A legjobb WordPress-tárhely India: 5 legnépszerűbb házigazda 2020-hoz képest ����

A WordPress ipar általában az USA-központú fókuszban van, ám maga az internet, a WordPress valóban globális jelenség is. És ha a világ más részén tartózkodik, akkor valószínűleg egyáltalán nem szeretne egy amerikai székhelyű WordPress-házigazdával utazni. Szerencsére a világ szinte minden részén vannak helyi WordPress-tárhely-lehetőségek. Ebben az útmutatóban, feltárjuk a legjobb WordPress-ot, amely India kínál a piacon.


Mi egyébként a WordPress tárhely??

A WordPress-szel együtt bármilyen webhely-tárhely használható, de a WordPress-tárhelyet kifejezetten erre a célra optimalizálják. A legtöbb WordPress tárhely-terv előre telepítve van a WordPress programmal, így azonnal elkezdheti webhelyének felépítését. Ennek ellenére vannak olyan egyéb tényezők is, amelyek játszanak szerepet, amikor egy WordPress-gazdagépet keres Indiában …

A legjobb WordPress tárhely India

India A legjobb WordPress-ot tároló India

1. Bluehost India (www.bluehost.in)

A legjobb WordPress-ot tároló India: 1. számú Bluehost

 • Ár: Rs. 199 / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: unmetered
 • Email: Korlátlan számla
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Igen
 • Helyi ügyfélszolgálat: Igen

A Bluehost India a Bluehost indiai ága, a WordPress maga által hivatalosan ajánlott három webtárhely egyike. Az elmúlt néhány évben a Bluehost átalakította szolgáltatásait, mindent megkönnyítve a használaton, és szélesebb választékot kínálva minden formájú és méretű vállalkozás kiszolgálására..

A Bluehost India WordPress tárhely-tervei előre telepített WordPress-kel, automatikus frissítésekkel és ingyenes SSL-tanúsítvánnyal érkeznek. A MOJO piactér és Jetpack A pluginok automatikusan települnek a Bluehost India WordPress összes webhelyére.

�� Menj a Bluehost India oldalra

2. BigRock tárhely (www.bigrock.in)

A legjobb WordPress-ot tároló India: # 2 BigRock

 • Ár: Rs. 199 / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: unmetered
 • Email: Korlátlan számla
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Igen
 • Helyi ügyfélszolgálat: Igen

BigRock tárhely széles tárhely-választékot kínál, ideértve a négy különféle WordPress-re optimalizált tervet. A listán szereplő legtöbb vállalkozással ellentétben a BigRock Indiában indult, és azóta kiszolgálók üzemeltetésére is kiterjedt az Egyesült Államokban, és nem fordítva.

Minden BigRock tárhely-terv előre telepített WordPress-szel, korlátlan e-mail fiókkal és egyszerű SSL-tanúsítványgenerációval érkezik. Választhat a WordPress Suite egyik tervéből további biztonsági szolgáltatások és automatikus biztonsági mentések készítéséhez.

�� Ugrás a BigRock tárhelyre

3. GoDaddy (in.godaddy.com)

Hajrá apu

 • Ár: Rs. 99 / hónap az első évben (449 / hónap megújításkor)
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: Akár 25 000 havi látogató
 • Email: Egy számla ingyenes az első évre
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Nem
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

Hajrá apu az egyik legnagyobb szereplő a webhely-tárhely világszerte, folyamatosan besorolva a legnépszerűbb WordPress-házigazdát éves felméréseinkben. A WordPress-tervek előre telepített WordPress-szel, automatikus biztonsági mentésekkel és rosszindulatú szoftverekkel való beolvasással, 10 GB-os tárolóhellyel, CDN-emlékeztetővel és egy évig tartó ingyenes domaindel érkeznek..

A GoDaddy 24 órás támogatást kínál, így elérheti őket, függetlenül attól, hogy mikor van munkaidő, de jelenleg nincs külön indiai ügyfélszolgálat vagy szerver..

�� Ugrás a GoDaddy-hez

4. A2 tárhely (www.a2hosting.in)

A2 tárhely

 • Ár: Rs. 208 / hónap (gyakori értékesítés történik)
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: unmetered
 • Email: Legfeljebb 25 fiók
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Nem
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

A2 tárhely kiváló minőségű WordPress tárhelyet kínál számos előnnyel, beleértve egy kattintással történő e-kereskedelem-integrációt, ingyenes SSL-tanúsítványt, turbószervereket 20x gyorsabb betöltési időkhöz és ingyenes hirdetési krediteket.

Az A2 Hosting 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, így soha nem lesz segítség nélkül, ám Indiában nincs külön ügyfélszolgálat. Jelenleg Indiában sem rendelkeznek szerverrel; a legközelebbi szerver Szingapúrban található.

�� Ugrás az A2 tárhelyre

5. Hostinger (www.hostinger.in)

Hostinger

 • Ár: Rs. 45 / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: 100GB
 • Email: Egy fiók (frissítés további)
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Nem
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

Hostinger a végső kedvezményes megoldás azoknak a vállalkozóknak a tulajdonosai számára, akik elsősorban indiai közönséggel akarnak kapcsolatba lépni. Az összes Hostinger-fiókhoz előre telepített WordPress tartozik, legalább egy e-mail címmel, könnyen kezelhető kezelőpanellel, hozzáféréssel a 24/7 támogatásra és legalább 100 GB sávszélességgel.

A Hostinger azonban nem feltétlenül a legjobb választás. Annak ellenére, hogy van egy külön webhely és az indiai ügyfelek számára alkalmazott árazási tervek, a Hostinger jelenleg nem rendelkezik szerverrel Indiában.

�� Menj Hostingerbe

�� Mit kell keresni az Indiában legjobb WordPress-ben?

Indiában a legjobb WordPress-házigazdák számos értékes előnyt kínálhatnak Önnek:

�� Helyi szerverek
A megadott ország közönségének gyors töltési ideje a legjobb módszer annak biztosítására, hogy webes hostjának szerverek vannak-e az elérni kívánt országban. Ez azt jelenti, hogy ha az elsődleges közönség Indiában van, akkor válassza ki a WordPress gazdagépet, amelynek kiszolgálói vannak Indiában. Ha a közönség egy kontinensen vagy az egész világon elterjed, CDN-vel javíthatja a globális betöltési sebességet.
�� Helyi ügyfélszolgálat
A WordPress helyszíni választásának egyik legnagyobb oka a helyi ügyfélszolgálat ígérete, a támogatási tisztviselők az Ön időzónájában dolgoznak. Ez biztosítja, hogy munkaidőben segítséget kapjon. Egyes házigazdák az angol nyelven kívül más nyelveken is nyújthatnak ügyfélszolgálatot, amely hasznos lehet, ha az angol a második nyelv.
�� Eladó tervek helyi pénznemben
A szolgáltatások fizetése a helyi pénznemben mindig könnyebb, főleg az adóidő esetén. A legjobb WordPress-házigazdák India lehetővé teszik domainok, tárhely-tervek és egyéb szolgáltatások rúpiában történő megvásárlását. Mivel ezeket a vállalkozásokat hivatalosan Indiában regisztrálták, akkor is biztos lehet benne, hogy betartják a helyi előírásokat.
���� Vélemények a helyi üzleti tulajdonosoktól
Előfordulhat, hogy egy olyan internetes fogadó, amely nagy támogatást nyújt amerikai ügyfelei számára, nem biztosítja ugyanolyan színvonalú szolgáltatást indiai ügyfelei számára. A helyi vállalkozók véleményei megmondhatják, milyen szolgáltatás és támogatás jelent az Ön körzetében. Ügyeljen arra, hogy aktívan keresse meg őket a kutatási folyamat során. Röviden: a legjobb WordPress-házigazdák India zökkenőmentes élményt nyújtanak mind a webhelyek tulajdonosai, mind az indiai webhely látogatói számára.
�� Sávszélesség / forgalom
Valószínűleg nem fog hatalmas forgalmi árvíz azonnal megjelenni, de olyan tervet szeretne, amelynek elegendő sávszélessége van ahhoz, hogy befogadja a növekvő közönséget. Az új webhelyek esetében havonta 10 000–25 000 látogató érhető el általában több mint elegendő. Egyes webhely-házigazdák nem mérsékelt sávszélességet kínálnak, ami általában lehetővé teszi a jelentős növekedést, de szigorú szabályokkal rendelkezik a forgalmi tüskék körül. Ezekben az esetekben fontos, hogy teljes mértékben olvassa el a forgalom és a sávszélesség körüli feltételeket. Lehet, hogy durván becsülheti meg a maximális forgalom szintjét, ha egy ügyfélszolgálati képviselővel beszél.
�� Ingyenes domain név
Számos internetes házigazda ingyenes domain nevet kínál az első tárhelyükkel. Ez körülbelül 15 dollárral csökkenti a beállítási költségeket. A legtöbb esetben azonban a kezdeti időszak után a domainjét a hostolási tervtől külön kell megújítania.
�� Megengedett webhelyek száma
A legtöbb tárhely-tervezés csak egy webhely létrehozását teszi lehetővé, de néhányuk lehetővé teszi több webhely felépítését. Ez hasznos lehet, ha külön webhelyeket kíván létrehozni a vállalkozás különböző ágainak számára.
�� A WordPress előre telepítve
Bármely jó hírű internetes házigazda megkönnyíti a WordPress webhely felállítását, ám a WordPress tárhely még jobban teljesíti, ügyelve arra, hogy a WordPress előre telepítve legyen a webhelyen, így közvetlenül belemerülhet a testreszabásba.

Ennek hiányában itt található egy összefoglaló arról, hogy mit tudhattunk meg ezekről a legfontosabb WordPress-házigazdákról az indiai vállalkozások számára:

India A legjobb WordPress-ot tároló India: a végső ítélet

Mint a webhelyhez (és általában az üzleti vállalkozáshoz) kapcsolódó legfontosabb döntésekhez, az itt választott döntésnek a vállalkozás egyedi igényeinek kell alapulnia. A dolgok tisztázása érdekében vessen egy pillantást az Indiát tároló WordPress legjobb oldalának ezen összehasonlítására:

A legjobb WordPress-ot tároló India: összefoglaló Házigazda
Alapár
Sávszélesség
Email
A WordPress telepítve van?
Helyi szerverek?
Helyi támogatás?
BluehostRs. 199 / hóunmeteredKorlátlan számla
Nagy sziklaRs. 199 / hóunmeteredKorlátlan számla
Hajrá apuRs. 99 / hónap az első évben (449 / hónap megújításkor)Akár 25 000 havi látogatóEgy számla ingyenes az első évre
A2 tárhelyRs. 208 / hónap (gyakori értékesítés történik)unmeteredLegfeljebb 25 fiók
HostingerRs. 45 / hó100GB1 fiók ingyenes

Ezen összehasonlítások alapján a Bluehost (�� mi választásunk) és a BigRock tárhely a legjobb választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek ügyfélköre és / vagy alkalmazottai kizárólag Indiában vannak. Ezek a vállalatok helyi kiszolgálókat és ügyfélszolgálatot kínálnak, biztosítva a gyors töltési időket és a zavartalan kommunikációt, ha bármilyen probléma merül fel.

A kiváló minőségű, kiegyensúlyozott webtárhely és a kiváló e-mail tárhelyszolgáltatás elindításához az A2 tárhely a legjobb. És végül, ha fő problémája egy alacsony költségkeretű webhely felépítése, a Hostinger az ideális megoldás az Ön számára.

Most, hogy már elindult egy ideális WordPress-házigazdának indiai ügyfélköréhez, valószínűleg optimalizált webhelyet szeretne elindítani számukra is. Ha ez egy blog, amelyet létrehozni szeretne, akkor egy teljesen ingyenes 11 fejezetű útmutató található arról, hogyan lehet sikeres blogot készíteni a WordPress-en. Ez egy tanács, amely tapasztalataink alapján növeli a blogot 0 és 250 000 havi látogatói között. Nézze meg itt. ��

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map