Bluehost alternatívák: A WordPress tárhelyének 4 legjobb lehetősége

Bluehost alternatívák: A WordPress tárhelyének 4 legjobb lehetősége

Bluehost alternatívák: A WordPress tárhelyének 4 legjobb lehetősége
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress egyaránt az egyik legegyszerűbben használható tartalomkezelő rendszer (CMS), és az egyik legerősebb. Ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázza egy jó tárhely szolgáltatót, szüksége lehet – és bár a Bluehost népszerű lehet, talán nem a legjobb választás az Ön számára. Itt találhatók a Bluehost legfontosabb alternatívái, és miért érdemes kipróbálni őket.


Ebben a bejegyzésben először feltárjuk a Bluehost előnyeit és hátrányait, majd megnézzük a WordPress tárhelyének négy legfontosabb Bluehost alternatíváját. Ha siet, és csak ajánlatra van szükséged, a következő rövid verzió található itt:

Bluehost alternatívák a WordPresshez

Egyébként mi a baj a Bluehost-szal??

Hosszú ideig a Bluehost volt a WordPress.org egyetlen hostja ajánlott a látogatók számára, és könnyű megérteni, miért. Ez a világ egyik legnagyobb hosting szolgáltatója, és övé alatt több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Néhány korábbi ellentmondás ellenére a cég jó hírnevét tartotta fenn az első felhasználók között – amint ezt kimerítő WordPress tárhelyfelmérések is igazolják.

Vessen egy pillantást arra, amit a felmérés a Bluehost kapcsán mondott:

bluehost általános értékelésbluehost WordPress optimalizálás
 • Ez volt az egyik legrosszabb házigazda több lehetőség közül a WordPress optimalizálásakor, csak a HostGator legyőzése érdekében.
 • A WordPress-specifikus ismeretekről hiányzik a támogatás.
 • A Bluehost a megkérdezett házigazdák közül a legrosszabb pontszámot kapta, amikor a vevők elégedettségére jutottak.
 • A házigazda utoljára holtan jött, amikor megbízható volt, de sikerült legyőznie DigitalOcean a felhasználóbarátságról.

Elegendő mondani, hogy a Bluehost verte a kérdőívet, amely érdekes kérdést vet fel: Hogyan lehet továbbra is olyan népszerű, ha oly sok felhasználó elégedetlen? A válasz abban rejlik, hogy népszerű Partnerprogram, , amely egyedül a tavalyi évben egy izgalmas 5 millió dollárt fizetett ki a résztvevőinek. Ajánlásonkénti 65 USD áron hozzávetőlegesen 77 000 új ügyfél jön ki, akik fizetős ajánlások útján kerültek a Bluehost felé..

Ráadásul, mivel a szolgáltatás annyira népszerű az első felhasználók között, indokolt, hogy egy jó részük nem ismeri az alábbiakat: jó host szolgáltató. Még akkor is, ha igen, egy webhely áttelepítése fárasztó üzleti lehet, és elriaszthatja az elégedetlen ügyfeleket attól, hogy aktívan keressék a Bluehost alternatívákat.

Csökkenése ellenére a Bluehost szilárd biztonsági lehetőségeket és sokféle integrációt kínál harmadik féltől származó alkalmazásokkal. Ezt szem előtt tartva, tárgyaljuk meg az alternatívákat.

Melyek a legfontosabb Bluehost alternatívák?

Mielőtt belemerülnénk a válogatásba, egy pillanat alatt meg akarjuk magyarázni, hogyan választottuk meg őket. Ez a négy Bluehost alternatíva a WordPress tárhely-felméréseink egyik legfontosabb elemeként jelent meg, tehát valójában Ön volt az, aki segített nekünk kitalálni ezt a listát.

Lássuk:

1. SiteGround (www.siteground.com)

A képernyőképe a SiteGround honlapjáról. A Bluehost négy alternatívája közül az első.

A SiteGround következetesen a Bluehost egyik legfontosabb alternatívájaként szolgál mindenféle felhasználó számára. A WordPress tárhely-tervei megfizethető áron készülnek, és a legtöbb szolgáltatóval együtt felhasználhatók a funkcionalitás szempontjából.

WordPress-terveik reálisan kerülnek bemutatásra, korlátlan tárolási vagy forgalmi ígéretek nélkül. Például a legolcsóbb tervük – a helyesen elnevezett StartUp – havonta körülbelül 10 000 látogatásra ajánlott, és 10 GB helyet foglal el..

Hogy a SiteGround jobb, mint a Bluehost

VÁLLALAT
FELHASZNÁLÓI ÉRTÉKELÉS
KITERJEDIK?
Bluehost3.0 / 546%
SiteGround4,6 / 593%

Árazás

3,95 USD, 5,95 USD, 11,95 USD havonta.

Jellemzők

 • Gyors rakodási sebesség a fejlett gyorsítótárazási technikák.
 • Automatizált biztonsági mentések és WordPress frissítések (beépülő modulokkal együtt).
 • Ingyenes CloudFlare tartalomszolgáltató hálózat (CDN) beállítása.
 • A WordPress biztonsági réseinek biztonsági figyelése.
 • A GrowBig és a GoGeek tervek lehetővé teszik, hogy egyetlen kattintással másolatot készítsen webhelyeiről.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.

Mikor kell használni a SiteGround-t?

Használja a SiteGround szolgáltatást, ha olyan stabil szolgáltatást keres, amely képes kezelni a WordPress webhelyének egyedi igényeit, a gyermekkora kezdetétől az érettségig. A SiteGround elfogadható árakat, kiváló támogatási szolgáltatást, gyors betöltési sebességeket és fantasztikus, mindenre kiterjedő szolgáltatásokat kínál a WordPress felhasználók számára.

Ugrás a SiteGround oldalra

2. WP Engine (www.wpengine.com)

A WP Engine honlapjának képernyőképe.

Mivel a Bluehost korábbi alternatívái mindkét platformon tárhely-terveket nyújtanak, WP motor a WordPressről szól. Céljuk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a WordPress felhasználók számára, az ügyfélszolgálatnak köszönhetően jól ismeri a CMS-t, egy robusztus építészet, és magas biztonsági előírások.

Ezek a srácok annyira elkötelezettek a WordPress mellett, nekik is van házon belüli inkubátor projektek számára, amelyek célja a platformjaik fejlesztése, beleértve a bővítményeket és a WordPress magjának hozzájárulását.

Hogyan jobb a WP motor, mint a Bluehost

VÁLLALAT
A FÖLDRAJZOK optimalizálása
WP-PROFICIENT TÁMOGATÁS
Bluehost2,6 / 52,9 / 5
WP motor4,7 / 54,5 / 5

Árazás

30, 115, 290 dollár havonta, valamint egyedi terveket igényesebb ügyfelek számára.

Jellemzők

 • Éjjel-nappal, a WordPress-központú támogatás.
 • Magas biztonsági intézkedések, ideértve a többszörös tűzfalakat és a rendszeres rosszindulatú programok ellenőrzését.
 • EverCache technológia lehetővé teszi a gyors megvilágítást.
 • biztosítja webhely teljesítményadatai minden ügyfél számára.
 • Napi biztonsági másolat a WordPress-webhelyekről.

Mikor kell használni a WP motort

Figyelembe véve az átlag feletti árakat, a WP Engine-t olyan ügyfeleknek kell fontolóra venniük, akik komolyan gondolkodnak a WordPress-projektek fejlesztésében, és olyan host szolgáltatóra van szükségük, amelynek teljes hátterük van. Biztosítják a WordPress webhelytulajdonosokat egy megbízható platformon, a skálázási képességgel és az érzékeny adatok megbízható biztonságával.

Ugrás a WP Engine oldalra

3. lendkerék (www.getflywheel.com)

A képernyőképe a Flywheel honlapjáról.

A lendkerék kissé furcsa a WordPress tárhelyén. Noha az egyes WordPress-webhelyekhez host-csomagokat kínálnak, funkcióik nagy részét szabadúszóknak és ügynökségeknek szánják. az együttműködési eszközök lehetővé teszi a webfejlesztőknek és a tervezőknek, hogy hitelesítő adatok megosztása nélkül együtt dolgozzanak a projekteknél, sőt, akár te is átutalási számlák közvetlenül az ügyfeleknek.

Természetesen ezeknek az eszközöknek prémium ára van. Az egyedi csomagok átlagosan megfelelőek a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokhoz, ám tömeges kínálatuk 115 dollárral kezdődik azon szabadúszók számára, akiknek akár tíz telepítést kell kezelniük..

Hogyan jobb a lendkerék, mint a Bluehost

VÁLLALAT
A FÖLDRAJZOK optimalizálása
WP-PROFICIENT TÁMOGATÁS
Bluehost2,6 / 52,9 / 5
Lendkerék4,9 / 54,9 / 5

Árazás

15, 30, 115, vagy 290 dollár havonta, az elérhető egyedi tervekkel.

Jellemzők

Mikor kell használni a lendkereket

A Flywheel célja a WordPress-szel dolgozó szabadúszó és ügynökségek életének egyszerűsítése, ugyanakkor stabil tárhely-szolgáltató a rendszeres felhasználók számára. Akárhogy is, fantasztikus funkciókészletet kap, valamint egy támogatási csoportot, amely ismeri a dolgaikat, amikor a WordPressről szól.

Menjen a lendkerék használatához

4. DigitalOcean (www.digitalocean.com)

A képernyőképe a DigitalOcean honlapjáról.

Nem, ez nem volt elírás. Tudjuk, hogy a DigitalOcean nem az első név, amelyre gondol, amikor valaki megemlíti a WordPress tárhelyet – és különösen a Bluehost alternatívákat -, de a DigitalOcean valójában a WordPress tárhely-felmérésünkben a legmagasabb pontszámot szerezte..

A DigitalOcean a szolgáltatásra összpontosít SSD-only felhőkiszolgálók ügyfeleik számára. Noha ez megijeszti a felhasználókat az első alkalommal történő elhelyezés elől, a WordPress virtuális magánszerver (VPS) szerver beállítása – cseppeknek hívják – a platformon van nem olyan nehéz, mindaddig, amíg kényelmesen piszkosítja a kezét.

Hogy a DigitalOcean jobb, mint a Bluehost

VÁLLALAT
A PÉNZ ÉRTÉKE
MEGBÍZHATÓSÁG
Bluehost3.0 / 53.4 / 5
DigitalOcean4,6 / 54,7 / 5

Árazás

Alapján a óránkénti költség amíg el nem éri a havi 5, 10, 10, 15, 20, 40 és 80 USD havi felső korlátot.

Jellemzők

 • Telepítse az egyedi VPS-t, és állítsa be a WordPress-t egyetlen kattintással.
 • Kihasználni csapat számlák hozzáférés biztosítása a felügyeleti erőforrásokhoz, érzékeny hitelesítő adatok megosztása nélkül.
 • Az összes cseppet úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű biztonságot és teljesítményt nyújtsa.
 • Egyedi számlázás óránkénti költség alapján.
 • A 99,99% üzemidő garancia, és visszatérítést kap minden offline időt töltött időért.

Mikor kell használni a DigitalOcean-t

Ne aprítsuk el itt a szavakat – a DigitalOcean fantasztikus szolgáltatás, de nem mindenkinek szól. Ennek ellenére, ha jól érzi magát a barkácsolás megoldásaival (és a saját VPS testreszabásának gondolata nem jelenteti meg a futtatást), akkor jó kezekben lesz a DigitalOcean.

Ugrás a DigitalOcean oldalra

Mindent összegezve

Mindent figyelembe véve, a Bluehost tisztességes hosting szolgáltatást kínál a WordPress felhasználók számára. Stabil, mérsékelt árú, és számos további funkcióval rendelkezik. Ugyanakkor a Bluehost sok alternatívája által nyújtott szolgáltatás minőségéhez képest sápadt, tehát mindenképpen érdemes áttekinteni a lehetőségeket. Összefoglaljuk:

SiteGround: Olcsó és megbízható lehetőség minden méretű WordPress felhasználó számára (és a nem WordPress webhelyekhez is).

DigitalOcean: Ideális azoknak a felhasználóknak, akik az alapoktól kezdve testreszabják a beállításokat, és rendelkeznek a készségekkel.

WP motor: Nagyszerű a WordPress használatával épített üzleti és vállalati webhelyek számára.

Lendkerék: Fantasztikus lehetőség a WordPress szabadúszók és fejlesztők számára, sok egyedi funkcióval.

Itt ismét az összehasonlító táblázat:

A legjobb Bluehost alternatívák a WordPresshez

Bluehost
SiteGround
DigitalOcean
WP motor
Lendkerék

Értékelés (felmérési adatok)3.04.64.64.24.7
Kezdő tervek (havonta)$ 2.95$ 3.95$ 5$ 30$ 15
Tárolás50GB10GB25GB10GB5GB
A WordPress webhelyek száma51Korlátlan11
Tartalmaz domainIgenIgenNemNemNem
WordPress támogatásNemIgenNemIgenIgen

Melyek a legfontosabb Bluehost alternatívák a WordPress tárhelyén? Ossza meg velünk a hozzászólásokat az alábbi megjegyzés szakaszban!

Nézze meg a legfrissebb WordPress tárhely-felmérésünk teljes eredményeit is – ez az eddig a legnagyobb ilyen felmérés az interneten.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutató és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector