A legjobb WordPress tárhely ügynökségek számára: Hogyan válasszuk ki az One + 5 lehetőségeket?

Ha WordPress-ügynökséget működtet, a hostolási igényei sokkal különböznek, mint az egyetlen webhelyet kezelő felhasználóké. Egyrészt valószínű, hogy sok ügyfél támaszkodik Önre, ami azt jelenti, hogy a megfelelő szolgáltató kiválasztása sokkal kritikusabb döntés lesz. Itt áll az ügynökségek legjobb WordPress-tárhelyének alábbi összehasonlítása.


Sokat beszéltünk a múltban a legjobb WordPress-tárhely-szolgáltatókról (és még hatalmas felmérések is készítettünk a téma kezelésére). Azonban sok ilyen házigazda is kifejezetten az ügynökségekre szabott terveket kínálnak. Rengeteg lehetőséget kínálnak az élet megkönnyítéséhez, mint például a fehér címkézés és a közvetlen ügyfélszámlázás.

Ebben a cikkben mélyebben áttekintjük a WordPress ügynökségek tárhelyének világát. Figyelem! A legtöbb szolgáltató nem olcsóbb, de mivel a tárhely a vállalkozás sarokköve, az árcédulát nem szabad megijeszteni.

Legjobb WordPress tárhely ügynökségek számára

Milyen hostolási szolgáltatások szükségesek egy ügynökségnek?

Vannak olyan szolgáltatások, amelyekben egyetértünk minden webtárhelynek, például napi biztonsági másolatok, átmeneti funkciók és így tovább. Az ügynökségeknek azonban egészen más kiegészítő funkciók szükségesek, például:

Fehér címke:

Ha ügyfeleinek a tárhelyét fogja irányítani, akkor testreszabhatja az ügyfelek teljes élményét is. A fehér címkével márkajelzési elemeket adhat a tárhely vezérlőpultjához, így ez teljes mértékben integrált részévé válik vállalkozása számára.

Az ügyfél hozzáférésének korlátozása:

A kevésbé tech-hozzáértésű ügyfelek számára intelligens lépés lehet a hostolási beállításokhoz való hozzáférés korlátozása. Sok ügyfél azonban teljes hozzáférést akar majd, ami megnehezíti ezeket a beszélgetéseket.

Támogatás korlátlan webhelyekhez:

Ideális esetben a szolgáltatója lehetővé teszi, hogy korlátlan számú webhelyet üzemeltessen. A gyakorlatban az ügyfélprojektek száma, amelyben otthont adhat, gyakran attól függ, hogy milyen tervre jelentkezik.

Kiváló sávszélesség:

Mivel nagy számú webhelyet fog üzemeltetni, olyan szolgáltatóra van szüksége, amely kivételes sávszélességet és teljes teljesítményt kínál.

Kezelt WordPress funkció:

Hacsak nem sok időt töltene az ügyfelek webhelyeinek zökkenőmentes működése érdekében, akkor választania kell kezelt WordPress tárhely. Miközben néhány kérdéssel továbbra is magának kell foglalkoznia, az ilyen típusú terv lehetővé teszi, hogy a hibaelhárítás helyett a nagyméretű ügyfelekkel kapcsolatos dolgokra összpontosítson..

Tartalmaz e-mail fiókokat:

Ez egy nagyon jó bónusz dolog, amit megtehetsz a tárhely beállításához. A legtöbb ügyfél elvárja, hogy e-mail postafiókjait a webhely mellett tárolja.

Ezen tulajdonságok mindegyikének van egy közös célja, azaz a vállalkozás hatékonyabb működtetése. Minél kevesebbet kell aggódnia a tárhely miatt, annál több időt tölthet új vállalkozások bevezetésével az ügynökségnél és a legjobb ügyfelek gondozásával.

A legjobb WordPress tárhely az ügynökségekhez összehasonlítva

Valószínűleg már ismeri sok webtárhelyet itt, mivel ezek meglehetősen népszerű lehetőségek. Lehet, hogy nem biztos, hogy tisztában vannak azzal, hogy mindegyik ügynökség-specifikus terveket is kínál. Megtaláljuk, hogyan könnyíthetik meg az életed:

 • Lendkerék
 • WP motor
 • Pagely
 • SiteGround
 • Folyékony web

1. lendkerék (getflywheel.com)

WordPress tárhely ügynökségeknek: Lendkerék

A lendkerék vitathatatlanul az alapoktól kezdve épül fel a WordPress ügynökségek számára. Valamennyi terv olyan funkciókat tartalmaz, amelyek egyszerűbbé teszik az együttműködést, például a közvetlen ügyfelek felé történő számlázást. Ezenkívül az egyik legegyszerűbben használható tárhely-panelt kínálja, amelyekkel örömmel dolgoztunk, és támogatja a több együttműködő munkatársat is, így tökéletesvé téve ügynökségek számára.

A Flywheel összes terve irányított WordPress funkcióval rendelkezik. Vitathatatlanul azonban a kedvenc funkciónk a „tervrajzok”. Ez lehetővé teszi a WordPress beállításainak másolatainak mentését a jövőbeni projektek újbóli felhasználására. Amikor új ügyfél-webhelyet mutat fel, elindíthatja a tervrajzot, ahelyett, hogy a semmiből állna.

Végül a Flywheel ingyenes WordPress fejlesztőeszközt is kínál. Val vel Helyi lendkerék, offline módban dolgozhat az ügyféloldalakban, majd közvetlenül a fiókjába helyezheti őket, nem pedig az átmeneti beállítást (bár ezt megteheti Ön is).

Agencies️ Az ügynökségek főbb jellemzői:

 • Közvetlen ügyfélszámlázás
 • Több együttműködő támogatás
 • Az új ügyfél webhelyek tervrajzai
 • Hozzáférés egy helyi WordPress fejlesztő eszközhöz
 • Kezelt WordPress tárhely funkciók

Árképzés:

A lendkeréknek nagyon sokat kell tennie, bár ezek az ügynökség-barát funkciók nem olcsók. Íme az ügynökségekre vonatkozó tervek bontása:

 • Szabadúszó (havonta 115 USD): Akár tíz webhely, 100 000 havi látogatás, 20 GB tárhely és 200 GB sávszélesség.
 • Ügynökség (havonta 290 USD): Akár 30 webhely, 400 000 havi látogatás, 50 GB tárhely és 500 GB sávszélesség.

Noha ezek az árak drágáknak tűnnek, ha összehasonlítjuk őket a legjobban működő WordPress lehetőségekkel, havonta 115 dollár cserébe akár tíz ügyfél webhely tárolása is elég jó üzlet. Ráadásul, ha évente fizet, akkor teljes két hónapot adnak le az árból. Összességében a Flywheel körülbelül ugyanolyan felhasználóbarát, mint az ügynökségek tárolása.

�� Ugrás a lendkerékre

2. WP motor (wpengine.com)

WordPress tárhely ügynökségek számára: WP Engine

A WP Engine egy jól ismert név a kezelt WordPress tárhelyben. Gyakran büszkélkedhetnek a csúcstechnológiával, és minden tervük sokféle funkcióval rendelkezik.

Bár a WP Engine nem kínál olyan funkciókat, mint például a fehér címkézés vagy a közvetlen ügyfélszámlázás, nagyon fejlesztőbarát lehetőség. Minden terv hozzáférést biztosít fejlesztési, átmeneti és termelési környezethez. Csatlakoznak a Genesis keretrendszerhez és több mint 35 ingyenes StudioPress témához, amelyek segítségével gyorsan elindíthatják az ügyfél webhelyeket.

Agencies️ Az ügynökségek főbb jellemzői:

 • Kezelt WordPress tárhely funkciók
 • Hozzáférés a Genesis keretrendszerhez és tucatnyi StudioPress témához
 • A fejlesztési, átmeneti és termelési környezet támogatása

Árképzés:

A WP Engine valójában olcsóbb terveket kínál, mint a Flywheel, amikor az ügynökségek otthont adnak. Íme, amit kínál:

 • Növekedés (havonta 95 USD): Akár 10 webhely, 100 000 havi látogatás, 20 GB tárhely és 200 GB sávszélesség.
 • Skála (241 USD havonta): Akár 30 webhely, 400,00 havi látogatás, 50 GB tárhely és 500 GB sávszélesség.

Csakúgy, mint a lendkerék, akkor két hónapot kap szabadságot, ha úgy dönt, hogy évente fizet. Ha jobban törődik a fejlesztőbarát funkciókkal és nincs szüksége annyira segítségre az ügyfélkezelésben, a WP Engine kiváló lehetőség.

�� Ugrás a WP Engine oldalra

3. Pagely (Pagely.com)

pagely

A Pagely egy kissé egyedi, amikor a kezelt WordPress tárhelyről van szó. Az egyik leginkább “exkluzív” szolgáltató, mivel nem forgalmazzák magukat a rendszeres felhasználók felé. Terveik 199 USD-tól kezdődnek, és egyértelmű, hogy célfelhasználóik nagy igényekkel rendelkező vállalkozások.

Más webgazdaktól eltérően, a Pagely megadja az összes terv teljes műszaki lebontását, ahelyett, hogy más funkciókra összpontosítana. Ezen felül az ügynökségek számára stratégiai partnerségeket kínálnak, bár ez eseti alapon működik.

Agencies️ Az ügynökségek főbb jellemzői:

 • Kezelt WordPress tárhely funkciók
 • Teljes szerver menedzsment és méretezhetőségi tanácsadás

Árképzés:

Mint már említettük, Pagely nem olcsó. Hihetetlenül széles választékot kínálnak, attól függően, hogy pontosan mennyi lóerőre van szüksége. A tervek kezdete: 199 dollár havonta (öt weboldalon), és egészen 2,249 dollárig (akár 60 webhelyig).

Ötletet adva a Pagely egy fokkal a WP Engine fölött a teljesítményorientált WordPress tárhely szempontjából. További funkciókat és jobb teljesítményt kínálnak, de mindezt magasabb áron nyújtják. Ügynökségek számára ez a kiegészítő pénz megéri, de a szokásos felhasználók számára ez túlzott.

�� Ugrás a Pagely oldalra

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Mint már kiderült, a WordPress ügynökségek számára történő tárolása drága lehet. Ennek az egyedi alkalmazás szempontjából van értelme. A SiteGround azonban ezt a tendenciát az ügynökségek költségvetési opciójának választja.

A SiteGround segítségével hozzáférést biztosít ügynökségekre jellemző funkciókhoz, mint például a webhelyek tulajdonjogának egyszerű átruházása, a csapat tagjai együttműködőként történő felvétele és még sok más. Az ügyfeleknek átadott webhelyek esetében továbbra is hozzáférhet az ügyfelek paneljéhez. Ez azt jelenti, hogy kezeli a számlázást, miközben Ön kezeli a saját webhelyét. A SiteGround emellett támogatja a fehér címkézést is, ami nagyon ügyes.

Agencies️ Az ügynökségek főbb jellemzői:

 • Kezelt WordPress tárhely funkciók
 • A webhely tulajdonjogának átruházása (de maradj együttmûködõként)
 • Több együttműködő támogatás
 • Fehér címkevel rendelkező webhelyek
 • E-mail tárolás tartalmazza

Árképzés:

Mint már említettük, a SiteGround határozottan tartozik az ügynökségek számára a költségvetési WordPress tárhely kategóriájába. Az alábbiak szerint mindegyik terve visszatér téged:

 • GrowBig (5,95 USD havonta): Ez a szint lehetővé teszi együttműködők felvételét, korlátlan webhelyek támogatását, akár havi 25 000 látogatást, és 20 GB helyet biztosít Önnek.
 • GoGeek (11,95 USD havonta): Támogatja az együttműködőket és a fehér címkézést, korlátlan számú webhelyet, akár 100,00 látogatást havonta, és 30 GB helyet biztosít.
 • Felhő (80 USD havonta): Kínálja az előző két terv összes funkcióját, a teljes mértékben testreszabható erőforrásokkal együtt.

Lehet, hogy a SiteGround nem támogatja annyira a forgalmat, mint a korábbi ajánlataink, de ez egy csodálatos alternatíva, ha ügynökséget akar létrehozni, és ára a többi lehetőségből ki van számítva.

�� Ugrás a SiteGround oldalra

5. Folyékony web (www.liquidweb.com)

Folyékony web

Az eddig bemutatott összes webtárhely közül a Liquid Web talán a legszélesebb körű terveket kínálja minden típusú felhasználó számára. Biztosítanak megosztott tárhelyet, virtuális magánkiszolgálókat (VPS), felhőterveket, dedikált szervereket és még sok minden mást.

Szintén kínálnak egy kezelt WordPress tervek sorát, széles szintű választékkal. Annak ellenére, hogy nem kínál ügynökség-specifikus kedvezményeket, a tervek itt fantasztikusan vannak kiválasztva, ami versenyzővé teszi.

Agencies️ Az ügynökségek főbb jellemzői:

 • Kezelt WordPress tárhely funkciók
 • Csomagban az iThemes Security Pro és a Sync bővítményekben
 • E-mail tárolás tartalmazza

Árképzés:

A Liquid Web hat különböző szintű, kezelt WordPress tárhely-tervet kínál. A dolgok egyszerűségének érdekében a két leginkább érdekes ügynökséget fogjuk összpontosítani:

 • Építő (havonta 149 USD): Akár 25 webhely, 100 GB tárhely és 5 TB sávszélesség.
 • Termelő (havonta 299 USD): Akár 25 webhely, 300 GB tárhely és 5 TB sávszélesség.

Ha túllépi ezeket a terveket, a Liquid Web lehetőségeket kínál akár 100 és 250 webhely támogatására. Ezen a ponton azonban már nem vagy ügynökség – alapvetően magad is egy hosting cég.

�� Ugrás a Liquid Web oldalra

Mi a legjobb WordPress tárhelybeállítás az ügynökségek számára?

Nagyon sok adatot vettünk át az összehasonlítás során, szóval tegyünk egy pillanatra, hogy az összeset egymás mellé rakjuk:

A legjobb WordPress tárhely ügynökségek számára Házigazda
Az ügynökség tervei
Jellemzők az ügynökségek számára
webhelyek száma
Látogatók
Tárolás
Sávszélesség
Kezelt WordPress
E-mail tartalmazza
Lendkerék115 USD / hó10100.00020 GB200 GB
WP motor95 USD / hó10Korlátlan20 GB200 GB
Pagely199 USD / hó5
SiteGround5,95 USD / hóKorlátlan25.00020 GB
Folyékony webHavonta 149 USD25100 GB5 TB

Bár más webtárhely fejlettebb funkciókat kínál a fejlesztők számára és jobb teljesítményt nyújt, a Flywheel messze a legjobb megoldás az ügynökségek számára. Az alapokat a szabadúszók és ügynökségek szem előtt tartásával építették fel, és a terv feliratkozásának pillanatától látható..

Alternatív megoldásként a költségvetés kiválasztása a SiteGround. Ez a legolcsóbb megoldás a listán, és ügyfelei e-mail tárolási igényeit is biztosítja.

Ön szerint mi a legfontosabb szolgáltatás az ügynökségek számára a WordPress tárhelyéhez? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map