5 “Legjobb” WordPress tárhely Ausztráliában (2020) ����

El szeretne indítani egy weboldalt egy ausztrál felhasználói bázissal? Ön üzleti vállalkozó, aki online értékesít Ausztráliának? Szeretne kapcsolatba lépni több ausztrál ügyféllel? Ha válaszoltál "Igen" e kérdések közül egynek vagy többnek az ideje, hogy fektessenek be az Ausztrália által kínált legjobb WordPress alkalmazásokba. ����


Ez az útmutató összehasonlítja az öt fő ausztrál WordPress-házigazdát, és segít kiválasztani vállalkozása számára a legjobb lehetőséget.

Mi a WordPress és a WordPress tárhely??

WordPress a jelenleg elérhető webhelyek legnépszerűbb operációs rendszere. Más szavakkal, ha egyszerre optimalizált, gyönyörű és működőképes webhelyet szeretne létrehozni, akkor a WordPress az Ön választása.

Ebben a fényben a WordPress tárhely egy speciális típusú webtárhely, amelyet a WordPress webhelyek háztartására optimalizáltak. A WordPress tárhely-tervek általában a WordPress előre telepítve vannak, így azonnal elkezdheti webhelyének felépítését. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy előre telepítenek bizonyos plugineket az Ön számára, és hozzáférést biztosítanak a kiválasztott WordPress témákhoz.

A legjobb WordPress tárhely Ausztráliában

Australia A legjobb WordPress tárhely Ausztráliában

1. Bluehost (www.bluehost.com)

A legjobb WordPress webhely Ausztráliában: 1. számú Bluehost

 • Ár: 4,38 AUD / hónap (rendszeresen 11,86 AUD / hónap)
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: unmetered
 • Ingyenes domain: Igen + legfeljebb 25 altartomány
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Nem
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

A Bluehost az egyik legnépszerűbb webhely-tárhely-szolgáltatás a világon, sőt a WordPress.org hivatalos jóváhagyását is kapta. A Bluehost gyors betöltési sebességet, folyamatos üzemidejét és számos ingyenes biztonsági funkciót kínál, beleértve egy ingyenes SSL tanúsítványt.

A WordPress telepítése a Bluehostra egyszerű, és csak azt jelenti, hogy a Bluehostnak meg kell mondani a webhelyhez beállítani kívánt nevet. A névről szólva, a Bluehost első évig ingyenes domain nevet ad Önnek.

A Bluehost hozzáférést biztosít egy igazán könnyen használható felhasználói panelhez a webhely létrehozásának és adminisztrációjának a létrehozása után is. Minden opció könnyen elérhető és világosan leírható.

�� Menj a Bluehost-hoz

2. Őrült tartományok (Www.crazydomains.com.au)

A legjobb WordPress webhely Ausztráliában: # 2 CrazyDomains

 • Ár: 5,42 AUD / hónap (rendszeresen 10,83 AUD / hónap)
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: 100 000 havi látogató
 • Ingyenes domain: Nem
 • Előre telepített WordPress: Nem
 • Helyi webszerver: Igen
 • Helyi ügyfélszolgálat: Igen

Őrült tartományok kezdődött, mint a domain regisztrátor és kibővítette a webes tárhely-tervek széles skáláját, ideértve több WordPress-tárhely-tervet is.

A világ minden tájáról, köztük három ausztráliai webszerverekbe fektettek be. Telepítenie kell a saját WordPress-t, de egy kattintással a telepítő szkriptekkel ez továbbra is az egyik legjobb lehetőség az Ausztrália WordPress számára..

A Crazy Domains számos WordPress-specifikus funkciót kínál, például egy kattintással történő átállást a WordPress számára, a GIT előtelepítettét, a WP-CLI használatát és az automatikus frissítéseket a WordPress számára.

�� Ugrás a Crazy Domains oldalra

3. Cloudways (Www.cloudways.com)

Cloudways

 • Ár: 10 AUD / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: 1TB
 • Ingyenes domain: Nem
 • Előre telepített WordPress: Nem
 • Helyi webszerver: Igen
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

Cloudways egy valóban globális webgazda, több adatközponttal működik, a világ minden táján. Ez magában foglalja a Vultr, az Amazon Web Services és a Google Cloud Platform által biztosított ausztráliai kijelölt tereket. Egyedülálló Pay As You Go rendszert is kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy csak azokért a szolgáltatásokért fizetjen, amelyeket tervez használni, havi 10 AUD alapárral.

Ez a felhő-tárhely, amely nem a megosztott tárhely szokásos változata. A felhőalapú tárhely jobb skálázhatóságot kínál, és általánosságban sokoldalúbb és jövőbiztosabb beállítás.

�� Menj a Cloudways-hez

4. SiteGround (Www.siteground.com)

SiteGround

 • Ár: 4,95 AUD / hónap (rendszeresen 14,95 AUD / hónap)
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: 10 000 havi látogató
 • Ingyenes domain: Nem
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Nem
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

SiteGround egy prémium WordPress tárhelyszolgáltatás, amely a gyors és következetes betöltési időkről, a minőségi e-mailek tárolásáról és a hasznos ügyfélszolgálatról ismert. Minden SiteGround terv tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt és CDN-t.

A belépő szintű WordPress tárhelymegoldás lehetővé teszi egy weboldal futtatását, akár 10 GB lemezterület felhasználását és ~ 10 000 látogató fogadását havonta. A regisztráció során friss WordPress telepítést kap, az automatikus frissítések, a WP CLI telepítve vannak és ingyenes napi biztonsági másolatok vannak. Mindezek a szolgáltatások megkönnyítik webhelyének napi napi működtetését.

�� Ugrás a SiteGround oldalra

5. Hajrá apu (Au.godaddy.com)

Hajrá apu

 • Ár: 5,49 AUD / hónap
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: 25 000 havi felhasználó
 • Ingyenes domain: Igen
 • Előre telepített WordPress: Igen
 • Helyi webszerver: Nem
 • Helyi ügyfélszolgálat: Nem

Hajrá apu az egyik legnagyobb név a webhelytárhelyen, nemcsak a WordPress és nem csak Ausztráliában. Különböző valutákban kínálnak terveket, köztük ausztrál. Minden tervük egy CDN-lel érkezik, amely biztosítja a gyors nemzetközi sebességet, az e-mail tárolást egy évre, az ingyenes domain egy évre, és a webhely biztonsági mentésének védelmét egy kattintással történő helyreállítással.

Vannak automatikus WordPress alapszoftverek és biztonsági frissítések is. Az alapszintű tervben egyetlen webhelyet tárolhat, és 30 GB tárhelyet kap a felhasználásra. Ez a belépő szintű terv akár 25 000 havi látogató számára is alkalmas.

�� Ugrás a GoDaddy-hez

�� Mit kell keresni az Ausztráliát tároló WordPress programban?

Hat dolgot érdemes megkeresni az Ausztráliát tároló WordPress-ben:

�� Helyi webszerverek
Az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni az ausztráliai legjobb WordPress-tárhely kiválasztásánál, ha a megfontolt platform valóban Ausztráliában működő webszervereket kínál. A helyi webszerver a legjobb módszer a gyors töltési idő garantálására. Természetesen további lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy optimalizálja webhelye sebességét, amint építi.
�� Árképzés ausztrál dollárban
Ha vállalkozása Ausztráliában található, akkor az ausztrál dollárban áras hostolási terv két fő előnyt kínál. Először nem kell aggódnia az árfolyamok miatt. Másodszor, az összes kiadás egy valutában tartása megkönnyíti a dolgok adóát.
�� Helyi ügyfélszolgálat
Mint üzleti tulajdonos, webhelyének hibás működése minden percében lehet egy perc, amikor pénzt veszít, és határozottan veszít pénzéből, ha webhelye lemerül. Szeretne egy olyan webhelyet, ahol ügyfélszolgálati munkatársak érhetők el munkaidőben az Ön időzónájában. Mielőtt bármilyen internetes házigazda felé regisztrálna, meg kell vizsgálnia az ügyfélszolgálat általános időszerűségét és hasznosságát.
��️ Vélemények a helyi tulajdonosoktól
A szerencsétlen valóság az, hogy sok nemzetközi webtárhely számára az ausztrál ügyfelekkel való együttműködés utógondolat, nem pedig a fő cél. Ez azt jelenti, hogy támogatási szolgáltatásaikat nem biztos, hogy ausztrál ügyfeleknek ugyanazon a minőséggel nyújtják, mint a többi ügyfelet. A probléma elkerülésének legjobb módja az, hogy ausztrál vállalkozástulajdonosok véleményét keresse meg a vásárolt szolgáltatás minőségének megerősítése érdekében..
�� Ingyenes domain név
A tárhelyen kívül a domain név az, amire feltétlenül szükség van egy weboldal létrehozásához, és sok tárhelycsomag ingyenes felvásárlásként kínálja ezt a tárhely első évében. Ez egy egyszerű módja annak, hogy 15-20 dollárt takarítson meg, tehát bár valószínűleg nem lenne üzletválasztó, az ingyenes domain tárhely-terve szinte mindig jobb, mint egy domain név nélkül..
�� Az engedélyezett webhelyek száma
A webhely-tárhely-tervek túlnyomó többsége csak egy webhely futtatását teszi lehetővé, de néhányuk lehetővé teszi két vagy több webhely felépítését. Ezek a tervek óriási összeget takaríthatnak meg, ha egyedi webhelyeket szeretne létrehozni a vállalkozás különböző ágainak számára, vagy külön webhelyeket szeretne létrehozni az ügyfelek és az alkalmazottak számára.
✉️ E-mail tárolás
A domain nevéhez kapcsolt e-mail cím használata professzionálisabbnak tűnik, mint egy harmadik fél gazdagépe, például a Gmail használata. Bármely jó hírű webtárhely lehetővé teszi legalább egy e-mail cím megadását a domainjén, és néhányuk több e-mail címet kínál a domainjéhez. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy sok webtárhely nehézkes harmadik fél e-mail szolgáltatásokat használ, és érdemes lehet megfontolni a különálló e-mail tárolást..
�� A WordPress már telepítve van
Végül, ha kifejezetten WordPress-tárhelyet keres, akkor olyan gazdagépet szeretne, amely előre telepített WordPress-t kínál. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdje webhelyének felépítését. Néhány házigazda előfordulhat, hogy előzetesen telepíti a bővítményeket például az e-kereskedelemhez, ami további időt takaríthat meg Önnek.

�� Végső gondolatok a legjobb WordPress-t tároló Ausztráliáról

Mindezek a lehetőségek biztosítják a minőségi webtárhelyet, állandó sebességgel és megnövelt idővel, de a legjobb megoldás az üzleti vállalkozás egyéni igényeitől függ:

 • Ha költség az elsődleges gond, akkor a Bluehost vagy a lehetőséget választja SiteGround; azok "rendszeres árképzés" lehet, hogy magas, de az értékesítés gyakori, és mindkettő beépített funkciókat kínál, amelyek pénzt takaríthatnak meg. �� mi választásunk
 • A hozzáféréshez helyi ügyfélszolgálat, akkor válasszon Őrült tartományok.
 • Nak nek tartsa biztonságban adatait, választ SiteGround, automatizált biztonsági mentési rendszerük és tájékozott támogatása.
 • Akarni jövőbiztos webhelye a lehetséges bővítéssel és a forgalom növekedésével szem előtt tartva? Cloudways talán a legjobb választás az Ön számára.

Még mindig nehéz döntést hozni? Vessen egy pillantást a táblázatra néhány összehasonlításért:

A legjobb WordPress hosting Ausztrália: ÖSSZEFOGLALÁS Házigazda
Ár -tól
Forgalom megengedett
Ingyenes domain
A WordPress telepítve van?
Helyi webszerverek?
Helyi támogatás?
Bluehost4,38 AUD / hónap (rendszeresen 11,86 AUD / hónap)unmetered
Őrült tartományok5,42 AUD / hónap (rendszeresen 10,83 AUD / hónap)100 000 látogatás / hónap.
Cloudways10 AUD / hó1 TB sávszélesség / hónap.
SiteGround4,95 AUD / hónap (rendszeresen 14,95 AUD / hónap)10.000 látogatás / hónap.
Hajrá apu5,49 AUD / hónap25 000 látogatás / hónap.

Miután kiválasztotta a WordPress gazdagépet, érdemes átnéznie az alapvető WordPress pluginek és az év legjobb WordPress témáinak listáit is – biztosan szüksége lesz ezekre.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Van-e olyan információ, amelyet Ön szerint fel kellene venni a listánkba? Ossza meg gondolatait és javaslatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map