A legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára – amit ügyfelei akarnak, és amire valójában szükségük van

A kisvállalkozások számára a webtárhely nem olyan, amelyre általában túl sok figyelmet fordítunk. Úgy értem, még ha weblapot építünk egy kis üzleti ügyfél számára, akkor is nagyon valószínű, hogy egy népszerű átfogó tárhely-megoldást ajánlunk, például a WP Engine vagy a SiteGround..


De valószínűleg a kifejezetten a kisvállalkozások számára a web hosting témája – az a fajta hosting kisvállalkozások számára optimalizálva valamilyen módon – érdemel valamivel több figyelmet.

Azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy egy kis üzleti vállalkozás webhelyének technológiai szempontból nem lehet fejlett a WordPress fejlesztése szempontjából, vagy akár nem is nagyon nehéz a forgalma, még mindig megvannak a sajátos követelményei, amikor a teljes projekt tárhelyére vonatkozunk..

Próbáljuk megvizsgálni, mi ez lehet, majd döntsünk azokról a fogadási tervekről, amelyeknek jó esélyük van egy ilyen kis üzleti ügyfél számára dolgozni, és a WordPress webhelyére.

A legjobb webtárhely kisvállalkozások számára

Tartalomjegyzék:

�� Dióhéjban a legjobb házigazdák
�� A tárhely korlátozásai a kisvállalkozások számára
�� A tárhelyhez szükséges szolgáltatások
�� Három a legjobb házigazdák összehasonlítva
Következtetés

A legjobb web hosting szolgáltatók kisvállalkozások számára összehasonlítva (dióhéjban)

Ha siet, akkor itt találjuk legfontosabb eredményeinket:

Vállalat
Ár
Mozgásban$ 3.99 / mo
SiteGround$ 3.95 / mo
A2Hosting$ 3.92 / mo

Web hosting kisvállalkozások számára – a korlátozások

Először is, a legtöbb kisvállalkozás nem engedheti meg magának a drága tárhelybeállítási lehetőségeket, és nem is szabad megfizetniük őket.

Ennek néhány oka:

 • A webhely gyakran teszt – csak annak ellenőrzése céljából, hogy az ügyfél online jelenléte valóban hasznot jelent-e.
 • Második helyet foglal el azon egyéb költségekkel szemben, amelyeket az ügyfél biztosan feltesz a tányérra.
 • Ezt gyakran egyszeri dologként kezelik. Még mindig népszerű szempont, hogy egy weboldal valami olyasmi "létrejöttél" és nem valami olyasmit "rendszeresen dolgozol."
 • Néhány ügyfél számára nehéz látni az olyan dolgot, mint például a webtárhely.

Az utolsó pontról – a webtárhely alacsony észlelt értéke. Így értem, és kérlek, vigyél magadra …

A legtöbb bolygón járó ember számára a webszerverek nem olyan dolgok, amelyekről tudnak. Közismert tény, hogy a webhelyek "az interneten." Nem mintha be vannak kapcsolva "távoli adatközpontokban lévő számítógépek, amelyek hálózathoz vannak csatlakoztatva és folyamatosan bekapcsolva maradnak."

Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos ember számára a domain név, a webhely és a webtárhely közötti különbség nem olyan könnyen megragadható, mint Ön valószínűleg úgy gondolja, hogy.

Ezért elvárva, hogy minden kis üzleti ügyfél azonnal felkerüljen a fedélzetre, és lelkesen kapjon $ 20 / hónap havonta tervet (vagy akár 10 USD / hónap tervet) csak irreális. A tárhelynek nincs olyan érzékelt értéke.

Tehát mit tehetnénk, ha egy kisvállalkozás webhelyén dolgozunk? És azt is, hogyan tudjuk pontosan megmutatni nekik, mit jelent a tárhely értéke?

A minőségi web hosting követelményei a kisvállalkozások számára

A történetnek itt két oldala van:

 • mit te webes tárhely iránti igény fejlesztőként működő kisvállalkozások számára,
 • mit az ügyfeled akar a házigazdától.

Kezdjük az ügyféllel.

Tehát először is, amit már tudunk, az az ügyfél valószínűleg nagyon szeretne, ha semmit sem költene a tárhelyre (ami szintén lehetséges, ha kíváncsi vagy).

Azt akarják, hogy webhelyük mindenkor elérhető legyen az interneten, és ne kelljen foglalkozniuk a telepítés technikai szempontjaival. Nem sokkal több.

Tehát most tedd igénybe fejlesztőként. Mint képzelnéd, itt lesz egy kicsit több cucc:

�� Megbízható
A megbízhatóság mindig nagy kérdőjel. A cuccok mindig kiszámíthatatlanul történhetnek, és még a legjobb szerverek is időről időre offline módba léphetnek. Mégis érdemes szem előtt tartani, hogy ha bármi történik rosszul, az ügyfél továbbra is hozzád fog fordulni válaszokért (és valószínűleg egy kicsit hibáztat téged is). Ezért alapvető fontosságú a jó eredményekkel rendelkező kisvállalkozások webtárhelyének kezelése, mivel korlátozza azt az időt, amikor el kell magyaráznia, hogy miért nem működik ez vagy más.
�� Növekszik a szoba
Annak ellenére, hogy a legtöbb kisvállalkozás valószínűleg csak egy webhelyet akar elindítani, érdemes lehetőséget biztosítani az ügyfél portfóliójának növekedésére és további néhány webhelyre történő bővítésre. Annak ellenére, hogy a legtöbb házigazda ezt megengedi, néhányuk esetleg többet számít fel, mint amit ésszerűnek lehet tekinteni. Az új webhelyek kiépítésének is könnyűnek kell lennie – anélkül, hogy újra kellene konfigurálnia vagy át kellene helyeznie az eredeti webhelyet.
�� Biztonsági másolat, frissítés, egyéb kezelés az autopilóton
Azt szeretné, ha a házigazda felajánlna néhány karbantartást, és kezelni fogja a biztonsági mentéseket, frissítéseket és stb. Nagyon nagy esély van arra, hogy az ügyfél nem zavarja, hogy egyedül vigyázjon ezekre a dolgokra. És mivel mindig védeni szeretne katasztrófa esetén, hihetetlenül hasznos lehet, ha ezeket a dolgokat a házigazda végén vigyázza..
�� Adatközpontok több helyen
Vagy legalább néhány helyen. Alapvetõen, ha az ügyfeled a Chicagói térségben tevékenykedik, miért kapnának szervert, amely San Franciscóban van, ugye? Ez csak hosszabb ideig tart ahhoz, hogy a webhely betöltse a célközönséget.
�� Jó támogatás
Jó mind az ügyfélszolgálat, mind a problémamegoldó készség szempontjából.
�� Néhány biztonsági intézkedés a helyén
Valójában nem akarja, hogy ügyfelei valaha is láthassák a webhelyüket.
�� Lehetőség e-kereskedelmi áruház indítására
Egy online üzlet hozzáadása egy kisvállalkozás webhelyéhez meglehetősen általános dolog. Ha azonban a webhelyet olyan kiszolgálón állítják fel, amely nem kínál megfizethető SSL-tanúsítványokat, dedikált IP-ket vagy PCI-megfelelőséget, akkor előfordulhat, hogy az egész webhelyet teljesen új gazdagépre kell helyeznie. A legjobb, ha ezt elkerüli, és idő előtt készül fel. Bővebben az e-kereskedelem legjobb tárhelyéről.

Tekintettel a fentiekre, nézzük meg néhány különleges lehetőséget a kisvállalkozások webhelyeinek webtárhelyével kapcsolatban:

Három legjobb web hosting lehetőség a kisvállalkozások webhelyeire

Jegyzet; A fent felsorolt ​​tényezők mellett visszatértem a tárhely-felmérés eredményeire is, és kiszűrtem a listát, hogy csak a házigazdákra összpontosítsam, amelyeket a kisvállalkozások webhelyein használnak. Ezután az alábbiakban felsoroltam a felmérés pontszámait.

1. InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting ismert szereplő a webtárhely-környezetben. A múltban több alkalommal ajánlottuk, jó indok miatt. Az InMotion Hosting nagyon megfizethető árakat és számos tulajdonságot kínál, amelyek előnyösek lehetnek a kisvállalkozások webhelyein.

Árazás

 • "Dob" – 3,99 USD / hó, 2 webhely, korlátlan lemezterület, korlátlan sávszélesség, korlátlan e-mail.
 • "Erő" – 5,99 USD / hó, 6 webhely, korlátlan lemezterület, korlátlan sávszélesség, korlátlan e-mail.
 • "Pro" – 13,99 USD / hó, korlátlan számú webhely, korlátlan lemezterület, korlátlan sávszélesség, korlátlan e-mail.

Rendelkezésre álló adatközpontok

 • Washington DC.
 • Los Angeles, Kalifornia
 • Nincs adatközpont az Egyesült Államokon kívül

Értékelések

 • Megbízhatóság: 4,36 / 5
 • Támogatási osztályzat: 4.18 / 5
 • Támogató csoport WordPress-proficient: 3.90 / 5

Amit a felhasználók mondnak

Átlátszóak, ha valamelyik szerverük leáll, és valójában elmondják, mi a probléma, ha súlyos. Egyszer egy szokásos frissítés két napig kopogtatta kiszolgálóikat. Mindenkinek elmondták, mi történt. Soha nem hallottam ezt egy másik hosting cégtől.

Biztonsági mentések és biztonság

 • Mozgásban automatikus távoli biztonsági mentéseket futtat az összes megosztott tárhely és a VPS tárhely-terv ingyenesen. Minden fiókhoz tartozik a távoli biztonsági mentések első 10 GB-os blokkja. (Fontos megjegyzés: Az új biztonsági mentések felülírják a korábbi biztonsági másolatokat, ezért javasolt, hogy a felhasználó a másolatokat is a végén tartsa fenn.)
 • Hozzáférést kap egy 24/7/365 amerikai székhelyű támogatáshoz, és a kiszolgáló felügyelete a nap 24 órájában, az összes tárhely-tervben elérhető..

Kiegészítő szolgáltatások és előnyök

 • Az InMotion önmagában nem kínál külön WordPress frissítési funkciókat, ám ezek mégis vannak lehetővé teszi a webhely frissítéshez történő konfigurálását a WordPress saját beépített eszközein keresztül.
 • Pótdíj ellenében hozzáférést kap az InMotion szakértői csoportjához, amely segít webhely felállításában, vagy bármilyen más, a menedzsmenttel kapcsolatos feladat elvégzésében. Az árat ez 40 dollár / hónap és 100 dollár / hónap között változik. Az üzlet részeként fokozott biztonsági intézkedéseket, gyors reagálású támogatást és további platform-optimalizálást kap.

E-kereskedelem képességei

Az InMotion Hosting dedikált IP-címeket kínál egyes tárhely-tervekhez, különféle SSL-lehetőségeket, valamint a PCI-megfelelést.

Teljesítménykísérletek

A Pingdom eszközökkel végzett tesztek.

Lépjen az InMotion oldalra

2. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

A SiteGround az egyik legjobban értékelt vállalat a hosting felmérésünkben (4,6 / 5). Rendelkeznek a WordPress-webhelyek futtatására optimalizált tárhely-tervekkel, jó szerverparamétereket kínálnak megfizethető áron, és maroknyi adatközpont közül választhatnak.

Összességében a SiteGround tárhely-tervei lehetővé teszik, hogy meglehetősen szépen növekedjen, és különböző funkciókat és paramétereket szállítson a szóban forgó kisvállalkozási webhely mérete alapján.

Árazás

 • "Üzembe helyezés" – 3,95 USD / hó, 1 webhely, 10 GB lemezterület, alkalmas havi 10 000 látogatásra, ingyenes e-mail fiókok.
 • "GrowBig" – 5,95 USD / hó, korlátlan számú webhely, 20 GB lemezterület, alkalmas ~ 25 000 látogatásra havonta, ingyenes e-mail fiókok, prioritási támogatás, 1 év ingyenes helyettesítő SSL.
 • "GoGeek" – 11,95 USD / hó, korlátlan számú webhely, 30 GB lemezterület, havonta ~ 100 000 látogatásra alkalmas, ingyenes e-mail fiókok, prioritási támogatás, 1 év ingyenes helyettesítő SSL, ingyenes PCI-megfelelés, szakaszos szolgáltatások.

Rendelkezésre álló adatközpontok

 • Chicago, IL
 • Amszterdam, Hollandia
 • Singapore
 • London, Egyesült Királyság
 • Milánó, Olaszország

Értékelések

 • Megbízhatóság: 4,65 / 5
 • Támogatás értékelése: 4.69 / 5
 • Támogató csoport WordPress-proficient: 4.51 / 5

Amit a felhasználók mondnak

Szeretem a SiteGround szolgáltatást, és úgy gondolom, hogy ezek a legjobb választás, ha több webhelyet kell üzemeltetnie egy fiókban, és különösen akkor, ha e-maileket és más cPanel előnyeket is szeretne kapni..

A SiteGround megszerezte hírnevét a jelenlegi WordPress megosztott tárhelyű drágámként. Kínálatuk elérte a teljesítmény és az optimalizálás édes pontját, és csodálatos a biztonság és teljesítmény iránti elkötelezettségük. Az egyik kattintással úttörő szerepet játszottak a Let’s Encrypt tanúsítványokban. Mit lehet még mondani??

Biztonsági mentések és biztonság

 • A SiteGround ingyenes napi biztonsági másolatot kínál minden tárhely-tervről. A GrowBig-től kezdve ők akár 30 biztonsági másolatot is tárolnak a webhelyről.
 • Ingyenes Let’s Encrypt tanúsítványok érhetők el. Szintén helyettesítő SSL-k érhetők el a magasabb szintű tervekben.
 • 24 órás, díjnyertes támogatás telefonon, chat- és jegyrendszeren keresztül.
 • Az általuk kínált kiegészítő biztonsági szolgáltatások "SG Site Scanner" opció – megfigyelő szolgáltatás, amely naponta ellenőrzi az Ön webhelyét, és azonnal értesíti Önt, ha feltörték rá vagy rosszindulatú kóddal fecskendezte be.

Kiegészítő szolgáltatások és előnyök

 • Van egy automatikus frissítés funkció elérhető a WordPress webhelyek számára. Kiválaszthatja, hogy engedélyezze-e az automatikus frissítést csak a WordPress magra, a bővítményekre vagy mindent.
 • Egy kattintással átépített és előre telepített Git elérhető a GoGeek tervben. Bár nem mindenki számára, ez hasznos lehet, ha az ügyfél élő webhelyén bármilyen változtatást végrehajt.

E-kereskedelem képességei

A SiteGround a PCG-megfelelést a GoGeek tervétől kezdve, a helyettesítő SSL-ekkel és néhány, a WordPress (és a WooCommerce) jobb működését lehetővé tevő optimalizálással együtt kínál. A dedikált IP-cím külön megvásárolható.

Teljesítménykísérletek

Ugrás a SiteGround oldalra

3. A2 tárhely (www.a2hosting.com)

A2 tárhely

Az A2 Hosting egy ideje a piacon van, de csak a közelmúltban kap rá a figyelem középpontjába, nagyszerű (a tényleges felhasználók által) bejelentett teljesítményük és vonzó áraik miatt. Ez jó választást jelent számukra a kisvállalkozások számára nyújtott webtárhely szempontjából.

Árazás

 • "Lite" – 3,92 USD / hó, 1 webhely, 5 adatbázis, korlátlan tárolás, korlátlan továbbítás, 25 e-mail cím.
 • "Gyors" – 3,70 USD / hó, korlátlan számú webhely, korlátlan adatbázisok, korlátlan tárolás, korlátlan átvitel, korlátlan e-mail címek, ingyenes fájlhelyreállítás.
 • "Turbo" – 7,03 USD / hó, korlátlan adatbázisok, korlátlan tárolás, korlátlan továbbítás, korlátlan e-mail címek, ingyenes fájlhelyreállítás, 20x gyorsabb oldalbetöltés, A2 webhely-gyorsító (egyedi gyorsítótár).

Rendelkezésre álló adatközpontok

 • Michigan
 • Amszterdam, Hollandia
 • Singapore

Értékelések

 • Megbízhatóság: 4,43 / 5
 • Támogatási osztályzat: 3.71 / 5
 • Támogató csoport WordPress-proficient: 3,67 / 5

Amit a felhasználók mondnak

Miután a GoDaddy-vel és az összes rendelkezésre álló lehetőséggel küzdöttem, a DreamHost túlságosan drága volt, és az A2 felajánlotta nekem a növekedéshez szükséges sebességet, megbízhatóságot és méretezhetőséget..

Biztonsági mentések és biztonság

 • A biztonsági másolatot a Swift és a Turbo tervek automatikusan veszik. Ráadásul fájl-helyreállítási funkcióval is rendelkeznek, amennyiben valami rosszra fordul.
 • Elérhető helyszíni biztonsági másolatok.
 • Az összes tárhely-tervben elérhető ingyenes SSL-tanúsítványok a Let’s Encrypt segítségével. A helyettesítő SSL-ek és a fejlett SSL-k szintén elérhetők.
 • 24/7/365 "guru legénység" A támogatás elérhető e-mailben, telefonon, élő csevegésen keresztül.
 • Az A2 örök biztonsági csomagja minden tervbe beletartozik – proaktív védelem a rosszindulatú hackerek ellen és a biztonsági fenyegetések ellen. Tartalmaz: KernelCare, Dual Web Hosting tűzfal, Brute Force védelem, Víruskeresés, Szerver edzés, 24/7/365 biztonsági figyelés.

Kiegészítő szolgáltatások és előnyök

 • A2 lehetővé teszi az aktiválást A WordPress saját automatikus frissítési képességei a cPanel segítségével.
 • Ingyenes CloudFlare CDN-integrációt kap.
 • A Google Apps egyszerű beállítása.

E-kereskedelem képességei

Az A2 Hosting jó SSL-lehetőségeket kínál, beleértve az ingyenes Let’s Encrypt tanúsítványokat, valamint helyettesítő SSL-eket és a fejlett SSL-eket. Lehetőség van arra is, hogy dedikált IP-címet szerezzen havonta 1,96 dollárért.

Ami a PCI-megfelelést illeti, Íme, amit A2 mond:

A rövid válasz az, hogy az A2 Hosting nem támogatja a PCI-megfelelést. A PCI-megfelelőség biztosítása érdekében azonban használhat harmadik fél bevásárlókosár-API-ját (alkalmazásprogramozási felület) a webhelyén.

Teljesítménykísérletek

Ugrás az A2 tárhelyre

Következtetés

Összességében elmondható, hogy nem választhatja ki a kiemelt platformokat, amelyek itt kínálják a legjobb tárhelyet a kisvállalkozások számára. Mind több, mint bármely üzleti vállalkozás képes kiszolgálni, és rengeteg teret hagynak a növekedéshez.

A helyes megközelítés az lenne, ha mindig megvizsgálnánk ezeknek a házigazdáknak a sajátosságait és paramétereit, és kiválasztanánk azt, amely valóban úgy néz ki, hogy azt úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen mind az ügyfél igényeinek, mind a magának.

Valami, amit valószínűleg észrevettem, az, hogy nem szerepeltem a WP Engine listán. Ez nem hiba (vagy legalábbis remélem). Bármilyen fantasztikus is lehet a WP Engine, éppen túl drága egy terméket ajánlani a legtöbb kisvállalkozási webhelyhez. Ha szerencséd van, az árat 19,33 USD / hónap = 232 USD / év, és valószínűleg még sok más. Ez csak nem az a fajta befektetés, amelyet a legtöbb kisvállalkozástulajdonos lelkesen fog vállalni.

Itt található a rövid áttekintés a platformok néhány jelentősebb paraméteréről és arról, hogy mi teszi őket a lehető legjobb webtárhely-hez a kisvállalkozások számára:

A legjobb webtárhely kisvállalkozások számára

Mozgásban
SiteGround
A2 tárhely

A fogadási tervek kezdődnek (havonta $)$ 3.99$ 3.95$ 3.92
Rendelkezésre álló adatközpontokWashington, D.C. / Los Angeles, CA / Nincs adatközpont az Egyesült Államokon kívülChicago, IL / Amszterdam, Hollandia / Szingapúr / London, Egyesült Királyság / Milánó, OlaszországMichigan / Amszterdam, Hollandia / Szingapúr
Megbízhatóság4.36 / 54.65 / 54,43 / 5
Támogatás besorolása4.18 / 54,69 / 53,71 / 5
mentésekIGENIGENIGEN
SSL tanúsítványokIGENIGENIGEN
A WordPress automatikus frissítéseiIGENIGENIGEN

Mit keres, amikor kiválasztja a kisvállalkozások webhelyének tárhely-tervét? Mindig ugyanazzal a szolgáltatóval jár?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map