A három legjobb e-kereskedelmi tárhelymegoldás összehasonlítva

A három legjobb e-kereskedelmi tárhelymegoldás összehasonlítva

A három legjobb e-kereskedelmi tárhelymegoldás összehasonlítva
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha egy normál webhelyet működtet, elég nehéz egy megfelelő webgazda megtalálása – ne törődj vele, ha olyan webhelyet keresel, amely táplálja az online áruházat. Az élet egyszerűbbé tétele érdekében magunkra vittük a legjobb e-kereskedelmi tárhely-megoldások közül néhányat. (Nehéz adatok belül)


Nem mindegyik tárhely-megoldást teszi egyenlővé. Ha az e-kereskedelem területén tartózkodik, akkor valamire robusztusabbra és biztonságosabbra van szüksége, mint amit a szokásos tárhely-tervek nyújthatnak. Ily módon csúcsminőségű élményt nyújthat ügyfelei számára.

Ebben a cikkben három kedvenc e-kereskedelem-tárhely-megoldást hasonlítunk össze. Fedezzük fel az online áruházak számára kínált funkciókat, a támogatási és biztonsági rendszerek állapotát, valamint teljesítményüket. Sok terepet kell lefednünk, ezért térjünk be és derítsük ki az Ön számára a legjobb e-kereskedelem-tárhely-megoldást!

A legjobb e-kereskedelmi hosting megoldások összehasonlítva

Az e-kereskedelem hosting megoldásának legfontosabb jellemzői

Az e-kereskedelmi webhely számára a legjobb webtárhely kiválasztásakor a szokásosnál kissé válogatottabbnak kell lennie. A teljesítményről sem beszélünk szigorúan – néhány házigazda egyszerűen csak az e-kereskedelem igényeihez igazodó további funkciókat kínál.

Ne felejtsük el, hogy az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásról beszélünk, amelyről itt beszélünk … ha a webhely még egy viszonylag rövid ideig le is működik, brutális lehet a pénztárcáján..

Például, becslések szerint hogy az Amazon 2 millió dollárt veszít minden leállási percért!

Nyilvánvaló, hogy a helyzet valószínűleg nem olyan brutális számodra, de a webhelyproblémák miatt elvesztett minden dollár olyan, amivel nem kell foglalkoznia..

A cikk egészében tudatjuk Önnel, hogy az internetes házigazdák kínálják ezen szolgáltatások mindegyikét, amelyek segíthetnek megalapozott döntés meghozatalában. Ha nem lát egy adott szolgáltatást a gazdagép e-kereskedelemspecifikus funkciói szakaszában, akkor az a gazda nem kínál. Arról is értesítjük, ha egy kulcsfontosságú szolgáltatás csak bizonyos terveknél érhető el.

Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy ne csak a szolgáltatások listája alapján hozzon döntést. Végül is minden egyes internetes házigazda egyedi erősségekkel rendelkezik, amelyeket figyelembe kell venni, amikor az e-kereskedelem tárhelyéhez a legjobb lehetőséget választja, amelyet az alábbiakban tárgyalunk..

A három legjobb e-kereskedelmi tárhelymegoldás összehasonlítása (dióhéjban)

Ha jelenleg nincs ideje elolvasni a részletes összehasonlítást, akkor nézd meg eredményeink ezen összefoglalóját (és később térj vissza a teljes történethez!):

Vállalat
Ár
SiteGround3,95 USD / hónap
InMotion tárhely3,99 USD / hónap
A2 tárhely3,92 USD / hónap

Ha részt vesz az e-kereskedelem területén, akkor tudja, milyen fontos lehet a megfelelő gazdagép kiválasztása. Ez egy olyan döntés, amely súlyos hatással lehet az online áruház sikerére. Ezt szem előtt tartva három olyan gazdagépet választottunk ki, amelyek kiemelkedtek saját hostfelmérésünk eredményeiben.

A teljesebb kép érdekében egy egyszerű WooCommerce boltot állítottunk fel, maroknyi termékkel, minden egyes host használatával. Ugyanazt a beállítást használtuk mindhárom e-kereskedelem-tárhely-megoldáshoz – beleértve magát az üzletet és az összes többi plugint, amelyet használtunk -, és teszteltük őket a Pingdom és Terhelési hatás.

A legjobb e-kereskedelmi tárhely-megoldások összehasonlítva (teljes)

Íme, amit minden gazdagépről fedeztünk fel, nem külön sorrendben:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Ahelyett, hogy egy mindenki számára elérhető e-kereskedelmi tervet kínálna, a SiteGround testreszabott tárhelyet kínál számos nagyobb e-kereskedelmi platform számára. Ide tartoznak a WooCommerce (ahogy fentebb láthattuk), PrestaShop, és Magento.

Az e-kereskedelem sajátosságai

 • Webes alkalmazás tűzfal (WAF)
 • Ingyenes Let’s Encrypt tanúsítványok
 • Egyedi tárhely-tervek számos nagyobb e-kereskedelmi platformon
 • 24/7 támogatás
 • Teljesen PCI-kompatibilis (bár csak a drágább tervek szintjére)
 • Napi mentési szolgáltatás

Támogatás és biztonság

Teszteink során azt tapasztaltuk, hogy a SiteGround támogatási csapata rendkívül hozzáértő és gyors válaszokat adott az élő csevegés útján feltett kérdésekre. Ezenkívül olyan szép biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, amelyek jóval meghaladják az alacsony áraik alapján elvárhatókat.

Oldalsebesség-tesztek a PingdomBasic terhelésteszttel a Load ImpactChart segítségével

 • Terhelésgenerátor: Ashburn, Egyesült Államok
 • Tesztszerver: Ashburn, Egyesült Államok
 • Minimális válaszidő: 0,73 másodperc
 • Maximális válaszidő: 0,89 másodperc

A SiteGround terhelési hatásának teszt eredményei.

Végső gondolatok a SiteGround-en

Az első választáshoz hasonlóan a SiteGround nagyszerű e-kereskedelmi tárhely-élményt kínál, nagyon elfogadható áron. Támogató csoportjuk fantasztikus, és biztonsági funkcióik mind a növekvő e-kereskedelmi vállalkozások, mind pedig az éppen induló vállalkozások számára áldást nyújtanak. Ezzel szemben az e-kereskedelem teljesítménye nagyon jó, ám kevésbé kínálnak skálázhatóságot (a korlátozott tervválaszték miatt).

Ugrás a SiteGround oldalra

2. InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting alacsony árairól és átfogó szolgáltatáskészletéről híres, e-kereskedelem hosting megoldásai sem kivétel.

Az e-kereskedelem sajátosságai

 • Dedikált IP-címek néhány tervükhöz (azokhoz, amelyek nem tartoznak a megosztott tárhely esernyőjébe)
 • Különféle SSL lehetőségek
 • Több e-kereskedelmi platformot támogat, beleértve a PrestaShop, az OpenCart, a Magento és a WooCommerce
 • PCI-kompatibilis
 • Éjjel-napos támogatás
 • Automatikus biztonsági mentések

Támogatás és biztonság

Az InMotion Hosting e-kereskedelmi tárhely-tervei stabil költségvetési megoldást kínálnak. Hozzáférést kap a tisztességes biztonsági szolgáltatásokhoz és a szokásos támogatási lehetőségekhez, bár a házigazda nem teljesít egyik ilyen területen sem. Ugyanakkor erre az árszínvonalra nehézkes lesz, hogy jobb alternatívát keressen.

Oldalsebesség-tesztek a PingdomBasic terhelésteszttel a Load ImpactChart segítségével

Az egyes házigazdák teljesítményének felméréséhez ugyanazt a két tesztet végeztük. Az első megmérte a rendszeres betöltési időket, és három különböző szerver segítségével ellenőriztük őket:

A második tesztünkhöz ellenőriztük, hogy az online áruházunk mennyire viselkedett kis stressz alatt – nevezetesen akár 25 egyidejű felhasználó szimulációja is:

 • Terhelésgenerátor: Ashburn, Egyesült Államok
 • Tesztszerver: Ashburn, Egyesült Államok
 • Minimális válaszidő: 0,27 másodperc
 • Maximális válaszidő: 0,37 másodperc

Az InMotion Hosting terhelés-teszt eredményei.

Végső gondolatok az InMotion tárhelyről

Az InMotion Hosting e-kereskedelmi tárhely-tervei megfelelő választást jelentenek a kis üzletek számára, valamint azok számára, akik újak az e-kereskedelem területén. Jó skálázhatósági lehetőségeket és alacsony áron nyújt nagy teljesítményt. A nap végén azonban valószínűleg frissíteni akarja drágább VPS-csomagjaikat, miután üzlete növekedni kezd.

Lépjen az InMotion oldalra

3. A2 tárhely (www.a2hosting.com)

A2 tárhely

Összességében lekerülve az A2 Hosting. Ez a viszonylag ismeretlen internetes fogadó e-kereskedelem-hosting megoldásokat kínál, amelyek támogatják a legnépszerűbb platformokat, például a PrestaShop, az OpenCart, a Magento és a WooCommerce..

Az e-kereskedelem sajátosságai

 • Kettős tűzfalrendszer
 • Egy kattintással beállíthatja a legtöbb jelentős e-kereskedelmi platformon
 • Az automatikus biztonsági mentések és a szerver visszatekerési funkciói elérhetők néhány tervükhöz (a legalacsonyabb rétegeken túl)
 • Dedikált IP-címek elérhetők kis díj ellenében (kb. 2 USD havonta)
 • Ingyenes SSL tanúsítványok

Támogatás és biztonság

A válaszidők támogatásakor az A2 Hosting felülmúlja mind a többi választ. A legtöbb esetben kevesebb, mint egy perc alatt sikerült felvennünk a kapcsolatot egy ügyfélszolgálattal.

Biztonsági szempontból kedvező funkciókkal gazdagítják árkategóriájukat. Tűzfalaik megegyeznek a tanfolyammal, de a szerver visszatekerés funkciója hasznos, mivel úgy működik, mint egy speciális biztonsági mentés. A legjobb az egészben, hogy ez a szolgáltatás közvetlenül elérhető a cPanelről, ami azt jelenti, hogy felhasználhatja annak visszanyerésére a webhely felett, ha közvetlenül nem tudja elérni.

Oldalsebesség-tesztek a PingdomBasic terhelésteszttel a Load ImpactChart segítségével

 • Terhelésgenerátor: Ashburn, Egyesült Államok
 • Tesztszerver: Ashburn, Egyesült Államok
 • Minimális válaszidő: 0,21 másodperc
 • Maximális válaszidő: 0,45 másodperc

Az A2 tárhelyterhelés-teszt eredményei.

Végső gondolatok az A2 tárhelyéről

Az A2 Hosting kiváló teljesítményt nyújt (különösen az Egyesült Államokban) és megbízható támogatást kínál alacsony áron. Ez egy nagyszerű választás mindenkinek, tisztességes biztonsági funkciókkal. A tervek szempontjából nincs sok variáció, ám kínálatuk elég erős a kis és közepes méretű online áruházak számára.

Ugrás az A2 tárhelyre

Következtetés

A te döntésed az e-kereskedelem webes gazdagépének erős következményei lesznek az áruház teljes élettartama alatt. A házigazda befolyásolhatja webhelye teljesítményét, biztonságát és a hozzáféréshez nyújtott támogatás minőségét. Nem könnyű döntés, de ha követjük a tanácsunkat, akkor a helyes útra kell lépnünk.

Ha nehezen tudja megfontolni magát, és felvetni ezeket az e-kereskedelmi tárhely megoldásokat, akkor itt összehasonlíthatjuk teljesítménykísérleteinket:

(Grafikonok: megjelenítő.)

Mint láthatja, az A2 Hosting következetesen az összes többi szereplő alatt marad (olvassuk el: gyorsabbak, mint), kivéve a SiteGround Stockholmot (ami a SiteGround-t valószínűleg jobb választássá teszi egy EU-alapú online áruház számára).

Mielőtt befejezzük a dolgokat, vessünk egy végső áttekintést a három e-kereskedelem-tárhely-megoldásról, amelyekre kiterjedünk:

 1. InMotion tárhely: Kiváló költségvetési lehetőség kis online áruházak számára, amely jó teljesítményt nyújt.
 2. SiteGround: Kiváló választás a szerény méretű és biztonságtudatos üzletekhez.
 3. A2 tárhely: Nagyszerű, mindenre kiterjedő lehetőség, kiváló támogatási rendszerrel és tisztességes méretezhetőséggel.

Itt találhatók meg minden platformon az alapvető részletek:

Mozgásban
SiteGround
A2 tárhely

Az e-kereskedelem tervei (havonta $) kezdődnek$ 3.99$ 3.95$ 3.92
Támogatja a tudhatóságot és a válaszidőket3/55/55/5
Biztonsági jellemzők4/55/53/5
Minimális oldalbetöltési idő (másodpercben)0.270,730,21
Az oldal maximális betöltési ideje (másodpercben)0,370,890.45
Teljesítmény (figyelembe véve a fenti pontszámokat)5/54/55/5
Összes pont4/54.6 / 54/5

Mit keres az e-kereskedelem hosting megoldásainak mérlegelésekor? Ossza meg velünk kritériumait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Eredeti szöveg: John Hughes. Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector