A 2020-hoz viszonyítva a legjobb e-mail szolgáltatók közül 6 6️

A 2020-hoz viszonyítva a legjobb e-mail szolgáltatók közül 6 6️

A 2020-hoz viszonyítva a legjobb e-mail szolgáltatók közül 6 6️
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A legtöbb webhely-tárolási terv beépített e-mail tárolással érkezik, de a legjobb e-mail szolgáltatók számos előnyt kínálnak, amelyeket esetleg nem kap a mindennapi internetes házigazda és a szokásos megosztott szerverek segítségével..


Csak néhányat említek a következő előnyökről:

 • Teljes ellenőrzése az e-mailje felett – Ha külön van egy e-mail szerver és a webhely szervere, akkor teljes ellenőrzést gyakorol az e-mail felett. Mikor utoljára éppen éppen egy szörnyű internetes gazdagépet változtatott, de megállította a költözést, amikor eszébe jutott, hogy az e-mailjedet is át kellene költöznie? Igen, az e-mail fájdalmat okozhat, ha rosszul kezelik.
 • Kevesebb esély a spam mappába kerülni – Ha általános webszerveren tartózkodik, valaki másnak, aki büntetést kap a spamért, az e-maileidet is szankcionálhatja. Ha egy harmadik féltől származó gazdagépet felvesz egyéni e-mail szerver karbantartására, akkor teljes mértékben elkerülheti ezt a problémát.
 • Nincs szükségtelen konfiguráció – A szerver felállításával megszerezheti az előző két előnyt, de ehhez sok technikai know-how-ra és bonyolult folyamatra van szükség. Egy harmadik féltől származó e-mail gazdagéppel történő munka elvégzése a kezétől védi az összes műszaki munkát, és lehetővé teszi, hogy koncentrálódjon vállalkozásának fontosabb szempontjaira..

A legjobb e-mail szolgáltatók összehasonlítva

Röviden: a harmadik féltől származó e-mail tárolás leegyszerűsíti a munkafolyamatot, biztosítja az e-mailek láthatóságát, és nagyon kevés beállítást igényel az Ön részéről. Nincs ok arra, hogy ma ne tegye ezt a befektetést vállalkozása számára. Az egyetlen dolog, amit kitalálnia kell, az egyedi munkafolyamat legjobb e-mail gazdagépe.

Nincs idő elolvasni mindezt?

Fontolja meg ezt az összefoglaló táblázatot, amely kiemeli a legfontosabb részleteket:

A legjobb e-mail szolgáltatók 2020-ban

Felület
Ár -tól
A beérkező levelek száma
Beérkező levelek mérete
Attachment
Extrák
G Suite$ 6 / felhasználó / hónap130GB25MBGoogle Dokumentumok, Táblázatok és Bemutatók
Zoho Mail$ 1 / felhasználó / hónap15GB25MBIrodai eszközök, ha megvásárolja a Zoho Workplace csomagot
Office 365$ 12.50 / felhasználó / hónap150GB20MBMS Office eszközök: Outlook, Word, Excel, PowerPoint
GreatMail$ 8.33 / hó810GBHatár nélül
SiteGround$ 3.95 / hókorlátlan2000MB50MBA legmodernebb WordPress tárhelyet tartalmazza
A2 tárhely$ 3.92 / hókorlátlankorlátlan50MBWebhely tárolása tartalmazza

A 2020 legjobb e-mail szolgáltatói

1. G Suite

A legjobb e-mail szolgáltatók: GSuite

G Suite több, mint egy e-mail szolgáltató: ez egy mindent egyben kezelő csomag, amely az üzleti eszközökre optimalizált verziókkal rendelkezik, amelyeket valószínűleg már használ a személyes életének kezelésére. A G Suite számos előnyt kínál minden formájú és méretű vállalkozás számára:

�� bizalmasság – Sokan már használják a Google eszközöket a mindennapi életük megszervezéséhez, így a G Suite alkalmazkodáshoz való alkalmazkodás meglehetősen egyszerű.

�� Szervezeti eszközök – A G Suite nemcsak számos eszközt kínál a beérkező levelek szervezésére, hanem hozzáférést biztosít a Google egyéb szervezeti eszközeinek széles skálájához is..

�� Felhő alapú rendszerek – Mindent létrehozhat, szerkeszthet és tárolhat a felhőben.

Röviden: a G Suite egy egyszerű, de hatékony felhőalapú csomag, kiváló e-mail tárhellyel és számos egyéb üzleti eszközzel.

Árképzés ��

A G Suite három tervet kínál: az alapterv 6 dollár / felhasználó / hónap, az üzleti terv 12 dollár / felhasználó / hónap, és az vállalati terv 25 dollár / felhasználó / hónap.

Jellemzők ��️

E cikk alkalmazásában az alapterv szolgáltatásaira összpontosítunk:

 • Egyéni e-mail címek
 • Korlátlan csoportos e-mailek
 • 25 MB e-mail melléklet
 • 9% garantált üzemidő
 • Video- és hangkonferencia
 • Biztonságos belső üzenetküldés
 • Közös naptárak
 • Google Dokumentumok, Táblázatok és Bemutatók létrehozásának képessége
 • 30 GB felhőtároló, megosztva a csapat között
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Biztonsági és adminisztratív eszközök
 • A G Suite figyelmeztető központja

A magasabb szintű tervek hozzáférést biztosítanak olyan szolgáltatásokhoz, mint a korlátlan felhőtárolás és a SmartSearch.

Who G Suite a legjobb ��

A G Suite ideális azoknak a szervezeteknek, amelyek könnyen használható felhő alapú e-mail megoldást akarnak. A G Suite összes funkciója azonban létezik egy webböngészőben. Számos eszköz lehetővé teszi az offline munka folytatását, de előfordulhat, hogy a mentés nem megfelelő. Ha offline állapotban szeretné megmenteni munkáját, akkor fontolóra kell vennie más lehetőségeket.

2. Zoho Mail

zoho mail - a legegyszerűbb a legjobb e-mail szolgáltatók számára

Zoho Mail része Zoho munkahely, egy szűk költségvetéssel rendelkező vállalatok számára tervezett alternatív üzleti eszközcsomag. A Zoho e-mail házigazdaként történő kiválasztása néhány kiváló előnnyel jár:

�� Ingyenes mobil alkalmazások – A Zoho iOS és Android mobil alkalmazásokat is kínál.

�� Kiváló árképzés – Az éves levél-tervet havonta csak 1 dollárért kaphatja meg, felhasználónként.

A Zoho Workplace, különös tekintettel a Zoho Mail-re, sok ugyanolyan képességet kínál, mint a lista többi opciója, észrevehetően alacsonyabb árakon..

Árképzés ��

Ha csak a Zoho Mail-t szeretné, akkor megvásárolhatja az éves tervet 1 dollárra / felhasználóra / hónapra. A szokásos Zoho munkahelyi terv 3 dollár / felhasználó / hónap, és a professzionális terv 6 dollár / felhasználó / hónap.

Jellemzők ��️

E cikk alkalmazásában betartjuk a Csak a levél csomagban elérhető funkciókat:

 • 25 MB e-mail melléklet
 • 5 GB tárhely
 • E-mail tárolás több domain számára
 • E-mail visszahívás
 • Feladatok, jegyzetek és könyvjelzők
 • eWidget
 • Ingyenes mobil alkalmazások
 • Teljesen működőképes üzleti naptárak, találkozók ütemezésének és megosztási lehetőségeivel kiegészítve
 • 24 órás műszaki támogatás minden fizetett tervhez

Ki a Zoho Mail a legjobb for

A Zoho Mail az egyik legjobb e-mail tárhely-szolgáltató egyszemélyes szolgáltatók és más vállalkozók számára, akik csak azoknak a szolgáltatásoknak akarnak fizetni, amelyek a vállalkozásuk számára nélkülözhetetlenek, és akik nem akarnak jelentős összeget fizetni.

3. Office 365 Business Premium

365 iroda

Office 365 for Business a Microsoft hozzájárulása az e-mail tárolás és az üzleti kommunikáció világához. Ez a csomag számos előnyt kínál:

�� Megkapod az összes Office-t – Ez nem csak az e-mailek tárolására vonatkozik, hanem az Office 365 használatával valójában megkapja az egész Office csomagot. Ez magában foglalja a Microsoft minden idők bestsellereit, például a Word, az Excel, a PowerPoint és így tovább.

�� Az a képesség, hogy bárhol dolgozzon – Az Office 365 szoftver alapú, így működéséhez nem kell internet kapcsolat, hacsak nem akar e-mailt küldeni..

�� Fejlett együttműködési eszközök – A dokumentumok megosztása közvetlenül a mellékletek helyett, így mindenki dolgozhat a dokumentum ugyanazon verzióján. A teljes verzió tartalmazza, így szükség esetén visszatérhet a dokumentum korábbi iterációjához.

�� Hozzáférés a programok új verzióihoz, amikor azok megjelennek – Az előfizetés tulajdonosaként automatikusan hozzáférést kap az Office szoftver új verzióinak megjelenéséhez, további licencdíjak nélkül.

Az Office 365 egy erőteljes szoftver-alapú csomag, olyan eszközökkel töltve, amelyek egyszerűsíthetik vállalkozásának sok szempontját. Még munkájának nagy részét offline is elvégezheti. Az elsődleges tárolórendszer azonban felhőalapú, tehát előfordulhat, hogy offline fájlok használatakor nem férhet hozzá bizonyos fájlokhoz.

Árképzés ��

Az Office 365 Business Premium havi 12,50 dollárba kerül. Ez hozzáférést biztosít az összes eszközhez az Office csomag részeként, és e-mail tárolást is biztosít (a Microsoft Exchange segítségével).

Ha önmagában csak a Microsoft Exchange-t szeretné megszerezni, akkor ezt 4 dollár / felhasználó / hónap áron teheti meg.

Jellemzők ��️

Az Office 365 Business Premium terv hozzáférést biztosít a következőkhöz:

 • E-mail tárolás 50 GB-os postaládával és egyedi e-mail domain címmel
 • Az e-mail címek egyszerű létrehozása és törlése
 • Legfeljebb 20 MB csatlakoztatási méret
 • Az Office alkalmazások asztali verziói: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, valamint az Access és a Publisher PC-hez
 • 50 GB tárhely felhasználónként
 • Automatikusan szinkronizálva van az Exchange alkalmazással az eszközök közötti eléréshez
 • Közös naptárak
 • Egyéni szkript létrehozása
 • 1 TB teljes tárhely a OneDrive segítségével
 • Csevegés alapú munkaterület a csapatok és a Microsoft Teams összekapcsolásához
 • 24 órás telefonos és internetes támogatás

Kinek az Office 365 a legjobb for

Az Office 365 Business Premium ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyek különféle hatékony üzleti eszközöket akarnak, amelyeket online és kikapcsolva is használhatnak. Az a tény, hogy a teljes Office-csomag tartalmazza, óriási előny lehet.

Ha nincs szüksége Office-ra, és csak e-mail tárhelyre van szüksége, akkor ezt a Microsoft Exchange önmagában fogja nyújtani.

4. GreatMail

greatmail

GreatMail egy hatékony, mégis megfizethető lehetőség, amely néhány hatalmas előnnyel rendelkezik:

�� Platformközi támogatás – Teljes kompatibilitás az Outlook, az Apple Mail, a Thunderbird és más e-mail kliensekkel.

�� Fokozott biztonság – A titkosított e-mailek biztonságban tartják adatait, a legfrissebb spam-védelmi technológia pedig a vírusokat és más spam-eket tartja távol a beérkező levelekből..

�� Több domain – Egy adminisztrátori panelen kezelheti a több domainhez tartozó e-mail címeket.

A GreatMail nem kínál fantasztikus extrákat, ám mindent megtesz, amire szükség van egy csoport üzleti e-mailjeinek kezeléséhez.

Árképzés ��

A GreatMail Standard csomag évi 99,95 USD (8,33 USD / hó) kamatot fizet. Így 8 beérkezett mappát kapsz. Bővítheti, ha 1 dollár / felhasználó / hónap fizet minden további e-mail fiókért.

Jellemzők ��️

E cikk alkalmazásában a standard tervre összpontosítunk:

 • Kompatibilis az e-mail kliensek széles választékával, beleértve az Outlook, az Apple Mail és a Thunderbird alkalmazást
 • Több domain kezelése egy fiókból
 • Nincs korlátozás a mellékleteknél
 • Konfigurálja a beérkező levelek mappát, hogy automatikusan elmentse az e-maileket egy meglévő felhőalapú tárfiókba vagy közvetlenül a számítógépére
 • Az összes postafiók automatikus konfigurálása
 • SSL és TSL titkosítás
 • Korszerű víruskereső és spamszűrő technológia

Az arany terv magában foglalja a továbbfejlesztett naptár és névjegyek szinkronizálását is.

Ki a GreatMail a legjobb for

A GreatMail ideális eszköz közép- és nagyvállalatok számára, amelyek szeretnének alapvető e-mail kompatibilitást biztosítani sokféle munkavállaló számára, vagyonköltségek nélkül. A minimum 8 postafiók gyakorlatilag lehetetlen megoldást kínál a kisebb vállalkozások számára.

5. SiteGround

Siteground

A SiteGround elsősorban egy internetes házigazda, e-mail tárhely-ajánlatokkal is:

�� Kezelt WordPress tárhely – Minden SiteGround terv teljes WordPress-integrációval és kezelt WordPress-tárolással érkezik. Még hivatalosan is jóváhagyták őket a WordPress.org!

�� Innovatív sebességű technológiák – A SiteGround gyors, következetes teljesítményt nyújt.

Röviden: a SiteGround az egyetlen hely, ahol ugyanazon szolgáltatótól kiváló minőségű, könnyen használható e-mailek és webtárhelyek szerezhetők be..

Árképzés ��

A SiteGround három tervet kínál: az StartUp terv 3,95 dollár / hó, a GrowBig terv 5,95 dollár / hó, és a GoGeek terv 11,95 dollár / hó..

Jellemzők ��️

E cikk alkalmazásában a StartUp tervhez csatolt e-mail-specifikus funkciókra összpontosítunk. Röviden áttekintheti a SiteGround többi funkcióját itt:

 • Egyéni e-mail cím
 • 2000 MB beérkező levelek
 • 50 MB rögzítési határ
 • Akár 400 e-mail küldhető óránként
 • Legfeljebb 40 címzett e-mailben
 • Legfeljebb 20 e-mail érkezik percenként
 • A kézbesítetlen postai újabb próbálkozás 24 óra elteltével
 • A SpamExperts alapértelmezés szerint engedélyezve van minden kiszolgálón

Ki számára a SiteGround a legjobb ��

Ha még nincs webhelye, vagy új webhelyre szeretne váltani, akkor a SiteGround kiváló lehetőség az Ön számára. Ha elégedett a jelenlegi internetes házigazdával, vagy kifejezetten azt szeretné, ha egy e-mail házigazda megkönnyíti az együttműködést, érdemes fontolóra venni egy másik eszközt ebből a listából.

6. A2 tárhely

A2Hosting

Az A2 tárhely egy másik szolgáltatás, amely a kiváló minőségű e-mailek tárolását egy webhely-tárolási tervbe csomagolja, így nem kell több vezérlőpanellel foglalkoznia. Az A2 Hosting néhány figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkezik:

�� Korlátlan tárolás és adatátvitel – Soha ne aggódjon a tárolni kívánt adatmennyiség miatt.

�� Kompatibilitás sokféle e-mail szoftverrel – Az A2 e-mail tárhely automatikusan integrálódik a kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozására és az e-mail hírlevelek küldésére szolgáló szoftverbe. Kompatibilis számos e-mail klienssel is.

�� Automatizált biztonsági mentések – Az Ön e-mailjei automatikusan biztonsági másolatot készítenek.

Árképzés ��

Lehet kapni a Lite tervet 3,92 dollárért / hónap, a Swift tervet 4,90 dollárért / hónap, vagy a Turbo tervet 9,31 dollárért / hónap. Ezek az árak azonban megújuláskor növekedni fognak. További információkért nézd meg a tárhely-tervek listáját.

Jellemzők ��️

E cikk alkalmazásában az e-mail tárolással kapcsolatos szolgáltatásokra koncentrálunk. Nézze meg a tárhely-tervek teljes listáját további információkért:

 • Korlátlan egyedi e-mail címek
 • 50 MB fájlcsatolás korlátozása
 • Korszerű spamvédelem
 • Választható webmail szoftver, három beépített lehetőséggel és kompatibilitással még sok másnal
 • E-mail továbbítók
 • Auto-reagálók

Ki számára az A2 tárhely a legjobb for

Hasonlóan a SiteGround-hez, az A2 tárhely nagyszerű választás, ha olyan helyet keres, ahol nemcsak e-mailjeit, hanem webhelyét is tárolja. A minden-egyben megoldás megkönnyíti az eszközök kezelését.

Mit kell keresni egy e-mail tárhely szolgáltatónál?

Az e-mail tárhely szolgáltatótól megkövetelt szolgáltatások az Ön által alkalmazott iparágtól függően változhatnak, de vannak olyan funkciók, amelyeket a legtöbb vállalkozásnak keresnie kell:

 • Egyéni domainhasználat hozzáadott díjak nélkül – Ez azt jelenti, hogy a host lehetővé teszi e-mail címek létrehozását a vállalkozás hivatalos domain nevével.
 • Az e-mailek domain szerint külön-külön – Egyes megosztott beállításoknál, ha olyan e-maileket állít be, mint a [email protected] és a [email protected], ezek az e-mailek ugyanahhoz a postaládához vezethetnek, mivel ugyanazzal a felhasználónévvel rendelkeznek. Ez nem ideális. Szeretne külön e-maileket beállítani a különböző domainnevekre.
 • Jelentős postafiók-tárolás – Önnek és alkalmazottainak sok helyre van szükségük az ügyfelekkel folytatott kommunikáció és más fontos üzleti dokumentumok archiválásához. Keressen egy e-mailt, amely felhasználónként legalább 2 GB tárhelyet kínál.
 • 24 órás ügyfélszolgálat – Önnek képesnek kell lennie arra, hogy technikai támogatást kapjon az e-mail házigazdájától, napközben vagy éjszaka bármikor.
 • Biztonsági szűrők – Ezek a szolgáltatások megakadályozzák üzleti e-mailjeit spam, vírusok és egyéb biztonsági fenyegetések nélkül.
 • E-mail kézbesítési garanciák – Nem akarja, hogy olyan e-mailekkel érkezzen, amelyek sehová sem kerülnek. Szüksége van garanciákra.
 • Fájlküldési képesség – Egy e-mail, amely lehetővé teszi legalább 25 MB fájlok küldését, megkönnyíti a nagy munkafájlok megosztását. Néhány e-mail tárhely szolgáltató fejlett fájlmegosztást biztosít még nagyobb dokumentumokhoz.
 • Egyszerű használat – Olyan rendszerbe szeretne befektetni, amely megkönnyíti új fiókok létrehozását és az üzleti vállalkozásához kapcsolódó e-mail fiókok kezelését. A legjobb e-mailes tárhely szolgáltatók egyszerűen kezelhető felületeket kínálnak az egyes fiókokhoz is. Ezek gyakran olyan szervezeti eszközökkel érkeznek, amelyek segítenek a különböző típusú üzleti kommunikációk kezelésében.
 • üzemidő – Ha bármikor leáll a hálózat, az az idő, amikor vállalkozása pénzt veszít. Keressen egy olyan e-mail szolgáltatót, amely garantálja az üzemidő 99,9% -át, és javításokat kínál, így nem kell fenntartania a saját rendszerét.
 • Folyamatos fejlesztések – Az e-mail marketing világa mindig változik. Az e-mail tervezés képességei és a minőségi felhasználói élmények lehetősége minden évben exponenciálisan növekszik. A legjobb e-mail szolgáltatók azon is dolgoznak, hogy folyamatosan fejlődjenek és fejlődjenek. Vegye figyelembe a frissítések gyakoriságát és a frissítések típusait is, amelyekbe egy e-mail gazda beruházott a közelmúltban.

Végső gondolatok ezekről a legjobb e-mail szolgáltatókról

Minden vállalatnak különféle igényei vannak, ezért fontos, hogy a legjobb e-mail tárhely-szolgáltatók felfedezésekor fontolja meg a csapatnak valóban szükséges funkciókat. A listán szereplő összes lehetőség remek, de különféle vállalkozások számára működik:

 • G Suite ideális azoknak a cégeknek, amelyek vállalkozásuk több aspektusát egy ismerős helyen szeretnék kezelni, és bíznak abban, hogy a Google gondoskodik adataikról.
 • Zoho Mail ideális kis cégek számára, szűk költségvetéssel és minimális funkcionalitási követelményekkel. �� legjobb csak e-maileket tartalmazó költségvetési megoldás
 • Office 365 kiváló lehetőség azoknak a cégeknek, amelyek nemcsak az e-mailek tárolását szeretnék, hanem a Microsoft különböző irodai programjainak előnyeit is élvezhetik, amelyek kéznél vannak egy csomagban.
 • GreatMail élvezetesen egyszerű lehetőség közép- és nagyvállalatok számára, amelyek alapvető e-mail funkciókat szeretnének biztosítani alkalmazottaik számára anélkül, hogy a bankot megtörnék.
 • A SiteGround ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek még nincs weboldala vagy akik nem elégedettek a házigazdájukkal, és valami jobbra szeretnének váltani. A SiteGround az összes-egy-hely a webhelyek és az e-mailek tárolására. �� legjobb webhely + e-mail megoldás
 • Az A2 tárhely a SiteGround alternatívája. Nézze meg, ha nem kedveli a SiteGround ajánlatát.

Mindenekelőtt ne felejtse el, hogy a legjobb e-mail gazdagép, amellyel együtt dolgozik. Ne félj több lehetőséggel kipróbálni, mielőtt hosszú távú megoldást választana.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutató és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector