A 2020-as legjobb Node.js tárhely-platform 9 (ingyenes és fizetett)

A legjobb Node.js tárhely


Keresi a legjobb Node.js tárhelyet a következő pályázati projekthez? Ebben a bejegyzésben különféle prémium és ingyenes Node.js tárhelyszolgáltatásokat fogok megosztani minden tudásszintű felhasználó számára.

Összességében az általunk vizsgált lehetőségek:

 1. Heroku #
 2. Amazon Web Services #
 3. DigitalOcean #
 4. A2 tárhelyszám
 5. Hiba #
 6. Google Cloud Platform #
 7. Microsoft Azure #
 8. Platform.sh #
 9. NodeChef #

Olvassa el az egyes platformok részletesebb áttekintését!

Sietségben? Itt található a megállapítások összefoglalása:

A legjobb Node.js tárhely a piaconHázigazda
Ár -tól
Fizetés felhasználással? *
Felhőalapú?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2 tárhely$ 4.90
Hiba$ 0N / A – IngyenesN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

1. Heroku (Www.Heroku.com)

Heroku

A Heroku egy felhő alkalmazásplatform, amely kínál ingyenes Node.js tárhely, ami önmagában elég nagy döntetlen. Természetesen vannak bizonyos korlátozások, és hasonlóan az ingyenes WordPress tárhelyhez, valószínűleg fizetős tárhelyet keres egy komoly projekt számára. De ha jól felel meg ezeknek a korlátozásoknak, és csak egy ingyenes Node.js tárhelyet keres, amellyel játszani tudna, ez egy jó hely a kezdéshez!

A Heroku fizetős terveket is kínál, amelyek szintén jó választás az Ön igényeitől függően.

Tehát milyen korlátok vannak a Heroku ingyenes Node.js tárhelyén? Ugyanis:

 • 512 MB memória
 • 30 perc tétlenség után alszik
 • Csak egy felhasználó
 • 1000 korlátot kap "Dynóra" a teljes számlájára (ha hitelkártyával igazol, ellenkező esetben csak 550)

Ha ezek a korlátozások akadályozzák a terveit, a Heroku fizetett tervei továbbra is megfizethetőek lehetnek, mindössze 7 dollárral kezdve.

A Heroku jól dokumentált, könnyen méretezhető, és általában elég fejlesztőbarát.

2. Amazon Web Services (AWS.Amazon.com)

AWS

Valószínűleg hallottál már az Amazon Web Services-ről, mert úgy működik, mint az egész internet. Oké, ez kissé túlzás, de nagyon szép, nagyon népszerű.

Az AWS számos integrált szolgáltatásán keresztül remek lehetőséget kínál a Node.js alkalmazások tárolására.

Noha sokféle szolgáltatás közül lehet választani, valószínűleg a legjobban szeretne kezdje az Elastic Beanstalk-tal, melyik "megkönnyíti a Node.js webes alkalmazások telepítését, kezelését és méretezését az Amazon Web Services használatával."

Csak feltöltenie kell a kódot, majd az AWS kezeli a telepítést és a kiépítést. Ráadásul nincs külön díj az Elastic Beanstalk szolgáltatásért – továbbra is csak a ténylegesen használt AWS szolgáltatásokért fizet.

Egy másik érdekes lehetőség a Lambda, amely kiszolgáló nélküli tárhely-megközelítést kínál.

Ha még nem ismeri az AWS-t, akkor nézze meg a "Telepítse a Node.js webalkalmazást" projekt útmutató hogy megtanulja az alapokat, és telepítse az alkalmazást, és futtassa.

3. DigitalOcean (Www.DigitalOcean.com)

Egy kattintással a Node.js beállítás a DigitalOcean tárhelyén

A népszerű felhőinfrastruktúra-szolgáltatás, a DigitalOcean szintén jó választást kínál a Node.js tárhelyéhez, és lehetővé teszi tekerje fel egy új Node.js Ubuntu cseppet néhány kattintással. Vagy létrehozhat saját cseppet is, és mindent beállíthat saját maga.

Ez nem a legjobb megoldás a tapasztalatlan felhasználók számára, mert az infrastruktúrát önnek kell kezdenie, de az árak megfizethetőek, és a DigitalOcean rendkívül egyszerűvé teszi az alkalmazás skálázását..

Indulhat új cseppekkel, kevesebb, mint 5 dollárért havonta, és nyolc különböző adatközpontot választhat három különböző kontinensen..

A DigitalOcean a közelmúltban is megvásárolta Nanobox, amely megkönnyíti a webes alkalmazások telepítését – itt regisztrálhat a bétaverzióra.

4. A2 tárhely (www.A2Hosting.com)

A2 tárhely node.js terv

Az A2 tárhely a kevés egyike "hagyományos" A házigazdák külön Node.js tárhelycsomagot kínálnak. Vagyis általában a felhő vagy a Node.js dedikált lehetőségeit keresi, de az A2 Hosting lehetővé teszi a megosztott terveik használatát.

Ez az A2 hosting megfizethető lehetőséget kínál, ha a tervek mindössze havonta 4,90 USD-t tesznek ki a következőkre:

 • 1 webhely
 • 5 adatbázis
 • korlátlan tárolás és átvitel
 • ingyenes SSL tanúsítványt a Let’s Encrypt segítségével
 • cPanel szerver menedzsmenthez

Innen felmegyek a tervek további webhelyek és jobb teljesítmény érdekében.

Az A2 Hosting hátránya azonban az, hogy nem lesz olyan egyszerű skáláznia alkalmazását, mint ez a listán szereplő sok felhő Node.js tárhely-szolgáltató esetében lenne..

5. Hiba (Glitch.com)

A Glitch ingyenes Node.js tárhelyet kínál

Ha ingyenes Node.js tárhelyet keres egy szórakoztató projekthez, akkor a Glitch lehet az eszköz az Ön számára. Ez nem jó megoldás egy komoly vállalkozás számára, de szórakoztató alkalmazásokhoz vagy prototípusok készítéséhez kiválóan alkalmas.

Akkor is létrehozhat egy alkalmazást névtelenül, bár be kell jelentkeznie a GitHubon vagy a Facebookon keresztül, ha azt akarja, hogy projektjei aktívak maradjanak (az anonim alkalmazások öt napon belül lejárnak).

A Glitch nem engedi a saját domain használatát, és vannak más korlátozások, például:

 • A projektek 5 perc után alszanak, ha nem használják, és 12 óra múlva automatikusan leállnak. Felébrednek, amikor újabb HTTP kérést kapnak.
 • 200 MB lemezterület-korlátozás és 512 MB eszköz-tárhely.
 • 512 MB RAM, akárcsak a Heroku ingyenes Node.js tárhelykorlátjai.
 • Korlátozva 4000 kérelem óránként.

Egy egyszerű útmutató a Node.js alkalmazás tárolásához a Glitch-en, nézzen meg egy Idiót útmutatóját a tárhelyről a Glitch.com webhelyen.

A Glitch ugyanabból a csapatból származik, mint a Stack Overflow, a Stack Exchange és a Trello (még mielőtt a Trello megszerezte az Atlassian-t), tehát némi súlya van mögötte.

6. Google Cloud Platform (Cloud.Google.com)

Google Cloud Platform

Ha Node.js alkalmazását ugyanabban az infrastruktúrában szeretné üzemeltetni, amely a Google Search és a YouTube szolgáltatást hajtja végre, akkor a Google Cloud Platform lehet a legjobb Node.js tárhely az Ön számára..

Az Amazon Web Serviceshez hasonlóan Ön is sokféle terméket és szolgáltatást választhat. Az egyik, amelyet határozottan figyelembe kell venni, az Google App Engine, amely lehetővé teszi "koncentráljon csak a kódírásra, anélkül hogy aggódna az alapul szolgáló infrastruktúra kezelésével".

És hasonlóan az AWS-hez, csak azokért az erőforrásokért fog fizetni, amelyeket ténylegesen felhasznál.

Útmutató a Node.js alkalmazások tárhelyének megkezdéséhez a Google Cloud Platformon, olvassa el a Google Node.JS App Engine gyors üzembe helyezési útmutatóját.

7. Microsoft Azure (Azure.Microsoft.com)

Microsoft Azure node.js

A nagy név felhőalapú számítástechnikai platformok egyike, a Microsoft Azure számos szolgáltatást is kínál, amelyek megkönnyítik a Node.js alkalmazások üzemeltetését és telepítését..

Kimondottan, Az Azure App Service teljes mértékben felügyelt megoldást kínál a Node.js alkalmazások tárolására.

Egy másik vonzó dolog a Microsoft Azure-ban az, hogy 12 hónapos ingyenes alapszolgáltatásokat kínál, valamint egy 200 dolláros jóváírást, amelyet további szolgáltatásokra használhat fel az első 30 napban. Tehát, bár ez nem örökre ingyenes, sok kilométert is elérhet, mielőtt fizetnie kell.

8. Platform.sh (Platform.sh)

A PaaS-ot tároló Platform.sh Node.js

Ha utálja Node.js alkalmazásai infrastruktúrájának kezelését, akkor a Platform.sh lehet a legjobb Node.js tárhely az alkalmazásod számára.

Ahogy a neve is sugallja, ez egy platform-szolgáltatásként (PaaS), amely kezeli az alkalmazás összes infrastruktúrájának kezelését.

Nem technikailag tárolja magát, mivel a Platform.sh partnerként működik az AWS-sel, a Google Cloud Platform-mal, a Microsoft Azure-val stb., De ez sokkal megkönnyíti a Node.js alkalmazások ezen a felhőinfrastruktúrán történő futtatását..

A Platform.sh tervei havi 50 USD-tól kezdődnek, és onnan felfelé haladnak, az Ön igényei szerint. Ingyenes kipróbálást is kaphat annak kipróbálására – nincs szükség hitelkártyára.

9. NodeChef (Www.NodeChef.com)

NodeChef

Ha a tervek mindössze havonta 9 dollárba kerülnek, a NodeChef megfizethető Node.js tárhelyet kínál alkalmazásához, Docker tárolókkal csupasz fém szervereken, a választott négy adatközpont közül négy kontinensen:

 • Az US-Keleten
 • EU-Nyugat (Párizs)
 • Singapore
 • Sydney

Választhat az SQL és a NoSQL adatbázisok között, a NodeChef könnyű méretezést és automatizált SSL tanúsítványkezelést is kínál..

A NodeChef havi 9 dolláros belépő szintű terve megszerezte:

 • 1 CPU
 • 128 MB alkalmazásmemória
 • 100 MB adatbázis-memória
 • 1 GB-os adatbázis-tárolás
 • Nem mért sávszélesség

Ezután szükség szerint méretezheti az egyes erőforrásokat.

Mi az Ön igényeinek leginkább megfelelő Node.js tárhely?

Ha be szeretné zárni ezt a bejegyzést, és segít kiválasztani az adott helyzethez tartozó legjobb Node.js tárhelyet, futtasson néhány forgatókönyvet:

Először: ha technikailag hozzáértő, akkor a nagy felhő infrastruktúrájú szolgáltatásai jó választást jelentenek, és általában olyan szolgáltatásokat nyújtanak Önnek, amelyek elősegítik az alkalmazás kezelését, és kiküszöbölik az unalmas infrastruktúra-követelményeket..

Természetesen itt van a nagy három:

DigitalOcean és Heroku jó lehetőségeket is kínálnak, és Platform.sh PaaS-t kínál, amely segít a végpontok közötti fejlesztésben.

Ha kifejezetten ingyenes Node.js tárhelyet keres, Hiba jó választás a nem misszió szempontjából kritikus dolgokhoz, és Heroku szintén korlátozott ingyenes tervet kínál.

Végül, ha nem akarja elmenni a felhő útvonalon, akkor az A2 Hosting megfizethető belépési pontot kínál havonta ~ 4 dollárnál, és egyike azon kevés házigazdáknak, amelyek lehetővé teszik a Node.js futtatását anélkül, hogy saját VPS-t vagy dedikált szervert kapnának. És NodeChef megfizethető árpontot kínál a Docker konténer-megközelítésével is csupasz fémszervereknél.

Itt ismét a gyors összefoglaló táblázat:

A legjobb Node.js tárhely a piaconHázigazda
Ár -tól
Fizetés felhasználással? *
Felhőalapú?
Heroku$ 0
AWS$ 0
DigitalOcean$ 5
A2 tárhely$ 4.90
Hiba$ 0N / A – IngyenesN / A
Google Cloud Platform$ 0
Microsoft Azure$ 0
Platform.sh$ 50
NodeChef$ 9

Által "Fizetés használat szerint", azt értjük, hogy a ténylegesen felhasznált források alapján fizeti, nem pedig havonta meghatározott összeget.

Kérdése van a Node.js legjobb tárhelyének kiválasztásáról? Kérdezd meg a megjegyzéseket!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map