Divi vs Avada vs X -teema: Lopullinen vertailu … mikä on parasta, kun rakennat asiakkaiden sivustoja

Divi vs Avada vs X -teema: Lopullinen vertailu … mikä on parasta, kun rakennat asiakkaiden sivustoja

Divi vs Avada vs X -teema: Lopullinen vertailu … mikä on parasta, kun rakennat asiakkaiden sivustoja
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on perusteellinen vertailu Divi vs Avada vs X -teemaan – opit täältä, mikä kolmesta on optimaalinen ratkaisu asiakassivustojen (tai myös omien monipuolisten verkkosivustojen) rakentamiseen..


Olemme todellakin edenneet pitkälle WordPressin ver. 1,5 kun teemat esiteltiin ensimmäisen kerran. Teemoja olivat pitkään vain nahat – yksinkertaiset paketit, jotka huolehtivat tietokannan sisällön näyttämisestä. WordPressin perusteellisin teema oli, en tiedä, 100 kt (joka sisältää 50 kt kuvakaappauksen)?

Nyt asiat ovat kuitenkin toisin. Hyvin erilainen!

Vaikka en odottanut mitään erityistä pakettikokoa, kun latasin Divin ensimmäistä kertaa, olin silti melko yllättynyt nähdessäni 25 Mt WordPress-teeman työpöydälläni. Tietueelle: yli kaksinkertainen koko WordPress-koko. Tämä ainakin ansaitsee "Vau!"

Mutta mikä tärkeintä, mitä me saamme niissä valtavissa kaksinumeroisissa megatavun kokoisissa teemoissa tarkalleen?

Otetaan selvää.

Divi vs. Avada vs. X

Mitä olet lukemassa, on perusteellinen vertailu kolme markkinoiden suosituinta megateemaa: Divi, Avada, ja X.

Sisällysluettelo:

 • Mitä yhteisö ajattelee megateemista
 • Luku # 1: Kaikki mitä tarvitset-tiedät jokaisesta teemasta
 • Luku 2: Tuki ja päivitykset
 • Luku # 3: Helppo asennus (perussivustolle)
  • Sivuston perusasetukset Avada: n avulla
  • Sivuston perusasetukset Divin avulla
  • Sivuston perusasetukset X: llä
 • Luku # 4: Laajennukset ja laajennukset
 • Luku # 5: Suunnittelu ja asettelut
 • Luku # 6: Oppimiskäyrä
 • Lopullinen johtopäätös: mikä megateema valitaan

Huomaa: Tämän vertailun painopiste ei ole niinkään teemojen esittämisessä loppukäyttäjän kannalta, vaan enemmän jonkun näkökulmasta, joka rakentaa WordPress-verkkosivustoja asiakkaille. Ajattele freelancereita, suunnittelijoita, kehittäjiä.

Joten, mitä kolmesta megateemasta sinun tulisi valita? Vai pitäisikö sinun edes häiritä niitä ollenkaan? Oletko todellakin parempi oppia yhden näistä teemoista ja käyttää niitä sitten jokaiselle asiakkaalle sen sijaan, että rakentaisit jokaisen sivuston alusta alkaen muilla keinoilla?

Aloitetaan siitä, mitä ihmiset sanovat:

Mitä yhteisö ajattelee megateemista

Saadaksemme joitain oikeita lukuja megateemat ja niiden aseman takana markkinoilla, teimme todella nopean kyselyn ja jakoimme sen parille WordPress- ja dev-liittyviin Facebook-ryhmiin.

Saimme 43 117 vastausta, ja vaikka se ei ole kovinkaan paljon, siellä on vielä joitain helmiä kunkin teeman vahvoista ja heikoista näkökohdista, ja kysely esittelee WordPress-sivustojen ammattimaisesti rakentavien ihmisten yleisen asenteen megateemoihin..

Muuten, jos haluat kirjautua sisään, voit tehdä niin. Mitä enemmän tietoja on, sitä parempi… varsinkin kun aiomme pitää vertailun ajan tasalla tulevaisuudessa.

Tärkein asia, jonka halusimme selvittää, oli kuinka usein kehittäjät kääntyvät megateemoihin vs. muilla keinoilla WordPress-sivuston luomiseen. Tässä on jakelu:

kysely megateemat

Tai sanoa tämä toisella tavalla:

(Kaavio WordPress-kaaviot ja kuvaajat Lite.)

Aivan kuten 32% vastaajistamme, minun pitäisi luultavasti myöntää, että henkilökohtainen uskoni on, että kaikki eivät tarvitse megateemaa. Monissa tapauksissa sinun on parempi mennä jotain yksinkertaista tai niche-teema. Ja se on erityisen totta, jos rakennat sivuston itsellesi ja tiedät tarkalleen, mitä tarvitset siihen, ja mikä tärkeintä, mitä et tarvitse.

Älä kuitenkaan tee minua väärin. Rakastan edelleen niitä "Swole" teema raskas nostimet. Divi vs Avada vs X… ne ovat kaikki huippuluokan erikoisrikkaita teemoja, jotka kykenevät melkein käsittelemään mitä tahansa tehtävää.

Vai ovatko he?

Tarkastellaan aihetta syvemmin.

"Jos käytät megateemaa, kumpi niistä?" (Lähetä vastauksesi täällä.)

Luku # 1: Kaikki mitä tarvitset-tiedät jokaisesta teemasta

Aloitetaan perusasioista … hinnoista, lisensoinnista, siitä, mitä saat laatikosta Divi vs Avada vs X jne .:

Divi vs Avada vs X-teema

divi
Avada
X
Toimiva WordPress-teema. Toimiva WordPress-teema. Toimiva WordPress-teema.
+ Vedä ja pudota -sivunmuodostaja (Divi Builder) – toimii käyttöliittymässä ja wp-adminissa. + Vedä ja pudota -sivunmuodostaja (Fusion Builder) – toimii wp-adminissa ja käyttöliittymässä. + Vedä ja pudota -sivun rakentaja (Cornerstone) – toimii vain käyttöliittymässä.
(Lisälaajennuksia on saatavana Dev-lisenssissä.) + Muutama premium-plugins mukana. + Paljon premium-laajennuksia mukana.
Henkilökohtainen lisenssi 89 dollaria vuodessa:
– Käytä sitä rajattomasti sivustoja.
– Pääsy kaikkiin ElegantThemes-teemoihin ja -laajennuksiin.
– 12 kuukauden tuki ja päivitykset.
Tavallinen lisenssi 60 dollaria – kertamaksu:
– Käytä sitä vain yhdessä sivustossa. *
– Elinikäiset päivitykset.
– 6 kuukauden tuki.
Tavallinen lisenssi 59 dollaria – kertaluonteinen maksu:
– Käytä sitä vain yhdessä sivustossa. *
– Elinikäiset päivitykset.
– 6 kuukauden tuki.
Kertamaksu 249 dollaria:
– Käytä sitä rajattomasti sivustoja.
– Pääsy kaikkiin ElegantThemes-teemoihin ja -laajennuksiin .
– Elinikäinen tuki ja päivitykset.
Laajennettu lisenssi 2950 dollaria – kertaluonteinen maksu:
– Käytä sitä vain yhdessä sivustossa. **
– Elinikäiset päivitykset.
– 6 kuukauden tuki.
Laajennettu lisenssi 3200 dollaria – kertaluonteinen maksu:
– Käytä sitä vain yhdessä sivustossa. **
– Elinikäiset päivitykset.
– 6 kuukauden tuki.

* Envaton omin sanoin: Käytä sinä tai yksi asiakas yhtenä lopputuotteena, joka loppukäyttäjiä ei veloiteta.
** Envaton omin sanoin: Käytä sinä tai yksi asiakas yhtenä lopputuotteena, joka loppukäyttäjiltä voidaan veloittaa.

En ole asianajaja, äläkä käsittele tätä muuksi kuin omaksi mielipiteeksi, mutta tapa lukea Avada- ja X-lisensointeja on, että jos haluat rakentaa minkäänlaista verkkosivustoa, jossa kävijä maksaa pääsy (esimerkiksi jäsensivusto), tarvitset laajennetun lisenssin.

Divi vs Avada vs X: kahdenkeskustelu

Kuten huomaat, hinnoittelumallit ovat hiukan erilaiset kaikissa kolmessa teemassa, eikä niiden joukossa ole selvää voittajaa kohtuuhintaisuuden suhteen. Siinä on kaikki yksityiskohdat ja sivustojen lukumäärä, joita yleensä käydään läpi joka vuosi.

 • Jos rakennat yhtä sivustoa kuukaudessa, vuoden kuluttua, jokainen teema maksaa sinulle: Divi – 89 dollaria, Avada – 720 dollaria, X – 768 dollaria.
 • Jos tarvitset vain teeman yhdelle sivustolle, sen päivittäminen viiden vuoden ajan maksaa sinulle: Divi – 249 dollaria, Avada – 60 dollaria, X – 59 dollaria.
 • Tuen saaminen seitsemäntenä kuukautena alkuperäisen oston jälkeen: Divi – 89 dollaria, Avada – 78 dollaria, X – 76,63 dollaria.

Kukaan ei ole halvin täällä. Kaikki kolme ovat joko halvempia tai kalliimpia rakennettavien sivustojen lukumäärästä tai tarvitsemastasi tuesta riippuen.

Jos haluat rakentaa useita sivustoja Divin kanssa, standardilisenssi antaa sinun tehdä sen, joten sinun ei tarvitse kysyä keneltäkään lupaa ennen uuden projektin aloittamista.

Kun rakennat peräkkäisiä sivustoja Avada: n tai X: n kanssa, voit lisätä uusia lisenssejä teemojen luettelosivuilla ThemeForestissa (sinun on kirjauduttava sisään nähdäksesi vaihtoehtoisen hinnoittelun sivupalkin).

Päivän lopussa kuitenkin henkilökohtainen mielipiteeni on, että mitä enemmän sivustoja rakennat, sitä edullisemmaksi Diviksi tulee. Itse asiassa voimme väittää, että siitä tulee halvin ratkaisu heti, kun haluat rakentaa toisen sivustosi sen kanssa.

Luku 2: Tuki ja päivitykset

Kun kyse on Avadasta ja X: stä, tuki toimii melko samalla tavalla molemmissa… johtuen siitä, että he ovat ThemeForest-tuotteita. Divi on täällä jokerimerkki, joka toimii oman jakelukanavansa kautta.

Merkintä. On vaikea verrata itse tuen laatua tarkasti ja tuoda esiin parhaiten tuettu teema. Tätä varten meidän on todennäköisesti pitänyt lyödä jokaista tukitiimiä kymmeniä kertoja erilaisilla aiheilla ja sijoittaa sitten vastaukset / ratkaisut jossain mittakaavassa. Mutta vaikka olisimme tehneet niin, se ei olisi antanut sinulle mitään takeita siitä, että jokin tukitiimi ratkaisee ongelmasi. Joten älä päästä siihen, keskitymme sen sijaan yleisen tukikokemuksen muihin näkökohtiin. Erityisesti:

Yksi tärkeimmistä asioista WordPress-sivustojen rakentamisessa asiakkaille on se, kuinka nopeasti he voivat saada apua, jos ongelmia ilmenee myöhemmin tiellä (lue: kun sivusto on valmis ja online-tilassa).

Tässä on kunkin teeman vaihtoehdot:

 • divi: Jos sinulla on kehittäjälisenssi, etkä asiakas, sinun on myös oltava henkilö, joka on yhteydessä tukitiimiin. Useimmissa tapauksissa tämä ei ole ongelma – asiakas ottaa aina sinuun yhteyttä ensin 99% ajasta, mutta taitavammille asiakkaille tämä periaatteessa estää heitä saamasta tukea teemakehittäjältä suoraan.
 • Avada ja X: Koska jokainen peräkkäinen sivusto tarkoittaa toista lisenssiä, saat enemmän vapautta siihen, kuka tosiasiallisesti ostaa nämä lisenssit. Voit tehdä sen asiakkaasi puolesta tai antaa heidän ostaa teeman itse ja siten saada tukea suoraan. Tällä on valitettavasti myös haittoja. Pääasiassa oletuslisenssi antaa sinulle vain 6 kuukauden tuen. Sen jälkeen sinun on ostettava tuki uudelleen.

Päivityksiin tulee kaikkien kolmen teeman tavoin tavallinen – toisin sanoen: ajoittain näet kehotteen wp-adminissa, ja saat myös sähköposteja, joissa kerrotaan, että uudet päivitykset ovat saatavilla.

Esimerkiksi kokemukseni X: stä sai minut tottumaan näkemään uusia päivityspaketteja käyttöönotettavan joka toinen viikko.

Lisäksi Avadassa on jotain nimeltään Avada Patcher. Se istuu Avada: n pääosassa wp-adminissa ja toimittaa pieniä virhekorjauspäivityksiä, jotka eivät vaadi koko teemapäivitystä. Minun on myönnettävä, että tämä on erittäin hyvä idea, ja se pitää sivustosi ongelmitta ympäri vuorokauden.

Avada Patcher

Tässä on päivityssäännöt jokaisessa teemassa:

divi
Avada
X
Päivitykset niin kauan kuin tilaat.Elinikäiset päivitykset käyttöluvasta riippumatta.Elinikäiset päivitykset käyttöluvasta riippumatta.

Luku # 3: Helppo asennus (perussivustolle)

Rehellisesti sanottuna kaikilla kolmella kilpailijamme menestyvät poikkeuksellisen hyvin tällä osastolla.

Periaatteessa kaikki mitä teet, on hankkia teemapaketti, laittaa se normaaliin wp-sisältö / teemat -hakemistoon, ja olet valmis.

Avada- ja X-lisensointien vuoksi niiden asentamiseen liittyy kuitenkin vielä yksi vaihe. Heti sen jälkeen, kun olet napsauttanut Aktivoi-painiketta, sinua pyydetään vahvistamaan teeman kopio. Tämän avulla voit ladata / avata kaikki laajennukset ja mukana toimitetut laajennukset. Voit teknisesti ajaa molempia teemoja ilman vahvistusta, mutta kaipaat lisäominaisuuksia.

Toisaalta Divi toimii vain suoraan laatikosta.

Okei, mutta se on vain perus, paljain luusto -asennus … Seuraavaksi määritetään kaikki vaihtoehdot ja tehdään sivustosta käyttökelpoinen.

Hauska seikka. Napsauta alla nähdäksesi, miltä Divi vs Avada vs X -palvelimen paljain luusto -asennukset näyttävät. Varoitus: melkein mitään ei tapahdu siellä.

diviDivi vs Avada vs X: Divi tyhjä
XDivi vs Avada vs X: X tyhjä

Sivuston perusasetukset Avada: n avulla

Voit aloittaa yhdellä kolmella tapaa rakentaessasi sivustoa Avada: n kanssa:

 1. Alusta tyhjästä – aloita työskentely tyhjällä sivustolla ja vie se haluamaasi tilaan.
 2. Käytä lähtökohtana yhtä käytettävissä olevista demoista – Avadassa on paljon sellaisia, ja on suuri todennäköisyys, että löydät jotain, joka sopii sinulle, varsinkin jos työskentelet kapealla verkkosivustolla. Sinä pystyt näe ne kaikki täällä. Jos esimerkiksi tarvitset tietyn asettelun asiakkaasi sivustolle, voit valita lähinnä olevan esittelyn ja säätää sitten loput.

Divi vs. Avada vs. X: Avada-demot

 1. Tuo aiemmin valmistelemasi Fusion Builder -sisältö (todennäköisesti rakennettaessa aiempaa Avada-sivustoa) – tämä voi sisältää mukautettuja tallennettuja säilöjä, sarakkeita, elementtejä tai koko sivumallin..

Seuraava vaihe on aina siirtyminen Avada / Teema-asetukset-paneeliin. Tämä on paneelin sivupalkki:

Avada-teemavaihtoehtojen sivupalkki

Kuten näet, siellä on melko paljon tavaraa.

Sanoa se yksinkertaisesti, voit muokata melkein mitä tahansa verkkosivustosi osaa, jota parhaillaan työskentelet, lähimpään pikseliin.

Parasta, se on kaikki todella selkeää – muokattavissa joko syöttöruutujen, vaihtojen tai arvojen liukusäätimien kautta. Esimerkki valikkoasetuksista:

Avada-valikon asetukset

Lisäksi yläosassa saat hakukentän, jonka avulla voit näyttää kaikki antamasi avainsanan sisältävät yksittäiset asetukset. Jos esimerkiksi yrität löytää tiettyä sivupalkkiin liittyvää asetusta, syötä vain "sivupalkki", ja näet kaikki asetukset, jotka koskevat sivupalkkia millään tavalla.

Avada-asetusten haku

Kaikki nämä teemavaihtoehdot ovat maailmanlaajuisia ja vaikuttavat jokaiseen sivuun tai viestiin. Tämän lisäksi jokaisella sivulla ja viestillä on myös omat valintapaneelit, joiden avulla voit korvata globaalit asetukset.

Fuusiovaihtoehdot paikalliset

Tämä antaa sinulle erittäin hyvät mukautusmahdollisuudet sivulta toiselle. Tämä tarkoittaa, että olet paljon vähemmän todennäköisesti törmännyt tiettyyn teemaominaisuuteen, jota et voi muuttaa muuttamatta lähdekoodia. Lisäksi se on erittäin kätevä rakennettaessa kaikenlaisia ​​aloitussivuja tai epätyypillisiä sivuja, jotka näyttävät ja käyttäytyvät kuten muun sivuston..

Tärkeää myös kaikenlaisille epästandardeille rakennuksille on, että Avadassa on omat koukut, toiminnot ja suodattimet. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse muuttaa teeman koodia edes ääritapauksissa. Ne toimivat kuten kaikki muutkin WordPressin koukut, ja niitä voidaan käyttää lapsiteemoissa ja auttajalisäosissa.

Vain yksi mahdollinen haittapuoli, joka minun on huomautettava:

Avada näyttää melkein ohittavan WordPress Customizer -sovelluksen kokonaan. Mukautusohjelmassa ei ole teemakohtaisia ​​asetuksia. Ja vielä enemmän, kun määrität otsikkokuvan tai taustavärin, sitä ei näytetä missään.

Periaatteessa voit rakentaa koko sivuston Avada: n avulla, etkä koskaan syötä Customizeriin.

Sivuston perusasetukset Divin avulla

Divin aloittaminen on hiukan samankaltainen kuin asioiden toiminta Avadassa, mutta siinä on pieniä eroja:

 • Aloitat tyhjästä – jos haluat – säädä Divi-teemaa joko omien asetustensa avulla tai käytät lapsiteemaa.
 • Vaihtoehtoisesti voit käyttää joitain teeman mukana tulleista ennalta määritellyistä asetteluista tai tuoda muita asetteluja (joko omia tai verkosta – ElegantThemes itse asettamaan jotain saataville myös silloin tällöin).

Divi vs Avada vs X: Divi-asettelut

Joka tapauksessa, riippumatta valitsemastasi polusta, löydät pian tien yhdelle Divin teemavaihtoehtopaneeleista. Niitä on kolme:

 • Teemavaihtoehdot – tässä voit asettaa kaikki teeman pääparametrit (värimaailma, erilaiset API-avaimet, logo, favicon jne.), Navigointi, asettelun perusasetukset, SEO ja koodintegraatiot (GA, jne.).

Divi-teemavaihtoehdot

 • Teeman räätälöinti – tämä käytännössä laukaisee WordPress Customizerin ja antaa sinun säätää eri elementtien, kuten otsikon, alatunnisteen, typografian, painiketyylien ja kuormien, ulkonäköä. Tämä osa on parempi kuin Avada, puhtaasti siksi, että saat nähdä reaaliajassa tekemäsi tulokset.

Divi-teeman mukauttaja

 • Module Customizer – tämä laukaisee Customizerin uudelleen, mutta tällä kertaa näkemäsi asetukset liittyvät Divi-teeman yksittäisiin elementteihin. Voit esimerkiksi säätää, miltä kuvat näyttävät, galleriat, portfolioelementit, haitot, laskurit ja muut.

Divi-moduulin räätälöinti

Jotta kaikki nämä viritysominaisuudet jätetään syrjään, suurin osa Divisi kanssa tekemästä työstä tulee tosiasiallisesti yksittäisillä sivuilla ja viesteissä.

Vaikutus, jonka Divi jatkaa minusta, on, että yleisten teema-asetusten on tarkoitus antaa verkkosivustollesi johdonmukainen tunnelma, kun taas yksittäiset sivut ovat kaikki hauskoja..

Esimerkiksi, kun työskentelet tietyllä sivulla, voit aloittaa valitsemalla sille ennalta määritetyn asettelun. Jokaisella sivulla voi olla erilainen asettelu, jonka avulla voit luoda sivuja kaikenlaisiin eri tarkoituksiin samassa verkkosivustossa.

Divi vs Avada vs X: Divi-sivun asettelut

Kun kokeillaan erilaisia ​​asetteluita / demoja, näyttää myös siltä, ​​että Divit ovat vähemmän tahmeita eivätkä tarvitse enää niin paljon viritystä jälkeenpäin – verrattuna Avadaan tai X: ään. Tämä tekee siitä myös kokonaisuudessaan helpommin käytettävän ratkaisun, varsinkin jos haluat aloittaa valmiilla asettelulla.

Sivuston perusasetukset X: llä

Viimeinkin meillä on X-teema. Se on ylpeä siitä, että se on 100% käyttöliittymä, ja tämä osoittaa samalla tavalla kuin rohkaisee sinua aloittamaan työskentelyn verkkosivustollasi.

Ensinnäkin, voit valita kourallisesta demosisältöpaketit. X: llä on iso joukko niin kutsuttuja "vakiodemossa" plus pari "laajennetut demot." Entinen keskittyi vain täyteainetta sisältävään sisältöön, joka oli sijoitettu johonkin X: n suunnittelupinosta (enemmän niistä minuutissa). Viimeksi mainitut ovat niche – demot toimistoille, ravintoloille jne.

Divi vs. Avada vs. X: X-demot

Nuo laajennetut demot ovat selvästi paljon vaikuttavampia. Tässä on yksi ravintola:

X-demoravintola

Sitten on suunnittelupinoja, jotka toimivat eräänlaisena pakettina asetuksia ja tyylejä verkkosivustosi näyttämiseksi yhtenäisemmäksi. Jokainen on melko erilainen, sekä asettelun että yleisen tunnelman suhteen:

Eheyden pinoUudena pinoEthos pinoIcon pinoX eheyden esittely
X uusi demo
X Ethos -demo
X-kuvakkeen esittely

Joten tapa aloittaa X: n käyttö olisi tämä (huomautus; vain henkilökohtainen lähestymistapani):

 • Tutustu saatavissa oleviin demoihin ja katso, onko siellä jotain, josta pidät erityisen paljon. Jos näin on, siirry demosisällön kanssa ja säädä yksityiskohdat tarpeen mukaan.
 • Jos ei, mene Customizeriin ja valitse suunnittelupino, joka on lähinnä seuraavaa visuaalista tyyliä. Käy läpi Customizer-laitteen osiot ja säädä kaikki tarvittaessa. Pohjimmiltaan rakenna sivut yksittäin.

Divi vs Avada vs X: X -sovelluksen asetukset

Kannattaa huomauttaa, että Customizer on niin sanotusti X: n ainoa teemavaihtoehto-paneeli. Missä tahansa muualla hallintapaneelissa ei ole muita merkittäviä vaihtoehtoja.

Käytettävissä olevien mukautusvaihtoehtojen kokonaismäärä on paljon vähemmän kuin mitä Avada tarjoaa. Hieman lähempänä Divin lähestymistapaa.

Kun olet valmis Customizer-sovelluksen kanssa, siirry yksittäisille sivuille. Täällä aiot viettää suurimman osan ajasta X: n kanssa. Samoin kuin Divin, sivut voivat näyttää hyvin erilaisilta toisistaan, ja voit rakentaa ne kourallisen ennalta määriteltyjen mallien päälle..

X-sivumallit

X: llä on enemmän kehittäjäystävällistä rakennetta näiden mallien kanssa, mutta se tarkoittaa myös, että kaikki ei ole yhtä selvää, kun olet vasta aloittamassa teeman kanssa.

Esimerkiksi X: llä ei voi valita vain lohkoa, joka ulottuu koko näytölle (esimerkiksi koko leveyden tausta). Sinun on ensin valittava oikea sivumalli ("Tyhjä – ei konttia") jotta se toimisi. Melko suoraviivainen, kun jo tiedät miten se toimii, mutta sillä on oppimiskäyrä.

Loppujen lopuksi, kun kyse on sivuston perusasetuksen helppoudesta Divi vs Avada vs X: n kanssa, sijoituksesi on seuraava:

 • �� # 1: divi
 • �� # 2: X
 • �� # 3: Avada

Avada on vain viimeinen tässä luettelossa, koska tarkistushetkellä ei ollut etukäteen muokattavaa käyttöliittymää (joka muuten ei enää ole kyse). Mukauttaminen on kuitenkin eniten. Ja tiedän olevani puolueellinen. Sinulle vaihtoehtomäärä voi olla tärkein tekijä (joten Avada olisi sinulle tärkein), ja se on täysin ymmärrettävää.

Luku # 4: Laajennukset ja laajennukset

Plugin-yhteensopivuuden kannalta periaatteessa, jos sinulla on suosikkilaajennus, joka tekee jotain erityistä, olet todennäköisesti voinut käyttää sitä minkä tahansa tämän luettelon megateeman kanssa.

Yksi huomattava maininta… kaikilla kolmella on sisäänrakennetut parannukset työskennellä WooCommerce-palvelun kanssa.

 • Divillä on koko myymälämoduuli, jonka voit sisällyttää mihin tahansa sivulle.
 • Avada mukana tulee pari WooCommerce-sisältödemoa ja tarjoaa integroidun muotoilun WooCommercean ja sen elementteihin.
 • X: llä on erityisiä sisältödemoja, joihin sisältyy WooCommerce kaikille neljälle suunnittelupinolle.

Mukautettujen lisäosien ja laajennusten suhteen kaikilla kolmella megateemalla on jotain tarjottavaa.

Jos ostat kehittäjälisenssin Divin kanssa, voit käyttää mitä tahansa näistä Tyylikkäiden teemien laajennukset, ja ne kaikki integroituvat hyvin teemaan.

Avada tarjoaa sinulle Fusion Core- ja Fusion Builder -sovellukset (molemmat vaaditaan jopa Avada-toimimaan) ja lisäksi kaksi lisäpalkkioratkaisua: LayerSlider ja Slider Revolution.

Kaikesta tästä huolimatta kiistaton kuningas tässä osastossa on X. Osana tavanomaista lisenssiä saat yli 1000 dollarin arvosta premium-laajennuksia. Jotkut arvoiset maininnat: ACF Pro, ConvertPlug, Envira Gallery, LayerSlider, Slider Revolution, Typekit, Visual Composer ja kourallinen muita.

X ylimääräistä laajennusta

Kannattaa myös huomauttaa, että yksi X: n vahvuuksista on, että se antaa sinulle pari vaihtoehtoista laajennusta jokaiselle ominaisuudelle / toiminnolle. Esimerkiksi, jos haluat laittaa sivuston sisällön ruudukkoon, voit valita Ruudukko ja Essential-ruudukko. Jos tarvitset liukusäädintä, saat Soliloquy, Slider Revolution ja LayerSlider.

Lisäksi siellä on valkoinen merkintä. X on tässä ainoa teema, joka antaa sinulle virallisen white label -laajennuksen. Sen avulla voit säätää suurimman osan kojetaulun ulkonäöstä ennen sivuston luovuttamista asiakkaalle.

Loppujen lopuksi laajennusosastolla sijoitus välillä Divi vs Avada vs X on:

 • �� # 1: X
 • �� # 2: divi
 • �� # 3: Avada

Luku # 5: Suunnittelu ja asettelut

Mielestäni ei ole selkeää voittajaa tutkittaessa, mikä on mahdollista jokaisen teeman suunnittelussa.

Kaikki kolme toimivat poikkeuksellisen hyvin, kun kyse on malleista ja asetteluista, jotka joko toimitetaan joko teeman mukana tai jotka voidaan rakentaa vetämällä ja pudottamalla -rakentajien kautta.

Pohjimmiltaan se, mistä kaikki johtuu, on oma maku, sekä käyttöliittymän että tavaroiden määrän suhteen, jota voit muuttaa / säätää:

 • Jos haluat nähdä työsi tulokset reaaliajassa, valitset Divi tai X.
 • Jos vaihtoehtojen suuri määrä on tärkeä, siirry Avadaan.

(Avada on erityisen hyvä hallitsemaan sitä, miltä verkkosivustosi näyttää mobiililaitteilla – voit säätää mobiililaitteiden katkaisupisteitä ja sulkea pois tiettyjä elementtejä kokonaan mobiililaitteissa.)

Jos etsit pääkomponentteja kunkin teeman suunnittelun säätämiseksi:

 • Avadassa kaikki on teeman omassa asetuspaneelissa (wp-admin / Avada / Theme Options).
 • Divistä löydät asiat sekä mukautettujen asetusten paneelista (wp-admin / Divi) että mukauttajasta.
 • X: ssä kaikki on mukautettimessa.

Seuraavaksi vedä ja pudota -sisällön rakentajat.

Avadassa voit rakentaa sivuja wp-adminiin ja käyttöliittymään.

Divissä voit työskennellä sekä wp-adminissa että käyttöliittymässä ja vaihtaa välillä.

X: ssä kaikki tapahtuu käyttöliittymässä.

Jokaisen rakentajan käytettävissä olevien elementtien ja sisältölohkojen (kuten painikkeet, luettelot, galleriat, nauhat jne.) Suhteen kaikki kolme teemaa näyttävät tarjoavan suunnilleen samat asiat. Toisin sanoen et todennäköisesti kompastu puuttuvaan.

Esimerkki Avadasta:

Divi vs Avada vs X: sisältömoduulit

Jälleen kerran, en sanoisi, että jompikumpi teemoista on tässä johtava, kun kyse on mahdollisten mallien laadusta. Heillä kaikilla on hiukan erilaisia ​​tapoja päästä sinut pisteestä A pisteeseen B, mutta pääset melkein samaan määränpäähän kummallakin.

Tätä sanoen, jos luokittaisin vetämällä ja pudottamalla -rakentajat erikseen, minun olisi annettava se seuraaville:

 • �� # 1: Divi ja X
 • �� # 2: Avada

Luku # 6: Oppimiskäyrä

Joten kysymys on: Saatuaan käsiinsä jommankumman näistä megateemoista ensimmäistä kertaa, kuinka nopeasti pääset laadukkaan yrityksen verkkosivustolle?

Lisäksi kuinka nopeasti voit kutsua itseäsi asiantuntijaksi?

Tässä on sopimus:

Mega-teemojen temppu on, että alkuperäinen oppimiskäyrä on hyvin lempeä … mutta sitten se muuttuu jyrkkään.

Asia on siinä, että jos haluat avata tavallisen, yksinkertaisen verkkosivuston (hienoilla ulkoasuilla, aloitussivuilla ja jopa mukavilla integroiduilla ominaisuuksilla lisäosien ja lisäosien kautta), voit tehdä sen periaatteessa heti ilman ongelmia.

Asennat vain valitsemasi teeman, käydät läpi esittelyoppaat ja voit melko paljon aloittaa työsi pelkäämättä, että aiot hämmentää jotain.

Kuitenkin heti kun haluat tehdä jotain, jota teema ei salli sinun tehdä selvällä tavalla, tämä on silloin, kun jyrkkä oppimiskäyrä alkaa.

En sano, että jompikumpi näistä teemoista on hämmentävää tai rakennettu omituisella tavalla, mutta pelkkä ominaisuuksien ja mahdollisuuksien lukumäärä tarkoittaa, että nämä teemat ovat pohjimmiltaan omia ohjelmistotuotteita. Ja kumman tahansa todellinen hallitseminen vie lähes saman verran aikaa kuin itse WordPressin hallitseminen.

Katsokaa vain asioiden kokoa – jotain mainitsin tämän artikkelin alussa. WordPress itsessään on nyt noin 8-9 Mt. Divi? 25MB. Avada? 22 Mt. X? 10MB.

Mega-teemat ovat ohjelmistoja. Vakava ohjelmisto. He eivät ole "yksinkertaiset nahat" enää, että vain laitat WordPressin päälle.

Joten lyhyesti sanottuna, jos haluat rakentaa jotain monimutkaista molempien kanssa, se vie aikaa. Kaikki Avada, Divi ja X tekevät kuitenkin paljon käyttäjiensä kouluttamiseksi. Saat tietokantoja, videoita, oppaita jne.

Minun mielestäni, teema, joka tekee tämän parhaiten, on Avada. Heillä on todella laaja tietopohja, perusteellinen dokumentointi, ja ammattimaisesti valmistettu video-oppaat. Ne kaikki auttavat sinua ymmärtämään alustaa ja opettavat käyttämään sitä kaikenlaisiin projekteihin.

Lisäksi saat myös valtava luettelo toimintoja ja suodattimia. Mikään muista täällä esitellyistä megateemoista ei edes ole lähellä Avadassa tarjottavaa laajuutta. Tämä tekee siitä mahdollisesti paremman valinnan räätälöityihin kehitysprojekteihin ja monimutkaisempiin sisältösivustoihin.

Siirtyminen sivulle X, heillä on myös joitain toimintoja ja suodattimia sinulle, mutta ei vain niin monta. X tarjoaa myös laajan tietopohja kaikella mitä olet odottanut. Toinen hieno asia on, että asiakirjat eivät kata vain itse alustaa, vaan myös aiheeseen integroituja laajennuksia. Lisäksi siellä on myös tukikeskuksen foorumi.

Kun kyse on Divistä, heidän dokumentointinsa näyttää olevan kaikkein lukijaystävällisintä ja suunnattu auttamaan satunnaisia ​​käyttäjiä, ehkä enemmän kuin kehittäjiä. Se on järjestetty siististi, ja jokaisessa merkinnässä (ei tarkistanut niitä kaikkia) on käytännön opetusvideo.

En löytänyt mitään dokumenttia Divi-erityisistä toimista ja suodattimista.

Joka tapauksessa, jos luokittelisin vain asiakirjat:

 • �� # 1: Avada
 • �� # 2: X ja Divi

Rehellisesti sanottuna oppimiskäyrä on melko samanlainen kaikissa kolmessa teemassa, joten en voi julistaa selvää voittajaa tässä osastossa. Jokainen alusta tekee asiat eri tavalla, ja jokaista on helppo käyttää omalla tavallaan.

Lopullinen johtopäätös: mikä megateema valita – Divi vs Avada vs X

Inhoan sitä todella, kun ihmiset lopettaa vertailunsa tekemättä mitään johtopäätöksiä. Joten anna minun riskittää suosituksella, vaikka se ei välttämättä sovi kaikkien kanssa. Mutta se on siistiä. Voit vapaasti kertoa minulle mielipiteesi kommentteissa.

Suositukseni on tämä:

Missä näet itsesi seuraavalla asteikolla?

��

 • Arvostan käytettävissä olevien asetusten, säädösten, mukautusten ja vaihtoehtojen määrää.
 • Haluan pystyä muuttamaan teeman ydintoimintoja (melko) helposti.

Napsauta tätä paljastaaksesi
Avada

�� + ��

 • Olen jossain keskellä.

Napsauta tätä paljastaaksesi
divi

��

 • Tykkään rakentaa sivustoja käyttöliittymään.
 • Luotan lisäosiin saadaksesi tiettyjä ominaisuuksia.
 • Minusta ei välitä niin paljon joidenkin keskeisten teemaominaisuuksien niputtamisesta.

Napsauta tätä paljastaaksesi
X

Mitä mieltä sinä olet? Suositteletteko jotakin täällä esiteltyjä teemoja muihin nähden? Tai ehkä tässä pelissä on toinen pelaaja, joka tulisi lisätä sekoitukseen… Divi vs Avada vs X vs ____?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector