A WordPress 2019. évi felmérése: 6500+ válaszadó szerint a SiteGround szabályok, a Bluehost bezárása

Attól tartok, hogy újra itt az évszak – ideje beszélni a WordPress tárhelyéhez! De ahelyett, hogy beszéltünk volna, átadjuk a mikrofont az olvasóinknak, a felhasználóknak és az ügyfeleknek. Más szavakkal, itt az ideje a WordPress éves felmérésünknek – 2019. évi kiadás! ✨��


Mint kiderült, ez az a legnagyobb WordPress tárhely-felmérés az interneten. Még ennél is érdekesebb, hogy ez csendben fut a háttérben, reklám nélkül, még a Twitter-en való megosztás nélkül.

A dolgok alacsony kulcsát akartuk tartani, hogy elkerüljük a lehetséges megszakításokat vagy spambejegyzéseket. Nem mintha valaha is volna. Ez az alacsony kulcs megközelítés enyhén szólva is működött több mint 6500 pályázatot kaptunk! ��������

A felmérés felbukkanóként működött ezen és két másik webhelyünkön. Csak néhány egyszerű kérdést kell megválaszolni:

 • Milyen host céget használ most??
 • Mennyire valószínű, hogy ajánlja??
 • Melyik tárhelyre kíván váltani?
 • Mit értékel a legjobban a tárhelyedben??
 • Hány webhelyet futtat a házigazdájával?

Csak egy perc alatt megmutatom az eredményeket, de először tárgyaljuk, mi különbözteti meg a felmérés e kiadását az előzőktől..

A WordPress 2019. évi felmérése

Az itt elvégzett elemzésen kívül a nyers CSV-fájlt letöltésre is elérhetővé tesszük (itt). Nyugodtan használja referenciaként saját elemzése során.

Miért különbözik ez a WordPress tárhely-felmérés?

Már kissé kiömlött a bab a fenti bevezetőbe, de itt van a nagyobb történet:

Mint valószínűleg tudja, a tárhely egy nagyon fontos téma számunkra. Először is, itt találhatók vélemények és összehasonlítások a legtöbb elérhető népszerű lehetőség közül:

 • A legjobb viszonteladói szolgáltatók összehasonlítva
 • Megosztott vs kezelt WordPress tárhely
 • A legjobb olcsó WordPress tárhely
 • A legjobb GoDaddy alternatívák a WordPress webhelyekhez

Másodszor, a különféle hosting cégek kapcsolt jövedelme nagy bevételekkel növeli az összes bevételünket (ez azonban nem fontosabb, mint a témaértékesítés) – csak azt mondom, hogy világossá tegyem, hogy nem függünk attól, hogy a hosting cégek kedvelnek-e minket. ).

Egyszerűen fogalmazva, mivel oly sok tartalommal rendelkezik az összes blogunk tárhelyének témájában, és oly sok olvasó fogyasztja ezt a tartalmat minden hónapban, óriási felelősség terheli bennünket azért, hogy az ajánlásainkat tényszerűen megőrizze, és mindenképpen a felhasználóra gondoljon, amikor azt mondjuk vigye át ezt a gazdagépet azon a gazdagépen.

Mindez abból fakad, hogy egyszerűen annyi betekintést akarunk szerezni, amennyire csak tudunk a WordPress hosting cégek általános minőségéről a piacon. Annak ellenére, hogy sok saját tesztelést végezünk, rájönünk, hogy adatmintánk még mindig kicsi, és az semmi sem az olvasóink kollektív véleményével összehasonlítva. És egyébként számlánk van a legtöbb nagy hosting cégnél.

Tehát itt kerül sor ezekre a felmérésekre. Csak néhány egyszerű kérdés feltevésével megtudhatjuk, hogy a valódi emberek – valódi felhasználók – mit gondolnak a WordPress-házigazdákra.

Rendben, szóval ez a kérdés maga a felmérés története, de mi a helyzet azzal, hogy ezt a WordPress tárhely-felmérést alacsony kulcsnak tartjuk?

Egyszerűen csak annyi alkalmi felhasználót akartunk elérni, amennyit csak tudtunk.

Mindannyian tudjuk, hogy mit javasol a WordPress pro – SiteGround, WP Engine, Kinsta. Újra a szokásos gyanúsítottak. De vajon ezeket a házigazdákat az alkalmi webhelytulajdonosok is használják? Ezt akartuk kideríteni. Ó, és mi is!

Íme az igazság a WordPress tárhelyén és az emberek által ténylegesen használt házigazdákon:

�� A GoDaddy piacra lép

Arra számítottál, hogy más módon is lesz?

Mint igazán, ugye?

Valójában a GoDaddy a WordPress 2019. évi tárhely-felmérésünk ezen kiadásának legnépszerűbb gazdagépe. Itt van az öt legfontosabb:

 • GoDaddy – 16,19% felhasználó használja
 • Bluehost – 13.25%
 • HostGator – 9%
 • SiteGround – 6,74%
 • Névleges ár – 3,34%

Ez nem a házigazdák teljes listája – csak a legnépszerűbb válaszok.

A GoDaddy nem egy nagy név a WordPress tárhelyén belül "buborék". De képzeld csak? Nem csak a WordPress-felhasználók használják a GoDaddy-t … valójában elég boldogok. Noha a WordPress tárhely-felmérésünkben nem a legmagasabb ajánlási pontszám volt, a GoDaddy méltó 7,43-es átlagot ért el az ajánlási skálánk..

Végül azt hiszem, nem szabad meglepődnünk a GoDaddy népszerűsége miatt. Bár nincs a legtöbb "legjobb WordPress tárhely" listák szerint a vállalat gyors ütemben készítette el a WordPress tulajdonságait. Nagyon aktívak a WordCamps-ban is, gyakran az egyik legszélesebb szponzorként támogatják az eseményeket.

Érdekes, hogy felmérésünkben az öt legfontosabb házigazda népszerűsége meglehetősen jól tükrözi az általános piaci népszerűséget. Itt egy gyors Google Trend-összehasonlítás, amely nem tökéletes mutató, igen, de jó áttekintést nyújt nekünk, hogy ezek a vállalatok milyen népszerűek egymáshoz viszonyítva:

a trendek összehasonlítása ezzel a WordPress tárhely-felméréssel

Igaz, úgy tűnik, hogy a GoDaddy hiányzik, hadd javítsam meg neked:

fogadási trendek 2

Egy másik megjegyzés: tekintve, hogy a HostGator és a Bluehost ötször (ish) nagyobb, mint a SiteGround, igazán lenyűgöző, hogy a SiteGroundnek még mindig sikerült majdnem annyi bejegyzést szereznie.

Még egy érdekes elfoglaltság az, hogy a kezelt WordPress tárhelyet nem sokat képviselték ebben a WordPress tárhelyfelmérésben.

Korábbi felméréseinkben (amelyek a WordPress profi felhasználókra irányultak) olyan társaságok, mint a WP Engine és a Kinsta, rendelkeztek méltányos részesedéssel a szavazatokban. Az idei felmérésben csak 25 és 9 szavazatot kaptunk. Ez csak azt mutatja, hogy mennyire különbözik a WordPress tárhely, amikor hétköznapi felhasználókkal és a WordPress-szel minden nap dolgozó emberekkel beszélünk.

�� Népszerű házigazdák országonként

Ez a 2019-es WordPress tárhely-felmérés része, amelyben valóban érdekeltünk.

Az Egyesült Államok piaca valamiféle kiszámítható annak szempontjából, hogy ki lesz népszerű. Úgy értem, hogy azoknak a Super Bowl hirdetéseknek valamit számolniuk kell, igaz, GoDaddy?

De mi van a nemzetközi piacokkal? A GoDaddy ugyanolyan népszerű az Egyesült Államokban, mondjuk Ausztráliában? Lássuk.

A 6500 válaszból csak kb 29,13% származik az Egyesült Államokból, ami a nagy többséget nemzetközivé teszi.

Itt található a tíz legjobb ország és legnépszerűbb hosting cég:

A legnépszerűbb WordPress hosting cégek országonként Ország
Az ország belépésének% -a
Legnépszerűbb házigazda 2019-ben
2017 legnépszerűbb házigazda
USA16.43%BluehostHajrá apu
India19.94%Hajrá apuHajrá apu
Egyesült Királyság6,69%SiteGroundHajrá apu
Nigéria12,25%WhoGoHostWhoGoHost
Kanada18,18%BluehostHajrá apu
Pakisztán9,18%Hajrá apuHajrá apu
Dél-Afrika21,88%AfrihostAfrihost
Ausztrália10,71%BluehostHajrá apu

Vagy interaktívabb prezentációhoz (kattintson az országra):

�� Ki a WordPress 2019. legjobban értékelt tárhely szolgáltatója??

Oké, vágjuk le a hajszara, itt vannak a 6500 és annál több felmérésben szereplő válaszadók szerint a WordPress legjobban értékelő hosting cégek:

Tárhely Vállalati Értékelés
000webhost666,71
1&1 IONOS1097,47
Bluehost5928,07
DreamHost598,25
Hajrá apu7237,43
HostGator4027,84
Hostinger997,90
Mozgásban707,82
iPage537,68
Namecheap1498,19
SiteGround3018,64
WordPress3327,49

* Ez csak a 10 legfontosabb. A teljes adatfájlt a bejegyzés alján kaphatja meg.

A fenti táblázatban csak az a döntés született, hogy bemutatjuk azokat a vállalatokat, amelyek több mint 50 pályázatot kaptak. Ha nem lett volna küszöbérték, akkor az A2 Hosting és az Amazon AWS, például az A2 Hosting, a listát a tíz legfontosabb listájába állította volna. Ugyanakkor nem érezzük magunkat magabiztosan, ha más játékosok fölé helyezzük őket, akik sokkal több szavazatot kaptunk.

Ha te vagy "WordPress személy" valószínűleg nagyon boldog vagy, hogy látta a SiteGround-ot a tetején. Ez az eredmény szintén nagyon megnyugtató, figyelembe véve, hogy egy ideje már a SiteGround-ot ajánljuk olvasóinknak, tehát örülünk, hogy nagyszerű élményt kapnak!

Ezen kívül úgy tűnik, hogy a nagy névű márkák, mint például a Namecheap és a Bluehost, nagyon jól teljesítenek a felmérésben – mindkettő az első ötben.

Az első ötben megtalálhatja a WordPress.org által hivatalosan jóváhagyott mindhárom házigazdát – SiteGround, DreamHost és Bluehost.

A WordPress tárhely-felmérésünk természetesen nem csak a nagy szereplőkről szól. A válaszadók ténylegesen több mint 1500 (!) Különféle hosting szolgáltatót említettek.

hivatalos ajánlott házigazdák

�� Az emberek általában elégedettek a fogadással

Az A válaszadók átlagos értékelése 7,4 / 10 volt. Ez azt jelenti, hogy a WordPress tárhely-felmérés öt legnépszerűbb házigazdája átlag feletti pontszámot kapott.

Érdekes módon ez az általános pontszám kissé magasabb volt a 2017-es felmérésünkben – 7,7-re. Ez a 0,3 csepp jelent valamit? Hogy hagyom, hogy döntsön. Nem válnék túl gyorsan következtetésekre, és nehezen hiszem, hogy a WordPress tárhelyének minősége összességében romlott az elmúlt két évben.

A részletesebb lebontás érdekében itt látható azoknak a százalékos aránya, akik egy bizonyos értéket értékeltek a házigazdájukra:

Mennyire örülnek az emberek a házigazdánakÉrtékelés
a felhasználók% -a
1035,93%
911,76%
815,73%
710,56%
66,59%
59,57%
42,72%
32,37%
22,02%
12,74%

�� A fő különbségek a korábbi WordPress tárhely-felméréseinkhez képest

Kétféle hosting felmérést végeztünk itt a blogban.

 • Végfelhasználói felmérések – mint amelyek itt bemutatjuk az eredményeket
 • Haladó felhasználói felmérések – ahol arra kérjük a WordPress szakembereit és fejlesztőit, hogy osszák meg azokat, akik véleményük szerint a legfontosabb WordPress vállalatok a piacon

Mint várható lenne, ezek a felmérések rendkívül eltérő eredményeket szolgáltatnak. Míg a WordPress profik olyan házigazdákat szeretnek, mint a WP Engine vagy a Kinsta, az alkalmi felhasználók mindenekelőtt a GoDaddy-vel és a Bluehost-nal dolgoznak (ahogy ezt a felmérés is látta). De menjünk egy kicsit mélyebben.

Először: itt van, ami megváltozott az utolsó, a WordPress végfelhasználói tárhelyfelmérésünk óta, amelyet 2017-ben végeztünk:

Az általános tendenciák nagyjából megegyeznek. A három legnépszerűbb házigazda 2017-ben a GoDaddy, a Bluehost és a HostGator volt, és továbbra is vezetik a piacot 2019-ben.

Ennek ellenére a HostGator a 3. népszerűségre csökkent, míg a Bluehost sokat nőtt a 2. hely biztosítása érdekében. Kicsit távolabb az úton, a SiteGround majdnem megduplázta elérhetőségüket. Lássuk, mit mond a Google Trends erről:

SiteGround vs HostGator

Ha elhagyjuk a népszerűséget, nézzük meg, hogyan változtak az általános értékelések. Itt vannak az adatok:

Mit gondolnak az alkalmi felhasználók a WordPress-házigazdákról:

Tárhelyszolgáltató2019 Értékelés2017 Értékelésváltás
1&1 IONOS7,477,420,05
Bluehost8,077,930,14
DreamHost8,258.66-0,41
Hajrá apu7,437,64-0,21
HostGator7,848,02-0.18
Hostinger7,907,580,32
Mozgásban7,828.11-0,29
iPage7,687,75-0.07
Namecheap8,198,040.15
SiteGround8,648,560,08
WordPress7,497.140.35

A változások nem hatalmasak – az első tízben a legnagyobb a DreamHost 0,41 vesztesége. Az első öt csak csekély mértékben ingadozott.

Valójában olyan boldogok vagyunk, hogy olyan értékeléseket látunk, amelyek annyira hasonlóak a WordPress 2017. évi tárhelyfelmérésünkhöz. Ha nem valami, akkor ez legalább néhány bizonyíték arra, hogy ezek a felmérések késleltetik az idő múlását.

Egy másik megfigyelés, amelyet tehetünk, az, hogy a WordPress tárhely-piaca általánosságban nem változik ilyen sokkal. A vezetők nagyrészt ugyanazok maradnak, és a vezetők által nyújtott szolgáltatás minősége szintén változatlan marad.

Most, ha valami sokkal érdekesebbnek tartod, íme a különbség az utóbbi haladó felhasználói felméréshez képest:

Mit gondolnak a profi felhasználók a WordPress-házigazdáikról:

Hosting Company2019 besorolás (végfelhasználók) 2018 besorolás (profinek) Változás
Bluehost8,076.61,47
DreamHost8,258.20,05
Hajrá apu7,4370.43
HostGator7,847.40,44
Mozgásban7,828.4-0,58
SiteGround8,649.2-0.56

Úgy tűnik, hogy a nagy névvel rendelkező vállalatok jobb minősítést kapnak a végfelhasználóktól, míg a butik, jobban központú vállalatok jobb minősítést kapnak a haladó felhasználók részéről. Azt hiszem, itt nem meglepő.

☯️ van "WordPress" egy házigazda?

Van valami érdekes, amit észrevethetett a fenti táblák egyikében.

Sok ember mondta ezt "WordPress" a házigazda.

Sajnos nem tudjuk, vajon mit értenek-e a WordPress.com alatt, vagy összekeverik-e a gazdagépet.

Pár ilyen válasz van még. Itt van néhány közülük:

"Ki a házigazda??"
# válaszok száma
"WordPress"332
"nem tudom"29
"ThemeIsle"4
"XAMPP"16
"cPanel"17

Talán ez sokkal többet bizonyít az, hogy mennyire zavaró az egész tárhely-ötlet.

Profivként gondolom, hogy nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a WordPress nem olyan egyszerű eszköz, mint szeretnénk hinni. Más alkalmi felhasználók oktatása kulcsfontosságú annak megértésében, hogy megértsék a platformot, és hogyan lehet a legtöbbet kiaknázni.

Mivel a WordPress az összes webhely több mint 30% -án fut, nem meglepő, hogy sok felhasználónak nincs ismerete vagy érdeke sem a platform belső működésének megértésében, vagy mi teszi az egyik gazdagépet jobbnak, mint a másik.

Sok alkalmi felhasználó egyszerűen csak az ár vagy az interneten látott marketingüzenetek alapján vásárol. Sokan még azt sem gondolják, hogy az egyik gazdagép lassabb vagy kevésbé megbízható lehet, mint a másik.

Ez a következő dologhoz vezet, amelyet a WordPress 2019. évi tárhelyfelmérésében meg akartunk tudni:

��️ A sebesség elengedhetetlen a felhasználók számára?

Ha WordPress profi vagy, a szervereidek teljesítménye valószínűleg az általános elégedettség egyik kulcsfontosságú eleme. De vajon ugyanaz-e mindenki másnak? Valóban törődnek-e az emberek??

Röviden szólva, az embereknek valami érdekel a sebességről.

Először hasonlítsuk össze gyorsan a felmérés eredményeit és a népszerű házigazdák saját teljesítményadatait:

Tárhely Cégterhelési ideje
Bluehost2,878,07
DreamHost1,548,25
Hajrá apu0,897,43
HostGator1.447,84
Mozgásban0,477,82
SiteGround0,748,64

Van itt némi összefüggés, de semmi sem brutális. A leggyorsabb vállalatok némelyike ​​viszonylag távolabb esik a listán, míg mások, akiknek hosszabb a töltési ideje, magasabb pontokat keresnek. Ezenkívül érdemes rámutatni, hogy az egyes gazdagépeken beállított telepítési idők feltöltése nem feltétlenül olyan, amit más felhasználók kapnak.

Vessen egy pillantást arra, hogy mit értékelnek az emberek a tárhelybeállításukban:

⭐ Mit értékelnek az emberek a házigazdáikban?

Azt hiszem, máris jól kitalálhatja, hogy mi az első számban legértékesebb dolog, de nézzük meg az asztalt:

Amit a felhasználók értékelnek a tárhelyükönMit
a felhasználók% -a
Támogatás17.32%
Ár10,26%
Vevőszolgálat9,10%
Sebesség7,28%
Egyszerű használat6,26%
Megbízhatóság4,29%
üzemidő3,64%
Ez ingyenes2,18%
Biztonság1,67%

Igen, a támogatás minősége veszi az első helyet.

Ez egy választható kérdés ebben a WordPress tárhely-felmérésben, ám mintegy 1370 válasz érkezett.

��️ A felhasználók világszerte csaknem ugyanolyan elégedettek

Manapság a legtöbb házigazda nemzetközileg forgalmaz, és meglehetősen gyakori, hogy a házigazdák legalább adatközpontokat kínálnak Észak-Amerikában, Európában, az Egyesült Királyságban és Ázsiában.

Bár ez igaz, a listánkban szereplő legtöbb fő házigazda továbbra is az USA-ban található. Ez arra késztett minket, hogy kíváncsi legyen; olyan házigazdák, akiknek sikerül kapcsolatba lépnie a nemzetközi ügyfelekkel, valamint az Egyesült Államok ügyfeleivel?

A nemzetközi vélemény felmérésének megkönnyítése érdekében az Egyesült Államok és a nem-amerikai felhasználók válaszaira osztottuk a négy legfontosabb házigazdánkat:

Házigazda
Nem amerikai szavazatok
Nem az Egyesült Államok minősítése
USA szavazatok
USA minősítés
Bluehost2767,983168.16
Hajrá apu4567,382677,53
HostGator2187,811837,91
SiteGround1678,681348,59

A SiteGround kivételével az Egyesült Államok válaszadói valamivel nagyobb valószínűséggel javasolták házigazdájukat, mint a nemzetközi válaszadók. Ennek ellenére a különbségek nem elég nagyok a statisztikai szignifikancia megállapításához.

Nagyobb mintaméret nélkül csak azt mondhatjuk, hogy az ügyfelek világszerte meglehetősen egyenletesen elégedettek gazdáikkal.

Az Endurance International csoport tagjai

Mint tudod, az EIG a piac egyik legnagyobb hosting cége. Általában azonban némileg a háttérben maradtak, és egyáltalán nem árulják magukat szabadban.

Sikereiket úgy sikerült elérni, hogy számos más hosting társaságot megvásárolt, majd hagyta, hogy eredeti márkanév alatt működjenek.

Ez a gyakorlat – a társaságok felvásárlása és azután infrastruktúrájuk optimalizálása profit céljából – nem mindig ül jól néhány felhasználóval.

Természetesen meg akartuk látni, hogyan EIG társaságok állj be a 2019-es WordPress tárhely-felmérésbe. Íme, amit találtunk:

Az EIG hosting cégek a felhasználók által osztályozottak szerintHázigazda
szavazatok
Értékelés
Bluehost5928,07
HostGator4027,84
iPage537,68
Nagy szikla287,40
Csak házigazda175.63
Kövér tehén137,08

A fenti táblázat csak azokat a vállalatokat tartalmazza, amelyek legalább 10 megemlítést kaptak.

♻️ Mely házigazdákba válnak az emberek??

Amellett, hogy felkérjük a felhasználókat, hogy értékeljék a jelenlegi házigazdájukat, azt is megkérdeztük, hogy mely házigazdákra kívánnak váltani, ha vannak ilyenek. Itt vannak a legnépszerűbb válaszok:

Melyik tárhelyre kíván váltani?Házigazda
szavazatok száma
a szavazatok% -a
Nem tudom25729.88%
Bluehost9010,47%
WordPress526,05%
SiteGround354,07%
Hajrá apu303,49%
HostGator232,67%
Hostinger131,51%
Namecheap121,40%

Amikor először végeztük ezt a felmérést, a legnépszerűbb válasz a WP Engine volt. Az idei WordPress tárhely-felmérésben csak egy ember mondta, hogy át akar állni a WP Engine-re.

��️��️��️ Hány webhelyet üzemeltetnek a felhasználók?

Az adatok így bonthatók le:

Hány webhelyet kezel a gazdagépével?webhelyek száma
szavazatok száma
a szavazatok% -a
1 – 5 webhely209171,73%
5 – 10 webhely40613.93%
10–50 webhely2528,64%
több mint 50 webhely1665,69%

Ezek a trendek önmagában nem olyan meglepőek. Várható, hogy a legtöbb ember csupán 1-5 webhelyet üzemeltet. Vessen egy pillantást valami kicsit érdekesebbre is – mennyire boldogok az emberek a házigazdájukkal szemben, és hány webhelyet fogadnak:

Hány webhelyet kezel a gazdagépével?webhelyek száma
Felhasználói értékelés
1 – 5 webhely7,47
5 – 10 webhely8,29
10–50 webhely8.33
több mint 50 webhely8.06

Általában véve: minél több webhelyet üzemeltetsz, annál boldogabb vagy (kivéve, ha több mint 50 webhelyet tárolsz … Azt hiszem, ez a forgatókönyv magának a saját kihívásainak felel meg).

Many Sok ember üzemelteti-e saját webhelyet?

Ez érdekes dolog, amit meg kell nézni. Íme a válaszok, amelyek így értelmezhetők "magam házigazdája":

A webhelyeket saját maguk tároljákTárhely beállítása
szavazatok száma
Saját szerver / cég / host54
helyi kiszolgáló38
XAMPP16

Ezek a válaszok együttesen az összes bejegyzés csupán 1,66% -át teszik ki.

�� Mit jelent számunkra a WordPress tárhely-felmérés eredménye??

Az olyan cégek, mint a Bluehost vagy a GoDaddy, nem voltak a legfontosabb ajánlások a WordPress profik vagy fejlesztők körében. A felhasználókat általában olyan ajánlatokra mutatjuk, mint a SiteGround vagy a WP Engine. De vajon ez valóban a tárhely-tanácsadás?

Noha én és Ön valószínűleg nem a GoDaddy tárhelyének célpontja, úgy tűnik, hogy a világ minden tájáról számtalan felhasználó élvezi ezt, és a felmérésünkben megadott értékelés – 7,43 – messze nem olyan, amit rossznak tekinthetünk..

Annak ellenére, hogy a sebesség és a teljesítmény nagyon magas volt a miénk "amit legjobban értékelsz" Ha vannak olyan tényezők, amelyek sokkal fontosabbnak tűnnek – elsősorban az ár, a támogatás és az ügyfélszolgálat.

A legtöbb vállalkozás számára az alapvető brosúra-weboldal minden, amire szükségük van, és erre a célra a legtöbb olcsó házigazdának képesnek kell lennie a kézbesítésre..

De mit gondolsz? Valószínűleg ajánlani fogja a Bluehost vagy a GoDaddy szoftvert valakinek, aki WordPress gazdagépet keres? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

�� Töltse le a WordPress tárhely-felmérés adatfájlját

Itt van a nyers adatok exportálása abban az esetben, ha önmagában szeretné elemezni az eredményeket. Ne felejtsd el értesíteni, ha talál valami érdekeset!

Ha érdekel valamilyen mélyebb elemzés, akkor továbbra is beszerezheti az előző felméréseink adatfájljait: 2016, 2017, 2018.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map