajan lisäosien rinnalla. Ne ovat myös ominaisuuksiltaan ja tyyliltään samanlaisia, minkä vuoksi voi olla vaikeaa valita oikea tarpeisiisi. Onneksi päätös voi olla helpompaa kuin luulet.

Tässä kattavassa katsauksessa vertaamme OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve. Tarkastelemme heidän ominaisuuksia, hinnoittelua, helppokäyttöisyyttä, yhteensopivuutta sivunmuodostajan kanssa, tukea ja paljon muuta. Loppujen lopuksi tiedät, mikä teema todennäköisesti sopii sinulle parhaiten.

Ensin puhutaan kuitenkin ensin miksi tarvitset yhtä näistä teemoista!

OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve

Sisällysluettelo:
Miksi tarvitaan sivunmuodostajaystävällinen WordPress-teema | Esittelyssä OceanWP, Astra, GeneratePress ja Neve | Ominaisuudet | Yhteensopivuus sivunmuodostajan kanssa Hinnoittelu ja lisensointi | Helppo asennus ja käyttö | Asettelut, mallit ja suunnitteluvaihtoehdot | Plugins ja laajennukset Nopeus ja suorituskyky Tuki ja asiakirjat Mikä teema on paras sivunmuodostajaystävällinen vaihtoehto? | johtopäätös

Miksi saatat tarvita sivunmuodostajaystävällistä WordPress-teemaa

Oletuksena WordPress tarjoaa virtaviivaistetun editorin, jonka avulla sisällön luominen ja suunnittelu on melko helppoa. Tämä toimittaja voi kuitenkin olla hiukan puutteellinen joustavuuden ja vaihtoehtojen suhteen. Siksi niitä on niin paljon suosittuja sivun rakentajat. Näiden työkalujen avulla voit vetää ja pudottaa esivalmistettuja elementtejä ja järjestää ne tarkasti sivuillesi ja viesteihisi.

Suurin osa sivunmuodostajan laajennuksista on kehitetty toimimaan kohtuullisen hyvin melkein minkä tahansa teeman kanssa. ‘Kohtuullisen hyvä’ ei kuitenkaan ole usein tarpeeksi hyvä. Jos haluat saada kaiken irti sivustoltasi, on fiksu etsiä teema, joka on optimoitu yhteensopivaksi sivunmuodostajan laajennusten kanssa.

Kuten Scott Wyden Kivowitz, yhteisön pääjohtaja at Imagely, piti sanoa teemojen ja sivunrakentajien välisestä suhteesta:

scott kivowitz

Ihmiset voivat käyttää Gutenberg-, Elementor-, Beaver Builder- tai muita sivunmuodostaja-laajennuksia tuodakseen loputtomat suunnitteluominaisuudet teemaan. Mutta lähtökohta on upea, yksinkertainen, puhdas, nopea ja SEO-rikas muotoilu.

Scott Wyden Kivowitz

Tietenkin, vaikka kapetatkin valintaperusteitasi sivunmuodostajaystävällisiin teemoihin, vaihtoehtoja on silti paljon. Katsotaanpa neljää suosituinta teemaa sivunmuodostajakäyttäjien keskuudessa ja nähdään kuinka he pinottuvat.

Johdanto teemiin

Katsaukseemme, vertaamme OceanWP: tä vs. Astra vs. GeneratePress vs. Neve. Nämä neljä monikäyttöteemaa ovat suosittuja, tarkistettuja ja tuettuja, ja ne ovat yhteensopivia monien suosituimpien sivujen rakennuksen laajennusten kanssa.

OceanWP-teema

OceanWP

Ensinnäkin OceanWP painottaa voimakkaasti tyyliä.

Tämä teema tarjoaa paljon demoja, joiden avulla voit mukauttaa sivustosi ulkoasua. Sitä voidaan soveltaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mutta se soveltuu erityisen hyvin verkkokauppasivustoihin (ja integroituu erittäin hyvin WooCommerce).

Astra-teema

Astra

Astra auttaa sinua myös luomaan tyylikkään verkkosivuston, vaikka sen ensisijainen huolenaihe on suorituskyky.

Tämä on erittäin kevyt teema, joka pitää sivustosi käynnissä nopeasti etu- ja takaosassa. Se on erittäin muokattavissa myös muille kuin kooderille, vaikka se tarjoaa myös runsaasti ominaisuuksia kehittäjille hyödyntää.

GeneratePress-teema

GeneratePress

Seuraavaksi tulemme GeneratePress.

Tämä teema ylläpitää vankkaa tasapainoa tarjota runsaasti ominaisuuksia ja pitää asiat mahdollisimman kevyinä. Kehittäjät keskittyivät voimakkaasti helppokäyttöisyyteen, joten jyrkkää oppimiskäyrää ei ole.

Neve-teemademo.

Neve

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on Neve.

Teemamme urheilee modernia, yhden sivun asettelua. Se on ihanteellinen pienille yrityksille, mutta on myös mukautettavissa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se on kevyt, helposti muokattavissa ja reagoi kauniisiin näytöihin kaiken kokoisilla näytöillä.

Kaikilla näillä neljällä teemalla on paljon tarjottavaa, joten miten valitset OceanWP, Astra, GeneratePress ja Neve?

OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve verrattu (kahdeksan avaintekijää)

Nyt verrataan OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve kahdeksassa eri kategoriassa. On syytä huomata, että vaikka jokaisella näistä teemoista on ilmainen versio WordPress-laajennushakemistossa, keskustelemme täällä kaikista premium-versioista.

Hyppäämme suoraan sisään!

1.

ominaisuudet

Kaikki neljä teemaa kattavat perusteensa, kun kyse on minkä tahansa WordPress-teeman olennaisista ominaisuuksista. Ne ovat kaikki reagoivia ja rakennettu tukemaan moitteetonta suorituskykyä ja antamaan sinulle hyvät SEO-parametrit.

Niiden tarjoamista ominaisuusjoukkoista on kuitenkin joitain huomionarvoisia eroja:

 • Esivalmistetut elementit: Astra tarjoaa laajan valikoiman otsikoita, widgettejä, asetteluja ja muita elementtejä, joiden avulla voit aloittaa nopeasti. OceanWP tarjoaa myös vaikuttavan valikoiman muokattavia elementtejä, mukaan lukien 7 otsikkotyyliä, 15 widgettiä ja 5 aloitusasettelua. Neve ei sisällä muutamaa muokattavaa asettelua, otsikkoa ja alatunnistetta, kun taas GeneratePress on hiukan kevyempi tällä alueella.
 • Verkkokauppasovellukset: OceanWP on täällä erottuva, ja se tarjoaa kohdennettuja toimintoja ostoskorin ja tuotesivujen parantamiseksi. GeneratePress tarjoaa kuitenkin myös WooCommerce -kohtainen moduuli. Neve 2.0 on lisännyt WooCommerce-kauppa- ja tuoteohjaimet sekä WooBooster-moduulin Neve Pron käyttäjille.
 • Kehittäjäystävällinen toiminnallisuus: Sekä OceanWP että GeneratePress sisältävät koukut kehittäjien käyttöön, mikä helpottaa näiden teemien mukauttamista mukautetun koodin avulla. Astra’s Custom Layout -moduuli tarjoaa myös koukkuvaihtoehdon.

Kun kaikki näiden teemojen premium-paketteihin sisältyvät laajennukset ja lisäosat otetaan huomioon, me luokittelemme ne seuraavasti:

 1. OceanWP ��
 2. Neve ��
 3. Astra ja GeneratePress ��

Kaikki neljä tarjoavat runsaasti ominaisuuksia, mutta OceanWP osuu kaikkiin kolmeen edellä mainittuun kohtaan. Neve ei jää kehitystyökaluihin, mutta kattaa laajemmin käytetyt ominaisuudet valmiiksi rakennetuilla elementeillä ja WooBooster-moduulilla.

2.

Sivunmuodostajan yhteensopivuus

Astra on suunniteltu alusta alkaen toimimaan sivurakentajien kanssa. Se integroituu sujuvasti suosittuihin vaihtoehtoihin, kuten Beaver Builder, Elementor, Divi Builder, Site Origin ja WPBakery Page Builder (Visual Composer). Lisäbonuksena se antaa sinun poistaa sivun otsikon ja sivupalkin käytöstä työskennellessäsi sisällön suhteen, jolloin sinulla on enemmän tilaa keskittyä suunnitteluun. Viimeiseksi Agency Bundle (kallein versio) sisältää lisäosat, jotka on suunniteltu tietyille sivujen rakentajille.

GeneratePressillä on vähemmän tarjottavaa täällä. Se väittää olevan yhteensopiva kaikkien tärkeimpien sivujen rakennustyökalujen laajennusten kanssa, mutta ei ole juurikaan tietoa siitä, millaisilla lisäosilla se toimii parhaiten. Sen modulaarinen suunnittelu toimii kuitenkin hyvin sivurakentajien kanssa.

Neve on täydellinen kumppani suosituimmalle WordPress-sivunrakentajalle Elementorille. Neve Pro Elementor Booster mahdollistaa lisäosien ja mallien tuonnin yhdellä napsautuksella. Neve integroituu kuitenkin myös hyvin Brizyn, Beaver Builderin, Divin, SiteOriginin ja Visuaalisen säveltäjän kanssa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, OceanWP on suunniteltu toimimaan sujuvasti sivunmuodostajan lisäosien kanssa. Kehittäjät ovat erityisesti huolehtineet siitä, että se tukee Elementoria, visuaalista säveltäjää, Diviä ja Beaver Builderia. Yksi premium-version mukana tulleista laajennuksista lisää myös useita widgetit, jotka on erityisesti suunniteltu Elementorille.

Kaikki neljä teemaa toimivat myös erittäin hyvin lohkoeditorin ja omien kanssa Orbit Fox kytkeä. Jälkimmäinen ei sinänsä ole sivunmuodostaja, mutta lisää sivustollesi useita käteviä moduuleja, jotka voivat laajentaa sen toiminnallisuutta merkittävästi.

GeneratePress ja Orbit Fox ovat erityisen vahva ottelu, koska entisten mallit ja sivunmuodostaja-widgetit ja jälkimmäisten mukana tulevat moduulit tarjoavat sinulle helpon tavan mukauttaa sivustoasi..


Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle

Tekijä (t): Themeisle

Nykyinen versio: 2.9.8

Viimeksi päivitetty: 28. huhtikuuta 2020

themeisle-companion.zip


96% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Kaiken tämän mielestä meillä on sijoitus sivunmuodostajan yhteensopivuuteen OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve:

 1. Astra ��
 2. OceanWP ja Neve ��
 3. GeneratePress ��

Astra, OceanWP ja Neve ovat erittäin yhteensopivia joidenkin suosituimpien sivuohjelmien laajennusten kanssa. GeneratePress on hiukan jäljessä siitä etuosasta (mutta silti vankka valinta, jos haluat käyttää Orbit Foxia).

3.

Hinnoittelu ja lisensointi

Tässä vaiheessa saatat miettiä, mitä nämä teemat maksavat sinulle. Kuten käy ilmi, jokaisessa on melko erilainen hinnoittelurakenne.

OceanWP on skaalautuvin teema, joka tarjoaa kolme palkkiojärjestelmän tasoa. Ne kaikki toimitetaan kaikilla laajennuksilla, demoilla ja tuella, ja eroavat vain tarjoamiensa lisenssien lukumäärästä. Voit saada yhden sivustolisenssin 31 dollarilla, kolme sivustolla 79 dollarilla tai rajoittamattoman sivuston 129 dollarilla. Lisäksi voit ostaa yksittäisiä laajennuksia, jos tarvitset vain yhden tai kaksi premium-ominaisuutta.

OceanWP-teeman hinnoitteluvaihtoehdot.

GeneratePress Premium, toisaalta, on niin yksinkertaista kuin se saa. On vain yksi vaihtoehto – 49,95 dollaria kaikille moduuleille, yhden vuoden tuki ja rajoittamaton käyttöoikeus. Tämä on kuitenkin melko antelias suunnitelma.

Hinnoittelu GeneratePress-teemalle.

Astra tarjoaa kolme premium-versiota. 41 dollarilla voit hankkia kaikki teemaominaisuudet, vuoden tuen ja rajattomat sivustolisenssit. Mini Agency Bundle tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia, kuten kirjasto valmiiksi rakennetuista verkkosivustoista, joita voidaan käyttää, ja useita pro-lisäosia. Voit myös valita yhden sivunmuodostajan lisäosan yhteensä 169 dollarilla. Agenttipaketti – joka maksaa mahtavia 249 dollaria – sisältää kaiken muun ja lisäosat muille sivunrakentajille..

Astra-teeman hinnoittelu.

Neve: n alin hinnoiteltu taso tarjoaa sinulle vuoden tuen ja päivitykset, mukautetut asettelut ja paljon muuta – hintaan 49 dollaria vuodessa. Ensisijainen tuki ja ”WooCommerce-tehosterokotus” voivat olla sinun 59 dollaria vuodessa. Korkeimman tason ostaminen 99 dollaria antaa sinulle myös teeman ”valkoisen etiketin” – täydellinen toimistoille ja freelancereille.

Neve Pron hinnoitteluruutu.

Yhteenvetona:

OceanWP
GeneratePress
Astra
Neve
31 dollaria – 1 sivusto
79 dollaria – 3 sivustoa
129 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja
49,95 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja41 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja
169 dollaria – rajoittamaton sivusto (mini-toimisto)
249 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja (toimisto)
49 dollaria – rajoittamaton määrä sivustoja
59 dollaria – rajoittamaton sijainti, ensisijainen tuki
99 dollaria – rajaton määrä sivustoja, ensisijainen tuki, valkoinen merkintä
12 kuukauden päivitykset ja tuki, 11 premium-laajennusta, kaikki pro-demat mukanaKaikki premium-moduulit, täysi pääsy sivustokirjastoon, yhden vuoden päivitykset ja tuki, 30 päivän rahat takaisin -takuuAstra Pro sisältää edistykselliset räätälöinnit ja asettelut.Jokainen taso sisältää otsikon, blogin ja Elementor-tehosterokotteen.

Mitä tulee hintaan, tässä meillä on OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve sijoitus:

 1. Neve ��
 2. OceanWP ja GeneratePress ��
 3. Astra ��

Nevellä on halvin rajoittamaton lisenssi tässä luettelossa, joten tämä tekee siitä kaiken kaikkiaan parhaan sijoituksen. Jos tiedät, että aiot käyttää teemaasi vain yhdessä sivustossa, voit harkita myös OceanWP: tä, joka tulee hieman halvemmaksi. GeneratePress tarjoaa yksinkertaisimman hinnoittelumallin, vain yhdellä hinnoitteluprosessilla.

4.

Helppo asennus ja käyttö

Nyt on aika nähdä, miltä OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve näyttävät käytännössä. Aiomme puhua lyhyesti siitä, mitä jokaisen premium-teeman asentamiseen liittyy. Sitten tarkastellaan niiden perustamisprosessia.

Astra on yksinkertaisin asennettava teema. Saat vain ZIP-tiedoston, jonka voit lähettää sivustoosi haluamallasi menetelmällä – kuten kojelaudassa tai kautta Tiedostonsiirtoprotokolla (FTP). Sekä GeneratePress että Neve edellyttävät ensin, että teeman ilmainen versio on asennettu. Tiedosto, jonka saat ostaessasi premium-suunnitelmaa, on todella plugin, ja se on asennettava sivustosi plugins-kansioon.

Lopuksi, OceanWP-premium-suunnitelma ei muuta itse teemaa – se vain lisää kokoelman laajennuksia. Siksi saat useita zip-kansioita, yksi jokaisesta lisäosasta. Sinun on ladattava ja asennettava jokainen erikseen.

Joten voit nähdä, mistä aloitat, tässä on paljaiden luiden asennus OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve:

OceanWP: Perussivuston asennus OceanWP: n avulla.
GeneratePress: Perussivuston asennus GeneratePressin avulla.
Neve: Neve-teeman perusasennus.

Katsotaanpa nyt tarkemmin mitä teet näille teemoille asennuksen jälkeen.

Sivuston perusasetukset OceanWP: n avulla

OceanWP tarjoaa monenlaista demonsisältöä, jonka voit asentaa mukana toimitetulla ohjelmalla Esittelylaajennus. On olemassa perusvaihtoehtoja ja erityisesti suunnitellut Pro-esittelyt:

OceanWP-demot.

Nämä demot ovat kaiken kaikkiaan varsin ammattimaisia, etenkin pro-vaihtoehdot. Tässä on suklaan esittely, esimerkki siitä, mitä saat lähtökohtana:

OceanWP Chocolate -demo.

Kaikkien teemiesi, laajennustesi ja kaiken muun hallitsemiseksi on kätevä Teemapaneeli-välilehti, joka pitää sen kaiken järjestetynä. Koska lisäät paljon sisältöä, jos asennat kaikki OceanWP-laajennukset, tämä on hyödyllinen ominaisuus:

OceanWP-teemapaneeli.

Seuraavaksi haluat todennäköisesti siirtyä räätälöinti aloittaa muutosten tekeminen:

OceanWP-räätälöintinäyttö.

Täällä on paljon vaihtoehtoja – itse asiassa niin monia, että se voi olla hiukan ylivoimainen uusille käyttäjille. Kaikki on järjestetty kohtuullisen hyvin, mutta kaikki työtä on löydettävä kaiken, mitä tällä teemalla on tarjota.

Sivuston perusasetukset Astra: n avulla

Astralle asetetun demon sisällön hankkiminen on hiukan vaivatonta. Sinun on asennettava ilmainen laajennus nimeltä Astra-aloitussivustot ensin WordPress-laajennushakemistosta.

Asennuksen jälkeen laajennuksen löydät esittelysivustot kohdasta Ulkonäkö → Astra-sivustot:

Astra-teeman esittelysivustot.

Sinun on valittava, käytätkö Elementoria vai Beaver Builderia, koska tämä vaikuttaa valintaan. Itse demot ovat hyvin koottu ja ammattimaisia, ellei aivan yhtä tyylikkäitä kuin OceanWP: n vaihtoehdot. On kuitenkin joitain hienoja aloitusmalleja, kuten Tuotteen aloitussivun esittely:

Tuotteen aloitussivun esittely Astralle.

Ulkoasu-välilehdessä näet myös Astra-asetukset -osan:

Astra-asetukset-näyttö.

Tämä antaa sinulle valokuvan suunnitteluvaihtoehdoista. Täällä olevat linkit johtavat kuitenkin Mukauttajaan, joten sinun on parasta mennä suoraan sinne:

Astra-räätälöintinäyttö.

Täällä oleva organisaatio on virtaviivaisempaa kuin OceanWP: n kanssa, jolloin saat joitain perusvaihtoehtoja aloittaessasi ja laajentuessasi sitten hitaasti laajan valikoiman vaihtoehtojen näyttämiseksi. Kaiken kaikkiaan on helppo saada nopeasti käsitys siitä, mitä voit tehdä tällä teemalla, ja aloittaa työskentely heti.

Sivuston perusasetukset GeneratePress-sovelluksella

Katsotaanpa seuraavaksi GeneratePress. Asennuksen valmistuttua haluat siirtyä kohtaan Ulkoasu → GeneratePress valitaksesi moduulit, jotka haluat ottaa käyttöön:

GeneratePress-moduulit.

Tämä on yksinkertainen tapa mukauttaa sivustosi ominaisuuksia ja estää sitä sotkeutumasta. Jokainen aktivoima moduuli lisää uusia vaihtoehtoja Customizeriin.

Toisin kuin kaksi viimeistä teemaa, GeneratePress ei tarjoa valmiiksi rakennettuja sivustoja tai esittelyjä. Sen sijaan haluat siirtyä suoraan Customizeriin, jotta voit aloittaa sivustosi ulkonäön mukauttamisen. Täällä olevat asetukset on selkeästi järjestetty ja helppo löytää:

GeneratePress-räätälöintinäyttö.

Kaiken kaikkiaan tämä teema esittelee nopeimman asennusprosessin, koska se on virtaviivaisempi kuin OceanWP tai Astra. Se on myös helpoin ymmärtää nopeasti ilman dokumentaatiota.

Sivuston perusasetukset Neven kanssa

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarkastelemme, millaista on aloittaa Neven kanssa. Kun olet asentanut teeman, voit siirtyä kohtaan Ulkonäkö → Neve-asetukset aloittaaksesi sen mukauttamisen. Sieltä löydät luettelon kaikista käytettävissä olevista esittelysivustoista sekä esikatseluista ja tuontiasetuksista:

Neve-teemavaihtoehdot.

Voit jopa suodattaa demoja niiden yhteensopivuuden perusteella Elementorin ja Gutenbergin kanssa, jolloin on helppo löytää verkkosivustollesi sopiva malli..

Samasta osiosta löydät myös vinkkejä joistakin suositeltavista seuraavista toimista sekä hyödyllisiä laajennuksia, jotka haluat ehkä asentaa. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että jättäisit itsesi taistelemaan, Neve opastaa sinua määrittämään sen keskeiset elementit suoraviivaisella tavalla.

Lopuksi voit siirtyä Mukauta-ruutuun aloittaaksesi teemasi ja valitun demon sisällön säätämisen:

Neven käyttäminen WordPress Customizer -sovelluksessa.

Tässä olevat vaihtoehdot ovat hyvin organisoituja, ja voit tehdä paljon mukautuksia. Jos olet viettänyt jonkin aikaa WordPress Customizerilla, tunnet olosi kotoisaksi täällä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kunkin sivuston asettamisen helppous on seuraavassa:

 1. Neve ��
 2. Astra ja GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

GeneratePress tarjoaa selkeät ohjeet ja organisaation, mutta tarjoaa myös vähiten ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit lajitella. Tasapainoksi suunnittelun joustavuuden ja helppokäyttöisyyden välillä Astra on todennäköisesti vahvempi valinta. Neve ei kuitenkaan voita tässä kategoriassa, koska siinä on runsaasti esityssisältöä ja helppo asentaa kaikki keskeiset elementit.

5.

Asettelut, mallit ja suunnitteluvaihtoehdot

Kaikkien kannattavien teemojen tulisi tarjota runsaasti suunnitteluvaihtoehtoja aloittamiseksi. Katsotaanpa, mitä OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve tarjoavat aloitusasettelujen, mallien ja niin edelleen suhteen.

Aloitamme Astra, jolla on omistettu Sivuston asettelu -moduuli. Tämän työkalun avulla voit tehdä muutoksia koko sivustosi suunnitteluun. Voit myös luoda omia mukautettuja asetteluja melko helposti. Lisäksi on laaja valikoima räätälöintivaihtoehtoja jotka antavat sinulle paljon hallintaa otsikoistasi, sivupalkeista, alatunnisteista, taustoista ja muusta.

OceanWP tarjoaa paljon käynnistysdemoja, joita voit muokata haluamallasi tavalla. On myös laajennuksia jotka tarjoavat malleja salkkuille ja ponnahdusikkunoille, tietyntyyppisiä otsikoita, sivupalkkeja, alatunnisteita ja muuta. Voit mukauttaa sivustosi täysin, vaikka suunnittelukohtaisia ​​ominaisuuksia on toki vähemmän kuin Astrassa.

Samanlainen kuin OceanWP, suurin osa GeneratePress‘Suunnitteluvaihtoehdot sisältyvät sen eri moduulit. Sivustollesi ja tietyille osioillesi on asetteluvaihtoehtoja, samoin kuin useita otsikoita, valikkoja, taustoja ja niin edelleen. mukauttajaan lisätyt vaihtoehdot ovat melko kattavia, ja niiden avulla voit tehdä sekä suuria että pienimuotoisia parannuksia sivustosi ulkoasuun.

Kuten aiemmin näimme, Neve tarjoaa paljon demoasetteluja aloittaaksesi. Ne voidaan asentaa yhdellä napsautuksella, ja ne tarjoavat sinulle helpon lähtökohdan rakennustyömaille erilaisilla nicheillä. Löydät myös paljon hyödyllisiä vaihtoehtoja Customizer-sovelluksesta, joka auttaa sinua muuttamaan otsikoita, valikkoja, typografiaa, värejä ja muuta. Lisäksi tämä teema sisältää ominaisuuksia, jotka auttavat erityisesti WooCommerce-integraatiossa, blogiikohtaiset asetusvaihtoehdot ja jopa mahdollisuuden luoda ja käyttää mukautettuja asetteluja.

Yksikään näistä teemoista ei petä suunnittelupotentiaalin suhteen, mutta luokittelemme ne seuraavasti:

 1. Astra ja Neve ��
 2. GeneratePress ��
 3. OceanWP ��

Olemme palkinneet solmimisen Astralle ja Nevelle täällä, koska molemmat tarjoavat vaikuttavan valikoiman suunnitteluominaisuuksia. Sekä OceanWP että GeneratePress eivät kuitenkaan ole liian kaukana toisistaan.

6.

Laajennukset ja laajennukset

Olemme maininneet ohimennen, että nämä teemat tarjoavat joitain ylimääräisiä laajennuksia, moduuleja ja laajennuksia. Meidän on kuitenkin vielä tutkittava tätä näkökohtaa perusteellisesti.

OceanWP: n premium-versio tulee mukana kaikki teeman laajennukset.

Olemme jo keskustelleet näiden moduulien tarjoamiin suunnitteluun liittyvistä vaihtoehdoista. On kuitenkin myös laajennuksia, jotka tarjoavat sosiaalisen jakamisen painikkeita, ponnahdusikkunoita, koukkuja kehittäjille ja paljon muuta. On olemassa jopa yksi, joka auttaa sinua “nimeämään” sivustosi.

Jotkut OceanWP: n laajennuksista.

GeneratePress myös sisältää kaikki moduulit sen premium-suunnitelmassa, ja siellä on samanlainen määrä kuin mitä OceanWP tarjoaa.

Ne ovat kuitenkin vähemmän erilaisia, koska keskittyvät tarkemmin suunnitteluun. On kuitenkin muutamia erityisen käteviä moduuleja, kuten yksi, jolla on ylimääräiset WooCommerce-asetukset, ja toinen, joka lisää kehittäjäkoukuja.

Jotkut GeneratePress-moduuleista.

Astra on ainoa teema, joka ei tarjoa kaikkea peruspalkkiojärjestelmässä – vaikka sen ominaisuudet tällä tasolla ovat verrattavissa GeneratePress- ja OceanWP-ohjelmiin. Kallis agentuuripaketti tarjoaa kuitenkin joukon ekstroja. Teemaan on lisäosa, laajennus, joka auttaa luomaan toimintakehotuksia, skeeman merkintälaajennus ja jopa lisäosat tietyille sivunmuodostajalle..

Neven tapauksessa teeman premium-versio sisältää melkein kaiken mitä tarvitset. Jos olet teeman ostaminen yksinään ainoa ero tasojen välillä on, että korkeampiin suunnitelmiin sisältyy WooCommerce-tehosterokotus ja white label -ominaisuudet. Lisäksi vain hieman korkeammalla hinnalla voit hankkia kokonaisen paketin teemoja ja laajennuksia, mikä tarkoittaa, että voit hankkia Neven joidenkin kätevien lisätyökalujen (kuten Feedzy, Visualizer, ja WP-tuotekatsaus liitännäiset).

Hinta huomioon ottaen OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve -vertailun tämän luokan tulokset ovat:

 1. Ei ��
 2. Astra ja OceanWP ��
 3. GeneratePress ��

Neve ei koskaan voita käsi kädessä, koska voit valita sen niin monen muun teeman ja laajennuksen rinnalla. Sen jälkeen sekä OceanWP että Astra tarjoavat paljon lisäominaisuuksia. Astra saattaa olla selvä voittaja näiden kahden välillä, paitsi että joudut maksamaan huomattavan maksun pääsystäksesi sen parhaimpiin laajennuksiin, kun taas OceanWP niputtaa kaiken yhdessä.

7.

Nopeus ja suorituskyky

Viimeinen asia, jonka haluat, on teeman hidastaminen sivustossasi. Tämä tarkoittaa, että meidän on harkittava OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve suorituskykyä. Kaikissa neljässä teemassa on vakaa koodauskäytäntö, joka tukee nopeaa suorituskykyä. Sekä GeneratePress että erityisesti Neve on myös suunniteltu olemaan mahdollisimman kevyet. Tällä tavalla et saa paljon tarpeettomia ominaisuuksia ja paisuma hidastaa sivuitasi.

Astra käyttää myös perus- JavaScript jQueryn sijaan, valinta nopeuden optimoimiseksi. OceanWP: stä löytyy muutama ainutlaatuinen suorituskykyyn perustuva ominaisuus. Se tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden poista kaikki skriptit ja tyylit käytöstä jota et tarvitse. Tämä on fiksu tapa nopeuttaa sivustoasi, koska sen ei enää tarvitse ladata käyttämättömiin ominaisuuksiin liittyviä JavaScript- ja CSS-tiedostoja..

Katsotaanpa kuinka nämä neljä teemaa kestävät reaalimaailmassa. Perustimme WordPress-perussivun käyttämällä teemayksikön testitiedot, ja testasi sen latausajat jokaisen asennetun teeman kanssa (käyttämällä Pingdom-työkalut).

Kun olet ottanut useiden kokeiden keskiarvon, tässä ovat tulokset:

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite. Perustaso käyttämällä kaksikymmentäseitsemäntoista teema.)

Kuten näette, Astra ja Neve tarjosivat selvästi parhaat ajat. GeneratePressillä ei ollut käytännössä mitään vaikutusta sivustomme latausaikoihin, kun taas OceanWP hidasti asioita hiukan (vaikkakaan ei tarpeeksi ollakseen ongelma).

Kaikki nämä teemat näyttävät olevan optimoitu hyvin. Jos olet kuitenkin kiinnostunut saamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn, tässä on sijaintimme:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress ��
 4. OceanWP

Astra ja Neve ovat täällä melko selvät voittajat, koska ainoat teemat, joilla on positiivinen vaikutus testin latausaikoihin.

8.

Tuki ja dokumentaatio

Riippumatta siitä, kuinka helppoa teema on käyttää, sinulla on joitain kysymyksiä. Siksi on tärkeää, että sinulla on vankat tukivaihtoehdot, joihin voit luottaa.

Kaikissa neljässä premium-teemassa on vuoden arvoinen tuki ja päivitykset. Lisäksi kukin tarjoaa lippujen toimittamisen ensisijaisena tapana saada apua. Sekä Astra että GeneratePress tarjoavat myös tukifoorumeita. OceanWP: llä ei ole, mutta se tarjoaa ‘ensisijaisen tuen’ suunnitelma lisämaksusta.

Lisäksi kaikki teemat tarjoavat myös dokumentaatiota. Astra-tietokanta on kattava ja hyödyllinen, tarjoaa runsaasti opetusohjelmia. Sama pätee mukana toimitetun Neven kanssa paljon tietopohjaartikkeleita aloittaaksesi. Dokumentaatio molemmille OceanWP ja GeneratePress on vähemmän perusteellinen, mutta kattaa suurimman osan tärkeimmistä perusteista.

Kun kyse on tuesta, me luokittelemme OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve tällä tavalla:

 1. Astra ��
 2. Neve ��
 3. GeneratePress ja OceanWP ��

Mistä tahansa näistä teemoista ei ole vaikea löytää apua, mutta Astra on perusteellinen ja hyvin kirjoitettu tietopohja auttaa sen löytämisessä alkuun.

Mikä teema on paras sivunmuodostajaystävällinen vaihtoehto?

OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress

Kaiken kaikkiaan on kaksi selkeää voittajaa, jotka on tullut esiin tässä OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve -katsauksessa. Lähes jokaisessa luokassa, Sekä Astra että Neve erottuivat listan kärjessä.

Astra on vankka vaihtoehto, joka tarjoaa erinomaisen tasapainon ominaisuuksien, hinnoittelun ja helpon käytön välillä. Se tarjoaa runsaasti mukautusvaihtoehtoja, laadukasta tukea ja dokumentaatiota sekä vaikuttavan suorituskyvyn. Neve tarjoaa myös paljon demosisältöä ja -vaihtoehtoja sekä yksityiskohtaisen tietopohjan, jonka avulla pääset alkuun. Lisäksi se on helpoin teema aloittaa, se ei hidasta sivustoasi, ja sillä on kaikkein anteliain hintarakenne.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että GeneratePress ja OceanWP olisivat huonolaatuisia vaihtoehtoja. Jos etsit jotain hieman yksinkertaista ja virtaviivaista, GeneratePress on helppo aloittaa ja tarjoaa melko vähän ottaen huomioon sen alhaisen hinnan. Toisaalta OceanWP: n pitäisi todennäköisesti olla sinun teema-aiheesi, jos aiot suunnitella parhaiten näyttävän sivuston..

Päätelmä OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve

Oikean WordPress-teeman valitseminen on tärkeä näkökohta, jota ei pitäisi kiirehtiä. Jos mietit sitä, kuinka käytät teemaasi etukäteen – esimerkiksi tietämällä, mitä sivunmuodostajan laajennusta käytät -, määrität itsesi menestykseen.

Tässä katsauksessa vertailimme neljää suosituinta ja monipuolista WordPress-teemaa, jotka sopivat täydellisesti sivunrakentamisen harrastajille. Yhteenvetona tässä ovat päätelmämme OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve:

 • Astra: Tämä teema tarjoaa paljon ominaisuuksia, erinomaisen suorituskyvyn ja yhteensopivuuden laajan valikoiman suosittujen sivujen rakentajien kanssa.
 • GeneratePress: Vaihtoehtona tämä on kevyt, helppokäyttöinen teema, joka on hyvin hinnoiteltu ja erittäin virtaviivainen.
 • OceanWP: Vaikka teeman käyttö on hieman mieluumpaa, se tarjoaa paljon vaihtoehtoja ja painottaa voimakkaasti kauniiden kuvioiden luomista.
 • Neve: Jos etsit tasapainoista teemaa, tämä kattaa kaikki perusteet. Se sisältää sujuvan suorituskyvyn, laadukkaan tuen ja runsaasti demoja ja mukautusvaihtoehtoja.

Oletko käyttänyt jotakin näistä teemoista? Jos on, mitä mieltä olet heistä? Kuka on voittaja OceanWP vs. Astra vs. GeneratePress vs Neve sinulle? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map