A Kinsta WordPress tárhelyének becsületes értékelése 3 év után

A Kinsta WordPress tárhelyének becsületes értékelése 3 év után

A Kinsta WordPress tárhelyének becsületes értékelése 3 év után
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: A CodeinWP blogját néhány évvel ezelőtt áthelyeztük a Kinsta WordPress webhelyére. Ebben a bejegyzésben szeretnénk mondani Önnek a Kinsta platformjának becsületes értékelését, amely az első kézből szerzett tapasztalataink eredménye. Más szavakkal, megpróbáljuk megválaszolni azt a kérdést, hogy a Kinsta WordPress tárhely valóban olyan fantasztikus-e, mint mindenki mondja.


Valóban megosztottuk a CodeinWP webhelyén a kísérleti kísérleteket. Amikor még 2013 elején elkezdtük, a legtöbb bloghoz hasonlóan nem fordítottunk nagy figyelmet a használt host beállításra. Mivel a forgalom egyébként alacsony volt, nem láttuk az értéket, ha sok beruházást hajtunk végre a tárhelybe.

De igényeink az évek során növekedtek, és átlagosan több mint 10 000 ember látogatta meg a blogot minden nap, és világossá vált, hogy valóban át kell gondolnunk a webhely üzemeltetésének módját, annak optimalizálását és a teendőit. folyamatos élményt nyújt a felhasználóinknak, függetlenül a terheléstől.

Kicsit előre, a korábbi hostunk közvetlenül a Kinsta WordPress tárhely előtt, a WiredTree volt. És őszintén szólva, nem mondhatok semmi rosszat a társasággal kapcsolatban, és magának a tárhelynek sem volt semmi baja.

Ez csak az idő múlásával, és ezzel együtt több oldalak csatlakozva portfóliónkhoz, azt találtuk, hogy Kinsta ajánlata vonzóbb.

A Kinsta WordPress tárhelyének áttekintése

Maroknyi tényező hozzájárult ehhez. Például szerveroldali gyorsítótárazás nélkül a webhely egy bizonyos ponton nagyon lassan kezdte futni, és a TTFB (az első byte-ig eltelt idő) inkább nem volt lenyűgöző. Tehát változásra volt szükségünk.

Pagely-et is figyelembe vettük, amikor a lépésről gondolkodtunk. Végül azonban úgy döntöttünk, hogy a Kinsta mellett megyünk, mert lehetővé tették számunkra, hogy ingyenesen állítsunk fel egy fordított proxy-ot a bloghoz. Pagely rátette egy 200 dollár / hónap árat.

Összességében most meggyőztük a Kinsta jó hírneve és a "kezelt WordPress tárhely + egyszerű használat" combo. Ezenkívül a legutóbbi WordPress tárhely-felmérésünkből származó felhasználói beszámolók rávilágítottak arra is, hogy a Kinsta WordPress tárhely az egyik legkiválóbb megoldás..

De kezdjük az elején:

Mi egyébként a Kinsta WordPress tárhely??

Tehát mi a Kinsta és a Kinsta WordPress tárhelycsomagja? Továbbá, mi különbözteti meg őket a WordPress minden más webtárhely-tervétől?

Kinsta WordPress tárhely

Számomra a Kinsta kínálatának egy mondat összefoglalója lenne: A Google Cloud Platform tárhelyének hatalma bárki számára elérhetővé és könnyen megérthetővé vált..

Sajnálom, ha ez némileg promóciósnak hangzik, de ez őszintén szólva érzem magam. Csak annak érdekében, hogy egy gyors példát mutasson az, amit gondolok (mielőtt később mélyebben belemegyünk bele), úgy tűnik, hogy a Kinsta nem hisz a tárhely-fiók kezelésére szolgáló hagyományos cPanel rendszergazdában. Ehelyett saját egyedi megoldást adnak Önnek, amelyet sokkal könnyebben lehet használni, és egyenesen a legfontosabb részletekhez / mutatókhoz vezet..

De kezdjük az elején. A motorháztető alatt a Kinsta WordPress tárhely:

 • Teljesen kezelt WordPress tárhely. És ezt tudom "sikerült" olyan címke, amelyet sok házigazda szeret használni, de a Kinsta esetében nyilvánvaló, hogy összpontosítanak mindazokra, amelyek az irányításhoz kapcsolódnak. Például a fent említett adminisztrációs panelen nincs még tisztán kezelési jellegű beállítás sem.
 • Fuss tovább Google Cloud Platform.
 • Üzleti, vállalati és egyedi hosting megoldásokat kínál az Ön igényei alapján.
 • A legalapvetőbb terv megadja neked:
  • Egy WordPress webhely futtatásának képessége
  • 10 GB SSD tárhely
  • Akár 20 000 egyedi látogatás havonta
  • 1 ingyenes webhely-migráció
  • Napi 1440 üzemidő-ellenőrzés webhelyenként
  • Képesség a választott CDN csatlakoztatására
  • Titkosítsuk a támogatást
  • HTTP / 2 támogatás, PHP 7
  • SSH, WP-CLI, Git támogatás
  • Automatikus adatbázis-optimalizálás hetente a teljesítmény növelése érdekében.
  • Öngyógyító PHP technológia
  • Prémium DNS-kezelés
  • (Tudjon meg többet a Kinsta főbb jellemzőiről itt)
 • Kiválaszthatja az adatközpont helyét
 • Rendelkezésre álló megállóhelyek
 • Kiterjedt Tudásbázis elérhető

Számunkra a Kinsta azon jellemzői, amelyek a legjobban felálltak, a következők voltak:

az SSL támogatás a Let’s Encrypt segítségével. Alapvetően a Kinsta WordPress tárhelyének adminisztrációs paneljéről könnyen telepíthet egy SSL-tanúsítványt a webhelyére, és mindez ingyenes (a jelenlegi terv része). Plusz, mivel ez a Let’s Encrypt, amiről beszélünk, ez azt is jelenti, hogy nem kell végigmennie az egész old school (és időigényes) folyamaton, hogy megszerezze a tanúsítványkulcsait stb..

Használhatja a választott CDN-t. Gyakran a fogadó cégeknél van bizonyos korlátozásuk annak vonatkozásában, hogy mely más megoldásokat szabad használni a szervereikkel (például a WP Engine rendelkezik még egy a tiltott WordPress-bővítmények listája), így jó látni, hogy Kinsta hajlandó együttműködni a jelenlegi CDN-fel.

Optimalizált és átgondolt biztonsági mentések. A napi biztonsági mentések manapság némileg szokásos jellegűek, de a Kinsta még mindig képes kiemelkedni a sajátos megvalósításuk révén. A biztonsági mentések azonnal létrejönnek, szerver fölött. Ráadásul ahelyett, hogy külön-külön biztonsági másolatot készítne a webhely elemeiről (például adatbázis, fájlok, beállítások stb.), Ez valójában a teljes elkülönített rendszer biztonsági másolata. Emiatt a biztonsági mentések egyetlen kattintással visszaállíthatók.

Ingyenes migráció. Ez nyilvánvaló. A házigazdák cseréjekor valójában nem akarja fizetni az áttérést, és nem is kell saját maga elvégeznie. Esetünkben csak azt tudom megerősíteni, hogy a Kinsta migrációja csuklás nélkül működik.

Hogyan néz ki a Kinsta műszerfal?

A fentiekben röviden említettem az irányítópult jellegét, de vessünk egy pillantást arra, hogy miként néz ki ez valójában egy felhasználói szempontból:

Kinsta műszerfal 1

Kinsta műszerfal 2

Kinsta műszerfal 3

Kinsta műszerfal 4

Mint láthatja, nagyon különbözik attól, hogy a cPanelhez hasonló megoldásokhoz milyen szokásokkal szokták bennünket. Egyszerűen fogalmazva: a Kinsta panelje jobban összpontosít a napi / rendszeres feladataira a szerver adminisztráció helyett önmagában, mint a tárhely platformjára vonatkozik.

A panelen keresztül könnyen hozzáférhet:

 • Webhelyei – itt is elvégezheti a kezdeti beállításokat, új FTP-fiókokat hozhat létre, megtekintheti a korábbi biztonsági másolatait, hozzáadhatja a HTTPS-t stb..
 • Webhelyek áttelepítése – szép áttekintés az összes, a fiókján végrehajtott webhely áttelepítésről + a további végrehajtás lehetősége.
 • DNS-beállítások.
 • Analytics – ez a szakasz nagyon szeretem. Ez egy szép kiegészítés azon kívül, amit harmadik féltől származó elemző szkriptekből nyer.

kinsta analytics

Vannak még a Számlázás, a Beállítások, a Tevékenységnapló és a Felhasználói útmutató szakaszai is.

Első benyomásunk a Kinsta WordPress tárhelyről

Összességében a benyomás pozitív volt, ám úton voltak kisebb kérdések.

Először is, a telepítés és az áttelepítés gond nélkül történt. Az egyik napon a weboldal Pagely-en, a másik pedig Kinsta-n volt.

(Személy szerint egyáltalán nem vettem részt a migrációs folyamatban, és az egyetlen oka, hogy észrevettem, hogy valami megváltozott, az volt, hogy sajnos a bevándorlás idején szerkesztettem egy posztot. Tehát megtettem a munkámat, és mindent megmentettem. , frissítettem az oldalt … és a változtatások eltűntek. Mint kiderült, a régi változaton dolgoztam ezen változtatásokon, majd láttam a Kinsta-t, amikor az egészet frissítettem.)

Közvetlenül a költözés után a válaszidők szép csökkenését láttuk, körülbelül 400 ms-ról kb. 50 ms-ra.

kinsta válaszidő

A teljesítmény enyhén szólva erős volt, észrevehető javulásokkal, még akkor is, ha a webhelyhez manuálisan érkezett mérőeszközök nélkül.

De nem a történetet túl tökéletesvé tette, némi váratlan leállást is tapasztaltunk. Összességében ez az állásidő 1: 30h-ra növekedett mindössze egy hónap alatt.

Néhány UptimeRobot statisztikánk:

üzemidő 1
üzemidő 2

Nem számít, hogyan néz rá, az 1: 30h sokat jelent. Ha megteszünk valamilyen matematikát, akkor az 1: 30h a teljes üzemidő 99,79% -át adja, ami nem az az eredmény, amelyet elégedett lennél azonnal egy új gazdagépbe költöztetése után.

Végül a kérdés megoldódott, és az első hónap (2016. szeptember) óta nem látunk jelentős leállást. Összességében azóta örülünk a Kinsta teljesítményének.

Körülbelül egy hónappal a költözés után úgy döntöttünk, hogy a webhelyet SSL-re váltjuk. Maga a folyamat zökkenőmentesen zajlott le, de a végén a válaszidő visszatért valamivel a 100 ms-os jel alá (ezt a fenti képernyőképek egyikében láthatja).

Ez némileg várható. Az SSL mindig erőforrás-igényesebb, mivel a másik végén lévő szoftvernek / böngészőnek minden alkalommal dekódolnia kell a választ, mielőtt megjeleníti.

A Kinsta WordPress tárhely teljesítménye

A teljesítmény talán a WordPress jó gazdagépének második legfontosabb jellemzője – az első a megbízhatóság.

És a webhelysebesség önmagában is nagy nyomást gyakorolt ​​az elmúlt években. Egyesek úgy vélik, hogy ez döntő fontosságú a SEO szempontjából, míg mások nem olyan meggyőzőek. Mindazonáltal mindenki teljesen meg van győződve arról, hogy a gyors betöltő oldal elengedhetetlen a felhasználói élményhez, és ezt nem lehet megtámadni.

Tehát természetesen azt vártuk, hogy Kinsta csúcsteljesítményt ad nekünk!

És rögtön a denevérről, be kell vallanom, hogy egy kicsit összezavartuk ezt a részt. Úgy értem, a blog nem különösebben optimalizált, amikor a használt forráskódot és az évek során elvégzett különféle kézzel készített csípéseit illeti..

Ennek ellenére, még egy maroknyi F-nek is, amelyet Pingdom nekünk adott nekünk, a Kinsta WordPress tárhely mégis valahogy 2 másodperc alatt képes mindent betölteni. Ráadásul valami, amit korábban mutattam neked – a TTFB – 50% -kal csökkent (és amely magában foglalja a növekedést, amelyet az SSL-re való váltáskor tapasztaltunk)..

Amit a felmérési adatok mondják a Kinsta-ról

Egy ideje futtattuk azt, amely kiderült a legnagyobb WordPress tárhely-felmérésnek odakint. Az eredmények nagyon látványosak voltak, és azóta néhány cikk adatainak alapjául használtuk őket.

Nyilvánvaló, hogy Kinsta csak maroknyi választ kapott a felmérésben, ám ezek mind nagyon pozitívak voltak. Valójában annyira pozitívak voltak, hogy még azt is megvizsgáltuk, hogy honnan jöttek ezek a bejegyzések, és ha a függöny mögött talán van valami halak? Nem volt.

Összefoglaló. A Kinsta gyors, megbízható, kezelt WordPress-tárhelyet kínál a Google Cloud Platform alapján. Úgy tűnik, hogy a felhasználók szeretik, és valószínűleg az egyik leggyorsabban növekvő WordPress vállalat az elmúlt két évben.

A Kinsta értékelése a felmérésünkben résztvevők szerint:

(Grafikonok: Visualizer Lite.)

Milyen könnyű elkezdeni a Kinsta használatát

A regisztráció után két lehetősége van: elindíthat egy új webhelyet, vagy migrálhat egy meglévőt.

Új indítása rendkívül egyszerű. Csak menjen a felhasználói panelre > Sites > és kattintson a gombra "Webhely hozzáadása." Ebben a szakaszban meg kell adnia néhány alapvető információt:

A Kinsta új WordPress webhelyet telepít

Egy meglévő webhely áttelepítése szinte ugyanolyan egyszerű, de magában foglalja a Kinsta további részleteinek megadását a jelenlegi telepítésről. De ez valójában jó dolog; ez csak azt jelenti, hogy a Kinsta meg akarja tanulni az Ön webhelyének összes és hátrányát, mielőtt a szerverre helyezné át, ezáltal minimalizálva minden hiba valószínűségét.

Kinsta vándorol

Miután kitöltötte ezt az űrlapot, Kinsta felveszi és gondoskodik a teljes folyamatról.

Mi különbözteti Kinsta-t a versenytől?

Véleményem szerint ez a következőkre vonatkozik:

 • A Kinsta megadja a hatalmas tárhely-platform – a Google Cloud Platform – erejét, mégis nagyon egyszerűen használható módon, így nem kell még tudatában lennie mindaznak, ami a motorháztető alatt zajlik..
 • A Kinsta WordPress tárhely optimalizálva van a teljesítményre és készen áll minden esetleges forgalmi tüzelésre.
 • Nagy biztonságot nyújt, ugyanakkor mindent biztonsági másolatot készít.
 • Végül, de nem utolsósorban, úgy tűnik, hogy non-nonsense megközelítéssel is rendelkeznek, amikor a szerver paramétereire, az ígért teljesítményre és a sávszélesség-mutatókra vonatkoznak..

Az a néhány gyenge pont, amelyet a Kinsta mellett észrevettünk, az meglehetősen alapvető színpadi környezete. Röviden: az egyetlen lehetőség, hogy mindent áttelepítsenek élni. Például nem mozgathatja csak a fájlokat vagy az adatbázist. Ez nem olyan hasznos, ha egy meglévő webhelyen dolgozik, és csak egy vagy két dolgot akar változtatni rajta. Úgy gondolom, hogy az új webhelyek számára ez remek.

Itt található a népszerű menedzselt hosting megoldások néhány összehasonlítása, csak hogy jobban áttekinthessük Kinsta helyét az asztalnál:

Hogyan hasonlít a Kinsta WordPress tárhely a versenyhez

Kinsta
Pagely
WP motor
Lendkerék

Ár (havonta) $ 30, $ 60, $ 100, $ 200, $ 300, $ 400, $ 600, $ 900, $ 1200, $ 1500 / hó. 199, 299, 499, 999, 1249, 2249, havonta. 35 USD, 115 USD, 290 USD / hó. 25 USD, 115 USD, 290 USD / hó.
Alkalmas *~ 20 000 látogatás havontanem hozták nyilvánosságra~ 25 000 látogatás havonta~ 25 000 látogatás havonta
Lemez terület *10GB30GB10GB10GB
# webhely megengedett *11011
Támogatás *24 órás csevegés és jegy-támogatás24 órás jegy-támogatás24 órás csevegés és jegy-támogatás24 órás online támogatás, korlátozott telefonos támogatás

* a legolcsóbb terv szerint

Mennyibe kerül a gyakorlatban

Lehet, hogy észrevette a fenti táblázat árazási oszlopát …

Igen, a Kinsta WordPress tárhely valamivel drágább, mint a többi tárhely szolgáltató.

A legolcsóbb terv havonta legalább 30 dollárt fog visszavonni, és a későbbi előrehaladás szintén nagyon meredek.

Kinsta árképzés

Az árképzési táblázatokban érdemes észrevenni a szabad sávszélességet is. A Business 2 tervvel foglalkozunk, tehát havi 250 000 látogatást érhetünk el. A tapasztalatok szerint ez nem annyira az ár miatt, és egy olyan webhely esetében, ahol jelentős forgalom zajlik, nagyon gyorsan kiszáradhat. És mivel ez a terv lehetővé teszi, hogy akár 10 webhely legyen, a sávszélesség-probléma még súlyosabbá válik.

Szerencsére megkap egy kis CDN-integrációt a tervvel, ami segít, mivel a statikus forgalom legnagyobb részét a CDN-en keresztül juttatja el, és így nem használja fel az értékes Kinsta-sávszélességet. Számunkra a CodeinWP blog önmagában havonta 241 GB CDN adatot fogyaszt.

Ami a számlák csendes gyilkosát illeti – túlzott költségek -, ezek nem olyan brutálisak a Kinsta esetében. Ha túllépi a megengedett sávszélességet, akkor nem vágja le, vagy csak ilyesmit 1 000 dollár / 1000 látogatást számít fel. (Korábbi tárhely-beállításunk egy 4 TB sávszélességű VPS volt, tehát nem kellett igazán aggódnunk azért, hogy meghaladjuk ezt.)

Végül, ha a webhelyed elég kicsi, akkor csak a Kinsta-fiók szabad sávszélességével kell rendben lennie, de ha ez egy létrehozott webhely, akkor nagyon gyorsan megtudja, mennyire kevés a 100 000 vagy 200 000 UV-fény..

Ha Kinsta-t választaná??

Nyilvánvaló, hogy a Kinsta WordPress tárhely nem mindenki számára elérhető.

Őszintén szólva, ez valószínűleg nem a legjobb megoldás az éppen induló webhelyekre vagy az alacsony forgalomú webhelyekre.

Vannak speciális forgatókönyvek, amelyekben nagyszerű előnye származhat a Kinsta kínálatából.

Használja a Kinsta WordPress tárhelyet, ha:

Ha olyan webhelyet működtet, amely egyre növekszik, és havonta, hónapok óta szép, folyamatos (vagy gyors) növekedést mutat.

Ha állandó webhelyet működtet állandó és nagy forgalmú, és egyszerűen nem szereti a meglepetéseket az áramkimaradások, kudarcok és más szórakoztató dolgok kapcsán..

Ha közvetlen online üzletet működtet, például egy e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet, ahol a jó webhely-teljesítmény alapvető fontosságú… mivel ez dollárhoz viszonyítva nagyon közvetlen.

Ha webhelye hajlamos hirtelen növekedést tapasztalni a forgalomban – legyen az egy vírusösztönzés vagy valami más eredménye -, és ha az ilyen tüskék kezelése elengedhetetlen az üzleti vállalkozás számára (például, ha eladásokhoz vezet).

Ha a fentiek valamelyikének olyannak tűnik, amire szükséged van, bátran próbáld ki Kinstat. Ha az ár nem igényel önöket, akkor fontolja meg a WordPress tárhely-összehasonlításának áttekintését – az kissé költségvetés-barát megoldásokra összpontosítva..

Menj Kinsta-ba

Kíváncsi vagyunk, hogy mit gondol a Kinsta és a WordPress tárhelycsomagjairól. Kipróbálta még a platformot?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector