A legjobb WordPress hosting Európa: 5 lehetőség 2020-hoz képest ����

Az Európában a legjobb WordPress tárhelyet keres, és különbözik a teljes WordPress tárhely keresésétől? Találjuk ki.


Röviden: ha a célközönség Európán belüli székhellyel rendelkezik, akkor értelmes webhelyét egy olyan társaságnak üzemeltetni, amely képes ellátni az európai piacot. Webhelyének tárolása egy európai adatközpontban található szerverről biztosítja a gyors töltési időket, a magas szintű teljesítményt és a legjobb felhasználói élményt az európai látogatók számára..

Szerencsére számos WordPress tárhely-szolgáltató büszkélkedhet európai adatközpontokkal és más olyan legfontosabb szolgáltatásokkal, amelyek lehetővé teszik a WordPress webhely zökkenőmentes futtatását Európában..

A legjobb WordPress-ot tároló Európa

Ebben a cikkben a legjobb WordPress tárhelyet tekintjük át Európában. Különösen összehasonlítjuk a következők kínálatát:

 • SiteGround (www.siteground.com)
 • WP motor (wpengine.hu)
 • IONOS (www.ionos.co.uk)
 • Simplenet (simplenet.io)
 • OVH (www.ovh.co.uk)

Megbeszéljük a házigazdák által kínált terveket és csomagokat, valamint legfontosabb eszközöket és szolgáltatásaikat. Fontos szempont, hogy megvizsgáljuk azt is, hogy miért vannak a legjobb helyzetben az európai demográfiai igényeknek megfelelő webhelyek fogadására. Kezdjük el…

�� Hogyan válasszunk ki egy WordPress hosting szolgáltatást Európában

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor a WordPress hosting szolgáltatást választják Európában. Bár ezeknek a tényezőknek a függvénye a webhely igényeitől és a közönségtől függően különbözik, itt van néhány kulcsfontosságú elem, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt döntést hozna a projekt megfelelő hostjáról:

�� Támogatás:

Nem csak a magas színvonalú támogatás mindig fontos a fogadótól, de ha maga vállalkozása Európában is található, akkor szüksége van egy hostra, amely biztosítja, hogy támogatása elérhető legyen az Ön időzónájában..

Sok tárhelyszolgáltató 24 órás támogatást kínál, ami ideális, vagy lokalizáltabb az időspecifikus támogatási lehetőségek. Ha a támogatási lehetőségekhez (például telefonon) szeretne hozzáférni, akkor érdemes ellenőrizni, hogy ez a lehetőség elérhető-e.

��️ Vélemények:

A tárhely szolgáltatóinak minősítéseinek és áttekintéseinek kutatása nagyszerű módja annak, hogy megismerje az általa nyújtott szolgáltatást. Mindig keressen olyan áttekintéseket, amelyek relevánsak a földrajzi területéhez. A tárhelyszolgáltató az Egyesült Államok ügyfeleitől kaphat legnépszerűbb értékeléseket, de sokkal alacsonyabb minősítéseket kaphat Európában.

Árképzés:

A tárhely biztosításával megkapja azt, amit fizet, tehát mindig a legjobb választani a legmagasabb szintű tervet, ha a költségvetése ehhez igaz. Ha Európában lakik, akkor érdemes lehet euróban vagy a helyi pénznemben történő fizetést is ellenőrizni, hogy ez egy lehetőség.

�� Rendelkezésre álló források:

Minden tárhely-szolgáltató különféle típusú tárolási lehetőségeket, terveket és csomagokat kínál. Meg kell vizsgálnia az egyes terveket, hogy megtudja, milyen erőforrások vannak benne. Néhány tárhelyszolgáltató korlátlan weboldalt kínál, sávszélességet és tárolóhelyet kínál. Mások korlátozzák ezeket az erőforrásokat, ezért ellenőrizze, hogy a választott csomag megfelel-e az alapvető követelményeknek.

⭐ A WordPress sajátosságai:

Ha a WordPress speciális funkcióit beépíti a tárhelyi tervbe, valóban segíthet a webhely gyors beállításában és zökkenőmentes működésében. A WordPress hasznos funkciói, amelyekre figyelni kell:

 • Automatikus WordPress telepítés
 • Automatikus WordPress frissítések
 • WordPress átmeneti környezet
 • Szakértői WordPress támogatás

Ugyanígy választhat egy WordPress által kezelt tárhely-tervet is, amely kifejezetten az összes WordPress-tárhely-igényt kielégíti.

Tehát egyértelmű ötlettel kell rendelkeznie néhány kulcsfontosságú tényező közül, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja a megfelelő WordPress tárhely-szolgáltatót. Nézzük meg most az öt legjobb WordPress hosting szolgáltatást Európában, hogy megnézhesse, mit kínálnak.

���� A legjobb WordPress tárhely Európában

SiteGround (Www.siteground.com)

A legjobb WordPress-ot tároló Európa: SiteGround

A SiteGround egy hosting cég, amely számos tárolási lehetőséget kínál, beleértve a kezelt WordPress tárhelyet, az e-kereskedelem áruházak számára tárhelyet, a felhő tárhelyét és még sok minden mást. Az eredetileg 2004-ben Bulgáriában alapított SiteGround irodákkal és adatközpontokkal rendelkezik az egész világon.

Nézzük meg a SiteGround néhány fő funkcióját:

 • Európai adatközpontok – A SiteGround három európai adatközponttal rendelkezik Londonban, Amszterdamban és Eemshavenben, Hollandiában.
 • Támogatás – A SiteGround 24 órás támogatást kínál telefonon, élő csevegőn és e-mailben.
 • Ár – A SiteGround árak havi 3,95 eurótól kezdődnek egy alacsony szintű megosztott tárhely-tervnél.
 • Erőforrások – A SiteGround ajánlott megosztott tárhely-terve “Nagyon nőnek‘Lehetővé teszi korlátlan számú webhely üzemeltetését, 20 GB tárhelyet és legfeljebb 25 000 havi látogatást biztosít.
 • A WordPress szolgáltatásai – Minden terv tartalmazza a WordPress telepítését, a WP Starter webhelyépítő varázslót, az automatikus WordPress mag- és plugin-frissítéseket és még sok minden mást..

A SiteGround szerverinfrastruktúráját a Google Cloud felé mozgatja, amely elősegíti a gyors betöltési időket és a lenyűgöző teljesítményt. Minden terv SSL-tanúsítványokat, napi biztonsági másolatot és hozzáférést biztosít egy megbízható e-mail szolgáltatáshoz, hogy néhány funkciót megnevezzen.

Ugyanígy választhat a SiteGround egyikéhez kezelt WordPress tárhelycsomagok. Ezek magukban foglalják az ingyenes áttelepítést, a WordPress átmenetet, a fejlesztői eszközkészletet, az ügyfél-együttműködési eszközöket és még sok minden mást.

�� Ugrás a SiteGround oldalra

WP motor (Wpengine.co.uk)

A legjobb WordPress-ot tároló Európa: WP Engine

A WP Engine egy neves, menedzselt WordPress hosting cég, amely több mint 120 000 webhelyet működtet 140 világszerte több mint 140 országban. Ideális európai weboldalak tárolására és európai közönség vendéglátására. A WP Engine adatközpontokat működtet Belgiumban, Londonban, Németországban és Írországban.

Íme néhány a WP Engine legfontosabb jellemzői:

 • Európai adatközpontok – A WP Engine lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az elsődleges közönséghez legközelebb álló adatközpontot válasszák ki. Valójában a WP Engine megállapította, hogy az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező ügyfelek a 82% -kal csökkent a késleltetés amikor Belgium és London között kiszolgálóhelyeket váltottak, tehát ezeknek a kiszolgálóhelyeknek valóban jelentősége van.
 • Támogatás – A WP Engine támogatási ügynökei 24 órán keresztül elérhetők telefonon, élő csevegőn vagy e-mailben.
 • Ár – A WP Engine nem olcsó hosting cég, de ára tükrözi az általa kínált eszközöket, szolgáltatásokat és szolgáltatásokat. Az WP motor indítási terv, amely a kis webhelyek vagy blogok vendéglátására összpontosít, havonta 25 dollárral kezdődik (az összes ár dollárban szerepel).
 • Erőforrások – A WP Engine erőforrásokat oszt ki a választott csomagotól függően. A StartUp terv lehetővé teszi egy webhely üzemeltetését, akár 25 000 látogatás fogadását, és havonta 10 GB tárhelyet és 50 GB sávszélességet biztosít..
 • A WordPress szolgáltatásai – A WP Engine teljes WordPress élményt nyújt, az összes eszközzel és funkcióval, amely a WordPress webhelyének teljesítményét támogatja és javítja. Minden terv előnyei az előre telepített WordPress, az automatizált WordPress mag- és biztonsági frissítések, a teljesítményfigyelés és még sok más.

Az összes WP Engine terv a 35-hez való hozzáférést is magában foglalja+ StudioPress témák, fejlesztési környezetek, globális CDN és ingyenes SSL tanúsítványok, hogy csak néhányat említsünk a kínált kiegészítő szolgáltatások közül.

�� Ugrás a WP Engine oldalra

IONOS (Www.ionos.co.uk)

Legjobb Európát tároló WordPress: IONOS

Az IONOS egy népszerű WordPress tárhelyszolgáltató Európában, amely 10 adatközponttal büszkélkedhet világszerte, és közülük számos Németországban és az Egyesült Királyságban található. Az eredetileg Németországban alapított IONOS (korábban 1&1) ma egy globális hosting cég, jelenleg több mint nyolc millió webhelyet támogat.

Az IONOS jellemzői a következők:

 • Európai adatközpontok – Válasszon a londoni, berlini, karlsruhei és frankfurti adatközpontok között.
 • Támogatás – Az IONOS 24 órás telefonos támogatást kínál számos európai országból, köztük az Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Franciaországból, Németországból, Olaszországból és így tovább.
 • Ár – Az árak az első évben mindössze havonta 1 eurónál kezdődnek az alapszintű üzleti hosting tervben.
 • Erőforrások – Az Ön által megkülönböztetendő erőforrások a választott tárhely-tervektől függően nagyban különböznek. A a WordPress fő üzleti terve, az erőforrások 100 GB tárhelyet, 10 adatbázist, 100 e-mail fiókot tartalmaznak, valamint két kezelt WordPress webhelyet is elindíthatnak. Az IONOS azonban rugalmas méretezést is kínál, automatikusan megváltoztatva memóriakorlátját, hogy másodpercek alatt reagáljon a forgalmi tüskékre.
 • A WordPress szolgáltatásai – Az IONOS megosztott és professzionális WordPress tárhelyet is kínál. A megosztott WordPress tárhelycsomagok tartalmaznak egy online WordPress asszisztenst, amely segít a webhely beállításában, az automatikus WordPress alapvető frissítésekben és egyebekben.

Az IONOS ingyenes élettartamú domaineket kínál minden megosztott tervvel, valamint SSL tanúsítványokat és az e-mailekhez való hozzáférést.

�� Ugrás az IONOS-hoz

Simplenet (Simplenet.io)

simplenet

A Simplenet-et egy kis WordPress-szakértői csapat üzemelteti, megfizethető, kiváló minőségű WordPress-tárhelyet kínálva kis- és középvállalkozások számára. Romániából született Simplenet háromféle WordPress tárhelyet kínál – Megosztott, kezelt és vállalati – mindegyik számos olyan tervet kínál, amely megfelel az ügyfelek igényeinek és költségvetésének.

Vessen egy pillantást a Simplenet legfontosabb szolgáltatásaira:

 • Európai adatközpontok – Európában egy adatközpont található Romániában.
 • Támogatás – A Simplenet tudományos alapján megjelölt e-mail támogatást, valamint kiterjedt dokumentációt kínál.
 • Ár – Költségvetés-barát megosztott tárhely havonta mindössze 4,90 euróval kezdődik, a dedikált tárhely pedig 29 euróval kezdődik. Ha azonban évente fizet, akkor két hónapos ingyenes tárhelyet kap.
 • Erőforrások – Ezek a tervtől függően nagyban különböznek. Az alacsony szintű megosztott tárhelyen alapuló Starter tervben azonban két webhelyet futtathat, 5 GB SSD-t, 2 GB RAM-ot és korlátlan sávszélességet kaphat..
 • A WordPress szolgáltatásai – Ez a WordPress tárhely-szolgáltató a WordPress optimalizálását és a teljesítmény és a biztonság figyelését, a prémium WordPress témákhoz és plug-inekhez való hozzáférést, a WordPress szakértői támogatását és még sok minden mást kínál.

Minden tervvel együtt a Simplenet ingyenes webhely-áttelepítést, napi biztonsági másolatot, ingyenes SSL-tanúsítványokat és 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát is nyújt.

�� Ugrás a Simplenet-hez

OVH (Www.ovh.co.uk)

OVH

A francia tulajdonban lévő OVH a legnagyobb hosting cég Európában, jelenleg hét adatközpontot működtet hét országban, amelyek közül 16 Európában található. Nézzük meg legfontosabb tulajdonságait:

 • Európai adatközpontok – Az OVH 11 adatközpontot működtet Franciaországban, 2 Németországban, 2 az Egyesült Királyságban és 1 Lengyelországban, további négy központ építése jelenleg folyamatban van.
 • Támogatás – Az OVH különböző szintű támogatást nyújt a vásárolt tárhely-csomagtól függően. A támogatási lehetőségek kiterjednek a széles körű tudásbázissal, valamint ticke-e-mail és telefonos támogatással.
 • Ár – Az OVH költségvetést kínál Személyes hosting terv csak 1,99 euróért havonta, ideális egy kis weboldalhoz vagy bloghoz.
 • Erőforrások – Az OVH széles választékot kínál a tervek, szolgáltatások és erőforrás-allokációk számára. A Személyes tervvel 100 GB lemezterületet, korlátlan forgalmat és legfeljebb öt webhelyet kaphat.
 • A WordPress szolgáltatásai – Használja ki az egyetlen kattintással elérhető WordPress telepítést, valamint a WordPress által képzett ügynökök támogatását.

Az OVH az első évre ingyenes domain nevet kínál minden tervvel, SSL tanúsítvánnyal, CDN-vel és egyebekkel.

�� Ugrás az OVH-hoz

�� Végső gondolatok a WordPress hosting szolgáltatásokról Európában

Nyilvánvaló, hogy számos lenyűgöző WordPress hosting szolgáltatást lehet Európában választani. Amikor dönt a webhelye megfelelő gazdagépéről, gondosan mérlegelje webhelye és a közönség igényeit, majd válassza ki a legmegfelelőbb szolgáltatást.

Szeretne néhány gyors, őszinte tanácsot? Itt van:

 • Ha itt van a WordPress webhely legolcsóbb tárhelyszolgáltatása Európában, akkor vegye fel IONOS. A kezdeti időszakban nehéz havi 1 eurót legyőzni.
 • Teljesen kezelt és kihangosító nélküli WordPress tárhely-megoldást szeretne kapni? WP motor mindig jó választás.
 • Olyan megoldást keres, amely közepén van – nem túl drága, de nagyon képes is? Soha nem baj lehet SiteGround. Nagyon megfizethetőek, jó szerverteljesítményt nyújtanak, és kivételes ügyfélszolgálatukról ismertek.

�� A WordPress tárhelyszolgáltatókkal kapcsolatos további információkért olvassa el a következő cikkeket:

 • 10 legjobb WordPress tárhely-szolgáltató összehasonlítva és tesztelve
 • A legjobb olcsó WordPress tárhely: 10 opció havi 3,95 dollár alatt
 • 5 legjobb nagy forgalmú WordPress tárhely-szolgáltató

Melyik WordPress tárhelyszolgáltatás a legjobb a projektéhez? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

�� GYIK

Mi a WordPress tárhely??

A WordPress tárhely egy speciális típusú webtárhely, amelyet a WordPress webhelyekkel való együttműködésre optimalizáltak. A szokásos webtárhelyhez képest a WordPress tárhely automatikusan frissíti a platformot, a biztonsági mentéseket és a beépített kiegészítő szolgáltatásokat.

Hogyan kell keresni a WordPress tárhelyet Európában??

A fő tényező, amelyet szem előtt kell tartani, a kiszolgáló helye. Ha a közönség Európában van, de a szerver az Egyesült Államokban van, akkor a webhely nem töltődik be elég gyorsan az európai látogatók számára. A host kiválasztásakor vegye figyelembe azt is, hogy mekkora forgalmat képes kezelni a szerver. Ezen kívül szerezzen egy házigazdát, amelyet megengedhet magának. A drágább nem mindig jelenti azt, hogy jobb a fogadó világban.

Mennyit kell fizetnem az hosting Európában?

Mint kiderült, a webtárhelynek nem kell drágának lennie. Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, akkor akár olyan alacsony is lehet 1 € / hó az első időszakban. Ha jobban szeretne beállítani, akkor az lenne 3,95 € / hó, ami még mindig nem annyira.

A domain név is szerepel-e a tárhelyemben?

Függetlenül attól, hogy kap-e egy ingyenes domaint, amelyet a tárhely tartalmaz, vállalkozásonként eltérő. A listánkon az egyetlen olyan cég, amely az első évben ingyenes domain nevet ad Önnek IONOS és OVH.

Tudnom kell a kódolást a WordPress webhely felállításához?

Nem. Az összes állomás valamilyen formában kínálja a WordPress telepítését. Csak annyit kell tennie, hogy kattint egy pár gombra. Ennek ellenére a WordPress telepítése csak a WordPress élményének első lépése. Ezen felül ki kell választania egy témát, és telepítenie kell néhány plugint.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map