A WordPress 2020-hoz viszonyított legjobb viszonteladó-tárhely-szolgáltatója 5. helye

A WordPress 2020-hoz viszonyított legjobb viszonteladó-tárhely-szolgáltatója 5. helye

A WordPress 2020-hoz viszonyított legjobb viszonteladó-tárhely-szolgáltatója 5. helye
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha a web hosting játékba gondolkodik, akkor a tárhely viszonteladása jövedelmező lehet. Függetlenül attól, hogy webes ügynökségként szeretne otthont adni ügyfeleinek, vagy önálló hosting lehetőségeket nyújtó cég, rengeteg viszonteladói tárhely szolgáltató közül választhat.


Ebben a cikkben megnézzük öt legnagyobb viszonteladói tárhely-szolgáltató. Mindegyik különbözik az általuk kínált szolgáltatásokban, tervükben és áraikban. Ha azonban a tárhely viszonteladását kívánja elvégezni, akkor itt biztosan lesz valami, ami megfelel az üzleti igényeinek.

Legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatók

Compared A legjobb viszonteladói szolgáltatók összehasonlítása

Itt állnak a házigazdák, akik az első ötből álltak:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)
 3. Lendkerék (getflywheel.com)
 4. Folyékony web (www.liquidweb.com)
 5. Bluehost (www.bluehost.com)

Íme, ami mindegyiket nagyszerű viszonteladói tárhely-szolgáltatóvá teszi:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround - talán a legjobb lehetőség a legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatók között

A SiteGround tárhely ideális webes tervezőknek és fejlesztőknek, akik hosszú távon szeretnék otthont adni ügyfeleik webhelyeinek. Tárhelyszolgáltatóként a SiteGround sok mindent kínál, beleértve négy szerverhelyet a világ minden tájáról, hozzáférést a Cloudflare CDN-hez, fejlett biztonságot és 99,99% -100% -os üzemidőt (tesztek szerint). De mi lesz a viszonteladói szolgáltatásokkal? Lássuk:

 • Könnyű kezelés – Az összes viszonteladó eszköz egyetlen műszerfalról érhető el, lehetővé téve az összes tárhelyfiók egyszerű kezelését.
 • Egy kattintással a fiók indítása – A viszonteladók rendkívül gyorsan és egyszerűen találják meg az új ügyfelek számára beállított fiókokat a SiteGround egy kattintással elérhető fiókok indítási funkciójával.
 • Fiók jellemzői – Minden felhasználó 10 GB webhelyet kap, korlátlan sávszélességet, FTP-fiókokat és MySQL-adatbázisokat, valamint ingyenes e-mail fiókokat és napi biztonsági másolatot..
 • Fehér címke lehetőségek – A SiteGround nem márkás cPaneleket biztosít, lehetővé téve a viszonteladók számára, hogy márkanevüket saját hosting szolgáltatással fejlesszék.
 • 24 órás viszonteladói támogatás – A SiteGround szakértői éjjel-nappal elérhetők, hogy technikai támogatást nyújtsanak a viszonteladónak.

A SiteGround lehetővé teszi a viszonteladók számára, hogy kis számban vásárolnak terveket (krediteket). Ennek ellenére, a SiteGround hitelrendszerének jellegéből adódóan legalább öt kreditet kell vásárolnia, amely kezdetben 225 dollár lesz. A SiteGround azonban lehetővé teszi, hogy annyi tárhely-tervet és domaint vásároljon, amennyire ügyfelei vannak, így méretezheti a tárhelyszolgáltatást, ahogy vállalkozása növekszik.

Összességében egy hitel 42,00 USD. Ehhez egy jóváírásra van szüksége egy aktiváláshoz.

�� Lépjen a SiteGround viszonteladói tárhelybe

2. InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting viszonteladói tervek és szolgáltatások széles skáláját kínálja. Tehát bármilyen viszonteladói tárhelyigénye is van, lesz valami, amely működik az Ön számára. Az InMotion Hosting szerverei az Egyesült Államok keleti és nyugati partjain helyezkednek el, a legfontosabb biztonsági funkciókat a Correro és a Patchman biztosítja a napi biztonsági mentések mellett, és az üzemidő körülbelül 99,98% -99,99%.

Most nézzük meg a viszonteladó néhány funkcióját (ezek minden tervben elérhetők):

 • Számlavezetés – Az InMotion Hosting hozzáférést biztosít a WHMCS-hez, lehetővé téve ezzel az automatikus kezelést, a számlázást és az ügyfelek támogatását egy központi irányítópulton. Az ügyfelek fiókjait egyszerűen kezelheti SSH, magántulajdonú névkiszolgálók és korlátlan FTP-fiókokon keresztül.
 • Domains – Az InMotion Hosting korlátlan számú domaint kínál ingyenes viszonteladóknak, valamint kiegészítő, al- és parkolt domaineket. Minden tervhez tartozik egy ingyenes eNom domain viszonteladói fiók, amely lehetővé teszi a felső szintű domain regisztrálását az ügyfelek számára.
 • Vevői források – A viszonteladók teljes mértékben ellenőrzik az ügyfelek által megszerzett erőforrások mennyiségét. Annyi lemezterületet, sávszélességet, tartományt stb. Rendelhet hozzá, amennyit csak akar, csak a saját viszonteladói csomag erőforrásaival korlátozva.
 • fehér címke – A névtelen névkiszolgálók és a korlátlan méretű cPanel, amelyek egyéni márkájúak lehetnek, azt jelenti, hogy könnyedén megcímkézheti a tárhelyszolgáltatást, és az ügyfelek számára saját egyedi tárhely-csomagokat biztosíthat.
 • Támogatás – A viszonteladó 24 órás támogatást kap e-mailben, élő csevegésen és telefonon. Viszonteladóként Ön azonban felelős az ügyfelek támogatásának biztosításáért.

A viszonteladók a hat terv közül választhatnak: a megosztott tárhely havonta mindössze 15,39 dollár, a virtuális magánszerverekkel rendelkező csomagok pedig havonta 41,64 dollárt tesznek ki. A lemezterület, a sávszélesség és a megadott IP-címek száma mind a tervtől függnek.

�� Lépjen az InMotion viszonteladói tárhelybe

3. lendkerék (getflywheel.com)

Lendkerék

Egy másik a legjobb viszonteladói tárhely szolgáltatók gyűjteményében Lendkerék. Ez a kezelt WordPress tárhelymegoldás viszonteladói programot kínál, amely tökéletesen illeszkedik azokhoz az ügynökségekhez, amelyek a WordPress tárhelyet szeretnék felajánlani szolgáltatásuk részeként. A lendkerék gondoskodik az ügyfelek WordPress frissítéseiről, biztonsági másolatairól, gyorsítótárazásáról és a rosszindulatú programok figyeléséről. Az összes ügyfél webhelyet a VPS is üzemelteti, és hét kiszolgálóhely közül választhat.

Íme a Flywheel további főbb jellemzői:

 • Egyszerű műszerfal – Mondjon búcsút a cPannel-ről, mivel a Flywheel saját egyedi műszerfalát használja. Az erre a célra épített többfunkciós kezelő rendszer segítségével elérheti az összes ügyfél webhely-tárolási beállítását és statisztikáit.
 • fehér címke – Könnyen fehér címkével elláthatja a lendkerék műszerfalát úgy, hogy az ügyfelek felé mutató minden anyag megjelenítse a márkáját. Töltse fel logóját, és válassza ki a színsémát, így ügyfelei soha nem fogják tudni, hogy Ön a Flywheel tárhelyet használja.
 • Automatizált fizetések – Az ügyfelek automatikusan előfizetési kifizetéseket állíthatnak be az irányítópulton keresztül (a Csík használatával). A lendkerék ezután automatikusan számlázási e-maileket küld az Ön márkájának felhasználásával.
 • Ingyenes SSL tanúsítványok – Minden weboldal ingyenes SSL-tanúsítványt kap a Flywheel-től, ezzel segítve biztonságát.
 • Támogatás – Szakértői csoport készen áll arra, hogy bármilyen kérdésben vagy kérdésben segítsen, lehetővé téve az ügyfelek számára a legmagasabb szintű támogatást.

A lendkerék viszonteladói program előnyeinek használatához regisztrálnia kell egy lendkerék ömlesztett tervre. Az árak havonta 92 USD-tól kezdődnek, ami akár tíz oldalra is képes, és 40 GB lemezt és 4 TB sávszélességet tartalmaz. Ezután eloszthatja az erőforrásokat a megfelelő módon, létrehozva saját egyedi szolgáltatásait és árait.

�� Lépjen a lendkerék viszonteladói tárhelyre

4. Folyékony web (www.liquidweb.com)

Folyékony web

Folyékony web egy felügyelt hosting cég, amely lenyűgöző választékot kínál viszonteladói lehetőségekről, beleértve a dedikált szervereket és a VPS-t, valamint a felhőalapú tárhelyet. A Liquid Web kiszolgálókat kínál egy EU zónában és két amerikai zónában, CloudFlare CDN, DDoS védelmet és 100% -os rendelkezésre állást.

Itt vannak a viszonteladók legfontosabb tulajdonságai:

 • Egyéni tervek – Készítse el saját egyedi értékesítési terveit. Ossza fel az erőforrásokat, válasszon szolgáltatásokat és kiegészítőket, és válasszon olyan funkciókat, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek.
 • fehér címke – Bármelyik tervet is választja, képes lesz a szolgáltatás fehér címkézésére. Márkázza ügyfelei műszerfalát, vagy testreszabhatja a WHMCS-en belül annak biztosítása érdekében, hogy ügyfelei teljes mértékben márkás szolgáltatást kapjanak.
 • WHMCS – Csak egy felületről felügyelje a hostolási szolgáltatás minden aspektusát. Fiókok kezelése, profi számlák előállítása, átfogó támogatás nyújtása, e-mailek automatizálása és még sok más. A Liquid Web saját WHMCS bővítményt hozott létre a felhőtermékek értékesítéséhez.
 • SSL tanúsítványok – A Liquid Web ingyenes szabványos SSL-tanúsítványokat kínál ügyfelei védelmének biztosítása érdekében.
 • Támogatás – A Liquid Web első osztályú ügyfélszolgálatáról ismert. Bármi legyen is a kérdés, a viszonteladó felveheti a kapcsolatot a támogatási csoporttal 24/7.

Mint már említettük, a Liquid Web számos viszonteladói tervet és opciót kínál, az árak havi 99 USD-tól kezdődnek. Ugyanakkor jelentkeznie kell a viszonteladói programjában, hogy jogosult legyen bármely szolgáltatásuk vagy termék eladására. A WHMCS előnyeinek megszerzéséhez a Liquid Web webhelyen is tárolnia kell.

�� Lépjen a Liquid Web viszonteladói tárhelybe

5. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Végül, de nem utolsósorban a legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatók gyűjteményében a Bluehost, amely viszonteladói tárhelycsomagokat kínál a ResellerClubon keresztül. A társaságok 2014-ben jelentették be partnerségüket, amikor a Bluehost először a ResellerClubot ajánlotta, mint a tökéletes helyet a viszonteladói tárhelyigényekhez..

Vessen egy pillantást a ResellerClub által kínált szolgáltatásokra:

 • Négy viszonteladói tárhely-terv – A ResellerClub négy tervet kínál a viszonteladók számára. Az árak 10,99 USD-tól kezdődnek, beleértve 40 GB lemezterületet és 800 GB adatátvitelt. A skála másik végén a havi 25,49 dolláros csúcsterv 200 GB lemezterületet és 4000 GB adatátvitelt kínál..
 • Rugalmas tervek – A viszonteladók korlátlan számú webhelyet hozhatnak létre, és terveik forrásait bármilyen módon eloszthatják. Ez lehetővé teszi egyéni tárhely-tervek és árképzés létrehozását az ügyfelek számára.
 • WHM és WHMCS – Könnyen létrehozhat, kezelhet és kezelhet webes tárhely-fiókokat és terveket a WHM segítségével az ügyfelek igényeinek megfelelően. A WHMCS elérhető a viszonteladók számára a ResellerClub első három legfontosabb tervében is – lehetővé téve a számlázás, a jegyek támogatásának és más ügyfélkezelési funkcióinak egyszerű automatizálását..
 • fehér címke – A ResellerClub által biztosított vezérlőpanel teljesen testreszabható és márkanevű márkanevű, amely megfelel az Ön stílusának.
 • Támogatás – A viszonteladók nyújtják az ügyfelek támogatásának első sorát. Ezután telefonon, e-mailben vagy élő csevegéssel kapcsolatba léphet a 24 órás ügyfélszolgálattal, hogy megvitassák az ügyfelek esetleges problémáit.

Egyéb funkciók közé tartozik a CloudFlare CDN, a korlátlan e-mail fiókok, a 400+ Softaculous alkalmazásokhoz való hozzáférés és a 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

�� Lépjen a Bluehost / ResellerClub tárhelyére

�� Mit kell keresni a viszonteladói szolgáltatók kiválasztásakor??

A viszonteladói szolgáltató kiválasztása sokkal többet jelent, mint pusztán a legmegfelelőbbnek tűnő címke használata vagy az ügyfelek jó véleménye. Fontolnia kell más részleteket is, és összehasonlítania kell azokat üzleti igényeivel és azzal, hogy miként kívánja használni a viszonteladói csomagokat. Vessen egy pillantást néhány kulcsfontosságú tényezőre, amelyeket meg kell vizsgálnia, mielőtt kiválasztja a viszonteladó házigazdáját:

�� Számlavezetés
A felhasználóbarát szolgáltatások, beleértve a WHMCS hozzáférést, a WHM-et vagy az egyedi műszerfalakat, lehetővé teszik az ügyfelek tárhelyének minden szempontjának egyszerű létrehozását, kezelését és automatizálását. Más szóval, nem akarja kényszeríteni arra, hogy forráskód vagy unix szinten lépjen kapcsolatba a szerverekkel.
��️ Erőforrások
Nézze meg az egyes gazdagépek által biztosított sávszélességet és webterületet, és hogyan tovább értékesíthető. Készíthet saját ügyviteli terveket? Hány webhelyet tud fogadni? És milyen egyéb funkciókat kínálhat – e-mail, domain, SSL tanúsítvány?
�� Ügyfél interfészek
A felkínálni kívánt tárhely típusától függően egyes ügyfelei bizonyos adminisztratív feladatokat önmagukban is elvégezhetnek. A gazdagépnek lehetővé kell tennie ezt, és át kell adnia néhány szabványos felhasználói felületet, hogy ez lehetséges legyen. Legalább minden ügyfélfióknak hozzáféréssel kell rendelkeznie a saját cPaneléhez.
��️ fehér címke
Tudja meg, hogy hozzáadhatja-e saját márkáját az ügyfelek műszerfalához, cPanel-ekhez, e-mailekhez és bármilyen más, a felhasználó felé mutató anyaghoz..
�� Támogatás
Tudja meg, hogyan működik a támogatás önnek és ügyfeleinek. Ön felelős azért, hogy közvetlenül az ügyfeleknek támogatást nyújtson? És milyen típusú támogatás érhető el Önnek, mint viszonteladónak?
�� Árazás
A viszonteladói tárhely ára nagyban különbözik, a választott gazdagéptől és csomagtól függően. Vigyázzon alaposan a kínált árakra és szolgáltatásokra, mérlegelje a tárhelyszolgáltatások árait, és ellenőrizze, hogy a számok működnek-e. Például egyes tervek, amelyek eleinte drágának tűnhetnek, valójában elég jól összeadódnak, ha figyelembe vesszük, hány ügyfélfiókot hozhat létre rajtuk. Ugyanakkor más, olcsóbb tervekkel is komoly korlátozások léphetnek fel.

A fentiek figyelembevételével az alábbiakban foglaljuk össze a piac legjobb viszonteladói tárhelyszolgáltatóit:

�� Végső gondolatok a legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatókról

Mint láthatja, a legnépszerűbb viszonteladói szolgáltatók listája néhány lenyűgöző megoldást kínál, amelyek közül választhat. A választott viszonteladói szolgáltatónak azonban kizárólag vállalkozása és ügyfelei igényein kell alapulnia. Mielőtt viszonteladói programot vállalna, végezze el kutatását, olvassa el az ismertetőket, és beszéljen közvetlenül a tárhely szolgáltatóival. Ez segít abban, hogy olyan viszonteladói szolgáltatót válasszon, amely a legjobban megfelel vállalkozása számára.

Ennek ellenére, ha új szereplő vagy a viszonteladás hosting játékában, akkor valószínűleg jól fog működni a SiteGround-rel. Először is, a csomagjaikat kiváló minőségű és nagyszerű támogatással ismerték el, így biztos lehet benne, hogy ügyfeleinek gondoskodni fognak. Emellett a SiteGround viszonteladói terveinek árazási modellje nagyon világos, így könnyen megbecsülheti, hogy ez mennyibe kerül, és mennyit fog keresni a viszonteladással.

Az egyik legnépszerűbb viszonteladó-tárhely-szolgáltató fellebbezik Önnek? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector