9 “leggyorsabb” WordPress tárhely-szolgáltató összehasonlítva (2020)

9 “leggyorsabb” WordPress tárhely-szolgáltató összehasonlítva (2020)

9 “leggyorsabb” WordPress tárhely-szolgáltató összehasonlítva (2020)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Te keresi a leggyorsabb WordPress tárhelyet az Ön webhelyén?


Nem számít, ha új vállalkozást indít, vagy ha már rendelkezik egy ideje, akkor a sebesség az egyik kulcsa annak biztosításához, hogy webhelye növekedjen és egészséges maradjon. Bónuszpont… ez szintén aktívvá teszi a látogatókat.

A leggyorsabb webtárhely keresése azonban kissé trükkös lehet, mivel minden host különbözik. Sokféle csomagjuk van, amelyek összezavarhatják Önt, ha átmész. Mindenki azt akarja, ami a vállalkozásának legmegfelelőbb, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy. És természetesen az egyik legfontosabb dolog, amelyre támaszkodhat, a sebesség.

A leggyorsabb WordPress tárhely

Miért fontos a sebesség??

A WordPress leggyorsabb tárhelyének köszönhetően könnyedén megszervezheti és fejlesztheti tartalmát. A lassú gazdagép nem csak lelassítja az oldal betöltését a látogatók számára, de lelassíthatja az adminisztrációs panelt is. Ez megnehezíti és időigényesebbé teszi a munkáját.

A legfontosabb azonban, hogy a gyors tárhely biztosítja az Ön számára a látogatók jól érzik magukat, amikor megpróbálják elérni az Ön webhelyét, és valamilyen módon kapcsolatba lépni vele (például a közösségi média gombjainak megjegyzése vagy kattintása). Egy olyan webhely, amely nem töltődik be gyorsan, el fogja távolítani őket.

Röviden: ha a leggyorsabb WordPress tárhelyet kereste, amely nem fogja megtörni a bankját, akkor ez határozottan a SiteGround, de nyugodtan kiderítse, melyik a legmegfelelőbb a tanulmány további olvasásakor..

A leggyorsabban összehasonlított WordPress-szolgáltatók (dióhéjban)

Ha siet, akkor itt találjuk legfontosabb eredményeinket:

  1. SiteGround (www.siteground.com)
  2. WP Engine (wpengine.com)
  3. Bluehost (www.bluehost.com)

A fő ok, amit a SiteGround-hez ajánlunk, az az, hogy az a legjobb feltöltési idők egy másik összehasonlító bejegyzésében, amelyet tettünk (a legjobb WordPress-tárhely-szolgáltatókra mutató hivatkozás itt). Íme egy részlet a SiteGround-ról:

LoadImpact tesztek:

Szerver helye: Amszterdam
Vizsgálógép helye: Dublin, Írország
Minimális válaszidő: 0.46s
Maximális válaszidő: 0.87s

SiteGround LoadImpact teszt

A TELJES összehasonlítás:

Van még egy probléma, amely első pillantásra nem olyan nyilvánvaló, amikor a leggyorsabb WordPress-tárhelyről van szó. Főként akkor is, ha a jelenlegi internetes házigazda tökéletesen képes kezelni az átlagos forgalom számát, mi történik, ha elkap egy igazán népszerű napot? Mint kiderült, nem minden tárhely-terv képes ezt kezelni.

A látogatók… mi a szó… hangulatos. Nem töltik el napjukat egy olyan weboldal várakozásánál, amely alig mozog, és ami még ennél is fontosabb, sokuk nem tér vissza, ha nem kínál nekik valamilyen alapvető kényelmes böngészési élményt..

Amint Dave Artz (AOL) az AOL – ban megállapította: Egy tanulmány, az oldalmegtekintések csökkennek, mivel az oldal betöltési ideje növekszik. A tanulmány szerint:

Azok a felhasználók, akik az oldal betöltésének ideje alatt a legfelső deciliből állnak, 7,5 oldalt jelentenek meg / látogatás. 6 oldalra csökken / látogatás a 3. decilis értékben, és 5 oldal / látogatás oldalra csökken a legkisebb oldalbetöltési idővel rendelkező felhasználók számára.

Ugyanezen tanulmány szerint a növekvő sebesség fog csökkenti a működési költségeket is. Phil Dixon (Shopzilla) megosztja tapasztalatait és megmutatja, hogy:

Egy éves teljesítmény-újratervezés 5 másodperces gyorsulást eredményezett (~ 7 másodpercről ~ 2 másodpercre). Ennek eredményeként az oldalmegtekintés 25% -kal, 7–12% -kal növekedett a bevétel és 50% -kal csökkent a hardver. Ez az utolsó pont a teljesítményjavítások nyereségét mutatja, növeli a bevételt, miközben csökkenti a működési költségeket.

Több kell? Szerint a az Akamai által 2009-ben készített tanulmány, A látogatók 47 százaléka azt várja el, hogy egy weboldal két másodperc alatt betöltődik. Ennél több az emberek 40 százaléka elhagyja az oldalt, ha több mint három másodpercig tart a betöltés. És az oldal válaszának egy másodperces késése hét százalékkal csökkenti a konverziók számát.

Mint láthatja, a weboldal sebessége üzleti szempontból óriási szerepet játszik, és jelentős hatással lehet arra, hogy a weboldal milyen sikeres lehet.

A leggyorsabb WordPress tárhely keresése – figyelembe veendő tényezők

Van egy pár fontos tényezők, amelyekre tudatában kell lennie, amikor a megfelelő gazdagépet keresi:

A jelenlegi közönség mérete:

A közönség nagysága az első, amit a leggyorsabb WordPress-tárhely keresésekor érdemes megvizsgálnia.

Fontos tudni, hogy hány látogató képes kiszolgálni a házigazdát – és hogy képes lesz-e kezelni a növekedését.

A szokásos tárhelycsomagokkal minden ügyfélnek van egy bizonyos hely a szerveren. Még akkor is, ha a házigazda azt mondja, hogy van hely "korlátlan," ez nem egészen a helyzet, amit gyorsan megtudhat, ha a felhasználó megállapodása alapján elolvassa a finomnyomást.

A forgalom hatalmas növekedése elkerülhetetlenül lelassítja webhelyét, ha azt egy megosztott tárhely-alapon futtatják. És ha a tüske elég nagy, akkor egy bizonyos ponton a webhely teljesen lemerül.

Mielőtt kiválasztana egy internetes gazdagépet, keresse meg néhány online fórumot, és vegye fel a kapcsolatot a webgazda támogatásával is. Próbáljon megkeresni azokat a forgalmi számokat, amelyekkel a gazdagép reálisan képes kezelni.

A szerver helye:

Ezt gyakran figyelmen kívül hagyják. Általánosságban annak érdekében, hogy a webtárhely gyors legyen a közönség számára, válasszon egy olyan szervert, amely valójában közel áll a közönség földrajzi helyzetéhez..

Más szavakkal: ne tárolja webhelyét a világ más oldalán a közönség között, csak azért, mert olcsóbb.

A WordPress tárhely típusai

Az a döntés, hogy milyen típusú tárhelyet válasszon, az egyéni igényeitől függ, hogy mennyi munkát szeretne később elvégezni a szerverrel és a webhelyével..

Ha csak most kezdődik, és szeretné megtudni, hogy a WordPress webhely birtoklása hogyan fog működni az Ön számára, kipróbálhat ingyenes hostokkal vagy megosztott tárhelycsomagokkal (itt oszthatja meg a tárhelyet más ügyfelekkel; olyan cégek, mint az InMotion vagy a Bluehost) te ezt).

Szakemberek és webhelyek számára, amelyek nagyobb közönséget építettek ki, a menedzselt tárhely és a VPS lesz a válasz (a WP Engine segítségével), Pagely, vagy lendkerék). Ezek drágábbak, de sok tulajdonsággal és előnnyel rendelkeznek. A fõnök az, hogy Önnek nem kell magának a technikai oldallal foglalkoznia.

A fogadó cégeket érdemes megvizsgálni

Számos hosting cég választhat, amelyek mindegyike kissé eltérő szolgáltatásokat és szolgáltatásokat nyújt. Kiválasztottuk néhány érdekesebbet, különös tekintettel a fő célkitűzésre – a leggyorsabb WordPress tárhely megtalálására.

Az itt található vállalatok a leggyorsabbak a területen, és költségkeretüktől függően váltakoznak drágaktól olcsóbbá. Megbízható ügyfél-támogatást és támogatást, jó biztonságot és biztonságos biztonsági mentéseket kínálnak.

1. SiteGround (www.siteground.com)

A SiteGround nagyszerű választás, ha a leggyorsabb WordPress-tárhelyet keres (és a WordPress.org által javasolt néhány platform közül is)..

Három fő tervet kínálnak, amelyek 3,95 és 5,95 dollártól kezdve havonta 11,95 dollárig terjednek, és ez nagyon megfizethető megoldást jelent. A legalapvetőbb terv részeként 10 GB lemezterületet, ingyenes domaint, 24 órás támogatást, ingyenes napi biztonsági másolatot, ingyenes SSL tanúsítványt és mindent, amit elvárhat egy hosting szolgáltatástól.

Leggyorsabb WordPress tárhely: SiteGround

Ezután van néhány kiegészítő szolgáltatás a másik két terv részeként (például prioritási támogatás, ingyenes PCI-megfelelés és így tovább). Ezen felül van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Egy másik áttörés, amely a SiteGround-t jó választásnak tekinti a leggyorsabb WordPress-tárhely keresésekor, az egyéni SG Optimizer-bővítmény, amely lehetővé teszi a SiteGround gyorsítótárazási algoritmusainak kihasználását (a bővítményt a tárhelyterv tartalmazza).

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Ez egy professzionális megosztott tárhelyre szakosodott cég. Ez egy hivatalos WordPress által jóváhagyott tárhely-szolgáltató. Egy kattintással történő telepítést, automatikus biztonsági másolatot és non-stop támogatást nyújtanak.

Ajánlataik havonta 2,95 dollártól kezdődnek (feltéve, ha hajlandó 36 hónapos szerződést kötni), 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Ez a WordPress tárhely jó választás kisvállalkozások és bloggerek számára.

Leggyorsabb WordPress tárhely: bluehost

3. WP motor (wpengine.com)

Kicsit drágább, mint a többi kezelt WordPress tárhely-tervnél, de megéri.

Jó szolgáltatásokat, szupergyors kiszolgálókat, kiváló műszaki és ügyfélszolgálatot nyújtanak. Tárhely-infrastruktúrájukat elsősorban azért hozták létre, hogy a WordPress webhely gyorsan és simán működjön. 

A tervek havi 22,50 dollárra indulnak, és van egy 60 napos pénz-visszafizetési garancia. A 22,50 USD-os terv részeként korlátlan adatátvitelt és 10 GB-os helyi tárhelyet kap.

Ennek elegendőnek kell lennie egy új webhelyhez, és havonta akár 25 000 látogatót képes kiszolgálni.

A leggyorsabb WordPress tárhely: WP Engine

4. InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)

Az InMotion, amely a WordPress egyik legnépszerűbb megosztott gazdagépe, hatékony ár-tulajdonságaránnyal rendelkezik.

Az első terv csak 3,99 USD-tól indul havonta, ami a piacon az egyik legolcsóbb ajánlat. Mit jelent neked? Korlátlan lemezterület, 2 webhely egy fiókban, ingyenes adatmentések, ingyenes leállás nélküli webhelyátvitel, ingyenes domain regisztráció, korlátlan e-mail fiókok. És még egy fantasztikus dolog: az előre telepített WordPress-hez tartozik, így nem kell külön telepítenie.

Leggyorsabb WordPress tárhely: inmotion tárhely

5. Pagely (Www.pagely.com)

Kicsit drágább, mint a listán szereplő többi megoldásnál, ám sok megtérül beruházásáért (ez egy kezelt hosting terv).

Az alapcsomag havi 199 dollár, és számos kedvezményt nyújt. Csak néhányat említhetünk: előzetesen telepítjük a WordPress programot, automatikusan frissítjük a WordPress-t és a bővítményeket, automatikus biztonsági másolatot, ingyenes CDN-t és 24/7 USA + Egyesült Királyság-alapú támogatást (fontos!).

A Pagely a WordPress-re optimalizált tárhelyterveiről ismert, és alapvetően a lehető leggyorsabb WordPress-tárhelyet kínálja Önnek, tehát ha valamit keres, amely gondtalan élményt nyújt Önnek, akkor ez lehet a szolgáltató az Ön számára. Ezenkívül akár öt webhelyet is elindíthat egy csomagban, és 25 GB sávszélességet kap.

Leggyorsabb WordPress tárhely: oldalsó

6. lendkerék (www.getflywheel.com)

Ez a WordPress tárhely a tervezők és az ügynökségek számára, de barátságos a kevésbé fejlett emberek számára is, akik webhelyüket szeretnék fejleszteni..

Havonta 13,00 USD-tól kezdve a Flywheel jó egyensúlyt teremt az árképzés és a teljesítmény között. Havi 25 000 látogatót fog kiszolgálni abban a belépő szintű tervben.

A lendkerék nagy sebességet, biztonságot, ügyfél-együttműködést és biztonságos biztonsági mentéseket kínál.

lendkerék

7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

Ezt hívják gyors WordPress-tárhelynek, nagy támogatással és jó oldalbetöltési idővel. Teljesítményt és sebességet kínálnak, mint cégük két legfontosabb kulcsát. A WPXHosting egy kattintással elérhető WordPress telepítést, ingyenes CDN-t, fokozott biztonságot és jó ügyfélszolgálatot biztosít.

Az árak havonta 24,99 USD-tól kezdődnek. Az ajánlat lehetővé teszi öt webhely felépítését, 100 GB sávszélesség és 10 GB tárolási korlátozás elérését (az összes lemez SSD, ami hatalmas a webhely sebességéhez).

wpxhosting

8. HostGator (www.hostgator.com)

Egy másik megosztott WordPress tárhely, amely az egyik legnagyobb online hosting cég.

A legalacsonyabb árat kínálja, amelyet havonta 2,75 USD-től kezdhet (36 hónapos szerződés esetén). Telepítheti webhelyét egyetlen kattintással. A legjobb azoknak, akik el akarják indítani első üzleti webhelyüket.

Ha többre van szüksége, a HostGator megosztott, viszonteladói, VPS és dedikált szervercsomagokat kínál kezdőknek és szakembereknek egyaránt, különböző áron.

Hostgator

9. Site5 (Www.site5.com)

Közös WordPress tárhely, amely nagyon jó azoknak a kezdőknek, akik el akarják indítani első webhelyüket.

A Site5 egy kattintással történő telepítést biztosít, a tervek havonta 6,95 dollártól kezdődnek, és ezen az áron még ingyenes webhely-migrációt is kínálnak (ha a webhelyet más cég üzemeltette).

Érdemes megjegyezni, hogy a legolcsóbb terv havonta akár 10 000 látogató számára is jó, ennek elegendőnek kell lennie az induláshoz. A Site5 felhasználóbarát kezelőpanelt is kínál.

Site5

Hogyan válasszuk ki a leggyorsabb WordPress tárhelyet az Ön számára:

Íme lépésről lépésre egy olyan tárhely-csomag kiválasztása, amely gyors lesz az Ön és a közönség számára:

Válasszon egyet a vállalatok közül
Keresse fel a fent felsorolt ​​vállalatokat, és ismerje meg, mit nyújtanak. Vegye figyelembe minden érdekes részletet kínálatával kapcsolatban. Itt játszik szerepet a költségvetés.
Ellenőrizze a szerver helyét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az öné
Miután kiválasztott egy céget, ellenőrizze a rendelkezésre álló szerverhelyeket. Ez azt jelenti, hogy ellenőriznie kell, hogy az viszonylag közel áll-e a közönség helyéhez. Minél közelebb, annál jobb. Ez a szempont fontos, mivel jobb teljesítményt nyújt ugyanazon befektetésnél. Egyes vállalatok megmutatják szerverük helyét a regisztráció során, másokkal erről közvetlenül kell kapcsolatba lépni.
Válasszon egy tervet
Miután eldöntötte, hogy melyik társaság közelebb áll és kielégíti minden igényét, ki kell választania az általuk kínált tervek egyikét. A szükséges terv az, amely legjobban megfelel a költségvetésnek, a közönségnek és a céloknak.

Következtetés

Rengeteg olyan fogadó cég működik, amely kiszolgálja mindenki igényeit és költségvetését. Ez talán még keményebbé teszi a webhely leggyorsabb WordPress-tárhelyének kiválasztását.

Fontos, hogy nagyon jól ismerje vállalkozását és céljait, hogy kiválaszthassa a megfelelő társaságot. Ezen kívül nagyon sok eszköz és szolgáltatás – ingyenes és prémium – szintén tovább javíthatja webhelyét, és még zökkenőmentesebben működhet..

Frissítés (2020 május). Jelenleg úgy tűnik, hogy a listán a legnépszerűbb hosting cégek a SiteGround és az InMotion Hosting. Bebizonyosodott, hogy jó töltési időt generálnak, és szervereik megbízhatóak a WordPress telepítéséhez.

Ez a véleményünknek a leggyorsabb WordPress tárhely szolgáltatókról a piacon. Nyugodtan ossza meg velünk javaslatait és véleményét! Mondja el nekünk, hogyan teljesít webes hostja a sebesség szempontjából. Van egy cég, amelyet másoknak ajánlana (vagy nem ajánlana)?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector