5 “legjobb” WordPress Hosting UK opció 2020-hoz képest ����

Ha Ön nemzetközi weboldalú személy, elnézést a kifejezésért, akkor valószínűleg tisztában van azokkal az egyedi kihívásokkal, amelyek az adott forgatókönyvhöz megfelelő WordPress-tárhely kiválasztásakor jelentkeznek. Más szóval, a WordPress tárhelyiparának szokásos gyanúsítottak továbbra is jó választás, ha a közönség nem az Egyesült Államokban van? Pontosabban, mivel ez a mai téma, mi lenne, ha te vagy keresi a legjobb WordPress tárhelyet az Egyesült Királyságban? A világ SiteGrounds és WPEngine továbbra is jók az Ön számára?


Megtudjuk ma!

Itt található a legjobb WordPress-tárhely témája az Egyesült Királyságban, amire figyelni kell a gazdagép kiválasztásakor, plusz az öt legmegfelelőbb lehetőség összehasonlítva.

A legjobb WordPress Hosting UK

UK A legjobb WordPress tárhely az Egyesült Királyságban

Itt állnak azok a házigazdák, amelyeket úgy döntöttünk, hogy bemutatunk az Egyesült Királyság legjobb WordPress tárhelyi lehetőségeinek összehasonlításában:

 1. SiteGround (www.siteground.co.uk)
 2. Bluehost (www.bluehost.com)
 3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)
 4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)
 5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

A lista rövid, ez helyes, de jó okból ez jó. Csak az a döntés született, hogy felkínáljuk azokat a cégeket, amelyek megnézik a fenti listában említett tételeket – azokat a dolgokat, amelyeket meg kell keresni egy WordPress gazdagépen az Egyesült Királyság piacán.

Azt is figyelembe vettük annak a felmérésnek az eredményeit, amelyet egy ideje elvégeztünk. Ebben megkérdeztük a felhasználókat, hogy ki üzemelteti webhelyüket, és mennyire elégedettek a szolgáltatással. Kiszűrtük a felmérés eredményeit, hogy csak az Egyesült Királyságban élő felhasználókra koncentráljunk. Az itt bemutatott vállalatok többször is felmerültek a felmérésben.

1. SiteGround (www.siteground.co.uk)

SiteGround - a legjobb WordPress hostolási lehetőség az Egyesült Királyságban

 • Kezdőár: 2,95 £ / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: 10 000 látogatás havonta
 • Megengedett webhelyek: 1
 • Domain név: nem tartalmazza
 • Előre telepített WordPress: igen
 • Egyesült Királyságbeli szerver helye: igen
 • Az Egyesült Királyságban végzett felmérés felhasználói értékelése: 3.9

SiteGround egy olyan társaság, amely a vihar miatt átvette a WordPress tárhely-piacot. Néhány nagyon jó okból: a WordPress összes rangsorában a szokásos gyanúsítottak.

Először is, a WordPress.org által javasolt három host-vállalkozás egyike. Másodszor, nagyon jó minősítést kapnak a felhasználóktól, és kiváló teljesítményt nyújtanak. Telefonos, csevegő és online jegyekkel is 24 órás támogatást nyújtanak Önnek.

A telepítés során ki kell választania a szerver helyét Londonban, amely valószínűleg a legjobb választás az Egyesült Királyságban működő webhelyek számára.

Az egyetlen hátránya, hogy a SiteGround nem tartalmaz ingyenes új domain nevet. Ha a .co.uk domaint regisztrálni szeretné a telepítés során, akkor ez 14,95 font / év lesz.

�� Ugrás a SiteGround oldalra

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

 • Kezdőár: 2,43 £ / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: nem mérve
 • Megengedett webhelyek: 1
 • Domain név: 1 ingyenes domain név tartalmazza
 • Előre telepített WordPress: igen
 • Egyesült Királyságbeli szerver helye: igen
 • Az Egyesült Királyságban végzett felmérés felhasználói értékelése: 3.1

A Bluehost a WordPress tárhely-piac és egy másik, a WordPress.org által hivatalosan ajánlott cég támaszpontja.

Noha a múltban voltak sziklás időszakai, óriási fejlesztéseket hajtottak végre az elmúlt években, és most a WordPress tárhelyi piacán kínálják az egyik legkönnyebben használható felületet..

Minden WordPress tárhely-csomag előre telepített WordPress-kel, automatikus frissítésekkel, ingyenes domain névvel az első évre, 24 órás támogatással (telefonon és chat-en keresztül) és még staging (WordPress fejlesztéshez). A Bluehost adatközponttal is rendelkezik Londonban.

�� Menj a Bluehost-hoz

3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)

123 reg - talán a második legjobb WordPress tárhely az Egyesült Királyságban

 • Kezdőár: 5,49 £ / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: nem mérve
 • Megengedett webhelyek: 5
 • Domain név: 2 ingyenes domain név szerepel
 • Előre telepített WordPress: igen
 • Egyesült Királyságbeli szerver helye: igen
 • Az Egyesült Királyságban végzett felmérés felhasználói értékelése: 3.3

123 Reg az Egyesült Királyságban a legnépszerűbb domain név regisztráló (több mint 3,5 millió domain regisztrált) és internetes házigazda (több mint egymillió brit webhely üzemeltetett). A 2000-ben alapított társaság márkajelzéssel rendelkezik, és folyamatosan bővíti infrastruktúráját – most büszkélkedhet legújabb hardverével, terheléselosztással és egy "sziklaszilárd" hálózat.

A WordPress kínálatával kapcsolatban el kell ismernünk, hogy részei valóban lenyűgözőek. Főként az a tény, hogy akár öt webhelyet is üzemeltethet, és nem csak egy, hanem két ingyenes domain nevet szerezhet az első évre!

A támogatási lehetőségek szintén jók – GYIK-ot kapnak a legtöbb kérdés megválaszolására, egy brit alapú telefonszámot, amelyre a nap 24 órájában hívhatja, valamint egy online jegyrendszert. Természetesen, mivel az elsődleges házigazda az Egyesült Királyságban, a 123 Reg rendelkezik adatközpontokkal az országban.

�� Ugrás a 123 Reg

4. 1&1 IONOS (www.ionos.co.uk)

1and1 ionos

 • Kezdőár: £ 1 / hó *
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: nem mérve
 • Megengedett webhelyek: 1
 • Domain név: 1 ingyenes domain név tartalmazza
 • Előre telepített WordPress: igen
 • Egyesült Királyságbeli szerver helye: igen
 • Az Egyesült Királyságban végzett felmérés felhasználói értékelése: 3.8

* Ez egy promóciós ár. Az ajánlat részeként havonta 1 fontot kapsz. az első hat hónapban, majd 6 font / hó. utána.

1&1 IONOS egy másik nagyon népszerű házigazda az Egyesült Királyságban, és nem nehéz megérteni, miért. Lehetőség van fizetni akár 1 font / hó érte. az első hat hónapban plusz egy ingyenes domain név olyasmi, amit még sehol máshol nem láttak! Ez több mint elegendő időt biztosít webhelyének ötletének vadonatúj kipróbálására.

Ezenkívül azt állítják, hogy ez egy kezelt WordPress tárhely-terv, ami azt jelenti, hogy nem kell magának gondot okoznia a műszaki beállítások egyikével sem. Az 1-gyel&1 Ha egy brit társaság, az Egyesült Királyságban adatközpontot is kap. Ami az ügyfél-támogatási lehetőségeket illeti, online támogatást, súgót és egy brit alapú telefonszámot kap a híváshoz.

Ezenkívül az interfész nagyon felhasználóbarát, és nagyon könnyű mindent beállítani. Például van egy WordPress asszisztens, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt mindent. Arra kérdezi a webhely céljait, és néhány témát és beépülő modult javasol, amelyek hasznosak lehetnek.

�� Ugrás az 1-re&1 IONOS

5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Hajrá apu

 • Kezdőár: 2,97 £ / hó
 • Forgalom megengedett / sávszélesség: havi 25 000 látogatás
 • Megengedett webhelyek: 1
 • Domain név: 1 ingyenes domain név tartalmazza
 • Előre telepített WordPress: igen
 • Egyesült Királyságbeli szerver helye: nem
 • Az Egyesült Királyságban végzett felmérés felhasználói értékelése: 3.8

A GoDaddy a hostpiac igazi behemója – nem csak a WordPress számára, hanem összességében is! Noha a cég nem mindig volt a legjobb sajtó az évek során, a közelmúltban meglehetősen komoly kapcsolatba léptek a WordPress felhasználókkal – erőteljes jelenléttel a WordPress konferenciákon és a közösségben.

Az új tárhely-platformot kifejezetten a WordPress számára fejlesztették ki, azzal a céllal, hogy optimalizálják a sebességet, a megbízhatóságot és a biztonságot. Az egyetlen hátránya, hogy a GoDaddy jelenleg nem rendelkezik adatközponttal az Egyesült Királyságban. A legközelebbi Amszterdamban, Hollandiában található.

Van egy 24 órás és telefonos támogatás egy brit számmal is – és általában nagyon hasznosak (tesztelt). Ezenkívül csúcstechnikai eszközökkel is rendelkeznek a webhely biztonsági mentésével és helyreállításával kapcsolatos problémák esetén (tesztelt is).

�� Ugrás a GoDaddy-hez

�� Mit kell keresni, ha a legjobb WordPress hosting webhelyre gondolunk??

Néhány dolgot kell szem előtt tartania, amikor kiválaszt egy WordPress-gazdagépet az Egyesült Királyság olvasóit kiszolgáló webhelyre:

�� Nem minden házigazda életképes
Az a tény, hogy a közönség az Egyesült Királyságban van, azt jelenti, hogy meg kell találnia egy minőségi szervert / adatközpontot, amely szintén az Egyesült Királyságban található. Egyszerű! És igen, bár mindig segíthet magának valamilyen minőségi CDN-n, addig csak addig fog eljutni. A CDN-k nagyszerűek, ha különféle közönségeket szeretne kiszolgálni szerte a világon vagy a kontinensen, de ha egyetlen országban szeretné közönséget kiszolgálni, akkor általában (általában) jobban fog viselkedni egy olyan gazdagépen, amelynek kiszolgálói vannak ország. Hely, hely, hely!
�� Egyesült Királyság árképzése
Feltételezem, hogy üzleti célokat épít a webhelyen. Ezért két lehetséges forgatókönyv: (a) Ha vállalkozása az Egyesült Királyságon kívüli székhelyű, hagyja figyelmen kívül ezt a pontot. (b) Ha az Egyesült Királyságban lakik, mindig jobb, ha az Egyesült Királyság szabályai, törvényei és rendeletei szerint számláznak. Adó szempontjából mindig könnyebb lesz, ha a tárhely szolgáltatója helyi számlát állít ki Önnek, helyi pénznemben (ebben az esetben GBP). Nyilvánvaló, hogy a külföldi pénznemben történő vendéglátás fizetése nem játék végén, csak egy ütközésen alapul, de az üzleti törvényeitől függően jelentős lehet. Különösen akkor, ha a Brexit ott van a sötétben. Természetesen maga az ár is tényező. Valószínűleg nem akarja túlfizetni a fogadóért, mert az USA-ban sokkal olcsóbb lehet. És annyira szeretném, ha népszerűsítenék az Ön számára a kezelt WordPress tárhely-megoldásokat, és azt mondanám, hogy mennyire magasabbak ezek, tudom, hogy a legtöbb felhasználó havonta ~ 5 fontot akar fizetni, és ez rendben van.
⏰ Támogatás a helyi időzónában
Az időzóna-különbségek időnként kényelmetlenek lehetnek. Például fontolja meg a következőket: Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, és a házigazdája az Egyesült Államokban található, ez azt jelenti, hogy a munkanap első felében valószínűleg nem kap támogatást. Ha olyan házigazdával vagy, mint például a Flywheel, akkor a telefonos ügyfélszolgálati idő 9:00 – 18:00 EST, ami késő délután van az Egyesült Királyságban, alapvetően munkaidő után. Ideális esetben telefonos és csevegési támogatást szeretne, és azt szeretné, ha kapcsolatba lépne ezzel a támogatóval a szokásos munkaidőben.
�� Egyesült Királyság-alapú felhasználói vélemények
Ismét a hely kérdése. Ezúttal ez a felhasználói véleményekről és értékelésekről szól. Alapvetően a probléma az, hogy bár egy adott házigazda általában jó véleményekkel rendelkezik, amikor elkezdi vizsgálni az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező ügyfelek véleményeinek csak azt a részét, felfedezhet egy másik történetet. Mindig keresse meg a helyi felhasználói véleményeket.
Allowed Sávszélesség / forgalom megengedett
Sok megosztott házigazda azt mondja neked, hogy semmilyen módon nem korlátozzák a forgalmat / sávszélességet. Ez részben igaz. Egyrészt igen, mindaddig, amíg használod "Normál," nem fog semmilyen problémát tapasztalni. De ha valamelyik tartalom vírusosvá válik, vagy ha bármilyen okból megnövekszik a forgalom, akkor az Ön webhelye továbbra is csökkenhet. Ezért jobb, ha konkrét becsléseket vagy korlátozásokat szerez be a gazdagéptől abban a tekintetben, hogy a beállított forgalom mennyire képes kezelni a beállítást. Az, hogy havonta 5000-10 000 látogatót tudunk fogadni, jó kiindulópont az új webhelyek számára.
Allowed Megengedett webhelyek száma
Ez egyszerűnek tűnik, de valójában nem valami, amelyre az emberek nagy figyelmet fordítanak, amikor a WordPress-gazdagépet választják. Amikor összehasonlítja az Egyesült Királyság WordPress-tárhelyének lehetőségeit, rájön, hogy egyes cégek lehetővé teszik, hogy 2-5 webhely legyen, mások csak egy webhelyet engedélyezhetnek. Mindez nagyjából azonos áron. Gondoskodjon arról, hogy megkapja azt, amire szüksége van.
�� Ingyenes domain név
Egyes házigazdák az első évben ingyenes domain nevet adnak Önnek. Ez egy jó bónusz és jó módszer a 15 £ megtakarításra.
Word️ Előre telepített WordPress
A legolcsóbb megosztott gazdák hozzáférést biztosítanak a cPanelhez és néhány szkripttelepítőhöz. Bár nem különösebben nehéz telepítse a WordPress programot ezen keresztül érdemes lehet egy felhasználóbarátabb megoldást – egy olyan gazdagépet, amely előzetesen telepíti a WordPress alkalmazást az Ön számára, így csak bejuthat egy új, üres WordPress példányba..

Figyelembe véve a fentieket, menjünk most a húshoz és a burgonyához ��. Itt egy összefoglaló arról, amit a WordPress az Egyesült Királyság piacán kínál:

�� Az Egyesült Királyság legjobb WordPress tárhelyének közül melyiket kell választani?

A legtöbb dologhoz hasonlóan itt sem egyértelmű győztes. Mindezek a platformok jelentős ügyfélbázist hoztak létre, akik elégedettek szolgáltatásaikkal. Tisztában vagyunk azzal, hogy lehet, hogy kedvencei csak átnézik ezt a listát, de ez rendben van.

Íme egy madártávlat az Egyesült Királyság első öt WordPress-gazdagépének összehasonlításáról:

A legjobb WordPress tárhely az Egyesült Királyságban: összefoglaló Házigazda
Ár -tól
Forgalom
Weboldalak
Domain név
Brit szerver
Egyesült Királyság felhasználói értékelése
SiteGround£ 2.9510 000 látogatás / hónap1nem tartalmazzaIgen3.9
123 Reg£ 5.49méretlen52 ingyenes domainIgen3.3
1&1 IONOS£ 1méretlen11 ingyenes domainIgen3.8
Bluehost£ 2.43méretlen11 ingyenes domainIgen3.1
Hajrá apu£ 2.9725 000 látogatás / hónap11 ingyenes domainnem3.8

Néhány dolog kiemelkedik itt:

Először is: 1&1 Az IONOS egyértelműen a legolcsóbb hostolási lehetőség az Egyesült Királyság piacán, ha új ötletet akar kipróbálni. Másrészt a 123 Reg nyújtja a legjobb ár-érték arányt – azaz öt webhelyet üzemeltethet, és két ingyenes domain nevet kaphat. Ugyanakkor tényleg nem hibázhat olyan fogadóval, mint a SiteGround – ez a kedvenc és legjobban értékelt lehetőségünk ezen a listán.

Szeretne néhány gyors, őszinte tanácsot? Itt van:

 • Ha szeretné kiválasztani az Egyesült Királyság piacán elérhető legolcsóbb tárolási lehetőséget, vegye igénybe 1&1 IONOS.
 • Ha először a minőségről van szó, vegye fel SiteGround.

Mivel itt a WordPress tárhelyről beszélünk, valószínűleg friss blogot indít ezen a szerveren, amint megkapja. Van egy mélyreható 11 fejezetű útmutató a témáról. Üresről egy teljes értékű és sikeres blogra megy – azon tapasztalataink alapján, amelyek havonta 0 és 250 000 látogatót vonzanak. Nézd meg; ez ingyenes. ��

�� GYIK

Hogyan kell keresni a WordPress tárhelyet az Egyesült Királyságban??

Az a tény, hogy a közönség az Egyesült Királyságban van, azt jelenti, hogy meg kell találnia egy minőségi szervert / adatközpontot, amely szintén az Egyesült Királyságban található. Kerülje az országon kívüli szervereket, mivel ez lelassítja a webhely betöltését. Ezen kívül szerezzen egy házigazdát, amelyet megengedhet magának. A drágább nem mindig jelenti azt, hogy jobb a fogadó világban.

Mennyit kell fizetnem az Egyesült Királyságban történő tárhelyért?

Átlagosan azt találtuk, hogy a WordPress minőségi tárhelyének ára az Egyesült Királyságban havonta 3-5 font körül kezdődik.

Szeretek-e egy domainnevet is a WordPress Egyesült Királyságbeli tárhelyéhez?

Ez nem szabály, de néhány házigazda az első évben ingyenes domain nevet kínál Önnek. 123 Reg, 1.&1 Az IONOS, a Bluehost és a GoDaddy mind ingyenesen megad egy domain nevet.

Tudnom kell a kódolást, hogy a WordPress webhelyet felállítsam az Egyesült Királyság tárhelyén?

Általában nem. A vezető hosting cégek mindegyike egyszerű, egy kattintással elérhető WordPress telepítést kínál, ami azt jelenti, hogy nem kell piszkosan kezét a webhelyének beállításában.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map