20+ parasta AdSense-optimoitua WordPress-teemaa vuodelle 2020

20+ parasta AdSense-optimoitua WordPress-teemaa vuodelle 2020

20+ parasta AdSense-optimoitua WordPress-teemaa vuodelle 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jos luet tätä artikkelia, haluat todennäköisesti ansaita rahaa sivustosi mainoksista AdSensen kautta. Loistava. Suurin ongelma, joka sinulla todennäköisesti on, että et ole varma mihin mainoksia laittaa, ja vaikka teetkin, teemasi saattaa tehdä siitä hankalia.


Se olisi paljon helpompaa, jos siellä oli AdSense-sovellukselle optimoitu teema, joten sinun ei tarvinnut tehdä kovaa työtä. Sinulla on onnea, koska siellä on monia teemoja, jotka on optimoitu AdSenseen. Aion luetteloida 20+ upeaa WordPress AdSense -teemaa tässä.

Parhaat AdSense-optimoidut WordPress-teemat

Parhaat AdSense-optimoidut WordPress-teemat vuodelle 2020:

neve autonvuokraus

Neve-autonvuokraus *

Moderni ja puhdas WordPress-teema kaikenlaisille yrityksille. Sillä on tyylikäs muotoilu ja hyvin organisoitu sisältö. Voit mukauttaa teeman haluamallasi vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentajien, kuten Elementor ja Gutenberg, kanssa. Se tarjoaa mukautetut asettelut ja paljon asetuksia, mukaan lukien mainosbannerit, jotka voit lisätä mihin tahansa sivuston sivulle.

Neve Car Rentalissa on reagoiva suunnittelu, otsikko- ja alatunnisterakentaja, yhteensopivuus AMP: n ja WooCommerce-palvelun kanssa, valtava kokoelma kapeita aloitussivustoja ja täysi joustavuus räätälöinnissä.

Tuo se tänne Hinta: 49 dollaria

* sisaryhtiömme, ThemeIsle, kehittämät teemat

spartalainen

spartalainen

Lehdille ja uutissivustoille luotu WordPress AdSense -teema, joka tarjoaa paljon interaktiivisuutta. Sillä on monia widgettejä: sosiaalisen median painikkeet, osiot suosituimmista ja viimeisimmistä artikkeleista, kommentti- ja tunnistealueet, valokuva- ja videoleikkeet ja paljon muuta. Aiheen pääaihe on terveys ja siihen liittyvät kategoriat, kuten urheilu, matka ja luonto. Mainosbannerit ovat läsnä ympäri verkkosivustoa, sekä kotisivulla että artikkeleissa. Suunnitelmassa on kolme pääsaraketta, joista kaksi sisältää artikkeleita jokaisesta luokasta, kun taas kolmas on “vastuullinen” sosiaalisen jakamisen alueen kanssa.

Kotisivulla on kaksi mainosbanneria ylä- ja alareunassa.

Teemalla on rajoittamaton määrä värejä, muokattavia kuvia, sivupalkkeja ja widgettejä, se on täysin reagoiva, siinä on bulit-in kirjautuminen / rekisteröintilomake, se on optimoitu SEO ja siinä on monia muita ominaisuuksia, joita kannattaa ehkä kokeilla.

Tuo se tänne Hinta: 49 dollaria

Romero

Romero

Romero on mukava lehden teema, joka on tehty korostamaan visuaalista sisältöä. Se sopii parhaiten videopelisivustoille, autolehdille, elokuvateattereille tai muille niche-alueille, joihin sisältyy suuri joukko kuvia.

Teemalla on blogin kaltainen asettelu, joka on yhteensopiva AdSense ja WooCommerce kanssa. Sinulla on runsaasti tilaa mainostesi näyttämiseen – sivupalkissa, artikkelin rungossa, viestin lopussa ja kotisivulla. Mukautetut värit ja fontit, esivalmistetut sivumallit ja ääretön vieritys ovat kaikki pakattuna reagoivaan suunnitteluun.

Tuo se tänne Hinta: 69 dollaria

Kuumia uutisia

Kuumia uutisia

Melko yksinkertaisesti organisoitu teema online-uutissivustoille ja -lehdille. Sivun yläosassa on musta valikko, siinä on blogin kaltainen muotoilu ja se on täysin widgetisoitu. Oikealla puolella on widgettejä, jotka esittävät suosituimpia, viimeisimpiä ja kommentoituja artikkeleita. Mainostilat jakautuvat koko sivulle. Kaksi neliötä, joiden koko on 125 × 125, näytetään myös oikealla. Toinen suurempi neliö näkyy alla, ja samanlainen on kiinnitetty sivun alaosaan.

Kaksi muuta mainospaikkaa näkyvät, kun napsautat artikkelia (nämä ovat sisällön sisäisiä mainoslohkoja).

Artikkeleiden sisäiset mainokset sijoitetaan sisällön alussa ja lopussa.

Joitakin teeman ominaisuuksia ovat: hakukoneoptimointi ja nopeuden optimointi, mukautetut widgetit, rajoittamaton värimaailma ja taustat sekä integroitu sosiaalinen media.

Tuo se tänne Hinta: 19 dollaria

mh_magazine

MH Magazine

MH Magazine on ammattimainen WordPress-teema teema toimituksiin liittyville verkkosivustoille. Tämä täysin reagoiva WordPress-teema sopii täydellisesti aiheisiin, kuten uutiset, tekniikka, politiikka, elämäntapa, urheilu, luonto, talous, matka tai muut aiheet. Tämän suositun WordPress-lehden teeman avulla voit ansaita rahaa verkkosivustollesi hyödyntämällä monia käytettävissä olevia widget-alueita widgetisoidulla etusivulla ja sivupalkeilla näyttääksesi mainoksia sivustosi eri paikoissa..

MH-lehden avulla voit siis integroida mainokset ja bannerit kauniisti verkkosivustosi sisältöön. Tämä joustava WordPress-lehden teema sisältää lisäksi lisämainosvaihtoehtoja ja useita hienoja ominaisuuksia ammattimaisten verkkolehtien ja uutissivustojen julkaisemiseksi.

Tuo se tänne Hinta: 49 dollaria

alfa

alfa

Alpha on puhdas WordPress AdSense -teema lehtiille ja uutissivustoille. Suunnittelu tehtiin asettamaan sisältö etusijalle. Kaikki on hyvin järjestetty luokittain. Teeman mukana tulee punainen valikkopalkki, josta löydät myös päivän päätarinoita.

Kuten kaikki lehden teemat, Alpha on AdSense-valmis. Kotisivulla on kaksi mainosbanneria ylhäällä ja keskellä.

Ylin mainosbanneri säilyttää asemansa riippumatta siitä, mitä osaa tai artikkelia luet.

Alpha on muotoiltu reagoivasti ja lehden ulkoasun lisäksi mukana on myös sanomalehti. Se tarjoaa myös useita widgettejä – monet heistä toimivat videowidgetteinä – uusimpia uutisia, esitelty diaesitys, SEO-optimointi, vankka ZOOM-kehys ja helppo mukautuskokemus.

Tuo se tänne Hinta: 69 dollaria

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

  • 15+ vuoden 2020 parhaat WordPress-matkateemat (optimoitu ja kaunis)
  • 10+ nopeinta WooCommerce-teemaa (ilmainen, optimoitu ja kaunis)
  • 15+ paras ilmainen Parallax WordPress-teemat 2020

aikakauslehti

aikakauslehti

Kuten nimi itse sanoo, Magazine on WordPress AdSense -teema, joka on luotu lehdille ja uutissivustoille. Se on yksinkertainen, puhdas ja ammattimainen muotoilu, jonka avulla löydät helposti tarvitsemasi tiedot. Tämä teema tehtiin käytettäväksi yhdessä Themify Builder -sovelluksen kanssa, joka sisältää intuitiiviset vetämis- ja pudotusasetukset. Teemalla on runsaasti mainostiloja, joista kolme on sijoitettu suoraan kotisivulle (kuten yllä olevassa kuvassa voidaan havaita). Muut bannerimainosten widgetit sijoitetaan artikkeleihin.

Aikakauslehdessä on 42 valmiiksi rakennettua asetteluvaihtoehtoa, megavalikot, uutisartikkeli, sosiaaliset jakopainikkeet, aiheeseen liittyvät viestit, kuusi sivupalkin vaihtoehtoa, seitsemän viestin asettelua, kuusi värinahkaa, WooCommerce -yhteensopivuus ja paljon muuta.

Tuo se tänne Hinta: 59 dollaria

Päivittäinen teema

Päivittäinen teema

Päivittäinen teema on optimoitu AdSense-palveluita käyttäville uutissivustoille. Teema sisältää helppokäyttöisen Mainoshallinta-paneelin, jonka avulla voit asettaa erikokoiset banderollit sivupalkkiin ja muihin mainospaikkoihin helposti.

Tämä WordPress AdSense -teema sisältää useita sivumalleja, mukaan lukien arkistot, koko leveys ja muut mukautetut mallit. Kaikki asetukset, jotka sinun on koskaan muutettava, ovat kaikki yhdessä helppokäyttöisessä asetuspaneelissa. Muokatut widgetit, mukaan lukien Twitter ja Flickr, ovat mukana.

Teema on SEO-optimoitu ja lokalisoitu, joten sivustosi on näkyvä ja käännettävissä. Elinikäinen tuki sisältyy hintaan.

Tuo se tänne Hinta: 24 dollaria

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Tämä AdSense-ystävällinen teema on luotu aikakaus- ja media-verkkosivustoille, ja se sisältää tuoreen ja modernin suunnittelun sekä neljä erilaista demoa. Sisältö näkyy tyylikkäästi kappaleelta, koska laiska latausvaikutus.

Mainostiloja on paljon ja ne sijoitetaan strategisesti kotisivulle, osioihin ja sisällön sisäpuolelle.

Kunkin artikkelin lopussa on myös toinen mainostila, juuri ennen kirjoittajan kuvausta.

Ominaisuuksien suhteen tämä teema tarjoaa useita asetteluita, reagoivan suunnittelun, trendikkään merkinnän, jolla on uutisia, sivunmuodostaja, joten voit mukauttaa kaiken haluamasi, sisäänrakennetun tarkistusjärjestelmän käyttäjille, reagoivia mainoksia (paitsi Google AdSensen kautta), WooCommerce -yhteensopivuus ja muut kiinnostavat ominaisuudet.

Tuo se tänne Hinta: 55 dollaria

aikakauslehti

aikakauslehti

Mukava WordPress AdSense -teema lehtiä ja uutissivustoja tai blogeja varten, puhdas ja ystävällinen muotoilu. Siinä on kaikki tarvittavat elementit sivustosi hyvään mainostamiseen. Se on täynnä sosiaalisia linkkejä, widgettejä, tunnisteita, esiteltyjä luokkia, se on optimoitu nopeudelle, SEO valmis ja yhteensopiva WP Review Pron kanssa. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, se sisältää mainostilat, joiden avulla voit sijoittaa mainoksesi minne haluat.

Teema on herkkä ja hallitsee vaaleanharmaa, mukana tulee neljä ainutlaatuista asettelua, kaksi liukusäädinvaihtoehtoa, parallaksivieritys, 630+ Google-fontit ja 590 Font Awesome -kuvakkeet. Se tarjoaa myös megavalikot, AJAX-lataamisen, kirjailulaatikot, rajattomat värit, sivupalkit ja tausta-asetukset. Ja nämä ovat vain osa lehden ominaisuuksia.

Tuo se tänne Hinta: 45 dollaria

Newsdeskiltä

Newsdeskiltä

NewsDesk on WordPress AdSense -teema, joka on luotu verkkolehdille ja uutissivustoille. Se voi olla hyvä valinta mainostamiseen – se on täysin widgetisoitu, sosiaalinen ja siinä on mainospaikkoja.

Kotisivulla on viisi mainospaikkaa ja kolme, kun navigoit osioihin. Tämä teema on täynnä widgettejä ja interaktiivisia painikkeita, kuten jokaisen uutissivuston pitäisi olla.

Tuo se tänne Hinta: 49 dollaria

Sanomalehti-teema

sanomalehti

Sanomalehti on tyylikäs teema, joka on luotu julkaisemista ja katselusivustoja varten. Se auttaa sinua ansaitsemaan yrityksesi ansaitsemaan AdSense-mainoksia ja julkaisemaan mainosbannereita. Sanomalehti-teeman mukana tulee älykäs mainosjärjestelmä, joka mukauttaa ilmoituksen koon automaattisesti ja varmistaa hyvän käyttökokemuksen mistä tahansa laitteesta. Löydät erilaisia ​​mainospaikkoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla verkkosivustolla.

Voit sijoittaa mainoksen kotisivun yläosaan, widgetien väliin tai sivun oikealle tai vasemmalle puolelle häiritsemättä kävijän kykyä lukea artikkeleitasi..

Tämä malli sisältää sivujen rakennuksen etuosaan, valmiiksi rakennetut esittelymallit, otsikkosuunnittelijan, valmiit asettelut sivuille ja viesteille, useita mukautettuja widgettejä, joustavia elementtejä, arvosteluita, interaktiivisia painikkeita ja animoituja kuvakkeita. Sanomalehti on WPML-yhteensopiva ja SEO-ystävällinen.

Tuo se tänne Hinta: 59 dollaria

Pinstagram

Pinstagram

Tällä Pinterest-tyylisellä WordPress-teemalla on tarttuva asettelu ja monia tiloja, joihin voit laittaa mainoksia. Sen interaktiivinen ja moderni ulkoasu antaa sinulle paljon mahdollisuuksia lisätä ja hallita mainoksia.

Kuten ruutukaappauksista huomaat, Pinstagramilla on kaikki teeman tarpeet verkkosivustosi suosion kasvattamiseksi. Se tarjoaa paljon sosiaalisia painikkeita, widget-yhteyksiä, käännöksen monille kielille, se on SEO ja sosiaalisesti optimoitu, ja antaa sinulle mukavia paikkoja, joissa pudottaa mainoksiasi. Se tarjoaa älykkään Adsense-paikannuksen, joten sinulla voi olla ne kotisivulla tai suoraan viestien sisällä, ennen sisältöä ja sen jälkeen. Voit myös siirtää niitä minne tarvitset.

Tuo se tänne Hinta: 45 dollaria

SociallyViral

SociallyViral

Värikäs ja tarttuva teema, joka on luotu ensisijaisesti markkinoinnin ammattilaisille. Se rakennettiin kiinnostavaksi, nopeaksi ja auttamaan sinua lisäämään liikennettä tuotteitasi tai palveluitasi kohti. Se on optimoitu SEO ja mukana tulee sosiaalisia painikkeita, mainospaikkoja, tarkistusjärjestelmää, tunnisteita, kirjailijaruutuja ja widgettejä.

SociallyViral tarjoaa megavalikot, neljä erilaista lataamistehostetta, tilauslaatikot, rinnankiertovierityksen, 630+ Google-fontteja, rajoittamattoman määrän värejä, sivupalkkeja, taustavaihtoehtoja, lyhytkoodeja ja monia muita kiinnostavia ominaisuuksia.

Tuo se tänne Hinta: 45 dollaria

Magazine Pro

Magazine Pro

Teema on optimoitu toimimaan AdSense- integraatiota tarvitsevien aikakaus- ja media-verkkosivustojen kanssa. Se käyttää klassista mustavalkoyhdistelmää ja pitää ammattimaisen ilmeen. Sillä on yksinkertainen ja hyvin organisoitu asettelu. Mainokset on kiinnitetty samoihin paikkoihin riippumatta siitä, missä vierittäminen vie sinut.

Vaikka Magazine Pro on minimalistinen, se sisältää kaiken, mitä lehdistöpaikka tarvitsee: widgetit, tunnisteet, blogi, sosiaaliset painikkeet, hyvin järjestetty sisältö, mukautetut valikot, mobiiliherkkyys, esitellyt kuvat, kuusi asetteluvaihtoehtoa, teemavaihtoehdot ja paljon muuta lisää.

Tuo se tänne Hinta: 99,95 dollaria

NewsOnline

NewsOnline

Tällä teemalla on yksinkertainen aikakauslehti asettelu yleisille uutissivustoille ja se tarjoaa AdSense-optimoinnin. Sivulla on kaksi mainoslohkoa, jotka näkyvät myös jokaisella sivulla. Teemalla on puhdas ja minimalistinen ilme, ja se tarjoaa tarkistusjärjestelmän. Valikon alapuolella NewsOnlinessa on uutisarkistin, joka toimii jotenkin kuin liukusäädin, joka näyttää viimeisimmät ja tärkeimmät uutiset.

NewsOnline pystyy käsittelemään suuria määriä sisältöä, on täysin reagoiva ja optimoitu nopeuteen ja hakukoneoptimointiin, tarjoaa rinnakkaisvierityksen, lyhytkoodit, kirjailijaruudut, rajoittamattomat värit, fontit, kuvakkeet, taustat ja paljon muita mukautusvaihtoehtoja.

Tuo se tänne Hinta: 45 dollaria

kaavio

kaavio

Kaavio voisi olla ihanteellinen teema lehdelle tai mediasivustolle. Se ei ole vain, että se on yksi nopeimmista WordPress-teemoista, vaan se sisältää myös kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka auttavat yritystäsi kärjistymään nopeasti ammattiportaalle. Suuren nopeuden ja SEO-ystävällisen koodin lisäksi Schema on myös hyvä vaihtoehto mainosten hallintaan. Sitä ei tule oletusmainostilojen mukana, joten voit valita, missä haluat niiden näkyvän itse. Tällä tavalla voit hallita ja seurata mainoksia paremmin.

Voit käyttää esimerkiksi otsikko-mainosta, otsikon alapuolella olevaa mainosta tai mitä tahansa muuta teeman antamaa vaihtoehtoa.

Schema tarjoaa reagoivan suunnittelun, sisäänrakennetun tarkistusjärjestelmän, kevyen koodin, mukautetun CSS: n, rajoittamattoman määrän taustoja, hyödyllisiä lyhytkoodeja, Google-fontteja ja kuvakkeita, mukautettuja widgettejä ja paljon muita tehokkaita mukautusvaihtoehtoja.

Tuo se tänne Hinta: 45 dollaria

WP-kritiikki

WP-Kritiikki

WP-Critique on tuotearviointiteema, mutta siinä on useita tiloja mainosbannereille. Siinä ei ilmoiteta mainosten sijainteja, joten sinun on päätettävä, missä haluat niiden näkyvän. Se on joustava teema, joka on tehty erittäin muokattaviksi ja monikäyttöisiksi.

WP-Critique on valmis tehokkaaseen markkinointiin, koska se tarjoaa paljon widgettejä erilaisiin tarkoituksiin ja paljon mainostilaa. Sen muotoilu sopii parhaiten aikakauslehden tai lehdistön verkkosivustoon, koska se on puhdas, yksinkertainen ja ammattimainen.

Teema tarjoaa reagoivan suunnittelun, sisäänrakennetun tuotteen arviointitoiminnon, sisäänrakennetut tekijäsivut, YouTube-videoiden sivumallin, useita kotisivun asetteluja, erilaisia ​​viesti- ja sivuasetteluvaihtoehtoja, useita bannerimainospaikkoja, portfolio-osion ja monia muita mukautusasetukset.

Tuo se tänne Hinta: 49 dollaria

hyvä elämä

Hyvä elämä

Monikäyttöinen WordPress-teema. Se tarjoaa seitsemän erilaista demoa tiettyihin käyttötarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää lehdissä, blogeissa tai arvostelusivustoissa. Suunnittelu on puhdas, moderni ja widget-valmis. Teema näyttää ystävälliseltä ja vieraanvaraiselta, ja tarjoaa myös paljon tilaa mainosbannereille – kotisivun yläosaan, sivupalkkialueelle ja viestien väliin.

GoodLife tarjoaa reagoivan asettelun, neljä galleria- ja videosivua, kolme eri otsikkotyyliä, useita premium-laajennusintegraatioita, sisäänrakennetut mainospaikat, joita voit hallita haluamallasi tavalla, nopeutta ja SEO-optimointia, videon soittolistoja, monimutkaista tarkistusjärjestelmää ja paljon muita hienoja ominaisuuksia.

Tuo se tänne Hinta: 59 dollaria

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector