6 legjobb dedikált szerver-szolgáltató összehasonlítva – megfizethető és nagy teljesítményű

6 legjobb dedikált szerver-szolgáltató összehasonlítva – megfizethető és nagy teljesítményű

6 legjobb dedikált szerver-szolgáltató összehasonlítva – megfizethető és nagy teljesítményű
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Időnként több erőforrásra van szüksége, mint egy megosztott tárhely-terv vagy a Virtual Private Server (VPS) nyújthat. A nagy, nagy forgalmú telek gyakran igénylik a saját területüket, ami általában meglehetősen drága. Ha ilyen pénzt fog költeni, akkor a legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók közül választhat.


Jobbra dedikált szerver tárhely terv szerint a webhelyének repülnie kell. Ha hozzáférést kap a kizárólag a webhelyére elkötelezett erőforrásokhoz, a szűk keresztmetszetek és az állásidők a múlté válhatnak. Ez javíthatja a felhasználói élményt, elősegítve a konverziós arányok és a látogatók megtartásának növelését.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen funkciókat kell keresnie az ilyen típusú szolgáltatásoknál. Ezután bemutatjuk a hat legjobban dedikált szerver-tárhely-szolgáltatót, köztük az általuk kínált hardvereket és funkciókat, valamint áraikat. Menjünk hozzá!

A legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók összehasonlítva

Mit kell keresni egy dedikált szerver-tárhely-tervben

A dedikált tárhely azoknak szól, akik túlmutattak más lehetőségeken. Az olcsóbb tervek megkövetelik az erőforrások megosztását más ügyfelekkel. Saját szerverével teljes hozzáférést kap az Ön igényei szerint beállított számítógéphez.

Lehet, hogy már ismeri azokat a funkciókat, amelyeknél figyelni kívánja, amikor megfontolja, mely dedikált szerver-szolgáltatók nyújtják a legjobb ajánlatot. A legfontosabb jellemzők megnevezése:

 • A használt központi feldolgozó egység (CPU) típusa
 • Hány CPU-magot tartalmaz, és mekkora sebességgel fut
 • A szerver rendelkezésére álló Random Access Memory (RAM) mennyisége
 • A rendelkezésre álló tárhely nagysága
 • Mennyi sávszélességet támogat a szerver
 • Az Ön számára beállított dedikált IP-címek száma
 • Milyen operációs rendszert (OS) használ a szerver

Ne feledje azonban, hogy a szerverek más típusú CPU-architektúrát használnak, mint például az asztali számítógép. Lehet, hogy nem ismeri fel az említett modellek egy részét, amikor dedikált tárhelyet vásárol.

A legtöbb kezdő dedikált tárhely-tervek kevesebb RAM-ot is kínálnak, mint amit a fogyasztóknak kész számítógépeken látnak. Ennek oka az, hogy ezek a gépek teljes mértékben elkötelezettek az Ön webhelyének üzemeltetése iránt. Sok esetben ehhez nem kell hatalmas mennyiségű memória (bár ez nem fáj).

Figyelembe véve a drága dedikált tárhely költségeit, meg kell győződnie arról, hogy nem fizet túl sokat az igényeinek. Maga a WordPress nagyon szerény módon futhat.

A legtöbb dedikált szerver azonban a négymagos, 8 GB-os RAM-jel körül indul. Ezeknek a kiegészítő erőforrásoknak a célja a magas forgalom kezelése.

Hat legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltató

A következő szakaszban felvázoljuk, mit kínál ezek a dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók ügyfeleiknek. Az alábbi nevek nem jelennek meg meghatározott sorrendben, de összehasonlítjuk őket egymással.

 • Bluehost (www.bluehost.com)
 • Folyékony web (www.liquidweb.com)
 • SiteGround (www.siteground.com)
 • A2 tárhely (www.a2hosting.com)
 • InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)
 • DreamHost (www.dreamhost.com)

Menjünk hozzá!

1. Bluehost

Legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók: Bluehost

A Bluehost az egyik legnagyobb név a tárhely-piacon. Különböző típusú terveket nyújt, kezdve az alapvető megosztott szerverektől a dedikált lehetőségekig.

A célzott tervekkel kapcsolatban a Bluehost három szintet kínál, kezdve: Havonta 79,99 USD hároméves kötelezettségvállalással. Minden csomag tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt, domain nevet, egyéni cPanel irányítópultot és több dedikált IP címet.

A hardver szempontjából az alábbiak szerint jár:

 • CPU: Négymagos CPU 2,3 GHz frekvencián működik
 • RAM: 4GB
 • Sávszélesség: 5 TB
 • Tárolás: 500 GB
 • Dedikált IP-címek: 3

A jó ár-érték arány miatt a Bluehost-ot 2020-ban az egyik legjobb WordPress webes hostnak nevezték el. Bár felmérésünk megosztott tárhely-terveken alapult, ez ad képet arról, hogy milyen szintű szolgáltatást várhat el e szolgáltatótól.

�� Menj a Bluehost-hoz

2. Folyékony web

Legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók: Liquid Web

Lehet, hogy a Liquid Web nem olyan jól ismert, mint a listán szereplő többi házigazda. Fantasztikus választékot kínál dedikált szervertervekről (többek között a lehetőségek mellett).

Ez a webes host hat különbözõ szintû dedikált felügyelt szervert biztosít, mindegyiket a hajtóerõ-típus típusának nevezték el. Az alapszintű opción túli minden rétegre választhat az egy vagy kettős CPU között.

Az "alapvető" Az Intel Xeon 1230 v6 terv visszatekint téged Havonta 149 USD ha évente fizet. Ez a lehetőség – minden más mellett – magában foglal egy integrált tartalomszolgáltatási hálózatot (CDN), az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások védelmét, a terheléselosztást, az alkalmazás tűzfalat és még sok minden mást..

Ha feliratkozik a kezdő dedikált szervertervre, akkor a következőket kapja meg:

 • CPU: 4 magos CPU 3,9 GHz frekvencián működik
 • RAM: 32 GB
 • Sávszélesség: 5 TB
 • Tárolás: 2 × 240 GB
 • Dedikált IP-címek: 1

Sokat kell kicsomagolni, amikor ez a webgazda. Először is, sokkal nagyobb RAM-ot kínál minden rétegére, mint alapvetően bármely más lehetőség a listán. Ez fantasztikus választást jelent, ha több projektet akar futtatni egy szerveren.

Ezen túlmenően a tervválasztás itt nagyon egyszerű, és sok részletet ad neked arról, hogy az egyes szintek milyen ajánlatokat kínálnak. Ha olyan kezelt szolgáltatást keres root felhasználóval, amely alacsonyabb árakat kínál, mint a SiteGround, de hasonló szintű szolgáltatásokkal, a Liquid Web megfelelő lehetőség.

Az egyetlen lehetséges megszakító, hogy a Liquid Web nem kínál menedzselt tárhelyet az Ubuntut használó szerverek számára. A kezelt opciók csak a CentOS, a CloudLinux és a Windows szervereknél érhetők el.

�� Ugrás a Liquid Web oldalra

3. SiteGround

SiteGround

A SiteGround következetesen pontozza a legmagasabb pontszámot az összehasonlítások és az értékelések tárolásában. Kiváló web hosting terveket kínál, viszonylag alacsony árakon. Ne feledje azonban, hogy a dedikált szervereket ritkán hívják fel "megfizethető."

Ha a dedikált tárhely-tervekre vonatkozik, akkor a SiteGround szintjei a következő időpontban kezdődnek: Havonta 269 USD. Mindegyik teljes mértékben kezelt, mégis megkapja a root hozzáférést. Más tervektől eltérően azonban az ilyen típusú szolgáltatásokért egy, három vagy hat hónapon belül fizethet, az árak nagyjából megegyeznek.

A SiteGround segítségével lehetősége van egy felügyelt WordPress szolgáltatásra. Ez azt jelenti, hogy hozzáférése van az automatikus frissítésekhez, a szakaszos funkciókhoz, a WP-CLI támogatáshoz és az integrált Git-hez. Minden terv ingyenes is CloudFlare integráció, öt dedikált IP, több vezérlőpanel opció és még sok más.

A hardver témakörében az alábbiak szerint juthat el az Entry Server szint:

 • CPU: 4 magos CPU 3,20 GHz frekvenciával (Intel Xeon E3-1230)
 • RAM: 16 GB
 • Sávszélesség: 10 TB
 • Tárolás: 480 GB (SSD)
 • Dedikált IP-címek: 5

Közvetlenül a denevérről, a SiteGround sokkal több tűzerőt dob ​​be, mint a Bluehost (felár ellenében). Ezen túlmenően sokkal több információt nyújt az egyes kiszolgálók hardvereiről, és ezt szeretné, ha havonta több száz dollárt fizet a hostolásért.

�� Ugrás a SiteGround oldalra

4. A2 tárhely

A2 tárhely

Az A2 Hosting jó hírnévnek örvend a versenyképes árképzés területén, és nagyszerű játékkal beszélt a teljesítmény szempontjából. A múltban teszteltük, és ezekre az igényekre utalhatunk, legalább a megosztott tárhely szintjén.

Ami a dedikált szervereket illeti, az A2 Hosting menedzselt és menedzselt lehetőségeket is kínál, ami ritka. Valójában négy különféle típusú tervvel rendelkezik, amelyek mindegyike tartalmaz három szintű szolgáltatást.

Ezek közül a lehetőségek közül három szintű, nem kezelt dedikált tárhelytervvel rendelkezik. A katalógus többi része teljes mértékben kezelt, és ezek közül csak az egyik gyökér hozzáférést kínál a szerverhez.

A nem kezelt dedikált szerverek itt indulnak 99,59 USD havonta egyéves kötelezettségvállalással. Az A2 Hosting azonban havonta fizetési lehetőségeket kínál, felárral, amely nem olyan meredek. A kezelt szerverek ezzel szemben havonta 129,30 dollárra indulnak. A root hozzáférés megszerzéséhez ez a költség havonta 141,09 USD-t tesz ki.

Íme, amit kap, ha feliratkozik egy nem kezelt A2 Hosting dedikált szerverre:

 • CPU: 2 magos CPU 3,1 GHz frekvencián működik
 • RAM: 8 GB
 • Sávszélesség: 10 TB
 • Tárolás: 2 × 500 GB
 • Dedikált IP-címek: 2

A számok szerint az A2 Hosting hatékonyabb alternatívát kínál a Bluehost nem kezelt terveihez, csak kissé magasabb árakon. Hasonlóképpen, ez talán a legolcsóbb lehetőség, ha egy felügyelt dedikált szervert keres, amely a SiteGround által felszámított ár körülbelül felével ült..

Ez a két tény kombinálva teszi az A2 tárhelyet érdekesnek "költségvetés" opció, ha egy dedikált szerver piacán van. Azt kell azonban mondani, hogy a tervválasztás fejfájást okozhat, ha nem ismeri a szükséges erőforrások sajátosságait.

�� Ugrás az A2 tárhelyre

5. InMotion tárhely

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting egy másik szolgáltatás, amely támaszkodik a WordPress legjobb webtárhelyének éves fordulójában. Általában minden kategóriában nagyon jól szerepel, ideértve a teljesítményt és a támogatás minőségét is.

A dedikált szerverekkel kapcsolatban az InMotion hat különböző tervet kínál Önnek. Mindegyik eltérő CPU-modellt használ, de mindegyik tartalmaz néhány ingyenes órát menedzselt tárhelyet.

A menedzselt tárhely óránkénti megközelítése kissé szokatlan. Érvényes lehetőség azonban, ha önállóan szeretné futtatni a szervert, de továbbra is szeretne időnként hozzáférni valakihez, aki segít, ha szükséges.

Az InMotion Hosting dedikált szervertervei itt kezdődnek: Havonta 105,69 USD egyéves kötelezettségvállalással, bár havi lehetőségek is rendelkezésre állnak. Itt van, amit kapsz ezen a szinten:

 • CPU: Négymagos CPU, 3,5 GHz-es órajelrel
 • RAM: 8 GB
 • Sávszélesség: 6 TB
 • Tárolás: 500 GB SSD vagy 1 TB HDD
 • Dedikált IP-címek: 5

Érdemes megjegyezni, hogy az InMotion az eddig összehasonlított összes webtárhely közül a legtöbb dedikált IP-t kínálja, csak a SiteGround-nak felel meg. Ez plusz a versenyképes árazás fantasztikus opcióvá teszi, ha több projektet akar fogadni egyetlen kiszolgálón.

�� Lépjen az InMotion Hosting oldalra

6. DreamHost

DreamHost

A DreamHost nagyrészt népszerű, mert egyszerűnek tartja a dolgokat. Ez igaz a dedikált szerverekre is.

A DreamHost két kezelt, dedikált tárhelyszint vékony választékát kínálja, kezdve: Havonta 149 USD. A tervek közötti fő különbség a feldolgozóik. Ezen felül pontosan beállíthatja, hogy mekkora RAM-ot szeretne a szerverének.

A Standard dedikált kiszolgálóval a következő specifikációkat kaphatja meg:

 • CPU: Négymagos CPU, 3,5 GHz-es órajelrel
 • RAM: 4GB
 • Sávszélesség: unmetered
 • Tárolás: 1 TB HDD
 • Dedikált IP-címek: 1

Rögtön a denevérnél, fontos megemlíteni, hogy bár sok webtárhely korlátlan sávszélességet hirdet, mindig vannak "igazságos használat" szabályok a helyén. Ha túllépte azt, amelyet elfogadható határnak tartanak, akkor külön díjakat kapnak, ezért általában inkább azt részesítjük előnyben, amikor a szolgáltatók pontos számokat adnak Önnek.

Az SSD opció hiánya itt a tároláshoz kissé megdöbbentő, de hajlandóak vagyunk engedni, hogy az elcsúszjon, mert a DreamHost teljes ellenőrzést ad Önnek a szerver számára mennyi RAM-ért..

�� Ugrás a DreamHost oldalra

Hogyan lehet eldönteni, hogy a dedikált szerver-tárhely szolgáltatók közül melyik a legmegfelelőbb az Ön számára

Sok információt vettünk át az összehasonlítás során, tehát tegyük össze egymás mellett:

Legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók

Házigazda
Belépési ár / hónap.
CPU
RAM
Sávszélesség
Tárolás
Dedikált IP-k
Bluehost$ 79.994 magos 2,3 GHz-es4GB5 TB500 GB3
Folyékony web$ 1494-magos 3,9 GHz32 GB5 TB2 × 240 GB1
SiteGround$ 2694-magos 3,20 GHz16 GB10 TB480 GB SSD5
A2 tárhely$ 99.592-magos 3,1 GHz8 GB10 TB2 × 500 GB2
InMotion tárhely$ 105,694 magos 3,5 GHz-es8 GB6 TB500 SSD vagy 1 TB HDD5
DreamHost$ 1494 magos 3,5 GHz-es4GBunmetered1 TB HDD1

Következtetés

A dedikált szerverek nem olcsók, de valószínűleg tudta, hogy bemegy. Még így is, ha azt a gazdagépet keresi, amelyik a legmegfelelőbb csapást jelent a pénzedre, Bluehost és A2 tárhely lenne a logikus lehetőség.

Ha keres egy terv, amely tökéletes több projekthez, InMotion tárhely öt dedikált IP-t biztosít az alapszinttel.

Amikor arra kerül sor irányított tervek, Folyékony web mindig biztonságos tét. Ebben az esetben azonban a kikiáltási ár magasabb lehet, mint a többi választás. Ennek ellenére, ha van rá költségvetése, akkor a nyugalom megéri a költségeket.

Mint mondtuk, a dedikált szerverek drágák lehetnek. Ennek a ténynek nincs lehetősége. Ha olyan sok pénzt fog költeni, akkor Ön is választhatja az egyik legjobb dedikált szerver-tárhely szolgáltatót, amelyet megtalálhat.!

Van kérdése a dedikált tárhelyről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector